MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe

Adres: Dolna 1, 42-600 Kędzierzyn-Koźle

NIP: 6452541795 KRS: 0000537811

MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe
1 3 6 1

Opinie o MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe

Filtruj opinie po kryteriach:

Iza
 Opinia

O jakie zwroty wpłaconych pieniędzy chodzi? Bardzo niepokojące są te wpisy. Myślałam o pracy w firmie.

Pomocna?
TakNie
Poszkodowany
 Opinia

My też poszkodowani 15 000 pln. Sprawa w sadzie i prok.

Pomocna?
TakNie
XXXX
 Opinia
@Poszkodowany 09.02.2017 23:11

CZY ODZYSKALI PAŃSTWO JUŻ SWOJE PIENIĄDZE ? PROSZĘ ZOSTAWIĆ SWÓJ ADRES MAIL-OWY

Pomocna?
TakNie
JC
 Opinia

Witam, I jak sytuacja? bo chyba tez dałem się zrobić na kilka tysięcy. Gdzie zgłaszaliście? u siebie czy w Lublinie? Pozdr

Pomocna?
TakNie
xxx
 Opinia
@JC 30.04.2017 23:33

Jakimi dokumentami trzeba dysponować, aby podać sprawę do sądu? Mnie wiszą ok 6 tyś od pół roku za pobrania

Pomocna?
TakNie
XXXX
 Opinia
@xxx 28.10.2017 15:49

PROSZĘ PISAĆ PISMO DO PROKURATURY W LUBLINIE Z ZAWIADOMIENIEM O POPEŁNIONYM PRZESTĘPSTWIE, (KRADZIEŻ, PRZYWŁASZCZENIE PIENIĘDZY) DO PISMA NIECH PAN ZAŁĄCZY WSZYSTKIE POTWIERDZENIA ODNOŚNIE ZAMÓWIEŃ JAK I RÓWNIEŻ KORESPONDENCJĘ MAIL-OWĄ O ILE PAN Z NIMI KORESPONDOWAŁ W SPRAWIE ZWRÓCENIA PIENIĘDZY ZA POBRANIA. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Opinie pracowników związane z pracą w MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia

Moja firma została oszukana przez firmę MS Finans Sp. z o.o. na ok. 17 tys. zł. Sprawa została zgłoszona na policję po czym otrzymałam pismo od firmy MS Finanse Sp. z o.o. z przeprosinami, wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji oraz harmonogramem spłaty zaległych należności ... otrzymaliśmy trzy raty spłaty zadłużenia i na tym się skończyło...a gdzie pozostałe pieniądze??? Chętnie dołączę do wspólnego pozwu przeciwko tej firmie ...moj e-mail monia.k12@op.pl

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia

Jesteście pewni, że nie można napisać cos pozytywnego?

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia
@Dawid 18.02.2018 18:41

Ja czekam na zwrot pobrań na 37 tys. zgłaszam na policję.skad wiadomo ze firma działa, przecież całkowity brak kontaktu, str nie istnieje, tel. nie odpowiada.

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia

W razie pozwu podaje swój adres mailowy m.jedrzejczak22@wp.pl również zostaliśmy oszukani na około 300 zł,

Pomocna?
TakNie
Oszukany
 Opinia

Jest jakiś pozew zbiorowy pod, którym można się podpisać? Dziwi mnie, że ta firma nadal funkcjonuje... ludzi oszukanych przez tą firmę jest mnóstwo. Podobnie jak u innych x-post zalega mi z wypłatą 1500zł, napisałem do nich z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, tłumaczono mi, że mają problemy i zwroty pobraniowe mogą być opóźnione, w tej chwili na emaile nie odpisują, tel i infolinia milczy. Czy ktoś wysyłał do nich pismo z wezwaniem do zapłaty i zna adres korespondencyjny?

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Mnie okradli na ok 400zł. Nie zamierzam odpuścić. Jakiś pozew zbiorowy? Ktoś już zgłosił na policję?

Pomocna?
TakNie
gamoń
 Opinia

tak się robi deal życia - 2 miesiące i można przytulić pare złotych...szukajmy na Balearach...

