Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 17 ocen.

Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka
3 17 6 1

Opinie o Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka

Poezja Finezja

"Ach ,te Twoje oczy.....skąd w nich taka moc? Mogą oczarować,kogo tylko chcą.. Prawie każdej nocy,ciągle mi się śnią.... Oliwkowe Twoje oczy skradły duszę mą..."

Znajomy
@Poezja Finezja 03.12.2018 16:44

Aż zazdroszczę temu panu Dariuszowi :)

Poezja Finezja

" Twoje oczy - Gaj Oliwny, To tak,jakby jedno było, Jak to dobrze, że przed laty Coś po prostu nas zbliżyło... Drogi Darku,już od dziś Przyjdz i spełniaj moje sny, Wez obejmij,całuj mnie, A dusze i ciała niech łączą się... Drogi Darku kochaj życie, Pieść mnie nocą i o świcie.... Bądz znów moim przeznaczeniem I miłością ze spełnieniem.... "

Poezja Finezja
@Poezja Finezja 26.11.2018 22:29

" Choć minęły dni,miesiące...upłynęło kilka lat, Wspomnienia nieprzemijające... Jak swej niewinności oddałam Tobie kwiat..."

Szaeństwo

To niemzliwe ze ciągle tu wypisujecie bzdur y na temat Darka. dajcie mu zyc po swojemu i przestańcie ekscytować się czyims zyciem . to naprawdę zenujące to ciągłe wypiywanie steku bzdur.

Nasze prawo
@Szaeństwo 18.09.2018 14:05

Ależ sam sobie na to wszystko zapracował i zasłużył. A jego życie prywatne jest ściśle związane z zawodowym.Inaczej nie uwodzilby swoich klientek -to on postępuje nieprofesjonalnie,a nie te kobiety,które padają jego ofiarami,bo to on perfudnie wykorzystuje ich sytuację i słabości z tym związane, jest dobrym psychologiem i świetnie manipuluje.Ja również kiedys padlam ofiarą tego drania,wiec wcale się nie dziwię owej pani dr E.K. Pani,która ją krytykuje w swoim poście to albo jest Dariuszem, albo jak widać nie zna ani życia, ani Dariusza.Właściwie to nie rozumiem tego całego kabaretu i tych dziwnych wyznań do Darka o "jednostronnej miłości".To dopiero żenada.

Julia
@Nasze prawo 18.09.2018 19:41

Udzielajcie się na forum i dzielcie się z nami swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi warunków zatrudnienia, atmosfery, czy rekrutacji w firmie. Jednak proszę, abyście przestali wypowiadać się na tematy związane z życiem prywatnym osób trzecich. Dane osobowe w postaci imion i nazwisk także nie powinny być publikowane na forum. Zapoznajcie się ponownie w regulaminem forum i z obowiązującą ustawą dotyczącą ochrony danych osobowych. https://www.gowork.pl/regulamin

X

Niestety to prawda

Julia
@X 18.09.2018 14:56

Co jest według Ciebie prawdą? Możesz doprecyzować swój komentarz? Jak rozumiem, odnosi się on do konkretnej wypowiedzi. Jeśli mam rację, na przyszłość postaraj się odpowiadać na komentarze za pomocą przycisku "odpowiedź" bezpośrednio pod danym wpisem. To zdecydowanie ułatwi nam komunikacje na forum.

Aluzja do Pani dr E. K.

Szanowna Pani,jako,że, Pani pierwsza pozwoliła sobie na forum tego portalu publicznie dyskryminowac mnie - prostą dziewczynę za to,że kiedykolwiek "ośmieliłam" się (jednostronnie oczywiście) podkochiwać w Panu Darku,to i ja w tym momencie pozwolę sobie Panią nieco pouczyć. Myślę, iż na przyszłość powinna Pani rozgraniczać prywatne kwestie od businessowych, rozumiem,iż mając do czynienia z urokliwym mężczyzną jest to trudne, ale Pani nie ma 15-stu lat,by nie móc nad tym zapanować.Skoro postanowiła Pani zostać klientką Dariusza oraz przekazać mu pewna pulę pieniędzy za daną usługę,to romans jest w takim wypadku niewskazany.Wtedy mogłaby Pani uniknąć ewentualnych rozczarowań,zarówno prywatnych (co w sprawie cywilnej dotyczącej Pani byłego związku mialo olbrzymie znaczenie) jak i roszczeń finansowych.A wyrok jakikolwiek by nie padł to i tak bedzie Pani niezadowolona,bo patrzy Pani na całą tą sytuację z osobistego punktu widzenia,a nie czysto prawnego czy businessowego.

