Adeks Robert Drużyński

Będzin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 27 ocen.

Adeks Robert Drużyński
3 27 6 1

Opinie o Adeks Robert Drużyński

Boo

Dopuki karakan bedzie mieszal to nic sie nie zmieni. Mobing na magazynie. Kierowca doklada "misje". Jak zginie towar to zrzuta, a nadstan sprzedaje i zbiera wszystko. Na magazynie nie lepiej, kazdy ma go za idiote. Nie polecam tam szukac pracy

Magazyn
@Boo 04.02.2018 18:21

Już nie pracuje, znacznie lepiej teraz się pracuje!

Hesus
@Magazyn 04.09.2018 21:56

powaznie? wylecial czy sam sie zwolnil? i co z przenosinami na nowy magazyn? tam juz chyba bedzie wszystko "normalnie" zarzadzane?

Pracownik
@Hesus 06.09.2018 12:11

Bez tego za przeproszeniem kierwoniczyny atmosfera zawsze była sto razy lepsza kiedy go nie było. No i jego sklepik... Wykorzystywanie powierzchni pracodawcy do wlasnych biznesów raczej nie jest zgodne z przepisami

Realny
@Hesus 06.09.2018 12:11

Do puki się tam logistyka nie zmieni i nie da ludzia godnie zarobić za pracę to nie będzie chętnych i straci wszystkich starych pracowników na własne życzenie :)

Trol
@Magazyn 04.09.2018 21:56

Przez tyle lat się nachapal jak kierownikiem był nic nie robiąc a prawie cztery koła w padało do łapy a grał takiego poszkodowanego :)

Pracownik

Większość normalnych firm przed świętami skraca czas pracy firmy wszystkim pracownikom ale nienasyconemu zarządowi ADEKS nie jest to w głowie. Sami pewnie odpoczywają a reszta niech pracuje. Pracownicy tylko patrzą żeby kogoś ładnie wykolegowac na szaro. Praca tutaj bez perspektyw.

Pracownik Adeks
@Pracownik 30.03.2018 15:42

Od 9 lat od kiedy pracuję a Adeksie od świąt do Sylwestra jest wolne dla większości pracowników! Przeważnie też tzw. długie weekendy są wolne, oczywiście, należy wypisać urlop. Ta wypowiedź powyżej to stek bzdur!

Administrator

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Adeks Robert Drużyński? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

NoComm
@Administrator 30.04.2018 09:03

Brak szacunku dla pracownika, szczury latają między paletami, BHP nie istnieje, (usunięte przez administratora) po prostu.

Teresa

@Buhahahah, rozumiem, że pracowałeś w obydwóch tych miejscach i masz porównanie? Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w Adeks Robert Drużyński? Czy ktoś z Was także zechciałby dodać coś na temat pracy w Adeks Robert Drużyński?

Teresa

@heniek, dlaczego tak mówisz? Uważam, że takie komentarze są zbędne na forum. A czy Ty pracujesz w Adeks Robert Drużyński? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Adeks Robert Drużyński? Polecilibyście aplikować do pracy w tym miejscu osobom młodym, bez większego doświadczenia zawodowego?

Buhahahah
@Teresa 06.06.2018 16:03

Lepiej iść nawet do McDonalds. Tam mają szacunek do pracownika w przeciwieństwie do tego miejsca

Teresa

@buhaha, może więc czas w takim razie zapoznać się z regulaminem obowiązującym na forum? Zachęcam: https://www.gowork.pl/regulamin . Jeśli jakieś komentarze zostały usunięte przez administratora forum to tylko dlatego, że stwierdził on ich niezgodność z powyższym dokumentem.

buhaha

a po co mam prawde pisac jak zaraz usuniecie? 5 razy pisalem co sie tam dzieje i 5 razy zostalo usuniete.

Iwona

Pracuję w Adeksie 20 lat !!!

heniek
@Iwona 17.06.2017 20:33

bo nigdzie indziej bys pracy nie znalazla...

Administrator

Zachęcam do napisania opinii na temat pracodawcy Adeks Robert Drużyński, będzie to pomocne dla osób, które myślą o zatrudnieniu się w tej firmie.

Pracownik

Warunki pracy nie najlepsze.magazyn wg nie ogrzewany.w zimie mróz a jak człowiek się rozchoruje to jeszcze pretensje.brak dodatków za nocna zmianę.tyrasz w zimnie mrozie a nic więcej nie ma wynagrodzenia.Kierownik którego nazywają "Małpa" ma chyba największe swoje zdanie i nie boi się go powiedzieć choć czasem ostro ale powie.w przeciwieństwie do innych którzy tylko gadają co można poprawić a nic z tym nie robią.

Neo

Godny wpis kierownika - wystarczy zmienić kierownika są dwie osoby co mogły by go zastąpić małpa i ksiądz

Luidzi

Jeśli komuś nie odpowiada praca zawsze może ja zmienić.

pracownik

dziewczeta przestancie plakac. jesli wam nie pasuje to sie zwolnijcie. tylko gdzie dacie sobie rade? plakac kazdy potrafi ale odezwac sie przed szefem to juz jaj brakuje

Nolte
@pracownik 13.01.2018 20:39

Komentarz godny szefa,jakoś sporo ludzi odeszło z tej chorej firmy i znalazło pracę.W godnych farunkach i odpowiednie wynagrodzenie.Tan zostali chyba sami desperaci.

