2.2/5

• Żarki

3. Opinie o pracodawcach Görlitz
  5. Opinie o Exact Forestall GmbH

Opinie o Exact Forestall GmbH Görlitz

Nie przegap nowości o Exact Forestall GmbH!

21.04.2023 11:04

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Exact Systems GmbH? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

22.04.2023 18:32

Też jestem ciekawa czy są dodatkowo płatne, przez aplikacje można wypłacać część wynagrodzenia

20.02.2023 23:06

08.03.2023 17:29

A przy czym pracowałeś?
Jagoda

24.11.2022 13:08

Ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, jestem pozytywnie zaskoczona. Dodam, że pierwszy raz spotykalam się z tak miła i sympatyczna osoba podczas rozmowy. Takich osób rzadko się spotyka podczas rozmów kwalifikacyjnych. Panie Macieju dziękuję. Inni powinni się od Pana uczyć.
B.W.

24.04.2022 18:49

Witam, Polecam pracę w Exact Systems. Wiele się nauczyłam, jestem wdzięczna do dziś. Dziękuję.
Jani

06.05.2022 00:48

Czego się nauczyłaś?

03.11.2020 10:19

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Exact Systems GmbH?
Andzia

03.12.2019 12:21

Nasza historia z tą firmą była też ciekawa, początki czyli ponad 3 lata temu były super, trafiliśmy na fajne zlecenie kasa była spoko jak dla osób wyjeżdżających pierwszy raz za granicę. Niestety to się skończyło jak trafiliśmy pod kordynatora regionalnego Zbigniewa C. Żółtodziób z mlekiem pod nosem co poniewierał ludźmi. I się zaczęła jazda bez trzymanki. Za premię uznawał to że jeździliśmy ogrom kilometrów swoim prywatnym samochodem, a obiecali mi cos innego. Każda walka w biurze kończyła się dla nas porażka. Przyszedł czas że zachorowalismy a zwolnienie było od Polskiego lekarza ( niemiecka umowa) firma powiedziała że nie akceptują zwolnień od polskiego lekarza. Więc wnioski nasuwają się same jesteś na urlopie w Polsce złamiesz nogę to musisz jechać do Niemiec żeby ci ją poskładali? No raczej nie. Niedawno wygraliśmy z nimi w sadzie, walczyliśmy prawie dwa lata o swoje pieniądze. Zwolniono nas w trakcie zwolnienia lekarskiego ( jest to legalne na niemieckiej) nawet nie mieliśmy szans zarejestowac się w urzędzie pracy bo nie chcieli wystawić świadectwa pracy! Jeżeli prawo stoi po naszej stronie trzeba walczyć. A właściciele firmy powinni spłonąć w piekle!!! Wszyscy którzy pracowali odeszli, dobrzy pracownicy, nawet panie z biura które miały trochę sumienia odeszły do konkurencji... Radzę się trzymać z daleka od tych oszustów. Jest wiele dobrych firm. A w pozytywne opinie nie uwierzę.
xyz

10.01.2020 00:16

Potwierdzam. Mi również nie chcieli zapłacić za zwolnienie z polski, dopiero po napisaniu maila od radcy prawnego pieniądze zostały wypłacone. W tej firmie trzeba dobrze znać przepisy niemieckie, bo wielokrotnie zauważyłem wykorzystywanie na korzyść firmy nieznajomości prawa.
Andzia

08.07.2020 21:29

Nie jestem agencja pracy niech każdy testuje na własnej skórze. Na tacy każdy by chciał hahaha
Grzesiek

25.05.2020 13:09

Wraz z żoną wróciliśmy do Polski przez panującą sytuację związaną z pandemią. Nie możemy jednak powiedzieć złego słowa na pracę, bo mamy dobry kontakt z osobami z firmy. Czujemy, że osoby dbają o to żebyśmy mogli wrócić do pracy.

15.04.2020 10:34

Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?

05.05.2020 19:28

Niedziela 50% dodatku no i święta 100% oczywiście jak pracujesz. Mieszkanie za darmo i zwrot za dojazd to tyle jeśli chodzi o jakieś dodatki.
milka

22.05.2020 14:34

nie ma dodatkowych siwadczen
Radosław

05.05.2020 09:17

Pracowałem w zachodnim rejonie Niemiec w tej firmie. Mogłem uczestniczyć w kilku projektach co dało mi możliwość rozwoju. Mając swój własny samochód na pewno jest łatwiej.

