Poliamid Plastics

Kłodzko

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 186 ocen.

Poliamid Plastics
1 186 6 1

Opinie o Poliamid Plastics

Kolega z magazynu

Zostawcie Kamila w spokoju, ładnie ogarnął mieszalnie

Xys

Proszę o kontakt występuje Rodo w poście poniżej

Grażyna

Jesteście mało aktywni na forum, a Poliamid Plastics prowadzi obecnie rekrutację na stanowisko Magazyniera. Jeżeli posiadacie jakieś doświadczenie na tym stanowisku, to warto żebyście się nim podzielili z użytkownikami forum. Natomiast, dla osób zainteresowanych pracą w firmie dodaję link do tego ogłoszenia: http://www.poliamid.com/kariera/magazynier/

Zibi

Czy ktoś może coś więcej powiedzieć ma temat tej firmy? Jaka atmosfera pracy? Jak przełożeni?

Maciej

@Sady, Twoja wypowiedź nie wnosi merytorycznych informacji do forum. Może chcesz ją rozwinąć i napisać swoją opinię na temat pracy w Poliamid Plastics? Jak oceniasz oferowane warunki zatrudnienia? Czym ten pracodawca wyróżnia się od pozostałych?

Maciej

Jak aktualnie prezentuje się sytuacja Poliamid Plastics? Czy posiadacie jakieś informacje? Czy firma prowadzi nowe rekrutacje? Na jakie stanowiska i jakie należy spełniać wymagania? Myślę, że odpowiedzi na te pytania przydadzą się osobom poszukującym pracy w Kłodzku i okolicach.

Sady
@Maciej 11.07.2018 19:19

A co u Baśki?

qpa

Jakieś opinie o pracownikach na produkcji a w szczególności w biurach można prosić?

Maciej

@Kleń, forum służy do dzielenia się spostrzeżeniami odnośnie tego, jakim pracodawcą jest Poliamid Plastics. Twój wpis nie ma nic wspólnego z firmą, zatem jeśli znasz firmę to zachęcam do wypowiedzi odnośnie warunków zatrudnienia i atmosfery panującej w pracy.

Kleń

Czy znacie może przepis na „Barszcz Ukraiński a’la Czesio”?

Maciej

@Stary, o co dokładnie chodzi w Twoim komentarzu? Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy w Poliamid Plastics - zachęcam. Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców i o takie właśnie proszę użytkowników. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Poliamid Plastics?

Zakochana

Z tego co widziałam zrobiła się nam nowa para zakochanych ale im to akurat kibicuje bo to chyba najmniej fałszywi ludzie z całego zakładu tylko chyba wiek przystojniaka trochę za maly...........

Pw
@Zakochana 19.03.2018 13:27

A co cie to interesuje zazdroscisz? Nie wiek świadczy o dorosłości,tylko rozum którego ty akurat nie posiadasz. Zazdrość zżera cie od środka

RW
@Pw 19.03.2018 14:01

Rozum to mało potrzebny młodemu do pewnych spraw:) ważne ze starsza zadowolona

Czarnula
@Zakochana 19.03.2018 13:27

Coś mnie chyba ominęło.... kto to taki ?? :O

Maciej

@Ciekawy, komentarze nie mające związku z wyrażaniem merytorycznych opinii na temat pracodawcy będą na bieżąco usuwane z forum. Czy ktoś z Was pracował lub pracuje w Poliamid Plastics i zechciałby podzielić się z innymi swoją rzeczową i kulturalną opinią na temat tego pracodawcy?

Stary
@Maciej 06.06.2018 16:26

Kultury brak intelektualnie !!!!!!

Maciej

Ponownie upominam osoby wypowiadające się poniżej, że takie komentarze, jakie piszecie w tym wątku, nie mają żadnego związku z merytoryczną dyskusją na temat pracodawcy - zostaną więc usunięte przez administratora forum. Przed dodaniem kolejnych wypowiedzi zachęcam, aby zapoznać się z obowiązującym na forum regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin

Ciekawy
@Maciej 25.05.2018 12:46

A jakie są kary??

Maciej

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze nie mające związku z wymianą rzetelnych opinii na temat tego pracodawcy zostaną usunięte z forum GoWork.pl. To nie jest miejsce na plotki o kolegach i koleżankach z pracy. Jeśli macie do powiedzenia coś merytorycznego o pracodawcy, którym jest Poliamid Plastics z Kłodzka - zachęcam.

Usuń
@Maciej 20.05.2018 00:52

Usuń siebie

Koń Polski

A Baśka zadowolona, ściągnie kochania do siebie?

Alanek
@Koń Polski 16.05.2018 17:30

Pewnie tak... Tylko czy kochanie będzie chciał mając na oku sex blond? A to taka ciekawostka......

Basia R ta prawdziwa
@Alanek 17.05.2018 12:19

A tak dla wtajemniczonych i nie wtajemniczonych żeby dodać pikantosci i abyscie mieli okazję do plotow i do domysłów to my tak od zawsze - kręci i podnieca nas trojkacik. Zdziwieni???? Fajna sprawa - spróbujcie sami.

Obecny
@Basia R ta prawdziwa 17.05.2018 23:06

Basia daj spokój, nie znizaj się do poziomu tego dziadostwa. A Łukasz niech idzie stamtąd tak szybko jak tylko może. Ćwoki swojego życia nie mają to czyimś się interesują. Jaki zarząd taki pracownik. Takich potrzeba który donoszą do Tomaszka i bartusia. W gębie mocni na całą hale ich słychać a za bramą ogonek podkurczony i do domku. Boła też w Polanicy non stop stoi. Kułwa ale klawo.

Basia
@Obecny 18.05.2018 16:15

Drogi obecny.... Daleko mi do zniżki. Mądry zrozumie, a głupi i tak tego nie pojmie. Ale to co piszesz to należysz do tej pierwszej grupy. I tak tego trzeba się trzymać. Pełen szacunek i pozdrawiam

Makłowicz - Zupa Tom Yam Kung

Dziś przepis na wspaniałą zupę! Przepis ten poznałem zwiedzając górskie szlaki Ciang Pang Ping Pong w Azji. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W gotującej się wodzie rozpuścić pastę tom yam kung. Dodać lekko rozbitą nożem trawkę cytrynową oraz galangal. Cebulę, szalotkę, pomidora pokroić w łódki i wraz z liśćmi limonki kafir i papryczkami chilli dodać do zupy. Gdy cebula będzie miękka do zupy włożyć krewetki i kalmary. Gotować ok. 3-5 min. Doprawić solą i cukrem do smaku. Podawać ze świeżymi liśćmi kolendry i mięty.

Makłowicz - Przepis na DEVOLAY

Najpierw należy zeszklic drobno pokrojony czosnek. Następnie piersi myjemy, osuszamy , kroimy na 4 części wzdłuż i ostrożnie tłuczemy przez folię spożywczą ,aby pierś sie nie rozpadła i nie porobiły się dziury. Doprawiamy filety solą, pieprzem i papryką mieloną do smaku. Ser pokroic na grube paski , koperek drobno posiekac i po kolei , na 4 przygotowane filety nakładac po porcji sera żółtego , masło z czosnkiem i koperek. Zwijac od najszerszej części fileta. Trzeba tą czynnośc zrobic dośc zwarcie , aby podczas smażenia kotlet sie nie rozpadł. Przed smażeniem obtoczyc w jajku i w mące i smażyc na rozgrzanym oleju , do czasu az zarumienią sie na złoty kolor. Jeśli chcecie więcej wariacji kulinarnych chce widziec waszą aktywność! Pochwalcie sie czy smakowało. Pozdrawiam ;)

Mniam
@Makłowicz - Przepis na DEVOLAY 17.05.2018 07:27

Rewelacja jeszcze nigdy nie jadłam tak smacznych Dewolaji. Super soczyste i te maselko. A jutro mamy Piateczek czy można prosić o jakieś szybkie danie.? Dziękujemy i pozdrawiamy

KTO KOPIE DOŁKI SAM w NIE WPAD

Słyszałem że Adam kręci z ukrainką ciekawe czy jego o tym wie. Ale ogólnie firma Fajna

Zazdrosna
@KTO KOPIE DOŁKI SAM w NIE WPAD 16.05.2018 20:42

Zazdrość cię zżera. Może Adam ze swoją maotwarty związek

Bartuś
@Zazdrosna 16.05.2018 21:51

Ja mam też otwarty związek, zapraszam...

Zazdrosna
@Bartuś 17.05.2018 13:15

Nie skorzystam

Twoja stara
@KTO KOPIE DOŁKI SAM w NIE WPAD 16.05.2018 20:42

Większych kłopotów nie masz? Twoje życie to nie kogoś sprawa i lepiej sprawdź czy nie jesteś ich materacem..

Makłowicz

Wszystkie składniki (łącznie z 1/2 łyżeczki oleju) dokładnie wymieszać lub zmiksować. Patelnię bardzo dobrze rozgrzać i lekko naoliwić. Smażyć cienkie naleśniki - na patelnię wylewać około 3/4 chochelki ciasta. Smażyć z obu stron, do uzyskania złotego koloru. Smacznego:-)

Mniam
@Makłowicz 15.05.2018 09:45

Pychotka polecam. Czekam na kolejne inspiracje kulinarne

Bobas
@Makłowicz 15.05.2018 09:45

Przepis na magazynier 1 i 2...gdyby czasami ktoś nie zakumal zartu????????????????????HIT????????????????

Chomi
@Bobas 16.05.2018 12:15

Racja jest, dobry żart tynfa wart, bo (usunięte przez administratora) na 1 albo 2??? Słońce podgrzewa atmosferkę....

Magazynier 1 i 2

Częśc od jakiegoś czasu pracuje na magazynie zarządzanie to ... Michał robi za nas wszystko a my tylko porządki i produkcja zero odpowiedzialności i ryzyka stracenia premi Praca z Adamem to prawdziwa jazda Każdy wiedział co ma robić i nikt by nie pomyślał że można grać w ch.. tak jak teraz Nie wiem jak to jest możliwe i kto podjął taką decyzję aby Michała zrobić kierownikiem. I dać mu 2 magazyny On gdyby nie pomoc Tomka i Adama to by zginą Chłopacy zarządzają magazynem a on zbiera tylko Laury i kasę Tomek z Adamem ogarnęli te magazyny i spełnili wizję Pana Grześka Tak jak się ustawił Michał to chyba nikt w tej firmie się nie ustawił Niby wszystko wie wszystko robi a tak naprawdę ile razy wejdę do biura to on siedzi na OLX albo Allegro i gada przez telefon ze swoją Panią Każdy na górnym magazynie robi co mu się podoba Zastępca T. tak jak on przez cały dzień robi 1 wysyłkę i spędza cały dzień w Raku a inny robią resztę Jestem bardzo ciekawy kiedy to się zmieni ...Michał jak by mógł to by Pawłowi P wszedł w d.. Tak to goni do roboty a jego to nigdy i nawet uwagi mu nie zwróci że przez cały dzień robi 1 wysyłkę Mam cichą nadzieję że w końcu Pan Grzegorz przejrzy na oczy Pozdrawiam Magazyny .

JOHNSON
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

ty jestes jakis falszywy magazynier!!!

Bobas
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

Anonimowość Internetu...brawo!!!Magazynier 1 i 2 gratki za odwagę!!!Prawdziwe Byki????????????????????ja jebie...A może tak się przedstaw...imię nazwisko...niespełnione ambicje?????????????????Prawdziwy facet XXI wieku...pewnie nosisz ciasne spodnie kolczyki w sutkach i mieszkasz z rodzicami????????????????

Ruqola
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

Facet XXI wieku ... internet i wylewanie żalów. Jak sie komuś nie podoba prosta droga. Przecież nikt nikomu nie broni zostać kierownikiem. Najłatwiej anonimowo psuć komuś opinie i zarzucać rożne rzeczy...moze zacznij od siebie?

Big Ben
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

Magazyn już nie istnieje!

Pawel
@Magazynier 1 i 2 10.05.2018 23:05

Jak się wyda to ja Ci wejdę w (usunięte przez administratora) pozdrawiam. Paweł;)

Kqpa

Co nastała taka cisza na forum poliamidu?

Do zapracowanego
@Kqpa 05.05.2018 08:51

A co... Nudzi Ci się? To może dla odmiany zacznij pracować a nie szukać smrodu który tak lubisz...

anon

Gdzie pracuje teraz Baśka ?

&anonim &
@anon 28.04.2018 22:35

Prawdy znać nie musisz. Ma się dobrze. Firma nowa ja docenia, wysoko się wybiła wiedzą, praca, i mądrością.a dla was kochani niech to będzie zagadka gdzie? Trzeba było ja docenić w poliamidzie. Teraz docenia ja inna dobra firma, która się dziwi i śmieje z was poliamidzie. Bo takich osób się nie pozbywa tylko docenia.

Mirosława

Ukraina pracuje,jeszcze trohe i Ukraina lider brygadzista. O to chodzi nam. Ja lepiej niż wy praca polacki... A wy nie potrafic dogadać się z góra...

były pracownik
@Mirosława 23.04.2018 20:05

droga Mirko o ile to ty pisałaś. Taka różnica że wy ukraina dogadujecie się przez wypinanie. A z polkami to trzeba trochę pochodzić. oczywiście nie wszystkimi bo jest tam wiele które też tak samo się wybiły jak ukrainki.

V.I.P.
@Mirosława 23.04.2018 20:05

nie pisała to Mirka, pisze Oksana (usunięte przez administratora)

Oksa
@Mirosława 23.04.2018 20:05

A jak można się dogadać z górą?

V.I.P.
@Oksa 24.04.2018 20:54

czego jeszcze potrzebujesz?

Logistyk

Panowie magazynierzy nie dawajcie skośnookiemu wózka widłowego Jego styl jazdy to jedna wielka kpina Czy on ma w ogóle papiery ?? Większej sieroty na wózku nie widziałem !!

Jony

Bartek żyj swoim życiem a nie czyimś. Nie graj w nie swoje gry.

Marek
@Jony 18.04.2018 11:47

Zajmuje się tym co nie trzeba . Jak i on tak i Szczerbaty inne geje konfitury.

JH

Dlaczego maszyny na produkcja przyjeżdzają nowe z fabryki a na magazyn kupują wózek widłowy ze szrotu? Ktoś to może wytłumaczyć ? Bo Janine wiem ....

Długi

A kim jest Bartek? Znasz odpowiedź?

Adam
@Długi 10.04.2018 15:55

Nikim? Już nikim.....

Sylwester
@Adam 10.04.2018 18:40

Dokładnie jest zerem i nikim...

Kolo
@Sylwester 10.04.2018 23:45

Ludzie co on wam takiego zrobił???? Dlaczego o nim tak się wypowiadacie ?

N. S

Pełne gratulacje dla Basi. Poliamidzie żałuj co straciłeś. Powodzenia Basiu :-)))

Ciekawy
@N. S 01.04.2018 20:10

A co na to Poliamid, że Baśki już nie ma, co zrobiliście żeby ją zatrzymać ????

arachidowy żołnierz
@Ciekawy 02.04.2018 18:19

A po co zatrzymywać jak.ona teraz ma lepiej, słyszałem że ktoś jej pomógł, tutaj jej nie chcieli A tam się o nią zabijają. widzisz Basiu Świat nie kończy się na Poliamid on dopiero się zaczyna poza nim. wszystkiego dobrego dla Ciebie.

Wiesiek
@arachidowy żołnierz 02.04.2018 23:07

Pomoc nie pomoc ważne ze ktoś ją docenił bo poliamid dobrych pracowników nie widzi. A dziewczyna wiedzę miała nawt większą niż niejeden facet w tym zakładzie. A pracy nie bała się. Wstydź się dyrektor i kierownik. Basia powodzenia

Zyczliwy

Dwaj magazynierzy wyciagaja od siebie ploty na temat T.W, pozniej jeden na drugiego donosza do niego. Uwazajcie wszyscy co do kogo mowicie.

Haha
@Zyczliwy 28.03.2018 09:56

T W juz nie pracuje od ponad pół roku to mam (usunięte przez administratora) Co kto i gdzie mówi na niego. Gorzej niż kobietki pie4dolicie jeden na drugiego.

Janek
@Zyczliwy 28.03.2018 09:56

Oj Ząbek robi konkurencje Osiołkowi. Jak i również Tadek Mały

Tadek maly
@Janek 29.03.2018 19:56

Normalnie wygryze wszystkich hahahahahaha

ARCYBISUP JOHNSONA
@Tadek maly 30.03.2018 14:04

Tadka nie mozna wygry!!!

:((((((

Czy ktoś wie co teraz będzie z Dawidem P.?????

Pw
@:(((((( 30.03.2018 21:33

?????????? Co teraz?????

Zostaw opinię o Poliamid Plastics - Kłodzko

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poliamid Plastics