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Witam, moja sytuacja jest niemal identyczna jak wszystkie nizej przedstawione. Wyslalem przesylke za pobraniem koncem listopada, a pieniedzy (1020zl) dalej brak. Inpost jako przewoznik wyslal pieniadze firmie Empresa sp. Z.O.O. i mimo poczatkowej odpowiedzi ze pieniadze zostaly przekazane do realizacji, ktora byla 04.01.2018 dalej niczego nie otrzymalem, a na dodatek w tym momencie zero odzewu na maile oraz nie mozna wejsc na strone x-post.pl. Takze ja rowniez gdyby co, pod pozew zbiorowy moge sie podpiac. Kontakt do mnie przez maila masterbastek@gmail.com

Pomocna?
TakNie
CopyZone
 Opinia

Czy ktoś wie gdzie ew. toczy jakaś sprawa odnośnie oszukanych przez x-post ????? Chętnie podpiął bym się do tej sprawy...prośba o kontakt: jacek@copyzone.pl

Pomocna?
TakNie
Adrian
 Opinia

Witam, Mnie również oszukano na kwotę 1050 zł. Na przelew czekam 3 miesiące. Pomimo wielu upomnień, firma tylko stwarzała pozory że zamierzają uregulować zaległości a teraz już w zasadzie nie ma z nimi kontaktu. Nie rozumiem jak to możliwe że firma która oszukała tak wielu ludzi nadal istnieje i przyjmuje paczki oszukując kolejne osoby, a prokuratura nic z tym jeszcze nie zrobiła. Sprawa przecież została zgłoszona w prokuraturze już dawno. Chyba Ziobro się tym będzie musiał zająć. Czy sprawdzał ktoś czy ich siedziba pod adresem w Lublinie, ul. Chopina 41/2 fizycznie istnieje ? Może trzeba się do nich wybrać osobiście

Pomocna?
TakNie
tp123
 Opinia

Oooops w piątek wysłałem im maila że nie mam kasy, ale widzę że tu sporo ludzi którym nie płacą. U mnie 2 przesyłki na 1100zł. 60dni i 40 dni po terminie wysyłki.

Pomocna?
TakNie
er
 Opinia
@tp123 20.11.2017 10:40

za moja przesyłke wzieli kase i nawet jej nie dowiezli.Na monit odpsiali,ze ich pomawiam i ,ze moga pojsc do sadu.Zwrot pieniedzy,to zaden problem.Do dzis ani zwrotu ,,ani konatktu.

Pomocna?
TakNie
tp123
 Opinia
@er 21.11.2017 10:16

A ja dzisiaj postanowiłem inaczej. Założę sprawę IMPOSTOWI bo to oni zabrali moją przesyłkę oraz pobrali od klienta pieniądze. napisali mi że przelali kasę do EMPERSA sp. z o.o. Nie wiem kto to taki. Raz jak dostałem za pobranie to przyszło od MS FINANSE. Tak naprawdę może to jakieś klony inpostowe są ja nie wiem ale etykietę mam impostową więc nie mam innej firmy do wskazania. Niech oni dochodzą sobie racji od EMPERSA czy MS FINANSE. Kit w oko.

Pomocna?
TakNie
tp123
 Opinia
@tp123 21.11.2017 19:01

Dzisiaj dostałem info z Inpostu bo to Inpost pobrał kasę za pobranie że PŁATNIKIEM jest EMPRESA Sp. z o.o. Co ciekawe kilka miesięcy temu zwrot kasy za pobranie dostałem od Spółki MS FINANSE. A żeby było jeszcze śmieszniej w MS Finanse kuratorem jest P. Majewska która jest jednocześnie prezesem EMPRESA sp. z o.o. Na razie próbuję wydobyć potwierdzenia przelewów z Inpostu do Emperesy bo w swietle prawa to Inpost jest stroną. W sumie to śmierdzi dość brzydko. Aha obie te spółeczki 5000zł kapitał założycielski.

Pomocna?
TakNie
BUBA
 Opinia

Na szczęście od dawna nie wysyłam pobrań przez x-post , ale od dwóch dni w ich ofercie został tylko kex, Nie ma DHL-a z którego korzystałem na co dzień. Chyba koniec dziadostwa .

Pomocna?
TakNie
kod
 Opinia
@BUBA 09.11.2017 08:29

Witam ja też jestem poszkodowany co prawda nie na dużą kasę ale zawsze

Pomocna?
TakNie
EE
 Opinia

Oszusci.mi odpisali,zebym ich nie straszył pilicją ,bo to pomowienia i moga mnie podac do sadu.Trzeba miec tupet

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

ML Mnie naciągneli "tylko" na 17,22

Pomocna?
TakNie
kolejnyposzkodowany
 Opinia

Witam, Widzę, że jest więcej poszkodowanych. Nas także oszukali na ponad 2 tysiące zł.

