Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

3.5/5

• W czym jesteśmy najlepsi?
  • Media społecznościowe

W czym jesteśmy najlepsi?

Media społecznościowe

5. Opinie o PPHU Adal

Opinie o PPHU Adal Koziegłówki

ReviewUserIconObecny pracownik

14.02.2018 19:49

Dobra firma i polecam ale dla chcących pracować.
    ReviewUserIconNatia

26.02.2022 23:44

Co wg was oznacza chcących? Liczy się ile brutto podstawy się otrzymuje? Czy jest to korzystne dla pracownika

ReviewUserIconSandra

23.01.2025 12:25

Dzień dobry, czy firma prowadzi rekrutację na stanowisko grafika?

ReviewUserIconjuliann

20.11.2024 16:22

ile placa neta z bieglym niemieckim?
    ReviewUserIconViolka

26.11.2021 01:25

Czy pracownik otrzymuje paczkę na dziecko na Mikołajki? Wigilia Czy bony świąteczne są praktykowane ? Czy jest to tylko zwyczajna manufaktura, która nic nie celebruje i nic nie zapewnia pracownikom?

26.11.2021 08:04

Obchodzimy wigilie zakładową oraz grilla firmowego. :)

ReviewUserIconKlau

08.09.2024 00:04

Wigilię to mam w domu, żadnych paczek, żadnych bonów. NIC
    ReviewUserIconKandydatka

13.08.2024 21:56

Czy firma poszukuje i przyjmuje obecnie kobiety na produkcję?

14.08.2024 08:59

Dzień dobry, tak. Zapraszamy do kontaktu.
    ReviewUserIconZainteresowana

12.08.2024 19:56

Czy na produkcji pracuję się tylko na jedną zmianę?

13.08.2024 12:39

Dzień dobry, tak praca na jedną zmianę, od 6 do 14.
    ReviewUserIconanonim

05.04.2024 14:13

Dzień dobry większość firm nie przyjmuje kobiet na produkcję a z tego co się zorientowałam tu jest taka możliwość. Pytanie tylko czy na prawde kobiety mają mniejsza stawkę za godzinę od mężczyzn. Z czego to wynika, obowiązki się różnią? Może wiecie coś o wakatach do obsadzenia, z góry dziekuję za informację

05.04.2024 14:25

Stawka godzinowa jest zależna od stanowiska i zakresu obowiązków. Będziemy zatrudniać kobiety na produkcję od przyszłego miesiąca. Zapraszamy do wysłania CV na [email protected]. Pozdrawiamy
    ReviewUserIconZuzka

19.12.2023 11:16

Macie work balance ? Pokój odpoczynku ? Tickety do sauny czy coś w tym rodzaju ?
    ReviewUserIconOlena

01.08.2022 13:50

Czy za paliwo, dojazd zwracają?
    ReviewUserIconIwa

26.01.2023 18:56

A czy na Ukrainie zwracają?
    ReviewUserIconMati

13.04.2023 09:51

Szkolenia na koszt pracodawcy z autoryzowanymi certyfikatami jakie są oferowane? Szkolenia, które podnoszą wartość pracownika na rynku pracy. Czy każdy z pracownikow biurowych może pracować home office?
    ReviewUserIconTatiana

15.03.2023 10:35

A ktoś poleca tu pracę? Dlaczego potencjalną kandydatką miałaby się zdecydować tu aplikować i rozważyć tu właśnie pracę? Co proponują czego inni nie proponują potencjalnemu pracownikowi ?
    ReviewUserIconYevgieniya

09.03.2023 17:52

Czy zarobek jest konkurencyjny? Wystarcza znać niemiecki a Polski nie musi być? Ponad 9000zl btutyo by wynajem mieszkania byl
    ReviewUserIconBetti

13.10.2022 00:07

Wg was z jakimi cechami osoba szybko awansuje
    ReviewUserIconNina gwiazda

01.04.2022 19:38

Firma zwalnia pracowników którzy długi czas chorują.Jest to po prostu chore gdyż każdemu może się przytrafić choroba jeszcze w tych czasach jakie mamy teraz i panuje Covid.I odnośnie pytania które zadała jedna pani.To kobiety z produkcji maja mniejszą stawkę godzinową niż mężczyźni.Choc tak nie powinno być moim zdaniem.. Dużo się słyszy na temat tej firmy i powiem tak szczerze że nie polecam szukajcie pracy w normalnych zakładach.
    ReviewUserIconJak to mozliwe

01.08.2022 23:40

Możesz rozwinąć?
    ReviewUserIconVolodya

14.07.2022 23:49

Płaca brutto na czas jak ustalone? Premie ? Dodatki ? Bony żywnościowe? Pomoc dla rodziny ?
    ReviewUserIconŻe co

27.07.2022 22:14

Naucz się zadawać pytania poprawnie !!! Ortografia
    ReviewUserIconMieszko

14.04.2022 07:33

Znaleziono już tą gwiazdę? Czy casting na najtańszego trwa i nie ma chętnych by pracować za takie proponowane stawki?
    ReviewUserIconbyły pracownik

05.07.2022 19:45

TĘ...na litość... TĘ GWIAZDĘ... rozgoryczony, że Cię nie wybrali? Zacznij od zakupu słownika języka polskiego....albo chociaż online sprawdzaj...jak widać (parafrazując klasyka)- w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z Twoim wykształceniem, a już z pewnością nie na stanowisku w dziale exportu ;P
    ReviewUserIconPo

14.07.2022 00:26

Czy osoba w eksporcie posługuje się polskim w kontaktach międzynarodowych? Może ważniejsze jest by taki kandydat germanistyka z językiem szwedzkim znał lepiej języki tych krajów? Po polsku mówi i pisze świetnie tyle osób. Są idealnymi kandydatami ?
    ReviewUserIconJura

08.07.2022 14:36

Jaka wysokość zarobka?
    ReviewUserIconElek

20.06.2022 19:56

Po ile tu jest dobry pracownik?
    ReviewUserIconOliwer

21.05.2022 23:20

Zarobki brutto każdy ma minimalkę?
    ReviewUserIconJulka

17.05.2022 07:29

Jaka atmosfera?
    ReviewUserIconGonnzo21

06.05.2022 16:35

Witam. Czytam i się zastanawiam nad niektórymi wypowiedziami. Ja też tam pracowałem. Ludzie przecież jest to firma produkująca choinki. To wiadomo przecież ze jak koniec sezonu to i trzeba te 2 H zostać. Bo i wysyłka i etc....Adam i Justyno serdecznie was pozdrawiam, przeważnie Ciebie Jystynko. Jesteś super kobieta. I nie daj się tym dwóm siostrom ze Slezan. ...bo Ty klasę masz a niestety im....BRAK

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PPHU Adal?

Kontakt - PPHU Adal

LIPOWA 72 42-350 Koziegłówki

Branże: Wynajem nieruchomości

ReviewUserIconMarcelina

20.04.2022 15:25

Można dostać dofinansowanie do studiów?
    ReviewUserIconMarcela

15.04.2022 12:52

Pracownik otrzymuje paczkę świąteczną, dodatki wielkanocne świąteczne?
    ReviewUserIconOpinie pracownik

09.02.2022 09:48

Witam, czy poszukiwany jest dobry pracownik czyli w znaczeniu dobry = tani? Czy raczej inny, czyli nie tani, a świetnie przygotowany, potrafiący wnieść rozwój i duże pieniądze dla firmy?

09.02.2022 10:08

Odpowiedź nasuwa się sama. Odpowiednie kwalifikacje, zaangażowanie, zawsze są i będą w cenie.
    ReviewUserIconCena

03.04.2022 22:23

Wszystko jest kwestią ceny.
    ReviewUserIconSiergiey

16.03.2022 00:08

Jest robota z mieszkaniem?

16.03.2022 08:24

Dzień dobry, na obecną chwile nie mamy wolnych mieszkań.
    ReviewUserIconEkaterina

02.03.2022 23:04

Czy trzeba znać jezyk polski by pracować?
    ReviewUserIconOpinie

08.02.2022 16:30

Jaki poziom rozmowy?
    ReviewUserIconMyszk

31.01.2022 20:33

Kiedy najlepiej zacząć robotę by jak najmniej robić lub prawie nic a zarobić?

01.02.2022 10:09

Dzień dobry, nie wiem :)
    ReviewUserIconBianka Myszk

26.01.2022 23:09

Na jaką stawkę można liczyć na początek? Na początek umowa na stałe i benefity ?
    ReviewUserIconJanka

16.12.2021 07:46

Ogłoszenie do działu eksportu ponownie zostało zamieszczone. Czyli pracownicy odchodzą? Pracownicy zbyt mało zarabiają i decydują się przejść do konkurencji ? Nowi kandydaci są zbyt drodzy ?
    ReviewUserIconYaniya

07.12.2021 07:23

Pracownik z jakim językiem jest poszukiwany do działu eksportu ? Poza angielskim jaki jezyk preferowany ?

07.12.2021 08:07

Dzień dobry, tak w tym momencie trwa rekrutacja do działu eksportu, poszukujemy ludzi z bardzo dobrą, biegłą znajomością języka niemieckiego, angielskiego i francuskiego. Zapraszam do wysyłania cv na [email protected]
    ReviewUserIconNie ma takich

07.12.2021 15:26

Nie ma takich ludzi, którzy znają 3 jezyki angielski, nieniecki i francuski
    ReviewUserIconEksport

27.11.2021 10:15

Sezon w tej branży w pełni. Ogłoszenie do działu eksport wisi od długiego czasu. Czy nie ma chętnych kandydatow? Czy mają zbyt wygórowane oczekiwania? Ponoć można wybierać przebierać w pracowniku.
    ReviewUserIconMalwina

06.10.2021 00:26

Czy w dziale eksportu można zarobić ponad 9tysi na rękę posługując się biegle niemieckim?
    ReviewUserIconAnka

08.10.2021 11:16

Ogłoszenie jest publikowane na całą Polskę? To jest praca zdalna, dla kandydatów, którzy mieszkają daleko

