4.5/5

Nasze usługi

Dla pracowników

Dla pracodawców

3. Opinie o pracodawcach Wehl
  5. Opinie o Dextron Personeel B.V.

Opinie o Dextron Personeel B.V. Wehl

Nie przegap nowości o Dextron Personeel B.V.!

08.12.2025 14:48

Aktualnie rozpoczynamy rekruracje na styczeń 2026.
    Warto mieć zorganizowaną pracę na powrót do Holandii po świetach.

.....

14.03.2026 10:20

Pracowalem przez ta firme 4 lata. Nie podoba mi sie jak traktuja ludzi nie powiadamiaja ludzi na czas o zmianach. Oszczedzaja na ogrzewaniu w domach jest zimno jak zglosisz problem to nie reaguja jestes odsylany i czekasz.(usunięte przez administratora) Kiedy przyjdziesz do biura to patrza na Ciebie po co tutaj jestes i nam przeszkadzasz. W biurze co chwile zmieniaja sie pracownicy jedna wielka klika znajomych gdzie pewnie nowy pracownik nie ma szans zeby sie utrzymac. Szkoda bo na poczatku czlowiek nie byl kolejnym numerkiem bez osobowosci czuc bylo ze zalezy im zeby ludzie mieli dobre zodanie i byli zadowoleni. Moj kolega dodal jakis czas temu opinie i juz jej nie ma, usuwaja opinie. Nie pracuje u nich od stycznia. W polsce tez juz mozma dobrze zarobic bedac z rodzina i w cieplutkim domu.

Konrad

26.01.2026 10:42

Uwaga uwaga to jest agencja Fareon pod inną nazwą. To są ci sami ludzie. Mieli mnóstwo negatywnych opinii na GoWork które po usuwali i teraz szukają ludzi jako dextrone. Ale to jedna i ta sama agencja tylko nazwa inna prawdopodobnie otworzyli sobie dwie ale jedna w Polsce już się spaliła więc teraz używają innej nazwy.

26.01.2026 11:09

Dziękujemy za opinię, jednak uważamy, że wynika ona z pomyłki w nazwach firm. Dextron Personeel B.V. nigdy nie działał pod wskazaną nazwą. Zapraszamy do odwiedzenia naszej oficjalnej strony internetowej www.dextron.nl , gdzie można znaleźć szczegółowe informacje o naszej firmie oraz krajach, w których działamy.

30.05.2025 10:06

Aktualne oferty pracy!
    Skontaktuj się z naszymi rekruterami i zdobądź wiecej informacji!

23.05.2025 10:18

Aktuale oferty pracy w Holandii! Aplikuj!

14.04.2022 12:20

Jakie narzędzia pracy zapewnia Dextron Personeel B.V.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

14.04.2022 16:37

Dzien dobry, Firma Dextron specjalizuje się głównie w zatrudnianiu spawaczy, stolarzy, pracowników produkcyjnych itp. Do tej pory telefon służbowy na tych stanowiskach nie był potrzebny. Co do innych narzędzi do pracy jest to w zależności od rodzaju umowy, klientów i rodzaju wykonywanej pracy. Pozdrawiamy, Zespół Dextron Personeel
    Byłem widziałem

24.03.2025 05:03

Młot i sierp
    axel

24.07.2024 15:33

@Pracodawca na jaką stawke może liczyć spawacz?
    Add

24.10.2024 13:16

Na większą niż stary pracownik po długim stażu
    Monika

22.10.2023 19:44

Witam,proszę o podanie nr.telefonu w sprawie pracy w Schermbeck.Pozdrawiam

06.11.2022 10:58

Jaka jest stawka początkowa w Dextron Personeel B.V.? 31 października na GoWork.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Spawacz.
    falbana

09.11.2022 13:54

odpuść ta firmę są inne lepsze tu za wszystko płacisz nawet jak nie pracujesz ja już się z nich wyleczyłem i wiele razy złapałem na kłamstwie
    Mariusz

