4.1/5

• Abbeyfeale

3. Opinie o pracodawcach Cork
  5. Opinie o Ward Personnel Limited

Opinie o Ward Personnel Limited Cork

Nie przegap nowości o Ward Personnel Limited!

Piotr

18.02.2022 15:46

Mi tam pasowalo, wszystko tak jak uzgodnione przez telefon/emial. Chlopki odbieraja z lotniska czy autokaru, zawoza na kwatere (kazdy ma swoj pokoj a nie jakies baraki). Wyplaty co tydzien na konto , oplaty wiadomo za dom( czynsz za pokoj, ogrzewanie , smieci) tak jak w Polsce, no chyba ze ktos nigdy nie wynajmowal to sie dziwi ???? Na grafik tez nie narzekelem, sa nagdodziny ale nie muszisz robic co tydzien jak nie chesz. Spokojnie da sie zyc i odlozyc. Zgrana epika w robocie i duzo rodakow na miescie. Administracja po polsku - Pani wszystko wytlumaczy i pomoze, list mozna dostac od reki albo na maila, wystarczy zadzonic czy napisac widomosc. Planuje do Warda wrocic.
    Juzek

28.01.2022 09:05

Wszystko jak najbardziej okey,praowalem w dublinie przy klimatyzatorach i tak jak wszystko bylo wczesniej powiedziane tak bylo na miejscu. Kasa co tydzien w piatek na koncie, swietne warunki zakwaterowania, duzo nadgodzin, ja polecam bardzo ta agencje
    Paweł

15.01.2022 22:10

Jak z zarobkami?
    Paweł

15.01.2022 18:41

Jak z zarobkami na stolarni?
    Kamcio

13.01.2022 08:36

Pracowalem dla tej agencji prawie caly 2021rok, nie bylo zadnych problemow. Jak powiedzili przez telefon tak pozniej bylo. Roboty duzo, nadgodzinki do oporu wiec da sie zarobic. Warunki spoko i najwazniejsze pomagaja w zalatwieniu wszystkich spraw (nawet drobnych), czego sie obawialem bo po Angielsku ani slowa, ale wszyscy mega pomocni. Ekipa w pracy tez spoko wiec jak ktos szuka roboty to polecam.
    Wisła_P_King

15.12.2021 10:14

Pracowalem dla Worda przez prawie rok i wszystko było ok, kasa się zgadzała co tydzień, mieszkanie git, na koniec uścisk dłoni i bajo do norkow, ale przewinęło się kilku pseudo fachur którzy polecieli z roboty a teraz widzę wylewają jakieś smutki. Jak się znasz na robocie i ogarniasz blachę i nie zawalasz roboty to polecam worda,bo stawki godne, nadgodziny też są.
    Maciej

09.12.2021 13:30

Pracuje z Wardem od pol roku i jestem bardzo zadowolony. Odbior z lotniska, zapewnione zakwaterowanie i pewna praca. W pierwszym dniu zabrali mnie na budowe i przedstawili chlopakom z budowy. Pomogli zalatwic kursy Safe Pass i Manual Handling po polsku. Pomogli zalozyc PPS numer (tutejszy Pesel) i konto w banku. Pomagaja w sprawach urzedowych. Godziny tez spoko, tak jak w ogloszeniu bylo, mozliwe nadgodziny. Idzie zarobic i odlozyc kase. Polska spolecznosc i sklepy, wiec prawie jak w domu. Polecam.
    Elektryk ze Slaska

03.12.2021 12:14

Witam wszytkich tak czytam opinie i normalnie nie chce mi sie wierzyc ze Ci ludzie pracowali kiedykolwiek dla Warda. Ja pracuje dla nich od ponad roku. Od samego poczatku byli pomocni we wszytkim.organizacja niezbednych dokumentow zakwaterowanie. Wypalty zawsze o czasie paski za wypalty z pelnym rozliczeniem. Nie moge powiedziec o nich zlego slowa a wrecz przeciwnie mozna na nich liczyc w kazdej sprawie. Pozdrawiam hejterow:)
    Tomasz Dudkiewicz

01.12.2021 11:22

Niemam zastrzeżeń do tej agencji, po rozmowie o pracę chłopaki postanowiłem spróbować czegoś innego w innym kraju. Chłopaki odebrali z lotniska izakwaterowali w domu, wypłaty zawsze w piątek na koncie a jak potrzeba jakieś pomocy to pomagają we wszystkich sprawach czy to z pomocą w urzędzie czy z wyrobieniem dodatkowego kursu, ja osobiście polecam

