Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 14 ocen.

Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka
3 14

Opinie o Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka

Majowy lansik i romansik

Nie dość, że emocjonalnie jest pan na etapie sześcioklasisty, to jeszcze fizycznie, po tych wszystkich wylewach i wypadkach jest pan może w 50% (przesadzone!) mężczyzną. Wiec jeśli któraś Pani chciałaby mieć w domu fajnego, interesującego i aktywnego faceta z klasa i fantazją, z którym ciekawe rzeczy można robić na co dzień i w sypialni, to drogie Panie nie ten adres. Ledwie chodzi (a i to nie zawsze pewne), aktywność zerowa, polotu i spontaniczności za grosz, mądrala nieprzeciętny we wszystkich tematach (ale tylko teoretyk, a praktykę to tylko z tv), gaduła (najlepiej o niczym, aby omijać poważne tematy), erotoman-gawędziarz przeświadczony o swoim uroku osobistym i nieprzeciętnych umiejętnościach (sic!), materialista, cynik, oszust i kłamca i do tego zasłaniający się swoim rzekomym indywidualizmem i jakimiś wartościami moralnymi, którymi ponoć hołduje. Bzdura drogie Panie! Nudziarz, maruda, narcyz (a to się leczy) oraz bajkopisarz, który nie szanuje ani swoich klientów, ani kobiet, które nawiasem mówiąc traktuje wyłącznie użytkowo i przedmiotowo. Szczerze to nie wiem co jest w nim takiego ciekawego? Wygląd i aparycja jest oczywiście kwestia gustu – na moje oko pokraka nie facet; w sypialni – oj nudy, nudy i jeszcze raz nudy na maxa, misjonarsko, 5 min i po zabawie i do tego rzadko ‘tryska’; zachowanie – niemiły i raczej niegrzeczny, choć jeśli czegoś potrzebuje, to potrafi; uzależniony od miłości wirtualnej – fb aż furczy od nowych panienek, młode, stare, koleżanki ze studiów, szkoły, palestry, uczennice!!!!!, klientki i przygodne dziewczynki na jeden raz. I tu warto wspomnieć, na wypadek, gdyby któraś Pani chciała się poczuć w danym momencie wyjątkowo – takich jak Pani ‘nadzwyczajnych’ i ‘wonderful woman’ jest kilka w jednym czasie, wiec proszę nie liczyć na rzeczywiste specjalne traktowanie.Ot tyle na ten temat...

   
Sumienie ?
@Sumienie 17.06.2018 22:19

Ale jest prawdziwy .....

   
Rozeznanie

Pan Darek to zjawiskowy i bardzo pociągający mężczyzna.Wielu ludzi go lubi i akceptuje takim,jakim jest,zarówno jako kolegę, jak i jako profesjonalistę.

   
Przyjaciółka
@Rozeznanie 30.05.2018 18:05

Ja to jakbym miała kiedyś synka to na cześć i pamiątkę znajomości z Panem Darkiem, chciałbym go nazwać jego imieniem.

   
Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

   
Odp
@A propos "lidera" 15.05.2018 11:16

Nie przypuszczam , żeby komukolwiek kto ma prywatne porachunki bądż pretensje , chciało się wywoływać lawinę oskarżeń na polu publicznym ! Bądżmy poważni , bo i ja pytam poważnie - w jaki sposób można się skontaktować z osobą która "zbiera dowody przeciwko nieuczciwości mec. Matuszczyka"? Tylko taka forma zarzutów mnie interesuje .

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
hi hi hi
@Ha ha ha 08.05.2018 16:28

a o jaką panią lub panienkę chodzi? o kim mowa w powyższym wpisie? :-))) ha ha ha

   
Podziękowania

Serdecznie dziękuję Ci Darku za wszelkie piękne i upojne chwile. Pozdrawiam. M.

   
Diagnoza
@Oficjalna Wielbicielka 03.05.2018 14:47

Ty jesteś Kobieto poważnie chora na głowę.

   
Skandal!

Darek pierdzi podczas bzykania!

   
Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

   
Info

CBŚ dokonuje kolejnych aresztowań , Mecenasie . Tyle ze w (usunięte przez administratora) nie będzie żadnych gierek , Mecenasie , żadnych :))

   
Ostrzeżenie

Doigrałeś się Matuszczyk !

   
Ostrzeżenie

Idą po Ciebie

   
Do Wariatki
@Do Wariatki 11.04.2018 16:07

Poza tym , jestem Mężczyzną , na szczęście zdrowym psychicznie , Droga Wariatko !

   
Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Wbrew złośliwośći

Poproszę o usunięcie powyższego wpisu i odpowiedzi na niego,gdyż jest to forma złośliwości,a nie post zgodny z tematyką portalu.

