POLTHERMO Jan Thomsen

Szwecja

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 423 ocen.

POLTHERMO Jan Thomsen
1 423

Opinie o POLTHERMO Jan Thomsen

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTHERMO Jan Thomsen

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

anonymous
@Zainteresowany 11.07.2018 19:28

prowadzi, także śmiało pisz! ja polecam jak najbardziej!

Liiis

Jak teraz placą ????

Don Korleone
@Liiis 03.07.2018 11:19

Na reke juz.

T.S =) mnie tez podasz?

Biedny bucik... nikt go nie chce to po sadach bedzie biegał. Za duzo wolnego czasu... Kasa od tatusia. Nieudacznik ;)

nick
@A 05.07.2018 00:38

aaaa ja myślę że małego to każdy wie, co masz!!! nawet minimalnego!!!!!

Karolina

@Polthermo, współpracuję z serwisem gowork.pl i jestem moderatorem tego forum. Aktywnie uczestniczę w dyskusji prowadzonej przez jego użytkowników, ponieważ należy to do moich obowiązków jak i m.in. pilnowanie merytorycznego toku dyskusji. W związku z tym, ponownie proszę Was o zamieszczanie tylko wpisów dotyczących POLTHERMO Jan Thomsen jako pracodawcy.

Karolina

@Lukas @Sołtys na zagrodzie, czy moglibyście zacząć respektować przeznaczenie tego forum i osoby, które je odwiedzają? Dyskusja na temat inny niż o POLTHERMO Jan Thomsen jako pracodawcy powinny znaleźć się w innym miejscu. Jeżeli jesteście w stanie podzielić się swoim doświadczeniem będącym wynikiem Waszej współpracy z tą firmą, to proszę Was o zapełnianie ten wątek wyłącznie merytorycznymi wpisami o niej.

Sołtys
@Karolina 15.06.2018 18:01

Karolinka to taka m....? kusicielka,ale spoko, jeszcze w zielone gramy.

Sołtys

Cały czas piszę o polthermo,może nie dosłownie ale zainteresowani wiedzą o co chodzi. Ja pracowałem,pracuję i mam nadzieję pracować dalej w firmie Polthermo. A tego pseudo kierowcę (Nawet nie wiedział jak koło zmienić,i gdzie się lewarek podkłada,to w Poltermo się tego nauczył) firma się pozbyła, bo się pokapowała że to Kapuś i za chwile będzie robił we własne gniazdo. Dowodem są jego ostatnie wpisy pod moim adresem.Tacy jak on i jemu podobni psują wizerunek tej firmy i atmosferę w niej. Moim zdaniem firma Polthermo to firma która płaci godziwe pieniądze, za nie zbyt wymagającą pracę kto chce to daje radę. Jest pare minusów ale przewaga na plus.Nocne rozładunki ale dla mnie to nie jakiś wielki problem. Pałzy przeważnie na brązie, prysznic,pralka,suszarka kuchenka,kierowca nie musi walczyć z własnym zapachem w kabinie,na dzikusie. Spedytorzy nie pałają do siebie miłością, ale to nie muj problem,ja się dogaduje. Firma nie obciąża finansowo pracowników, a nie jedno krotnie powinna nie dbają o interes firmy i sprzęt "Naczepy".Nawet Lukas ( Ja p....le jakie zje....ne imię jak można skrzywdzić tak dziecko, czasem nie powielaj tego błędu jak kiedy kolwiek uda ci się mieć syna. Ja osobiście w to nie wierzę) nie poniósł ,nigdy odpowiedzialności a powinien.Właściciel to normalny człowiek nawet kapuśiom daje szansę a powinien tępić w zarodku. Polska szefowa w stosunku do mojej osoby,zawsze miła i stara się pomuc "może się rozjaśnić).Biuro O.K pozdrawiam,cusz więcej? Przede wszystkim pieniądze są na czas i nie małe. Trochę mało w domu ale cusz taka praca.(mam do kogo wracać nie muszę odwiedzać agencji jak kolega L). Jeśli chcesz uczciwie pracować, i normalnie zarabiać to zapraszam chętnie pomogę. Jak masz 2 lewe i liczysz że na cudzym grzbiecie się dorobisz to daj sobie spokój kolegami napewno nie będziemy. To tyle (Ale myślę że do koleszki L-Profesor po maturze w owczej skurze jeszcze mi daleko).To jest moja opinia o firmie POLTHERMO Jan Thomas. Za błędy przepraszam to wina klawiatury, i lenistwa,więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie żałuję. Wszystkich normalnych z Poltcherno pozdrawiam. Lizusów i KGB nie. Merytorycznie?