30.11.2021 16:06

Ward Personnel to jedna z najlepszych agencji pracy w Irlandii, a naszą reputację i pozycję zdobyliśmy dzięki znajdowaniu najlepszych kandydatów dla naszych klientów, a także dzięki traktowaniu naszych pracowników z najwyższym szacunkiem oraz uprzejmością.
    Jeżeli chciałbyś wyjechać do Irlandii na kilka miesięcy, żeby zaoszczędzić na nowy dom lub mieszkanie lub planujesz dłuższy pobyt na Zielonej Wyspie to Ward Personnel powinien być Twoim  pierwszym przystankiem w poszukiwaniu pracy. Nasi klienci to największe firmy z branży budowlanej, instalacyjnej, produkcyjnej czy przemysłowej i posiadamy wiele ofert pracy zarówno w Irlandii jak i na kontynencie. Ciągle poszukujemy zarówno doświadczonych specjalistów budowlanych, instalacyjnych jak i wykwalifikowanych i niewykwalifikowanych pracowników zakładów produkcyjnych.
    Niedawno otworzyliśmy nasze biuro w Lublinie, gdzie możesz spotkać naszych rekruterów twarzą w twarz, a na miejscu w Irlandii mamy zespół koordynatorów, którzy zadbają, aby Twój przyjazd do Irlandii przebiegał miło i przyjemnie. Sprawdź zakładkę „Poznaj nasz zespół”, aby dowiedzieć się więcej o naszym desygnowanym team’ie.
    Irlandia w przeciwieństwie do Wielkiej Brytanii pozostała w Unii Europejskiej więc praca jest dostępna od zaraz bez pozwoleń na wyjazd, a tanie linie lotnicze Ryanair zapewniają rozsądne ceny biletów z każdego lotniska w Polsce. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie, elastyczne godziny pracy (także nadgodziny), łagodna pogoda, piękne krajobrazy i przyjaźni ludzie sprawiają, że Irlandia jest najlepszym wyborem do pracy za granicą z wysokim standardem i jakością życia.
    Lokalna Polska społeczność oraz Polskie sklepy na pewno ułatwią Twoją aklimatyzację na miejscu,a  my zapewniamy odebranie z lotniska, zorganizowanie transportu na miejscu, zakwaterowanie w pojedyńczych pokojach w domkach jednorodzinnych o wysokim standardzie oraz pomoc w organizacji spraw administracyjnych takich jak Irlandzki numer podatkowy, konto bankowe czy kursy BHP. Po rozpoczęciu pracy otrzymasz dostęp do polskojęzycznych koordynatorów zarówno do spraw związanych z pracą jak i księgowością, aby zapewnić pomoc i doradztwo w każdej dziedzinie. Wszystko po to, żeby nasza współpraca przebiegała bezproblemowo.
    W Irlandii będziesz pracować na Irlandzkiej bezterminowej umowie o prace ze wszystkimi świadczeniami z dodatkowo płatnymi urlopami oraz dniami ustawowo wolnymi od pracy. Ward Personnel słynie z dokładnego przestrzegania przepisów prawa pracy, a Polscy pracownicy są traktowani na równi z Irlandzkimi pod każdym względem, szczególnie stawek godzinowych. Znaleźliśmy pracę i zmieniliśmy życie ponad 500 Polaków, a naszym celem jest przekroczenie 1000 osób w roku 2022 dlatego zostań częścią #BudujemyPrzyszlosc i skontaktuj się z nami w celu rozwoju Twojej kariery zawodowej w Irlandii.

News image
    Elektryczek

17.11.2021 11:55

Pracuje dla warda juz ponad 1.5 roku i jestem zadowolony. Od poczatku wszystko tak jak umowione, chlopaki pomagaja z cala biurokracja od poczatku az do teraz, komunikacja jest spoko i pieniadze tez terminowo na koncie. Ja osobiscie polecam ta agencje.

Oferty pracy - Ward Personnel Limited

Pracownik Fizyczny w Irlandii k/m/n

Cork

Pracownik Fizyczny k/m/n

Tarnobrzeg

Pracownik Fizyczny k/m/n

Nakło nad Notecią

27.10.2021 10:19

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Ward Personnel Limited?