Pomocna?
TakNie
pfajks
 Opinia

W pełni zgadzam się ze wszystkimi opiniami. Sprawę należy kierować do sądu, aczkolwiek mam wrażenie, że właściciele firmy są biedni jak mysz pod miotłą podobnie jak inni. Dwa dnie temu wysłałem do nich przedsądowe wezwanie do zapłaty na kwotę ponad 400 zł. Pocztą Polską za potwierdzeniem odbioru. Bo maile, telefony-ostatnio wyłączone-rozmowy na czacie nie przyniosły efektu. Czy ktoś już odzyskał od nich pieniądze za pobrania? Kilka miesięcy temu problemu nie było, dlatego wysyłałem za ich pośrednictwem paczki ale teraz, jak widać, to zaczyna robić się nie wesoło.Sprawa nadaje się do telewizji. Takie programy jak Interwencja, Państwo w Państwie, czy inne podobne. Telewizja lubi tego sprawy a to już zakrawa na aferę bo jak widzę z wpisów to oszukanych osób jest sporo. A przecież nie wszyscy wyrazili swoje opinie. Dobrze, że istnieją takie portale. Nagłaśniać, nagłaśniać i jeszcze raz nagłaśniać.

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Mi nie oddali za dwie przesylki ok 700 zl. Probowalem wyjasnic ale najpierw zero konkretów a później powyłaczane tel. Sprawa zgloszona na policje.

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia

Zakładacie jakas zbiorowa sprawe? Tez mi wisza 538zł... i 0 kontaktu Paczka wysłana 27.09 dzis jest 08.11 i 0 kasy... Z tak niska kwota nawet nie mam co startowac ze sprawa ale w zbiorowa bym sie podlaczył jak cos to 504 012 968

Pomocna?
TakNie
marek
 Opinia

Nie polecam. Firma pośrednicząca X-post po odebraniu przesyłki dnia 19.09.2017 za pobraniem na kwotę 912 zł. Na dzień obecny tj. 7.11.2017 nie przekazała na moje konto należności mimo upływu terminu 43 dni. Początkowo tłumaczono to różnymi przyczynami a obecnie brak jakiegokolwiek kontaktu, jednym słowem oszuści i (usunięte przez administratora)... Sprawa dla prokuratora

Pomocna?
Siwy
 Opinia

Nie zwracaja kasy za pobrania. Zero kontaktu. Telefony powyłączali i pousuwali w necie. Sprawa zgloszona do odpowiednich organow.

Pomocna?
TakNie
XXX
 Opinia
@Siwy 27.10.2017 22:30

Gdzie zgłosiłeś bo mam podobny problem z nimi?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Siwy 27.10.2017 22:30

gdzie mozna zglaszac,tez oszukala mnie ta firma.pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
MarcinW
 Opinia
@anonymous 06.11.2017 12:20

U mnie to samo 1200 zł czekam od 28.09.2017 na wpłatę a gość na infolini przez gg pisze mi takie rzeczy"Witam, w czym mogę pomóc 11:26 Ja Witam Chciał bym sie dowiedzieć co z pieniedzmi za paczke 17004014192 1200zł pobrania i do dnia dzisiejszego nie ma przelewu ? 11:28 Biuro Obsługi poprosze o adres -mail 11:29 Ja marcinw@evento.sklep.pl 11:32 Biuro Obsługi z tego adresu Pan korzysta? 11:32 Ja Nom 11:32 Biuro Obsługi nie mam takiego użytkownika czy o jest paczka nadana przed 1,11,2017? 11:33 Ja nom jak nie ma jak sie loguje 11:33 Biuro Obsługi Paczki z przed 1.11.2017 obsługiwała firma MS FINANSE sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie. Prosimy w tej sprawie o kontakt w w/w firmą. Paczki wysłane po 1.11.2017r z nami. 11:33 Ja A co mnie to interesuje 11:33 Biuro Obsługi Pozdrawiam" Gdzie to zgłaszacie ?

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

Brak wpłat za pobrania. Trzymać się z daleka.

Pomocna?
TakNie
emr
 Opinia

Potwierdzam nie płacą i nie jesteśmy pierwsi. Zbieram informacje na temat rozwiązań jakie udało się Wam wypracować, do których organów trafiały konkretnie Wasze sprawy?

Pomocna?
TakNie
Ori
 Opinia

Półtora miesiąca czekam na zwrot pieniędzy za pobrania z firmy x-post.pl , telefonów nie odbierają. Infolinia milczy. Trzymać się z daleka.

Pomocna?
TakNie
m
 Opinia

zero kontaktu brak wplat za pobrania.

Pomocna?
TakNie
KOMAR
 Opinia

NIE ODDAJE PIENIĘDZY ZA POBRANIA Właściciel serwisu X-post.pl NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ INIE WYSYŁAJCIE PRZESYŁEK PRZEZ TĄ FIRMĘ.

Pomocna?
TakNie
Alex
 Opinia

Mi też oddali. ...ale pól roku ponad czekałem i zdrowia trochę straciłem

Pomocna?
TakNie
Nicki
 Opinia

Mi także.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe - Kędzierzyn-Koźle

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS Finanse Sp. z o.o. Biuro Rachunkowe

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.