Confirme sp. z.o.o

4 Dodaj opinię
Confirme sp. z.o.o
4 9 5 1

Opinie o Confirme sp. z.o.o

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy do stanowisk Confirme na targach pracy

  • 22 maja 2019 r. na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Prawnych UTH w Radomi Godziny: 09.00 - 13.00

  • 23 maja 2019 r. Miejska Hala Sportowa w Pionkach ul. Sosnowa godziny: 10.00 - 13.00



Pomocna?
Tak1Nie
Dział HR
 Opinia
@Opel 08.03.2019 12:37

Dzień dobry Panu o Niku "Opel" zapewne będąc w naszej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej zostały Panu przedstawione warunki pracy. Nie wiem na jakie stanowisko Pan się ubiega, ale w każdym przypadku w okresie próbnym kierownik lub dyrektor podległego działu przedstawia zakres obowiązków należący do nowo przyjętego pracownika. Premie w firmie zależne są od zaangażowania w wykonywana pracę. Jeżeli nie jest Pan jeszcze zdecydowany a zakres pracy, który Panu przedstawiono jest satysfakcjonujący to proszę spróbować na podstawie własnych doświadczeń podjąć decyzję. Na koniec nadmienię tylko, że warunki przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej są dla firmy wiążące.

Pomocna?
TakNie
Szofer
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Emil 22.02.2019 08:18

Ja jeżdżę i nie narzeka, godziny wyjazdów są różne ale każdy jest poinformowany wcześnie o której leci a co do kasy to ja nie wziąłem poniżej 3900 w zimę i wyszystko na papierze nie jak u innych pod stołem słyszałem od innych kierowców ze w sezonie jak chce ci się jeździec to i 5 śmiało i co najważniejsze często w domu wiec zależy co komu pasuje

Pomocna?
Tak1Nie1
Nowa
 Opinia

Praca jest ok. Dużo się dzieje i sporo wymagają.

Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy do stanowisk Confirme na targach pracy

  • 22 maja 2019 r. na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Prawnych UTH w Radomi Godziny: 09.00 - 13.00

  • 23 maja 2019 r. Miejska Hala Sportowa w Pionkach ul. Sosnowa godziny: 10.00 - 13.00



Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie
Natalia
 Opinia

Jeśli doświadczyłaś w firmie Confirme mobbingu, o czym wspominasz w swojej wypowiedzi, to więcej informacji na temat swoich możliwości znajdziesz, klikając w baner "Zero tolerancji" obecny na naszym forum. Długo pracowałaś w Confirme? Może teraz już coś uległo zmianie w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie
Confirme Sp. z o.o.
 Opinia

Każde przedsiębiorstwo, żeby móc się rozwijać musi realizować założone coroczne plany budżetowe co wiąże się z okresową oceną wyników jakie są realizowane przez poszczególnych pracowników, a jako spółka działająca na bardzo konkurencyjnym rynku musimy nieustanie weryfikować poziom kwalifikacji naszych managerów. Nasi dyrektorzy maja dużą empatię i wolę edukacji, niemniej jednak, niektórzy posiadają umiejętności rozbieżne z naszymi oczekiwaniami co do realizacji naszych celów rozwojowych. I to są najważniejsze merytoryczne kryteria którymi kieruje się spółka Dyrektor HR

Pomocna?
TakNie
Zniesmaczona
 Opinia
@Natalia 01.12.2018 13:05

Nie opłaca. Firma ma faktycznie bardzo duże znajomości. (usunięte przez administratora) Szczerze z całego serca odradzam każdemu pracę tutaj! Można by napisać książkę sci-fi na temat tego, co się tu dzieje.

