POLTHERMO Jan Thomsen

Szwecja

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 360 ocen.

Opinie o POLTHERMO Jan Thomsen

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTHERMO Jan Thomsen

burak ze wsi

Ta zgraja i garstka osób, to setki ludzi którzy odeszli. Wielu chwali na forum, skąd ty o tym wiesz? Dlaczego piszesz, że była zmiana w wielkim stylu w firmie? przecież z waszych wpisów wynika, że tam zawsze było cacy więc po co zmiany. Sam sobie zaprzeczasz. Dlatego znowu są nowe ogłoszenia o łapance na nowych ? Trole dajta już sobie spokój. Załóżcie sobie strone, gdzie będzie można zamieszczać tylko wasze pozytywne opinie.

Kierowca Bombowca
@burak ze wsi 16.04.2018 15:29

Ja nie mowilem nic o zadnej garstce osob. Ja juz ktorys raz powtorze, nic nie rozumiem z Pana wypowiedzi

Kto ma karte?

Cicho cos na forum ? Slawek robi parapetowke?

Kierowca Bombowca
@kierowca furmanki 16.04.2018 14:52

Ale ja nie rozumiem. Co to ma do rzeczy ?

Szubart

355 ocen. 10 razy wiecej niz Polthermo ma kierowcow. Ten portal jest jakis malo wiarygodny. Czy oni przypadkiem nie chca pozniej od firm jakis pieniedzy i celowo zostawiaja negatywne komentarze ? Cos tu jest nie tak, wiele osob chwali, zgraja powtarzajacej sie garstki osob zrobila miejsce do obrazania pozostalych

Szukasz pracy?

Były z Polthermo

Tak to prawda Sławomir Rogala jest wszystkiemu winny, normalnych ludzi nie umie traktować tylko swoich przydu... Studenta Zenka Brygadziste Mleczarza itd. Żeby tylko Thomsen wiedział to by było inaczej odrazu by małego wywalił za to co robi. Pozdrawiam chłopaków i Leszka który jest spoko.

Ja tylko przyprowadzilem Dundl
@Były z Polthermo 01.04.2018 19:46

Dudel! Skończ już chłopie i wchodź do gabinetu bo kolejkę blokujesz!!!!

Mikolaj

Zatrudnilem sie, bylo warto. Jak dla mnie git. Ciesze sie . To nie to samo co moj poprzedni pracodawca pff. Teraz to ja sie czuje czegos warty

Staszek alkatraz
@Mikolaj 06.04.2018 04:39

Teraz to ja sie czuje czegos warty hehehe

Zażenowany

Kierowco, jeśli szukasz pracy za 20 tysięcy zł, najlepiej w systemie 1/3, ponad to każdy weekend w domu, na miejscu pasażera pomocnik, który załaduje, rozładuje, umyje zestaw, wypełni papiery, zaparzy kawę, pościeli łóżeczko i do snu utuli. To dobrze trafiłeś, to forum jest w sam raz dla Ciebie. Starsi koledzy podzielą się najlepszym co mają, czyli swoim doświadczeniem życiowym. Niech tylko któryś warunek nie będzie spełniony, od razu dowiesz się gdzie donieś, na kogo i na jakie paragrafy się powołać, nawet donosik Ci wysmarują. Co prawda te rady nie zrobią z Ciebie lepszego kierowcy, ale za to możesz zostać niezłym konfidentem i zaskarbisz sobie dozgonny szacunek wśród innych konfidentów. Ale jeśli chcesz uczciwie zarabiać na życie i patrzeć w lustro z podniesioną głową, to wiej stąd gdzie pieprz rośnie, bo mocno zbłądziłeś. Dłuższe przebywanie grozi skrzywieniem charakteru i może się okazać, że już nic nie będzie takie jak wcześniej. Proszę administratora o podpięcie tego postu, żeby każdy wiedział, że wchodzi tu na własną odpowiedzialność. Natomiast rozmówców z obu stron barykady proszę o uszanowanie dopiero co zakończonych Świąt Wielkanocnych, im miej jadu tym lepiej. Miłej nocy wszystkim normalnym

