Wedding.Pl

Nasza oferta

Social Media

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o Wedding.Pl Sp. z o.o.

Opinie o Wedding.Pl Warszawa

Nie przegap nowości o Wedding.Pl Sp. z o.o.!

25.11.2021 10:40

Rośniemy w siłę!
    Dołącz do naszej #ekipy zespołu sprzedażowego. Szukamy 5 specjalistów, którzy mają doświadczenie w sprzedaży aktywnej oraz chcą pracować w środowisku niekorporacyjnym.
    Szczegóły znajdują się pod linkiem: https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-sprzedazy-telefonicznej-b2b-warszawa,oferta,1001367237?sug=sg_lastviewed_lv_1_tname_mightyfilling_tgroup_C

News image
    Michał Fotograf

14.05.2026 13:32

Korzystam z Wedding od półtora roku. Dla mnie największą wartością jest to, że dzięki Wedding.pl trafiają na mój profil klienci z wyszukiwarki. Nigdy bym do nich nie dotarł, bo nie mam swojej strony internetowej, a nawet gdybym miał wypromowanie jej w wyszukiwarce kosztowałoby mnie krocie i dużo czasu. A tak, klienci z wyszukiwarki wskakują na listę dostawców i trafiają na moją wizytówkę. Mam fajne zdjęcia i opis więc ludzie chcą dowiedzieć się więcej o mnie. Czasem piszą, czasem dzwonią, albo wyszukują mnie socialach. Każdy kontaktuje się ze mną tak jak lubi. I to jest fajne.
    Zuzka

07.10.2020 20:37

Tak czytam, czytam i szczerze mówiąc ciężko mi uwierzyć w to co widzę. Zajmuje się reklamą, a w sierpniu tego roku brałam ślub. Piszecie wszyscy na temat tego, że nie ma żadnych zleceń z portalu i nie zarabiacie, a pieniądze płacicie. Umowa, z której nie da się wyjść. Sądami straszą, windykacja. Zero kontaktu z ich strony. Ja zadaję sobie jedno pytanie - kto finalnie rozmawia z klientem, wy czy ta firma? Nie ma umów bo nie potraficie dogadać się z parą młodą. Ta firma nie zrobi roboty za Was moi drodzy :) Jak każdy inny portal (nie tylko ślubny) ma za zadanie wypromować Was na ich platformie. Jeśli Wasz profil nie wygląda dobrze to wiadomo, że ta Para Młoda nie napisze i nie zadzwoni. Piszecie tutaj, że fejkowe konta do Was piszą - w kwietniu tego roku szukałam fotografa, kamerzysty i dj - wysłałam na prawdę dużo zapytań i od wielu osób nie dostałam żadnej odpowiedzi - pytałam o wolny termin na sierpień tego roku... Telefon też nie każdy chyba chce odbierać :) Umowa na zawsze? Nie sądzę. Na pewno obowiązuje jakiś okres współpracy. Czy po upływie tego okresu da się wypowiedzieć umowę? Tak - z zachowaniem okresu wypowiedzenia. Sprawdziłam w regulaminie. Zauważyłam też, że jeśli ktoś wstawia pozytywną opinię to na dole pojawia się wiele smutnych minek w ocenie. Jeszcze chwila a utopicie się w swoim jadzie. Ciężko Wam chyba pojąć, że ktoś jest zadowolony ze współpracy z nimi - moim zdaniem wynika to z faktu, że myśleliście, że oni odwalą całą robotę za Was. Trzeba odróżnić marketing od sprzedaży. W kwestii marketingu radzą sobie dobrze - pokazują się w wielu miejscach - facebook, instagram, i są na pierwszych stronach w wyszukiwarce. Sprzedaż waszych usług to wasza sprawa i wasz interes. Nie możecie mieć pretensji, że nie potraficie dogadać się z parami młodymi. Czy zanim wylaliście tutaj to wiadro jadu to przejrzeliście te swoje profile? Jakie macie tam zdjęcia chociażby? Łatwo jest szukać winy w kimś, a nie w sobie. Ja miałam okazję zapoznać się z niektórymi profilami i szczerze mówiąc dziwię się, że ktoś może nie zdawać sobie sprawy jak źle wygląda ich profil. To chyba normalne, że pary młode w takich miejscach podejmują decyzję żeby zadzwonić czy napisać jeśli profil im się spodoba. Dziwią mnie te komentarze, w których ktoś mówi, że podpisał i musi zapłacić. No shit, Sherlock... To chyba oczywiste, że jak coś dostajemy ( w tym przypadku chodzi o MARKETING - podkreślę, bo widzę, że tu nie każdy wie jakie zadanie ma ten portal) to trzeba za to zapłacić. Chyba też chcielibyście otrzymać kasę za wykonanie przez was zlecenia ślubnego, czy nie? Oni zajmują się PROMOCJĄ W INTERNECIE, a nie podpisywaniem za was umów z klientami. Dla tych którzy nie wiedza, na takich portalach nikt nie odwali za was czarnej roboty, musicie się trochę wysilić :) I jeszcze jedna kwestia - czytanie umów. Strasznie bawi mnie fakt, że ktoś pisze ja nie wiedziałem, nie przeczytałam, nikt mi nie powiedział. A to podczas tych rozmów nie zadajecie pytań? Nie czytacie tych umów? Te komentarze położyły mnie na łopatki. Wielu z was ma własne firmy, jesteście prezesami tych firm - jak ktoś, kto ma własną działalność może używać takich argumentów. Opinie z wulgaryzmami pozostawię bez komentarza - dziwi mnie, że poważni, dorośli ludzi mający swoje biznesy wypowiadają się jakby byli z rynsztoka... Jeśli macie taki sposób bycia jak tutaj prezentujecie, to ja się nie dziwie, że ciężko wam zdobyć jakiś zlecenie. Nie jestem pracownikiem tej firmy. Chociaż wiem, że króluje tutaj przekonanie, że jeśli ktoś mówi o nich pozytywnie to MUSI NIM BYĆ, innej opcji nie ma.
    Justine