05.05.2020 19:41

Zdecydowanie łatwiej gdy ma się własne auto. Ale jak ktoś jest na "stałym" projekcie to komunikacją zawsze można sobie dojechać. Co do rozwoju to zależy gdzie się jest, na moim projekcie faktycznie można było się rozwijać
Bea29

16.06.2019 21:41

Cześć, pracowałam ponad 4 lata w Exact Systems: na umowie zlecenie 3 lata a na niemieckiej 1,5 roku. Wiekszy hajs byl na u.zlecenie zawsze:) Wrócilam do Pl bo od poczatku mialam jasną wizję celu- zarobić siano i wrocic. I zarobilam:) Pracuje w Pl, mam nawet dobra prace, bo w firmie Exact systems: 1. nauczylam sie jezyka niemieckiego 2. mam duze doswiadczenie, bo poznalam specyfike pracy wielu zakladow 3. dobrze nauczylam się pracowac zespołowo. wszystko w Waszych rękach!:)

16.09.2019 22:13

Buhaha podstawiony komentarz juz z 5 raz na tym forum identyczny wpis

05.05.2020 19:39

Może i podstawiony nie mnie oceniać, lecz sam wiem że mnie Exact jednak trochę dał. Pracowałem 3 lata w Polsce a następnie 2 w Niemczech, nie dostałem przedłużenia niemieckiej umowy i podziękowałem, wróciłem do Polski, dostałem pracę w dziale jakości w jednej z firm i nie narzekam. Chociaż ja akurat miałem szczęście bo mój projekt był specyficzny i poza zwykłą kontrolą na produkcji czy strefie, ludzie z samej góry (dział jakości) zabierali wybrane osoby do siebie i szkoliły je do jakiś tam ich projektów gdzie jednym słowem mówiąc Exact miał robotę biurową w zasadzie. Ale wiadomo są różne projekty. @Rafał - Czy Exact dał jakieś wsparcie? Koordynator jako tłumacz gdy mój angielski zawodził, ot całe wsparcie ;)
Iza

22.04.2020 10:41

Pracuję w Exact Systems od kilku miesięcy i jest całkiem ok. Mieszkanie jest za darmo, dostaję zwrot za dojazd. Praca nie jest ciężka ale dobrze jest mówić chociaż komunikatywnie po niemiecku.

05.03.2020 05:49

Krzysztof

12.03.2020 08:52

Zbyszek to pół biedy, ale Maciej B. Ten to jest gigant ????
X y z

16.03.2020 12:37

Gigant bo wysoki i z brzuchem? Hahaha Nazwisko odpowiednie do osoby.
X x

24.01.2020 22:50

Jakieś świeże opinie na temat metza? Warto jechać na ten projekt? Ludzie wporządku?
Byly pracownik

19.02.2020 09:28

To ten projekt w metz jeszcze istnieje? Jeszcze inspekcja pracy sie za nich nie wzieła? Chcesz do (usunięte przez administratora) to jedz....

Oferty pracy - Exact Forestall GmbH

Lakiernik samochodowy

Zabrze

18300 - 29500 PLN / m

Szwacz / Szwaczka (poszycia samochodowe)

Berlin

14600 - 21400 PLN / m

Produkcja - OD ZARAZ

Gandawa

14000 - 20500 PLN / m

Koordynator zespołu k/m/n

Berlin

3200 - 3500 EUR / m

Wsparcie produkcji, obsługa maszyn produkcyjnych

Aalst

14100 - 20500 PLN / m

Obsługa maszyn przemysłowych

Genk

15500 - 21200 PLN / m

05.01.2020 09:32

Ciężko jest w systemie 12/12 w Exact Systems GmbH? Ktoś coś?
Gumis

05.02.2020 16:49

Ogólnie praca nie jest ciężka plus . Tylko koordynatorzy są z innej bajki czyli stan upośledzenia umysłowego w stopniu lekkim to jest minus

05.12.2019 13:31

W jakiej firmie obecnie pracujesz?

25.07.2019 12:56

Po co pracujecie w tym (usunięte przez administratora) za 1tys euro... w kamenz jest fabryka baterii do mercedesa i zrobicie 2.300 euro netto w systemie 4 zmianowym biora bez jezyka na produkcje.

16.09.2019 22:16

przez posrednika 2100 a pod firme 2300 ale niedlugo zmienaja system na 3 zmiany i zabiora 400 euro dodatek
Dan98

26.11.2019 13:15

moge prosić o namiary, jeśli przyjmuja do kamenz bez jezyka?
5 lat pracy !!!