Fuks

Chciałbym podzielić się swoją opinią praca w firmie jak dla mnie super i zarobki też kasa na czas a to najważniejsze mam tylko jedną uwagę za dużo plotek robią sami i dlatego tak się dzieje zastanówcie się nad tym

anonymous
@King 01.04.2018 18:45

Z ciebie jest king jak z tego młotek co się sika

nikt

Inicjały ,niktpodaje się gdy ktoś ma postawione zarzuty. Gdy pisze sie o realu używa sie pełnych nazw. Dziwko że taka firma z takimi prawnikami nie wie o tym. Oczywiście wie, ale uważają że reszta to laicy i ciemniaki.

anonymous
@misiek 02.04.2018 20:49

Administrator pewnie taki sam jak ci co piszą takie bzdury dlatego na wszystko pozwala kasuje pozytywne dla Polthermo opinie złe zostawia , takie cis naprawdę nadaje się do gazety

Rumcajs

A ja chciałem zapytać w jakim systemie są wyjazdy i czy Norwegia ciągniki 3 osie? Jazda na zasadzie kółek, np. PL - N, czy przerzuty N/S/DK/D? Nie znam firmy, ale z boku sprawia porządne wrażenie, szczególnie wozy.

misiek
@hi,hi 31.03.2018 23:20

ty pewnie z domu nie wychodzisz z tak parszywą mordą! nikt normalny nie opisuje tak kobiety! jedynie psychol!!!!

OBSERWATOR

Nie wiem kto jest administratorem tej strony, ale patrząc na to co tu się dzieje nie dowierzam własnym oczom!!! administrator stracił kompletnie kontrole nad tym wątkiem. to jest karalne!!!!! Jak można pozwolić umieszczać tak chore wpisy!!! używanie ordynarnych słów jest akceptowalne????? jak można takim słownictwem się posługiwać w stosunku do kobiety!!!! w ogóle do drugiego człowieka!!!!! to jest poniżej jakiekolwiek poziomu zachowania!!! ten watek nie daje już kompletnie żadnej rzetelnej informacji o pracy w tej firmie. stał się przedmiotem walki miedzy byłymi i aktualnymi pracownikami firmy. chore jest tylko to, że ludzie którzy odeszli nie potrafią uszanować dobrego imienia człowieka, jakim jest właściciel firmy, tylko mieszają go z błotem. Właściciel tej firmy ma oprócz tej, ma wiele innych firm, w których cieszy się uznaniem i renomą i w każdej swojej działalności przestrzega prawa i zasad moralnych, nie to co niektórzy na tym forum! wiec proszę się zastanowić jakim cudem tak zła firma w opinii co niektórych jeszcze utrzymuje się na rynku? ZauważyłNie wiem kto jest administratorem tej strony, ale patrząc na to co tu się dzieje nie dowierzam własnym oczom!!! administrator stracił kompletnie kontrole nad tym wątkiem. to jest karalne!!!!! Jak można pozwolić umieszczać tak chore wpisy!!! używanie ordynarnych słów jest akceptowalne????? jak można takim słownictwem się posługiwać w stosunku do kobiety!!!! w ogóle do drugiego człowieka!!!!! to jest poniżej jakiekolwiek poziomu zachowania!!! ten watek nie daje już kompletnie żadnej rzetelnej informacji o pracy w tej firmie. stał się przedmiotem walki miedzy byłymi i aktualnymi pracownikami firmy. chore jest tylko to, że ludzie którzy odeszli nie potrafią uszanować dobrego imienia człowieka, jakim jest właściciel firmy, tylko mieszają go z błotem. Właściciel tej firmy ma oprócz tej, ma wiele innych firm, w których cieszy się uznaniem i renomą i w każdej swojej działalności przestrzega prawa i zasad moralnych, nie to co niektórzy na tym forum! Jeśli administrator to czyta, to proszę się naprawdę zastanowić nad celem istnienia tego forum? czy założenie go miało na celu udzielenie ludziom kryjącym się pod chorymi nickami pola do mieszania ludzi z błotem? bezprawnego oczerniania innych? znieważania dobrego imienia właściciela firmy i jego pracowników? dla mnie w chwili obecnej to forum jest poniżej jakichkolwiek norm społecznych i zasad moralnych! także czytelników proszę o zastanowienie się nad sensem tego forum! bo na chwile obecną wszyscy udzielający się tu przedstawiają swoja prywatną wojnę, która z rzetelną informacją na temat działania firmy nie ma kompletnie nic wspólnego!