Ale jaja :-)
@Aluzja do Pani dr E. K. 10.09.2018 21:52

He he he jaja jak berety!!

Moja ocena

Sorry, ale trochę nie rozumiem tych wszystkich opinii, ostatnio miałam okazję go poznać przez znajomych, a jestem nie chwaląc się,ale atrakcyjną,zadbaną kobietą i owszem Dariusz wyrazil mna zainteresowanie i podczas kulturalnego spotkania w restauracji przy okazji zaoferował swoje usługi, jednak nie próbował mnie ani komplementowac, ani wyrażać jakichs checi na związek itp.Wręcz przeciwnie twierdził, że był w swoim życiu kilka razy zakochany,raz nawet zaręczony i nie wyszlo, i nie zamierza się już raczej ożenić. Zupełnie nie rozumiem tych wszystkich pań, które twierdzą, że to oszust matrymonialny i dziwi mnie w jaki sposób facet miał by je oszukiwać. Wg mnie Dariusz prywatnie jest ok,a nawet wydawał się być prawdziwym Gentleman.

Companierra
@Moja ocena 08.09.2018 23:31

Dokładnie takie samo wrażenie odniosłam względem Pana Darka.

Usprawiedliwienie

Proszę Państwa,różni są ludzie na świecie i mają różne temperamenty oraz preferencje.Darek po prostu lubi się kochać i jak widać wciąż jeszcze nie trafił na odpowiednią dla siebie kobietę,a jak trafi to wtedy na pewno się ożeni i będzie miał z tą swoją żoną wymarzony sex,to już nie będzie odczuwał potrzeby skakać na boki i testować innych pań,czego mu serdecznie życzymy.

NARZECZONA NARZECZONA
@Usprawiedliwienie 23.07.2018 22:23

Nie życzę sobie takich wpisów odnośnie mojego narzeczonego.Darus jest cudowny i niepowtarzalny, bo Wacka to ma na prawie 30 cm.Wkrótce zaczyna karierę w filmach dla doroslych, a ja jestem jego managerka.Zobaczycie,ze Darus to będzie nowym Rocco i jeszcze cały świat o nim usłyszy . Darek trenuj trenuj Ty nasz Ogierze :-)

Poczytajcie Wsztscy

Właśnie zerwalam z tym debilem . Okazało się ze cała ta znajomość to jedna wielka ściema a (usunięte przez administratora) Dariuszek to nędzna kreatura . Kłamca i kretyn . I chce powiedzieć , ze Wsztstko co tu piszą o tym osobniku jest prawda . Ja tez przekonałam się o tym na władnej skórze . Przestrzegam przed tym draniem

Kiedy
@Poczytajcie Wsztscy 13.07.2018 22:31

A kiedy Pani z nim byla? Ja sie spotykam z nim od miesiecy!!! (???)

Szok
@Kiedy 14.07.2018 16:45

Wszystkie z Nim jesteście? Zapewne są już następne.

Poczytajcie wszyscy
@Kiedy 14.07.2018 16:45

Jak od miesięcy ??? Gnojek był ze mną od marca ! A z tego jak go zdemaskowałanm to pisał z jednątaka lala od miesiąca . Szok jakie wyznania jej wysyła ł a mnie oczy mydlił ".ze jestem jedyna i ze ajawju :((( Kłamca perfidny . Bawidamek bezwzględny

Szok
@Poczytajcie wszyscy 14.07.2018 21:49

Jak go zdemaskowalas?

Kiedy
@Poczytajcie wszyscy 14.07.2018 21:49

Niestety od wielu miesięcy! Moge tylko współczuć sobie, bo miałam podejrzenia, ale niczego nie udało mi sie potwierdzic. :( Pomóż mi go zdemaskować !

