Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Adres: Wiosenna 10, 63-100 Poznań

NIP: 2090000937 KRS: 0000297444

Polish Assembly Centre Sp. z o.o.
1 93 6 1

Opinie o Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pytający
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ile wychodzi na poczatku miesiecznie ??

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Alfredo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pytający 25.02.2019 12:32

Najniższa krajowa to jest max co może ta firma zaoferować. A przepraszam, są jeszcze zupki za złotówkę...

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Alfredo 25.02.2019 18:15

Nie zapominajmy o podwyżkach na początku roku 1 zł ,30 zł lub inne takie drobiazgi : )

Pomocna?
Pytający
 Opinia
@xyz 25.02.2019 20:18

A jakie jest podejscie pracowników do nowych osób zatrudniających sie ???

Pomocna?
TakNie
nareszcie
 Opinia

POJAWIŁO SIĘ OGLOSZENIE NA MANAGERA QUALITY

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
nareszcie
 Opinia
@nareszcie 04.03.2019 14:30

w końcu zniknie jolkaspierdolka

Pomocna?
Julia
 Opinia

Co tam Wiara? ????????

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Annabel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Julia 13.02.2019 10:09

Na dziale pliss coraz gorzej, coraz wieksza norma, ciągła zmiana lidera, a wypłaty minimalne. Ludzie uciekają

Pomocna?
Antonina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Annabel 13.02.2019 15:21

Widzę że tutaj wszyscy zajmują się tylko działem pliss. A co z resztą? Np VJ czy RG...

Pomocna?
Kacha
 Opinia
@Antonina 13.02.2019 20:58

Same dno

Pomocna?
Annabel
 Opinia
@Antonina 13.02.2019 20:58

W całej firmie kolorowo nie jest. Nie ma co się dziwić że taka rotacja jak nie dbają o pracowników

Pomocna?
Antonina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Annabel 14.02.2019 15:47

Tam nigdy nie dbali o pracowników, nie bez powodu odeszło tyłu pracowników...

Pomocna?
Annabel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Antonina 17.02.2019 09:04

I nadal będą odchodzić

Pomocna?
Zawiedziona
 Opinia
@Annabel 17.02.2019 21:39

Jak to mówią, mamy drzwi otwarte;) nikt nas tam nie trzyma więc ludzie odchodzą;)

Pomocna?
Antonina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zawiedziona 18.02.2019 16:24

Szok że w ogóle znajdują się nowe osoby które chcą tam pracować. Firma ma tragiczą opinie w internecie i w mieście a i tak jakoś działają.

Pomocna?
Annabel
 Opinia
@Zawiedziona 18.02.2019 16:24

Dlatego ucieklam z tego zakładu ???? a tu wyrażam swoją opinię

Pomocna?
Sgejtngnf
 Opinia
@Annabel 13.02.2019 15:21

Biedne Plissy jak wam tak źle to może TM lub TA tam. 2 zmiamy nadgodziny do 24.00 o niebo lepiej.

Pomocna?
XYZ
 Opinia

Praca sama w sobie nie jest trudna czy ciężka , wiadomo każdemu przeszkadzają zarobki w tej firmie : ) . Niestety osoby zarządzające za dużo wymagają , niektóre osoby też nie nadają się na swoje stanowiska .

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Annabel
 Opinia
@XYZ 31.01.2019 13:33

Zarobki nie są adekwatne do tego, co wymagają niestety.. Cały czas tylko stres, a jak nie możesz zostać na nadgodzinach w danym dniu to straszne przesłuchanie kiedyś ciężko było się dostać do tej firmy, a teraz coraz więcej ludzi ucieka, a nikt nic nie robi w tym kierunku żeby ludzi zatrzymać

Pomocna?
Kacha
 Opinia
@XYZ 31.01.2019 13:33

Dużo roboty mało kasy...

Pomocna?
Żuk
 Opinia

kierasa produkcji szukają do tego ZPCh

Pomocna?
Klara
 Opinia

Ta firma to jest jedna wielka żenada(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kacha
 Opinia
@Klara 10.01.2019 21:38

Całkowita prawda....