4 lata w POLTHERMO

Szanowni Państwo, Do wszystkich z Was, którzy zblądzili tu na to forum! Z pewnoscia chcieliscie sie czegos dowiedziec o firmie, o warunkach pracy, zespole, taborze....itp. Takie pewno były założenia twórców tego portalu. Tylko zapomnieli oni że żyjemy w Polsce , kraju w którym tak wielu ludzi nie dorosło jeszcze do życia w nowoczesnym społeczeństwie, do korzystania np. Z Internetu. Czytając posty tu zamieszczane zastanawiacie się kto to jest ten ( tak wiele razy wymieniany DUNDEL??? Ja wam podpowiem: to jest były pracownik firmy, który w przeszłości był naszym kolega z pracy, razem i ciężko pracowaliśmy ale także ( bywalo) wesoło spędzaliśmy czas na pausach. Po jego odejściu z pracy- przecież zwolnił się sam- założył sobie że jego głównym celem życiowym, będzie nie praca a zniszczenie! wszelkimi możliwymi sposobami jego byłej firmy , właścicieli i chyba pracowników też!! Robi to już od dłuższego czasu nasyłajac wszelkie możliwe kontrole wymyślając coraz to nowe "afery". Firma trwa, rozwija się i z pewnością działania te nie mają żadnego wpływu na bieżące funkcjonowanie. Co najwyżej od czasu do czasu to temat do rozmów, a i czasem do smiechu. Moja rada dla Was jest taka. Internet ( niestety) to nie miejsce na rzetelne info. Jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć to najlepiej zrobić to bezpośrednio u źródła, u nas kierowców pracujących w POLTHERMO. Przecież jesteśmy dobrze widoczni na drogach D,A,DK,S,LT,LV,Est,Fin czy PL. Poznacie nas po naprawdę nowoczesnej flocie której nie musimy się wstydzić...... Życzę Wam Wesołych Świąt i znalezienia uprawnionej DOBREJ pracy!

anonymous
@psycho 31.03.2018 11:17

Ty miałeś swoich jak siedziałeś co tobie włazili

os

Anonymous , Bogdan, anonymous, Irata , solo, Doświadczony...życiowo, Ferdynand , Nick , Marian, Maik , ax2, TS . Stasiu, Fick, wielbiciel AD zwróccie uwage na godz. wpisów albo rano, jak przyjeżdża do Guden i rano, w dzień to w niedziele, najwięcej w nocy godz. 23 do 02 godz. Wszyscy wiemy że po nocach spac nie może bo siedzi i wymyśla intrygi. Sam ze sobą pisze czyli już tak mu wali że nie ma zmiłuj.

rozczarowany

Krótko i fakty: Portal GOWORK na 350 ocen wynik 1 Portal Sławno na 900 ocen wynik 1 Portal zumi wykasowane opinie i zablokowany temat firmy eratransportu wątki wykasowane na żądanie Polthermo i to kilkakrotnie i zablokowane. Chciałem się zatrudnić ale spasowałem. A komentarze na tym forum, świadczą że chyba ci co piszą tak pozytywnie i dobrze to klakierzy. Zresztą widać wyraźnie po języku i obelgach że to towarzystwo chyba nie do końca wie co pisze. Ich poziom sięga szamba i jak ktoś napisał 2 metry mułu.

