Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Ryszard

Czy firma dostała jakieś nowe umowy? potrzebni są pracownicy, ostatnio nie prowadziła rekrutacji.?

anonim

(usunięte przez administratora)

Lary
@Mil 08.01.2018 12:15

Mil szanuj swoje kakaooo.

Mil
@Lary 11.01.2018 10:32

Lary ja swoje kakaoo szanuje tylko nie cierpie jak ktoś najpierw był chamski do swoich współpracowników a później brednie wypisuje , prawie połowę pracowników spotkało coś przykrego ale albo trzyma gębę w ciup albo pisze prawdę.

Praca

Praca w firmie PAC to jest śmiech na sali liderzy jak i kierownicy mają ludzi za jakiś głupich i traktują jak niewolników. Nie polecam pracy w tej firmie.

mil
@Praca 03.01.2018 18:23

to się zwolnij i idź do Amazona

zadowolona 2

Dutron ? No tam to uczą prawdziwej pracy . Kto tam pracował to umie docenić prace w tej firmie . Zamiast pisać bzdury to lepiej będzie jak się tam przeniesiecie.

Głog
@zadowolona 2 27.06.2017 17:31

Dutron? Co ty za brednie wypisujesz człowieku. 0 poszanowania dla pracownika i minimalna praca = Dutron

Zyczliwa

Pracy w tej firmie odradzilabym największemu wrogowi. pracowalam widziałam i to co sie tam wyprawia to w głowie sie nie miesci. zalosne zachowanie osób na wyzszych stanowiskach i napór na prace jakby premie były a niczego wiecej spodziewać sie po tej firmie nie można oprocz podstawy i traktowania ludzi przedmiotowo i oczywiscie ciaglych umow przez agencje!! hahah nic tylko rosnace wymagania wobec pracownikow. wszystkim którzy tam pracują zyczę w nowym roku zmiany pracy bo to najlepsze co moge zyczyc

hugo

Ludzie piszecie o wlanej firmie , która daje wam możliwość zarobienia na chleb . Jeśli wam zle to po co tam pracujecie . Zawsze możecie złożyć CV do H&M czy innej firmy ,wtedy poznacie smak pracy dwu lub trzy zmianowej . Zobaczycie co to być poza domem 12 godzin . Wszedzie są jakieś normy więc pracować trzeba a nie bąki zbijac .

Pracownik7
@hugo 26.06.2017 21:52

Tak wszędzie trzeba pracować..taż jestem tego zdania..ale umowy mogliby dawać normalne i szanować pracowników a nie dziękować im za współpracę za to że potrafili się odezwać o swoje i zapytać kiedy dostaną umowę przez firmę na dłuższy okres a nie tygodniowe przez agencje.. Ja lubię wyzwania i wiadomo idzie się do pracy to robota musi być zrobiona ale w tej firmie jest problem z szacunkiem.

anonymous

Jak nie będzie podwyżki od nowego roku idę w ch..j , moje zaangażowanie jest duże , nie chcę być dłużej dymany, tak się czuję. Wszędzie gadają : radio , tv że pensje rosną ( będą rosnąć ). A tu nic...???

kuna
@anonymous 18.11.2017 23:17

Będziesz jednym z wielu . Ile.można czekać aż ktoś w tej firmie otworzy oczy Tylko jakość i ilość się liczy a gdzie odpowiednie wynagrodzenia ? W kieszeni ale nie pracowników . Nie polecam tej firmy chyba że ktoś lubi robić za 5 ia wystarczy mu jedną pesja .

Niedoceniony
@anonymous 18.11.2017 23:17

Będzie podwyżka z 2000 na 2100 (podwyżka płacy minimalnej) więcej nie dostaniesz haha szkoda że pracowników z doświadczeniem się nie docenia i nie motywuje premią pieniężną bo pochwałą team lidera że dobrze się spisalśmy w sklepie czy rachunków nie zapłacimy...

nowa rura

Panie kierowniku trzeba było zapytać szefa czy można podnieść pensje lidera najważniejszego działu od którego zaczyna się proces produkcji. Niestety Pan tego nie zrobił ( lider odszedł) i Pan też już nie pracuje.....

