NZWT
02.07.2021 18:19
Zacząłem pracę jeszcze w trakcie trwania studiów, mając niewielką wiedzę i doświadczenie. Po ponad dwóch latach, jestem w stanie stwierdzić, że jest to doskonałe miejsce, w którym można się wiele nauczyć. Ciekawe realizacje, chętnie dzielący się wiedzą Kierownicy i dobra atmosfera, sprawiają, że można naprawdę wiele wynieść z pracy w tej firmie.
qwerty
29.08.2017 13:04
Porządna firma skupiająca profesjonalistów. Dobra atmosfera, ciekawe i wymagające realizacje. Polecam zarówno początkującym, chcącym zdobywać doświadczenie (a jest od kogo się uczyć), jak i doświadczonym, którym zależy na stabilnej, ale nie nudnej pracy.
WB
12.04.2017 12:09
Firma El-Com Polska jest firma o ugruntowanej pozycji na rynku w branży elektrycznej.Zatrudnia wykwalifikowanych pracownikow z wieloletnim doswiadczeniem.Kompleskowo i solidnie wykonują projekty instalacj elektrycznej od ,,polozenia kabla do wkrecenia zarowki'' Wlascicielem firmy jest osoba która dobro firmy i pracowników stawia na pierwszym miejscu.polecam współpracę z firmą!