Szczepan.

pracowuje w tej firmie od lat. pije do oporu czasem nawet pałzy nie starcza. lubie zookraine w porno... firma super jak ja sam.

Rablo
@jacek Sz 05.03.2018 07:05

Jacenty, kto podszywa się pod tymi nicami nie muszę tłumaczyć. Kto to pisze też nie. To co robisz to twoja sprawa. Ja nie mam z tym nic wspólnego. Zawsze to goowno, chciało wszystkich skłócić ze sobą. Chociaż nie we wszystkim zgadzam się z Tobą, to Twój wybór.

anonim

(usunięte przez administratora)

Miroslaw

Bardzo dobra firma, profesjonalne podejscie do kazdego kierowcy. Brak naginania tacho, rewelacyjne pieniadze, fantastyczni ludzie

anonymous
@dr. konus 30.03.2018 08:00

Nachalny to jesteś ty dundel PSYCHO 1,zmień Medyka

Henryk

Dzień dobry wszystkim. Są przyjęcia w tej firmie, czy jest stan? Nie widzę nigdzie żadnego ogłoszenia.

4 lata w POLTHERMO

Dla wszystkich którzy choć trochę lubią swój zawód ( a może nawet kochają to co robią) garść RZETELNYCH informacji o pracy w Polthermo: Jeżeli chcesz jeździć nowym, zadbanym i przede wszystkim bezpiecznym sprzetem ( smoczki wykluczone) jeżeli chcesz otrzymywać zawsze terminowo uczciwie zarobioną wypłatę, korzystać z bezpiecznych i dobrze wyposażonych baz firmy na terenie D czy S, mieć do dyspozycji karty gotowe czy paliwowe, w miarę możliwości wracać do domu na kołach czy firmowym busem I pracować w fajnym , zrgranym zespołem ( biuro- kierowcy) to możesz STARAĆ się o pracę w POLTHERMO! Ale również zawsze możesz czerpać swoją wiedzę po wpisach kilku byłych sfrustrowanych pracowników którzy nie dość że zwolnili się na własną prośbę to jeszcze obrażają nie tylko byłych pracodawców to swoich dawnych kolegów! Ale są Kierowcy i "kierofcy".I tym drugim nigdzie nie będzie dobrze...... Tak więc szerokości dla wszystkich z życzeniami aby każdy mógł się cieszyć praca tak jak ja!

Mirek
@4 lata w POLTHERMO 20.03.2018 07:57

Ja na pewno nie jestem kierofco ale ty na bank jesteś KARTOFLEM

wolf

@Pracownik ten (usunięte przez administratora) co to napisa Nie chce mi sie komentować tego co napisałeś.......... (System 3/1 niepelny tydzien ale firma rekompensuje to zjazdami ciezarowkami do domu przelotami tez i to na zyczenie kierowcy bez klopotu. Czas pracy swietosc. Pieniadze od 6500 do 9000 starsi pracownicy 10. Z tym ze 6500 to wiecej stoisz niz jezdzisz, chyba ze w domu siedzisz to to bedzie inne. urlopy itd itp, umowa o prace. Ludzie pracuja po 16, 10 lat tutaj. Kazdy musi mowic za siebie, byli ludzie co stwierdzili po gorach nie beda jezdzic i po wzniesieniach i zrywali stosunek pracy). Ty byłes kiedys w górach? gdzie ? w polthermo ha,ha Riksgransen. Kiruna , Kilpisjarvi , Alta ? osmieszasz sie. Jesteś lepszy od Andersena w pisaniu basni. Sądząc po wpisie chyba masz jakis problem. W styczniu kilku byłych kierowców. otrzymało pisma z KPP w Opocznie. Ciekawe postanowienia , wydarzenia, zeznania są opisane, bardzo ciekawe. Akcja nabiera tempa. Czytałeś raport z kontroli ITD, PIP ? Znasz wyroki sadów w sprawach pracowników? Zainteresowani , policja, prokuratura kilka sądów ze szczegółami to wszystko zna. A nie zauważyłeś że Polthermo powstało w kwietniu 2010 r czyli niecałe 7 lat temu. Jesteś tak samo wiarygodny jak pracownicy którzy pracuja od 10 czy 16 lat, dłużej niz istnieje firma. Myslisz że za ten wpis zjedziesz do domu, czy obiecali za znalezienie kolejnych naiwnych kośc do michy.

hi,hi
@popop 03.03.2018 22:35

przywiezie w zgrzewce albo w pakecie hi,hi

Marcin

Praca okey. Ekipa zgrana, auta w dobrej formie. Na prace spedycji nie narzekam. Mamy karty flotowe więc nie płace za paliwo ze swojej kieszeni jeśli zdarzy się nie zatankować paliwa albo AD Blue na bazie. Pieniądze płacone mam na czas. Zjazdy w firmie są różnie. Część pracowników zjeżdża busem firmowym (nie płacimy za paliwo), a część swoimi ciężarówkami. Ciężarówki są przypisane do kierowców, nie ma zatrudnianych skoczków. Nie ma norm paliwowych i żadnych obciążeń za spalanie jest natomiast premia za niskie spalanie. Nie ma obciążeń za uszkodzenia auta i brudny samochód jest za to premia za czysty zestaw. Stołówki i prysznice na bazach, pralka, telewizor.

Stasiu

Koledzy nie dodali, ze w swieta tez nie pracujemy, nikt nam nie kaze zostawac i szef daje duze premie za swieta.

Rys
@Stasiu 27.03.2018 11:59

Zanim sie wypniesz smarujesz czyms (usunięte przez administratora) ,czy tak na sucho?

Kapitan Planeta

Moje zdanie.firma jak 100 innych chca cie wydymac jedni to lubia drudzy nie .ilu chlopakow odeszlo?jezdzi stala ekipa bo maja inne roboty niz reszta nasze kierunki niemcy-niemcy tacho wyjeban? Jazdy bez karty.jakos bedzie jak nie powiesz NIE ale ja nie klekam i mowie Hu? na was zegarki

Kapitan Planeta
@anonymous 25.03.2018 00:31

tak zrobiłem na twoim lysym lbie

POLTHERMO. .

Zwykły DZIAD TRANS !!!!

Kapitan Planeta

Keczup i duzy Darek dwoch ostatnich a reszta to ...

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

anonymous 21.03.2018 15:40 @1111 20.03.2018 21:57 Pieski ostro się gryzą. Ten wpis jest wizytówką tej firmy, wykasujcie go pomocna (12)

anonim

(usunięte przez administratora)

Zadowolonyy kierowca
@ja 21.03.2018 21:16

Ja też poproszę zegarek

hi,hi

Drzwiami i oknami walą do pracy na nowe orurowane FH 6 500 hi,hi,hi łowy na nowych frajerów. Firma Polthermo zatrudni kierowców C+E na chłodnie na trasy międzynarodowe. Główne trasy: Nie.......... ....... Spedytor Polak ogłoszenie z gratki z 03.2018 znowu kopiuj wklej.

Ja

W biurze kazdy kierowca powinien usiasc na komputerze i napisac swoja opnie czemu pracuje w Polthermo i tyle. Co to ma byc ! Cyrk jakis ! Polityka be, praca be , a ja kretyn bo jestem kierowca ! Poszedl precz oczerniaczu ! Opinie miales napisac nie forum robic tutaj i moich kolegow i kolezanki wyzywasz !

Ja
@anty kurestwu 21.03.2018 15:19

To jakies klamstwa, dlaczego takie brednie tutaj wisza ?