Pomocna?
Tak3Nie
Zniesmaczona
 Opinia
@Natalia 01.12.2018 13:05

Wybaczcie, że dwa posty pod rząd, ale chcę jeszcze coś dodać. Nie ma najmniejszej szansy na umowę o pracę na czas nieokreślony, najmniejszej. Choć firma zatrudnia całkiem sporo pracowników. Podejrzewam, że m.in. z tym mogą się wiązać te masowe wypowiedzenia każdego roku, choć zapewne mogą to być różne powody (np. prośba o podwyżkę). Baaardzo przykre jest obserwować, kiedy jest zwalnianych mnóstwo bardzo dobrych pracowników, a przesłanki dlaczego - niejasne. Toż pracownikowi nie trzeba tłumaczyć, dlaczego dostał wypowiedzenie. Jeśli zajdzie potrzeba, chętnie potwierdzę wszystkie swoje wpisy własnym podpisem. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak4Nie
Zawiedziona
 Opinia
@Zniesmaczona 25.01.2019 15:46

Najchętniej skontaktowała bym się z Tobą, bo to co tu napisałaś jest 100% prawdą. (usunięte przez administratora) Poniedziałkowe narady po godzinach pracy- czekanie aż prezes będzie miał łaskawie dla Ciebie czas- choć umówiona jesteś z nim na spotkanie.(usunięte przez administratora) Każda osoba co ma pracę i chce zmienić na lepszą niech omija tą firmę szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak2Nie
Zawiedziona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zawiedziona 14.04.2019 11:43

Dlaczego usuwacie całkowitą prawdę. Przecież waszą polityką jest najlepiej zatrudnić emerytkę bo taka to ma odchowane dzieci, na macierzyński nie pójdzie i nie upomni o podwyżkę bo sobie dorobi do emerytury. Prawda? Myślałam że Gowork jest dla przyszłych pracowników a nie dla firm

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność

Firma Confirme kolejny raz korzysta  z okazji by pomagać,  tym razem jako partner akcji Króliczek z Gwiazdami organizowanej przez firmę Sante. Zbiórka organizowana jest na rzecz Fundacji Kocham , która wspiera rozwój dzieci z niepełnosprawnością sprzężoną.
Pomocna?
Tak2Nie
Recenzentka
 Opinia

Dobrze ze coś się dzieje społecznie

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Gratulujemy Pani Dyrektor Confirme Grażynie Szafarowskiej startującej z ramienia firmy Budopol-Delta, w której pełniąc funkcję Prezesa Zarządu zwyciężyła w prestiżowym Plebiscycie - Kobieta Przedsiębiorcza 2018 regionu Radomskiego.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
TakNie
Kris
 Opinia

Ilu zmianowy system pracy na produkcji? Magazynie?

Pomocna?
Tak1Nie
Confirme Sp. z o.o.
 Opinia
@Kris 25.03.2019 19:05

Zakład Prefabrykacji Stali pracuje w systemie 3 zmianowym. Natomiast magazyn (na placu składowym ) w systemie 2 zmianowym.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność

Confirme Sp. z o.o. – jednym ze sponsorów Polskich Nagród Filmowych Orły

Polskie Nagrody Filmowe, powszechnie znane jako Orły to doroczne nagrody Polskiej Akademii Filmowej przyznawane w 19 kategoriach przez członków Polskiej Akademii Filmowej.
Zwycięzców Orłów 2019 poznamy już 25 marca podczas uroczystej gali w Teatrze Polskim w Warszawie.
Firma Confirme ma zaszczyt być jednym ze sponsorów tego wspaniałego wydarzenia promującego Polską kinematografię, a także uhonorowanie wyróżniających się twórców, którzy w minionym roku wnieśli do Polskiego Kina najwięcej.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność

Wielki Charytatywny Bal Infrastruktury i Budownictwa

23 lutego 2019 Polski Związek Pracodawców Budownictwa, do którego członkiem ma zaszczyt być również  Confirme Sp. z o.o. zorganizował już po raz trzeci Wielki Charytatywny Bal Infrastruktury i Budownictwa.Impreza zbiegła się z rocznicą 100-lecia odzyskania niepodległości, a zarazem 100-lecia polskiego budownictwa w odrodzonej Polsce

Wszyscy goście balu brali udział w dobroczynnej aukcji wyselekcjonowanych dzieł sztuki, z której zysk został przekazany na rzecz Stowarzyszenia SOS WIOSKI DZIECIĘCE.

