K&S Biuro Pośrednictwa Pracy
4 41 6 1

Opinie o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Poszukujący

To jest agencja pracy, czy agencja rekrutacyjna? Jeśli to drugie, to do których agencji w Holandii rekrutują?

K&S Recruitment
@Poszukujący 27.09.2017 00:26

Szanowni Państwo K&S Recruitment jest agencją pracy jak i również agencją rekrutacyjną dla największych i najlepszych biur w Holandii, Niemczech, Norwegii, Szwecji a już niedługo w Korei Południowej zachęcamy do wysyłania CV.

Paula
@K&S Recruitment 26.11.2017 23:04

Największych i najlepszych to znaczy? Proszę podać konkretne nazwy firm do których rekrutujecie w Holandii.

nervousx

To biuro jest żałosne. Dzwoniłam w sprawie pracy w poniedziałek, we wtorek jeszcze dogadywałam szczegóły co do oferty gdyż wahałam się między jedną a drugą. Zadzwoniłam w środę tego samego tygodnia i Pani z uśmiechem na twarzy mówi mi że żadnej oferty nie ma. Żałosna firma, nawet nie musiałam z nią wyjeżdżać za granicę aby dowiedzieć się jak kompetentni ludzie w niej pracują. Nie pozdrawiam, nie polecam i każdemu kogo spotkam na mojej drodze będę ją odmawiać.

nervousx

To biuro jest żałosne. Dzwoniłam w sprawie pracy w poniedziałek, we wtorek jeszcze dogadywałam szczegóły co do oferty gdyż wahałam się między jedną a drugą. Zadzwoniłam w środę tego samego tygodnia i Pani z uśmiechem na twarzy mówi mi że żadnej oferty nie ma. Żałosna firma, nawet nie musiałam z nią wyjeżdżać za granicę aby dowiedzieć się jak kompetentni ludzie w niej pracują. Nie pozdrawiam, nie polecam i każdemu kogo spotkam na mojej drodze będę ją odmawiać.

jax
Zweryfikowany użytkownik

Lubię atmosferę w K&S Biuro Pośrednictwa Pracy za: nowosci

Mag

Witam, znalazłam ofertę pracy przy montażu silników elektrycznych w Lejdzie. Czy jest tu ktoś, kto aplikował już na tę ofertę? Jestem ciekawa jakie są godziny pracy, jakie zakwaterowanie (domki, mieszkania, hotel?) I jak daleko od miejsca pracy? No i sama praca na czym polega - składanie różnych modeli, ile czasu na sztukę, szkolenie? Z góry dzięki za info

Maria
@Mag 26.11.2018 11:24

Miejmy nadzieję, że ktoś szybko odpowie na Twoje pytania. Od czasu napisania Twojego komentarza minęło kilka dni. Czy powiesz nam, jaką decyzję podjęłaś? Czy aplikowałaś do pracy za pośrednictwem K&S? A może nadal się wahasz?

Megi

Czy ktoś pracował przez ta agencje jako pokojówka? Zastanawiam się nad wyjazdem. Może ktoś będzie jechał niedługo? Razem raźniej ;)

michal
@Megi 09.11.2018 12:40

hej, jezdzilas juz z tej agencji? odezwjij sie.

Maria
@michal 14.11.2018 22:05

Planujecie podjąć pracę za pośrednictwem K&S? Jeśli tak, napiszcie proszę, czego konkretnego chcecie się dowiedzieć na temat pracy w tym miejscu. Interesują Was ogólne warunki pracy? A może atmosfera i zakwaterowanie to dla Was priorytet? Czekamy na komentarze.

Maria

@aga, czy Ty także jesteś zainteresowana podjęciem pracy w firmie? A może zdecydowałaś się już skorzystać z usług K&S Biura Pośrednictwa Pracy? Podziel się z nami swoją opinią. Każdy merytoryczny komentarz jest bardzo istotny dla użytkowników forum.

Tomek
@Maria 15.10.2018 10:48

@Maria od kilku lat pracuje w hotelach w Amsterdamie, chętnie podzielę się swoim doświadczeniem jeśli jesteś zainteresowana i odpowiem na każde pytanie dotyczące pracy.

Budu
@Tomek 17.10.2018 17:37

Hej ja chetnie sie dowiem????przez jaka agencje? Warunki?kasa?

TomBe
@Tomek 17.10.2018 17:37

Tomku. Proszę Cię również o jakieś informacje nt. pracy w hotelach w Ams.

Małpa

Witam...Do jakiej agencji w Holandii oni rekrutują?

Mick

Pakowanie detergentów w Etten. Ktoś coś wie;)?

Aga

Hej interesuje mnie praca na magazynie orderpicer. Czy ktoś z was kochani pracuje na podobnym stanowisku przez to Biuro i w jakim mieście.Jakie są warunki mieszkaniowe i ogółem jak współpraca z biurem. Pozdrawiam

Maria

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Blanka? @Blanka, jak rozumiem jesteś zainteresowana pracą za pośrednictwem K&S? A może złożyłaś już swoją aplikację? Liczę, że osoby, które pracują lub pracowały w firmie będą mogły podzielić się z nami informacjami na ten temat. Każda merytoryczna opinia na temat pracy jest istotna i może przynieść wiele korzyści użytkownikom forum.

blanka
@Maria 01.08.2018 11:27

Nie zlozylam jeszcze ale teraz wlasnie wysylam...co ma byc to bedzie..ale niestety nikt nic mi nie byl w stanie podpowiedziec...Jak juz cos bede wiedziala to sie podziele opinia

aga
@blanka 30.08.2018 17:50

i jak

Paula

Witam, intetesuja mnie informacje o pracy na karmie i piekarni

Paula

Witam, jakies opinie na temat pracy ma piekarni lub karmy dla zwierzat??

Maria

@blanka, dziękujemy za chęć podzielenia się opinią. Czy wszystko się udało i jesteś pracownikiem firmy? Jeśli jesteś jeszcze przed rozmową kwalifikacyjną trzymamy kciuki za jej pozytywny przebieg. Mamy nadzieje, że podzielisz się z nami wrażeniami i podpowiesz jakich pytań można się spodziewać na takiej rozmowie. Czekamy na opinie!

Maria

@mirek, co dokładnie chciałbyś wiedzieć? Który aspekt pracy interesuje Cię najbardziej? Czy są to warunki finansowe, benefity a może atmosfera panująca w firmie? Jak rozumiem skorzystałeś już z propozycji pracy oferowanej przez K&S Biuro Pośrednictwa Pracy? Jak oceniasz kontakt z firmą? Powiedz nam coś więcej na ten temat.

Stopa

Witam, czy ktoś wyjechał z tej agencji jako monter rusztowan? Proszę o opinie.

Monter
@Stopa 16.05.2018 08:24

jestem i jestem mega zadowolony nigdzie na dają takiej stawki i warunków jak tam

mirek
@Stopa 16.05.2018 08:24

wybieram sie na rusztowania z tej firmy prosze o opinie

Blanka

Czy ktoras z Pan jest moze w Holandii jako pokojowka? Jak jest z godzinami i z kwatera? Moge liczyc na jakies informacje? dziekuje

Maria

Czy są tu obecni pracownicy firmy K&S Biura Pośrednictwa Pracy? Możecie podzielić się z nami informacjami na temat atmosfery panującej w tym przedsiębiorstwie? @Lisiczka555, czy próbowałaś podejmować próbę kontaktu z firmą innym sposobem niż ten telefoniczny? Być może został już znaleziony odpowiedzi kandydat na to konkretne stanowisko?

Lisiczka555

Najpierw dzwonia proponuja prace pozniej cisza nie odbieraja ta firma to porażka!!!

Maria

@rurki, możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Co jeszcze, prócz wspomnianych przez Ciebie terminowych wypłat i aktywnie udzielanej pomocy jest istotnym aspektem w K&S Biurze Pośrednictwa Pracy? Może podzielisz się z nami informacjami odnośnie atmosfery panującej w tym miejscu?

rurki

Hajs na czas pomagają rozwiązać problemy można polecić

Administrator

Jak od czasu ostatniej opinii zmieniła się praca w K&S Biuro Pośrednictwa Pracy? Podziel się informacjami z osobami, którzy ich poszukują.

Milka

Witam :) czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat pracy w Helmond(Holandia)przy pakowaniu przypraw i mięsa?Pozdrawiam :)

Monter

Jestem przez to biuro na rurkach i jest ok dobre warunki

Oliwka

Dostałam propozycje pracy pszez tą agencie pszy kwiatkach,czy ktoś tam się wybiera i czy warto jechać

Qwerty

Witam czy jest ktoś na pakowaniu tulipanow? Wyplacaja kase? Jakie mieszkania ?

Paweł

pozytywne opinie to sobie sami chyba dodaja

Sebastian
@Paweł 20.03.2018 10:56

Nie chyba tylko napewno!

K&S Recruitment
@Paweł 20.03.2018 10:56

Szanowny Panie Pawle, ciężko pracujemy nad wizerunkiem naszej firmy i dokładamy wszelkich starań, aby osoby, które wyjeżdżają za granicę za naszym pośrednictwem były zadowolone z pracy. Obecnie takich osób jest kilkaset, zatem nie musimy sami wystawiać sobie pozytywnych opinii. Niemniej jednak życzymy Panu Wesołych Świąt i zachęcamy, aby Pan sam zweryfikował słuszność naszej odpowiedzi na Pana komentarz. Zespół K&S Recruitment

Sebastian

Wiele przykrych doświadczeń mnie spotkało. Firma nie wypłaca należności na czas, a jak wypłaca to niestety niewielką część z obiecanych. Poniesiecie kiedyś tego konsekwencje.

Nieznajomy

Z własnego doświadczenia niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego, jeżeli chodzi o płace to miałem dużo problemów i nieprzyjemności. Nikomu nie polecam, wręcz odradzam!!

Posejdon

Pracuje przez tą agencje na recyklingu opon i jestem mega zadowolony !!! 6 miesięcy pracy praktycznie zero problemu mieszkania wyremontowane a nie jakieś speluny mega polecam tą agenture

Zostaw opinię o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Biuro Pośrednictwa Pracy