REGANTA Szlascy

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o REGANTA Szlascy Spółka Jawna

Opinie o REGANTA Szlascy Łódź

Nie przegap nowości o REGANTA Szlascy Spółka Jawna!

Wywiadu udzielił/aNatalia Szlaska

16.10.2023 14:18

Czym zajmuje się Państwa firma?

Reganta jest drukarnią etykiet - drukarnią pełną dynamizmu, innowacji i pasji, która wyznacza nowy kierunek w branży. Myślimy nieszablonowo, nie boimy się wyzwań i potrafimy nawet najbardziej wymagającą wizję klienta urzeczywistnić w postaci etykiety o wysokiej jakości wykonania nadającej produktowi właściwy charakter. Drukujemy etykiety między innymi dla branży spożywczej, farmaceutycznej, kosmetycznej, AGD, automotive, chemicznej czy budowlanej. Odwiedzający portal GoWork z pewnością zetknęli się z naszymi etykietami w sklepach, aptekach, na stacjach benzynowych. Być może codziennie użytkują produkty z etykietami, które zostały wydrukowane przez naszych pracowników i przy użyciu naszych maszyn. Doświadczenie, autorskie know-how oraz mnogość zrealizowanych projektów czyni nas specjalistami, którzy o druku etykiet wiedzą po prostu wszystko.

Gdzie zlokalizowana jest Państwa firma?

Od początku działalności związani jesteśmy z Łodzią i śmiało możemy powiedzieć, że jesteśmy lokalnymi patriotami. Wielokrotnie podkreślamy, iż uwielbiamy dynamiczną energię naszego miasta, jego nieustanną ewolucję i wynikający z niej charakterystyczny eklektyzm. Sądzimy, że nasza Reganta wpisuje się w taki klimat idealnie. Łączymy tradycję i wartości ważne dla nas, jako firmy rodzinnej, z rozwojem, postępem i przełamywaniem schematów. Sam fakt, że w zaledwie dekadę Reganta osiągnęła status jednego z najmocniejszych „graczy” na rynku i zatrudnienie znalazło u nas już niemal 100 osób, a obfite portfolio powiększa się stale o nowych klientów i doskonale określa nasz temperament. W Regancie chcemy osiągać coraz więcej i, jako prekursor zmian, kształtować naszą branżę w duchu nowoczesności.

Skąd pomysł na działalność w tej branży?

Pierwszą etykietę wydrukowaliśmy w 2014 roku. W tamtym okresie naszym kapitałem były wiedza, pasja i marzenie, aby stworzyć nową jakość w branży poligraficznej, postrzeganej jako archaiczna, która nie nadąża za duchem czasu. Pomysł na biznes zrodził się u założyciela i właściciela naszej firmy, Igora Szlaskiego, który jako młody człowiek szukający na siebie pomysłu, miał ambicję stworzyć coś samodzielnie, według własnej wizji. Inspiracją do pierwszego kroku była butelka napoju z kolorową etykietą. Wówczas u naszego Szefa powstał pomysł, aby samemu tworzyć nowoczesne etykiety, które będą podstawowym narzędziem skutecznej sprzedaży danego produktu.

Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?

Branża jest wymagająca, a także pełna błędnych wyobrażeń i przez to niedoceniana. Druk, a przede wszystkim zawód drukarza, do dziś kojarzy się z peerelowską wizją ubrudzonego farbami pracownika, który w zaciemnionym pomieszczeniu wykonuje ciężką, fizyczną pracę. Między innymi przez taki stereotyp szkoły o profilu poligraficznym borykają się z brakiem chętnych do nauki zawodu, co z kolei generuje kolejne wyzwanie dla naszej branży, czyli deficyt pracowników. Reganta, swoją nowoczesnością i aktywnym wspieraniem praktykantów, stara się przeczyć stereotypom i promować nowy, prawdziwy wizerunek drukarza, którego w dzisiejszych czasach nazywamy specjalistą i operatorem maszyn.

Jaka jest specyfika branży poligraficznej?

Aby docenić naszą branżę, należy zrozumieć jej wagę. Proszę zauważyć, że etykieta jest podstawą sprzedaży: bez niej produkt nie trafi na półkę, a klient nie sięgnie po towar. Należy być w pełni świadomym zadania, jakie spoczywa na drukarniach i tego, jak wiele zależy od naszej dobrze wykonanej, pracy. W Regancie łączymy siły ze sprawdzonymi kontrahentami i dostawcami, aby odpowiedzieć na potrzeby zarówno mniejszych, jak i dużych firm w danej branży, a także by móc zaoferować odpowiednie rozwiązania. Innymi słowy, potrafimy rozmawiać z każdym i elastycznie dopasować naszą ofertę, aby nasz klient otrzymał jakościową etykietę będącą wizytówką jego produktu, bez względu na to, czy rozprowadza go lokalnie, czy w największych sieciach sprzedażowych.

Spotykacie się Państwo z dużą konkurencją w swojej dziedzinie?

Jeśli chodzi o konkurencję, staramy się oczywiście wyprzedzać ją o krok, co przejawia się również we wspomnianym wcześniej podejściu wzmocnionym pewnym poczuciem misji w naszej pracy. Również z chęci utrzymania pozycji lidera i dalszego rozwoju, inwestujemy w park maszynowy, w niezawodne i bezpieczne urządzenia o coraz to lepszych parametrach i nowych możliwościach, a także rozwijamy naszą załogę ludzi z pasją i dobrą energią, ponieważ wiemy jakie znaczenia ma praca zespołowa i odpowiednia atmosfera w pracy.

