Poliamid Plastics

Kłodzko

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 157 ocen.

Poliamid Plastics
1 157

Opinie o Poliamid Plastics

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poliamid Plastics

Maciej

@Stary, o co dokładnie chodzi w Twoim komentarzu? Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy w Poliamid Plastics - zachęcam. Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców i o takie właśnie proszę użytkowników. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Poliamid Plastics?

   
Zakochana

Z tego co widziałam zrobiła się nam nowa para zakochanych ale im to akurat kibicuje bo to chyba najmniej fałszywi ludzie z całego zakładu tylko chyba wiek przystojniaka trochę za maly...........

   
Czarnula
@Zakochana 19.03.2018 13:27

Coś mnie chyba ominęło.... kto to taki ?? :O

   
Maciej

@Ciekawy, komentarze nie mające związku z wyrażaniem merytorycznych opinii na temat pracodawcy będą na bieżąco usuwane z forum. Czy ktoś z Was pracował lub pracuje w Poliamid Plastics i zechciałby podzielić się z innymi swoją rzeczową i kulturalną opinią na temat tego pracodawcy?

   
Stary
@Maciej 06.06.2018 16:26

Kultury brak intelektualnie !!!!!!

   
Cicha wielbicielka

Czy ktoś wie czy Wojtuś ten z irokezem z magazynu jest Wolny ??

   
On
@Cicha wielbicielka 25.05.2018 13:40

Ciasteczko

   
Paweł W.

Jest powolny w ch...

   
Maciej

Ponownie upominam osoby wypowiadające się poniżej, że takie komentarze, jakie piszecie w tym wątku, nie mają żadnego związku z merytoryczną dyskusją na temat pracodawcy - zostaną więc usunięte przez administratora forum. Przed dodaniem kolejnych wypowiedzi zachęcam, aby zapoznać się z obowiązującym na forum regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin

   
Ciekawy
@Maciej 25.05.2018 12:46

A jakie są kary??

   
Maciej

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze nie mające związku z wymianą rzetelnych opinii na temat tego pracodawcy zostaną usunięte z forum GoWork.pl. To nie jest miejsce na plotki o kolegach i koleżankach z pracy. Jeśli macie do powiedzenia coś merytorycznego o pracodawcy, którym jest Poliamid Plastics z Kłodzka - zachęcam.

   
Usuń
@Maciej 20.05.2018 00:52

Usuń siebie

   
Koń Polski

A Baśka zadowolona, ściągnie kochania do siebie?

   
Basia
@Obecny 18.05.2018 16:15

Drogi obecny.... Daleko mi do zniżki. Mądry zrozumie, a głupi i tak tego nie pojmie. Ale to co piszesz to należysz do tej pierwszej grupy. I tak tego trzeba się trzymać. Pełen szacunek i pozdrawiam

   
Makłowicz - Zupa Tom Yam Kung

Dziś przepis na wspaniałą zupę! Przepis ten poznałem zwiedzając górskie szlaki Ciang Pang Ping Pong w Azji. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W gotującej się wodzie rozpuścić pastę tom yam kung. Dodać lekko rozbitą nożem trawkę cytrynową oraz galangal. Cebulę, szalotkę, pomidora pokroić w łódki i wraz z liśćmi limonki kafir i papryczkami chilli dodać do zupy. Gdy cebula będzie miękka do zupy włożyć krewetki i kalmary. Gotować ok. 3-5 min. Doprawić solą i cukrem do smaku. Podawać ze świeżymi liśćmi kolendry i mięty.

   
Makłowicz - Przepis na DEVOLAY

Najpierw należy zeszklic drobno pokrojony czosnek. Następnie piersi myjemy, osuszamy , kroimy na 4 części wzdłuż i ostrożnie tłuczemy przez folię spożywczą ,aby pierś sie nie rozpadła i nie porobiły się dziury. Doprawiamy filety solą, pieprzem i papryką mieloną do smaku. Ser pokroic na grube paski , koperek drobno posiekac i po kolei , na 4 przygotowane filety nakładac po porcji sera żółtego , masło z czosnkiem i koperek. Zwijac od najszerszej części fileta. Trzeba tą czynnośc zrobic dośc zwarcie , aby podczas smażenia kotlet sie nie rozpadł. Przed smażeniem obtoczyc w jajku i w mące i smażyc na rozgrzanym oleju , do czasu az zarumienią sie na złoty kolor. Jeśli chcecie więcej wariacji kulinarnych chce widziec waszą aktywność! Pochwalcie sie czy smakowało. Pozdrawiam ;)