23.03.2022 20:14

Głos rozsądku :)
    ewa_rych

18.10.2022 06:10

Ja odpisuje na każdą wiadomość od trzech miesięcy było ich aż trzy ,wizytówka wypełniona w stu procentach ,klienci wogole nie piszą i jest to prawda ,tak umowa jest zawarta na rok albo dwa bez możliwości jej zerwania ! Chyba że zamkniesz działaność ,zapewne aby pisać takie milusie słówka dla nich pracujesz .
    Alik

07.06.2021 12:35

Dobrze powiedziane, nic dodać nic ująć. Wszystcy są z góry roszczeniowo nastawieni i tylko wymagają, najlepiej wszystkiego i za darmo.

12.10.2020 10:53

Bardzo fajna firma jeśli chodzi o prowadzenie procesu rekrutacyjnego oraz proces wdrożeniowy aż przez aktywną pracę. Muszę podkreślić, że mogłam zawsze liczyć na wsparcie kolegów z zespołu którym ogromnie dziękuję.

Krzysztof Chrust

03.07.2026 16:51

Z Wedding.pl współpracuję już niespełna siódmy rok. Nie powiem, początki były słabe. Płaciłem abonament, a efekty były mierne, choć po pierwszym roku robiąc podsumowanie stwierdziłem że nie było tak źle. Miałem średni abonament, a za ich pomocą podpisałem 6 umów na kolejny rok. Jedna umowa to 3 tyś zł ( 2018 rok) , policzyłem sobie roczny abonament i stwierdziłem że warto było dwie umowy w zupełność pokryły mój roczny abonament, reszta to już była górka. I polecam każdemu właśnie w ten sposób to sobie przeliczyć :). Tą profesją zajmuję się od ponad 20 lat, jednak gdy na poważnie zacząłem reklamować się na portalach ślubnych a w szczególności na wedding.pl zleceń z roku na rok przybywało. To właśnie przez nich trzy lata wstecz musiałem zwolnić się ze spółki Orlen SA, gdzie pracowałem na kierowniczym stanowisku. Rzuciłem tę pracę dla pasjii i o wiele lepszych pieniędzy. W zeszłym roku poprowadziłem 72 wesela ( same wesela, nie liczę innych imprez) i około 60 % z tego to umowy z wedding.pl. Często czytałem że opłaty obowiązkowe, a efekt mizerny, ale jak kupujesz abonament np w telefonii komórkowej a gdzieś masz słaby zasięg to też się przecież wkurzasz, ale dalej płacisz. Rada dla maruderów, pomyślcie co moglibyście lepiej zrobić ze swoją wizytówką na tej stronie, jak lepiej się zareklamować itd. Tam naprawdę pracują specjaliści którzy chcą Wam pomóc, jedyne co trzeba zrobić to wybrać numer telefonu i zadzwonić po radę. Oni od tego są by nam pomóc. Pomimo dużego doświadczenia w reklamie, sam nie raz dzwonię po pomoc i walczę o swoje 😊 Płacę i oczekuję pomocy. Z góry dziękuję za wszystkie przycinki i negatywy do mojej opinii, ale taka ona jest i nic tego nie zmieni. Dzięki zespołowi z wedding.pl 11 lipca poprowadzę wesele w Kanadzie dla Polonii. To jest dopiero sztos, a Basia ( matka Pana młodego) znalazła mnie właśnie na tym portalu. Na koniec, nie jestem żadną podstawioną osobą do pisania dobrych opinii. Znajdziecie mnie na pierwszej stronie z największą ilością pozytywnych opinii :). I jak ktoś chce do mnie zadzwonić po radę to proszę, jestem dla wszystkich otwarty 😊 Pozdrawiam Was wszystkich i tych z dużą ilością zleceń i tych bez, zaś dla tych drugich mam radę, jak już podpisujecie umowę i się do czegoś zobowiązujecie to żądajcie tego również z drugiej strony, a tam naprawdę pracują otwarci ludzi chcący byście również osiągnęli sukces. Zadowolony klient, to stały klient i ja właśnie się do takich zaliczam :). Pozdrawiam wszystkich cieplutko 😊 DJ Kriss
    #Dj
    Istam

21.01.2026 10:37

Witajcie nie bardzo wiem gdzie to zgłosić i czy jest więcej takich użytkowników portalu Wedding którzy są niezadowoleni w sumie z braku usług za które portalu pobiera opłaty. Serdecznie niepolecam płatnej współpracy z Wedding.pl strata czasu I pieniędzy. Lepiej zainwestować te pieniądze we własną stronę. Więc uważajcie;)
    #ObslugaKlienta
    Inga

31.03.2026 08:53

Jeśli jest tak, jak to wiele osób komentowało, że umowa odnawia się co roku i nie było o tym mowy przed jej zawarciem, to coś jest nie tak... a jak wówczas wynosi koszt odnowienia takiej umowy, jeśli jest wyższy? 😯

19.06.2026 15:07

Dżak, dziękujemy za Twoją opinię. Chcielibyśmy sprostować, że na górze strony Umowy w Podsumowaniu umowy jest informacja o warunkach przedłużenia umowy. Dodatkowo w punkcie "Warunki szczegółowe umowy" jest wyczerpująca informacja o przedłużeniu umowy. Nasi handlowcy rzetelnie przedstawiają w rozmowie wszystkie kluczowe informacje dotyczące umowy i współpracy. Jeśli Twoim przypadku było inaczej, poprosimy o maila na adres: [email protected] i spróbujemy wyjaśnić tę sytuację

Anka

13.05.2026 21:23

Podpowiecie jak teraz sprawy się mają w przypadku wynagrodzenia dla Specjalisty ds. sprzedaży B2B? Ciekawi mnie czy 10000 tyś brutto razem z prowizjami jest mozliwe.🤔

Ola Bukietowa

13.05.2026 10:27

Korzystam z 2 portali WZK I Weddingu Na WZK wpada mi duzo zapytan ale malo mam z tego klientow. Na Weddingu wpada mi malo zapytan ale mam wrazenie ze bardziej konkretne. W tej chwili zglupialam i place za 2 - moze znacie jakies inne miejsca ?
    DJ

13.05.2026 10:18

Generalnie jestem juz 2 lata na Weddingu. Co miesiac otrzymuje zapytania od par młodych - czasami mam 2 czasami 5. Fakt jest taki ze zgloszone osoby wymagaja rozmowy zeby je przekonac do mojej uslugi ale po zatym jest spoko. Nie wiem jak inne kategorie ale dla DJow idzie z tego wyżyć :)

26.01.2026 19:33

Inka

04.05.2026 09:01

Też dałam się w to wrobić, z Facebooka i insta mam klientów z wedding 0 odzewu, a wiem bo celowo zapytałam się każdego klienta. Nie trafiłam na żadnego który by powiedział że z tej właśnie platformy. Strata pieniędzy
    Michalina

04.05.2026 23:29

Ja bym próbowała zgłosić reklamację w takiej sytuacji.
    Michalina

21.01.2026 21:57

5 500-8 000 zł to takie widełki że w sumie za wiele nie wiadomo. Szczególnie że umowa o działalność, to co to jedno to kwota Netto a drugie brutto czy jak?