Jak wygląda struktura Państwa firmy?

Obecnie zatrudniamy około 100 osób. Większość z nich to specjaliści druku, operatorzy maszyn, których, ze względu na nasze plany rozwojowe, nieustannie poszukujemy. Posiadamy rozbudowany dział handlowy i obsługi klienta, ponieważ stawiamy na dobre i długotrwałe relacje z klientem. Zależy nam, aby na każdym kroku współpracy z nami, klient mógł odczuć, że pracuje z profesjonalistami, którzy rozumieją jego produkt i potrzeby. Naszym zadaniem jest, aby klient mógł się skupić na produkcji swoich wyrobów, podczas gdy my zajmiemy się „ubraniem” ich w jakościowe etykiety. Niezwykle ważną pracę wykonują również dział grafiki i technologii. Oba te działy zasilają pracownicy o specjalistycznej, merytorycznej wiedzy. Szczerze mówiąc, w Regancie mamy silne poczucie jedności. Każdy, naprawdę każdy, dział jest kluczowy, bez naszych pracowników kadr czy administracji również nie bylibyśmy dzisiaj w tym miejscu, w którym jesteśmy. Działamy jak system naczyń połączonych i być może właśnie to jest receptą na sukces. W tym roku obchodzimy 10-lecie działalności naszej firmy. Patrząc wstecz na progres, jaki udało nam się osiągnąć przez ten czas, myślę, że sami możemy być z siebie dumni.

Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?

Rekrutujemy stacjonarnie. Uważam, że nic nie zastąpi bezpośredniej rozmowy, możliwości wzajemnego poznania się, wyczucia energii i motywacji. To działa w obie strony. Również kandydat ma okazję zobaczyć firmę i choć przez chwilę poczuć panującą tu, pozytywną atmosferę. W przypadku pracowników biurowych, dbamy także o to, by nowo zatrudniona osoba zawsze odwiedziła naszą produkcję i również tam zapoznała się ze specyfiką pracy. Jesteśmy przekonani o tym, że aby pracować z pasją i zaangażowaniem, należy „poczuć” firmę i branżę, dlatego staramy się to ułatwiać każdemu nowo przyjętemu pracownikowi. Sam proces rekrutacji zależy od stanowiska, na które akurat ogłaszamy nabór aplikacji. Bywają rekrutacje jedno i dwuetapowe. W rozmowie kwalifikacyjnej z kandydatem uczestniczy zwykle bezpośredni przełożony oraz osoba odpowiedzialna za proces rekrutacji. Jak dotąd możemy cieszyć się dobrą passą, jeśli chodzi o kandydatów. Udaje nam się zatrudniać prawdziwych profesjonalistów i po prostu ciekawych ludzi o fajnych osobowościach, którzy wpisują się w nasz zespół. Wspólnie udaje nam się w naturalny sposób tworzyć naprawdę dobrą i, jak to sami określamy, reganto-pozytywną atmosferę.

Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?

Nowo zatrudniony pracownik trafia „pod skrzydła” bezpośredniego przełożonego, ale wspierać go i pomagać mu staramy się jednak wszyscy. Zarówno zmiana pracy, jak i podjęcie pierwszej pracy, jest wydarzeniem dość stresującym, dlatego próbujemy nowej osobie w naszym zespole maksymalnie tę sytuację ułatwiać. Wdrożenie zawsze następuje stopniowo. Pracownik zaczyna od mniej rozbudowanych i odpowiedzialnych obowiązków, w międzyczasie poznając specyfikę naszej firmy oraz pracy, a czasem nawet i branży, jeśli do tej pory nie miał z nią do czynienia.

W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?

W Regancie nieustannie wdrażamy nowe rozwiązania. Niedawno wprowadziliśmy nowe oprogramowanie, które będzie narzędziem pracy naszych grafików. W związku z tym, już zaplanowaliśmy serię szkoleń, aby jak najlepiej ułatwić im pracę w nowym środowisku. Nowe rozwiązania oraz związane z nimi szkolenia na pewno przyczyniają się do rozwoju naszego zespołu i firmy. Sami jednak również dostrzegamy potencjał naszych pracowników i umożliwiamy im awans wewnętrzny lub objęcie innego niż dotychczas stanowiska z nowym zakresem obowiązków.

Czy w firmie odbywają się spotkania integracyjne?

Jeśli chodzi o spotkania integracyjne, to zdecydowanie planujemy organizować je częściej. Oprócz spotkań przedświątecznych, chcemy wprowadzić imprezę dla naszych pracowników, która odbywałaby się w okresie letnim, stwarzającym więcej możliwości. Organizujemy również pojedyncze eventy i wydarzenia, które świetnie zbliżają ludzi. Niedawno zorganizowaliśmy wspólny bieg w ramach ogólnopolskiego Business Run. Doskonałej zabawy oraz śmiechu podczas tej sportowej rywalizacji było mnóstwo i naprawdę długo wspominaliśmy to wydarzenie.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w 2023 roku?

