BestHill Work
3 75 6 1

Opinie o BestHill Work

Robert

Dziękuję za pomoc Firma godna polecenia z czystym sumieniem

Zdzislaw

solidnie , rzeczowo ,godne polecenia Moje sugestie dla BestHill Work: nie mam Lubię atmosferę w BestHill Work za: pomoc Pani Joanny mozna na nią liczyc

marek z Poznania

do tej pory wszystko ok! Moje sugestie dla BestHill Work: brak Lubię atmosferę w BestHill Work za: kontakt

Waski

Pieniądze na czas. Jest ok. (usunięte przez administratora) Daje innych ludzi na zakwaterowania gdzie ma informacje że są źle warunki. Moje sugestie dla BestHill Work: Więcej zaufania oraz proponuje lepsze warunki. Tam gdzie to możliwe A jest możliwe Lubię atmosferę w BestHill Work za: Kontakt

Rafał

pracuje od roku , wypłata na czas jestem zadowolony

Mariusz

Polecam!

elektryk

na jakim poziomie musi być niemiecki elektryka? wystarczy komunikatywny?

BestHill Work
pracodawca
@elektryk 24.09.2018 09:43

Witam, Poziom podstawowy który umożliwi porozumiewanie się w miejscu pracy Serdecznie pozdrawiamy Zespół BestHill Work

elektryk
@BestHill Work 24.09.2018 09:51

Dziękuje za odpowiedz. Podpytam jeszcze czy jest to umowa o pracę polska czy niemiecka?

BestHill Work
pracodawca
@elektryk 24.09.2018 10:00

Witam , Umowa na warunkach niemieckich Zapraszam do kontaktu Zespół BestHill Work

Pesel

Nie ma to jak samemu sobie opinie wystawic... Z tym odbieraniem telefonów jest róznie gdy cos potrzebne to czeka sie 2 sygnaly i jest rozmowa, a gdy wszystko jest prawie zalatwione to 3 dzien nie odbiera....

miro
@Pesel 29.09.2017 16:03

te wszystkie polskojęzyczne firmy tak robią , ważne byś tylko pojechał póżniej jest nawet problem z kontaktem, to chleb powszedni takich firemek może szczegółowe kontrole czegoś tych ludzi nauczą kontrole

BestHill Work
pracodawca
   
Marcin

To 100% satysfakcji dla osób wyjeżdżających do pracy za granicę. Miła, sympatyczna i fachowa obsługa przez Panią Joanne Hillbruner. Zawsze odbiera telefony, w przypadku problemów można na nią liczyć. Wyjeżdżałem do pracy w Niemczech przez kilka agencji pracy i nigdy po przyjechaniu na miejsce nie zgadzało się z tym co mi proponowali przed wyjazdem. W tym roku wyjechałem do Niemiec przez Besthill Work, pracuję kilka miesięcy jako ślusarz-monter na miejscu, zgadzają się pieniądze, mieszkanie i warunki pracy, rzeczy najważniejsze o których poinformowała pani Joanna przed wyjazdem. Dlatego polecam innym tą Agencję Pracy.

RAFAŁ
@Marcin 11.09.2017 22:04

Marcin dalej pracujesz w De jako Ślusarz-monter?

Zbigniew

Polecam agencję. Rzeczywistość pokryła się z tym czego dowiedziałem się przez telefon. Pozdrawiam

Kamil

Dla mnie bez zastrzeżeń!

zainteresowany

Czy proponowane oferty dają możliwość współpracy na niemieckich warunkach?

BestHill Work
pracodawca
@zainteresowany 08.08.2018 20:05

Witam. Tak, nasze oferty są ofertami na warunkach niemieckich. Zapraszamy do kontaktu, przedstawimy naszą ofertę i dokładnie omówimy warunki. Pozdrawiam Zespół BestHill Work

BestHill Work

Opinia pod Nick John agencja ImpactJob jak również Janek w przypadku BestHill Work ten sam dzień ta sama treść tymbardziej moc pozdrowien dla konkurencji!!!!

Władysław

Spoko agencja, dla mnie to pewniak. Od roku pracuje. Nie wiem skąd poprzednik wziął te informacje. Ciekawe??

Janek

nie polecam, doradzam ostrożność w nawiązywaniu współpracy

BestHill Work
@Janek 20.06.2018 10:26

Pozdrawiam osobę wystawiająca komentarz!!! Konkurencja nie próżnuje!!

Zniesmaczony

Dodzwonić się do firmy można, ale żeby ktoś odebrał to raczej na cud trzeba liczyć. Uzyskać odpowiedź drogą mailową, jest równoznaczne z niemożliwym.

BestHill Work
@Zniesmaczony 20.05.2018 04:43

Witam Panie Tomaszu , Proszę pamiętać że cuda się zdarzają Pozdrawiam serdecznie

Andrzej

Może konkurencja inspiruje niektóre osoby??

Marek

Agencja wywiązuje się z obietnic. To ja wystawiłem agencje a pani Joanna dała mi nie jedną szanse. Ciągle dla niej pracuje i jestem bardzo zadowolony. Kasa się zgadza i z urlopami nie ma problemu.

Greg

nie polecam firmy, zalecam dużą ostrożność

BestHill Work
@Greg 16.04.2018 12:10

Witam Pana, W celu wyjaśnienia Pana nieprzychylnej opinii, prosimy o kontakt . Chcielibyśmy ustosunkować się do Pana zamieszczonej wypowiedzi. Zależy nam na świadczeniu usług na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiamy , Zespół BestHill Work

Administrator

Czy ktoś dysponuje informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w Besthill Work Joanna Hillbruner? Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w przedsiębiorstwie.

Waldemar z Wrocławia

Za pośrednictwem Besthill Work pomyślnie załatwiłem wszelkie formalności wyjazdu. Fachowa obsługa eliminuje wszelkie wątpliwosci. Gdy zachodzi potrzeba interwencji u niemieckiego pracodawcy, można liczyć na pomoc pani Joanny Hilbruner. Polecam koordynowane przez Besthill Work wyjazdy do pracy za granicą. NIE ZAWIEDZIESZ SIĘ!!!

anonymous

Witam wyjerzdzał ktoś z ta firmą za granice prosił bym o jakeś opinie.

BestHill Work

Witam, Aby w przyszłości uniknąć sytuacji iż dany kandydat ma problem z kontaktem z nami poniżej adres strony jak również kontakt e-mail: www.besthillwork.eu/kontakt Zapraszamy od pon.-pt w godz.8.00-17.00 Pozdrawiam, BestHill Work

Zostaw opinię o BestHill Work - Czarna

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestHill Work