Szok
@Kiedy 14.07.2018 23:17

Jak on Was przerobil? Co wam mowil

Kiedy
@Poczytajcie wszyscy 14.07.2018 21:49

Na przełomie lutego i marca in był na rehabilitacji w sanatorium. Ja nie mogłam dojechać z uwagi na prace. Czy to wtedy sie poznaliście?

Poczytajcie wszyscy
@Kiedy 14.07.2018 23:34

Słów mi brak na to Wszystko . Nie wierzyłam w te wpisy , powiem szczerze .....a teraz nie dość ze jestem tak okrutnie oszukana i potraktowana przez Dariusza, to jeszcze się okazuje ze okłamywał mnie na wszystkie strony . Wiec oprócz tej lali do której się mizdrzył , miał dziewczynę od lutego ??? I mnie . I kogo jeszcze ? Ile jest tych rowczesnych lasek ???? On musi być jakimś psychopata.

Kiedy
@Poczytajcie wszyscy 15.07.2018 00:04

Namów go na spotkanie jutro-kawa, obiad, śniadanie, napisz gdzie i o ktorej. Ja przyjde. Tylko to mi przychodzi teraz do głowy

Prawda
@Poczytajcie wszyscy 15.07.2018 00:04

Sorry, ale niech Pani nie udaje i nie robi z siebie takiej ofiary,bo obraża Pani tym również swoją inteligencję -przecież po ok.15 minutach rozmowy i flirtu z Matuszczykiem śmiało można zweryfikować jego intencje.Ktoś, kto szasta komplementami i obiecankami na prawo i lewo nie czuje zakochania,tylko karmi się robieniem kobietom nadzieji i w ten sposób usiłuje dowartościować samego siebie oraz testować na paniach własną atrakcyjność, licząc na wytworzenie w umyśłach kobiet wyidealizowanego obrazu siebie.Moim zdaniem to Wy Panie się same nakręcanie i tym samym same doprowadzacie do własnej krzywdy uczuciowej. Przypuszczam,że gdyby Dariusz faktycznie poczuł się kimś zauroczony lub zakochany,to raczej towarzyszyło by mu oniesmielenie i zachowywał by się tak,żeby nie dać tego po sobie poznać, a nie "nawijał makaron na uszy",przy tym kompletnie nie skupiając się na indywidualnych walorach danej pani.

Poczytajcie wszyscy
@Prawda 15.07.2018 01:18

Ma Pani racje , tyle Że osoba zakochana( a ja za taka się wtedy uważałam ) lekceważy sygnały ostrzegawcze . Teraz to ja najbardziej jestem wkurzona ( mało powiedziane ) na siebie, ze byłam taka ślepa , głupia i naiwna !!!! Co do Pani piszącej z nicku @Kiedy - wybacz kochana ale noe zamierzam dłużej w tym cyrku Matuszczyka uczestniczyć . Dziwie się tylko tobie ze chwytasz się jeszcze różnych trików , bo przecież to co się stało już go zdemaskowało . Sama piszesz ze miałaś podejrzenia - każda z nas je miała !!!! tyle ze ten gnijek umiejętnie manipuluje i kłamie w oczy . Cały ten portal to jedna wielka prawda o tym osobniku i nie potrzeba żadnych udawanych spotkań by to udowodnić ( bo komu - sobie ? gdyż on ma już pewnie ze dwie trzy lale na pocieszenie ) Powodzenia @Kiedy

Szok
@Poczytajcie wszyscy 15.07.2018 07:03

Znajdzie się taka która zrobi mu kuku za was wszystkie.

Kiedy
@Poczytajcie wszyscy 15.07.2018 07:03

Nie chodzi o żaden cyrk ale własną satysfakcję którą niewątpliwie miałybyśmy obie. Ale nic nie szkodzi, mnie i tak z mecenasem już nic nie łączy

Macie za swoje
@Kiedy 15.07.2018 07:45

A jeszcze wczoraj płakałaś dziewczyno żewnie za Dareczkiem , ha ha. Kto ma uwiezyc 'ze nic nie łączy' !!!! Kolejna sciema twoja , żeby nie wyjśc na kolejna durną idiotke. Wszyskie które z nim mają do czynienia jestescie takie same . Ale to dobze, bo za glupote sie płaci ,wiec placcie i szlochajcie ale nad sobą

Ambicja
@Kiedy 15.07.2018 07:45

Przecież on nie ma żadnych ambicji,ani honoru,więc spłynęło by to po nim,jak po kaczce...

Zażenowany
@Ambicja 15.07.2018 16:51

Co to za wariat jest autorem tych wpisów?

Obecna Narzeczona

Nie życzę sobie takich wpisów odnośnie mojego narzeczonego.Darus jest cudowny i niepowtarzalny, bo Wacka to ma na prawie 30 cm.Wkrótce zaczyna karierę w filmach dla doroslych, a ja jestem jego managerka.Zobaczycie,ze Darus to będzie nowym Rocco i jeszcze cały świat o nim usłyszy . Darek trenuj trenuj Ty nasz Ogierze :-)

cały Daruś
@Obecna Narzeczona 15.07.2018 00:13

JAKI PAN TAKI KRAM

Julia

@Poczytajcie Wsztscy, rozumiem emocje, jednak forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem na rozwiązywanie prywatnych spraw. Opinie wyrażane na forum publicznym, czy te negatywne czy pozytywne powinny być pisane w sposób kulturalny i zdecydowanie nie powinny obrażać osób trzecich. Zapoznaj się proszę z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin . Wszystko co napiszemy w Internecie może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym i warto o tym pamiętać. @Zainteresowana, co dokładnie masz na myśli? Jesteś pracownikiem firmy?

Majowy lansik i romansik

Nie dość, że emocjonalnie jest pan na etapie sześcioklasisty, to jeszcze fizycznie, po tych wszystkich wylewach i wypadkach jest pan może w 50% (przesadzone!) mężczyzną. Wiec jeśli któraś Pani chciałaby mieć w domu fajnego, interesującego i aktywnego faceta z klasa i fantazją, z którym ciekawe rzeczy można robić na co dzień i w sypialni, to drogie Panie nie ten adres. Ledwie chodzi (a i to nie zawsze pewne), aktywność zerowa, polotu i spontaniczności za grosz, mądrala nieprzeciętny we wszystkich tematach (ale tylko teoretyk, a praktykę to tylko z tv), gaduła (najlepiej o niczym, aby omijać poważne tematy), erotoman-gawędziarz przeświadczony o swoim uroku osobistym i nieprzeciętnych umiejętnościach (sic!), materialista, cynik, oszust i kłamca i do tego zasłaniający się swoim rzekomym indywidualizmem i jakimiś wartościami moralnymi, którymi ponoć hołduje. Bzdura drogie Panie! Nudziarz, maruda, narcyz (a to się leczy) oraz bajkopisarz, który nie szanuje ani swoich klientów, ani kobiet, które nawiasem mówiąc traktuje wyłącznie użytkowo i przedmiotowo. Szczerze to nie wiem co jest w nim takiego ciekawego? Wygląd i aparycja jest oczywiście kwestia gustu – na moje oko pokraka nie facet; w sypialni – oj nudy, nudy i jeszcze raz nudy na maxa, misjonarsko, 5 min i po zabawie i do tego rzadko ‘tryska’; zachowanie – niemiły i raczej niegrzeczny, choć jeśli czegoś potrzebuje, to potrafi; uzależniony od miłości wirtualnej – fb aż furczy od nowych panienek, młode, stare, koleżanki ze studiów, szkoły, palestry, uczennice!!!!!, klientki i przygodne dziewczynki na jeden raz. I tu warto wspomnieć, na wypadek, gdyby któraś Pani chciała się poczuć w danym momencie wyjątkowo – takich jak Pani ‘nadzwyczajnych’ i ‘wonderful woman’ jest kilka w jednym czasie, wiec proszę nie liczyć na rzeczywiste specjalne traktowanie.Ot tyle na ten temat...

Szok
@Majowy lansik i romansik 05.06.2018 10:09

Kurcze, ale obciach, a juz myślałam, że się z nim umówie...

Sumienie
@Majowy lansik i romansik 05.06.2018 10:09

Moim zdaniem ten wpis jest zbyt okrutny.

Sumienie ?
@Sumienie 17.06.2018 22:19

Ale jest prawdziwy .....

Szczerze
@Sumienie ? 19.06.2018 10:27

To kawał prymitywa i chama.Potrafi również kobietę uderzyć i jej grozić,a także zwyklinać.

Zainteresowana
@Szczerze 28.06.2018 21:40

Jak szantazowac? Skoro tyle kobiet tak traktuje to moze ktoras jego tak potraktuje.

Koleżanka

Znam Darka dość dobrze, mam o nim dobre zdanie i smutne to jest ze te komentarze nie powinny być wogole tutaj umieszczane. Kiedyś miałam niestety do czynienia z stalkerem i to niestety tak wyglada. Chociaż wg mnie zgłoszenie tego na policje pewnie byłoby dobre, to moze ktoś by poczuł konsekwencje swoich wypowiedzi mijajacych sie z idea portalu. Po moim poinformowaniu stalkera ze sprawę kierują do sądu jakoś ucichł.

Droga Pani
@Koleżanka 07.07.2018 12:07

A co tutaj się mija z prawdą? wszystko jest na temat i nie podlega pod żadne przestępstwo, wiec się nie ośmieszaj.

Jak wszyscy
@Koleżanka 07.07.2018 12:07

Ani go Pani nie zna dobrze , ani nie jest jego dobrą koleżanką! W przeciwnym razie nie pisałaby Pani tych bzdur ! Wszyscy którzy naprawdę poznali Dariusza Matuszczyka , widzą kim jest - a jest kłamcą i oszustem , szantażystą i leniem , jest prymitywnym (usunięte przez administratora) i draniem . Ot , kim jest . Nie zna go Pani i może dlatego staje w jego obronie , choć to tylko kwestia czasu a i Pani zmieni zdanie . Na 100%

D. M.
@Koleżanka 07.07.2018 12:07

Koleżanko proszę o podanie tożsamości stalkera.Będę wdzięczny.

Pomocny

TYLKO wyudza pieniądze .Jest oszustem i bazuje na krzywdzie ludzkiej .Szantazuje i działa na niekorzyść klienta

Nowy
@Pomocny 04.07.2018 16:39

Jak szantazuje?

?
@Nowy 05.07.2018 20:31

No właśnie, na czym ten szantaż polega,proszę dokładnie opisać, bo takich ofiar jest więcej.

Nowy
@? 07.07.2018 06:00

No wlasnie?

Rozeznanie

Pan Darek to zjawiskowy i bardzo pociągający mężczyzna.Wielu ludzi go lubi i akceptuje takim,jakim jest,zarówno jako kolegę, jak i jako profesjonalistę.

Przyjaciółka
@Rozeznanie 30.05.2018 18:05

Ja to jakbym miała kiedyś synka to na cześć i pamiątkę znajomości z Panem Darkiem, chciałbym go nazwać jego imieniem.

Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

Odp
@Reportaż 14.05.2018 12:39

Jeśli to zawiadomienie o reportażu jest prawdą i rzeczywiście macie Państwo odwagę ujawnić oszustwa mec. Dariusza , to bardzo proszę o kontakt - możliwość osobistej rozmowy . Może osoba która jest "liderem " poda bezpośredni kontakt do siebie ? Tel ? E-mail ? Znacznie ułatwiłoby to komunikację a w rezultacie usprawniło wspólne działania przeciwko mec

A propos "lidera"
@Odp 14.05.2018 18:43

Niestety ta pani,która jest liderem raczej nie posiada cywilnej odwagi,żeby podać swoje prawdziwe dane i kontakt do siebie i raczej nie ma z Dariuszem zawodowych porachunków,lecz czysto prywatne. Ale można tą panią zaczepić na facebook'u bo zakłada co raz to nowe fikcyjne konta np.Maria Szuster czy Barbara Krawczyk.