25.01.2026 15:39

Miałam rozmowę z nimi. Tragedia. Grosze na podstawie i to na b2b! Jak policzyłam sobie ile zostaje po wszystkim, to jest poniżej najniższej krajowej. "Szczegóły odnośnie prowizji na dalszym etapie", co już wszystko mówi. A patrząc na wypowiedzi ludzi tutaj, to praca musi być niewdzięczna.

25.01.2026 15:59

To jest 5 netto na b2b podstawy. Czyli od tego musisz sama zapłacić sobie zus i podatek dochodowy, do tego jeszcze prowadzenie księgowości. Jak się to poodejmuje to zostają grosze. Ta wyższa kwota to rzekoma mozliwa premia, ale jakie są warunki to nie wiadomo. Dużo wymijających odpowiedzi usłyszałam tylko.
    Milena

24.01.2026 08:29

W ofercie dla speca od obsługi klienta zauważyłam w wymogach ciągłe ulepszanie i wdrażanie najlepszych praktyk obsługi klienta 👀 no to ladnie a jest to chociaż bardziej doceniane?

25.01.2026 15:43

Miałam z nimi rozmowę, a potem poczytałam opinie w sieci. Ogólnie wygląda na to, że stosują jakieś lewe praktyki wobec klientów, wiec praca jest niewdzięczna i to za grosze na b2b.
    Polina

30.12.2025 13:13

Mam dokładnie takie same doświadczenia. Ktoś powinien się nimi w końcu zająć. Widzę, że jest dużo więcej osób, które zostały tak wrobione jak my. Tak jak napisała Ola, też dostałam informację, że oni nie obiecywali, wina leży w mojej wizytówce, portal nie jest do zdobywania zleceń tylko reklamowania się i na pewno ktoś się do mnie zgłasza tylko poza stroną, ale znalazł mnie u nich. Najwyraźniej mają szablonowy kit taki sam dla wszystkich. Nie da się wypowiedzieć umowy przed rokiem, a w dodatku jak nie wypowiesz miesiąc wcześniej to przedłuży się automatycznie z 10% podwyżką na kolejny rok! Bardzo bardzo nie polecam.

17.09.2025 11:27

Wedding.pl

17.09.2025 13:12

Dzień dobry, jest nam bardzo przykro, że ma Pani takie odczucia. Nigdy nie zostawiamy naszych klientów bez kontaktu ani bez realizacji usługi – każdą sprawę traktujemy indywidualnie i zależy nam na pełnej transparentności. Chcielibyśmy dokładnie wyjaśnić sytuację, ale nie możemy tego zrobić na podstawie anonimowej opinii. Prosimy o pilny kontakt na adres: [email protected], abyśmy mogli sprawdzić sprawę i znaleźć rozwiązanie. Pozdrawiamy zespół Wedding.pl

22.07.2025 13:40

Natknęłam sie na ofertę dla specjalisty ds. utrzymania i obsługi klienta ale nie oznaczono w niej żadnych stawek. wiecie ile tak orientacyjnie można teraz zarobić?
    huser

05.07.2024 15:24

Witam czy ktos mial taki problem ze zrezygnowal z uslug a dalej dostawal pisma o platnosci i potem poszlo to do komornika? To jakis zart jest z jakiej racji mam placiic jak potwierdzono ze usugla niaktywana i nie trzeba placic a teraz nekanie zeby zaplacic przez komornikow

18.02.2025 15:14

poproszę jakieś dowody
    WG

17.03.2025 12:10

Dowody ? Nie jesteśmy w sądzie. Poza tym nie jedna osoba została (usunięte przez administratora) przez ten portal. Zwykli naciągacze na pieniądze. Nie polecam. Zero klientów tylko żeby im się hajs na koncie zgadzał.

19.06.2024 10:40

Bronekfoto

26.01.2025 10:13

,,Umowa'' jest tak skonstruowana że nic nie możesz

18.02.2025 15:12

jakieś dowody?

18.02.2025 15:09

Chciałem założyc konto wejść we współpracę ale po tych komentarzach ciąle się zastanawiam. najgorsze jest to że wszyscy anonimowi więc ile w tym prawdy co piszecie jest? czemu się nikt nie przedstawi z imienia i nazwiska jakieś namiary zdjęcia z komornika ect.?
    Mariusz