04.10.2022 12:25

Znam kilka osob pracujących przez Dextron i z tego co widzę to zależy od człowieka który z nimi współpracuje. Jeżeli ktoś jest marudą zawsze będzie mówil co mu niepasuje. Trzeba znaleźć balans w tym czego się szuka Dextron daje takie mozliwośći.. Ja po kilkunastu latach pracy na kontraktach podjełem wspolpracę z Dextron bo wiedzialem że to moj wybór no i znam opinię ludzi bo tu mieszkam. Myślę że śmiało mogę polecić Dextron i miłą obsługę. Pozdrowienia dla Pani Sylwii.
    Robert

17.03.2022 16:48

Witam, można prosić o kontakt, spawacz tig szuka pracy

17.03.2022 16:53

Dzien dobry zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: Sylwia +31612610588 Bartosz +31630055864 Pozdrawiamy Dextron Personeel
    Olek

01.10.2018 14:53

Do Drexton czy trzeba mieć swoją działalność żeby u was pracować ?!

16.06.2021 10:56

Witam, Zatrudniamy na działalnościach gospodarczych oraz umowach holenderskich - wybór należy do nowego pracownika. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.

16.02.2022 09:37

Witam jakie są rotację czy można to ustalić ? Pozdrawiam
    Jacek M.

29.01.2022 20:34

Jak fajnie że jest taka strona nie wiedziałem o tym. Poczytałem opinie każda jest inna. W Dextron pracowałem ponad dwa lata ,w sumie nie mogłem narzekać. Praca Ok, wynagrodzenie Ok wypłacone na czas . Gdyby nie te km od domu pracowałbym nadal. Jeżeli życie mnie zmusi ,nie mówię że nie wrócę.. Pozdrawiam Sywie i Bartka..

02.12.2021 12:36

Patrząc na te komentarze nie zgadzam się jeśli chodzi o firmę dextron bardzo wporzadku firma pracuje 3 lata na własnej działalności nigdy nie miałem problemu z niczym Pani kordynator zawsze odbiera telefony i załatwia wszystkie sprawy jak trzeba bardzo miła kompetentna osoba na właściwym stanowisku.firma dextron nigdy nie (usunięte przez administratora) mnie na pieniadzach zawsze wszystko na czas więc moja opinia jest firma super polecam i pozdrawiam Pania kordynator
    Były spawacz

27.11.2021 21:26

Firma (usunięte przez administratora) Kłamią kręcą i nie wyplacili mi wszystkich pieniędzy. Nie polecam nikomu totalna porażka
    Adam Nowak

23.09.2020 09:37

Pracuje od niedawna na własnej działalności polskiej. Śmieszy mnie to i wręcz zaskakuje zapłacenie faktur.za pierwszy tydz przepracowania płacą fakturę w czwartym tygodniu.chociaz firma w której pracuje co tydz przelewa im kasę.to jest nie prawne z ich strony ponieważ przetrzymuja moje pieniądze. Nie liczą się z tym że w terminie należy zapłacić opłaty w Polsce zus,podatek. (usunięte przez administratora) Kolega z mieszkania zachorował,miał problem z dostaniemy się do lekarza A pani Sylwia odmówiła mu pomocy .. Czy to jest fer firma ??

16.06.2021 10:38

Witam, Chętnie odpowiem na pytania czy na forum czy w biurze. Szef Hugo nie odpowiada za kontakt z ludźmi, od tego są koordynatorzy. Szef ma zupełnie inne obowiązki. Zapraszam do biura na kawę, chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.
    Doswiadczony soawacz

08.10.2021 09:01

Kolejna firma Która żeruje na pracownikach ,wiadome ile mogą to ci zabiorą ,nie polecam
    Były spawacz

25.06.2021 10:31

Oprócz warunków mieszkalnych to wszystko było tak jak sie dogadywaliśmy, pieniądze na czas. Ciężki kontakt z panią koordynator, ogólnie polecam
    Pawel

25.06.2021 12:02

Byly spawacz wspolpracuje z ta firma 2 lata i nie moge powiedziec zeby byl zly kontakt z pania koordynator. Pani koordynator pracuje we wtorek srode i czwartek w te dni sluzy pomoca. W inne dni mozna sie skontaktowac z panem koordynatorem. Jak najbardziej polecam!
    Jarek

24.09.2019 13:02

Warunki mieszkalne na bardzo niskim poziomie i to na wszystkich ich kwaterach! W dadatku naliczają opłatę za pokój nawet podczas pobytu na urlopie. O stawkach na działalności to szkoda gadać, lepiej pracować na kontrakcie w innej firmie. Szczerze nie polecam
    Łukasz

25.09.2019 10:19

Opinie wyrabiają sobie sami a nie osoby które tam pracują. Co do stawek dla spawaczy to zgadzam się w 100% że to czysta kpina! no i te warunki mieszkalne... Chwilę u nich pracowałem i wile osób narzekało.