Reganta naprawdę błyskawicznie się rozwija, dlatego wciąż poszukujemy nowych pracowników. Jak już wspomniałam, operatorów maszyn i pracowników konfekcji do naszych hal produkcyjnych potrzebujemy właściwie cały czas, ale nasz rozwój oznacza też zwiększenie kadry biurowej. Rozbudowujemy dział kadr i księgowości, a aktualnie, w związku z wakatem powstałym w wyniku wewnętrznej ścieżki awansu, poszukujemy office managera. Ostatnio zyskaliśmy specjalistów do spraw logistyki oraz zakupów i zaopatrzenia. Myślimy również o rozbudowie naszego działu grafiki kreatywnej, aby oferować klientom kompleksowe rozwiązania.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Przede wszystkim zamierzamy skoncentrować siły na zwiększeniu naszego eksportu. Dysponując tak mocną marką, jaką jest Reganta, mamy w tym zakresie duży potencjał, lecz niestety do tej pory niewykorzystany tak, jak byśmy sobie tego życzyli. W planach mamy ponadto stworzenie sklepu internetowego dla nieco mniejszego Klienta, który będzie mógł samodzielnie i w uproszczony sposób, składać zamówienie na etykiety i po prostu oczekiwać na przesyłkę. Chcemy jak najbardziej wpisać się w ideę naszych czasów, zgodnie z którą zamówienia powinny być realizowane wygodnie dla klienta, sprawnie i szybko. Przed nami również najistotniejsze, przełomowe w historii naszej firmy przedsięwzięcie, jakim jest budowa własnej hali i siedziby. Aktualnie wynajmujemy pomieszczenia, jednak w związku z naszym intensywnym rozwojem, zaczęliśmy odczuwać brak odpowiedniej przestrzeni, w tym również miejsca na nowe maszyny. Skoro już mowa o nowych maszynach, jeszcze w zeszłym miesiącu na targach Labelexpo w Brukseli dokonaliśmy zakupu wysokiej klasy maszyny do druku cyfrowego, która pozwoli nam skuteczniej wyjść naprzeciw potrzebom naszych klientów. Naprawdę konsekwentnie stawiamy na rozwój, bez którego nie ma postępu. Zresztą nazwa zobowiązuje; Reganta oznacza potentata, rządzącego w danej branży i takie miejsce bardzo nam odpowiada.

09.07.2026 11:54

🤝 Najlepsze relacje biznesowe nie powstają przypadkiem.
    Buduje się je rozmową, zaufaniem i dobrą organizacją działań.

Do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:
    Key Account Manager (k/m/n)

To rola dla osoby, która z łatwością nawiązuje kontakty i buduje relacje biznesowe, a w rozmowach z Klientami czuje się swobodnie i profesjonalnie.

Będziesz rozwijać sprzedaż na rynku krajowym, pozyskiwać nowych partnerów, dbać o współpracę z obecnymi Kontrahentami oraz przygotowywać oferty dopasowane do ich potrzeb. Ważnym elementem pracy będzie również doradztwo w zakresie materiałów, technologii druku i uszlachetnień etykiet, a także reprezentowanie firmy podczas spotkań branżowych i wydarzeń biznesowych.

Czego oczekujemy?
    ✅ Doświadczenia w sprzedaży (mile widziane w branży poligraficznej, opakowaniowej lub pokrewnej).
    ✅ Umiejętności budowania i utrzymywania relacji biznesowych.
    ✅ Samodzielności i dobrej organizacji pracy.
    ✅ Umiejętności prowadzenia rozmów handlowych i negocjacji.
    ✅ Znajomości pakietu MS Office.
    ✅ Prawa jazdy kat. B.
    ✅ Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem.

Co oferujemy?
    👉 Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
    👉 Jasny system wynagrodzeń (podstawa + premia za realizację celów).
    👉 Dużą samodzielność i realny wpływ na rozwój sprzedaży.
    👉 Szkolenia produktowe oraz wsparcie technologiczne.
    👉 Przyjazną i profesjonalną atmosferę pracy.
    👉 Ubezpieczenie na życie oraz dostęp do karty Medicover Sport.

Sprawdź szczegóły tutaj.

📍 Miejsce pracy: Łódź, ul. Tomaszowska 27
    📨 Aplikacje prosimy wysyłać na adres: [email protected]

Jeśli widzisz się w tej roli, czekamy na Twoje zgłoszenie.

03.07.2026 12:16

Są projekty, do których wraca się z przyjemnością. Focus jest jednym z nich.

Dlatego z radością informujemy, że bierze udział w konkursie organizowanym przez Veredictas International, gdzie powalczy o tytuł World Best Packaging 2026. 🏆
    To konkurs wyróżniający najlepsze rozwiązania z zakresu projektowania opakowań. Cieszymy się, że Focus po raz kolejny zaprezentuje się w gronie projektów z całego świata i zostanie poddany ocenie ekspertów z branży.

Każdy taki konkurs to dla nas nie tylko szansa na zdobycie kolejnego wyróżnienia, ale także możliwość pokazania, że dobry design może nie tylko przyciągać wzrok, lecz również opowiadać historię i nieść za sobą konkretną ideę.

Trzymajcie kciuki za Focusa! 🤞

30.06.2026 14:28

⌛ Naprawdę trudno uwierzyć, że minęło już pół roku!

W styczniu z radością powitaliśmy w naszym zespole Klaudiusza – studenta trzeciego roku Grafiki Projektowej na Wydziale Sztuk Pięknych i Projektowych w Akademii Sztuk Pięknych w Łodzi oraz beneficjenta programu Stypendia Obiecane Młodzi w Łodzi. Tydzień temu zakończył swój staż w Regancie i szczerze mówiąc… te sześć miesięcy minęło nam jak jeden dzień!

Przez ostatnie pół roku Klaudiusz wspierał nasz dział marketingu, wnosząc do zespołu dużo kreatywności, świeżego spojrzenia i mnóstwo zaangażowania. Współpraca z nim była dla nas prawdziwą przyjemnością, a jego pomysły i perspektywa przypomniały nam, jak wiele można zyskać, dając osobom rozpoczynającym swoją karierę przestrzeń do działania.
    Tworzenie animacji to obszar, w którym Klaudiusz czuje się najlepiej. Część jego prac mogliście już zobaczyć na naszych profilach społecznościowych, ale to jeszcze nie wszystko. Wkrótce pokażemy Wam kolejne projekty, które powstały w trakcie stażu.

W Regancie chętnie wspieramy młode talenty, bo wierzymy, że doświadczenie najlepiej zdobywa się w praktyce. Tym bardziej cieszy nas, że jako fundator stypendium mogliśmy wspierać Klaudiusza w stawianiu pierwszych kroków zawodowych.

Klaudiuszu, dziękujemy za wszystkie pomysły, pozytywną energię i świetną współpracę. Życzymy Ci powodzenia na dalszej ścieżce rozwoju, realizacji wszystkich planów i wielu sukcesów. Mocno trzymamy za Ciebie kciuki!

📸 W pamiątkowym kadrze Klaudiusz z Igorem Szlaskim, CEO Reganty.

Stażysta

22.06.2026 15:56

Przez ostatnie pół roku miałem możliwość odbywania stażu w Regancie w ramach programu Młodzi w Łodzi. Była to okazja zarówno do zdobycia praktycznego doświadczenia zawodowego jako grafik, jak i poznania realiów pracy w branży poligraficznej, z którą do tej pory nie miałem do czynienia. W trakcie trwania stażu mogłem obserwować funkcjonowanie firmy z różnych perspektyw i uczestniczyć w zadaniach związanych z jej codzienną działalnością m in. tworzeniu różnorodnych materiałów marketingowych. Najcenniejszym doświadczeniem było jednak zaangażowanie mnie w konkurs Art of Packaging, w ramach którego miałem możliwość zaprojektowania własnej etykiety. Dzięki temu mogłem wykorzystać swoją kreatywność w praktyce oraz lepiej poznać proces projektowy od pomysłu aż do finalnej koncepcji. Praca w Regancie odbywała się w przyjaznej atmosferze, a staż pozwolił mi nie tylko poszerzyć kompetencje zawodowe, ale także nauczyć się efektywnej pracy zespołowej. Z perspektywy czasu uważam ten okres za bardzo rozwijający i inspirujący.

11.06.2026 13:05

🚑 Wiedza, która może uratować życie

Czy wiesz, że dla uratowania czyjegoś życia kluczowe są pierwsze minuty i działania podjęte przez świadków wypadków i incydentów medycznych? My już wiemy, jak poprawnie reagować, włączać do działania postronne osoby i wzywać odpowiednie służby, by poszkodowany otrzymał szybką pomoc medyczną oraz pełne wsparcie psychiczne, którego znaczenie jest nie do przecenienia.

W ubiegłym tygodniu nasi pracownicy po raz kolejny wzięli udział w szkoleniu z zakresu pierwszej pomocy, które poprowadził Pan Damian, doświadczony ratownik i strażak Państwowej Straży Pożarnej. 🚒

Podczas szkolenia przypomnieliśmy sobie zasady postępowania w sytuacjach zagrożenia życia i zdrowia oraz przećwiczyliśmy najważniejsze czynności ratunkowe. Rozmawialiśmy również o tym, jak zadbać o bezpieczeństwo osoby potrzebującej pomocy, jednocześnie nie zapominając o własnym.
    Nie zabrakło także części praktycznej, podczas której uczestnicy mogli sprawdzić swoje umiejętności m.in. w zakresie resuscytacji krążeniowo-oddechowej oraz obsługi defibrylatora AED.

Choć mamy nadzieję, że zdobytej wiedzy nigdy nie będzie trzeba wykorzystywać w realnej sytuacji, wierzymy, że warto być przygotowanym na każdą ewentualność. W sytuacjach kryzysowych liczą się nie tylko wiedza i refleks, ale także pewność działania, którą daje praktyka.

Serdecznie dziękujemy Panu Damianowi za kolejne wartościowe szkolenie i podzielenie się swoim doświadczeniem. 💪

Michał

09.12.2025 08:56

Współpracuję z firmą od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Jakość oraz terminowość dostaw na bardzo wysokim poziomie. Polecam
    #SpecjalistaDsZakupow
    praktykantja

08.12.2025 19:06

bardzo świetna i przyjazna atmosfera w firmie podczas odbywanych praktyk dużo zdobytego doświadczenia co wyróżnia firmę i pokazuje na jak wysokim poziomie jest
    Rudy

08.11.2025 16:08

Widać od kiedy "RUDY" pożegnał się z pracą u was ponieważ dostał "Okazję nie do odrzucenia pracy w WIKING (usunięte przez administratora) firma stała się od razu innym przyjemniejszym miejscem pracy
    Nowa

22.05.2025 12:21

Właśnie przedłużyłam umowę po okresie próbnym. Firma dotrzymałam wszystkich ustaleń warunków zatrudnienia ustalonych w trakcie rekrutacji. W trakcie okresu próbnego dużo wsparcia, feedbacków od Przełożonego oraz wew. i zew. szkolenia branżowe (super jak ktoś się lubi uczyć nowych rzeczy). Bardzo przyjazna atmosfera wśród pracowników-można liczyć na pomoc Zespołu. Praca dla osób dynamicznych, zaangażowanych i z inicjatywą- bardzo dużo projektów i zdań. Jeśli ktoś lubi jak w pracy dużo się dzieje, to odnajdzie się tu bez problemu.
    anabelle

06.05.2025 19:22

W kwietniu aplikowałam na stanowisko specjalisty ds. marketingu. Mam bardzo dobre wrażenia z rozmowy kwalifikacyjnej. Spotkanie trwało około 40 min. Bardzo miła atmosfera i merytoryczna rozmowa o doświadczeniu oraz czas na zadanie pytań dot. firmy i stanowiska. Co ważne, a co nie jest takie oczywiste, po rozmowie feedback zgodnie z ustaleniami ze spotkania. Mimo że firma wybrała kogoś innego, postanowiłam wystawić opinię, ponieważ życzyłabym sobie, żeby wszystkie rekrutacje tak wyglądały:)
    Stażystka

10.04.2025 11:10

W okresie od stycznia do kwietnia 2025 r. odbyłam staż w Regancie w dziale marketingu. Był to dla mnie bardzo wartościowy czas, który pozwolił mi skonfrontować wiedzę zdobytą podczas studiów z rzeczywistą pracą w zawodzie. Atmosfera w firmie była bardzo przyjazna i sprzyjająca nauce. Przełożeni oraz współpracownicy chętnie dzielili się wiedzą i udzielali wskazówek, zawsze mogłam liczyć na konstruktywny feedback. Czułam się częścią zespołu i miałam poczucie, że moja praca jest doceniana. Staż spełnił moje oczekiwania w pełni – zdobyłam praktyczne doświadczenie, nauczyłam się pracy pod presją czasu i poznałam realia pracy w branży. Zdecydowanie polecam firmę Reganta wszystkim, którzy szukają miejsca, gdzie naprawdę mogą się rozwinąć:)
    Inna

31.07.2024 22:45

Witam widziałam plakat z ogłoszeniem na stanowisko pakowacz można prosić o więcej informacji czy jakieś doświadczenie itp

01.08.2024 15:02

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i ogłoszeniem. Doświadczenie oczywiście jest mile widziane, jednak nie jest przez nas wymagane. Jesteśmy gotowi przyuczyć do zawodu, najważniejsze jest zaangażowanie w wykonywane obowiązki. Zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected].
    Ciekawy

04.07.2024 02:02

Jak ta firma jest taka cudowna, to dlaczego pracownicy latają po całym miescie i szukaja roboty?

04.07.2024 14:38

W każdej firmie rotacja pracowników jest naturalnym zjawiskiem. Zatrudniamy blisko 150 osób i możemy z dumą stwierdzić, że stabilność zatrudnienia oraz liczebność załogi z długim stażem pracy wypada bardzo korzystnie na tle wskaźnika fluktuacji. Całkowita eliminacja rotacji pracowników nie jest możliwa, ale podejmujemy działania mające na celu stworzenie satysfakcjonującego środowiska zawodowego dla największych talentów oraz osób, które poza umiejętnościami wykazują się również zaangażowaniem i postawą spójną z naszymi wartościami. Rotacja pracowników wynika z różnych przyczyn. Niektórzy decydują się na zmianę miejsca pracy w poszukiwaniu nowych wyzwań, a inni podejmują taką decyzję z powodu zmieniających się priorytetów, celów życiowych lub uwarunkowań, takich jak przeprowadzka i poszukiwanie pracy bliżej nowego miejsca zamieszkania. Oczywiście dbamy o to, by nasi pracownicy mieli możliwość utrzymania równowagi między życiem zawodowym a prywatnym. W sytuacjach, gdy nie jesteśmy w stanie sprostać indywidualnym oczekiwaniom, pracownicy mogą zdecydować się na poszukiwanie innych możliwości. Zdarza się również, że brak wzajemnego dopasowania – zarówno jednostki do firmy, jak i firmy do danej osoby – prowadzi do zakończenia współpracy. Nie ma w tym nic negatywnego, a tym bardziej zaskakującego, zwłaszcza że z pełną odpowiedzialnością koncentrujemy się na tworzeniu zgranego zespołu, któremu praca daje satysfakcję i możliwość rozwoju.
    Maciej

23.05.2024 12:50

mam pytanie czy w firmie Państwa pracownicy maja zapewniony dostęp do prywatnej opieki zdrowotnej , /medicover czy luxmed / rodzaj abonamentu/, czy jest dofinansowanie do karty multisport i czy są premie na produkcji czy w magazynie miesięczne kwartalne oraz czy jest dofinansowanie do urlopu ?
    Introligator

29.02.2024 12:03

Dzień dobry czy są u państwa przyjęcia na stanowisko introligatorni

29.02.2024 12:21

Dzień dobry. Jesteśmy drukarnią etykiet, nie posiadamy stanowisk introligatorskich. Poszukujemy pracowników produkcyjnych na stanowisko drukarz oraz konfekcjoner, osoby nie posiadające doświadczenia przyuczamy do zawodu. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą w naszej firmie, prosimy o przesłanie aplikacji.

06.03.2024 13:55

Dzień dobry, jak najbardziej przyjmujemy osoby na przyuczenie do zawodu drukarza. Co do pensji to nie możemy udzielić Panu takiej informacji bez wstępnej rozmowy kwalifikacyjnej, podczas niej może Pan dowiedzieć się wszelkich szczegółów. Zapraszamy do kontaktu pod adresem e-mail [email protected] bądź telefonicznie pod numerem +790722240. Miłego dnia!
    ...

23.02.2024 21:28

Dobry wieczór:) czy były już ogłoszone wyniki rekrutacji na stanowisko asystentka ?

26.02.2024 09:52

Dzień dobry, wszyscy kandydaci aplikujący na stanowisko office managera/asystent(ka) otrzymali już od nas informację zwrotną odnośnie statusu rekrutacji.