Przedstawiciele firmy Confirme Sp. z o.o. w emocjonującej licytacji prowadzonej przez Art in House wylicytowali dzieło artysty MilionerBoy ,które pomogło firmie dołożyć cegiełkę pomagającą dzieciom opuszczonym, osieroconym oraz zagrożonym utratą opieki rodziców.

Zarząd Confirme od wielu lat realizuje koncepcję Społecznej Odpowiedzialności Biznesu, przekuwając sukcesy firmy w pomoc potrzebującym.
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność

Confirme w Business Center Club
Od lutego 2019 roku członkowie Zarządu Confirme należą do warszawskiej loży regionalnej BCC.

Business Center Club to prestiżowy klub biznesu dla przedsiębiorców i największa w kraju ustawowa organizacja indywidualnych pracodawców. Członkowie Klubu zatrudniają ponad 400 tys. pracowników, obroty firm sięgają 20 miliardów złotych, a siedziby rozlokowane są w blisko 250 miastach. Klub reprezentuje interesy pracodawców w Radzie Dialogu Społecznego i uczestniczy w najważniejszych sprawach społecznych i gospodarczych kraju. Klub jest organizacją międzynarodową, członkiem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego, instytucji opiniującej Komisji Europejskiej w Brukseli.
Pomocna?
Tak3Nie
Opel
 Opinia

Witam Bylem na rozmowie t ej firmie niech ktoś odpisze jak jest naprawdę z pensją i premiami. Mam 3 oferty pracy i zastanawiam się gdzie si€ zatrudnić

Pomocna?
TakNie
Paluch
 Opinia
@Opel 08.03.2019 12:37

Pracuje tu około 4 miesięcy pensje i premie wypłacają oddzielnie, ale zazwyczaj wszystko się zgadza. Słyszałem że niektórzy mieli z premiami jakieś wyjaśnienia jak póki co nie narzekam. Sporo osób przychodzi i odchodzi, robota przy przerobie stali czasem ciężko, ale jak się popracuje to nie jest źle.

Pomocna?
Tak2Nie
Dział HR
 Opinia
@Opel 08.03.2019 12:37

Dzień dobry Panu o Niku "Opel" zapewne będąc w naszej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej zostały Panu przedstawione warunki pracy. Nie wiem na jakie stanowisko Pan się ubiega, ale w każdym przypadku w okresie próbnym kierownik lub dyrektor podległego działu przedstawia zakres obowiązków należący do nowo przyjętego pracownika. Premie w firmie zależne są od zaangażowania w wykonywana pracę. Jeżeli nie jest Pan jeszcze zdecydowany a zakres pracy, który Panu przedstawiono jest satysfakcjonujący to proszę spróbować na podstawie własnych doświadczeń podjąć decyzję. Na koniec nadmienię tylko, że warunki przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej są dla firmy wiążące.

Pomocna?
TakNie
Dział Kadr
 Opinia

Ze względu na rozpoczęty nabór na stanowisko kierowca samochodu ciężarowego C+E chcielibyśmy przedstawić kilka szczegółów dotyczących tego stanowiska. Confirme Sp. z o.o. jest firmą produkcyjno handlową, która w celu realizacji dostaw towarów zamówionych przez naszych kontrahentów rozwija dział transportowy. Kierowcy zatrudnieni w naszej firmie dostają do dyspozycji własne zestawy (ciągnik plus naczepa). Obecnie dysponujemy 19 środkami transportowymi składającymi się z ciągników marki Scania oraz DAF połączonymi z naczepami otwartymi lub firankami. Realizujemy trasy na terenie całej Polski. Obecnie ze względu na różne długości tras kierowcy wracają do bazy w Radomiu tego samego dnia lub maksymalnie po dwóch dniach, więc jest to praca dla ludzi ceniących sobie częste pobyty w gronie rodzinnym. W planach mamy również wyjazdy zagraniczne, które planujemy uruchomić jeszcze w tym roku. Osoby zainteresowane pracą prosimy o kontakt telefoniczny 667 333 395 lub e-mailowy praca@confirme.com.pl