16.06.2021 10:55

Witam, Każdy posiada pokój jednoosobowy, absolutnie nie widzę powodu aby narzekać na standard mieszkań. Podczas pobytu na urlopie jest naliczane 30% kwoty wynajmu. Jeśli Pan wynajmuje mieszkanie prywatnie w Polsce i jedzie na urlop za granicę na dwa tygodnie to też się pyta wynajmującego czy może Pan zapłacić połowe czynszu? Pozdrawiam, Bartosz Kowalewski.

24.01.2020 16:29

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Dextron?
    Gość

27.01.2020 17:34

Pablo to ta jedna osoba która udziela wszystkim odpowiedzi,czyli z biura. Nikt normalny pozytywnej opinii tu nie wstawi. O awansie zapomnij.ja jestem od samego początku założenia tej firmy A za grosze pracuje.i to na działalności.jako robol.oni za mnie za godz pracy biorą prawie 60 euro ja mam 24 euro na tigu. I opłacam mieszkanie.tak że pomysł.w Belgii płacą więcej.u nich jestem na przetrzymanie i spadam.a zawsze mnie wezmą bo mają za mnie kasę.Pozdrawiam.

16.06.2021 10:52

Witam, Skąd ma Pan informację, że Dextron 'bierze' 60e / godzina od klienta? Jest to absolutnie absurdalna i wyssana z palca kwota. Każdy pracownik jest informowany o warunkach pracy oraz stawce godzinowej. Każdemu przedstawiana oferta i jeśli jest ona za słaba/niewystarczająca to naturalnie nie trzeba jej przyjmować. Jest też możliwość negocjacji oraz podwyżek - wystarczy porozmawiać o tym w biurze. Jesteśmy zawsze otwarci na propozycje. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.
    Janek

04.04.2020 08:15

Napisze krótko Najgorsza holenderska firma biuro w Holandii.pracowalem 4 mięs.mieszkania 10 osobowe płacisz 400 euro za mały pokuj.przetrzymuja pieniądze po 3 tygod.do paliwa nie dokładają tak jak piszą mówią.pierwsza fakturę wypłacana w 4 tygodniu pracy za pierwszy tydz.brak z nimi kontaktu.nie odbierają telef.nie odpisuje na e-maile.Pozdrawiam.
    Lechu

04.04.2020 09:32

Ludzie ogarnijcie sie zachowujecie sie jak dzieci macie problem to do biura tutaj nikt Wam nie pomoze. Ja pracuje 3 lata i wszystko oké! Powodzenia!

16.06.2021 10:48

Witam, Każdy posiada pokój jednoosobowy. Pierwsza faktura jest wypłacana w 4-tym tygodniu, każdy pracownik jest o tym informowany przy rekrutacji. Jest możliwość uzyskania zaliczki w wysokości 100% przepracowanych godzin po pierwszym przepracowanym tygodniu. Kwestia wypłacania faktur w 4-tym tygodniu jest tylko i wyłącznie kwestią techniczną. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.

15.06.2021 11:06

Czy Dextron organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

16.06.2021 10:46

Witam, Organizujemy m.in. kursy VCA oraz kursy doszkalające do pracowania choćby przy usuwaniu azbestu. Jeśli jest Pan zainteresowany jakimś konkretnym szkoleniem to jesteśmy zawsze chętni na pana propozycje. Zapraszam do biura w celu rozmowy na ten temat. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dextron Personeel B.V.?