   
Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

   
Prawda ???
@Prawda 28.03.2018 21:35

TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ , MECENASIE . NIECH VW KOŃCU LUDZIE DOWIEDZĄ SIĘ KIM JESTEŚ . MOZE SIĘ W KOŃCU OPAMIĘTASZ I PRZESTANIESZ WYRZĄDZAĆ TYLE ZŁA . MOZE W KOŃCU PRZESTANIESZ RANIĆ LUDZI .

   
Niepokój

Przepraszam, ale zauważyłem w tym człowieku pewne niepokojące zjawisko,mianowicie pan Dariusz ma zwyczaj mówić samemu ze sobą, czy ktoś z Państwa również odniósł takie wrażenie ?

   
Niepokój
@Niepokój 22.03.2018 04:37

Niepokój to on teraz ma , ale nie z powodu schizofrenii . Teraz ma niepokój o własne (usunięte przez administratora) , ha ha

   
Strach

Poczytajcie sobie ostatnie newsy z działań CBŚ . Boisz się Mecenasie ?Powinieneś !

   
Czytelnik

Panie Mecenasie , został mi Pan polecony przez znajomego jako świetny prawnik z zakresu prawa handlowego , a z uwagi ,że znajomy jest rzetelnym i uczciwym człowiekieem, tak polecenie Pana osoby jest dla mnie jednoznacznym wyborem . Jak to sie często zdarza w ówczesnej rzeczywistości (a może niepotrzebnie?) ,postanowiłem sprawdzić opinię o Pańskiej osobie . Trafiłem na to forum , proszę zwrócić uwagę , kierujące tu w pierwszej kolejności w wyszukiwarce . Zupełne zaskoczenie . Zaskoczenie , tym bardziej ,że zawarte tu opowieści (bo czy to opinie?) są zatrważające dla potencjalnego czytelnika, a przzecież jest nim/ powinna być osoba mająca zamiar zasięgnąć u Pana porady prawnej czy tez zostać potencjalnym klientem . Nie wiem czy faktycznie niektóre posty są autorstwa Pana Mecenasa , bo wierzyć mi się nie chce , że Pan Mecenas reprezentuje taki podwórkowy poziom , z całym szacunkiem dla Pana Mecenasa ,ale odbiór całości tej korespondencji ,niezrozumiałej dla mnie , jak tez mniemam , dla wielu "nowych odwiedzających" jest niemałym zaskoczeniem lub wręcz szokiem .... Nie ukrywam , ze u mnie spowodowało to pewne zawahanie co do następnego kroku w stosunku do pierwotnego zamiaru - zaufać Panu , Mecenasie ?.... Przepraszam za taką szczerośc ale może moja opinia skłoni Pana , Panie Mecenasie jak i pozostałych Państwa , do zastanowwienia się jaka jest rola tego portalu i jaka formę powinny przyjąć formułowane tu myśli i opinie. Może jestem pojedyńczym głosem , ale pozwolę sobie przywołać prawdziwe intencje tego portalu i poprosić o przywołanie właściwych treści , czyli opiniujcie Państwo , działania zawodowe Pana Mecenasa !!!! . Panie Mecenasie , obawiam się , że może Pan tracić potencjalnych klientów , jeśli przeczytają oni co tu ma miejsce . Z wyrazami szacunku , Czytelnik .

   
Oooooo
@Czytelnik 20.03.2018 15:08

Co pokazuje skuteczność pana mecenasa nawet we własnej sprawie. ..

   
Zainteresowana

Komu mecenas M prowadził ostatnio jakąś sprawę? Twierdzi,że od 2013 listopada tj.od wypadku ( w którym poważnie ranił młodą dziewczynę ,prowadząc bez prawa jazdy-wcześniej stracił je za punkty-i ze stwierdzoną padaczką) nie pracuje . Wyzbył się majątku i udaje biednego. Napiszcie proszę ile wziął za sprawę i kiedy to mniej więcej było ?

   
Klientka
@Zainteresowana 15.02.2018 09:02

To dziwne .... Z mojej wiedzy wynika , ze Mec Matuszczyk cały czas prowadzi sprawy . Byłam jego klientką , pisał mi odwołania , i z tego co wiem nadal pracuje . Spotkałam go kilka razy w okolicy kancelarii wiec chyba nie chodzi tam pospacerować . Może macie Państwo jakieś nierzetelne informacje .

   
Magdalena Kor.