02.11.2021 01:45

Biegła znajomość języka angielskiego poziom min B 2, C 1 komunikatywność prawo jazdy i minimum średnie wykształcenie. A najlepiej , to się samemu dowiedzieć. A jak chcesz procować pod firmą, po przez pośrednictwo na przykład w Cygnum , to wystarczą tylko chęci do pracy i jakieś doświadczenie na stolarni, budowie lub produkcji. Biorą wszystkich liczą się tylko chęci. Ale w Cygnum nie polecam. Proszę sobie sprawdzić na go worku opinie. Nie zachęcają tam do pracy.
    J 23

13.10.2021 02:03

Mateusz to niezły cygan. Firma jest we wszystkim pomocna. To prawda. Ale przy wypłatach, to nie wygląda już to tak kolorowo jak obiecują. Bynajmniej ja się zawiodłem co do tej firmy.
    AKK

29.09.2021 09:26

Muszę dodać ten wpis bo nie był bym sobą gdybym tego nie zrobił, wyjechaliśmy wraz z kolegą do pracy przez tę agencję oczywiście blalblalba odbiór z lotniska nie istnieję musieliśmy (usunięte przez administratora) z walizkami przez dublin do hotelu rano na safepass który trwa pełne 10h oczywiście nikt nam nie powiedział o jedzeniu kanapkach chociaż na całe szczęście był na miejscu jakiś mały poczęstunek.Po skończonym SafePass na autobus do Cork w tym czasie otrzymujemy wiadomość że nie będziemy mieszkać w mieszkaniach w których docelowo mieliśmy mieszkać ponieważ siadła elektronika i będziemy mieszkać osobno, to raz dwa że nie wiadomo gdzie i z kim okej to jeszcze przecierpieliśmy aczkolwiek po dojeździe na miejsce okazuję się że jest BankHoliday co mi nie przeszkadza aczkolwiek nasz lot bukowaliśmy bardzo szybko ponieważ tak firma chciała i bilet wyniósł nas prawie 1000zł na osobę. No i po tych wszystkich perturbacjach zaczyna się wtorek czekamy na busa ale po nas nie przyjeżdża dostajemy śmiesznego smsa że health officer nie pojawił się na budowie co oczywiście było ściemą bo o 14 dostajemy kolejnego smsa że nie ma dla nas pracy i tak 2 tygodnie czekania w tym czasie znaleźliśmy wspaniałego Polaka który dał na całe szczęście pracę bo gdyby nie to już byśmy byli w Polsce z -- zarobkiem. Nie mówię że wszyscy tak mają ale ja osobiście NIE POLECAM ZDECYDOWANIE TEJ AGENCJI .
    AKK

05.10.2021 15:45

Muszę dodać dodatkową opinie bo owa którą pisałem była pod mega złymi emocjami:) Dodam od siebie że nie wszyscy którzy tam pracują mają źle jest masa ludzi którzy przylatują pracować i faktycznie sobie chwalą ja podałem przykład na nas 2 którym może los akurat rzucił kłody pod nogi i tak miało być :) Dodam od siebie bo nie był bym sobą firma zapłaciła nam za spanie które nam załatwiła firma poczyniła kroki do wypłaty 250 euro za 2 tygodnie które nie mieliśmy pracy oczywiście jest to marginalne z tym jakie koszty psychiczne ponieśliśmy nie mając pracy aczkolwiek jednak chciała jakoś zrekompensować nam ten pobyt.Teraz jest to opinia finalna ;)

30.09.2021 20:50

Nie polecam wszystko to jedne wielkie kłamstwo ja wróciłem do Polski nie zostało mi wypłacone wynagrodzenie podatek ukradli dla siebie nie wypłacają pieniędzy obiecują a robią co innego jedno wielkie (usunięte przez administratora) Omijać to szerokim łukiem ludzie nie dajcie się wkręcić
    Arczi

26.09.2021 15:20

Dostałem SMS na montera izolacji do Irlandii napisz czy brać tą robotę czy nie ?
    krakusek83

16.04.2021 15:47

Elektryk Irlandia – uzbrajanie klimatyzatorów przemysłowych , jakieś informacje na temat tej pracy ktoś posiada? Czy warto jechać prze tego pośrednika do pracy?
    Nowypl3

28.05.2021 01:51

Witam serdecznie. "UWAGA UWAGA UWAGA"!!!! Odradzam współprace z oto ta pseudo agencji "UWAGA-WARD PERSONNEL" pracy pod każdym względem jak i pozorem na początku wszystko ładnie pięknie a zaledwie po miesiącu wszystko wychodzi na jaw okradają człowieka jak tylko mogą umawianie jakiejkolwiek ważnej sprawy tylko i wyłącznie na gębę. Żadnej pomocy tylko wyzysk finansowy. "NIE POLECAM"
    Bartek

11.09.2021 00:01

Dokładnie. Miałem to samo. Ta firma to padaczka.
    Trebor75

21.08.2021 10:35

Wyjazd we wrześniu na montaż rurociągów. Warto czy nie? Jest ok. czy na miejscu okazuje się kicha?
    Janek