Dsds

10.05.2020 22:28

Pracowałem z przerwami, zawsze mnie przyjmują. Mało płacą jak na spawacza. Praca dobra na przetrzymanie .opoznione są przelewy czekasz miesiąc czasu na pierwszą tygodniowke.troche kręcą z kasą. Mieszkania pod nędza 10 osób na chacie.450 euro płacisz za klatkę.narazie robie.
    Andrzej

15.06.2021 11:51

10 osób na chacie? KAŻDY ma pokój jednoosobowy - bez wyjątku. Opłata jest 100e za tydzień. Co do wypłat rekruterzy mówią o tym że pierwsza płatność jest w czwartym tygodniu, każda następna co tydzień. Można się na to zgodzić lub nie ale jeśli już sie zgodziłeś to czego narzekasz?

16.06.2021 10:44

Witam, Każdy pracownik posiada pokój jednoosobowy - koszt to 100e na tydzień. Pierwsza wypłata jest w czwartym tygodniu, każda następna co tydzień. Jest możliwość wzięcia zaliczki w ilości nawet 100% wypracowanych godzin po zafakturowanym w pierwszym tygodniu pracy. Jeśli ma Pan pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu z biurem - zawsze jesteśmy w stanie wypracować kompromis jeśli jakieś warunki nie odpowiadają. Serdecznie pozdrawiam, Bartosz Dextron.
    Artur

29.01.2021 08:55

Nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora) kłamstwo nie wypłacana na czas . Mieszkania są okropne po 8 osób na dwóch pokojach. Za mieszkanie miesięcznie płacisz 400 euro . Km są nie opłacane. Inaczej mówi pani Sylwia przez telefon inaczej jest rzeczywiście. Na działalności za tydz pracy fakturę zapłacą po 4 tygodniu pracy.wstrzymuja wszystko.
    Krzysiek

15.06.2021 11:56

Pracuje u nich sporo czasu ! W kazdym biurze cos jest tylko kwestia tego jak sie dogadasz. Jesli chodzi o domy to czysta bzdura wszystkie pokoje sa jednoosobowe. Chyba mylisz biura. Kilometrowki nikt nie musi Ci pokrywac jak jestes na dzialalnosci gospodarczej. Nie placz bez powodu i nie klam! Pani Sylwi nie mam nic do zarzucenia wykonuje swoja prace i polecenia szefa!

16.06.2021 10:41

Witam, Pokoje są tylko i wyłącznie jednoosobowe - 8 osób na dwóch pokojach jest wyssane z palca. Płatność za mieszkanie tygodniowo wynosi 100e - każdy jest o tym informowany przy rozmowie kwalifikacyjnej. Pierwsza płatność jest w czwartym tygodniu, później co tydzień w każdy wtorek - każdy jest o tym informowany przy rozmowie kwalifikacyjnej. Jeśli ma Pan więcej wątpliwości lub pytań - zapraszam do kontaktu w biurze lub telefonicznie. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.
    As

21.01.2020 11:28

Witam Pracuje u nich od kilku miesięcy Faktury co tydzień A płacą od nich raz na miesiąc i to na działalności. Nie polecam ich.oszukija jak mogą. Właśnie z nimi za kilka dni rozwiązuje współpracę. Takich jak oni to jest pełno.na kasie też oszujlkuja.podajesz im stawkę godz A o 2 euro mniej wypłacana.
    Szymon

15.06.2021 11:53

A nie wpadłeś na pomysł, że jeśli coś się nie zgadza to żeby spytać się w biurze co poszło nie tak zamiast wylewać żale na forum?

16.06.2021 10:37

Witam, Jeśli jest jakiekolwiek niedomówienie w sprawie płatności lub stawki to wystarczy podejść do biura w celu wyjaśnienia. Jeśli coś się nie zgadza zostanie to natychmiastowo poprawione. Stawki widnieją również na umowię, którą się z nami podpisuje a wcześniej jest ona udostępniania do przeglądnięcia. Jeśli coś sie nie zgadzało wystarczyło również wtedy zwrócić na to uwagę. Pozdrawiam, Bartosz Dextron.
    Jerzy

15.06.2021 12:07

Witam, Nie rozumiem negatywnych komentarzy! Pokoje są zawsze 1 osobowe. Pierwsza płatność na działalności gospodarczej jest w czwartym tygodniu (we wtorek) ale każdy pracownik jest o tym poinformowany! Jeśli komuś to nie pasuję to nikt nie zmusza aby się zatrudniać. Z biurem można każdy problem rozwiązać bez najmniejszej zwłoki oraz problemów. Atmosfera jest tam naprawde dobra. Jestem pewien, że w 99% negatywne komentarze są pozostawione przez ludzi, którzy po prostu przez jakąś firmę bo się do tarcia chrzanu nie nadawali ! Jak ktoś jest uczciwy wobec firma to i firma jest uczciwa wobec pracownika..

