K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Kraków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 39 ocen.

K&S Biuro Pośrednictwa Pracy
5 39 6 1

Opinie o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Maria

@aga, czy Ty także jesteś zainteresowana podjęciem pracy w firmie? A może zdecydowałaś się już skorzystać z usług K&S Biura Pośrednictwa Pracy? Podziel się z nami swoją opinią. Każdy merytoryczny komentarz jest bardzo istotny dla użytkowników forum.

Tomek
@Maria 15.10.2018 10:48

@Maria od kilku lat pracuje w hotelach w Amsterdamie, chętnie podzielę się swoim doświadczeniem jeśli jesteś zainteresowana i odpowiem na każde pytanie dotyczące pracy.

Maria

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Blanka? @Blanka, jak rozumiem jesteś zainteresowana pracą za pośrednictwem K&S? A może złożyłaś już swoją aplikację? Liczę, że osoby, które pracują lub pracowały w firmie będą mogły podzielić się z nami informacjami na ten temat. Każda merytoryczna opinia na temat pracy jest istotna i może przynieść wiele korzyści użytkownikom forum.

blanka
@Maria 01.08.2018 11:27

Nie zlozylam jeszcze ale teraz wlasnie wysylam...co ma byc to bedzie..ale niestety nikt nic mi nie byl w stanie podpowiedziec...Jak juz cos bede wiedziala to sie podziele opinia

aga
@blanka 30.08.2018 17:50

i jak

Paula

Witam, intetesuja mnie informacje o pracy na karmie i piekarni

Paula

Witam, jakies opinie na temat pracy ma piekarni lub karmy dla zwierzat??

Maria

@blanka, dziękujemy za chęć podzielenia się opinią. Czy wszystko się udało i jesteś pracownikiem firmy? Jeśli jesteś jeszcze przed rozmową kwalifikacyjną trzymamy kciuki za jej pozytywny przebieg. Mamy nadzieje, że podzielisz się z nami wrażeniami i podpowiesz jakich pytań można się spodziewać na takiej rozmowie. Czekamy na opinie!

Maria

@mirek, co dokładnie chciałbyś wiedzieć? Który aspekt pracy interesuje Cię najbardziej? Czy są to warunki finansowe, benefity a może atmosfera panująca w firmie? Jak rozumiem skorzystałeś już z propozycji pracy oferowanej przez K&S Biuro Pośrednictwa Pracy? Jak oceniasz kontakt z firmą? Powiedz nam coś więcej na ten temat.

Stopa

Witam, czy ktoś wyjechał z tej agencji jako monter rusztowan? Proszę o opinie.

Monter
@Stopa 16.05.2018 08:24

jestem i jestem mega zadowolony nigdzie na dają takiej stawki i warunków jak tam

mirek
@Stopa 16.05.2018 08:24

wybieram sie na rusztowania z tej firmy prosze o opinie

Blanka

Czy ktoras z Pan jest moze w Holandii jako pokojowka? Jak jest z godzinami i z kwatera? Moge liczyc na jakies informacje? dziekuje

Maria

Czy są tu obecni pracownicy firmy K&S Biura Pośrednictwa Pracy? Możecie podzielić się z nami informacjami na temat atmosfery panującej w tym przedsiębiorstwie? @Lisiczka555, czy próbowałaś podejmować próbę kontaktu z firmą innym sposobem niż ten telefoniczny? Być może został już znaleziony odpowiedzi kandydat na to konkretne stanowisko?

Lisiczka555

Najpierw dzwonia proponuja prace pozniej cisza nie odbieraja ta firma to porażka!!!

Maria

@rurki, możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Co jeszcze, prócz wspomnianych przez Ciebie terminowych wypłat i aktywnie udzielanej pomocy jest istotnym aspektem w K&S Biurze Pośrednictwa Pracy? Może podzielisz się z nami informacjami odnośnie atmosfery panującej w tym miejscu?

rurki

Hajs na czas pomagają rozwiązać problemy można polecić

Administrator

Jak od czasu ostatniej opinii zmieniła się praca w K&S Biuro Pośrednictwa Pracy? Podziel się informacjami z osobami, którzy ich poszukują.