24.10.2019 11:38

po 5 latach pracy nie dostalismy nawet świadectwa ani zaswadczenia , 2 lata na niemckiej umowie i 3 na zleceniu . Firma to śmiech . (usunięte przez administratora)Team liderzy bez niemieckiego na nie których projektach. Traktują ludzi jak psów .
XXX

30.09.2019 22:14

Pracowała w firmie ok 5 lat na samym początku wydawało się spoko zarobki i wgl ale co roku bylo coraz gorzej. Umowy zlecenia fakt pierwsza moja umowa pozniej mialam niemiecka pozniej zaś wprowadzili umowę zlecenie. Moim zdaniem firma jest na skraju bankructwa juz nie wiedzą co maja człowiekowi zabrac zeby sie wzbogacić ,najpierw wprowadzili za mieszkanie 300 euro pozniej zmiana na 200 euro szok :oo Druga sprawa to liderzy nie wiem skąd Oni się biorą i jak Trafiają na takie stanowisko bez kompletnej znajomości języka niemieckiego, zwykły kontroler zna lepiej język niemiecki niz lider śmiech.
Byla

04.10.2019 14:59

Tak dlugo jak beda chetni do pracy w taking warunkach, tak dlugo Exact bedzie z tego korzystal.
Raptor

19.08.2019 13:10

Pracowal ktos przez ta firme w Belgii ? Prosilbym o opinie czy sie decydowac. Dzieki !
Wkurzony

08.07.2019 13:44

Firma ma w nosie, co dzieje się w miejscu pracy - liczy się obsadzenie stanowisk i zysk. Pracowałem z patologią, której zachowanie było agresywne. Byłem świadom, że z bójkami wiążą się kary umowne, dlatego zgłaszałem problem do koordynatorki i kierownictwa, jednak odzew był zerowy. Koordynatorka ((usunięte przez administratora)) była emocjonalnie niezrównoważona. Prosiłem ją np. o wysłanie co weekend informacji o tym, jakie zmiany mamy w przyszłym tygodniu, ale najwyraźniej ją to przerastało. Finał był taki, że np. byłem przygotowany na popołudniówkę, a budziło mnie o 5-tej rano pytanie: "dlaczego jeszcze nie jestem gotowy"? :) Oczekiwała też, że jako kierowca będę charytatywnie przyjeżdżał pod fabrykę godzinę wcześniej, bo np. trzeba podwieźć pracownika, który zaczyna wcześniej. Nie ogarniała tego, że będę pracował przez godzinę za darmo.
Alfred

10.07.2019 20:46

Co za durny komentarz :D możesz zgłaszać problemy wyżej ale (usunięte przez administratora)ma to w głębokim poważaniu. Byle się tylko hajs zgadzał.
Byla

24.07.2019 12:42

Ogarniala I to bardzo dobrze ???? Ja np. dowiadywalam sie w czwartek o 15 be dac na drugiej zmianie ze w piatek mam byc na pierwszej 200 km dal Tak dlugo jak beda chetni do pracy Tak dlugo Exact bedzie z tego korzystal

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exact Forestall GmbH?

07.03.2019 14:42

bruttonetto

24.04.2019 15:48

10 Euro BRUTTO, na rękę dostaje się NETTO.

21.03.2019 20:59

Xxx

24.03.2019 19:16

Mam zaproszenie na rozmowę na stanowisko Koordynatora w Polsce ale po tym co czytam zastanawiam się czy warto to rozważać. Może wiesz jak to jest w Polsce i dlaczego Koordynatorzy z tego co czytam nie interesują się i nie pomagają ludziom z którymi pracują, dzięki za inf
Xxx

27.03.2019 10:35

Ale koordynator ma tam dobrze. Im dalej od biura tym lepiej. Tym bardziej ze sam zarządzasz swoim czasem pracy i ludźmi, których masz na zleceniu. Czasami na dywanik. A tak to pączek w maśle.
Ziomek

21.03.2019 20:57

Po odliczeniu mieszkania zarabki 800€ Netto. Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora). Nawet już panie z biura odchodzą bo widzą co się dzieje i nie chcą odpowiadać za mnóstwo przekretow.

30.01.2019 17:46

BYŁY

23.02.2019 06:02

JAK TRZEBA BYĆ ZDESPEROWANYM ZEBY PODPISAĆ TA UMOWĘ ŚMIECIOWĄ!!!!!EXACT I WSZYSCY Zarządzający OBYŚCIE POPŁYNELI FINANSOWO ZA KARY KTÓRE W NIEDŁUGIM CZASIE DOSTANIECIE ZA BEZPRAWNE POBIERANIE OPŁATY ZA MIESZKANIE GDZIE SAAA FAKTORY I DOWODY ZAPLATY PODATKU
Lukasz

21.03.2019 19:39

Moja Kobieta zamieszkała w moim mieszkaniu dostała stawkę większą z tego powodu, ale zabrali jej zwrot za zjazdy do Pl np. Za święta i urlop bo cytat "posiada Pani własne mieszkanie" i tyle kłamczuchy. Za mieszkanie też odciagneli gdzie już nie mieszkała na służbowym i nie oddali do dziś czyli 4 czy 5miesiecy. Exakt proszę udlaw się tą stówką????
Lukasz

21.03.2019 11:34

(usunięte przez administratora) śmiało mogę tak oskarzyc ponieważ ktoś kto zabiera pieniądze i nie oddaje od 4miesiecy to poprostu (usunięte przez administratora) A były pisane już 6cio krotnie prośby o zwrot i nawet chamy nie odpisują... Oby upadły takie firmy jak najszybciej brak szacunku dla pracowników...
biedaczek

20.03.2019 14:28

20. dzien miesiaca, a wynagrodzenia wciaz brak, a zgodnie z umowa 20. ma byc juz na koncie. Firma nie ma juz pieniedzy? Wciaz tyle przekretow, a pieniedzy jak nie ma, tak nie bylo. Moze nie ma kto zrobic tego przeelwu, a szef sam nie umie?
Nieprawda

21.03.2019 08:14

Kasa wpłynęła 20. Nawet przed czasem wysłali pierwszy raz w historii informację o zarobkach, która zostanie przelana. Wcześniej dostawałam to min 2 tyg po wypłacie. Teraz czas na oddanie zaległej kilometrówki, którą liczą 0,15 E , a powinno być 0,30 E.

Kontakt - Exact Forestall GmbH

Am Klinikum 7 D-02828 Görlitz

Niepolecam

18.03.2019 15:28

Od stycznia zminili sie na gorsze. Juz sie nie opłaca. Zero kultury przez telefon. Nic na plus
Były Pracownik

16.03.2019 13:19

Polskie zlecenie za psie pieniądze. 300e za mieszkanie, Nie wspominając o podejściu do pracownika. Szkoda się rozpisywać na temat owej firmy. Odradzam i tyle. ????
Wniosek

14.03.2019 19:39

Tak dlugo jak beda chetni do pracy na polska umowe zlecenie, tak dlugo Exact bedzie z tego korzystal. Duzo osob dlaej pracuje, wiec nie jest zle

15.03.2019 12:25

Jak od maja zaczną pobierać 300 euro za pokój, to wtedy się okaże ile osób zostanie, z wypłatą około 800 euro.
Zara mnie zwolnią

06.03.2019 21:09

Najgorsze jest podejście do pracownika. Pracuje ponad 2lata i nikt nie narzeka na moją pracę, zwłaszcza klient, a do mnie dochodzą słuchy, że regionalny daje mi ostatnią szansę i jak coś przyjdzie to mnie zwolni?! Szok. Zostałam obrażona i ponizona przez TL przy innych pracownikach, do regionalnego TL również użył obraźliwych dla mnie słów i nic. Mówią że na moje miejsce jest 50osob w biurze i 13 od nowego KO. Kopanie dołków, zwalnianie osób które mają większą wiedzą lub znają lepiej język. Paranoja.
Art

13.03.2019 00:31

Tu się zgodzę jak znasz język to masz przesrane, dlatego właśnie kończę swoją karierę w tej firmie. Mój koordynator też próbował ze mnie (usunięte przez administratora)zrobić przy wszystkich tylko mu się nie dałem, to później słuchałem jakiś wymyślonych historii na swój temat.
Pytanie o kilometrowke i nocle

01.03.2019 11:27

Gdzie mozna zglosic ze zamiast 0,3 E placa nam tylko 0,15 E i nie wystawiaja rachunkow z oplacone przez nas noclegi?