??
@nowa rura 05.10.2017 11:35

najważniejszego działu od którego zaczyna się proces produkcji?

szukaminnejpracy

Największemu wrogowi nie poleciłabym pracy w tej firmie. Nadgodziny, praca w soboty, wszystko za najmniejsze pieniądze. Śmieciowe umowy, brak poszanowania pracownika. Nie ma mowy o żadnej premii, czy możliwości rozwoju. Jak czytam ich ogłoszenia o prace w internecie, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Najgorzej jest kierownik Żu., wraz ze swoją asystentką Panią A. Są to osoby niekompetentne, które nie mają pojęcia o pracy na produkcji! Jedyne czym się zajmują to chodzeniem po hali ze stoperem i mierzeniem czasów. Usprawnienia na produkcji Pana Ż. w ogóle się nie sprawdzają, a czasem są wręcz absurdalne! Ostatnio zwolnił jedynego normalnego Team Lidera w naszej firmie, który od wielu lat zarządzał naszym działem i potrafił zmotywować zespół. Ciekawe, czy zwolnienie Pani R. wynikało z tego, że miała swoje własne zdanie i nie "lizała du.y" górze tak jak inni Liderzy, czy dlatego, że Pan Ż. uznał ją za rywalkę i bał się o własny tyłek. Nie rozumiem tylko, dlaczego Holandia nie widzi tego, co Pan Ż. wyczynia na produkcji. Niech ktoś w końcu zrobi z tym kierownikiem i jego asystentką porządek.

Byly

Brak poszanowania dla pracownika, nowych sie docenia , o starych zapomina. Pensje niskie i tyczy sie to i produkcji a takze pracownikow w biurach. Jezeli chcesz sie zwiazac z ta firma na dlugie lata to nie ma sensu. Zwalniaja bez powodu. Atmosfera jeszcze rok temu ok, teraz tragedia. Trzeba uwazac co sie robi i co sie mowi. Ogolny chaos i niezorganizowanie. 0premii,podwyzki 2%. Zupy za 1zlll jedyny plus?

Michalina

Co to za nagonka ostatnim czasem na te wszystkie linie na hali ? porządki , podobno jakies nagany odkryte wyjścia ewakuacyjne i ogolnie temat BHP ?

Yyy
@Michalina 14.09.2017 18:24

Jak byl syf to musieli nadrobić

Yyy
@Michalina 14.09.2017 18:24

Szkoda ze nagonki na podwyzki nie ma , tylko na linie

Rozmowa

A jak z pracą na stanowiskach konstruktor , projektant? Nadgodziny w standardzie? Jakieś opinie spoza produkcji?

anonim

(usunięte przez administratora)

taki ktoś

kurde ludzie - w tych czasach nikt nikogo nie wywala bo szkoda - jakoś wszyscy starzy się trzymają - a że maja wymagania - płacą to maja prawo.

Iza

Dlaczego trenday ma praktycznie tylko popołudniówki ? Chca zebysmy przychodzily nawet w sobote popoludniu... a umowy na tydzien :( Masakra :( Najcięższy dział !

trendiy
@Iza 06.09.2017 12:50

do Iza - jakie popołudniówki w soboty? zawsze możesz iść gdzieś indziej - chyba lepiej coś zmieniać niż marudzić - nikt nikogo na siłę nie trzyma.

Anonim

Magazynierzy niby tacy zapracowani , dodatki do wózków widłowych dostali a ewidentnie niektórzy z nich sie nudzą i udostępniają to jeszcze w miejscach publicznych.. za nich sie lepiej wezcie , bo osoby które dają z siebie 100% nie sa nigdy doceniani..