   
Mniam
@Makłowicz - Przepis na DEVOLAY 17.05.2018 07:27

Rewelacja jeszcze nigdy nie jadłam tak smacznych Dewolaji. Super soczyste i te maselko. A jutro mamy Piateczek czy można prosić o jakieś szybkie danie.? Dziękujemy i pozdrawiamy

   
KTO KOPIE DOŁKI SAM w NIE WPAD

Słyszałem że Adam kręci z ukrainką ciekawe czy jego o tym wie. Ale ogólnie firma Fajna

   
Twoja stara
@KTO KOPIE DOŁKI SAM w NIE WPAD 16.05.2018 20:42

Większych kłopotów nie masz? Twoje życie to nie kogoś sprawa i lepiej sprawdź czy nie jesteś ich materacem..

   
Makłowicz

Wszystkie składniki (łącznie z 1/2 łyżeczki oleju) dokładnie wymieszać lub zmiksować. Patelnię bardzo dobrze rozgrzać i lekko naoliwić. Smażyć cienkie naleśniki - na patelnię wylewać około 3/4 chochelki ciasta. Smażyć z obu stron, do uzyskania złotego koloru. Smacznego:-)

   
Chomi
@Bobas 16.05.2018 12:15

Racja jest, dobry żart tynfa wart, bo (usunięte przez administratora) na 1 albo 2??? Słońce podgrzewa atmosferkę....

   
Magazynier 1 i 2

Częśc od jakiegoś czasu pracuje na magazynie zarządzanie to ... Michał robi za nas wszystko a my tylko porządki i produkcja zero odpowiedzialności i ryzyka stracenia premi Praca z Adamem to prawdziwa jazda Każdy wiedział co ma robić i nikt by nie pomyślał że można grać w ch.. tak jak teraz Nie wiem jak to jest możliwe i kto podjął taką decyzję aby Michała zrobić kierownikiem. I dać mu 2 magazyny On gdyby nie pomoc Tomka i Adama to by zginą Chłopacy zarządzają magazynem a on zbiera tylko Laury i kasę Tomek z Adamem ogarnęli te magazyny i spełnili wizję Pana Grześka Tak jak się ustawił Michał to chyba nikt w tej firmie się nie ustawił Niby wszystko wie wszystko robi a tak naprawdę ile razy wejdę do biura to on siedzi na OLX albo Allegro i gada przez telefon ze swoją Panią Każdy na górnym magazynie robi co mu się podoba Zastępca T. tak jak on przez cały dzień robi 1 wysyłkę i spędza cały dzień w Raku a inny robią resztę Jestem bardzo ciekawy kiedy to się zmieni ...Michał jak by mógł to by Pawłowi P wszedł w d.. Tak to goni do roboty a jego to nigdy i nawet uwagi mu nie zwróci że przez cały dzień robi 1 wysyłkę Mam cichą nadzieję że w końcu Pan Grzegorz przejrzy na oczy Pozdrawiam Magazyny .

   
Pawel
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

Jak się wyda to ja Ci wejdę w (usunięte przez administratora) pozdrawiam. Paweł;)

   
Kqpa

Co nastała taka cisza na forum poliamidu?

   
Do zapracowanego
@Kqpa 05.05.2018 08:51

A co... Nudzi Ci się? To może dla odmiany zacznij pracować a nie szukać smrodu który tak lubisz...

   
anon

Gdzie pracuje teraz Baśka ?

   
&anonim &
@anon 28.04.2018 22:35

Prawdy znać nie musisz. Ma się dobrze. Firma nowa ja docenia, wysoko się wybiła wiedzą, praca, i mądrością.a dla was kochani niech to będzie zagadka gdzie? Trzeba było ja docenić w poliamidzie. Teraz docenia ja inna dobra firma, która się dziwi i śmieje z was poliamidzie. Bo takich osób się nie pozbywa tylko docenia.

   
Mirosława

Ukraina pracuje,jeszcze trohe i Ukraina lider brygadzista. O to chodzi nam. Ja lepiej niż wy praca polacki... A wy nie potrafic dogadać się z góra...

   
V.I.P.
@Oksa 24.04.2018 20:54

czego jeszcze potrzebujesz?

   
Logistyk

Panowie magazynierzy nie dawajcie skośnookiemu wózka widłowego Jego styl jazdy to jedna wielka kpina Czy on ma w ogóle papiery ?? Większej sieroty na wózku nie widziałem !!