09.12.2024 01:01

Chciałbym również przestrzec potencjalych usługodawców przed tym portalem, a w szczególności tych nowych, ktyórzy się zastanawiają nad poszerzeniem swoich zasięgów czy pozyskania źródła zleceń. Zostałem namówiony ze swoimi usługami fotograficznymi na wykupiuenie pakietu i zapewniony o dostępie do setek par młodych. Swoją wizytówkę wypełniłem według instrukcji "opiuekuna" na 95% a później jak zamieściełem baner u siebie wynik 103%. Przez 5 miesięcy nie miałem ani jednej interakcji z jakąkolwiek parą młodych. Dodam, że moja wizytówka widniała wysoko w pierwszej stronie wyszukiwania w danej miejscowości. Wysyłając kilkadziesiąt wiadomości - otrzymałem 3 zwrotne automatyczne wiadomości - że dziękują, ale nie potrzebują. Możliwe, że na wedding.pl są już stali klienci, którzy mają jakieś wyniki we współpracy. - Ja przestrzegam wszystkich nowych przed tym- lepiej zainwestowac gdzie indziej w reklamę czy poswięcić wiecej czasu aktywnie na zodbywanie klientów, bo można wtopić kilka tys zł.
    Alex

16.07.2024 09:34

Pracuję w Wedding.pl od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że to jedno z najlepszych miejsc pracy, w jakich byłem. Atmosfera jest naprawdę przyjazna, wszyscy współpracownicy są mega pomocni i zawsze gotowi do wsparcia. Firma daje dużą swobodę w działaniu i ceni kreatywność. No i oczywiście, praca przy organizacji ślubów to sama przyjemność - pomaganie parom w planowaniu najważniejszego dnia w ich życiu jest naprawdę satysfakcjonujące. Jeśli chodzi o podejście do klientów, stawiamy na pełen profesjonalizm i indywidualne podejście. Każda para jest dla nas wyjątkowa i dokładamy wszelkich starań, aby spełnić ich marzenia o idealnym ślubie. Firmy współpracujące z nami mogą liczyć na transparentne warunki i partnerskie relacje. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka inspirującego i dynamicznego środowiska pracy!
    Ewa

15.07.2024 13:41

Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami z korzystania z portalu wedding.pl. Organizacja wesela jest stresująca i człowiek nawet o wielu rzeczach może nie pomyśleć. Po trafieniu na ten portal nie dość, że znalazłam ogromną bazę usługodawców niezbędnych na takim wydarzeniu, to dodatkowo, masę artykułów i porad, które w naszym przypadku były nieocenionym źródłem inspiracji i praktycznych wskazówek przez co w naszym odczuciu wesele stało się o wiele ciekawsze dla nas i gości.
    Mateusz

02.07.2024 13:12

Jako były pracownik Wedding.pl, jestem zaskoczony ilością negatywnych komentarzy. Pracowałem tam przez kilka lat i zawsze widziałem zaangażowanie zespołu w zapewnianie najwyższej jakości usług. Klienci byli dla nas priorytetem, a każde zapytanie było traktowane poważnie. Może nie wszystko zawsze idzie perfekcyjnie, ale naprawdę staraliśmy się rozwiązywać wszelkie problemy na bieżąco. Z mojej perspektywy, wiele negatywnych opinii może wynikać z nieporozumień lub braku pełnej informacji. Wiem, że firma nieustannie pracuje nad poprawą swoich usług i dbaniem o klientów. Polecam kontakt bezpośredni z zespołem wsparcia – często jedno wyjaśnienie potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam.
    Dekoracje

01.07.2024 14:44

Strata pieniędzy i czasu. Najgorsze na co mogłam się zgodzić i podpisać z nimi umowę. Tak miało być pełno zleceń. Mija 11 miesiąc i ani jednego zlecenia i ich portalu.

01.07.2024 19:41

nabijają tylko w balona i nic wiecej. Też mi mówili że będe miał takie ogromne spływy i wiele zapytań, aby ostatecznie zakończyło sie tym, że po pól roku nie ma żadnego zapytania.
    Lord

09.01.2024 13:05

Firma Wedding.pl to poprostu banda (usunięte przez administratora) Przy podpisaniu umowy wcisną Ci każde kłamstwo. Zerowy odzew od klienta z ich strony wszyscy jacy się pojawiali tylko z FB, przy podpisywaniu umowy pan zapewniał że w przypadku zamknięcia firmy można zrezygnować z umowy ( no logiczne z jakiej racji mamy im płacić 730 zł miesięcznie za reklamę firmy która nie istnieje) a tu proszę brak odpowiedzi przez dwa miesiące brak kontaktu telefonicznego firma pod adresem ma biuro wirtualne rzekomo pan który podpisywał z nami umowę nie pracuje. (usunięte przez administratora) TRZYMAĆ SIĘ OD NICH Z DALEKA. A naszą sprawę kierujemy do sądu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wedding.Pl?

