Helio

• Łasice
  • Bibiampol
  • Młodzieszynek
  • Juliopol

3. Opinie o pracodawcach Brochów
  5. Opinie o Helio S.A.

Opinie o Helio Brochów

Nie przegap nowości o Helio S.A.!

Nn

04.03.2021 12:43

Helio czy Mars opinie
    Fredzia

22.03.2021 14:45

Pytam ponieważ w lipcu kończy mi się umowa i się rozglądam. Do końca nie wiadomo czy przedłuża mi umowę i muszę mieć jakiś plan na wypadek utraty pracy. Chciałbym się zorientować jak jest w Helio
    Pan pepe

12.04.2021 20:40

Mars
    Ff

10.04.2021 17:14

Ile się zarabia na rękę. Czy jest możliwość pracy przez firmę czy agencja
    Fredzis

01.03.2021 10:01

Ile się zarabia na produkcji, weekend pracujący,. Planuję aplikować na pracownika produkcji i nie wiem czy Mars czy Helio
    Ciechanów

30.06.2020 23:41

Kiedyś chciałem kupić hundaje tak gadał że takie słabe że nikt o nie nie dba A za tydzień sprzedał koledze ktury wystawil o 5 tyś więcej stary (usunięte przez administratora) z tego niby flotowca.
    Helioł

10.06.2020 18:39

Pozwalniali ludzi a teraz szukają, ogłoszają się wszędzie. Oby karma wróciła. Widzę, że kilka wpisów zostało usuniętych. No dawno tak niestabilnej firmy na rynku nie było.

15.06.2020 09:43

dziękujemy za Twoją opinię. Pozwolimy sobie sprostować kwestię dotyczącą ogłoszeń rekrutacyjnych. W chwili obecnej min. na portalu GoWork pojawiło się kilka ofert rekrutacyjnych. Część z nich to rekrutacje na nowo powstałe stanowiska, których wcześniej nie było w strukturze. W związku z rozwojem firmy oraz nowym profilem kompetencji poszukujemy pracowników do działu Zakupów, Produkcji czy Technicznego (stąd pojawienie się ofert takich jak Specjalista ds. Importu, Lider Zmiany Produkcyjnej czy Specjalista ds. Technicznych). Oprócz rekrutacji na wspomniane, nowe stanowiska, prowadzimy także rekrutacje otwarte na stanowiska Pracownik Produkcji, Magazynier czy Mechanik Utrzymania Ruchu. Te rekrutacje są prowadzone w trybie otwartym tzn przez cały rok. Pojawiło się także 1 ogłoszenie do Działu Handlowego na przedstawiciela handlowego do Warszawy czyli jest to rekrutacja bieżąca. Wykaz wszystkich aktualnych (tj. bieżących jak i całorocznych) rekrutacji można znaleźć na naszej firmowej stronie. Jak wiele innych firm, korzystamy z różnych kanałów rekrutacyjnych, tak aby pozyskać najlepszych kandydatów, którzy posiadają wymagane przez nas kompetencje. Dlatego nasza widoczność "wszędzie" co nas bardzo cieszy. Dzięki temu poszerzamy nasze zasięgi i możemy dotrzeć do większej liczby dobrych kandydatów. Pozdrawiamy serdecznie, Dział HR
    Helioł

16.06.2020 16:52

Akurat po tym co na wyczynialiście, nie wiem czy widoczność ogłoszeń wszędzie to powód do dumy. Opinia w świat poszła.

01.06.2020 15:56

02.06.2020 09:40

Dziękujemy za Twój komentarz. Proszę pozwolić,że powtórzymy raz jeszcze, to co pisaliśmy kilka postów wcześniej. Jesteśmy firmą otwartą na głosy pracowników, czytamy je i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Cenimy każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, bo wiemy że tylko tak możemy budować dobre środowisko pracy. Staramy się też wyjaśniać zgłaszane sytuacje. Stanowczo jednak nie wyrażamy zgody na rozpowszechnianie kłamstw, obrażanie kogokolwiek, czy też naruszanie godności osobistej. Polskie prawo gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego informujemy, że wszystkie komentarze zawierające treści niezgodne z prawem, nieprawdziwe lub naruszające regulamin serwisu będą i są weryfikowane, a firma zastrzega sobie prawo do podjęcia zgodnych z prawem działań mających na celu ochronę dobrego imienia firmy i jej pracowników. Krytyka tak; obrażanie, wyszydzanie, wyzwiska i groźby pod adresem obecnych jak i byłych pracowników nie! Jeszcze raz zapewniamy, że jesteśmy otwarci na komentarze i rozmowy z użytkownikami forum z zachowaniem zasad kultury rozmów publicznych. Wszelkie szczegółowe pytania, niewyjaśnione i problemowe sytuacje prosimy zgłaszać na adres: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR

15.06.2020 09:52

wg nas pozytywny wizerunek pracodawcy to także szacunek do pozytywnego wizerunku naszych Pracowników. Dlatego chronimy prywatność i dobre imię naszych byłych jak i obecnych Pracowników. Pozdrawiamy, Dział HR
    Były Przedstawiciel

30.05.2020 09:40

Moja opinia jest z czasów przeszłych. W firmie Helio można było godnie zarobić, pod warunkiem że PH pracował. Można było do zeszłego roku. Finansowo zarządowi nie opłacało się płacić za pracę. Najpierw cięcia kosztów, później PH i to tych najlepszych. Podparcie się COVIDem to zły pomysł. Zwłaszcza dla tych myślących. Kolejny aspekt to kadra zarządzająca ludźmi. Ludzie niekompetentni, nie mający wiedzy o handlu na poziomie nowoczesnym jak i tradycyjnym. Nie wszyscy ale nie będę rzucał nazwiskami kiedy sam zarząd daje przyzwolenie aby działali na szkodę firmy. Jeśli ktoś chce być marionetką i nie chce zarabiać może podjąć pracę w Helio. W przeciwnym razie nie dostanie nawet narzędzi pracy do wykonywania swoich obowiązków. Szkoda. Firma miała ogromny potencjał. Sytuacja w firmie obiła się ogromnym echem wśród klientów i konkurencji.
    Antek

13.05.2020 16:46

Widzę, że Firma może zamieszczać swoje komentarze a raczej reklamować się na stronie GoWork. Opinie innych nie są zamieszczane i zostały usunięte negatywne komentarze. Zatem nie jest to stron, która służy zasięgnięcia opinii o firmie.
    Cezary Gorczak

03.05.2020 01:39

Pierwszy raz napiszę coś na tego typu forum. W sumie będą to dwie prośby. Otóż Pana, który pisze o potencjalnym zatrudnieniu, bo tak rzeczywiście było, proszę o zakończenie pisania negatywnych wpisów. Dlaczego? Ponieważ wiem kto Pana rekrutowal i wiem,że Pan ma rację. Ba czuję, że jest Pan dobrym handlowcem. Jednakże , było minęło. Nic w sumie nie wie Pan o Helio . Czyli brak wiedzy wystarcza do tego żeby firmy nie oczerniać. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Dziękuję za zrozumienie. To pierwsza prośba . Prośba do obecnych /wiem kto i co pisze/ i byłych pracowników. Otóż Helio S.A. to firma Państwa Wąsowiczów . Czyli robią co uważają za słuszne I tyle. Dlatego jak pracowałeś to nie krytykuj. To nie ma sensu i nic nie zmieni. Ewentualnie jak masz coś do powiedzenia to napisz ale bez krytyki. Tak aż było źle skoro przepracowałes kilka lat? To prośba. Nie oceniajcie drodzy tego co nie jest Wam dane. Pana , który czuje się pokrzywdzony zapraszam na mój tel priv 602 609 175 i daję słowo honoru, że pomogę. Co do byłych handlowców to proszę odpuscie z tymi wpisami negatywnymi. Nie warto. Dziękuję. Jest majówka cieszmy się życiem rodzinnym i zdrowiem. Praca to tylko etap naszego życia. Przeżyjmy je godnie. Dziękuję.

05.05.2020 17:22

Dziękujemy za Twoją opinię. Zgodnie z informacją z naszego profilu, jesteśmy otwarci na dyskusję i opinie. Cenimy każde zdanie i uważamy, że krytyka jest jak najbardziej konstruktywna. Ale z zachowaniem zasad kultury i poszanowaniem obu stron. Jednocześnie informujemy, że nie publikujemy komentarzy, które są niezgodne z regulaminem forum, są obraźliwe a nawet wulgarne w stosunku do byłych jak i obecnych Pracowników naszej Firmy. W przypadku chęci porozmawiania i wyjaśnienia konkretnej sytuacji, prosimy o szczegółowe opisanie zdarzenia i przesłanie go na adres [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR

05.05.2020 17:36

Szanowny BARDZO ZAWIEDZIONY bardzo dziękujemy za Twój komentarz. Zgadzamy się, że forum jest miejscem do dzielenia się swoimi opiniami. Apelujemy i prosimy o robienie tego w sposób zgodny z regulaminem tego forum przez wszystkich uczestników dyskusji. Jednocześnie jesteśmy bardzo zaniepokojeni gorzkimi słowami i zarzutami, obok których nie chcemy przejść obojętnie. Aby uniknąć w przyszłości takich opinii i móc poprawić jakość naszego procesu rekrutacyjnego a także samopoczucia kandydata po rekrutacji, bardzo prosimy o szczegółowy opis zdarzenia na adres: [email protected]. Chcielibyśmy w ten sposób zidentyfikować problem, wyciągnąć wnioski i wdrożyć ewentualne zmiany w procesie. Pozdrawiamy, Dział HR
    rozczarowany

01.05.2020 11:44

Trudno nie odnieść wrażenia,że HELIO to bardzo słaba organizacja i w dodatku bez większych standardów. Skoro robi się rekrutacje, marnuje ludziom czas, na koniec obiecuje się kontakt,odpowiedź ...... , to warto się z tego wywiązać. Niestety ale to zbyt trudne dla HELIO co tylko potwierdza powszechną tezę że polskie firmy to (usunięte przez administratora) najgorsze które ludzi jak przedmioty traktuje.
    XX

01.05.2020 19:24

To prawda
    Wiecie kto

01.05.2020 16:31

Opiszę swoją sytuację: Zrezygnowałem z pracy gdzie byłem cenionym pracownikiem na stanowisku PH. Miałem zostać zatrudniony 18.03, ale przyszedł wirus itp. itd. Odłożyli do 23.03. Oczywiście tego dnia nikt nie zadzwonił, a gdy późnym popołudniem przypomniałem się, pani M z HR zaskoczona powiedziała, że już dzisiaj w kadrach nikt nie pracuje i ona nie wie. 25.03 zadzwoniła, że musimy odłożyć do 01.04 i to nie Prima Aprilis. Przeczekałem. 01.04 musiałem się znowu przypomnieć, niby super, ruszamy 02.04 i to nie prima aprilis, umowa kurierem, narzędzia oprócz auta wyślą kurierem, kazali wysłać świadectwa pracy, badania (które zrobiłem w lux med z ich skierowania). Ja zadowolony itp itd, dzwoni przed 18,ze sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie i musimy poczekać do 19.04, po poprawce do 20.04. Poczekałem. 20 nikt nie zadzwonił. 21.04 przypomniałem się SMS-em, brak odpowiedzi. 28.04 kolejna przypominajka. Zero odzewu. 29.04 zadzwoniła, że definitywnie mnie nie zatrudnią. Brak słów. Zostawili bez środków do życia, z kredytami, a za jakiś czas wrzucają na FB na ogólnodostępny profil Sochaczewa, że szukają magazyniera itp. Brak słów. Zero szacunku, dziale HR, nie błaźnijcie się już tymi wpisami. Nie pozdrawiam.
    Misery