Sołtys
@Lukas 16.06.2018 20:15

No widzę że robisz postępy .To po kiego wała przylazłeś do firmy i narobiłaś smrodu ? Czytaj szefie szefie a oni tacy nachalnie byli,tylko ja taki porządny. Oni wytrzeźwieli zrobili robotę a ty zostałeś kim? Żeby nie było że Ci ubliżam. Co sobie myślałeś ?że będziesz lepszy jak starsi od ciebie stażem. Jak nie czujesz się kierowcą to bąć kim tam się czujesz ić swoją drogą. O ironio!! ludzi Twojego pokroju przewinęło się tylu że ciężko zliczyć. A tak apropo muj pierwszy wpis nie był skierowany do ciebiw. Wpie...łeś się między tryby a teras masz żal do garbatego że ma dzieci proste.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lukas
@Sołtys 16.06.2018 15:49

Ciekawe czy na rozprawach będziesz tez taki odważny...wszelkie pomówienia itp rzeczy są karane rozumię że stać Cię na wynajęcie adwokata bo mi nie szkoda pieniędzy żeby zniszczyć kogoś takiego jak ty...dawaj ubliżaj będzie więcej dowodów

Sołtys

Przepraszam za byka szefową miało być "może się przyśnić". No i (Ale nadziobałem Ale ....bla bla bla.

kks kolejorz

witam kierowcow.Szukam pracy stabilnej pracuje uczciwie moje pytanie brzmi jak jest u was ? tacho? robota?pieniadze?

Karolina

Nie jestem pracownikiem POLTHERMO Jan Thomsen. Współpracuję natomiast z serwisem gowork.pl i jestem moderatorem forum, na którym jesteście aktywni. Nie znam wewnętrznej sytuacji tej firmy, dlatego spełniam swoje obowiązki i m.in. staram się pozyskiwać aktualne informacje o tym pracodawcy i pilnować merytorycznego toku dyskusji.

Pan Edward

Moja opinia moze byc tylko pozytywna. Pozdrawiam

Mietek

No jo jest zadowolony.

Karolina

Wasza dyskusja znacznie odbiega od tematu tego forum. Czy moglibyście powrócić do prowadzenia merytorycznej wymiany opinii o POLTHERMO Jan Thomsen jako pracodawcy? Jak w tym momencie przedstawia się sytuacja tej firmy? Jakie warunki zatrudnienia proponuje aktualnie na rozmowie kwalifikacyjnej?

Lukas
@Lukas 30.05.2018 19:38

Miało być psychiatra.....sorki za literówkę

Teodor

Fajnie jest. Kasa dobra, robota poukladana.

Karolina

Bardzo Was proszę o respektowanie tematyki tego forum i zamieszczanie na nim tylko opinii dotyczących bezpośrednio warunków pracy w POLTHERMO Jan Thomsen. Ponadto ważne, aby te wpisy merytorycznie opisywały wybraną przez Was kwestię. Wartościowe i rzetelne informacje o tej firmie, będą ważne dla osób, które rozważają aplikowanie do niej w najbliższym czasie.

Doskonale Doskonaly

Czyli w skrocie kierowca zawodowy

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca zawodowy

A jakie to ma znaczenie czy Polska czy niemiecka? Takim pytaniem dajasz świadectwo swojej niewiedzy i tym że nie dorosłeś do życia w Europie. Jakbys pojezdzil troche to wiedzialbys ze teraz ciagnik z NL, naczepa z DK a za kierychą PL ( lub ktoś inny....????) No i powiedz mi teraz : skąd jest ta firma ????????????

anonim

(usunięte przez administratora)

Lukas

Pewnie ktoś zazdrości ze firma się rozwija i dobrze prosperuje ....

privata

Firma jak każda inna... pęd gospodarki oraz próba osiągnięcia czegoś w życiu napędza ten cały świat... można mieć pretensje że tacho,że długo,że coś tam jeszcze... To jest transport,żaden pracodawca nie robi tego dla hobby,po prostu to jest biznes. Oni mają z tego pieniądze,a my mamy z nich. Pracowałem bardzo dawno,bywało różnie,ale wypłata była zawsze na czas. Wszyscy jesteśmy w jakiś sposób wykorzystywani przez pracodawców,ale nikt nam nie broni założyć własnej działalności i robić u samego siebie.Pozdrawiam Panią Ewelinę i starą załogę Polthermo niezależnie z kąd są(starzy wiedzą o co chodzi)

Nie chce mi się tego czytać...

Mam taką propozycję. Zamieńcie forum na np. Naszą klasę lub Nasze podwórko????.......I tak nikt się tu niczego nie dowie o firmie poza tym , że kierowcy to takie duże dzieci co mają chyba dużo wolnego czasu na wypisywanie jakiś głupot. Totalna żenada.....Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to z pewnoscią dotrze do firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lukas

Dać takim napinaczom po 15 tys to itak by znaleźli inny pretekst to narzekania ....Najlepiej co tydzień by chcieli być w domu i brać taka kasę i za nic nie odpowiadać...a to pracodawca ponosi całe ryzyko prowadzenia działalności gospodarczej...zastanówcie się jeden z drugim zanim skrytykujecie....po co palić mosty...

Lukas zwolniony 19.04.2018

Pracowałem w Polthermo ponad dwa lata jak w każdej firmie są plusy i minusy a tu plusy przeważają.praktycznie co drugi dzień jesteśmy na bazie jest zaplecze socjalne prysznic pralka suszarka bardzo ważne rzeczy dla kierowcy.jezdzimy tylko po stałych klientach po paru miesiącach można wyłączyć navi i śmigać na pamięć.pieniądze są fajne przy założeniu ze kierowca tez daje coś od siebie dla firmy a nie tylko wymaga .teraz po podwyżkach wątpię żeby ktoś znalazł lepiej płatną prace.cóż można więcej powiedzieć dla mnie osobiście najlepsza firma w jakiej pracowałem pozdro

Marcinek

Mowie o sobie, przeciez podpisuje sie pod postem swoim imieniem. Nie obracaj kota ogonem. Ten portal usuwa wiadomosci i wygladaja one jak wygladaja gdyz wymagaja pozniej od firm oplat za dostep do strony, tak sadze. Taka to filozofia i dlatego wiadomosci nie trzymaja logiki, sa czesciowo usuwane.

anonim

(usunięte przez administratora)

Czarnooki

Fajnie piszesz i do rymu i chymu ,jedziesz rowno wszytkim w porty ,lecz poczekaj chlopcze mily twoje dni sa policzone jak z ostrej piły.Za pare dni przekonasz sie o czym mowie i zobaczysz na czym polega h....... Ktos bedzie mial przechlapane ale ty jaja urwane...

anonim

(usunięte przez administratora)

PRACUJACY DALEJ
@A 27.04.2018 10:16

Jak piszesz takie bzdury to podaj dokladnie.Kto tak płacze o auto..I nie oczerniaj ludzi ktorzy uczciwie pracuja.I dokaduja sie ze spedytorami Slawim czy Tez Leszkiem .Bo normalnie Firma polthermo jest firma dobra .Slawi ocenia ludzi jednoczesnie i nie ma czegos takiego ze sa lepsi czy gorsi ,sami zbieramy szacunek .Wiec jesli pracowales i zostales zwolniony to z jakiegos powodu.Na temat firmy moge powiedziec super ,wyplata na czas zjady do domu niema problemu na zarobki sie nie narzeka.Wiec zamknac temat najlepiej z takimi ludzmi co takie bzdety wypisuja .Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca Bombowca

Tego postu nie napisal Slawek.

Fan

Haha fajne ktos z kierowcow ma talent naprawde sie usmialem!duzo prawdy ale szanoj kolegow albo dawaj na wszystkich bo brakuje pana MM

anonim

(usunięte przez administratora)

A
@anonymous 25.04.2018 16:58

Najwidoczniej nie rozumiesz metafory ani kontekstu wypowiedzi, jeżeli wiesz co to metafora

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca Bombowca

Ja nie mowilem nic o zadnej garstce osob. Ja juz ktorys raz powtorze, nic nie rozumiem z Pana wypowiedzi

Szubart

355 ocen. 10 razy wiecej niz Polthermo ma kierowcow. Ten portal jest jakis malo wiarygodny. Czy oni przypadkiem nie chca pozniej od firm jakis pieniedzy i celowo zostawiaja negatywne komentarze ? Cos tu jest nie tak, wiele osob chwali, zgraja powtarzajacej sie garstki osob zrobila miejsce do obrazania pozostalych

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja tylko przyprowadzilem Dundl

Dudel! Skończ już chłopie i wchodź do gabinetu bo kolejkę blokujesz!!!!

Mikolaj

Zatrudnilem sie, bylo warto. Jak dla mnie git. Ciesze sie . To nie to samo co moj poprzedni pracodawca pff. Teraz to ja sie czuje czegos warty

Staszek alkatraz
@Mikolaj 06.04.2018 04:39

Teraz to ja sie czuje czegos warty hehehe

Zostaw opinię o POLTHERMO Jan Thomsen - Szwecja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTHERMO Jan Thomsen