Odp
@A propos "lidera" 15.05.2018 11:16

Nie przypuszczam , żeby komukolwiek kto ma prywatne porachunki bądż pretensje , chciało się wywoływać lawinę oskarżeń na polu publicznym ! Bądżmy poważni , bo i ja pytam poważnie - w jaki sposób można się skontaktować z osobą która "zbiera dowody przeciwko nieuczciwości mec. Matuszczyka"? Tylko taka forma zarzutów mnie interesuje .

anonim

(usunięte przez administratora)

Ha ha ha

A Pani wciąż jest tylko Panią albo Panienką :-))) dla Pana Darka - i nawet po mintce

hi hi hi
@Ha ha ha 08.05.2018 16:28

a o jaką panią lub panienkę chodzi? o kim mowa w powyższym wpisie? :-))) ha ha ha

Podziękowania

Serdecznie dziękuję Ci Darku za wszelkie piękne i upojne chwile. Pozdrawiam. M.

Jaja
@Podziękowania 23.04.2018 20:53

He he znowu ktoś sobie jaja robi z naszego bohatera

Rowniez
@Podziękowania 23.04.2018 20:53

I ja pieknie dziekuje

Oficjalna Wielbicielka
@Rowniez 02.05.2018 23:59

Pan jest cudowny i nie ma się co dziwić tej ponadczasowej fascynacji i tęsknocie za Panem i zapewne wiele pań to odczuwa,tylko zamiast pielęgnować te piękne emocje i pozytywnie je wykorzystywać to niestety niektóre panie pokazują zupełny brak klasy,usiłując Pana publicznie dyskryminowac,przypisujac Panu zachowania i cechy często niezgodne ze stanem faktycznym.Ale to wtedy źle świadczy o tych Paniach,a nie o Panu.

Diagnoza
@Oficjalna Wielbicielka 03.05.2018 14:47

Ty jesteś Kobieto poważnie chora na głowę.

Skandal!

Darek pierdzi podczas bzykania!

Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

Info

CBŚ dokonuje kolejnych aresztowań , Mecenasie . Tyle ze w (usunięte przez administratora) nie będzie żadnych gierek , Mecenasie , żadnych :))

Ostrzeżenie

Doigrałeś się Matuszczyk !

Ostrzeżenie

Idą po Ciebie

anonymous
@Ostrzeżenie 10.04.2018 16:22

ciekawe jak będziesz się bronił podczas przesłuchań , adwokacie ? ciekawe, ciekawe

anonymous
@Ostrzeżenie 10.04.2018 16:22

i umyj zęby może i koszule wreszcie uprasuj flejo !

Prośba
@anonymous 10.04.2018 17:29

Proszę przestać go w ten sposób publicznie ośmieszać i obrażać,lepszym rozwiązaniem by było (chociażby z racji okresu Wielkanocy) pomodlić się lub pościć w Dariusza intencji,o jego skruchę,nawrócenie,chęci zadośćuczynienia,uwolnienie ze złych skłonności itp.Ludzie,którzy pielęgnują swój żal i się odgryzają niszczą tym samych siebie i wcale nie przynosi im to ulgi-akurat wiem coś o tym. Warto być ponad to,zachować klasę i trzymać fason i nie zniżać się do poziomu przeciwnika,zwłaszcza reprezentując taki prymitywizm jak w ostatnich wpisach.

HA hA
@Prośba 10.04.2018 23:09

JKKolejna naiwna ! Obudz sie kobito , bo jak Cie Daruś oskubie ,to Ci nawet zdrowaśki nie poomogą

:-(
@HA hA 10.04.2018 23:45

To on panią oskubał i z uczuć i z pieniędzy? to Pani była jego klientką? Przepraszam,nie wiedziałam,myślałam że była to raczej kwestia honoru w kwestiach damsko-męskich.To w takim razie warto się modlić o wstawiennictwo św.Antoniego i św.Tadeusza Judy.

WariatkowO
@:-( 10.04.2018 23:59

Wariatka !!! I właśnie takimi ludźmi otacza się Daruś ! Wariatkami ! Ale czego oczekiwać od człowieka ze schizofrenią !!!!?????