01.05.2020 05:23

Dział HR nie ma raczej zbyt wiele pracy skoro wdaje się w polemikę z byłymi pracownikami. Nie wiem kto i w celu to robi ale niektóre komentarze są usuwane.
    Ex

10.04.2020 21:49

Prezesem się bywa, człowiekiem jest się zawsze. Szacunek, gra fair play wobec współpracowników to podstawa funkcjonowania każdej uczciwej i poważanej firmy. Tego nie uświadczysz w,,Helio S. A. " Wesołych Świąt.
    Zozol

30.04.2020 20:49

No tak można by było cały czas piłeczkę odbijać. Ph swoje hr swoje. Jednakże co do ostatnich premii to wszyscy wiemy jak było. Brak słów hr. Jeszcze do jesieni zeszłego roku całkiem dobrze się pracowało. Można było być dumnym, że pracuje się w helio. W tej chwili na pewno firma helio nie jest stabilną firmą ani dla pracowników jak i dla klientów.
    Misery

01.05.2020 02:43

Dział HR nie ma za wiele pracy skoro na forum internetowym wdaje się w polemikę z byłymi pracownikami.

Oferty pracy - Helio S.A.

Operator/-ka Maszyn Produkcyjnych

Mechanik/-czka Utrzymania Ruchu

Pomocnik/-czka Mechanika Utrzymania Ruchu

Pomoc laboratoryjna

08.03.2020 09:48

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w Helio S.A.?
    Ph2

03.04.2020 06:59

Oj zdziwilbys się , znam osobę która zna i nie jest niestety z kierowniczego szczebla.

30.04.2020 15:34

Wymagania dot. poziomu znajomości języka angielskiego dopasowane są do zakresu działań i profilu stanowiska. Na stanowiskach gdzie gdzie wymagana jest znajomości języka angielskiego bardziej operacyjna, to w trakcie rozmowy sprawdzana jest umiejętność i łatwość posługiwania się codziennym językiem. W przypadku stanowisk technicznych czy menedżerskich mówimy już o innych umiejętnościach językowych tj. znajomości języka biznesowego. Mamy nadzieję, że pomogliśmy :-)
    Anna

25.03.2020 15:17

Gdzie teraz mąż znajdzie prace? Ile jeszcze osób poleci? @Ph Ag Jak się chce to znajdzie się na każdego coś by go zwolnić . Nie koniecznie zwiazny bezpośrednio z praca. Ten Pan powinien spojrzeć w lu... No i nadeszła nowa fala zwolnień ph w Helio. Dlaczego? Nie wiadomo... Bo koranowirus ? Bo Prezes ma wizje firmy bez ph? Bo praca ph jest niedochodowa ?Może ktoś odpowie...
    Andrzej

25.03.2020 19:39

A z produkcji też będą zwalniać?
    Ph była

26.03.2020 12:23

W tej firmie to zawsze byl brak logiki , zwalniali pH dobrymi wynikami , zostawiali bez wyników . Tak bez powodu , bez sensu . Można było robić plany , starć się i tak się poleciało . Chyba spowodowane brakiem kompetnej kadry kierowniczej , bo ta co była to troszczyła o swój tyłek i swoich lizusów. Jak widzę ,nic się w tej kwestii nie zmieniło .

12.07.2019 03:15

Joanna Przedstawiciel Handlowy

17.07.2019 20:01

Droga Pani "Joanno" przed zamieszczeniem wpisu proponuję zaprzyjaźnić się z pisownią. Myślę że znaczenie słowa opinia jest Pani obce. Co do mojego wykształcenia. Zapewniam Panią że jest na wystarczającym poziomie abym nie musiała wstydzić się za swoją wiedzę jak i pracę. Życzę powodzenia i sukcesów. Zwłaszcza zawodowych.
    Obcy

26.02.2020 18:22

Asia coś więcej napisz na temat firmy? Jaka miałaś umowę i jaka premie ? Jak Cię rozliczali ? Czy kasa na czas ?

01.08.2019 23:40

Cezar

26.02.2020 18:20

Jak są liczone premie? Jaka umowa? Czy na czas nieokreślony ?

