K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 34 ocen.

K&S Biuro Pośrednictwa Pracy
4 34

Opinie o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Biuro Pośrednictwa Pracy

Maria

@rurki, możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Co jeszcze, prócz wspomnianych przez Ciebie terminowych wypłat i aktywnie udzielanej pomocy jest istotnym aspektem w K&S Biurze Pośrednictwa Pracy? Może podzielisz się z nami informacjami odnośnie atmosfery panującej w tym miejscu?

rurki

Hajs na czas pomagają rozwiązać problemy można polecić

Administrator

Jak od czasu ostatniej opinii zmieniła się praca w K&S Biuro Pośrednictwa Pracy? Podziel się informacjami z osobami, którzy ich poszukują.

Milka

Witam :) czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat pracy w Helmond(Holandia)przy pakowaniu przypraw i mięsa?Pozdrawiam :)

Monter

Jestem przez to biuro na rurkach i jest ok dobre warunki

Stopa

Witam, czy ktoś wyjechał z tej agencji jako monter rusztowan? Proszę o opinie.

Monter
@Stopa 16.05.2018 08:24

jestem i jestem mega zadowolony nigdzie na dają takiej stawki i warunków jak tam

Oliwka

Dostałam propozycje pracy pszez tą agencie pszy kwiatkach,czy ktoś tam się wybiera i czy warto jechać

Qwerty

Witam czy jest ktoś na pakowaniu tulipanow? Wyplacaja kase? Jakie mieszkania ?

Paweł

pozytywne opinie to sobie sami chyba dodaja

K&S Recruitment
@Paweł 20.03.2018 10:56

Szanowny Panie Pawle, ciężko pracujemy nad wizerunkiem naszej firmy i dokładamy wszelkich starań, aby osoby, które wyjeżdżają za granicę za naszym pośrednictwem były zadowolone z pracy. Obecnie takich osób jest kilkaset, zatem nie musimy sami wystawiać sobie pozytywnych opinii. Niemniej jednak życzymy Panu Wesołych Świąt i zachęcamy, aby Pan sam zweryfikował słuszność naszej odpowiedzi na Pana komentarz. Zespół K&S Recruitment

Sebastian

Wiele przykrych doświadczeń mnie spotkało. Firma nie wypłaca należności na czas, a jak wypłaca to niestety niewielką część z obiecanych. Poniesiecie kiedyś tego konsekwencje.

Nieznajomy

Z własnego doświadczenia niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego, jeżeli chodzi o płace to miałem dużo problemów i nieprzyjemności. Nikomu nie polecam, wręcz odradzam!!

Posejdon

Pracuje przez tą agencje na recyklingu opon i jestem mega zadowolony !!! 6 miesięcy pracy praktycznie zero problemu mieszkania wyremontowane a nie jakieś speluny mega polecam tą agenture

IRMINA

witam mam 55 a mąż 57 lat. Czy mamy szanse wyjechać do pracy za granice? niestety nie znamy języka obcego.

Radzzio

Witam. Czy mógłbym mi ktoś powiedzieć swoją opinię na temat tej agencji ?jak się pracuje i czy są godziny ? Pozdrawiam .

Kasia

Pracuje przez agencję w hotelu jako sprzątaczka i nie miałam żadnych problemów. Wszystko tak jak w umowie. Mieszkanie,praca w dobrym zakresie godzin,dobre warunki. Czy ktos pisze specjalnie negatywne komentarze by dopiec komuś???:/ Osobiście polecam

Luska
@Kasia 23.01.2018 22:44

Kasia, długo pracujesz jako sprzątaczka? Jak z godzinami, mieszkaniem ?

kasia

Czy wypłaty są tygodniowe, czy miesięczne w tej agencji?

Jarek

Podpowiedzcie jak się z nimi pracuje za granicą? Czy dobrze organizują?

Kalinka

Pracuje przez dana agencję przy produkcji i wszystko gra i buczy. Mój znajomy pracuje w Norwegii również przez ta agencję i nie ma zastrzeżeń

Edyta97
@Kalinka 23.01.2018 23:26

Mogę prosić twój e-mail bo zastanawiam się nad pakowaniem winogron A chciałabym mieć kontakt z kimś kto tam jest????

Kaska Oc

Pakowanie winogrona Rotterdam Ktos cos ?