10.09.2021 20:47

Wszystko ok na miejscu, samochód wynajęty dla nas, mieszkanie zalstiowne nowe, dużo godzin, chłopaki wszystko ogarniają na miejscu, jak masz jakieś pytania możesz do nich dzwonić o każdej porze. Nas odebrali o 4 mas ranem, mieliśmy autobus z Dublina, szczerze nie spodziewałem się takiego zanagazowNia. Polecam
    Maciej1992

23.06.2021 13:33

Czytając poprzednie opinię miałem obawy jeśli chodzi o Ward Personnel, po kilku telefonach i rozmowach z chłopakami postanowiłem swoich sił w Irlandii. To co było umawiane wcześniej zgadzało się na miejscu, wypłata na konto bankowe w każdy piątek, jeśli chodzi o opłaty np za mieszkanie to tak jak było wcześniej umawiane, niemam zastrzeżeń do tej agencji i kontynuuje pracę z nimi
    Ancd

13.11.2020 17:07

Nie polecam nikomu nawiązywać współpracy z tymi ludźmi. Krętactwo, (usunięte przez administratora) i kombinowanie na każdym kroku. Pięknie obiecują na początku a potem sytuacja wywraca się do góry nogami.
    Borys

13.11.2020 18:22

Mógłbyś rozwinąć co Cię zaskoczyło,miałem tam jechać już 2 razy i byłem usilnie namawiany na ten wyjazd ale nie doszedł do skutku,pozdrawiam.

15.06.2021 12:25

Szczera prawda, wyjechałem z tą firmą do pracy, ale szybko przejrzałem na oczy, nigdy więcej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ward Personnel Limited?

Wiktoria

14.05.2021 16:21

Cześć, z tego co widzę, Ward zatrudnia do pracy za granicą. Czy w takim wypadku znajomość języka obcego jest konieczna? Bo nie wiem, skąd mogę wziąć taką informację, może tutaj ktoś mi napisze. Ogromne dzięki za jakiekolwiek szczegóły na temat tego, jakie trzeba mieć kompetencje, żeby dostać się tam do pracy.
    Dominik

01.06.2021 14:22

Zgadzam się z tobą ze mną było to samo.
    T

02.06.2021 08:18

Język nie jest wymagany
    Kuba

24.02.2021 20:39

Witam czy ktoś wyjeżdżał w 2021 roku przez ta firmę bądź planuje jechać i mógł by jakiś szczerze i normalnie opisać jak jest z ta firma?
    T

31.05.2021 18:27

Wybieram się tam na montera izolacji, rozmawiałem tak jak pisze tak mówią a co będzie to się okaże.
    Dominik

01.06.2021 14:20

Nie polecam ich nie pomagają w sprawach urzedowych. Zawyżają opłaty i podają firmę która pobiera opłaty w wysokości ponad 25 procent do rozliczeń podatkowych. Jedna wielka masakra jezeli chcesz zarobić to sobie ich odpusc.

Kontakt - Ward Personnel Limited

Cork

Tobiasz

19.05.2021 12:11

Czy to prawda, że ludzie masowo sie zwalniaja z podjetych prac? : (
    Nowypl3

28.05.2021 01:50

Tak czysta 100% PRAWA
    Bolo

05.03.2021 13:53

Jadę do Irlandii do pracy w fabryce przetwórstwa obiecują apartament i 700 euro tygodniowo za 50 godzin pracy jakieś opinie info
    Komo

05.08.2020 11:40

Witam , czy wiadomo coś konktretnego odnośnie rekrutacji dla monterów izolacji przemysłowej na projekt w Dublinie ? tzn . od kiedy się zaczyna , ktoś kontaktował się z kandydatami etc.
    Abababa

14.04.2020 15:31

Witam jak tam praca w Irlandii jako monter izolacji bo widzę że potrzebują do pracy był ktoś albo może jest mógł by opisać jak mieszkania stawki atmosfera w pracy i ogólnie praca dzięki z góry
    Elektryk

19.03.2020 13:09

Odradzam każdemu kto tam jedzie szczególnie uwaga na cwaniaczka Kubę, (usunięte przez administratora) niesamowity w dodatku (usunięte przez administratora) Agencja nie wypłaciła ostatniej wypłaty ok 800euro oraz nie rozliczyła się z podatku z Mieszkania itd. Zakwaterowanie płatne na wsi 50km od pracy bez ogrzewania. Kłamstwa od samego początku (usunięte przez administratora)
    Borys