Wariatka
@WariatkowO 11.04.2018 09:45

TYLKO WARIACI SĄ NA TYM ŚWIECIE COŚ WARCI, SZANOWNA PANI :-) poza tym nic mi nie wiadomo o tym by Dariusz był dotknięty akurat schizofrenią.

Do Wariatki
@Wariatka 11.04.2018 13:00

Akurat Pani niewiele o nim wiadomo , w takim razie . Bardzo niewiele !

Do Wariatki
@Do Wariatki 11.04.2018 16:07

Poza tym , jestem Mężczyzną , na szczęście zdrowym psychicznie , Droga Wariatko !

Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

anonim

(usunięte przez administratora)

News

Pan P. ma ponoć większego :-)

Prima Aprilis
@News 01.04.2018 03:55

Uważajak, bo się pomyślisz.

Wbrew złośliwośći

Poproszę o usunięcie powyższego wpisu i odpowiedzi na niego,gdyż jest to forma złośliwości,a nie post zgodny z tematyką portalu.

Reportaż

Zapraszam wszystkich pokrzywdzonych zawodowo oraz finansowo przez mecenasa Matuszczyka do kontaktu z redakcją programu "Sprawa dla reportera" z dopiskiem lub zaznaczeniem w rozmowie,że chodzi o "oszustwa adwokata" oraz przedstawienie swojej historii.Dane do kontaktu: https://www.facebook.com/PomocDlaBohaterowSprawaDlaReportera/ lub tel.48 (0-22) 50 70 210

Nareszcie
@Reportaż 26.03.2018 22:21

No to się Daruś doczekał popularności . Prosto z programu w ramiona CBŚP ! Chętnie posłuchamy , pooglądamy , poczytamy . Już wierzysz w swój koniec ?!!!

Prawda
@Reportaż 26.03.2018 22:21

Skladam zawiadomienie do prokuratury i nie życzę sobie żadnego reportażu!

Prawda ???
@Prawda 28.03.2018 21:35

TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ , MECENASIE . NIECH VW KOŃCU LUDZIE DOWIEDZĄ SIĘ KIM JESTEŚ . MOZE SIĘ W KOŃCU OPAMIĘTASZ I PRZESTANIESZ WYRZĄDZAĆ TYLE ZŁA . MOZE W KOŃCU PRZESTANIESZ RANIĆ LUDZI .

Niepokój

Przepraszam, ale zauważyłem w tym człowieku pewne niepokojące zjawisko,mianowicie pan Dariusz ma zwyczaj mówić samemu ze sobą, czy ktoś z Państwa również odniósł takie wrażenie ?

Niepokój
@Niepokój 22.03.2018 04:37

Niepokój to on teraz ma , ale nie z powodu schizofrenii . Teraz ma niepokój o własne (usunięte przez administratora) , ha ha

Strach

Poczytajcie sobie ostatnie newsy z działań CBŚ . Boisz się Mecenasie ?Powinieneś !

Czytelnik

Panie Mecenasie , został mi Pan polecony przez znajomego jako świetny prawnik z zakresu prawa handlowego , a z uwagi ,że znajomy jest rzetelnym i uczciwym człowiekieem, tak polecenie Pana osoby jest dla mnie jednoznacznym wyborem . Jak to sie często zdarza w ówczesnej rzeczywistości (a może niepotrzebnie?) ,postanowiłem sprawdzić opinię o Pańskiej osobie . Trafiłem na to forum , proszę zwrócić uwagę , kierujące tu w pierwszej kolejności w wyszukiwarce . Zupełne zaskoczenie . Zaskoczenie , tym bardziej ,że zawarte tu opowieści (bo czy to opinie?) są zatrważające dla potencjalnego czytelnika, a przzecież jest nim/ powinna być osoba mająca zamiar zasięgnąć u Pana porady prawnej czy tez zostać potencjalnym klientem . Nie wiem czy faktycznie niektóre posty są autorstwa Pana Mecenasa , bo wierzyć mi się nie chce , że Pan Mecenas reprezentuje taki podwórkowy poziom , z całym szacunkiem dla Pana Mecenasa ,ale odbiór całości tej korespondencji ,niezrozumiałej dla mnie , jak tez mniemam , dla wielu "nowych odwiedzających" jest niemałym zaskoczeniem lub wręcz szokiem .... Nie ukrywam , ze u mnie spowodowało to pewne zawahanie co do następnego kroku w stosunku do pierwotnego zamiaru - zaufać Panu , Mecenasie ?.... Przepraszam za taką szczerośc ale może moja opinia skłoni Pana , Panie Mecenasie jak i pozostałych Państwa , do zastanowwienia się jaka jest rola tego portalu i jaka formę powinny przyjąć formułowane tu myśli i opinie. Może jestem pojedyńczym głosem , ale pozwolę sobie przywołać prawdziwe intencje tego portalu i poprosić o przywołanie właściwych treści , czyli opiniujcie Państwo , działania zawodowe Pana Mecenasa !!!! . Panie Mecenasie , obawiam się , że może Pan tracić potencjalnych klientów , jeśli przeczytają oni co tu ma miejsce . Z wyrazami szacunku , Czytelnik .

Oooooo
@Czytelnik 20.03.2018 15:08

Co pokazuje skuteczność pana mecenasa nawet we własnej sprawie. ..

Zainteresowana

Komu mecenas M prowadził ostatnio jakąś sprawę? Twierdzi,że od 2013 listopada tj.od wypadku ( w którym poważnie ranił młodą dziewczynę ,prowadząc bez prawa jazdy-wcześniej stracił je za punkty-i ze stwierdzoną padaczką) nie pracuje . Wyzbył się majątku i udaje biednego. Napiszcie proszę ile wziął za sprawę i kiedy to mniej więcej było ?

Brawo
@Zainteresowana 15.02.2018 09:02

No właśnie -udokumentować wszystko i nie ma siły -skarbówka i tak będzie musiała go (usunięte przez administratora) Poza tym wciąż figuruje na liście aktywnych adwokatów.

anonymous
@Zainteresowana 15.02.2018 09:02

Ten wpis narusza prawo i został objęte zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa zniewagi publicznej

Fakt
@anonymous 10.03.2018 11:39

Ten wpis to kolejna prowokacja Pani Barbary-ona używa nicku: anonymous

Klientka
@Zainteresowana 15.02.2018 09:02

To dziwne .... Z mojej wiedzy wynika , ze Mec Matuszczyk cały czas prowadzi sprawy . Byłam jego klientką , pisał mi odwołania , i z tego co wiem nadal pracuje . Spotkałam go kilka razy w okolicy kancelarii wiec chyba nie chodzi tam pospacerować . Może macie Państwo jakieś nierzetelne informacje .

Magdalena Kor.

A ja tam lubię Darka.To mężczyzna moich marzeń. Zakochalam sie w nim.Wspaniały i genialny adwokat.Przepraszam za swoje nieładnie zachowanie wobec niego,te wszystkie wpisy są nieprawdą. Jestem osobą niepoczytalna i leczenie się psychiatrycznie.

anonymous
@Magdalena Kor. 17.03.2018 14:59

To odpowiedział Darek

Przyjaciel Madzi
@Magdalena Kor. 17.03.2018 14:59

Przestań się znowu pod nią podszywac i lepiej usuń te wpisy bo owszem będziesz lizal, ale mojemu psu i nie podłogę,ale (usunięte przez administratora) po sraniu! Mało ci nekania - bo mogę podesłać jeszcze kilku innych psychopatycznych i niepoczytalnych kumpli ! Ze mną jakoś nigdy nie miałeś odwagi sobie porozmawiać i odebrać telefon czy fb!

Tez przyjaciel Madzi
@Przyjaciel Madzi 17.03.2018 15:10

Popieram !

Tez przyjaciel Madzi
@Przyjaciel Madzi 17.03.2018 15:10

Popieram !

Paranoja
@Tez przyjaciel Madzi 17.03.2018 15:13

Absurd !!!

Hi hi hi
@Magdalena Kor. 17.03.2018 14:59

Hi hi hi Dom Wariatów

buhaha
@Magdalena Kor. 17.03.2018 14:59

https://www.youtube.com/watch?v=3CsoOUm0gIw

Zostaw opinię o Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matuszczyk Dariusz Kancelaria Adwokacka