Pomocna?
Innq123
 Opinia
@Kacha 11.01.2019 16:25

Mi się podoba praca. Na tkaninach jest zawsze dobry dzień pomimo że widok niektórych osób nienapawa entuzjazmem.

Pomocna?
Alice
 Opinia
@Klara 10.01.2019 21:38

Praca sama w sobie jest fajna i nie jest ciężka. Lecz podejście niektórych liderów jest straszne.. Straszą że nie wyjdziesz do domu póki coś tam nie wyjdzie.. Wypłaty wiecznie się nie zgadzają, a umowy tragiczne..

Pomocna?
Hahaha
 Opinia

A ja nie kumam jednej sprawy. Będąc gościnne na dziele TM pani zastępca lidera w razie swojej nieobecności ma swoją przyjacioleczke która może przepracowala dwa miesiące. Ledwo samodzielnie wycina a ma zostać z działem?Hahaha współczuję laski w razie problemów do których rozstrzygnięcia no niestety ale potrzebne jest doświadczenie.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kacha
 Opinia
@Hahaha 28.12.2018 15:25

Co ty piszerz za bzdury...

Pomocna?
Bunia
 Opinia

ubawiony? Nie spotykam sie z koleżankami? A to jakaś nowina. A od kiedy to jest miejsce spotkań- to raz. Dwa- jakoś na plisach koleżanek mi nie brakuje i zdanie mamy takie samo.

Pomocna?
Jadzia
 Opinia

Jakie opinie o dziale plissy?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
pracownik
 Opinia
@Jadzia 26.11.2018 22:08

Nadgodziny 10 godzin.. przymusowe... prawie kazda sobota pracujaca 'obowiazkowa' po 8 godzin. (usunięte przez administratora) nie wiadomo do kogo sie odzywac nie wiadomo kto jest liderem dzialu, kazdy do kazdego odsyla. Zero organizacji. nie polecam.

Pomocna?
Ola
 Opinia
@Jadzia 26.11.2018 22:08

nadgodziny są tymczasowe. ogólnie praca nie jest trudna i ciężka.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Ola 05.12.2018 22:41

Tymczasowe? Hahaha ciagna sie od 9 miesięcy, 2 dni do 14 i znowu nadgodziny. Widzę ze ktoś z biura się tu udziela nie ma co wybielac wizerunku firmy. Nic juz nie pomoże

Pomocna?
Stasia
 Opinia
@Ola 05.12.2018 22:41

Zawsze tak mówicie hahahahah odezwał się któryś lider czy grazia?

Pomocna?
Alice
 Opinia
@Ola 05.12.2018 22:41

Jakie tymczasowe!! One końca nie mają

Pomocna?
Binka
 Opinia
@Ola 05.12.2018 22:41

Żart hahah

Pomocna?
Łucja
 Opinia
@Ola 05.12.2018 22:41

A mogłabyś powiedzieć, na jakim stanowisku pracujesz? Czym dokładnie się zajmujesz? Wspominasz, że są dodatkowe godziny - czy są one obowiązkowe, czy może tylko dla chętnych pracowników? Czy stawka za nadgodziny jest wyższa? Ostatnio brakuje w wątku rzeczowych informacji, dlatego chętnie dowiemy się więcej na temat aktualnej sytuacji.

Pomocna?
Bunia
 Opinia

Odpowiedź do SMIECHUWARTE. Moja droga Klaudio. Wyobraź sobie że po angielsku śmigam jak szalona. :D i nie zajęło mi to lat. Poza tym powiedzmy sobie szczerze- przeszłaś na Quality tylko dlatego że zaczęło się palić bo zabrakło m.ciacho od pliss a specjalisty nie dostałaś do teraz :) Ciekawa jestem jak sobie poradziłaś w Holandii bez znajomości żadnego języka. Alfabetem morsa? Spuść kochaniutka głowę niżej, spuść.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
ubawiony
 Opinia
@Bunia 17.12.2018 17:33

Bunio ( czymkolwiek sie kierowałaś nadając ten nick ), jesteś dowodem na to, że studia kończą osoby niezbyt mądre, ponieważ ta strona jest poświęcona firmie a nie osobom i dziwi mnie, że administrator dopuszcza takie rzeczy. Poza tym musisz mieć bardzo nudne życie i być niezauważaną przez rodzinę skoro żyjesz taką stroną i też być bardzo zakompleksioną jeśli szukasz publiki. Polecam znaleźć sobie zajęcie i na przyszłość więcej odwagi do rozmowy z osobami do których masz problem, a nie tchórzliwe opisywanie i wyśmiewanie na forum. A co do wartości jakie powinien posiadać człowiek, na pewno nimi nie są znajomość języka angielskiego, czy żal, że nie widujesz się w pracy ze swoimi koleżankami tylko dobre wychowanie, którego nie masz. Więcej rozwagi.