A ja tam lubię Darka.To mężczyzna moich marzeń. Zakochalam sie w nim.Wspaniały i genialny adwokat.Przepraszam za swoje nieładnie zachowanie wobec niego,te wszystkie wpisy są nieprawdą. Jestem osobą niepoczytalna i leczenie się psychiatrycznie.

   
buhaha
@Magdalena Kor. 17.03.2018 14:59

https://www.youtube.com/watch?v=3CsoOUm0gIw

   
MAGDALENA KOROBLEWSKA

Apel i prośba do Pani Barbary K. Szanowna Pani Barbaro (tak przynajmniej figuruje Pani na fb,choć nie wiem jak się Pani nazywa naprawdę),akurat zapoznawam się szczegółowo z tym,co tu się dzieje i niestety,ale wydaje mi się,że to Pani niby pod pretekstem "dobrych chęci" i nadgorliwości bazuje na informacjach uzyskanych ode mnie (bo tylko Pani przedstawiłam pewne szczegóły o Darku,Pawle itp.) intensywnie udzielając się na tym portalu,prawidłowo weryfikując sprawę,że to rozwścieczy Dariusza w moim kierunku i tutaj gratuluję Pani tej przebiegłości.Przypuszczam,że również to Pani,pod przykrywką kibicowania mi usiłuje wywołać u mnie negatywne emocję i apatię względem Darka,również podtrzymując ze mną kontakt prywatny,podpuszczając mnie na fb odnośnie tego czy ja faktycznie podkochuję się w Darku,albo czy zwrócił on Pawłowi pieniądze.Pani Basiu,ja oczywiście posiadam swoje zdanie na temat Dariusza i jak najbardziej zła jestem,na to,że po raz kolejny operuje na tym portalu moim nazwiskiem,przypisując mi pojawienie się wszelkich negatywnych tutaj postów (choć paradoksalnie wyraziłam pod jego adresem chyba najwięcej ciepłych i pochlebnych tekstów).Proszę Panią, by nie prowokować ani Dariusza,ani innych mężczyzn (np.nieustannie naćpanego Dawida,który nudząc się w życiu,tylko szuka zaczepki) jak i nie powoływać się na cudze porachunki z Dariuszem,tylko pilnować własnych.Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie. M.Koroblewska

   
Sprostowanie
@Sprostowanie 18.03.2018 16:03

Przepraszam Dariusza za fałszywy osad w powyższym apelu,gdyż to nie on w kilku ostatnich postach operował moim nazwiskiem,a robiła to jego zazdrosna "cicha wielbicielka",której dane juz poznałam.

   
Fakt

Pani Magdalena Koroblewska przyznają się w korespondencji do kłamliwych i oszczerczych wpisów powołując się na swoją niepoczytalność.

   
???
@M 17.03.2018 15:56

A to co to ma być? Nick: M -ma sugerowac,ze to Magda.Niesamowite.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Ciekawe
@Pani Basiu? 17.03.2018 21:05

Ciekawe,ze jakoś zamilkła -mogła by Pani chociaż na łamach tego portalu oficjalnie przeprosić Magdalenę, bodaj z jakiegoś obcego loginu i nie kreować więcej tego typu okolicznosci.

   
Obnażenie

A ja myśle ze Darek ma trochę racji ze te posty pisze jedna czy tez dwie osoby . Patrzcie komentarze pojawiają się Natychmiast pod każdym wpisem Darka ( żenada , ???- zmienia tylko nicki ) I choć żal mi tej Madzi , bo faktycznie Darek po niej równo jedzie , to jednak patrząc na to myśle ze pisze to wszystko ona sama albo z kimś jeszcze . No patrzcie , na godziny i podobny ton tych wpisów . Łapią Darka za jego przejęzyczenia , pod każdym jego wpisem od razu reakcja . Myśle ze pani Magda tez powinna się zastanowić nad swoim zachowaniem .

   
Vanitas Vanitatum
@To łatwe. 17.03.2018 15:17

To marne Pani Barbaro.

   
Przyjaciel

Pani Magdakena Koroblewska i E. K. wkasnie przyznały się do przestępczego zachowania., Gratulukacje z powodu głupoty i niepowodzenia przy stawianiu zarzutów przez Prokuraturę. Żenujące ze są takie Kobiety

   
Interwencja
@Przyjaciel 17.03.2018 13:54

Proszę przestać podszywac się pod Dariusza i operować moim nazwiskiem-zdradza Panią to,że gdyby to faktycznie napisał Dariusz to posłużył by się nazwiskami w obu przypadkach,zaś Pani bazując na tym,ze akurat moje zna to je napisała, a o pani(usunięte przez administratora)dowiedziała się z tego portalu i mogła użyć jedynie inicjalow.Nie jestem dla Pani żadnym zagrożeniem i przeszkodą na drodze do szczęścia, nie utrzymuje z Dariuszem kontaktu bezpośredniego, nie widziałam go ponad dwa lata.To Pani jest kobietą jego marzen-nie ja.

   
Obnażenie

A ja myśle ze Darek ma trochę racji ze te posty pisze jedna czy tez dwie osoby . Patrzcie komentarze pojawiają się Natychmiast pod każdym wpisem Darka ( żenada , ???- zmienia tylko nicki ) I choć żal mi tej Madzi , bo faktycznie Darek po niej równo jedzie , to jednak patrząc na to myśle ze pisze to wszystko ona sama albo z kimś jeszcze . No patrzcie , na godziny i podobny ton tych wpisów . Łapią Darka za jego przejęzyczenia , pod każdym jego wpisem od razu reakcja . Myśle ze pani Magda tez powinna się zastanowić nad swoim zachowaniem .

   
Magdana
@:-( 17.03.2018 15:08

Magdalena mimo wszystko lubi Darka,a jeśli zechcialaby z nim polemizować to zrobiła by to telefonicznie,a nie na łamach tego portalu.

   
Pelnomicnik

W związku z kolejnym bezprawnym i oszczerczym wpisem stanowiącym przestępstwo zniewagi skierowano wibec Magdaleny Koroblewskkej , która znów podszywa się pod swojego znajomego zawiadomienie o przestępstwie stalkingu i publicznej zniewagi. Tożsame kroki prawne zostały podjęte wobec operatora portalu , a dodatkowo pozew do Sądu o zaniechanie dalszych naruszeń prawa i zadośćuczynienie.

   
Interwencja
@Pelnomicnik 17.03.2018 14:27

Proszę przestać pokrzyżować się pod kogoś, kto ma sugerować, że jest to Dariusz.

   
Znajoma

@Obiektywna 13.03.2018 20:31 Z tego co ja tu czytam ,to może i coś sie Zgadza .. Co do Darka , to on jest dziwny , jakis taki lepki . Poznaliśmy go teraz niedawno i najpierw robi dobre wrażenie , ale jak go poznać bliżej , to zachowuje się jak dziecko . Jest śmieszny w wygłaszaniu poglądów ,ciagle opowiada o sobie i znajomych ze świata Warszawki , lubi komplementy i nie widzi ze niektórzy już ledwo to znoszą . Zwłaszcza faceci , śmieją się z niego za jego plecami . Coś Ż nim musi być nie tak ze jest sam . Niby ma dziecko a go nie wychowuje , niby ma jakaś dziewczynę a nikt jej nie zna . Może on jest innej orientacji ? takie słuchy trz chodziły . Próbuje niby flirtować , robicwrazenie ale to tylko działa na głupiutkie laski . Ciekawe było go poznać i poobserwować , bo to faktycznie dziwoląg . Ja myśle ze wsztscy to widzą , jakijest dziwny i niezdarny w normalnym życiu , dlatego jest sam . A ze jest sam to robi głupoty i kombinuje , pewnie stad te przekręty . Nie ma normalnego życia , wiec zachowuje się nienormalnie w pracy i poza pracą .

   
Expert
@Co ? 17.03.2018 17:16

To znaczy,ze jest Pani wyjątkowa he he :)

   
anonymous

Wy się chyba niežle nudzicie Żeby tracić czas na takà pisaninę , to trzeba mieć nie po kolei w głowie

   
Art.216 Kodeks karny

PANIE MECENASIE, PROSZĘ O. UWAŻNE PRZECZYTANIE I POWAŻNE POTRAKTOWANIE Artykuł 216 Kodeks Karny § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

   
Ku przestrodze
@Art.216 Kodeks karny 17.03.2018 14:47

Ku przestrodze

   
E.K

Chciałam bardzo przeprosić Pana Darka. Nie chce mieć problemów z prawem i zarzutów Prokuratirskich. Napisałem przeprosiny do redakcji portalu i prosbe o zdjęcie złych wpisów

   
anonymous
@Żenada 17.03.2018 14:52

To odpowiedziała Magda . Ten sam styl wypowiedzi

   
Pełnomocnik

Ponieważ pojawiły się na tym portalu kłamliwe i naruszające dobre imię wpisy osoby posługującej się różnymi nickami , zostało skierowane zawiadomienie do prokuratury dotyczące przestępstwa zniewagi i stalkingu. Również operator portalu otrzymał takie zawiadomienie i skierowany pozew r roszczenie o zadośćuczynienie zgodnie z orzecznictwem SN, z wezwaniem do usunięcia nieprawdziwych i nie zweryfikowanych wpisów

   

Zostaw opinię o Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka