Dge

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Dge Sp. z o.o.

Opinie o Dge Katowice

Nie przegap nowości o Dge Sp. z o.o.!

Dge Sp. z o.o.

15.06.2021 12:40

Szanowni Państwo, Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników. Na bieżąco śledzimy treści pojawiające się na forum i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Pragniemy, aby było to miejsce do merytorycznej dyskusji i przestrzeń do pozyskiwania wiarygodnej informacji o naszej firmie. Bardzo dziękujemy za wszystkie Państwa opinie - pozytywne jak i negatywne, które wskazują nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy lub zachowań naszych pracowników. Każdą z nich uważnie analizujemy i w miarę możliwości wprowadzamy zmiany, aby DGE było organizacją przyjazną każdemu. Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Szanujemy Państwa opinie, jednak prosimy pamiętać, że wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do kłamstwa i obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności. Wszystkie treści, które są niezgodne z prawem i te niemerytoryczne są usuwane przez administratora serwisu GoWork.pl. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach można się kontaktować z nami bezpośrednio pod adresem: [email protected]
    Piotr

11.06.2021 15:18

System wynagradzania jest zależny od Doradcy - może on wybrać czy chce pracować na samej prowizji czy podstawa + prowizja. Zarobki są naprawdę bardzo wysokie ale trzeba coś od siebie dać :) Polecam - firma naprawdę dynamicznie się rozwija.
    Lukasz

07.05.2021 14:15

Kto potrzebuje ciągłego nacisku i wciskania produktu (słabego) dla klienta. Rozumiem, że można mieć wymagania, bo po to jest praca ale trzeba też mieć co "dać" klientowi. Prowizje, też na rynku są lepsze, także jeśli ktoś się zastanawia, to moim zdaniem lepiej znaleźć coś lepszego.

04.06.2021 14:38

Dziękujemy Lukasz za Twoją opinię. Cieszymy razem z Tobą, że znalazłeś swoją lepszą opcję i pozdrawiamy Cię serdecznie.
    Beza

19.04.2021 15:40

Niepoważne podejście do kandydata, jeśli umawiamy się ze dadzą znać o wyniku rekrutacji, to myślę, że byłoby miło poinformować kandydata o ostatecznej decyzji. Kolejna nieprofesjonalna firma... to przykre ...

19.04.2021 17:47

Szanowna Pani "Bezo", zawsze informujemy kandydatów o pozytywnym i negatywnym wyniku rekrutacji telefonicznie lub e-mailowo. Jesteśmy równie zaskoczeni jak Pani w zaistniałej sytuacji i jeśli to z naszej winy nie otrzymała Pani odpowiedzi, to bardzo przepraszamy. Niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować przyczyny, ponieważ nie podpisała się Pani swoim imieniem, jeśli jednak zechciałaby Pani wyjaśnić sytuację u źródła, to służymy pomocą pod adresem e-mail: [email protected]
    Łukasz

24.03.2021 14:41

Naprawdę miejsce godne polecenia każdemu. Firma na którą masz wpływ, firma która stawia na twój indywidualny rozwój. Szanują każdego pracownika, podchodzą indywidualnie do każdej sytuacji oraz osoby. Nie ważne na jakim etapie w życiu jesteś, przyjdź i sam się przekonaj jak wygląda dobry pracodawca. Który ponad wszystko Ci pomoże oraz zrobi z Ciebie eksperta sprzedaży!
    Mirek

07.10.2020 10:52

Gorąco polecam firmę DGE, najwyższa jakość obsługi klientów w Polsce, ogromna wiedza i doświadczenie doradców, każdego dnia zmniejszamy koszty energetyczne w firmach i u klientów indywidualnych, DGE to zgrany zespół zawsze uśmiechniętych ludzi.
    Mirek

06.10.2020 18:11

DGE to firma o najwyższej etyce z jaką współpracowałem biorąc pod uwagę stosunek do pracowników jak również do klientów. Kreatywny zespół, świetne zarządzanie, przyjazne podejście i duże możliwości finansowe. Jeżeli bliskie sà Ci takie wartości, gorąco i szczerze polecam
    TOMEK

30.09.2020 14:52

DGE miejsce dla ludzi z pasją, marzeniami i ambicjami. Współpracuję z DGE od 3 lat i z pełną świadomością i odpowiedzialnością polecam współpracę z DGE. Zespól ludzi pełen zaangażowania i chęci pomocy, posiadający wiedzę i umiejętności w swojej branży.

Kontakt - Dge Sp. z o.o.

Bohaterów Monte Cassino 412 43-300 Katowice

Branża główna: Pośrednictwo handlowe
    Mariusz

15.09.2020 15:35

Polecam wszystkim, którzy niezależność, stawiają na pierwszym miejscu. Po 4 latach pracy i przede wszystkim moim zaangażowaniu mogę powiedzieć, że jest to najlepsza forma współpracy jaką miałem do tej pory. Jeżeli Jesteś kreatywny i dajesz dużo od siebie to tu osiągniesz 10 razy więcej niż w innych firmach z tej branży.
    Hugon

02.06.2020 11:58

Powiedzcie czy bardzo zmieniła się praca od momentu wybuchy pandemii?

25.06.2020 09:26

Nie, praca bardzo się nie zmieniła :) teraz tylko trochę więcej spraw załatwiamy online, ale klienci też normalnie się spotykają i dalej sprawnie działamy, pozdrawiamy!

24.06.2020 15:22

Polecam firmę DGE każdemu, kto chce związać się na lata z rzetelnym pracodawcą z zasadami, działającym fair w stosunku do pracowników i dającym duże możliwości rozwoju. W DGE dobrą atmosferę pracy tworzymy wszyscy razem. Przyświeca nam Wizja firmy, która wytycza kierunek rozwoju. Dzięki Misji firmy wiemy w jaki sposób mamy działać, żeby osiągać wielkie rzeczy i realizujemy wartości, czyli działamy etycznie i w poszanowaniu dla drugiego człowieka. Razem budujemy lepszy Rynek Energii w Polsce. Przyłączysz się?
    Zbyszek.Ole

05.06.2020 19:19

Pracując w DGE wiem, że mam realny wpływ na rozwój swój i firmy. Firma kieruje się przede wszystkim zasadami i wartościami które są zbliżone do moich: m.in. szacunek, rzetelność, profesjonalizm. Tutaj mój zarobek zależy tylko od efektów mojej pracy! Nie ma szklanych sufitów.
    Sandra

05.06.2020 09:33

W DGE odnalazłam to, czego brakowało mi w innych miejscach pracy. Wszyscy traktują się nawzajem z szacunkiem, niezależnie od stanowiska i dajemy sobie wsparcie nie tylko w sprawach biznesowych. Firma rozwija się w szybkim tempie, a przy tym inwestuje w rozwój pracowników, dzięki czemu można poszerzać swoją wiedzę i umiejętności. Dodatkowo firma kieruje się takimi wartościami, że z czystym sumieniem mogę polecić nie tylko przyszłym pracownikom, ale też potencjalnym klientom.
    Marta

04.06.2020 10:26

Pracuję w biurze DGE od grudnia 2019 i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest do najlepsza firma do jakiej trafiłam. Atmosfera jest świetna (można powiedzieć, że rodzinna), firma dba o rozwój pracowników i docenia zaangażowanie, zapewnia bardzo dobre warunki do pracy (lokalizacja, porządny sprzęt, przyjemne i dobrze wyposażone biuro, strzeżony parking). Wiążę z DGE swoją przyszłość - tego jestem pewna :) Polecam tego pracodawcę! :)
    Natalia

04.06.2020 10:22

Polecam DGE Sp. z o.o. każdemu kto szuka szerokich możliwości rozwoju oraz firmy o ugruntowanej pozycji na rynku. Organizacja w firmie opiera się na wartościach, według których działa każdy z pracowników. Zarząd firmy stanowią Prezesi o wysokiej kulturze osobistej, szacunku oraz indywidualnym podejściu do każdego pracownika. Pracując w firmie DGE Sp. z o.o. mam możliwość brania udziału w ciekawych, niecodziennych szkoleniach, który wpływają nie tylko na rozwój zawodowy ale również osobisty. Wszystkie osoby, które pracują w firmie wykazują się wysokim poziomem kultury co przekłada się na świetną atmosferę w firmie.
    Igor G.

01.06.2020 15:45

Pracuję w DGE od 4 lat i wiem na pewno, że wiążę z tą firmą swoją daleką przyszłość. Po tak długim czasie, który już tutaj spędziłem, mogę z cała pewnością powiedzieć, że firma jest zarządzana poprzez wartości - każdy członek firmy, czy to Prezes, przełożony, czy kolega podchodzi do drugiego z szacunkiem. Prezesi zarządzają firmą w sposób moralny i etyczny, a uczciwość stoi tutaj na pierwszym miejscu. Kreatywność i zaangażowanie są też dostrzegane i premiowane przez Prezesów. Atmosfera jest u nas bardzo pozytywna, wręcz rodzinna. Jest to też miejsce, które daje ogromne możliwości rozwoju, firma stwarza bardzo dobre warunki do pracy (m.in. pracujemy na najnowszych iMacach, każdy ma stały dostęp do kawy z ekspresu, czy wody, w każdym pomieszczeniu jest klimatyzacja itp.), a lokalizacja również jest świetna - każdy pracownik ma do dyspozycji darmowy strzeżony parking. Skoro w pracy spędzamy 1/3 życia, to ja wiem, że to jest miejsce, w którym chcę spędzić ten czas. Polecam tego pracodawcę ;)
    on ze Śląska

26.10.2017 14:59

hmm... słabo z pomocą ze strony przełożonych musisz mieć swój samochód i płacisz za paliwo... Ceny bez szału, zapomnij o zapytaniach cenowych przegrasz!!! wyrzucają kreatywnych ludzi....
    lol

23.11.2017 22:02

Bo się sprzedaje siebie, a nie ceną. Rynek jest wolny i zawsze możesz iść na etat;-) w tedy masz podstawę, premię, laptopa, telefon, auto i brak limitu na paliwo, 13stkę plus wczasy pod gruszą ;-)

Zostaw merytoryczną opinię o Dge Sp. z o.o.