Milka

Witam :) czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat pracy w Helmond(Holandia)przy pakowaniu przypraw i mięsa?Pozdrawiam :)

Monter

Jestem przez to biuro na rurkach i jest ok dobre warunki

Oliwka

Dostałam propozycje pracy pszez tą agencie pszy kwiatkach,czy ktoś tam się wybiera i czy warto jechać

Qwerty

Witam czy jest ktoś na pakowaniu tulipanow? Wyplacaja kase? Jakie mieszkania ?

Paweł

pozytywne opinie to sobie sami chyba dodaja

Sebastian
@Paweł 20.03.2018 10:56

Nie chyba tylko napewno!

K&S Recruitment
@Paweł 20.03.2018 10:56

Szanowny Panie Pawle, ciężko pracujemy nad wizerunkiem naszej firmy i dokładamy wszelkich starań, aby osoby, które wyjeżdżają za granicę za naszym pośrednictwem były zadowolone z pracy. Obecnie takich osób jest kilkaset, zatem nie musimy sami wystawiać sobie pozytywnych opinii. Niemniej jednak życzymy Panu Wesołych Świąt i zachęcamy, aby Pan sam zweryfikował słuszność naszej odpowiedzi na Pana komentarz. Zespół K&S Recruitment

Sebastian

Wiele przykrych doświadczeń mnie spotkało. Firma nie wypłaca należności na czas, a jak wypłaca to niestety niewielką część z obiecanych. Poniesiecie kiedyś tego konsekwencje.

Nieznajomy

Z własnego doświadczenia niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego, jeżeli chodzi o płace to miałem dużo problemów i nieprzyjemności. Nikomu nie polecam, wręcz odradzam!!

Posejdon

Pracuje przez tą agencje na recyklingu opon i jestem mega zadowolony !!! 6 miesięcy pracy praktycznie zero problemu mieszkania wyremontowane a nie jakieś speluny mega polecam tą agenture

IRMINA

witam mam 55 a mąż 57 lat. Czy mamy szanse wyjechać do pracy za granice? niestety nie znamy języka obcego.

Radzzio

Witam. Czy mógłbym mi ktoś powiedzieć swoją opinię na temat tej agencji ?jak się pracuje i czy są godziny ? Pozdrawiam .

Kasia

Pracuje przez agencję w hotelu jako sprzątaczka i nie miałam żadnych problemów. Wszystko tak jak w umowie. Mieszkanie,praca w dobrym zakresie godzin,dobre warunki. Czy ktos pisze specjalnie negatywne komentarze by dopiec komuś???:/ Osobiście polecam

Luska
@Kasia 23.01.2018 22:44

Kasia, długo pracujesz jako sprzątaczka? Jak z godzinami, mieszkaniem ?

kasia

Czy wypłaty są tygodniowe, czy miesięczne w tej agencji?

Jarek

Podpowiedzcie jak się z nimi pracuje za granicą? Czy dobrze organizują?

Kalinka

Pracuje przez dana agencję przy produkcji i wszystko gra i buczy. Mój znajomy pracuje w Norwegii również przez ta agencję i nie ma zastrzeżeń

Edyta97
@Kalinka 23.01.2018 23:26

Mogę prosić twój e-mail bo zastanawiam się nad pakowaniem winogron A chciałabym mieć kontakt z kimś kto tam jest????

Kaska Oc

Pakowanie winogrona Rotterdam Ktos cos ?

Anna
@Kaska Oc 09.02.2018 12:48

Ja :) właśnie też zastanawiam się nad przyjęciem oferty

Anastazja

Witam ktoś wybiera sie od nich w najbliższym czasie bo ja się zastanawiam... jak coś to proszę o kontakt ase282697@gmail.com

EWA

Czy ktoś był przez tą agencję na sortowaniu warzyw i owoców w Holandii? Proszę o opinie

Zostaw opinię o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Biuro Pośrednictwa Pracy