08.03.2019 17:17

Po aroganckiej odpowiedzi wnioskuję, że jesteś (usunięte przez administratora)pracownikiem biura, który, tak jak reszta ma się za kogoś lepszego niż pracownicy w terenie, na których opiera się być albo nie być Exactu. Pamietaj, że wiele z tych osób ma więcej rozumu i inteligencji niz ty. Pomiata wami wielki Pan(usunięte przez administratora) swoje frustracje wyladowujecie na pracownikach, niby sluzycie pomocą, ale jak się zadzwoni z czymkolwiek, to tak rozmawiacie, jakby się wam tylko przeszkadzało (usunięte przez administratora)Nie pozdrawiam.
Obserwowany

11.03.2019 10:36

Janek, pracownik biura za lepsza osobe? Oni maja chyba jeszcze gorzej niż pracownik w terenie. Tylko oczywiście to nie może wyjść poza ściany biura, wielki brat ciagle patrzy.
Ktoś

08.03.2019 09:55

ale żonka na nogach balanciagi nosi! Za spanie na biurku. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknac firmę
Przeciwnik ExS

06.03.2019 13:14

Radzę wszystkim omijać te firmę. Nie liczy w niej pracownik, a szef firmy, pan S.G. Wciąż nie wie, ze aktualnie mamy rynek pracownika, a nie pracodawcy. Nie szanuje pracownika, jego praw. Wszyscy pracownicy przechodzą ba umowy polskie zlecenie, by ciąć koszty. Całe biuro w Goerlitz upada - ludzie się zwalnia albo dostają wypowiedzenie. Ciekawe, czy ma kto zrobić wynagrodzenie. Firma to jeden wielki przekręt. Ci, co siedzą na „wysokich” stanowiskach, to maja się dobrze. Kasa leci na lewo i prawo. Niech tylko nie zapomną, skad maja te pieniądze na swoje premie. Pracownik w terenie jest rzucany ze zlecenia na zlecenie.(usunięte przez administratora)Słaba polityka kadrowa. Każdy wie w tej firmie; jak ciągnąć pieniądze. Trzymajcie się jak najdalej.
Slavek

27.02.2019 20:51

Praca w delegacji należy się dieta dzienna której pracownicy nie dostają za 1 km firma dostaje 30 centów płaca 15, marne podwyżki, bardzo dużo jeżdżenia, krótko trwałe projekty, straszny (usunięte przez administratora) w biurze na jakiekolwiek dokumenty czeka się długo o ile nie zaginął, na święta 50 zł w bonie do biedronki na zakupy ale to dwa lata temu bo w zeszłym roku nic wstyd! Nikt normalny nie wyjedzie do pracy za granice na umowę polska zlecenie za stawkę 9.30 brutto minus 100 za mieszkanie a od maja 10.50 minus 300 za mieszkanie i wypłata 800€ na rękę i jeszcze trzeba wyżyć z tego
Czort

28.02.2019 19:55

300 euro za mieszkanie i brak diet. Jak Exact to omija? Czy to wszystko zgodne z prawem? Przecież pracownik wydelegowany, który ponosi koszty mieszkania musi otrzymywać diety wedle prawa. Druga sprawa, kto będzie pracował za około 800 euro, tak daleko od domu? Czyżby Ukraina?
Ron

26.02.2019 20:28

Pytanie do forumowiczów, po mojej firmie rozchodzą się informację, że exact upada i firma nie będzie wypłacalna. Czy u was na firmie też dochodzą takie informację?
Zoha

27.02.2019 14:56

Przy takiej polityce względem pracowników wszystko jest możliwe...
Radek

27.02.2019 11:30

Radzie nie wybierać się do nich nawet na rozmowę kwalifikacyjna,oni chyba nie maja co robić bo na tej rozmowie z gory cie nastawiają na rezygnacje a później dają ci stronę z testem do wypełnienia tylko nie można się nawet zalogować i tak ci zabiora 3 dni i nic z tego niema,juz im życzę za to jak najszybciej tego upadku
Dżesika

14.02.2019 21:12

Exact, kto wynajmie mieszkanie osobie na polskiej umowie zlecenie? Żadna spółdzielnia, do wynajmu potrzeba minimum 3 odcinki z wypłaty, podkreślam, wypłaty na niemieckiej umowie. Ponadto, mając meldunek w Niemczech trzeba opłacać obowiązkowe ubezpieczenie, kwota minimalna to 180 euro miesięcznie. Wypowiedzenie mieszkania, to 3 miesiące, co w razie zmiany zlecenia? Przecież, to zart i kpina z ludzi.
Magda3700

