K&S Recruitment

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o K&S Recruitment

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Recruitment

Qwerty

Witam czy jest ktoś na pakowaniu tulipanow? Wyplacaja kase? Jakie mieszkania ?

Nieznajomy

Z własnego doświadczenia niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego, jeżeli chodzi o płace to miałem dużo problemów i nieprzyjemności. Nikomu nie polecam, wręcz odradzam!!

K&S Recruitment
@Nieznajomy 28.03.2018 11:21

Szanowny Panie Nieznajomy, Pana wypowiedź jest nieco ogólnikowa, więc ciężko się do niej odnieść. Jeśli ma Pan na myśli "problemy", o jakich była mowa powyżej, ponownie zaznaczę, że K&S jest Agencją Pośrednictwa Pracy, nie zaś Agencją Pracy. Życzymy Wesołych Świąt. Zespół K&S Recruitment

Paweł

pozytywne opinie to sobie sami chyba dodaja

K&S Recruitment
@Paweł 20.03.2018 10:56

Szanowny Panie Pawle, ciężko pracujemy nad wizerunkiem naszej firmy i dokładamy wszelkich starań, aby osoby, które wyjeżdżają za granicę za naszym pośrednictwem były zadowolone z pracy. Obecnie takich osób jest kilkaset, zatem nie musimy sami wystawiać sobie pozytywnych opinii. Niemniej jednak życzymy Panu Wesołych Świąt i zachęcamy, aby Pan sam zweryfikował słuszność naszej odpowiedzi na Pana komentarz. Zespół K&S Recruitment

Sebastian

Wiele przykrych doświadczeń mnie spotkało. Firma nie wypłaca należności na czas, a jak wypłaca to niestety niewielką część z obiecanych. Poniesiecie kiedyś tego konsekwencje.

K&S Recruitment
@Sebastian 28.03.2018 11:27

Szanowny Panie Sebastianie, gdyby kiedykolwiek znalazł Pan pracę za granicą dzięki naszej pomocy, wiedziałby Pan, że nie jesteśmy Agencją Pracy, która zatrudnia pracowników, lecz Agencją Pośrednictwa Pracy. Nie trudno tu zauważyć pewną nieścisłość. Konkurencja powinna zatem znaleźć inny sposób na pozyskiwanie kandydatów chętnych do pracy, niż bezpodstawne godzenie w dobre imię K&S Recruitment. Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt. Zespół K&S Recruitment

Posejdon

Pracuje przez tą agencje na recyklingu opon i jestem mega zadowolony !!! 6 miesięcy pracy praktycznie zero problemu mieszkania wyremontowane a nie jakieś speluny mega polecam tą agenture

Katka

Ta agencja to wielka ściema. Uważajcie na nią. Zdarzyło mi raz dodzwonić do jakiejś Pani gdzie ona wielce zaskoczona ze ja dzwonie. Dodam że na wstępie ani się nie przedstawiła.Dzwonilam jeszcze z 5 razy ale ani słychu. ..Wielce biuro działa 7/24.Tak oczywiście. .....

Marcin Najman
@K&S Recruitment 22.01.2018 16:19

Ja mam pas mistrza mma !

Scyzor

Dokładnie uważajcie! Człowiek potwierdza wyjazd, a oni w ciula robią i każą przyjeżdżać. Ma się ktoś skontaktować i podać informacje, a tu nikt się nie odzywa. Bardzo nieprofesjonalna firma (jeśli to w ogóle jest jakaś firma). Jak można wyjechać bez żadnych informacji? Oni są niepoważni. NIE POLECAM! Niektórzy pojechali do pracy do Holandii po czym okazało się na miejscu, że tej pracy nie ma. Nie wiem co oni z tego mają, że oszukują ludzi. Te wcześniejsze opinie to chyba sami sobie wystawiali...

dsfsdf
@K&S Recruitment 22.01.2018 16:21

Natomiast Najman ma pas mistrza mma... także te pseudo certyfikaty znalezione na promocji w lays'ach można sobie schować.

IRMINA

witam mam 55 a mąż 57 lat. Czy mamy szanse wyjechać do pracy za granice? niestety nie znamy języka obcego.

Radzzio

Witam. Czy mógłbym mi ktoś powiedzieć swoją opinię na temat tej agencji ?jak się pracuje i czy są godziny ? Pozdrawiam .

Kasia

Pracuje przez agencję w hotelu jako sprzątaczka i nie miałam żadnych problemów. Wszystko tak jak w umowie. Mieszkanie,praca w dobrym zakresie godzin,dobre warunki. Czy ktos pisze specjalnie negatywne komentarze by dopiec komuś???:/ Osobiście polecam

Luska
@Kasia 23.01.2018 22:44

Kasia, długo pracujesz jako sprzątaczka? Jak z godzinami, mieszkaniem ?

kasia

Czy wypłaty są tygodniowe, czy miesięczne w tej agencji?