03.02.2024 22:46

Witam, chciałbym poznać opinię odnośnie pracy na magazynie? Jest ciężko? Co należy do obowiązków na tym stanowisku? Jak ze stawkami? Posiadacie wózki widłowe?

12.02.2024 23:04

Jaki typ wózków posiadacie? Jest wysoki skład? Czy występuje dźwiganie skoro to drukarnia to zapewne macie rolki z tekturą które swoje ważą.

13.02.2024 11:57

Dysponujemy akumulatorowymi wózkami widłowymi oraz posiadamy magazyn niskiego składowania. W przypadku pracy na magazynie maksymalny ciężar do podnoszenia wynosi nie więcej niż 30kg, powyżej tej wartości wykorzystujemy urządzenia pomocnicze przeznaczone do tego celu.
    eee

13.11.2023 14:06

Czy firma prowadzi rekrutacje spontaniczne? Czy jest możliwość zatrudnienia bez widniejącej oferty pracy? Np kwalifikacje i doświadczenie podpasują

14.11.2023 09:19

Dziękujemy za kontakt. Nasz skrzynki rekrutacyjne zawsze są otwarte. Każda aplikacja jest weryfikowana bez względu na to, czy w danym momencie prowadzona jest rekrutacja. Jeżeli Pani/Pana kwalifikacje i umiejętności okażą się być dla nas strzałem w dziesiątkę, to z pewnością niezwłocznie się odezwiemy. Można więc śmiało aplikować, zachęcamy! Dla ułatwienia procesu rekrutacyjnego, będziemy wdzięczni za wpisanie w tytule maila nazwy stanowiska które by Panią/Pana interesowało, bądź dopisanie w tytule: „stanowisko wg. kwalifikacji”. Pozdrawiamy!

05.02.2024 13:59

Pani Bożeno zgodnie z obowiązującym prawem nie możemy przechowywać CV kandydatów ani w przypadku ich przesłania bez konkretnej aplikacji na dane stanowisko, ani po zakończeniu procesu rekrutacji. Dla wszystkich kandydatów, którzy nadeślą CV, przewidziana jest wiadomość zwrotna dotycząca włączenia w proces rekrutacji, wraz z wyrazem podziękowania za udział i zainteresowanie naszą firmą. W sytuacji zainteresowania nadesłanym CV podejmujemy wszelkie starania, aby jak najszybciej skontaktować się z kandydatem (telefonujemy w terminie najpóźniej 2-3dni od momentu nadesłania CV), proponując jednocześnie termin rozmowy kwalifikacyjnej. W zależności od stanowiska, rekrutacja przebiega jedno- lub dwuetapowo (jedna lub dwie rozmowy kwalifikacyjne). Naszym celem jest efektywny proces rekrutacyjny, który finalizujemy skutecznym zatrudnieniem. Po rozmowie kwalifikacyjnej, kontaktujemy się z kandydatem i przekazujemy ostateczną decyzję zarządu co do zatrudnienia, bądź jego braku. Zachęcamy do śledzenia naszego profilu na portalu pracuj.pl oraz informacji na GoWork, gdzie regularnie aktualizujemy informacje dotyczące prowadzonych rekrutacji. Ze względu na intensywny rozwój Reganty, rekrutacje są planowane i ogłaszane dość często.
    Joanna GB

04.02.2024 17:23

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na 2 etapach. Jak ktoś na forum wspomniał, faktycznie traktowano mnie jak partnera w rozmowie. Atmosfera sprzyjająca rozluźnieniu. Sporo uśmiechu i fajna merytoryczna wymiana zdań. Żadnych wycieczek osobistych, a kolejne osoby z firmy dokładnie się przedstawiły i wyjaśniły, co w niej robią. Właściciel- człowiek pozytywny, szybko reagujący i uśmiechnięty. Małżonka Właściciela - cudowna, ciepła osoba. Wielki plus dla firmy. Po cichu liczę na zatrudnienie :).

13.11.2023 20:15

W internecie znalazłem ofertę pracy na stanowisko drukarza fleksograficznego. Jeśli chodzi o gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym, to w jakich godzinach one są? I co jaki czas następuje inna zmiana? Co tydzień? Czy inaczej wygląda system pracy w tej firmie? Poza tym, w jaki sposób umożliwiany jest rozwój osobisty i podnoszenie kwalifikacji? W grę wchodzą jakieś szkolenia, kursy? :) Szukam pracy, natknąłem się na to ogłoszenie i myślę nad aplikacją :D

14.11.2023 09:14

Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie pracą w Regancie. Odpowiadając na Pana pytania: System 3-zmianowy dla drukarza fleksograficznego jest następujący: praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Inna zmiana następuje właśnie co tydzień. Ścieżka rozwoju na stanowiskach produkcyjnych może być rozpoczęta na stanowisku przewijania, dalej sztancowania, później na stanowisku Asystenta Drukarza aż do Drukarza lub dalej - Lidera. Wszystko zależy od posiadanych umiejętności i zaangażowania w ich rozwijanie. Jeśli chodzi o podnoszenie kwalifikacji to zapewniamy szkolenia zewnętrzne w kwestii surowców, jakości oraz innowacji technologicznych. Staramy się być na bieżąco z nowościami i dalej przekazywać naszej załodze na produkcji wiedzę wyniesioną z różnego rodzaju światowych targów oraz konferencji. Zachęcamy do aplikowania i mamy nadzieję na to, że w niedługim czasie dołączy Pan do naszej załogi :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REGANTA Szlascy?