08.10.2021 17:55

Ogłoszenie jest publikowane na wybrane lokalizacje, praca zdalna wchodzi w grę jednak nie można wykluczać całkowicie pracy stacjonarnej.
    ReviewUserIconolo

06.08.2021 11:50

wynagrodzenie dla elektryka 2800 brutto czyli ok 2000 " na rękę " - to chyba jakiś żart
    ReviewUserIconKasia

19.02.2021 13:29

Dzień dobry, w serwisie OLX pojawiło się Państwa ogłoszenie na pracownika biurowo-administracyjnego , chciałabym zapytać czy jest możliwość zarobków 3tys netto ? Pozdrawiam,
    ReviewUserIconKasia

22.02.2021 08:03

Bardzo serdecznie dziękuje za odpowiedź. Chciałabym dopytać czy na w/w stanowisko są jakieś widełki płacowe? Pytam ponieważ kandydatowi który chciałby do Państwa aplikować łatwiej będzie podjąć decyzje, w szczególności gdy posiada stałą pracę. Pozdrawiam,

22.02.2021 08:14

Jeżeli chodzi o zarobki, jest to kwestia do omówienia na spotkaniu rekrutacyjnym. Pozdrawiam
    ReviewUserIconPytanie

26.10.2020 10:23

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w PPHU Adal?
    ReviewUserIconTaki tam

30.10.2020 11:21

Jak w każdej firmie, wszystko zależy od rozwoju umiejętności. Na pewno jest taka możliwość.
    ReviewUserIconLeon

21.09.2020 18:01

Liczyłem, że dowiem się coś więcej o samej pracy, atmosferze czy zarobkach. Jest dobrze stąd taki spokój?
    ReviewUserIconPracujący

22.09.2020 08:23

Atmosfera ok. Zarobki? Wszystko zależy od umiejętności, kompetencji. Czy jest spokój? No tak, a co tu pisać.. Ludzie normalnie pracują, nie ma dużej rotacji, więc nie ma "wielkich sensacji".
    ReviewUserIconPytanie

17.07.2020 10:54

Czy firma PPHU Adal w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

20.07.2020 10:19

Tak, finansujemy w pełni szkolenia dla pracowników.

03.03.2020 10:34

Szanowni Użytkownicy serwisu GoWork.pl,

dziękujemy za Waszą aktywność na wątku dotyczącym PPHU Adal. Staramy się być wszędzie, gdzie są poruszane kwestię dotyczące naszej firmy. Dlatego postaramy się dołączyć do dyskusji, by odpowiedzieć na Państwa pytania, jak i wszelkie wątpliwości, a tym samym przekazać rzetelny obraz pracy w naszej firmie.

Jesteśmy firmą, która w ciągu zaledwie dwóch dekad stała się jednym z ważniejszych producentów artykułów ze sztucznego igliwia. Wkład w nasz dynamiczny rozwój ma wiele jednostek, dlatego bardzo ważne jest dla nas tworzenie przyjaznego środowiska pracy, w którym każdy będzie mógł wykorzystać swój potencjał oraz doskonalić swoje umiejętności. Naszą strukturę tworzy kilka Działów o poszczególnych kompetencjach. Z przyjemnością będziemy Państwa informować o nowych rekrutacjach.

Jesteśmy otwarci na sugestię i wszelkie uwagi. Prosimy jednak pamiętać, by na forum wypowiadać się merytorycznie i kulturalnie. Jesteśmy również dla Państwa dostępni pod adres e-mail: [email protected]

Pozdrawiamy, PPHU Adal.
    ReviewUserIconBondziornoo

27.03.2020 21:49

Taaaaa to wyjdzie samo przy współpracy;) ....
    ReviewUserIconJoasia

19.11.2018 11:43

Czy mogę Was prosić o opinię o tej firmie? Jest bardzo wiele spółek poszukujących pracowników. Można wybierać. Pomórzcie w wyborze. Czy warto tu wysłać aplikację? Czy są tu: Dopłaty do obiadów? Szkolenia? Wczasy pod grusza? Ścieżka rozwoju na 6 miesięcy? 1 rok ? Nauka języków które są w cenie? Karta multi sport? Wyjazdy szkoleniowe, które ja zaproponowałabym? Elastyczny czas pracy dla mamy z dzieckiem?
    ReviewUserIconByły pracownik

05.03.2019 10:38

Adal to bardzo duża Firma .Kiedyś w tej Firmie były naprawdę dobre zarobki i atmosfera była cudowna ,szef potrafił Nas docenić.Ale od paru lat jest fatalnie Jezeli komuś sie nie podoba co napisałem ,proszę spytać ,,czemu ,,chętnie odpowiem
    ReviewUserIconPytający

13.03.2020 13:28

Czemu ?
    ReviewUserIconjoannaW

22.01.2020 17:11

Witam Serdecznie Wszystkich. Doszły mnie słuchy że w firmie jest zatrudniony konkretny ogarnięty informatyk. Czy jest ktoś w stanie podać mi kontakt do niego ? [email protected] - proszę o kontakt

Zostaw merytoryczną opinię o PPHU Adal

Nie przegap nowości o PPHU Adal!