24.02.2020 14:11

Dzień dobry, proszę o opinię na stanowisko PH, kanał nowoczesny. Jakie zarobki, podstawa, premia, jak z autem służbowym prywatnie, ilość wizyt, wszystkie cenne informacje. Dziękuję

14.01.2020 17:49

W zasadzie samej pracy w Helio S.A. nie mogę ocenić, a jedynie proces rekrutacji na nowo tworzone stanowisko HR Business Partnera. Zostałam do niego zaproszona przez headhuntera. Pierwsza dłuższa rozmowa odbywała się przez telefon. Tu pełen standard. Drugim etapem było spotkanie z Zarządem - zadanych pytań i formy spotkania nie wypada komentować. Takie spotkania zawsze rządzą się swoimi prawami. Bardzo mocno czuć, że jest to firma właścicielska. Oczywiście podziwiam fakt, że firma zbudowana jest od podstaw z takim sukcesem. Niemniej dostrzegam ogrom niewykorzystanego potencjału, który chyba powoli zaczyna doskwierać. Z dwóch obecnych na spotkaniu osób jedna najwyraźniej jest jeszcze mentalnie w systemach zarządzania zasobami ludzkimi z lat 90. Nie doczekałam się obiecanej informacji zwrotnej. W tym wypadku jej brak jest dla mnie również odpowiedzią na moje pytanie, czy chciałabym dla takiej organizacji pracować :)
    Ph

10.02.2020 13:50

Taka firma, cóż oczekiwac....
    Wkrwiony 100%

28.10.2019 09:02

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie , na początku rozmowy o pracę usłyszałem tekst ,, praca głównie na wozkach widłowych" a kazali mi przez dwa dni magazyn zamiatać (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Helio?

Teresa

24.06.2018 01:42

@KANDYDAT Minęło nieco czasu od Twojej wypowiedzi. Czy zdecydowałeś się finalnie na aplikowanie do firmy Helio? Może podzielisz się z nami garstką informacji na temat tego, jak wygląda proces rekrutacji oraz jakie warunki proponuje ten pracodawca?
    KANDYDAT

24.06.2018 14:46

Aplikowałem na stanowisko Dyrektora Handlowego do firmy HELIO. Na dzień dzisiejszy milczą - szkoda bo posiadam ciekawy projekt dla znaczącego rozwoju dystrybucji Helio w Polsce, ale również na całym świecie gdzie współpracuję obecnie z klientami. Może jeszcze doczekam się zaproszenia do rozmów :) jak nie to trudno... :)
    KANDYDAT

03.06.2018 12:41

Ukazało się ogłoszenie na stanowisko dyrektora handlowego w Helio. Może będę zainteresowany wysłaniem CV. Może ktoś mi pomóc i odp na kilka pytań? - jaka obecnie jest struktura działu handlowego w rynku tradycyjnym i sieci? ( DH, RKS, PH ) - DH podlega bezpośrednio Prezesowi czy jest jeszcze inna osoba - dystrybucja w rynku tradycyjnym w kraju - firma współpracuje z najważniejszymi dystrybutorami? ( Eurocash, Specjał itp. ) Dzięki za info
    Abcph

17.11.2017 20:36

A ja nie narzekam. szacunek do pracownika. Odkąd pracuję otrzymuję premię. Porostu trzeba coś z siebie dać aby dostać.
    HELLO

16.03.2016 22:50

Pracuje jeszcze ta pożal się boże Regionalna na Małopolsce była chyba z Lublina lub gdzieś koło. Miałem z nią rozmowę. Sprawiała wrażenie nierozgarniętnej i bała się o własne dupsko jak zapytała czy mam zaległości w Zusie. Jak tak to mnie nie przyjmię zeby nie miałą nieprzyjemności. Kurwa w jakim kraju my żyje. Polska bananowa. A ludzie gorsi niż chlew. Na starcie już byłem spalony. Ale teraz dziękuje bogu że tam się nie dostałem.
    CAŁA PRAWDA O HELIO

10.12.2015 18:10

kawał mięsa też się znajdzie, także tak wygląda gwarancja najwyższej jakości w tej firmie, jakby ktoś nie wiedział zatrucia wśród pracowników, również się zdarzały. Co do wypłaty to, aż brak słów za 1,5 miesiąca harówki dost. 1400 zł do ręki śmieszne co nie, także o premii nie ma co marzyć chyba, że będziesz się podlizywać i donosić ile się da. TA FIRMA NIE MA ZA NIC LUDZI, ANI ICH PRACY TAM NIKT NIKOGO NIE SZANUJĘ BYLE TYLKO KOGOŚ WYKORZYSTAĆ I ZAROBIĆ NA NIM.
    CAŁA PRAWDA O HELIO

10.12.2015 18:08

NAPRAWDĘ WARTO PRZECZYTAĆ !!!!! W tej firmie pracowałam przez jakiś czas na produkcji czego bardzo żałuję ,ale zdążyłam ją wystarczająco poznać i to, jak funkcjonuje. Zacznę od tego co się dzieję na samej produkcji z ludźmi nie da się nawiązać żadnego kontaktu, wszyscy chodzą i tylko podsłuchują, a jak niedosłyszą to wymyślą, żeby donieś kierownikom zmian i dzięki temu zapewnić sobie dalszą pracę i wysoką premie. Osoby, które tego nie robią wylatują bez znaczenia, jak pracują. Podam przykład osoba, która bardzo dobrze pracowała, nie chodziła na zwolnienia i wykonywała wszystko, co do niej należy i co jej zlecono najlepiej, jak potrafi ,ale nie chodziła się podlizywać i nikogo nie obgadywała wyleciała po kilku tygodniach i jeszcze mało tego brygadzistka z którą pracowała zarzuciła jej, że nic nie robiła(większość brygadzistek tam się obija tylko chodzą i plotkują o wszystkich z kierownikami zmian, dzięki temu mają zagwarantowane wysokie premie). Powiem tak nadrzędną wartością w tej firmie jest nie to, jak kto pracuję, ale ile doniesie!!!!!!!!! A co do kierownika to nawet zdania poprawnie po polsku nie umie powiedzieć wstyd!!!!. Przychodzi, a właściwie wpada na 5 minut i się czepia o byle co nie mając pojęcia, jak jego własna firma funkcjonuję bo wie tyle ile ludzie mu doniosą, dzięki temu kamer też nie musi oglądać bo dzięki nim jest na bieżąco. A co do kierowniczki zmiany to nawet nie wie przez, jakie rz pisze się przemysł dno totalne !!!!!!!!!! Nie wiem, jakim cudem ta firma tak długo funkcjonuje mając takich niekompetentnych ludzi, ale jak widać na rynku kiepsko sobie radzi i często jest tak, że nie ma co robić na produkcji tylko się siedzi i czeka na zamówienia. Jeszcze coś odnośnie towaru myślę, że warto wspomnieć, iż jest naprawdę najwyższej jakości, czyli prosto z podłogi, przeterminowany z przejawami, jakże aktywnego życia pewnych insektów, także oprócz bakalii dla wzbogacenia walorów smakowych kawał mięsa też się

Kontakt - Helio S.A.

Brochów 119 05-088 Brochów

Popcorn

03.12.2015 23:17

A kierowniczka to ta gwiazda z Gniezna, upss... chyba teraz z Konina?
    Była PH

15.11.2015 13:57

Mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Pracowałam 8 m. po czym mi podziękowano. Odwala się kawał pracy na naprawdę dużym terytorium i jeszcze często pracowałam za kierowniczkę, która to większość czasu spędzała na L4 lub na urlopie. Firma bardzo wykorzystuje ludzi za marne pieniądze i traktuje ich jak "śmieci". Co miesiąc trzeba było prosić się o wypłatę że zdążyć zapłacić ZUS. Firma totalnie nieodpowiedzialna. Nie ma premii a sama premia jest naliczana w sposób taki żeby jak najmniej wypłacić, choć przed rozpoczęciem pracy było powiedziane zupełnie co innego. Obiecanki i bajeczki żeby złapać frajera który założy działalność gosp. do pracy w Helio.... Szkoda czasu, szkoda zdrowia dla tej firmy. Produkty ogólnie się nie sprzedają, brak nowości, brak wsparcia w sprzedaży.... brak szacunku do pracownika....
    PanH

17.08.2015 18:37

Nie ma co się rozpisywać i pisać książki, firmie niekompetentna, nierzetelna, na premię rzadko można liczyć, prezes nie dba o pracownika, jak mu się coś nie spodoba i to nie związanego z pracą to dziękuję będzie kolejny, niepoważna firma.
    Hack

10.08.2015 18:45

Premię niestety nie często zobaczysz, sam ASM się nawet przyznał w rozmowie kwalifikacyjnej. Szkoda tylko że produktów nie ma w dużych sklepach do których chodzi 75% mieszkańców, rządzi Bakalland i Kresto sporodycznie lub znikomo widzę Helio.
    fasffsa

09.08.2015 18:35

A ja pracuję i nie narzekam :) Czasami spóźnią się z wypłata, to fakt ale nie ma jakiegoś dramatyzmu. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie no to trzeba się naharować żeby dostać premię, nie ma lekko. Samo wynagrodzenie to 2895 zł podstawy, ale z tego trzeba zapłacić zus no i podatek dochodowy. Więc jeżeli ma się duży zus no to (usunięte przez administratora) zostaje, oczywiście jak nie uzyska się premii. A co do zarządzania firmą to się nie wypowiem ponieważ można tutaj dużo gadać, ale samemu stworzyć taką firmę to nikt z przedstawicieli czy innych zarządzających nie potrafiłby tego dokonać.
    AntyH

07.08.2015 08:47

Pracowałem w Bać Pol Tarnów jeśli ta opinia komuś pomoże to produkty helio się bardzo słabo sprzedają jeśli ktoś chce tam pracować za samą podstawę która jest marna to proszę bardzo. Bać Pol byl głównym dystrybutorem lecz jak wspomniałem sprzedaż helio słaba i przestali handlować zwłaszcza ze na rynku Małopolskim guruje Kresto i Bakalland, a helio to mozna spotkać w 15% sklepów z całości. Ogólnie nie polecam tej firmy.
    gość

06.08.2015 10:57

Interesuje mnie praca na produkcji, jaka jest atmosfera, wynagrodzenie na tym stanowisku?
    Zło

03.08.2015 13:45

Szkoda tylko że nie można wystawić gwiazdki ocen na minus bo tutaj pasuje -5/5.
    ho

01.08.2015 21:38

Wszystko co wyżej opisane sama prawda.
    Zero

30.07.2015 12:24

Zero ambicji, zero pomysłów firma jedno wielkie zero!
    Aaa

30.07.2015 10:31

Ta "firma" jest(usunięte przez administratora)inaczej nie da się tego nazwać!
    Śmiech na sali

30.07.2015 10:11

Ta firma to porażka zwłaszcza prezes, człowiek miał gwarantowaną pracę po roznowie z regionalnym kierownikiem, miał iść do pracy w najbliższym czasie, a tu nagle parę dni przed planowanym rozpoczęciem presez zerygnuje z kandydatury j którą kierowniczka dała szansę no (usunięte przez administratora) jak tak można, ten człowiek zwany prezesem ma coś w głowie. Kasa marna, a wymagania nie wiadomo jakie. ODRADZAM komu kolwiek pracę w tej "firmie"
    Poleczka

23.07.2015 20:15

Odradzam szczerze. Niekompetentna kadra. Zarzadzanie na poziomie zerowym. Kadra bez matury, dobrze "kleczaca" na kolanach:)
    Prawda

22.07.2015 17:29

Wszystko, co zostało już tu powiedziane to najprawdziwsza prawda. Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem!

Zostaw merytoryczną opinię o Helio S.A.