Pomocna?
Bunia
 Opinia

Uwaga, od jutra na dziale jakości zastanówmy: -mochere- specjalistka od niczego i od wszystkiego, bez znajomości angielskiego. Jej dodatkowym atutem jest umiejętność włażenia w cztery litery szefowej tak głęboko jak się da. Można też dodać że nie poznaję już na ulicy ludzi ze swojego poprzedniego działu PRODUKCYJNEGO gdyż jest ona teraz PANIĄ Z BIURA - niemowę- co tu dużo mówić, chłopak po prostu nie mówi, ale legenda głosi że kiedyś coś powiedział - a. A ogarnia ale niedługo się zajedzie i wcale się nie dziwię I na tym bym proszę państwa zakończyła, ale niestety jest tam jeszcze jedna ofiara losu- właścicielka i główny sprawca tego całego cyrku. Tu raczej nie ma co się za dużo rozdrabniać nad stefcią, ale gustu, wiedzy, umiejętności, kultury i STYLU w skali od 1 do 10 pani szefowa ma mniej niż 0 :D Milej niedzieli, jutro zaczną się jaja hahahah

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
zniesmaczona
 Opinia
@Bunia 02.12.2018 15:53

oj tak mochera potrafi włazić w cztery litery, donosić na koleżanki i lubi sie WYKAZAĆ niekoniecznie wiedzą.

Pomocna?
ABCD
 Opinia
@zniesmaczona 12.12.2018 21:38

Myśli że zrobi karierę hahahhaah specjalistka od siedmiu boleści

Pomocna?
Alice
 Opinia
@ABCD 13.12.2018 11:05

A która to. Ta specjalistka ????

Pomocna?
TakNie
Bunia
 Opinia
@Alice 13.12.2018 16:29

Mochera bez znajomości angielskiego

Pomocna?
zniesmaczona
 Opinia
@ABCD 13.12.2018 11:05

Mochera dziś dała popis na plissach ,Chciała zabłysnąć lecz wyszło inaczej,Brak wiedzy u tej SPECJALISTKI jest rażący.Ale co tam wiedza, ważne że głowa wysoko

Pomocna?
Śmiechuwarte
 Opinia
@Bunia 14.12.2018 13:14

Boli awans niektóre osoby... Niestety na to pracuje się latami. Ciekawe jak ty Bunia śmigasz po angielsku, że masz tyle do powiedzenia? Gdybyś wykazywała inicjatywę i chęć do pracy tak jak”mochera” na pewno prędzej czy później byłabyś doceniona. Najpierw wymagaj od siebie później od innych.

Pomocna?
obiektywny
 Opinia
@zniesmaczona 14.12.2018 16:13

niestety ale inicjatywa i chęć do pracy nie są wystarczające .Trzeba jeszcze posiadać odpowiednią wiedzę,dział jakości jest ośmieszany przez mocherę, która ma więcej na głowie niż w głowie.Uważam iż Alicja jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku, Pani Jolu....niech sie Pani zastanowi czy warto mieć w zespole kogoś kto plecie trzy po trzy i tylko denerwuje ludzi.

Pomocna?
Bu
 Opinia
@obiektywny 15.12.2018 15:37

Mochera zna się lepiej na swojej pracy niż niejedna liderka...boli kogos awans ahhh jaka szkoda....

Pomocna?
TakNie
re
 Opinia
@Bu 15.12.2018 17:43

ach... jaka szkoda że niektórzy nie znają zasad ortografii.Jeżeli zaś chodzi o Panią specjalistkę to faktem jest iż wiedzę na temat standardów ma zerową.

Pomocna?
TakNie
Mam dość
 Opinia
@Bu 15.12.2018 17:43

No co ty serio ????

Pomocna?
TakNie
ABCD
 Opinia

Stefkajolka ty nasza złota strona jakości firmy, ty nasz zerowy procencie reklamacji hahaha joluniastefcia, chyba nikt nie chce do ciebie przyjść kurcze :( jaka to szkoda ogromna, ty nasze wiecznie żujące biedactwo :( Ja myślę że to jest kwestia po prostu że oni Ciebie nie zauważają, wiesz? Załóż znów tą bluzę z decathlonu jak drogówka, na pewno się wyróżniać spośród innych (niekoniecznie wiedzą oczywiście) :) Buziaczki :*:*

Pomocna?
artystaotymista
 Opinia

Ja leje z tego co się odwaliło wczoraj na rozmowie podwyżkowej. Niech se w tytule wsadza taką podwyżkę. Zabrali mi za wózek widłowy, i dali to jako podwyżkę. Co to ma być. Jeszcze odliczyli od tego składki więc zamiast dostać podwyżkę to zabrali mi 50 zl. Żart na magazynie, żart panowie.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kacha
 Opinia
@artystaotymista 11.12.2018 12:57

Ja też leje

Pomocna?
Nowy
 Opinia

Witam , chciałbym zatrudnić się na magazyn czy również są tak słabe opinie , jak o produkcji ?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Stasia
 Opinia
@Nowy 05.12.2018 16:09

Na magazyn? Nie chcesz wiedzieć co się dzieje na logistyce. Ostatnio nawet sekretarka pracowała na magazynie bo nie ma kto pracowac. Brak słów hahaha a kasa najmniejsza z wszystkich magazynów w okolicy

Pomocna?
Nowy
 Opinia
@Stasia 07.12.2018 13:38

Jak sekretarka pracowała , o co chodzi ?

Pomocna?
TakNie
Kacha
 Opinia
@Nowy 07.12.2018 22:29

No chyba normalna jak nie wiez jaka ...

Pomocna?
Zawiedziony????
 Opinia

Rozmowy grudniowe z których nic nie wynika.Wszystko z góry ocenione jak nie donosisz na innych to cie nie docenią.Pracownik produkcji ma wykonywać swoją pracę na 100 procent i do tego myśleć nad ulepszeniem produkcji żeby inżynierowie mieli gotowe rozwiązania,tylko od czego oni są?Pracownicy z długim stażem są nie doceniani za to nowi są pod ochroną nawet nie muszą chodzić na 2 zmiany.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kacha
 Opinia
@Zawiedziony???? 05.12.2018 11:54

To gdzie te podwyżki na święta pewnie dadzą z 2000 każdemu ale będzie radocha hi hi..

Pomocna?
święta
 Opinia
@Kacha 05.12.2018 17:00

2000? Skąd te pieniądze :))

Pomocna?
TakNie
Kacha
 Opinia
@święta 06.12.2018 15:55

Jak skąd z kieszeni ...inne firmy dają dużo nawet premię A tu nic za najniższą krajową robią nawet nie ma premi tylko robić robić.

Pomocna?
Łucja
 Opinia

@As, @Alice, przypominam Wam, że według regulaminu na forum niedozwolone jest opisywanie konkretnych osób: https://www.gowork.pl/regulamin Stosujcie się proszę do regulaminu, ponieważ komentarze, które go naruszają mogą zostać usunięte. Powiedzcie proszę, czy w Polish Assembly Centre istnieje możliwość rozwoju? Czy organizowane są kursy lub szkolenia dla pracowników?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Ola
 Opinia
@Łucja 27.09.2018 14:27

organizują szkolenia gł dla liderów i pracowników biurowych.

Pomocna?
TakNie
Hihi
 Opinia

Czy w firmie osoby przez agencje często mają wolne bo jest postój bo norma wypracowana?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Nuda
 Opinia
@Hihi 11.10.2018 16:47

Tak zazwyczaj jest.

Pomocna?
TakNie
Alice
 Opinia
@Hihi 11.10.2018 16:47

Chyba zależy od działu.. Na dziale pliss osoby z agencji nie mają dni wolnych

Pomocna?
TakNie
ktoś
 Opinia
@Hihi 11.10.2018 16:47

elastyczni zadarza sie, pozostali przesuwani są na inne działy.

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Hihi 11.10.2018 16:47

Osoby agencyjne przesuwane raczej na inne działy. Osoby " elastyczne" mają na początku przedstawione warunki pracy na które się godzą ,więc gdy nie ma pracy mają dzień wolny ????

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia
@Alice 11.10.2018 18:46

to nie jest prawda. mozna się dogadać.

Pomocna?
TakNie
Grzegorz
 Opinia

witam, poproszę o informacje o stanowisku lider obszaru produkcyjnego obecnie firma poszukuje nabte stanowisko. Dlaczego szukają? zwolnili poprzedniego dlaczego? proszę o opinie.

Pomocna?
xyz
 Opinia

Wszyscy oczekują na oceny grudniowe : ) nie widzę przyszłości : )

Pomocna?
Kinga_
 Opinia

Wyzysk... Traktowanie ludzi jak ścierwo, wypłata marna, podnoszenie norm... Najwięcej zysku dla firmy, a dla pracownika nic... Najgorsza firma. Przepracowałam 9 miesiecy i teraz się zastanawiam jak ja tam wytrzymałam. NIE POLECAM

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Bartez
 Opinia
@Kinga_ 20.11.2018 18:16

Człowiek jest w stanie dużo wytrzymać. Ale też się zastanawiam ile jeszcze wytrzymam

Pomocna?
Lalala
 Opinia
@Kinga_ 20.11.2018 18:16

W czasach kiedy rąk do pracy mało na niektórych działach niw potrafią docenić pracowników. Wiecznie im mało, ciągle zostawać na nadgodzinach normy coraz większe i jakim kosztem? My pracownicy nie mamy nawet z tego żadnej premii i zero szacunku cały czas tylko stres

Pomocna?
wezsiezwolnij
 Opinia

blagam was wezcie mi z oczu tą liderke z jakosci bo mam wrazenie ze odkad ona jest to dzial jakosci jest elastyczny jak guma w gaciach. Już nie wspominajac o tym, że za moment zostanie sama i pewnie juz ma mokro. Nic nie umie, nic nie wie i na niczym sie nie zna. i tylko sie osmiesza kazdym mailem jakiego napisze hahah

Pomocna?
Kandytat
 Opinia

Witam, Widziałem ogłoszenie na stanowisko Kierownik obszaru produkcyjnego. Czy jest ktoś w stanie opisać to stanowisko i dlaczego jest nabór? Poprzedni kierownik się zwolnił czy został zwolniony?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Ilka
 Opinia
@Kandytat 18.11.2018 13:15

Proszę cię.. Ja widziałam ogłoszenie na stanowisko specjalista ds jakości i już mi się odechciało. Jest tez coś na stanowisko związane z zakupami towarów ale ogólnie opinia o tej firmie 1/6 to mówi samo za siebie. Prezentuje się ta firma jak jakiś cyrk na kolkach z małpami, także wątpię żeby pracowali tu wykształceni i mądrzy ludzie. Osobiście chyba nie chciałabym pracować w takiej firmie, która przez samych pracowników postrzegana jest jako dno. Nie chciałabym sobie takiej firmy wpisywać później w CV :) i mimo że stanowiska fajne, to to co może mi ta firma zaproponować to chyba niezły ubaw z niektórych tam ludzi oraz pensję najniższą w Powiecie Śremskim, oraz najmniejszą z powiatów pobliskich.

Pomocna?
pacpracownik
 Opinia

Generalnie dno dna. Zero zorganizowanej pracy, zero dobrego kontaktu. Obiecują góry, a dają muł. Nie polecam, naprawdę. Szkoda zdrowia, nerwów i czasu.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Bartez
 Opinia
@pacpracownik 09.11.2018 13:04

Tu się zgodzę organizacja słaba... Ludzi za mało, a normy coraz większe.. Za grosze mało kto chce na nadgodzinach zostawać

Pomocna?
Nuda
 Opinia
@Bartez 10.11.2018 08:20

Prawda na niektórych działach to nawet liderzy nic nie robią.A kasę za to biorą .A zwykłych pracowników traktują jak cebuli.