Jarek

Podpowiedzcie jak się z nimi pracuje za granicą? Czy dobrze organizują?

Kalinka

Pracuje przez dana agencję przy produkcji i wszystko gra i buczy. Mój znajomy pracuje w Norwegii również przez ta agencję i nie ma zastrzeżeń

Edyta97
@Kalinka 23.01.2018 23:26

Mogę prosić twój e-mail bo zastanawiam się nad pakowaniem winogron A chciałabym mieć kontakt z kimś kto tam jest????

Kaska Oc

Pakowanie winogrona Rotterdam Ktos cos ?

Anna
@Kaska Oc 09.02.2018 12:48

Ja :) właśnie też zastanawiam się nad przyjęciem oferty

Anastazja

Witam ktoś wybiera sie od nich w najbliższym czasie bo ja się zastanawiam... jak coś to proszę o kontakt ase282697@gmail.com

EWA

Czy ktoś był przez tą agencję na sortowaniu warzyw i owoców w Holandii? Proszę o opinie

Grzegorz

Ma ktoś numer telefonu do osoby co rekrutuje Nr tel 511916431 Jesteśmy brygada zbrojarzy cesli

Marcin

Pracuje już 4 miesiące i nie miałem żadnych nieprzyjemności. Polecam

Ehh

Ktoś coś powie więcej? Ostatnio dużo ogłoszeń jest z tej firmy. Faktycznie jest tak jak obiecują? Te mieszkania są jakoś... zbyt ładne?

Michał

Czy ktoś aktualnie pracuje przez tę agencje ? Może ktoś potwierdzić ?

Justa

witam, proszę o opinie o tej agencji pracy kogoś kto już dłuższy tam pracuje będę wdzięczna podam maila j.marc17@wp.pl

Kamilos

Ja rowniez jestem zadowolony z wyjazdu . Pojedzcie sami A nie narzekacie.

Piotr

Ktos cos wie o tej agencji? Jedyne co znalazłem to opinie na facebooku gdzie wszyscy oceniali na 5 gwiazdek i wydaje mi sie to podejrzane lub mogą to być poprostu ich znajomi :)

Ewa
@Robert 10.08.2017 13:22

Robert napisz do mnie na maila ewaand350@gmail.com

Karo

A mi za to Bardzo podoba się podejście do ludzi. Mimo wcześniejszych wpadek z wszelkimi agencjami teraz jestem naprawdę zadowolona. Mieszkanie oraz praca w dobrych,godnych warunkach . Nie wiem co za ludzie piszą komentarze,że to blef. Leczcie sie

Kawu

Konkretna agencja. Nie miałam żadnych nieprzyjemności podczas współpracy. Godne warunki oraz wynagrodzenie. Polecam!????????????

MB

Bardzo rzetelna firma. Świetny kontakt z koordynatorem. Wypłata zawsze na czas. Polecam!

Poszukujący

To jest agencja pracy, czy agencja rekrutacyjna? Jeśli to drugie, to do których agencji w Holandii rekrutują?

K&S Recruitment
@Poszukujący 27.09.2017 00:26

Szanowni Państwo K&S Recruitment jest agencją pracy jak i również agencją rekrutacyjną dla największych i najlepszych biur w Holandii, Niemczech, Norwegii, Szwecji a już niedługo w Korei Południowej zachęcamy do wysyłania CV.

Jarek

Spoko,ogarnieta organizacja pracy

anonymous

Pracuje prze tą agencję w PHILIPS i jestem bardzo zadowolona wypłaty na czas mieszkania na bardzo dobrym poziomie i kontakt z K&S bardzo dobry

kaja

Nie polecam. Brak kontaktu. Syf, patole, narkomani, alkoholicy.

K&S Recruitment
@kaja 14.11.2017 20:36

Szanowna Pani, bardzo prosimy o rozwinięcie Pani wypowiedzi, bo jest ona nieco pobieżna. Prosimy poprzeć konkretnymi argumentami - dlaczego Pani nas nie poleca? kiedy rzekomo nie było z nami kontaktu, jeśli jesteśmy dostępni 24/7? Nasze mieszkania mają certyfikaty najwyższej jakości. Staramy się, aby były one w jak najlepszym standardzie. W celu wyjaśnienia powyższych zarzutów bardzo prosimy o kontakt z pracownikami naszego biura. Z wyrazami szacunku

Zostaw opinię o K&S Recruitment - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Recruitment