bar przy plaży z 3 miasta 28.07.2016 16:33
Witam wszystkich ,którzy chcieliby poznać uroki współpracy z firmą DORMAR z Gdańska ( hurtownia ryb)
Doświadczyliśmy z moją żoną na własnej skórze 'dziadostwa' w szerokim tego słowa znaczeniu jakie zaserwowała nam w/w firma.
Brak kompetencji, nieuczciwość, cwaniactwo, brak towaru , nieterminowość dostaw , bardzo słaby poniżej oczekiwań najmniej wymagających odbiorców towar,często stary i cuchnący , tragiczny stan srodków transportu - to mówiąc w skrócie ogólna charaktersytyka tej firmy.
Przedstawiciele wraz z włascicielem tej firmy jeżdżą do klientów bawiąc się w akwizycję , namawiąc do współpracy potencjalnie nowych klientów po czym nie wywiązują się kompletnie z żadnych obietnic i ustaleń.HORROR.
Jest środek sezonu letniego a na dostawy czekaliśmy uwaga...4 dni !!!
'Dziadostwo i bida z nędzą" . Ostrzegam tych ,których ta firma już nabrała i oszukała i tych ,którzy szukają dostawcy ryb na Pomorzu.
Są inne firmy na szczeście i polecam właśnie te , sprawdzone ,rzetelne i PUNKTUALNE.
Czasami droższe ...ale pewne.
A Paniom i Panom z Dormaru sugeruję zmianę branży na taką w której spełnią się nie dokuczając tym ,którzy chcą uczciwie zyć i pracować.
Nikt nie ma czasu na współprace z takimi partaczami !!