Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 53 ocen.

Opinie o Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Gość

Szukającym pracy odradzam tę firmę. Brak poszanowania dla pracownika, nacisk psychiczny ze strony liderów. Ciągłe dokładanie obowiązków i zmuszanie do nadgodzin! Płaca oczywiście minimalna a wymagania wobec pracownika jakby oferowali wynagrodzenie rzędu 3 tys złotych.

Ojojoj..
@Ojojoj. 27.03.2018 19:52

Na umowę zlecenie płacą 11zł/h. Policz sobie ile to wychodzi w skali miesiąca. 11zł x 8h dziennie x 22 dni w miesiącu = 1936 zł/netto. Mało?

Xyz

Przykro patrzec jak dirma ktora byla kiedys znana i ludzie mieli o niej dobre zdanie stacza sie na same dno. Ciezko docenic dobrych pracownikow? Spójrzcie ile osób z "biur" sie zwolnilo, którzy robili "dobra robote" . Niedlugo zostanie zakład bez pracownikow.

dasię

Jest pomysł jak wymusić podwyżkę, trzeba się zorganizować niczym stoczniowcy w 80 roku lub słynne dzieci wrzesińskie. Musi być jakiś lider lub dwóch ustalić dwa dni z rzędu z resztą załogi ze nie przychodzimy . Widzicie minę Pani Ani z pliss? Przecież ona się ze..ra ze strachu. Zacznie do nich ku....wa docierać że tak dłużej być nie może. Teraz jest najlepszy moment jak już zaczynają dawać kase za przysłanego pracownika . Pani Karolina z ramstad nie jest w stanie przysłać tylu ludzi. Już się cały Śrem i okolice przez ten (usunięte przez administratora) przewaliła . Życzę powodzenia

DJ Tiësto

Jak myślicie, dlaczego Holendrzy przenieśli zakład do Polski ? Bo tu jest tania siła robocza. Chcecie zarabiać więcej to musicie szukać gdzie indziej, oni nie dadzą więcej kasy taką mają politykę... Interesuje ich tylko wykres: stosunek wydajności do kosztów pracy, aby jak najwięcej wyprodukować rolet za możliwie najniższą płacę......

glut
@DJ Tiësto 06.02.2018 21:34

W sumie to im się nie dziwię że tak mało płacą, wybudowali zakład za dużą kasę wyposażyli go w maszyny itp. Też bym tak postępował, ale dziwię się ludziom że dają się tak pomiatać można pracować za więcej trzeba poszukać

Xxx

Kiedy w końcu wezmą się za dział plissach , w końcu leader nie może na swoim dziale mieć rodziny .

Xzc
@Xxx 04.02.2018 12:39

Poćwicz budowanie zdań, a dopiero pózniej dodawaj opinie na stronach publicznych... i jak jestes taki/a mądry/a to idz z tym do kogos wyżej, a nie żal ci dupę zżera ze ktoś zasłużenie został leaderem :)

Xyz

Polecić komuś pracę w Pracy? Dostanę 500 zł . Ale może się założyć ,że ta osoba nie wytrzyma 3 miesięcy .praca skończy się za 3/4 tygodnie i znów będą zwalniać ????

Niedowiarek

Człowiek się stara, wykazuje, wspina na wyżyny swoich możliwości, angażuje się w dział, obiecują mu złote góry, adekwatną do tego podwyżkę jeśli się sprawdzi ;) a z nowym rokiem i aneksem przychodzi rozczarowanie ! Brak szacunku wobec pracownika ;)

kiler

Firma zapisuje w swoim życiorysie pogrążające dla siebie następujące porażki;Liderzy ogłosili pracownikom że dostaną 500 zł za załatwienie kogoś do pracy w tutejszej firmie.Osoba ta ma nie chorować przez 3 miesiące.Wstyd komukolwiek coś takiego proponować!!!!!!!!!

ktos
@kiler 01.02.2018 19:38

czlowieku widać że na czasie nie jesteś - wszystkie duże firmy tak robią. Ludzie przestańcie się kompromitować.

Kasia

Hitem jest to ze dzis jakis logistyk/magazynier zwijal rolety bo nikt nie chce z kobiet przyjsc do pracy za taka stawke????

Made

Traktują Cię jak niewolnika , przyjdź , bądź , nie choruj bo podwyżki nie dostaniesz , nie interesuje ich to czy l4 było poszpitalne czy tez nie, poprostu było i Ty już na podwyżkę nie zasługujesz... „maszyny w Pacu -co druga to złom i się psują , a człowiek nie ma prawa zachorować , nie masz prawa się gorzej poczuć bo norma i norma„ ty masz z siebie dać 100% normy a wypłata się nie zmienia także coś tu jest ewidentnie nie tak , zapierdzielaj jak głupi osioł za minimalna jak chcesz tu pracować , za chwile dojdzie do tego ze będzie trzeba pracować w przerwy No bo znowu norma zostanie podniesiona , a kiedy czas na potrzeby fizjologiczne?! , my tez jesteśmy ludźmi a nie NIEWOLNIKAMI!!! Niby tak firma dba o pracowników bo przecież 2 przerwy są i jeszcze za to płaca jak to ktoś powiedział, poprostu śmiech na sali.. tak są z nas niby zadowoleni bo przecież było podsumowanie roczne, docencie jakich macie dobrych pracowników bo za chwile może już nie mieć kogo docenić jak tak dalej będziecie postępować.. I jeżeli chodzi o te I.OOOzl pod warunkiem ze ktoś nie zachoruje to mega słabe jest bo to ma niby zmobilizować do tego żeby ludzie nie chorowali , a przepraszam co ktoś może za chorobe?! Podwyżka podwyżką a premia za brak chorobowego to ODRĘBNA SPRAWA a dla firmy to jedno i to samo byle by jak najmniej od siebie dać..

anonymous

Jedno się nasówa , jaką płacą taką praca . Minimalne zarobki - minimalna praca (8 h ) Nadgodziny niech sami pracują a sobota ,wolę leżeć do góry nogami niż na nich pracować . Odradzam wszystkim pracę w tej firmie .