Pomocna?
TakNie
W
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Radzę trzymać się z daleka od zbrojarni jak i od całej firmy. (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora), nikt nigdzie nie sprząta. Pieniądze słabe, od poniżej minimalnego do ok 2300 (usunięte przez administratora), chociaż co tydzień zdarzają się jakieś drobne wypadki przy pracy. (usunięte przez administratora) byle by wyrobić dostateczną ilość towaru, nic więcej ich nie interesuje. Trzeba się ciągle spieszyć bo samochód zaraz odjeżdża... Maszyny się psują, potrafią nawet same przyspieszać przez co można dostać prętem w łeb.... Oszczędzają na wszystkim: na wypłatach, na sprzątaniu, prądzie, podatkach. Ciągle szukają nowych pracowników więc chyba wiadomo o czym to świadczy. Kto może to z tamtąd odchodzi. Nie polecam pracować w tym (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie2
Dział HR
 Opinia
@W 26.02.2019 18:46

Dzień dobry Panie W. Sądzę po Pana wypowiedzi, że pracę w naszej firmie rozpoczął Pan dosyć niedawno będąc jeszcze w okresie przygotowania do wykonywania zawodu, odbywając przewidziane dla Pana stanowiska szkolenia. Wynagrodzenia w naszej firmie uzależnione są od stażu pracy, zajmowanego stanowiska oraz od zaangażowania podczas pracy. Każda osoba zatrudniona w firmie ma przedstawiony zakres obowiązków, które do niej należą. Firma stosuje zasady i przepisy BHP zgodnie z obowiązującymi wymaganiami. Każda nowo przyjęta osoba zostaje przeszkolona z zasad BHP. Do sterowania urządzeniami podlegającymi dozorowi technicznemu takimi jak suwnice zatrudnieni są wysokiej klasy specjaliści posiadający odpowiednie uprawnienia. Kadra ta dzięki systemowi szkoleń pracowniczych jest ciągle powiększana. Nadzór na procesem produkcyjnym kontrolowany jest przez kierowników zmianowych wspomaganych przez brygadzistów. Maszyny są na bieżąco konserwowane w oparciu o najwyższe standardy. Niestety pomimo starań czasem się psują nad czym ubolewamy bardziej niż Pan. Ze względu na napięty harmonogram prac związany z realizacja podpisanych przez firmę kontraktów staramy się zoptymalizować proces produkcji. Firma ze względu na dynamiczny rozwój faktycznie poszukuje rzetelne osoby z zamiarem zatrudnienia na umowę o pracę oferując szkolenia przygotowujące do wykonywanego zawodu, gwarantując dogodne warunki pracy i płacy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Obecny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@W 26.02.2019 18:46

Brak słów pewnie go wywalili i teraz się żali biedny pokrzywdzony W a może to ten ostatni co za alko wyleciał haha

Pomocna?
TakNie2
W
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obecny 27.02.2019 18:19

Racja brak słów na takich słabych ludzi bez ambicji co bronią tej żałosnej firmy. Ja akurat sam odszedłem i to jakiś czas temu ale słyszałem że tam większość pije więc jest duże prawdopodobieństwo że niejaki Obecny też nadużywa alkoholu tylko się nie przyznaje.

Pomocna?
Tak1Nie
W
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dział HR 27.02.2019 11:18

Dział HR, piękne kłamstwa, piękna propaganda... Każdy może to zweryfikować zatrudniając się w tej firmie. Radzę nie marnować życia i poszukać pracy bardziej odpowiadającej kompetencjom, np w TVP. Tam na pewno chętnie przyjmą takich ludzi.

Pomocna?
Tak2Nie
Dział HR
 Opinia
@W 26.02.2019 18:46

Dzień dobry. Mimo gorzkich słów mamy nadzieję, że praca z nami pomogła Panu zdobyć choćby kilka pozytywnych doświadczeń i przydatnych umiejętności. Doceniamy Pana krytykę, tego typu opinie pozwalają nam stale poprawiać warunki pracy w naszej firmie. Życzymy Panu wielu sukcesów w dalszej karierze zawodowej.

Pomocna?
Tak1Nie
Wwwwwwe
 Opinia

WWW ...

Pomocna?
TakNie
Emil
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Info dla kierowcow: praca w szalonych godzinach, musisz byc dyspozycyjny przez cala dobe, glownie w nocy np od drugiej, robota niepoukladana. Placa z kilometra a stoisz na zaladunkach po 3-6 godzin. System wyplat totalnie pokrecony. Zarobki ok 3 do 4 tys. Oczywiscie najwiecej tych najnizszych. Bardzo duza rotacja pracownikow. Wiekszosc po paru tygodniach ucieka. Ja wytrzymalem miesiac.

Pomocna?
TakNie
Szofer
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Emil 22.02.2019 08:18

Ja jeżdżę i nie narzeka, godziny wyjazdów są różne ale każdy jest poinformowany wcześnie o której leci a co do kasy to ja nie wziąłem poniżej 3900 w zimę i wyszystko na papierze nie jak u innych pod stołem słyszałem od innych kierowców ze w sezonie jak chce ci się jeździec to i 5 śmiało i co najważniejsze często w domu wiec zależy co komu pasuje

Pomocna?
Tak1Nie1
Nowa
 Opinia

Praca jest ok. Dużo się dzieje i sporo wymagają.

Pomocna?
Tak5Nie1
Wacław
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma działa bez problemów? Może potrzebują pracowników?

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia
@Wacław 12.04.2018 19:49

Z tego co wiem poszukują kierowców, kolega sie zatrudnił jakiś miesiąc pracuje i nie narzeka. Podobno powiększyli zarobki dla kierowców.

Pomocna?
TakNie
Janek
 Opinia

Wszystkim się nie dogodzi

Pomocna?
TakNie1
Natalia
 Opinia
@Janek 03.11.2018 19:51

Nie potrafię dostrzec zamierzenia Twojego komentarza. W jakim celu go umieściłeś? Na forum GoWork.pl dzielimy się rzeczowymi opiniami na temat pracodawców, a konkretnie w tym wątku na temat pracy w Confirme. Zechciej nam proszę powiedzieć, czy pracowałeś lub pracujesz obecnie w tym miejscu? Co możesz powiedzieć na temat stosunków między pracodawcą a pracownikami?

Pomocna?
Tak2Nie
Robert
 Opinia

Może są jakieś nadziej, że firma podniesie zarobki. Wszędzie brakuje ludzi i będą iść tam gdzie zarobią.

Pomocna?
TakNie2
Natalia
 Opinia
@Robert 13.10.2018 17:09

@Robert, rozumiem, że piszesz z perspektywy pracownika firmy Confirme. Co możesz więcej powiedzieć o pracy w tym miejscu? Wspominasz o zarobkach, ale chętnie dowiedziałabym się też na przykład, jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca i czy można liczyć na jakieś benefity socjalne.

Pomocna?
TakNie
Zawiedziona
 Opinia

Confirme notorycznie poszukuje pracowników. Od magazyniera, pracownika zbrojarni do handlowca. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o Confirme sp. z.o.o - Mazowieckie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Confirme sp. z.o.o

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny