BestHill Work

3 Dodaj opinię
BestHill Work
3 194 67 5 1

Opinie o BestHill Work

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcin
 Opinia

To 100% satysfakcji dla osób wyjeżdżających do pracy za granicę. Miła, sympatyczna i fachowa obsługa przez Panią Joanne Hillbruner. Zawsze odbiera telefony, w przypadku problemów można na nią liczyć. Wyjeżdżałem do pracy w Niemczech przez kilka agencji pracy i nigdy po przyjechaniu na miejsce nie zgadzało się z tym co mi proponowali przed wyjazdem. W tym roku wyjechałem do Niemiec przez Besthill Work, pracuję kilka miesięcy jako ślusarz-monter na miejscu, zgadzają się pieniądze, mieszkanie i warunki pracy, rzeczy najważniejsze o których poinformowała pani Joanna przed wyjazdem. Dlatego polecam innym tą Agencję Pracy.

Pomocna?
Tak60Nie2
1
Waldemar z Wrocławia
 Opinia

Za pośrednictwem Besthill Work pomyślnie załatwiłem wszelkie formalności wyjazdu. Fachowa obsługa eliminuje wszelkie wątpliwosci. Gdy zachodzi potrzeba interwencji u niemieckiego pracodawcy, można liczyć na pomoc pani Joanny Hilbruner. Polecam koordynowane przez Besthill Work wyjazdy do pracy za granicą. NIE ZAWIEDZIESZ SIĘ!!!

Pomocna?
Tak20Nie2
Jacek 33
 Opinia

Polecam nie zawiedli mnie

Pomocna?
Tak1Nie
Artur
 Opinia
@Jacek 33 12.06.2019 20:11

W jaki sposób dostałeś się do pracy za pośrednictwem agencji pracy BestHill Work? Ciekawi mnie, czy sam zgłosiłeś się w związku z poszukiwaniem pracy, czy może odpowiedziałeś na ogłoszenie dodane przez pracodawcę? Jestem ciekaw, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Johny
 Opinia

Nareszcie porządna firma, wszystko na temat

Pomocna?
Tak5Nie1
Maja
 Opinia
@Johny 13.05.2019 18:05

Twoja wypowiedź jest dość krótka, a chciałabym poznać więcej informacji na temat BestHill Work od Ciebie. Czy firmę oceniasz z perspektywy osoby zatrudnionej w niej czy korzystającej z jej pośrednictwa? Warto wyjaśnić te wątpliwości, aby użytkownicy mieli pełen wgląd na występującą sytuację wewnętrzną w firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franciszek
 Opinia

Witam wszystkich. Właśnie jestem w pracy w Hamburgu. To moje pierwsze dni. Zakwaterowanie ok. Sam w pokoju. Zlecenie też ok. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie
Tadeusz
 Opinia

Witam Cieszę się, że nawiązałem kontakt z panią Joanną. Mnie pomogła znaleść pracę. Już od kilku miesięcy jestem na kontrakcie, w firmie do której trafiłem dzięki Besthill Work. Nawet teraz kiedy pani Joanna nie jest już moim opiekunem mogę liczyć na jej pomoc. Bardzo serdecznie pozdrawiam Besthill Work

Pomocna?
Tak6Nie1
Mateusz
 Opinia

Bardzo polecam a hejterow pozdrawiam:)

Pomocna?
Tak8Nie1
Nick
 Opinia

Polecam!!!!

Pomocna?
Tak6Nie1
Adam
 Opinia

Z mojej strony opinia przychylna wszystko rzeczowo wyjaśnione w sprawie wyjazdu, zakwaterowanie i praca po przyjeździe jak najbardziej się zgadzało, najważniejsze wypłata na czas, dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie
Maciek
 Opinia

Bez owijania w bawełnę jak to zazwyczaj bywa

Pomocna?
Tak7Nie
Greg
 Opinia

nie polecam firmy, zalecam dużą ostrożność

Pomocna?
Tak9Nie4
BestHill Work
 Opinia
@Greg 16.04.2018 12:10

Witam Pana, W celu wyjaśnienia Pana nieprzychylnej opinii, prosimy o kontakt . Chcielibyśmy ustosunkować się do Pana zamieszczonej wypowiedzi. Zależy nam na świadczeniu usług na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiamy , Zespół BestHill Work

Pomocna?
Tak8Nie1
marcelek
 Opinia
@Greg 16.04.2018 12:10

Nie zgadzam się z Panem, firma BestHill to bardzo profesjonalna firma rekrutacyjna, oceniłem to na podstawie rozmowie z Panią Hillbruner.