Kontakt - REGANTA Szlascy Spółka Jawna

Dąbrowskiego 247/249 93-231 Łódź

NIP:7252068455

Branża główna: Materiały reklamowe

11.10.2023 21:58

Na pracuj.pl wisi oferta pracy dla asystenta zarządu. Wśród wymagań między innymi prawo jazdy kat. B. Czy praca na tym stanowisku wiąże się z częstymi wyjazdami?

12.10.2023 11:18

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie, jednak rekrutacja jest już zakończona gdyż zatrudniliśmy już pracownika na to stanowisko. Odpowiadając na zadane pytanie - stanowisko to nie wiąże się praktycznie wcale z wyjazdami, ale istotna jest mobilność ze względu na wyjazdy na terenie miasta. Pozdrawiamy.

26.10.2023 12:54

Dzień dobry, Pani Doroto. Zgodnie z prawem nie możemy przechowywać CV kandydatów po zakończonej rekrutacji. Prosimy o śledzenie naszego profilu zarówno na GoWork jak i pracuj.pl, a także naszych mediów społecznościowych, gdzie na bieżąco informujemy o rekrutacjach jakie aktualnie prowadzimy.
    CMYK

28.09.2023 10:37

Firma od początku mojego przyjęcia zachowuje się profesjonalnie, atmosfera jest przyjemna, aż chce się tutaj codziennie przychodzić. Drukarnia definitywnie godna polecenia względem miejsca pracy, jak i poziomem obsługi pracownika i klienta.
    M. Sz

23.08.2023 13:00

Prezes , Szef hmm no cóż ma jasną wizje i strategie dla zespołu któremu przewodzi .Wspiera pracowników w rozwijaniu ich karier. Jest produktywny i zorientowany na cel, wierzący w to co robi nie boi się ryzyka. Jednak żeby nie było tak kolorowo "łyżka dziekciu" musi być zna bardzo dobrze branże w której działa co za tym idzie ciężko go "oszukać"
    Student

22.08.2023 16:12

Cześć, czy student ostatniego roku z kilku letnim doświadczeniem w obszarze logistyki i dystrybucji ma szansę na pracę jako specjalista ds. Logistyki?

23.08.2023 12:02

Oczywiście, zachęcamy do złożenia CV na adres [email protected] Reganta zawsze stoi otworem dla młodych, aktywnych ludzi, a posiadane doświadczenie jest dodatkowym atutem. Oprócz tego u kandydata na stanowisko Specjalisty ds. Logistyki ważne są umiejętności analityczne i negocjacyjne, asertywność oraz dobra organizacja pracy. W zakresie obowiązków znajdują m.in.: organizowanie i koordynowanie wysyłek i dostaw, współpraca z firmami spedycyjnymi, planowanie i obsługa procesów logistycznych, kontrolowanie i analizowanie stanów magazynowych. Jeśli widzi się Pan w tej roli pozostaje nam życzyć powodzenie w procesie rekrutacji ????
    Lilka

21.08.2023 09:32

Jakaś pani pracowała tam jako księgowa? Odeszłam z poprzedniej firmy i szukam nowego zatrudnienia. Mam trochę więcej doświadczenia jednak niż te wymagane trzy lata, czy wtedy zapłacą więcej? Można w ogóle awansować na starszą księgową? Piszą o możliwościach rozwoju, ale bez konkretów.

21.08.2023 13:24

Witamy, Pani Lilko pozwolimy sobie odpisać jako najbardziej precyzyjne źródło wiedzy w tym zakresie :) w Naszym Dziale Księgowym pracują same przemiłe Panie Księgowe i do tego sympatycznego składu poszukujemy kogoś, kto ma MINIMUM 3 lata doświadczenia, a im jest go więcej tym oczywiście lepiej :) Wynagrodzenie jest u nas zawsze adekwatne do posiadanej wiedzy, a ścieżka awansu stoi otworem przed każdym naszym Pracownikiem. Najpierw jednak trzeba się do nas zgłosić po garść konkretów o których Pani wspomina :) Z przyjemnością udzielimy odpowiedzi na wszelkie Pani pytania i postaramy się rozwiać wątpliwości. Zachęcamy do kontaktu pod numerem 790722240 lub mailowo pod adresem: [email protected]
    Janusz

20.08.2023 22:51

Pracuję od kilku miesięcy, od początku poczułem się częścią zespołu dzięki świetnej atmosferze w dziale. Plusem dla firmy jest to, że zatrudnia pracowników bez względu na wiek. Rozmowa z właścicielem podczas omawiania warunków zatrudnienia była rzeczowa i konkretna.

17.08.2023 20:14

Mąż szuka pracy jako drukarz, posiada spore doświadczenie w tym fachu. Niestety nie ma nowych ogłoszeń a poprzednie dodane jest 2 lata temu. Nie potrzebują teraz do pracy? Ile wychodzi za godzinę? Premie też się znajdą dla zaangażowanych pracowników?

18.08.2023 11:29

Dzień dobry, jak najbardziej poszukujemy nowych drukarzy w związku z tym że rozbudowujemy nasze linie produkcyjne. Niebawem będziemy dodawać świeże ogłoszenia na portalach :) Zaangażowani pracownicy są na wagę złota i zdajemy sobie z tego sprawę, więc nagradzamy takie osoby m.in. właśnie w formie wypłacanych premii do pensji podstawowej. Jeśli chodzi o stawki to chętnie udzielmy wszelkich informacji podczas kontaktu telefonicznego lub spotkania, także gorąco zachęcamy do kontaktu pod numerem telefonu 790722240 i liczymy, że niebawem uda nam się powitać Męża na naszym Regantowym pokładzie :)
    Marlena

17.08.2023 13:54

Firma jest profesjonalna, fajne szkolenie, Polecam Panią Magdalene i Panią Natalię :)
    Zainteresowany kan

24.07.2023 19:59

Na pracuj jest ogłoszenie do sprzedaży i zaopatrzenia. W sprzedaży piszą o tym że stanowisko jest o dużej samodzielności. Jak tu wygląda praca? Dużo klientów się dostaje na początek? Czy łatwiej w zaopatrzeniu? Jaka jest tu hierarchia? Jest się pod kierunkiem czy właścicielem? Bo opinie o nim średnie.