Pomocna?
Nuda
 Opinia
@pacpracownik 09.11.2018 13:04

Prawda

Pomocna?
Grawka
 Opinia
@Nuda 11.11.2018 18:58

ja bym tutaj wymienila w szczegolnosci liderke dzialu jakosci bo ilez mozna patrzec jak swieci swoja glupota i brakiem kompetencji i wiedzy. Reszta liderow jest jaka jest- wyobrazcie sobie ile one maja obowiazkow i nadzor nad iloma ludzmi. Ale kazda liderka wie o produkcji praktycznie wszystko, zna kazda maszyne, produkt. A Jolajna? jak ona sie nawet swoich dziewczyn pyta o kazda najmniejsza (usunięte przez administratora) A tego nowego macieja to wykorzystuje i pomiata jak jakims paprochem. Mam nadzieje ze jej dni w tej firmie sa juz policzone

Pomocna?
TakNie
Nuda
 Opinia
@Grawka 13.11.2018 14:15

To proszę się przyjrzeć co liderzy robią bo ja widziałem jak jeden wciąż gra .I oglada filmy czy tak można w pracy... ..za jaka kasę....

Pomocna?
TakNie
Bartez
 Opinia
@Grawka 13.11.2018 14:15

Jaki nadzór pff.. To jest tak, że róbcie więcej nie interesuje nas jak, a same niektóre nawet nie zrobiły jednej rolety..

Pomocna?
XYZ
 Opinia

Nie rozumiem ludzi piszących o liderce działu jakości . Jest to strona poświęcona o wyrażaniu opinii o firmie a nie osobach , które tam pracują . Jeżeli ktoś coś ma do niej niech to powie a nie wypisuje jakieś brednie na jej temat;)

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
ABCD
 Opinia
@XYZ 26.10.2018 19:49

Jak pewna dziewczyna jej to powiedziała, to od tygodnia już nie pracuje. Akurat wydaje mi się że TA Pani nie przyjmuje krytyki i myśli że wszystko wie i wszystko umie. Dlaczego ma tutaj nie być o osobie która pracuje z Nami w PAC a jest osobą nastawioną na czubek własnego nosa a nie na ludzi i pracę? Krytyka baaaaaardzo w oczy kole. Bardzo. Kulturalne zwrócenie uwagi raczej nie wpływa pozytywnie na mało inteligentnych ludzi. Ktoś okazał się bardziej ogarnięty i chętny do pracy więc co? Trzeba było się go pozbyć, a wcześniej zagrozić że nie może pracować na innym dziale? Wszyscy wiemy jak było. Każdy zna tę historię. I powiem jeszcze tylko jedno- to smutne, że gdy się pod nogami waliło i paliło a urlop tuż tuż to ktoś panią liderkę musiał zastępować. A jak już pewne działy wyszły z reklamacji a ludzie zaczęli widzieć że pani liderka wiedza nie grzeszy i jest po prostu bardzo do tyłu pośród innych dziewczyn pracujących na tym dziale to... Zaczęły się groźby i zwolnienia. Dlaczego 2 dziewczyny zasugerowały odejście i jednej już nie ma a drugiej nie będzie za miesiąc? Pani Lider..... No bądźmy ze sobą szczerzy :)

Pomocna?
JG
 Opinia
@XYZ 26.10.2018 19:49

A ten komentarz obrońcy uciśnionych to pewnie sama zainteresowana pani od jakości napisala albo jej adwokatka z drugiej czesci biura?

Pomocna?
ktoś8
 Opinia
@JG 27.10.2018 16:21

ona to ma raczej adwokata a nie adwokatkę

Pomocna?
Brynkot
 Opinia
@XYZ 26.10.2018 19:49

Firmę tworzą ludzie.. Jeśli ludzie nie są wporzadku to. Firma również dobrze nie funkcjonuje.