Lis
@Anonim 15.07.2017 20:14

Dokladnie!!!!! Tylko telefony i smiechy ! A robota nie zajac!....

Czemunie

W PACu jest ciągła rotacja ludzi, dlatego nie rzucalabym oskarżeń, że nie pracują bo odważyły odezwać sie na spotkaniach. A czy ja włażę w dupę kierownictwu, ze mam przestać? Nikomu w dupę nie włażę, nie właziłam i włazić nie bede, aczkolwiek bardziej niż to nietrafione hasełko z kierownictwem, martwi mnie Twoja umiejetność uważnego czytania, bo nigdzie nie napisałam ze ktokolwiek ma sie zamknąć- dlatego nie rozumiem dlaczego uzylas wyrażenia "sam sie zamknij". Poćwicz chociaż to czytanie :)

Były pracownik.

TE co na spotkaniach odważył się odezwać już w PACu nie pracują więc sam się zamknij i nie właź w d... kierownictwu.

Bez przesady

Ludzie nie macie co robić weźcie sie za prace a nie kłapiecie mordami czy to wam coś pomoże ze piszecie same pierdoły jak się chcę pracować to się pracuję nie tu to w innej pracy ,kto bedzie chciał to będzie pracował a nie pieprzył głupoty i ubliżał innym

xyz

Pani uważa się za inteligentną, a robi tak banalne błędy ortograficzne jak "wziąść"? Pokazuje Pani tym jak bardzo "wykształceni" ludzie pracują w tej pożal się Boże ... "firmie". Sami pracujecie na swoją opinię.

hela

Inteligentni ludzie problemy rozwiązują rozmową, a nie wypisują w internecie co im nie pasuje, bo myślą, że są anonimowi.

gość

DroGa Pani wyższa, teraz wszyscy zrozumieją że pracowników macie za wieśniaków...Brawo TY

Kapiszi

@nieznajoma Ale była mowa o chętnych do pracy, a nie o tym jak długo tam pracują, a chętni jednak sa. Czytać ze zrozumieniem nie umiecie? Nie dostalam podwyżki, ale uważam ze jesli chcesz zarobić wiecej to czas zmienić prace, bo w pacu na podwyżki sie nie zanosi. Użalanie na forum Ci nic nie da...

Rico

Hela . Piszą to osoby które są najbardziej leniwe i najmniej inteligetne . . Niech założą własną firmę zatrudnia paru pracowników a wtedy zobaczą co to wydajność i terminowość . . . Nie pracują charytatywnie ani pod przymusem . Idźcie do Amazonu - przyjmują , wrocicie na kolanach aby was w PAC przyjęli .

nieznajoma

Przymują nowych ludzi którzy nie nadawają się do niczego,przerzucają ich z działu na dział a potem zwalniają.... bo nikt normalny nie chce pracować ,.........Aha a dodatek 1.30 brutto za godziny popołudniowe to śmiech..... minimum 2tys na rękę powinno się zarabiać w tej firmie plus premie,w Holandii jedna roleta potrafi kosztować 400-500 Euro a my dostajemy 3/4 wartości tej rolety na miesiąc... i Jaki z tego Morał??????niech każdy sobie sam odpowie na to...pozdrawiam..

Ahaaaaa

Ta przychodza na tydzien, bo pozniej sa zwalniani ;d podwyzke dostalee,as , ze nagle tak bronisz firmy haha! Otworz oczy , chcesz cale zycie pracowac za 1500?_ na podwyzke nie licz xd

Halil.

Zadowolona 2 , masz rację . Tymi wpisami to tylko niszczycie atmosferę . Dajcie pracować innym w spokoju. Dutron czeka .

Rala

Jak widać sa chętni, bo co chwile ktoś nowy przychodzi. Nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Nie widzisz to otwórz oczy.

myk
@Rala 27.06.2017 14:16

babcie haaa

aaaaaaaaahaaaaaaaaaaa

chętni do pracy ? no chyba nie- hahah . to lepiej do SPOL produkcji albo dutronu ;)

Harens

Czepiasz sie dziewczyno szczegółów, równie dobrze mogła być to autokorekta w słowniku, jeżeli ta osoba używa często tego skrótu. Jeżeli juz czepiasz sie pisowni i jestes taka aktywna w mediach, że na każdą opinię odpisujesz, to radzę Ci nauczyć sie jak wyglada cudzysłowie, bo na pewno nie tak "..." . „POZDRAWIAM”

kulawa czikita

"P" jest daleko od literki "T" na klawiaturze :)

Gajor

Zwykła literówka .

Pracownik

Praca jak praca, normy trzeba zrobic , szkoda ze zapominaja,ze efektywny pracownik to pracownik odpowiednio zmotywowany . W tej firmie motywacja kuleje i to bardzo .

kulawa Nikita

Adwpraw chyba IP a nie IT hahaha ;) Taaak bo całe miasto obchodzi co ludzie wypisują na temat Pac ;) buhahahahaha

adwpraw

Znając prawo jestem świadom ze firma postara o adress IT ponieważ bo są zawarte dane osobowe . Zapewne nazwiska tych "autorów " będą niebawem znane całej firmie jak i miastu . Współczuję nadawca tych opinii bo zapewne niektórzy jeszcze tam pracują .(a raczej już pracowali )

CZEMUNIE

Czemutak - Bo dla ludzi takich jak wy, którzy obrażają innych ludzi publicznie na stronach internetowych, nie można mieć szacunku ;)

clansy
@CZEMUNIE 26.06.2017 18:12

pozdrawiamy Panią Magdę! hahahahah

Zadowolony

Proponuję spróbować pracy w innych firmach to wtedy zobaczycie co to znaczy praca w trudnych warunkach i mobbing. Droga wolna.... Poza tym tak wam źle a nadal są chętni do pracy i tacy, ktorzy chcą się związać z firmą na dłużej.

CZEMUNIE

Powstała tzw. GÓWNOBURZA- żadnych opinii nie wnosicie tylko hejtujecie. Nie pasują wam zarobki? To zmieńcie prace, a nie swoją frustracje wyładowujecie na innych. Idźcie do innych prac a zobaczycie ze trzeba sie narobić, a jak ściemniasz to wylatujesz-wszędzie tak jest, nie tylko w PAC-u. Na produkcjach zazwyczaj jest najniższa wiec nie potrzebnie sie czepiacie. Niewykształceni liderzy? To dlaczego nie zgłosicie swojej kandydatury na to stanowisko? Przeciez macie wrota otwarte, a P. Magda z pewnością rozważyłaby każde zgłoszenie. Tylko ze z wykształceniem i inteligencja niektórych ludzi pracujących na produkcji(to wlasnie Ci co najmniej wiedza a najwiecej kłapią) to obawiam sie iż w przyszłym roku firma by nie istniała. Jeżeli macie cos jeszcze do powiedzenia wielkie panie to dlaczego nie powiecie tego na spotkaniach? Trzęsiecie dupa bo nie chcecie stracić pracy? A po co wam taka praca skoro tylko ja krytykujecie? Zastanówcie sie troche nad tym co piszecie :)

Niezadowolona233

Tez nie polecam pracy w tej firmie a juz napewno na dziale plisse. Brak organizacji i niekompletna wiedza liderow w istotych kwestiach. Poganianie do pracy i zwracanie uwagi jesli na chwile oderwiesz sie od pracy. Zmuszanie do nadgodzin i sobot pod haslem "jestesmy zespolem i liczymy na pomoc z waszej strony". My odwalamy kawal dobrej roboty za ktora nikt nie jest doceniany i nikt nie liczy sie sie z tym ze niby dobre wyniki osiagane sa kosztem zdrowia i zlej atmosfery na dziale. Kazdy widzi i slyszy co sie dzieje ale i tak z naszym Zdaniem nikt sie nie liczy. Najwazniejsza jest p. Magda i integra.

assdgh

Mobbing w tej firmie jest na porządku dziennym, oczywiście nie na wszystkich działach, wszystko zależy od Team Leadera w dużej mierze, są działy w których pracuje się dobrze (tak było do niedawna przynamniej). Ja pracuje na dziale gdzie managerem jest p.W i też wesoło nie jest, on też ma swoje za uszami...

Niezadowolenie

Lider główny działu powinien być: wykształcony, mieć aparycję i kulturę osobistą, a przede wszystkim znać się na swojej pracy i pracy swoich podwładnych !!! a tutaj na dziale plissy niestety brakuje wszystkiego.... p. Magdzie również, bo samo "dzień dobry" nie świadczy o niczym kiedy za plecami pracownikow mowi o nich zle. Zapraszamy na produkcje do pracy, zmieni pani swoje głupie pomysły z buforami itp. Panie Witku niech pan wraca, z panem się świetnie pracowało, szanował pan zdanie pracownika, wszystko szło z panem załatwić, odnosił się pan z szacunkiem, a nie stroil fochy i głupie miny na zebraniach jak p. Magda.

qwerty

Pani Magda i tak skasuje te opinie o plissach bo tylko jej opinia się liczy. Pracowników ma w dupie, traktuje ich bez szacunku, a swoje codzienne "dzień dobry" wsadz sobie p. madziu w d.. bo my pracownicy mamy je właśnie tam!!!!!!! a ul... cebula i tak sie nie umyje hmmm może nie wie co to mydło? ciekawe czy prywatnie nikomu to nie przeszkadza... czy tam tez ludzie uciekają od niej gdzie pieprz rośnie...

Sama prawda

Jestem jak najbardziej za tym co piszesz niezadowolony pracowniku

blaaaa

Pani menadżer powinna być usunięta ze swojego stanowiska bo rozmawiając z wieloma osobami pracującymi i będącymi pod rządami p. Magdy, czują oni dyskomfort psychiczny, którego powodem jest właśnie ta kobieta.

pssss

sama prawda!!!!!

niezadowolony pracownik cz. II

dostosować bo inaczej wypadasz z gry- zwalniają cię, bez powodu jeżeli podpadniesz lub nie spodobasz się dwóm paniom (z jedną z nich nikt nie chce pracować bo strasznie od niej śmierdzi, wszyscy o tym wiedzą i wszystkim strasznie przeszkadza ten fetor ale nikt nic nie powie bo wszyscy się boją). Zazwyczaj chcą one współpracować z osobami uległymi, którymi mogą rozkazywać, osoby nie wygodne są po prostu usuwane. W tej firmie jesteś zmuszany do nadgodzin!!! Mimo ze zapierdalasz od poniedziałku do piątku po 9 godzin to jeszcze jak przychodzisz w sobotę i chcesz być do 12 to mają wielki problem, że tak wcześnie wychodzisz. Helloł, drogie panie, przypominam Wam, że sobota nie jest dniem pracy obowiązkowym więc szanujcie ze ludzie w ogóle chcą przychodzić na te kilka godzin bo oni też mają swoje rodziny i chcą im poświęcić swój czas a nie tylko robić na Wasze bogactwo. Jedyny plus tej firmy to ten, że dają dodatkowe wynagrodzenie na gwiazdkę hahah nieźle się komponuje ten jeden plusik na tle tych wszystkich minusów. Stawiam tej firmie mocne 0,5/ 10 pktów.

niezadowolony pracownik.

Nie polecam pracy w PAC z kilku powodów. Po pierwsze w firmie nie ma żadnych ale to żadnych perspektyw rozwoju, zero możliwości jakiegokolwiek awansu, jeżeli nie masz w tej firmie znajomości, krótko mówiąc nie liżesz dupy osobom posadzonym wyżej to niczego tutaj nie osiągniesz. Jesteś traktowany jak gówno za przeproszeniem, Pani menadżer chodzi po dziale i klaszcząc w dłonie pogania mówiąc „ruszamy z kopyta albo bierzemy się dziewczęta”, zero poszanowania drugiego człowieka. Firma chce wycisnąć z ciebie wszystko, a płaci najniższą krajową, temat jakichkolwiek podwyżek zawsze jest ignorowany. Ludzie przychodząc do PAC mogą pomarzyć o jakiejkolwiek umowie o prace. Na wstępie dostają umowę przez agencje, które są jednodniowe, tygodniowe a jeżeli posiadasz umowę przez agencje miesięczną to serio ale możesz czuć się wielki. Zatrudniają ludzi na kilka dni, a gdy nie ma pracy to z dnia na dzień dostajesz wypowiedzenie, po czym za kilka dni rusza praca i znowu werbują ludzi tylko po to, aby za jakiś czas znowu potraktować ich jak śmieci i zwolnić. Dziwie się, że w ogóle ludzie chcą tutaj pracować i to, że żadna inspekcja pracy tego nie skontrolowała. Jeżeli chodzi o osoby pełniące funkcje osób zarządzających typu: dyrektor, kierownik, menadżer to osoby w ogóle nie mające pojęcia na temat produkcji i pracy wykonywanej przez ludzi. Są to osoby bez żadnego wykształcenia, które dostały tę posadę po znajomości. Zatrudniają tylko ludzi z zewnątrz ze stoperami, którzy stoją nad tobą i odmierzają czas, bo przecież liczy się ilość a nie jakość. Serio ale po tym co przez rok czasu widziałam w tej firmie to nie kupiłabym żadnego z produktów PAC- haha śmiech na sali. Nie będę się zagłębiać w te tematy bo dużo by tutaj pisać ;) Dział plissy to dział którego nie polecam, zarządzany w niewłaściwy sposób, przez osoby, które nie znają się na produktach tworzonych na tym dziale. Zarządzany przez osoby mało inteligentne, które wymyślają sobie zasady na poczekaniu a ty masz się

krystyna z gazowni

to nie tylko na rgm jest porażka na plisach również... zamiast docenić pracowników którzy wypychają te wysyłki to mają to gdzieś... i wciąż mądrości Magdy które niczego nie wnoszą... wręcz przeciwnie... i jeszcze ta Integra... żal dupę ściska... soboty obowiązkowe bo bufor nie ogarnia i to za marne grosze... niech ogarną się do góry bo dobrzy pracownicy odejdą a agencja doświadczonych ludzi nie da bo skąd...

rgm

Jeszcze trochę i nie będzie miał kto w biurach pracować, 2tysiace czasem trochę ponad i siedź cicho i zapierdalaj ha! Śmiech na sali ... Ciekawe co zrobią jak zaraz wszyscy odejdą , kto to wszystko będzie ogarnial. Bez ludzi nie ma firmy , ale dla nich to nic nie znaczy. Ludzi już szybko nie znajdą , opinie sobie wyrobili . Na produkcji porażka w biurach porażka- cała firma porażka. Tylko kierownicy zadowoleni . Niby holenderska firma. U nas na rgm to jest dopiero porazka , atmosfera straszna , płacą straszna . Tylko pospieszaja bo zlecenia muszą wyjechać...

Onona

Najbardziej podoba mi się pomysł ze strajkiem! Popieram. A dla osób, które chciałyby złożyć do tej firmy CV- ODRADZAM! Serio! Wyzysk, brak możliwości rozwoju, brak premii. W tej firmie osoby pracujące na dwie zmiany zarabiają tyle samo co Ci jednozmianowi. Żenada! Jeden mądrzejszy od drugiego.

Nick

Opinia jak opinia, kązdy ma własną.

Zostaw opinię o Polish Assembly Centre Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.