08.08.2023 14:15

Na czele poszczególnych działów naszej firmy stoją kierownicy, natomiast jeśli chodzi o opinię to zachęcamy, aby przekonać się samemu. Jeśli chodzi o początki pracy w Dziale Handlowym jest dla nas oczywiste, iż nowozatrudniony pracownik musi poznać firmę, specyfikę naszych produktów i usług, a także branżę, jeśli dotychczas nie miał w niej doświadczenia. Wówczas większy zakres opieki nad Klientami otrzymuje się zatem w miarę upływu czasu. Z kolei praca w Dziale Zaopatrzenia wymaga samodzielności ze względu na sprawną decyzyjność. Jest to równie odpowiedzialne i ważne dla funkcjonowania firmy stanowisko, podobnie jak praca na stanowisku Specjalisty ds. Handlowych.

02.08.2023 10:32

Odnośnie pytań o rozmowę kwalifikacyjną mogę udzielić aktualnych informacji. Jestem świeżo po rozmowie kwalifikacyjnej w Regencie i mam bardzo pozytywne odczucia. Rozmowa przebiegła w naprawdę uprzejmej i naturalnej atmosferze, bez niepotrzebnego stresu. Niestety mam porównanie ponieważ jako osoba poszukująca pacy odbyłam świeżo rozmowę na wstępie której prowadzący nie przedstawił się a w takcie zadawania pytań i słuchania odpowiedzi ani razu nie nawiązał kontaktu wzrokowego. W Regancie pytania zadano merytoryczne, a przede wszystkim słuchano i nawiązywano do odpowiedzi. Aplikujący jest traktowany jako partner w rozmowie i również może dowiedzieć się szczegółów na temat zatrudnienia i stanowiska, które go interesuje. Sama firma też zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, bardzo się rozwija, wprowadza dużo zmian. Osobiście jestem na tak.

11.06.2023 15:20

Widziałem dużo ogłoszeń o pracy. Warto? Może ktoś napisać jak wygląda tam praca?

22.03.2023 10:24

Znam dwa języki i zastanawiam się nad aplikacją. Dział handlu, może jakiś eksport ... Jak wygląda praca? Klienci ok?

05.02.2023 09:18

Zaciekawiła mnie oferta pracy w firmie REGANTA Szlascy Spółka Jawna jako Drukarz. Wiecie coś więcej o tym pracodawcy? Jak go oceniacie?
    flexoguru

25.02.2023 02:39

jest super hiper mega tylko pokarz pasje bo bez tego nie licz na kase itp ale i z pasja to musisz tez umiec turbo narzady turbo naklejanie i turbo dobiernie kolorystyki a wtedy turbo premia

02.11.2022 06:00

Niedość że trzeba na wszytkim oszczędzać to jeszcze 2 zawczesnie odejdziesz od maszyny to źle a niektórzy przychodzą późno i wychodzą wcześniej. Paranoja
    Tomek

03.11.2022 17:22

Z oszczędzaniem sprawa jest zrozumiała Ale z tym wychodzeniem i przychodzeniem po za godzinami to zjawisko nagminne
    Ania

01.07.2022 11:59

Ale komedia-dzień psa:-)

01.07.2022 18:52

To praca czy co?
    Ona

07.07.2022 11:14

Dziś dzień czekolady. Ja chcę zdjęcie z czekoladą.
    Dorota

23.06.2022 08:12

Będą kamerki na drugiej hali-wreszcie.szkoda ze tak późno
    ojejku

23.06.2022 19:43

skonczy sie ogladanie seriali ojejku jak ciezko teraz bedzie.........!!!!!! ojejkujejku :(((((( wkoncu trzeba bedzie pracowac ojejjjjj

14.06.2022 15:01

Mam pytanie złożyłem CV to tej fimy na pomocnika drukarza albo operatora maszyn. Jakie to maszyny? Do druku? Czy jakieś inne?
    ratownik

13.04.2022 21:32

co to jest ijooo ijooo? slyszalem ze wprowadzono i ze dziala :D
    Ania

14.04.2022 05:26

Tam ponoć wszystko działa
    Praca dla płacy

28.04.2022 19:20

A jest coś co nie działa w tej firmie? Słychać głosy zadowolenie w środowisku, pytanie czy po podpisaniu angażu również będzie tak różowo? Jak wygląda organizacja pracy?

14.05.2021 22:48

24.06.2021 17:42

To szukaj.
    Sprzątaczka

03.02.2022 14:36

Macie przecież fantastycznego kierownika z ogromnym doświadczeniem, który już nie jedno (usunięte przez administratora) dla pracowników. Może do niego warto udezyć.

15.10.2021 20:46

Drukarz

03.02.2022 14:32

Zapytaj swojego kierownika produkcji, to on właściwie zarządza tam. Zawsze można póc do dyrektora i zgłośić nieprawidłowości na drukarni i w innych działach.

Zostaw merytoryczną opinię o REGANTA Szlascy Spółka Jawna