Kontakt - Dextron Personeel B.V.

Raphaelstraat 1d 7031BA Wehl

13.08.2020 16:01

Jaki jest styl zarządzania kadrą w Dextron?
    Piotr

13.08.2020 16:37

Firma Dextron rzadza wlasciciele holendersiego pochodzenia. Co masz na mysli styl zarzadzania?
    Dobry

04.05.2020 16:40

Atmosfera zalezy od pdejscia do ludzi. Ja pracuje 3 lata i nie nazekam.
    Dsds

20.03.2020 17:34

Nie polecam.Wszystko co piszą to kłamią. Pracowałem na działalności już u nich nie robię.od dwóch miesięcy czekam żeby mi za0lacilo za faktury na kwotę 2240 euro. Hugo to (usunięte przez administratora) okrada ludzi co na niego robią.nircwiem czy wszystkich czy tylko mnie.znajomi tam jeszcze robią,wiem że chcą odejść. Tydz temu znajomy zjechał na uropl na tydzień, nie miał za co wrócic bo wstrzymali płatność za faktury.noe jest tak że co tydziennplaca Płacą pierwsza fakturę za tydzień po 4 tygod przepracowanym

07.10.2019 15:38

Na poczatku kontakt był normalny ale firma lekceważy pracownika wysyła na nowy projekt zmienia warunki z godzin na metry i po przepracowaniu paru dni informuje za ile mozna u nich pracować. Pani Sylwia kłamie i (usunięte przez administratora) Nie polecam miało być fajnie a wyszło jak zawsze
    Piotrek

14.11.2019 10:05

Zawsze jest wina biura jasne….. A jak ludzie kombinuja to nikt tego nie widzi i sie oczywiscie nikt nie przyzna. Jesli chodzi o Pania Sylwie to tez tam tylko pracuje i wykonuje polecenia pracodawcy skoro jest taka zla to prosze sie kontaktowac z szefostwem a nie z nia. Ja pracuje tam juz 3 lata i nigdy nie mialem z Pania Sylwia problemow.
    Maciek

14.11.2019 08:32

Pracowałem od roku nie pracuje Z ciekawości wszedłem na opinie To co ludzie piszą to niestety jest prawda Dlatego u nich nie robię Wolę być na kontrakcie bezpośrednio niż na działalności u nich Przychodził czas opłacenia zus i us A kasy na koncie było brak Każdy wie co za tym się dzieje Problemy w urzędach Bo przetrzymuja prawie 3 tygod pieniądze kasę co jest nie z prawem w nl Mam znajomych co jeszcze na nich pracują,lecz myślą o odejściu, wiele osób narzeka na kasę i mieszkania 400e za pokuj tylko z łóżkiem Parodia .. Na chacie po 10 osób brud smrod .. Jak tak dalej będzie to stracą naprawdę dobrych spawaczy,a w nl ciężko o takich Lecz to ich wybór. . Pozdrawiam
    Artur

14.11.2019 10:00

Maciek….. Jak kazdemu jest tak zle to dlaczego siedza na ich domkach wynajmujcie sobie sami zakwaterowania i wtedy nie bedziecie narzekac. Jesli chodzi o place to biuro jest otwarte i nalezy tam rozwiazywac problemy a nie pisac po portalach. Portal problemow Wam nie rozwiaze. Ja tam nie narzekam wszystko sie zgadza tylko trzeba dbac o swoje sprawy :-) ...

