Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Polish Assembly Centre Sp. z o.o.
2 68 6 1

Opinie o Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Łucja

@lezar2, Twoje przedostatnie zdanie w wypowiedzi, dotyczące wynagrodzeń, na pewno przysporzy uśmiechu nie jednej osobie. Rozumiem, że opisujesz warunki jakie zaproponowano Tobie w Polish Assembly Centre? Jeżeli kiedyś pracowałeś na lepszych warunkach, dlaczego zdecydowałeś się ponownie próbować sił na polskim rynku pracy?

Nick:)
@Łucja 25.06.2018 11:13

Więc jak kształtuje się wynagrodzenie do ręki oczywiście 2000zł wzwyż???

lezar2

Dodam Wam otuchy, pracowałem kilka lat w Holandii zarabiałem -ca ponad 8tys.zł na rękę + samochód na dojazdy do pracy.Wykonywałem instalacje elektryczne więc położyłem 20kabli w jeden dzień, na drugi kazali wszystko zdemontować i o mało mnie nie zwolnili bo norma była 2(dwa kable). Po tym spaliśmy w trafostacji i graliśmy w karty. Na pytanie kto za to płaci? odpowiedziałem "MY " w Polsce z takimi stawkami jak wy. To samo zaproponowali mi w Lesznie w Holenderskiej firmie od kabli:2100brutto czyli 1400 na rękę + 100-200zł.premii za efekty. Powiedziałem że tyle to mi dali na stażu 50 lat temu jak skończyłem szkołę. Tak się rozwijamy i nic na to , post komuna rządzi dalej.

Łucja

@Konstruktor, na forum nie rozmawiamy o sprawach prywatnych pracowników, ani nie poruszamy tematów osobistych. Forum GoWork.pl jest miejscem konstruktywnej dyskusji na temat warunków pracy. W tym przypadku w firmie Polish Assembly Centre. Czy jesteś pracownikiem tej firmy? Jakie jest Twoje zdanie na jej temat? Czy jesteś zadowolony z warunków umowy?

Konstruktor

Najlepsza pupa w Pacu"Kobieca":)?

Łucja

@Xyz, proszę nie zaczepiać innych użytkowników forum. Forum GoWork.pl jest miejscem konstruktywnej dyskusji, obowiązuje tutaj regulamin. Twoja opinia może być przydatna i pomóc potencjalnym kandydatom do pracy. Jakie jest Twoje zdanie na temat tej firmy? Czy długo już pracujesz w Polish Assembly Centre? Warto aplikować?

Fernando

Są tam jakieś fajne (usunięte przez administratora)

anonymous
@Xyz 16.05.2018 21:03

Serio? Co to za pyanie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx
@HM 07.05.2018 18:23

Ok

Łucja

@nik Zapoznaj się z regulaminem zanim umieścisz komentarz. Twój go łamie. Nie można podawać danych osobowych innych pracowników. @Fernando W jakim celu o to pytasz oraz jaki to ma związek z pracą w firmie Polish Assembly Centre? Jeżeli możesz wyjaśnić, to będę wdzięczna.

Gość

Szukającym pracy odradzam tę firmę. Brak poszanowania dla pracownika, nacisk psychiczny ze strony liderów. Ciągłe dokładanie obowiązków i zmuszanie do nadgodzin! Płaca oczywiście minimalna a wymagania wobec pracownika jakby oferowali wynagrodzenie rzędu 3 tys złotych.

Ojojoj..
@Ojojoj. 27.03.2018 19:52

Na umowę zlecenie płacą 11zł/h. Policz sobie ile to wychodzi w skali miesiąca. 11zł x 8h dziennie x 22 dni w miesiącu = 1936 zł/netto. Mało?

Xyz

Przykro patrzec jak dirma ktora byla kiedys znana i ludzie mieli o niej dobre zdanie stacza sie na same dno. Ciezko docenic dobrych pracownikow? Spójrzcie ile osób z "biur" sie zwolnilo, którzy robili "dobra robote" . Niedlugo zostanie zakład bez pracownikow.

dasię

Jest pomysł jak wymusić podwyżkę, trzeba się zorganizować niczym stoczniowcy w 80 roku lub słynne dzieci wrzesińskie. Musi być jakiś lider lub dwóch ustalić dwa dni z rzędu z resztą załogi ze nie przychodzimy . Widzicie minę Pani Ani z pliss? Przecież ona się ze..ra ze strachu. Zacznie do nich ku....wa docierać że tak dłużej być nie może. Teraz jest najlepszy moment jak już zaczynają dawać kase za przysłanego pracownika . Pani Karolina z ramstad nie jest w stanie przysłać tylu ludzi. Już się cały Śrem i okolice przez ten (usunięte przez administratora) przewaliła . Życzę powodzenia

DJ Tiësto

Jak myślicie, dlaczego Holendrzy przenieśli zakład do Polski ? Bo tu jest tania siła robocza. Chcecie zarabiać więcej to musicie szukać gdzie indziej, oni nie dadzą więcej kasy taką mają politykę... Interesuje ich tylko wykres: stosunek wydajności do kosztów pracy, aby jak najwięcej wyprodukować rolet za możliwie najniższą płacę......

glut
@DJ Tiësto 06.02.2018 21:34

W sumie to im się nie dziwię że tak mało płacą, wybudowali zakład za dużą kasę wyposażyli go w maszyny itp. Też bym tak postępował, ale dziwię się ludziom że dają się tak pomiatać można pracować za więcej trzeba poszukać

Xxx

Kiedy w końcu wezmą się za dział plissach , w końcu leader nie może na swoim dziale mieć rodziny .

Xzc
@Xxx 04.02.2018 12:39

Poćwicz budowanie zdań, a dopiero pózniej dodawaj opinie na stronach publicznych... i jak jestes taki/a mądry/a to idz z tym do kogos wyżej, a nie żal ci dupę zżera ze ktoś zasłużenie został leaderem :)

Xyz

Polecić komuś pracę w Pracy? Dostanę 500 zł . Ale może się założyć ,że ta osoba nie wytrzyma 3 miesięcy .praca skończy się za 3/4 tygodnie i znów będą zwalniać ????

Niedowiarek

Człowiek się stara, wykazuje, wspina na wyżyny swoich możliwości, angażuje się w dział, obiecują mu złote góry, adekwatną do tego podwyżkę jeśli się sprawdzi ;) a z nowym rokiem i aneksem przychodzi rozczarowanie ! Brak szacunku wobec pracownika ;)

kiler

Firma zapisuje w swoim życiorysie pogrążające dla siebie następujące porażki;Liderzy ogłosili pracownikom że dostaną 500 zł za załatwienie kogoś do pracy w tutejszej firmie.Osoba ta ma nie chorować przez 3 miesiące.Wstyd komukolwiek coś takiego proponować!!!!!!!!!

ktos
@kiler 01.02.2018 19:38

czlowieku widać że na czasie nie jesteś - wszystkie duże firmy tak robią. Ludzie przestańcie się kompromitować.

Kasia

Hitem jest to ze dzis jakis logistyk/magazynier zwijal rolety bo nikt nie chce z kobiet przyjsc do pracy za taka stawke????

