K&S Recruitment

Kraków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o K&S Recruitment

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Recruitment

Kalinka

Pracuje przez dana agencję przy produkcji i wszystko gra i buczy. Mój znajomy pracuje w Norwegii również przez ta agencję i nie ma zastrzeżeń

Marcin

Pracuje już 4 miesiące i nie miałem żadnych nieprzyjemności. Polecam

Kasia

Pracuje przez agencję w hotelu jako sprzątaczka i nie miałam żadnych problemów. Wszystko tak jak w umowie. Mieszkanie,praca w dobrym zakresie godzin,dobre warunki. Czy ktos pisze specjalnie negatywne komentarze by dopiec komuś???:/ Osobiście polecam

Scyzor

Dokładnie uważajcie! Człowiek potwierdza wyjazd, a oni w ciula robią i każą przyjeżdżać. Ma się ktoś skontaktować i podać informacje, a tu nikt się nie odzywa. Bardzo nieprofesjonalna firma (jeśli to w ogóle jest jakaś firma). Jak można wyjechać bez żadnych informacji? Oni są niepoważni. NIE POLECAM! Niektórzy pojechali do pracy do Holandii po czym okazało się na miejscu, że tej pracy nie ma. Nie wiem co oni z tego mają, że oszukują ludzi. Te wcześniejsze opinie to chyba sami sobie wystawiali...

K&S Recruitment
@Scyzor 15.01.2018 14:55

Szanowny Panie Scyzor, jeżeli dobrze sięgam pamięcią to 2 lub 3 razy zdarzyło się nam odwołać wyjazd kandydatów, a w większości przypadków był on przesuwany o kilka dni. Dla wyjaśnienia, jesteśmy agencją pośrednictwa pracy, posiadającą wpis do rejestru oraz certyfikat Rzetelna Firma. Musimy zatem spełniać bardzo wysokie wymagania. Muszę Pana rozczarować, ponieważ poniższych komentarzy nie musieliśmy pisać sami. Piszą je kandydaci, którzy z naszą pomocą wyjechali za granicę i zadowoleni wracają do nas w celu zorganizowania kolejnego wyjazdu. Nie wiem zatem w jaki sposób oszukujemy ludzi. Pozdrawiam.

Katka

Ta agencja to wielka ściema. Uważajcie na nią. Zdarzyło mi raz dodzwonić do jakiejś Pani gdzie ona wielce zaskoczona ze ja dzwonie. Dodam że na wstępie ani się nie przedstawiła.Dzwonilam jeszcze z 5 razy ale ani słychu. ..Wielce biuro działa 7/24.Tak oczywiście. .....

K&S Recruitment
@Katka 10.01.2018 13:50

Pani Katko, Pani zarzuty są bezpodstawne, ponieważ nasza agencja, która według Pani jest "sciemą", posiada Certyfikat Agencji Zatrudnienia oraz Rzetelnej Firmy - bardzo chętnie je Pani udostępnimy. Nie sądzę, że któryś z naszych pracowników był zaskoczony Pani telefonem, ponieważ w ciągu dnia mamy ich setki. Rozumiem utrudniony kontakt telefoniczny, właśnie z tego względu, że dzwoni do nas bardzo dużo kandydatów i często nasze linie są zajęte. Nie bez powodu na naszej stronie internetowej udostępniliśmy chat, Skype, jak i adresy email. Mają one służyć szybszemu kontaktowaniu się z nami. Niestety nasze biuro nie jest czynne 7/24, lecz 24/7. Pozdrawiam.

Ehh

Ktoś coś powie więcej? Ostatnio dużo ogłoszeń jest z tej firmy. Faktycznie jest tak jak obiecują? Te mieszkania są jakoś... zbyt ładne?

Michał

Czy ktoś aktualnie pracuje przez tę agencje ? Może ktoś potwierdzić ?

Justa

witam, proszę o opinie o tej agencji pracy kogoś kto już dłuższy tam pracuje będę wdzięczna podam maila j.marc17@wp.pl

Kamilos

Ja rowniez jestem zadowolony z wyjazdu . Pojedzcie sami A nie narzekacie.

Piotr

Ktos cos wie o tej agencji? Jedyne co znalazłem to opinie na facebooku gdzie wszyscy oceniali na 5 gwiazdek i wydaje mi sie to podejrzane lub mogą to być poprostu ich znajomi :)

Nie jestem robotem
@Piotr 23.07.2017 13:21

Ja też uważam to za podejrzane, tym bardziej że połowa opinii jest wystawiona tego samego dnia. Może to był ruch ze strony znajomych, aby nabić kilka "lajków", nie wiem. Czy ktoś może coś więcej o tej firmie rekrutacyjnej napisać?

Ewa
@Robert 10.08.2017 13:22

Robert napisz do mnie na maila ewaand350@gmail.com

Karo

A mi za to Bardzo podoba się podejście do ludzi. Mimo wcześniejszych wpadek z wszelkimi agencjami teraz jestem naprawdę zadowolona. Mieszkanie oraz praca w dobrych,godnych warunkach . Nie wiem co za ludzie piszą komentarze,że to blef. Leczcie sie

Kawu

Konkretna agencja. Nie miałam żadnych nieprzyjemności podczas współpracy. Godne warunki oraz wynagrodzenie. Polecam!????????????

MB

Bardzo rzetelna firma. Świetny kontakt z koordynatorem. Wypłata zawsze na czas. Polecam!

Poszukujący

To jest agencja pracy, czy agencja rekrutacyjna? Jeśli to drugie, to do których agencji w Holandii rekrutują?

K&S Recruitment
@Poszukujący 27.09.2017 00:26

Szanowni Państwo K&S Recruitment jest agencją pracy jak i również agencją rekrutacyjną dla największych i najlepszych biur w Holandii, Niemczech, Norwegii, Szwecji a już niedługo w Korei Południowej zachęcamy do wysyłania CV.

Jarek

Spoko,ogarnieta organizacja pracy

anonymous

Pracuje prze tą agencję w PHILIPS i jestem bardzo zadowolona wypłaty na czas mieszkania na bardzo dobrym poziomie i kontakt z K&S bardzo dobry

kaja

Nie polecam. Brak kontaktu. Syf, patole, narkomani, alkoholicy.

K&S Recruitment
@kaja 14.11.2017 20:36

Szanowna Pani, bardzo prosimy o rozwinięcie Pani wypowiedzi, bo jest ona nieco pobieżna. Prosimy poprzeć konkretnymi argumentami - dlaczego Pani nas nie poleca? kiedy rzekomo nie było z nami kontaktu, jeśli jesteśmy dostępni 24/7? Nasze mieszkania mają certyfikaty najwyższej jakości. Staramy się, aby były one w jak najlepszym standardzie. W celu wyjaśnienia powyższych zarzutów bardzo prosimy o kontakt z pracownikami naszego biura. Z wyrazami szacunku

Bartek

Pracuję przez nich w Piekarni i oby więcej takich ludzi zawsze pomogą oraz doradzą ,a praca dokładnie taka sama jak w ofercie. Znajomy stracił jedną (przez blanta :/) a za godzinę mieli już dla niego nową P O L E C A M !!!!!!

Marta

Nie wiem co mój poprzednik miał na myśli, każdy ocenia agencję według swoich kryteriów ;) ja mam odmienne zdanie, polecam K&S, to już mój kolejny wyjazd za granicę i się nie rozczarowałam, normalne podejście do człowieka, a nie jak do produktu na sprzedaż, wszystko było tak, jak zostało mi powiedziane, pisać można wiele, po prostu życzę każdemu, żeby sam się przekonał, ja jak najbardziej jestem na tak

ŚCIEMA !!!

fikcyjna agencja , handel ludźmi

Elonor

Witam, zamierzam wyjechać przez KS do Holandii praca w eindhoven , mógłby się ktoś wypowiedzieć coś na temat tego biura jak z pracą, domkiem i wyplatami ?

myszunia
@Elonor 28.08.2017 21:58

My tez eindhoven czy ktos tam jest, pracuje?

Sywester

Pracuje przez nich w firmie budowlanej w Oss i naprawdę jestem w szoku że takie agencje jeszcze istnieją, zero ściemy i jeszcze Ci doradzą co i jak załatwić

Ania

Jestem przez nich i nie mam żadnych zażutów kasa na czas zawsze odbierają telefony zero problemów tak jak mówią tak jest ja z czystym sercem POLECAM i co najważniejsze nie ma siedzenia na domkach tylko cały czas praca koledze skonczył się projekt to za godzine miał nową prace :)

kamila
@Ania 16.08.2017 17:09

W jakim miescie mieszkasz i przy czym pracujesz jesli mozna zapytac?

kamila

Tak malo opinii bo firma iatniwje od.niedawna... I ryzykować czy nie...o to jest pytanie...

Zostaw opinię o K&S Recruitment - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K&S Recruitment