Anna
@Kaska Oc 09.02.2018 12:48

Ja :) właśnie też zastanawiam się nad przyjęciem oferty

Anastazja

Witam ktoś wybiera sie od nich w najbliższym czasie bo ja się zastanawiam... jak coś to proszę o kontakt ase282697@gmail.com

EWA

Czy ktoś był przez tą agencję na sortowaniu warzyw i owoców w Holandii? Proszę o opinie

Grzegorz

Ma ktoś numer telefonu do osoby co rekrutuje Nr tel 511916431 Jesteśmy brygada zbrojarzy cesli

Marcin

Pracuje już 4 miesiące i nie miałem żadnych nieprzyjemności. Polecam

Scyzor

Dokładnie uważajcie! Człowiek potwierdza wyjazd, a oni w ciula robią i każą przyjeżdżać. Ma się ktoś skontaktować i podać informacje, a tu nikt się nie odzywa. Bardzo nieprofesjonalna firma (jeśli to w ogóle jest jakaś firma). Jak można wyjechać bez żadnych informacji? Oni są niepoważni. NIE POLECAM! Niektórzy pojechali do pracy do Holandii po czym okazało się na miejscu, że tej pracy nie ma. Nie wiem co oni z tego mają, że oszukują ludzi. Te wcześniejsze opinie to chyba sami sobie wystawiali...

K&S Recruitment
@Scyzor 15.01.2018 14:55

Szanowny Panie Scyzor, jeżeli dobrze sięgam pamięcią to 2 lub 3 razy zdarzyło się nam odwołać wyjazd kandydatów, a w większości przypadków był on przesuwany o kilka dni. Dla wyjaśnienia, jesteśmy agencją pośrednictwa pracy, posiadającą wpis do rejestru oraz certyfikat Rzetelna Firma. Musimy zatem spełniać bardzo wysokie wymagania. Muszę Pana rozczarować, ponieważ poniższych komentarzy nie musieliśmy pisać sami. Piszą je kandydaci, którzy z naszą pomocą wyjechali za granicę i zadowoleni wracają do nas w celu zorganizowania kolejnego wyjazdu. Nie wiem zatem w jaki sposób oszukujemy ludzi. Pozdrawiam.

Katka

Ta agencja to wielka ściema. Uważajcie na nią. Zdarzyło mi raz dodzwonić do jakiejś Pani gdzie ona wielce zaskoczona ze ja dzwonie. Dodam że na wstępie ani się nie przedstawiła.Dzwonilam jeszcze z 5 razy ale ani słychu. ..Wielce biuro działa 7/24.Tak oczywiście. .....

K&S Recruitment
@Katka 10.01.2018 13:50

Pani Katko, Pani zarzuty są bezpodstawne, ponieważ nasza agencja, która według Pani jest "sciemą", posiada Certyfikat Agencji Zatrudnienia oraz Rzetelnej Firmy - bardzo chętnie je Pani udostępnimy. Nie sądzę, że któryś z naszych pracowników był zaskoczony Pani telefonem, ponieważ w ciągu dnia mamy ich setki. Rozumiem utrudniony kontakt telefoniczny, właśnie z tego względu, że dzwoni do nas bardzo dużo kandydatów i często nasze linie są zajęte. Nie bez powodu na naszej stronie internetowej udostępniliśmy chat, Skype, jak i adresy email. Mają one służyć szybszemu kontaktowaniu się z nami. Niestety nasze biuro nie jest czynne 7/24, lecz 24/7. Pozdrawiam.

Ehh

Ktoś coś powie więcej? Ostatnio dużo ogłoszeń jest z tej firmy. Faktycznie jest tak jak obiecują? Te mieszkania są jakoś... zbyt ładne?

Michał

Czy ktoś aktualnie pracuje przez tę agencje ? Może ktoś potwierdzić ?

Justa

witam, proszę o opinie o tej agencji pracy kogoś kto już dłuższy tam pracuje będę wdzięczna podam maila j.marc17@wp.pl

Kamilos

Ja rowniez jestem zadowolony z wyjazdu . Pojedzcie sami A nie narzekacie.

Piotr

Ktos cos wie o tej agencji? Jedyne co znalazłem to opinie na facebooku gdzie wszyscy oceniali na 5 gwiazdek i wydaje mi sie to podejrzane lub mogą to być poprostu ich znajomi :)

Ewa
@Robert 10.08.2017 13:22

Robert napisz do mnie na maila ewaand350@gmail.com

Zostaw opinię o K&S Biuro Pośrednictwa Pracy - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Biuro Pośrednictwa Pracy