Pomocna?
JG
 Opinia

ta liderka jest pusta i tyle. W glowie siano a kłaki wiecznie tlłuste.... to cos tu sie nie zgadza hahaha

Pomocna?
artystaotymista
 Opinia

Jolajna czy lojalna? Oto jest pytanie. Kto tylko o coś ją spyta, temu włos dęba stanie. Nas nic już tu nie dziwi i JAKOŚ się to kręci, lecz cóż rzec proszę państwa -mnie jej głupota swędzi.

Pomocna?
klik
 Opinia

wiersz na dole jest o pani lider z jakości>? haha mistrzowski. sama prawda pokazana o tej babie. Ile mozna? Skad oni ja wzielo, powiedzcie mi........ Najlepsze jest to ze teraz sie wysluguje dziewczynami swoimi, bo sie boi gdziekolwiek isc. Nikt jej nie lubi i nikt nie chce z nia rozmawiac a ona nadal mysli ze pan dyrektor ja lubi i szanuje? przeciez to wszyscy wiedza ze ona nie ma pojecia o niczym, a juz na pewno nie o systemie i o produkcji. niech dyrektor z nia cos zrobi bo z taka osoba nie da sie pracowac no, kiedy to wreszcie gora zrozumie? i niech windy wroca pod swoje dzialy jak to zawsze było!!! dlaczego taka kobieta ma nami kierowac, nie rozumiem. niech sie w koncu odczepi i niech ja wywala bo to jest niepojete!!!!!!! Ludzie, leopol szuka nowych pracownikow za super kase!! ja juz mam dosc takiej roboty. Poki bylam pod swoim dzialem to dalo sie wytrzymac, ale teraz to jest jakas paranoja. Jesli cokolwieknalezy zmienic w tej firmie, to liderke z jakosci. Bo co jak co ale podobno JAKOSC JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU. A do tej pani to szacunku nie ma nikt, a tym bardziej nie jest ona kompetentnym autorytetem.

Pomocna?
atystaotymista
 Opinia

Mamy w firmie taką (usunięte przez administratora) niech sie pani szybko zwija, ludzie mowią- co za żmija! Taką jakość- co poradzić? to se w(usunięte przez administratora)można wsadzić. PAC to jedna wielka ściema, tu szacunku za grosz nie ma. Mówią o tym w całym śremie- śremska jakość jest w potrzebie. Proszę zwijać te manatki, szybko szybko do swej chatki. Ja artysta z dużą klasą- a mi w PACU marnie płacą :( Więc podzielę się z kumplami, JAKOŚĆ nam sie także wali. :D

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Grawka
 Opinia
@atystaotymista 24.10.2018 21:35

Hahahaahaha mistrz!!!! Koleś, wygrałeś!!! :D

Pomocna?
atystaotymista
 Opinia
@Grawka 24.10.2018 21:40

zbieram na piwo :D

Pomocna?
Brynkot
 Opinia

Firma nie najgorsza jeśli chodzi o pracę na produkcji, ale nie podoba mi się że umowy już któryś miesiąc są tygodniowe?! Jak pracownik ma. Chcieć zostać, starać się wyrabiać normy jak nie ma pewności czy w tej firmie zostanie... Żyjemy w takich czasach, że większość ludzi chce mieć Stała pracę.. Stabilizację jakoś, a tu tego brak..

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Grawka
 Opinia
@Brynkot 24.10.2018 16:26

Jakoś? JAKOŚĆ, JAKOŚĆ u pani J. Hahahhaha Porażka jednym słowem.

Pomocna?
Brynkot
 Opinia
@Grawka 24.10.2018 16:39

Miało być jakąś

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Nuda
 Opinia

Strajk strajk ha ha.

Pomocna?
AŁGUSTINEGÓROLA
 Opinia
@Nuda 24.10.2018 20:44

Laski z jakosci powinny zrobic. Ten nowy jeszcze nie wie jaki jest biedny z taka dzika szefowa haahah

Pomocna?
Niko
 Opinia

Pewnie wywioza ja na taczce hi hi.

Pomocna?
AŁGUSTINEGÓROLA
 Opinia
@Niko 24.10.2018 21:13

hahahaahaha chlopacy z logistyki na wozku widlowym, za to co na nich gada

Pomocna?

Zostaw opinię o Polish Assembly Centre Sp. z o.o. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.