Made

Traktują Cię jak niewolnika , przyjdź , bądź , nie choruj bo podwyżki nie dostaniesz , nie interesuje ich to czy l4 było poszpitalne czy tez nie, poprostu było i Ty już na podwyżkę nie zasługujesz... „maszyny w Pacu -co druga to złom i się psują , a człowiek nie ma prawa zachorować , nie masz prawa się gorzej poczuć bo norma i norma„ ty masz z siebie dać 100% normy a wypłata się nie zmienia także coś tu jest ewidentnie nie tak , zapierdzielaj jak głupi osioł za minimalna jak chcesz tu pracować , za chwile dojdzie do tego ze będzie trzeba pracować w przerwy No bo znowu norma zostanie podniesiona , a kiedy czas na potrzeby fizjologiczne?! , my tez jesteśmy ludźmi a nie NIEWOLNIKAMI!!! Niby tak firma dba o pracowników bo przecież 2 przerwy są i jeszcze za to płaca jak to ktoś powiedział, poprostu śmiech na sali.. tak są z nas niby zadowoleni bo przecież było podsumowanie roczne, docencie jakich macie dobrych pracowników bo za chwile może już nie mieć kogo docenić jak tak dalej będziecie postępować.. I jeżeli chodzi o te I.OOOzl pod warunkiem ze ktoś nie zachoruje to mega słabe jest bo to ma niby zmobilizować do tego żeby ludzie nie chorowali , a przepraszam co ktoś może za chorobe?! Podwyżka podwyżką a premia za brak chorobowego to ODRĘBNA SPRAWA a dla firmy to jedno i to samo byle by jak najmniej od siebie dać..

anonymous

Jedno się nasówa , jaką płacą taką praca . Minimalne zarobki - minimalna praca (8 h ) Nadgodziny niech sami pracują a sobota ,wolę leżeć do góry nogami niż na nich pracować . Odradzam wszystkim pracę w tej firmie .

Halina

U nas jest przecież ciepły posiłek za 1zł, 2 płatne przerwy, zniżki do kin i restauracji i darmowa kawa oraz herbata. To bardzo duzo a wam jeszcze mało? Hahahahaha

Djd
@Halina 27.01.2018 12:20

Kogo stac ba restauracje z minimalka haha

Mirka

A u konkurencji w spolu oferty pracy za wieksze siano ???? oni serio tego nie widza ?

mocny

Niby podwyżka zależy od tego ile chorowałeś-nie liczy się doświadczenie i staż.Liderzy komu chcieli temu dali(życzę im spokojnego snu). Najlepsze jest to że do pracy masz przychodzić chory i pracować. Wychodzi na to że firma zagraża naszemu życiu!!!!!!

Obserwatorka

Szacunek dla logistykow z trendi ze wytrzymuja z tym motlochem z produkcji :) a tak serio to Wam wspolczuje !

Pliss

Zauwazylisice ze Panie z trenday nawet podczas swojej przerwy zwijaja/pakuja rolety ? ???????? to chybza ze strachu ze normy nie wyrabiaja :/ przykre ale prawdziwe

Fjdj

Jak oni chca nas zmotywowac do pracy po 10h i soboty skoro zarabiamy minimalke :) premia ? Aaaa zapomnilem nie ma tamich rzeczy u nas :) za darmo umarlo :) nikt do pracy nie przychodzi bo lubi tylko dla Kasy !!

Fsbdbtj

No tak na 10 zł to trzeba sobie zapracować i teraz robić po 10 godz.dziennie i soboty przez cały miesiąc,bo przecież trzeba odrobić te ogromną podwyżkę.Co my z tymi pieniędzmi teraz zrobimy?Taki majątek!????Wstyd się pochwalić taką podwyżką.

Zadowolona

Ja jestem dumna ze dostałam podwyżkę. Firma i lider docenił mnie i moje starania dawajac 10 zł. A ja juz myslalan zeby zmienić prace. Polecam każdemu prace w tym zakładzie.

Hgbkobgj

Żenada i totalnie pojechany zaklad

Jolanta

Za swietne wyniki produkcji i. wyrobienie normy przez nas w nagrode czekoladki merci ? Fajnie milo :) ale za to rachunkow nie oplace

Diaz

Jestem ciekaw czy holendrzy dostali z nowym rokiem 2euro podwyzki czyli 10 zl do reki tak jak my 20 zl brutto :)

Zostaw opinię o Polish Assembly Centre Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.