Masa

Jeśli dalej jest tam kierownikiem ciepły to znaczy że nic się nie zmieniło - koło jest nietykalny za nic nie odpowiada jak coś pójdzie nie tak to i tak winien będzie pracownik magazynu albo kierowca on zawsze się wybieli- pewnie dalej ludzie zamiast zajmować się praca to załatwiają jego sprawy - sklep przedszkole zapłacić jego rachunki i zapomniałem jeszcze dzialka- on zawsze jest taki zajęty że lepiej wykorzystać pracownika w pracy niż samemu to załatwić :)

Słowa pracownika

Goryl dobrze pisze.ciekawe czy jeśli poszłoby o jego sklepik też by siedzial tak cicho.on przecież nie moglby stracić kasiurki a zwykły pracownik co go obchodzi.zdarza się że jedna zmiana musi pracować za 3 albo 2 bo zarządzający chce przyjść na gotowe na ranna zmianę.i wszechobecny brud syf i nieporządek i biegające szczury.jedna wizyta BHP i cały ten budynek powinien zostać zderatyzowany.

Goryl3333

Prawda jest taka że ludzie ciągle się zwalniają - pierwsze to atmosfera na firmie kierownik zamiast dbać i walczyć o pracownika to go zlewa - umie się tylko wyśmiewać z pracowników i dogadywać i przechwalac jaki to on jest wspaniały we wszystkim w tym jest dobry ale jak chodzi o wywalczenie większych pieniędzy dla ludzi to już siedzi cicho jak mysz

Klapapapa

Zero organizacji na magazynie.wieczny nieporządek.i osoba zarządzająca pilnująca swojego małego biznesu pozaadeksowego.ludzie się zwalniają a Ca ich miejsce nikt nie przychodzi to tez o czymś świadczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Taka prawda

Jest który pilnuje sklepiku i parę jego pomagierow

heh

czyli nie mozna podzielic sie swoja opinia, bo gdy ona jest negatywna to jest niezgodna z prawem. swietnie. to od razu zamknijcie to forum.

Proceder NA ZAWSZE JLB!!!!

Witam Opinie która wystawilem jako kilku letni pracownik została usunięta .Jak się domyślam przez osobę której nie podobała się prawdą jaką umieściłem . Napisze tylko krótko spójrzcie na użytkownika MAT on opublikował 100 % prawdę. I podpisuje się pod tym !!!

duf

prosilbym o podanie podstawy prawnej ktora zezwala na usuwanie komentarzy nieprzychylnych danej firmie! po co komu takie forum skoro nie mozna nikogo przestrzec przed oszustami ?

prawo
@duf 18.08.2017 13:41

Jak podaje art. 212 Kodeksu karnego: „Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Zgodnie z art. 23 Kodeksu cywilnego dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska – pozostają pod ochroną prawa cywilnego. Natomiast znieważenie za pomocą środków masowego komunikowania podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Sąd Najwyższy przypomniał, ze znieważenie oznacza zachowanie, które polega na uczynieniu sobie z adresata pośmiewiska i wyraża wobec niego pogardę. Wyrok Sądu Najwyższego z dnia 8 marca 2012 roku, sygn. akt V CSK 109/11, OSNC 2012/10, poz. 119

lukrecja29
@prawo 30.08.2017 11:57

Tyle tylko ze opinie wyrazane na temat firmy adeks nie sa posmiewiskiem a proba ostrzezenia jak ta firma funkcjonuje. Wiekszosc wpisow jest prawdziwa

anonim

(usunięte przez administratora)

wyp...laj

zaraz to znowu usuna - CENZURA CENZURA CENZURA!!! i jak ma byc w tym kraju dobrze, skoro takie kanalie sa chronione ??

lukrecja29
@wyp...laj 30.08.2017 10:07

BRonia sie przed rzeczywista prawda. To co sie dzieje w tym ...Nie ma jak tego nazwac to naprawde jest masakra

bolo

dopoki szefem byl KAZIK praca byla fajna

anonim

(usunięte przez administratora)

Uszaty

Tylko który, jest tam kilku ;)

kolo

tez pracowalem ale jeszcze wtedy w duexie.

KLAUDIA

Pracuję w Adeksie 12 lat!

maly6666

Tak to prawda w ADEKSIE kariery sie nie zrobi -jedynie dobrze sie ma kierownik ktory nic nie robi i za nic nie odpowiada - liczy sie tylko jego interes i jego sklepiki- ludzi brak do pracy na magazynie i kierowcow tez -powod jest jeden smieszne pieniadze a zapiepsza sie za trzech -umowy smieciowe a co innego do lapy:) - nie polecam tam pracowac!!!!!!!!!!!!!!!

PanC

to ile zarobi ten kierowca? Źle jest w całej Polsce. Jak 3 tys bym zarobił to moze mnie opierdalac codziennie ;)

dudi7777

Tez pracowalem w tej firmie pare lat i nie polecam tam pracowac -zarobki smieszne ludzi brak do pracy jedna osoba robi za trzy -zero organizacj kierownik nie ma pojecia o pracy -liczy sie tylko jego kieszen i jego sklepik :) logistyk transportu tragedia!!!!

Andi

ŻENADA!!!!!

Zostaw opinię o Adeks Robert Drużyński - Będzin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adeks Robert Drużyński