Kontakt - Wedding.Pl Sp. z o.o.

UL. GRZYBOWSKA 87 00-844 Warszawa

Branża główna: Content marketing

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Sylwia

16.11.2023 11:41

Jeśli chcesz rozpocząć współpracę - odradzam. Umowa skonstruowana bardzo na niekorzyść klienta, nie dość że kupisz pakiet to jeszcze niespodziewanie przy jego końcu musisz zapłacić za dodatkowe miesiące, co więcej groźby sądem i windykacją. Podejście byle sprzedać a później mają wszystko gdzieś
    Sylwia-dekoracje

31.08.2023 17:50

Współpracowałam z wedding.pl lata temu jak miałam katering i byłam bardzo zadowolona, były zlecenia i zapytania od klientów. Zrezygnowałam ze współpracy tylko dlatego, że zmieniłam branżę, po latach wracam ponownie do branży ślubnej i do wedding bo mam dobre wspomnienia i widzę jeszcze więcej możliwości z wedding niż kiedyś.
    ewa_302

21.07.2023 23:11

Wreszcie uwolniłam się od ich umowy mam dość 300zl prawie za co za to że kierownik wciskał mi kit że będą odzywać się ludzie ,ludzie na tym profilu pisali ale ustawieni od nich po odpowiedzi zawsze cisza co było dziwne ,więcej zapytań to ja mam na swoim profilu FB niż tu ,nie polecam wam fotografa kompletnie dla mnie są totalnym dnem ,kierownik gwarantuje że będzie około 3 zapytania miesięcznie tymczasem są 3 zapytania przez 12 miesięcy !!! Strona jest totalna porażka ,jak i praca dla takich (usunięte przez administratora) .nie polecam totalnie bo z klientem to ja potrafię rozmawiać a ta strona jak dla mnie jest założona na odczepnego ,piszą ludzie podstawieni i tyle
    Olena

20.06.2023 11:01

@pracodawca na jaką umowę można liczyć na stanowisku sales?
    MKO

13.09.2022 06:14

Rozmowa kwalifikacyjna to jedno wielkie nieporozumienie. Pani Karolina może i jest miła, ale rozmowy prowadzi na najniższym możliwym poziomie. Brak merytorycznych zagadnień, brak jakichkolwiek sensownych pytań z jej strony... Nie spotkałam się jeszcze z tak niekompetentnym HR

13.09.2022 08:53

Dzień dobry, Dziękuję za opinię. Każda opinia, nawet ta negatywna jest dla nas ważna. Mogę przypuszczać, że jest ona odpowiedzią na niezadowalającą informację zwrotną po naszym procesie rekrutacyjnym, którą Pani otrzymała. Nasz proces rekrutacji składa się z dwóch etapów - pierwszy etap to spotkanie zapoznawcze, na którym mamy okazję się poznać i porozmawiać o wzajemnych oczekiwaniach. Przede wszystkim osoba z HRu sprawdza czy firma jako pracodawca ma możliwość spełnić oczekiwania kandydata wobec przyszłego pracodawcy, w tym również oczekiwania finansowe. Jeśli oczekiwania obu stron pokrywają się i obie strony czują, że chcą dalej się poznać to kandydat jest zapraszany na drugi etap rekrutacji. Na tym etapie jest spotkanie z szefową zespołu sprzedaży, na którym rozmowa opiera się o kwestie merytoryczne. Na spotkaniu kandydat ma także możliwość wykazania się i pokazania swoich kompetencji sprzedażowych w scence sprzedażowej. Po tych etapach rekrutacyjnych, proces rekrutacji jest zamykany. Niezależnie od etapu i decyzji, kandydat otrzymuje informację zwrotną. Jeśli chciałaby Pani uzyskać bardziej wyczerpującą informację po rozmowie rekrutacyjnej - zapraszam do bezpośredniego kontaktu: [email protected] Z pozdrowieniami Karolina Kurpiewska

13.09.2022 06:20

She

Przebieg rekrutacji Pani Karolina chyba pomyliła proces rekrutacyjny z pogawędką o niczym. Żenująco niski poziom rozmowy Pytania Brak zadawanych pytań. Brak konkretów. Szkoda czasu na rekrutacje bo nawet nie można jej zaliczyć do jakiegoś merytorycznego doświadczenia.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

16.07.2019 14:15

Rambo

02.06.2020 20:21

Ale kasę płacisz i to się liczy.
    Ola

01.08.2022 12:45

Czy udało się jakoś zerwać umowę?

24.02.2022 11:06

Jak często w WEDDING.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 28 listopada na GoWork.pl, obiecują bogaty rozwój.
    były pracownik

12.04.2022 12:00

poza procesem wdrożeniowym szkoleń brak

18.01.2022 14:57

Wedding.pl obchodzi 5 lat i z tej okazji przygotowaliśmy niespodzianki!
    W dniach 17.01.-19.01.2022 mamy dla Was:
    - 10% rabatu dla każdego nowego Klienta, który w tych dniach podpisze z nami umowę oraz
    - 1 miesiąc gratis przy podpisaniu umowy na wyższy Pakiet (niż obecnie).

Zapraszamy do kontaktu: współ[email protected]

News image

08.03.2021 11:57

Dzień dobry!

Postanowiliśmy oficjalnie dołączyć do społeczności GoWork i wykorzystać nową płaszczyznę komunikacji, aby odpowiedzieć na pytania i tym samym pokazać rzetelny obraz pracy, a także warunków zatrudnienia w naszej firmie. Dziękujemy za opinie, które pojawiają się na naszym profilu! Cenimy każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, która pozwala nam wyciągnąć wnioski.

Prosimy jednak pamiętać, że wolność słowa ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi to nie jest przyzwolenie na kłamstwo, manipulację czy obrażanie kogokolwiek. Nie wolno naruszać czyjejś godności. Nie godzimy się na anonimowe opinie zawierające pomówienia i oszczerstwa, dlatego takie wypowiedzi oraz wypowiedzi niemerytoryczne będą usuwane przez administratora.

Zależy nam, aby profil w serwisie GoWork.pl był źródłem informacji i umożliwiał kulturalną wymianą opinii o nas jako pracodawcy, do czego zachęcamy. Jesteśmy otwarci na dyskusję. Każda odpowiedź zwrotna zarówno od obecnych, jak i byłych pracowników jest dla nas ważna, dzięki temu możemy nieustannie rozwijać naszą firmę.

Przypominamy, że we wszelkich kwestiach związanych ze współpracą z nami, można kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem: [email protected]

Pozdrowienia,

Zespół Wedding.pl
    Grzesiek

13.10.2020 09:51

Wedding.pl to profesjonalna firma którą polecam. Świetni fachowcy którzy rozwijają produkt oraz markę. Dziękuję im za współpracę
    Yogi

04.03.2021 20:46

Co Ty bredzisz Mielą nieaktualne od dawna zgłoszenia mlodych itp.
    Z perspektywy pracownika

23.01.2021 16:22

Niezadowoleni klienci - współczuje i potwierdzam . Dołożę od siebie, że pracownicy także nie są traktowani fair . Firma pełna kumoterstwa . Jeśli jesteś po znajomosci albo umiesz podlizywać się przełożonym tylko pod żadnym pozorem nie wyrażasz krytycznej opinii to jesteś bezpieczny. Dodam jeszcze, że należy być albo agresywnym albo manipulującym handlowcem startując do działu sprzedaży . Nie ma tu nic wspólnego z rzetelna sprzedażą . Aby być pracownikiem tej szopki trzeba w nią albo bezwględnie wierzyć ( chociaż i to czasami nie wystarcza ) albo być absolutnie bezwględnym wobec klientów bez mrugnięcia okiem . Szefostwo firmy okłamuje swoich pracowników prosto w oczy zmieniając swoje decyzje z godziny na godzinę . Żadne słowa nie są wiążące. Ciekawe czy za jakiś czas ktoś jeszcze tam zostanie a może firma zmieni nazwę bo zawsze to lepszy marketing z teoretycznie „czysta karta „. Dobrze ze jest miejsce gdzie można przeczytać trochę rzetelnych informacji. ;)
    Ex

12.02.2021 15:00

Niestety moge to tylko potwierdzić powyzsze slowa , dodatkowo smieszne podstawy do tego ucinanie " przez kowid " plac i szukanie oszczednosci tam gdzie sie nie powinno .
    Adam Nowak

23.02.2021 16:04

Oczywiście, firma manipuluje i kłamie. Sprzedaje fikcyjne usługi. Nie dajcie się oszukać nowi fotografowie tak jak my.
    Kuba

12.10.2020 13:38

Ponad rok pracy uważam za udany. Szczególnie mam na uwadze pełen profesjonalizm i ambicje firmy. Tak to powinno wyglądać w każdej firmie która chce się mocno rozwijać. Wierze, ze to dobry kierunek.

02.08.2020 10:19

Czy WEDDING.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ organizuje staże dla studentów?
    Magdalena Wedding.pl

02.08.2020 13:45

Dzień dobry, Proszę wysłać wiadomość na adres: [email protected] Dziękuję, Magdalena Wójcik
    Całe szczęście

07.05.2020 15:24

Nie wiem, czy to miejsce na ocenę jakości usług. Bo chodzi tu raczej o Ocenę pracodawcy. Miałem tam aplikować ale na szczęście znajomy mi odradził. Pracował tam kiedyś i ponoć słabo się dzieje. Jakieś zmiany miały miejsce i nie da się pracować w takich warunkach. Atmosfera korporacyjna, jakieś ciagle rozliczania, napięcie i ciśniecie o wynik. Słabe miejsce generalnie do rozwoju. Mówił mi jeszcze, ze niczym się to już nie różniło od jakichs korpo miejsc, w których chcą cię tylko wyzyskać i zarobić ile się da. 0 zrozumienia

05.02.2020 12:56

Michał

10.02.2020 11:31

Zastanawiam się co anonim dokładnie ma na myśli. Decydując się na pracę w dziale handlowym Wedding.pl powinieneś/powinnaś mieć świadomość, że to niezwykle rozwojowa i wymagająca branża. Każdy usługodawca zdaje sobie również sprawę z olbrzymiej konkurencji, która panuje na rynku w obszarze jego działania. Wykupienie przestrzeni reklamowej w serwisie to dopiero wczesny początek drogi do pozyskiwania kolejnych zleceń. Rzetelne prowadzenie konta PRO poprzez m.in. korespondowanie na bieżąco z parami młodymi zwiększa prawdopodobieństwo sukcesu. Podejmując pracę w Wedding.pl niewątpliwie staniesz się ekspertem w branży ślubnej. Zdobytą wiedzę możesz przekazywać partnerom biznesowym bez żadnych ograniczeń. Satysfakcja z ich zadowolenia pozytywnie napędza do kolejnych działań. Raz jeszcze polecam Wedding.pl jako pracodawcę. Super miejsce dla ambitnych i stawiających na rozwój ludzi.
    Florystyka

19.04.2020 13:20

Chyba dobre miejsce, żeby nauczyć się jak (usunięte przez administratora) ludzi i grać na ich emocjach, a po wszystkim jak umywać ręce i mówić, że to nie prawda :)
    cd

03.03.2020 16:13

Jak rozumiem wszyscy poniżej pracują w Wedding.pl?
    Gaba

27.12.2019 15:10

Jak w każdej organizacji - blaski i cienie. Przede wszystkim jednak mega fajni, kreatywni ludzie. Ekipa z działu handlowego to czyste złoto. Jest tam sporo osób z naprawdę fajnymi sprzedażowymi skillami i... z nietuzinkowym poczuciem humoru. :)
    Wrolowana

07.02.2020 15:19

No braku skillów sprzedażowych nie można zarzucić. Wkręcą Cię a potem zero zleceń ale kasę dawaj. Żadnych pomocnych dłoni później nie otrzymasz. Jak złapią leszcza to już po nim. Zero negocjacji przez rok płacenia. Płać i płacz.
    Michał

22.11.2019 18:47

Zdecydowanie jeden z lepszych pracodawców w mojej kilkunastoletniej karierze. Wielkie uznanie dla każdego z byłych jak i obecnych managerów za to, że Firma sukcesywnie umacnia swoją pozycję lidera branży. Czuć na codzień, że wszyscy grają do jednej bramki. Absolutnie każdy mam możliwość wykazania się w dowolnym obszarze przy wsparciu swojego przełożonego. Od niedawna jest nowe, większe biuro gdzie panuje jeszcze bardziej rodzinna atmosfera a jego nowoczesność i położenie zdecydowanie sprzyjają kreatywnej pracy. W produkcie nastąpiło wiele zmian dzięki, którym partnerzy Wedding.pl osiągają coraz wyższe zwroty z inwestycji. Miło obserwować jak dzięki dostarczanym usługom realizują kolejne wyzwania biznesowe. Zdecydowanie polecam!:)

07.10.2019 10:22

Jak ze studentami w Wedding Day Media Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    Mateusz

13.11.2019 15:05

Tak, studenci są zawsze mile widziani w firmie. Istnieje możliwość dobrania odpowiedniego grafiku czy etatu. Firma jest elastyczna.

Zostaw merytoryczną opinię o Wedding.Pl Sp. z o.o.