08.11.2019 09:55

Jedno wielkie dziadostwo Wystawiasz im faktury A oni z każdej faktury zabierają kasę Dzwonisz piszesz do nich kontaktu brak nie odbierają telefonu Przepekam ta zimę i Wpieprza od nich Mieszkania są fatalne Z każdej faktury tygodniowej po 150 euro potrafią wziąść tłumacząc się że się pomylili Później czekasz aż wyruwnaja

26.06.2019 17:18

Artur ma rację .uważajcie na nich. Niby holenderskie biuro A same przekręty.nie płacą kasy do balastnigu za ludzi za mieszkanie ludzie płacą podwójnie A oni podatku nie płacą za mieszkanie.dziadoska firma.po 4 miesiącach im podziękowała.oczywiscie kasy za 2 tyg jeszcze nie wypłacił A to jest prawie 2tys euro.z czego ja muszę sam opłacić ubezp i podat zus.sprawa jest u adwokata.lepieh już pracować na kontrakcie ale nie u nich.i nie u nich na działalności bo nie jesteś w stanie opłacić na czas w urzędach
    Robert

07.09.2019 12:02

Nie rozumiem Was! skoro Wam wszystkim tak zle to znajdzcie sobie lepsza agencje a nie ciagle narzekacie. Jak ja mam jakis problem to zalatwiam z biurem a nie wypisuje glupot bo to tylko o Was swiadczy jak potraficie ogarnac swoje sprawy. Nie zgadzam sie z tymi opiniami. Pozdrawiam !
    Gość

10.09.2019 16:54

Ma własnej działalności tzw oplacasz wszystko w Polsce, A okazujesz się fakturami lub na kontrakt Pracowałem u nich od początku założenia firmy,już nie pracuje od krótkiego czasu. Osobiście nie polecam,ale to wyłącznie moja inwidualna sprawą.
    Adam Nowak

17.06.2019 12:17

Ja pracuje i nie narzekam
    Tomasz

18.01.2019 11:23

Damian skoro pracujesz w Dextronie dlugo i tak Ci zle to po co tam siedzisz i narzekasz???!!!! Ja pracuje juz prawie dwa lata i nigdy nie mialem problemow a to , ze kontrol jest to tylko swiadczy o tym, ze ludzie nie potrafia sie dostosowac do regulaminu. Jesli chodzi o Pania Sylwie to wykonuje swoja prace i zawsze jest wszystko na czas. Nie uslyszalem jeszcze nigdy zeby byla nie mila ,malo tego jest bardzo pomocna!
    Damian

12.01.2019 21:00

Pracuje w tej firmie od długiego czasu Powiem tak pani Sylwia jest bardzo nie przyjemna wręcz arogancja Swojemu przełożonymi Hugowi opowiada niestworzone historię o pracownikach co jest nie prawda Sprawdza mieszkania pod niczyja obecnością ma klucze zapasowe i wysyła zdjęcia Gdyby nie ta pani byłoby ok Najgorzej jak polka dowie się do władzy to koniec Z kasą też nie jest tak jak mówi telefonicznie Co z tego że na własnej działalności A oni i tak podatek zabierają
    Jacek

20.09.2018 17:56

Ja u nich pracuje od miesiąca prawie,na własnej działalności i naprawdę nie mam powodu do narzekania Nie będę zachwalał żeby nie zapeszyc ???? Ale jest ok Tak że nie wiem skąd są te opinie
    Kacek

17.09.2018 22:58

Miałem też u nich robić w ostatniej chwili zrezygnowałem bo trochę o nich słyszałem,i to mi wystarczyło Takich jak oni to pełno
    Mikus

17.09.2018 20:51

No tez słyszałem że są niewypłacalni Jakiś czas temu znajomy u nich robił po miesiącu zrezygnował,założył sprawę i wygrał.
    Krystek

17.09.2018 20:48

Nie polecam tego pośrednictwa pracy Kłamią kręcą pieniędzy nie wypłacają Na FB nawet świetnie o sobie piszą,lecz to sa brednie. Oferty mają nieciekawe bo jest całkiem inaczej Jak chcesz być biedniejszy,to jedź przez nich Za darmo popracujesz.

Zostaw merytoryczną opinię o Dextron Personeel B.V.

Oferty pracy - Dextron Personeel B.V.

Spawacz TIG B2B

Doetinchem