Halina

U nas jest przecież ciepły posiłek za 1zł, 2 płatne przerwy, zniżki do kin i restauracji i darmowa kawa oraz herbata. To bardzo duzo a wam jeszcze mało? Hahahahaha

Djd
@Halina 27.01.2018 12:20

Kogo stac ba restauracje z minimalka haha

Mirka

A u konkurencji w spolu oferty pracy za wieksze siano ???? oni serio tego nie widza ?

mocny

Niby podwyżka zależy od tego ile chorowałeś-nie liczy się doświadczenie i staż.Liderzy komu chcieli temu dali(życzę im spokojnego snu). Najlepsze jest to że do pracy masz przychodzić chory i pracować. Wychodzi na to że firma zagraża naszemu życiu!!!!!!

Obserwatorka

Szacunek dla logistykow z trendi ze wytrzymuja z tym motlochem z produkcji :) a tak serio to Wam wspolczuje !

Pliss

Zauwazylisice ze Panie z trenday nawet podczas swojej przerwy zwijaja/pakuja rolety ? ???????? to chybza ze strachu ze normy nie wyrabiaja :/ przykre ale prawdziwe

Fjdj

Jak oni chca nas zmotywowac do pracy po 10h i soboty skoro zarabiamy minimalke :) premia ? Aaaa zapomnilem nie ma tamich rzeczy u nas :) za darmo umarlo :) nikt do pracy nie przychodzi bo lubi tylko dla Kasy !!

Fsbdbtj

No tak na 10 zł to trzeba sobie zapracować i teraz robić po 10 godz.dziennie i soboty przez cały miesiąc,bo przecież trzeba odrobić te ogromną podwyżkę.Co my z tymi pieniędzmi teraz zrobimy?Taki majątek!????Wstyd się pochwalić taką podwyżką.

Zadowolona

Ja jestem dumna ze dostałam podwyżkę. Firma i lider docenił mnie i moje starania dawajac 10 zł. A ja juz myslalan zeby zmienić prace. Polecam każdemu prace w tym zakładzie.

Hgbkobgj

Żenada i totalnie pojechany zaklad

Jolanta

Za swietne wyniki produkcji i. wyrobienie normy przez nas w nagrode czekoladki merci ? Fajnie milo :) ale za to rachunkow nie oplace

Diaz

Jestem ciekaw czy holendrzy dostali z nowym rokiem 2euro podwyzki czyli 10 zl do reki tak jak my 20 zl brutto :)

Diaz

Liderka przekazala mi dzis daie informacje :) pierwsza ze dostala 20 zl BRUTTO podwyzki :) druga ze mamy robic caly miesiac po 10h dziennie i kazda sobote :) a jak sie nie podoba to zmienic mam prace

Ghj

Podwyzki serio nie jest wam wstyd ? 20 zl 50 zl brutto ? Smiech ????????

123xgddb

Nadgodziny od poniedziałku do piątku po 10 godz. pracująca sobota bo niema ludzi do pracy.A dlaczego nie ma ???? chyba każdy wie.A do obecnych pracowników mowi sie ...Jak ci sie nie podoba to sie zwolnij nikt cię tu nie trzyma.

Cgddhu

Traktują ludzi w tej firmie jak przedmioty które nic nie mają do powiedzenia.Nadgodziny narzucone.Tylko ciągle słyszymy jaka to firma na światowym poziomie tylko szkoda że pensje. nie są choć trochę światowe.Ciągle więcej ale tylko od pracownika a pieniądze to w PAC temat zakazany.

Ryszard

Czy firma dostała jakieś nowe umowy? potrzebni są pracownicy, ostatnio nie prowadziła rekrutacji.?

anonim

(usunięte przez administratora)

Mil
@Lary 11.01.2018 10:32

Lary ja swoje kakaoo szanuje tylko nie cierpie jak ktoś najpierw był chamski do swoich współpracowników a później brednie wypisuje , prawie połowę pracowników spotkało coś przykrego ale albo trzyma gębę w ciup albo pisze prawdę.

Praca

Praca w firmie PAC to jest śmiech na sali liderzy jak i kierownicy mają ludzi za jakiś głupich i traktują jak niewolników. Nie polecam pracy w tej firmie.

mil
@Praca 03.01.2018 18:23

to się zwolnij i idź do Amazona

zadowolona 2

Dutron ? No tam to uczą prawdziwej pracy . Kto tam pracował to umie docenić prace w tej firmie . Zamiast pisać bzdury to lepiej będzie jak się tam przeniesiecie.

Głog
@zadowolona 2 27.06.2017 17:31

Dutron? Co ty za brednie wypisujesz człowieku. 0 poszanowania dla pracownika i minimalna praca = Dutron

Zostaw opinię o Polish Assembly Centre Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.