01.02.2019 00:41

Wraz z narzeczonym pracujemy w Exact Systems TRZY LATA. Obecnie jesteśmy na umowie niemieckiej do końca lutego. Ale firma w ramach prezentu za długoletnią współpracę postanowiła zmienić nam umowę z NIEMIECKIEJ na POLSKĄ ZLECENIE. Jeżeli się nie godzisz, to dostajesz od firmy wypowiedzenie. Nie ma żadnych dyskusji, nie biorą pod uwagę zdania pracownika. Miesiąc przed końcem umowy postawili pracowników przed faktem dokonanym - tak, dowiedzieliśmy się o tym na miesiąc przed wygaśnięciem umowy. Exact Systems to firma w której nawet w najmniejszym stopniu nie liczy się pracownik. Nie ma żadnego poszanowania do ludzi którzy wykonują najcięższą pracę. Exact Systems to firma której nie polecam nikomu, nawet wrogowi. Exact Systems to firma która nie wyróżni Cię za dobrze wykonywaną pracę i długoletnią współpracę np. umową niemiecką na czas nieokreślony, czy podwyżką. Exact Systems to firma która zwolni Cię jeżeli będziesz w firmie "nie na rękę" czyli nie podpiszesz umowy zlecenie. Pracownicy biurowi Exact Systems chwalą sobie umowę polską zlecenie, ale czy ktoś z Was pracowałby na takiej umowie? Podpisał coś takiego? Oczywiście, że nie. Jesteśmy zdala od domu, od rodzin, od Polski. Często pracujemy na zleceniach 900km od domu, a Wy jako firma po długich latach współpracy dajecie do podpisu umowę zlecenie? LUDZIE! CHORNCE SIĘ PRZED TĄ FIRMĄ... Każda negatywna opinia na temat pracodawcy szkodzi, ale jak w takim przypadku powiedzieć coś dobrego?....
Rakieta

11.02.2019 12:22

Tak firma w formie wynagrodzenia za krzywdę przejścia z niemieckiej umowy na polską smieciowke zrekompensuje to w formie pobieranie więcej za mieszkania. Teraz zamiast 100€ jak było do tej pory będzie pobierać 300€ ????????????
były pracownik

13.02.2019 22:35

Jesteście śmieszni, zamiast skomentować sprawę na forum i się przyznać to po cichu chcecie zamieść sprawę pod dywan odpowiadając że nie znacie szczegółów? Wiem jaką jesteście firmą, pracowałem tam i wiem jakie ściemy się na początku słyszy a wychodzi co innego. Mydlicie ludziom oczy, obiecujecie dużo żeby zachęcić naiwnych i zdesperowanych. NIE POLECAM
Stary pracownik

18.12.2017 18:47

Czego wy ludzie kur.a oczekujecie? Cieszcie się, że macie robote. Praca nie jest ciężka, a tyle pieniędzy w Polsce nigdzie nie zarobicie. Salony by wam dali, a i tak byście cebulaki narzekali. Jak czytam ten wasz ból (usunięte przez administratora) to wstyd mi że jestem Polakiem!
beka z andrzeja

22.10.2018 13:58

O widze stary niewolnik exs andrzej z metza broni swoich oprawców... drugo niewolik bez zycia prywatnego zaraz po zbyszku...
Hahaha

07.02.2019 11:32

"Cieszcie się że macie robotę. Ktoś tu przewyższa wszystkie standardy głupoty!! Panie (usunięte przez administratora) jest Pan żałosny. Cebulakiem to raczej Pan jest po tym co Pan tu napisał. Nie wiem jakim cudem jest Pan na stanowisku koordynatora bez niemieckiego i po wypowiedziach jestem w stanie stwierdzić że zachowanie jest poniżej jakichkolwiek standardów kultury osobistej. Najlepiej co panu wychodzi to robienie słodkich oczek jak coś się chce. A później za plecami zmieszać z błotem. Też się wstydzę że jest Pan Polakiem. Bo kultura i wypowiedzi są po prostu poniżej naszej godności. Nie pozdrawiam Cebulaku stary
Karola

05.02.2019 21:42

Od nas z projektu wszyscy odchodzimy, jest taki pewien Pan który kiedyś olał exact i otworzył własna firma kontroli jakości. Mam nadzieję że teraz exact zobaczy jak konkurencja rośnie i przejmuje ludzi i projekty. Tracicie wyszkolonych ludzi! Tych komentarzy nie pisza pierwsi lepsi po 2 czy 3 miesiącach pracy, byliśmy z wami lata!!

Zostaw merytoryczną opinię o Exact Forestall GmbH