20.03.2020 06:05

Ooooo Pan Kuba...miło to słyszeć, rozmawiałem z nim parę razy a wydawał się taki miód jak o wszystkim opowiadał, jednak realia są inne...fajnie ze napisałeś ten komentarz
    Krzych

28.02.2020 17:04

Mają pracę dla spawaczy, a jakie stawki?
    Coolmax

23.02.2020 12:58

Witam. Czy ktos tam rozmawia po polsku w kwesti pomocy na starcie tj nocleg, umowa, transport? Zastanawiam się nad praca montera klimatyzacji. Pozdrawiam
    Coolmax

27.02.2020 07:48

W stopniu komunikatywnym w moim przypadku to za dużo powiedziane. Mimo to dogadać się jakoś powinienen, do szkoły chodziłem ale jak się nie używa to się zapomina. Wszystko kwestią czasu. Dzięki za odpowiedź, każda rada cenna przed takim wyjazdem. Pozdrawiam
    AK

08.07.2019 14:32

Witam, miałem przyjemność pracować dla tej firmy w Dublinie. Od kilku lat miałem do czynienia z różnymi agencjami pracy, ale ta jest zdecydowanie najlepsza. Nie pracowałem długo, bo musiałem pilnie zjechać do Polski, ale moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo dobre. Jeśli uda mi się uporządkować sprawy, na pewno tam wrócę. Szczególne uznanie dla Pana Jakuba- pełna profeska! Można na Niego liczyć- zawsze chętny do pomocy. Odebrał mnie z lotniska (sb wieczorem), miałem załatwiony nocleg i transport do pracy. Pomaga we wszystkich sprawach, które muszą być załatwione na starcie. Nie jest to opinia pisana przez pracownika Ward P., ani na zlecenie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających.
    IzolerPlock

08.03.2019 13:16

Zadnych zarzutow odebrali z lotniska na miejscu wszystko wporzadku w chacie godziny jak w ogloszeniu wyplata co tydzien na polskie konto. trzeba czekac na zwrot podatku kilka tygodni ale wszystko zaplacone jak nalezy.
    Płock

19.03.2019 09:01

Możesz napisać coś więcej co robisz na miejscu, jaką masz stawkę co z zakwaterowaniem itp.......
    bubu

30.04.2019 22:53

gdzie mieszkasz,w Robertson?Pilnuj swojej kasy,ta ekipa kroi...
    anonymous

16.09.2018 19:32

Witam, dzwoniąc po numer do Corku do tej firmy , mówi ktoś po Polsku ?
    bombon

11.07.2018 20:30

I jak tam chłopcy? Właśnie mam zamiar wyjechać :) jak tam wasze doświadczenia ?
    ADAM

10.04.2018 09:38

Ludzie uważajcie na tych oszustów zero organizacji zatajają wiele spraw co wychodzą na miejscu w IRLANDII

21.04.2018 10:54

Czy mógł by się Pan że mną skontaktować? [email protected]
    anonymous

25.04.2018 22:24

a co masz do powiedzenia?
    Chyba tu wrócę...

14.11.2017 03:13

Miałem przyjemność pracować w Dublinie,na nowej inwestycji,jest to Zakład Farmaceutyczny,wieszaliśmy kanały wentylacyjne.Atmosfera w pracy niezła,Irlandczycy mentalnie podobni do nas,ale mądrzejsi pod wieloma względami...Jeżeli chodzi o sprawy organizacyjne,nie miałem niespodzianek.Tak,jak było uzgodnione,tak się odbyło.Jechałem do Irlandii pierwszy raz,musiałem zabrać kasę na start tj.kwatera(450 E =50 Kaucja) i Safe Pase(ok.400 E)Byłem w wielu miejscach i wiem,że ściemniacze i lekkoduchy nie będą w Irlandii mieli łatwo,wypłaty co tydzień,to bardzo łatwy pieniądz do wydania,jednak życie singla nie jest tanie...Szybko doszedłem do wniosku,że tu nikt nikogo nie prowadzi za rączke,niektóre sprawy należy poprowadzić samemu,co nie znaczy,że firma olała nas.Generalnie nie narzekam,wróciłem z kasą,zdrowy,praca ok.najbardziej irytującą rzeczą były przeróżne szkolenia BHP,aż do przesady,wprost męczące,ale tak tutaj już jest...
    Praca

05.03.2018 18:44

Witam masz może do nich e-mail z góry dziękuję pozdrawiam
    Przyszły

10.03.2018 17:08

Witam masz może do nich numer telefonu pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Ward Personnel Limited