   
Jony

Bartek żyj swoim życiem a nie czyimś. Nie graj w nie swoje gry.

   
Marek
@Jony 18.04.2018 11:47

Zajmuje się tym co nie trzeba . Jak i on tak i Szczerbaty inne geje konfitury.

   
JH

Dlaczego maszyny na produkcja przyjeżdzają nowe z fabryki a na magazyn kupują wózek widłowy ze szrotu? Ktoś to może wytłumaczyć ? Bo Janine wiem ....

   
Długi

A kim jest Bartek? Znasz odpowiedź?

   
Kolo
@Sylwester 10.04.2018 23:45

Ludzie co on wam takiego zrobił???? Dlaczego o nim tak się wypowiadacie ?

   
N. S

Pełne gratulacje dla Basi. Poliamidzie żałuj co straciłeś. Powodzenia Basiu :-)))

   
Wiesiek
@arachidowy żołnierz 02.04.2018 23:07

Pomoc nie pomoc ważne ze ktoś ją docenił bo poliamid dobrych pracowników nie widzi. A dziewczyna wiedzę miała nawt większą niż niejeden facet w tym zakładzie. A pracy nie bała się. Wstydź się dyrektor i kierownik. Basia powodzenia

   
Zyczliwy

Dwaj magazynierzy wyciagaja od siebie ploty na temat T.W, pozniej jeden na drugiego donosza do niego. Uwazajcie wszyscy co do kogo mowicie.

   
ARCYBISUP JOHNSONA
@Tadek maly 30.03.2018 14:04

Tadka nie mozna wygry!!!

   
:((((((

Czy ktoś wie co teraz będzie z Dawidem P.?????

   
Pw
@:(((((( 30.03.2018 21:33

?????????? Co teraz?????

   
Jedno oko na Maroko drugie na

Krzywe oczy ma a najwięcej szczeka kto to taki?

   
Basia
@Stara 23.03.2018 18:57

Taką żenadę tylko Osioł może napisać!

   
Tadek w.

Nie polecam pracy w tym zakładzie pracy.

   
Bartek

Ale nastała cisza? Brak pomysłów? Brak plotow? Nuda

   
Przyglądajacy

Dlaczegi niepisze suę rutaj o pracodawcy i zarobjach a napierdale o dyrektorze kuerownikach brygadzistach. Jest ktoś zazdrosny kto robi taką famę a br powinna palić u siebie w domu a nie w pracy

   
Stary
@były pracownik 18.03.2018 19:08

Dawno i już nie prawda

   
Młody z biura

Ja myśle ze jest jeszcze szanasa, Widzę potencjał w Panu (usunięte przez administratora), To jest ostania deska ratunku w tym zakładanie, ma gość poukładane w swoim dziale no jak opowiada toni życie rodzinne ma bardzo dobre. Ja w tych pozostałych panów już nie wierzę, bo jak wszyscy już dobrze wiedzą ryba psuje się od głowy.....

   
Związek

Część Wiem o tym że spora część pracowników firmy przegląda te forum Co myślicie o fakcie aby utworzyć ZWIĄZEK ZAWODOWY dajcie proszę informacje

   
ksiadz johnsona
@Związek 09.02.2018 19:07

w porzo o ile ktorym zalezy niewyleci ?

   
Kamil

Wracając do szanownego Osiołka on jest tylko sługa swojego brata Michała Nie raz słyszałem jak mówił rób zdjęcia i wysyłaj Większość w firmie nawet nie wie że jest ktoś inny kierownikiem magazynu Tylko wszyscy myślą że to osioł nim jest a panu nowemu LIDERZOWI to przeszkadza że robi zdjęcia jak jego ludzie z mieszalni robią (usunięte przez administratora) Zobaczcie sobie jak teraz wyglądają magazyny jak mieszacze nie robią (usunięte przez administratora) bo się boją że Osiołek zrobi zdjęcia i wyśle do ich pana Ja sądzę że jak by osiołek mówił o wszystkim co wie to już większość ludzi by tam nie pracowała Mi się wydaje że najbardziej musimy na Wojtka K uważać co jest z osiołkiem on to pewnie gada skoro go tak rzucają z miejsca na miejsce wszędzie zdobywa zaufanie a potem sprzedaje dział co się gdzie dzieje a potem idzie do innego

   
dziadek johnsona
@Kamil 22.02.2018 16:09

co ty ch masz do wojtka ?

   

Zostaw opinię o Poliamid Plastics - Kłodzko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poliamid Plastics