AD

Ja przed sądem pracy występuję sam bez adwokata. Wyrok jest niekorzystny dla poltermo. Być może, gdybym wynajął pełnomocnika już byłoby po sprawie. polthermo wynajmuje w sprawach cywilnych i karnych byłego prokuratora z poprzedniej kadencji PIS. Po wyborach założył kancelarie ,,adwokacką'' i próbuje zarabiać kase.Jego następczyni została zastępcą Ziobry ( to ta Pani od plagiatu) Ale nie wszyscy dają się zastraszać.( Mały i jego pełnomocnicy) taki jest bohater że nawet na sprawę apelacyjną w Piotrkowie przysłali aplikantke! (sympatyczna dziewczyna) Skład sędziowski 3 sędziów gdy wysłuchał mnie zobowiązał niemca do dostarczenia dowodów bo nie ma ich w sprawie!! Ciekawe co dalej.. Ci którzy mnie znają wiedzą że dla mnie godność bez względu na koszta jest najważniejsza. Dlatego śmiecie tak mnie atakują. Wsadziłem kupe kasy żeby udowodnć że jesteście dno. Już zresztą, wyrkiem SN pieniądze są na moim koncie. Za to śmieciu, że nie puściłeś mnie na rocznice śmierci żony nie zapomne nigdy. Przeczytaj sobie moją odpowiedź na wasze pismo do sądu. Tam pisze że nie żądanie materialne jest najważniejsze ale że Powód chce żeby w firmie niemca przestano przeprowadzać selekcje jak na rampie w Auschwitz. Sprawdź sobie dokumenty. za takie słowa powinniście oddać mnie do sądu. Czas niestety minął. Oskarżaliście mnie kilkakrotnie bo byłem jedynym który nie chciał być psem. Dziwię się, że ty który dla mnie jesteś śmieciem, młodszym , ale to nieważne , że ktoś dał radę postawić się urodziłeś się w Gdyni na mojej dzielnicy Grabówku sam powinieneś wiedzieć że tacy ludzie jak ja nie wybaczają. Fakt siedziałem za komuny w 77 wyszedłem na mocy amnesti ale boli to że ja w Gdyni po wyjściu chodziłem z podniesioną głową a ty ukryywłeś się ,dziadu potrafisz tylko pisać nic więcej

anonymous
@anonymous 18.03.2018 13:33

Ty poplac swoje dlugi jakie masz ,

Fuks

Macie cos pryawtnego do kogos to zalatwcie to prywatnie a nie jak dzieci nawet gorzej bo dzieci sa madrzejsze piszecie glupoty

Obserwator

Czytam i czytam te komentarze i śmiać mi chce...kierowcy, zaznaczam, byli kierowcy, zrobili sobie z tego forum gorzkie żale! Twierdzą, że nie interesuje ich, to co się dzieje w ich byłej "złej" firmie, a tymczasem spędzają tu całe dnie i zarywają noce, by tylko dopisać zgryźliwy komentarz. Niestety każdy z tych komentarzy nie dotyczy specyfiki pracy kierowcy, a jedynie są to opisy, które świadczą o poziomie inteligencji tych osób. Ciągłe pisanie o jakichś zegarkach, krasnalach, frajerach....co to jest???? Jeśli ktoś nie potrafi udzielić rzetelnej informacji o warunkach pracy w firmie, lepiej niech w ogóle tu nie zagląda. Na tą chwile, wszyscy, którzy uważają się za "wielkich tego świata", bo oczerniają firmę pod śmiesznymi nickami, ukazują tu tylko poziom swojej "inteligencji".....niestety marny. Gratuluje panowie...

Lo
@Obserwator 15.03.2018 16:48

Zgadzam sie z toba to jest jakas komedia co tu pisza

Zostaw opinię o POLTHERMO Jan Thomsen - Szwecja

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLTHERMO Jan Thomsen