Pomocna?
Tak5Nie2
Maciek
 Opinia
@marcelek 14.04.2019 17:09

Polecam, wszytko jak ustalone

Pomocna?
Tak6Nie
Zadowolony
 Opinia

Profesjonalnie w każdym calu

Pomocna?
Tak9Nie
Łukasz, Wrocław
 Opinia

Pełen profesjonalizm jestem mile zaskoczony wszytko tak jak ustalone

Pomocna?
Tak7Nie
Mike
 Opinia

Wszytko tak jak w ustaleniach, nie zawiedziesz się

Pomocna?
Tak9Nie
Iza
 Opinia

inne ustalenia, inaczej na zleceniu, ciagły problem z kontaktem, nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie3
Zespół BestHill Work
 Opinia
@Iza 22.03.2019 12:07

niestety hejt istnieje tego nie unikniemy szkoda że wstawianie negatywnych opinii to rodzaj zabawy dla Pani "Izy " a nie rzetelna opinia dla naszej agencji , szkoda Cóż Pani "Izo" życzymy udanej zabawy w wystawianiu negatywnych opinii nie tylko naszej agencji lecz wszystkim chyba jakie Pani zna

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie2
BestHill Work JoannaHillbruner
 Opinia
@Iza 21.03.2019 09:37

niestety hejt istnieje tego nie unikniemy szkoda że wstawianie negatywnych opinii to rodzaj zabawy dla Pani "Izy " a nie rzetelna opinia dla naszej agencji , szkoda Cóż Pani "Izo" życzymy udanej zabawy w wystawianiu negatywnych opinii nie tylko naszej agencji lecz wszystkim chyba jakie Pani zna

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zajac
 Opinia

Dziękuję Pani Asiu, pozdrawiam

Pomocna?
Tak10Nie2
arek
 Opinia

ja sie nie zawiodłem , dobry kontakt

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
śmieszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Naj firma, lepsza od konkurencji, z która wyjeżdżałem i nie byłem zadowolony, możliwość urlopu jest super. POLECAM :)

Pomocna?
Tak12Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian z Poznania
 Opinia

bardzo szybko dostałem prace,dziekuje za pomoc w załatwieniu wszystkiego

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@Marian z Poznania 06.01.2019 19:32

BestHill Work jest agencją pośrednictwa pracy posiadająca wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia. Wyróżniają ich kwalifikacje i kompetencje, jak również indywidualne podejście. Wobec tego zapewne nikogo nie dziwi, że tak szybko udało Ci się dostać pracę za ich pośrednictwem. A czy zdradzisz nam, czym się dokładnie zajmujesz? Opowiedz nam jeszcze o formie umowy, którą Ci zaoferowano.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

sprawdzona Firma pracuje od roku wypłata na czas, zaliczki są,kasa się zgadza

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak11Nie1
Greg
 Opinia

pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldek
 Opinia

nie zostawili mnie w potrzebie, kwatera ok, wypłata na czas Pani Joanna pomaga

Pomocna?
Tak12Nie1
damian
 Opinia

polecam ja wraca po nowym roku jestem zadowolony

Pomocna?
Tak13Nie1
krzysiek
 Opinia

dla mnie spoko bardzo pomocny koordynator i zawsze odpowiednia reakcja.

Pomocna?
Tak8Nie1
Dawid202
 Opinia

Kasa na czas, miła i fachowa obsługa, brak problemów z urlopami. Polecam!!!

Pomocna?
Tak12Nie1
Obcy
 Opinia
@Dawid202 16.12.2018 11:32

A czy koniecznością jest język obcy?

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obcy
 Opinia

Witam.. Szukam pracy jako monter konstrukcji stalowych. Czy brak znajomości języka jest przeszkodą w podjęciu współpracy z Best Hill?

Pomocna?
Tak20Nie1
Sebastian
 Opinia

polecam z czystym sumieniem

Pomocna?
Tak6Nie1
Jacek
 Opinia

wypłata na czas nie mam się do czego przyczepić dobra opieka Pani Joanny pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie1
Andrzej
 Opinia

Ile mozna zarobic jako malarz na vzysto?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Dziękuję za pomoc Firma godna polecenia z czystym sumieniem

Pomocna?
Tak8Nie1
Zdzislaw
 Opinia

solidnie , rzeczowo ,godne polecenia Moje sugestie dla BestHill Work: nie mam Lubię atmosferę w BestHill Work za: pomoc Pani Joanny mozna na nią liczyc

Pomocna?
Tak8Nie1

Zostaw opinię o BestHill Work - Czarna

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej