Świat Agd

Poznań

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 99 ocen.

Świat Agd
1 99 6 1

Opinie o Świat Agd

Kameleon

Czujesz pustkę,czujesz ból nie do opisania,tracisz prace z dnia na dzień bez uprzedzenia z zaskoczenia,nie masz sił do życia i dalszej egzystencji,wszystko co było się rozmyło,przeminęło.Tak trudno się pozbierać gdy praca która była,się skończyła i trzeba szukać na nowo innej.Różnie się dzieje w życiu,ale nie powinno się to wszystko tak skończyć,nie w ten sposób...

zainteresowany
@Kameleon 20.07.2018 02:43

Taki jest własnie ŚWIAT AGD,nie jestes już potrzebny to do widzenia.Witaj w realnym świecie pseudo pracodawców.

Nick
@Kameleon 20.07.2018 02:43

Przykre. Niestety tak traktują niepotrzebnych pracowników. Sezon się skończył więc nie byłeś potrzeby

Maria
@Nick 03.10.2018 20:19

Czy Wasze komentarze odnoszą się do tego, iż pracownicy firmy Świat Agd są często zwalniani? A może napiszecie jaki jest konkretnie tego powód oraz jaki powód takiej decyzji podają pracodawcy firmy? Będzie to bardzo ważna informacja dla osób zainteresowanych pracą w tej firmie.

ktoś tam

Podsumowując wszystkie komentarze z tego roku i roku 2017.... gdyby firma było w porządku wobec pracowników nie było by negatywnych wpisów. Jednak najwyraźniej firma nie jest do końca uczciwa wobec wszystkich swoich pracowników. Tylko dlaczego właściciele tej firmy nie mają przede wszystkim do siebie szacunku ??? ....

Radek

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie?Podpowiedzcie coś o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Świat Agd? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Witek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi do pracy? Jaka atmosfera?

Pozdro
@Witek 02.02.2018 19:39

Ja bylem ostatnio na rozmowie w sprawie pracy Kumple mi powiedzieli że im jest dobrze. Czekam na telefon bo by bylem na rozmowie. Narazie cicho, ale było by fajnie tam popeacowac Kumple zadowoleni a ja mam w glebokim moja robotąe w ktorej teraz suwam

zainteresowany
@Pozdro 07.02.2018 20:50

Bzdura,tam się nie da pracować,mydlą oczy a później okazuje się że wcale nie jest tak kolorowo.Odradzam pracę tam,lepiej iść do biedry,tam chociaż płacą godnie za to co się robi.

Witek
@zainteresowany 19.02.2018 13:37

Gościu

Witek
@zainteresowany 19.02.2018 13:37

Gościu, ty byles na rozmowie w tej firmie? Ja dostałem tam pracę, zadzwonili po dwóch dniach i ja sie ciesze. Gadalem z ludzmi, widziałem jak to idzie i nie pieprz głupot gościu!!!

Ble
@Witek 09.03.2018 19:13

Poczekaj do pierwszej wypłaty

murzyn

Większość tych wpisów pisze jedna osoba(pewnie blisko związana z szefostwem)podszywając się pod różne osoby.A tak na prawdę to firma która "dorabia się"na krzywdzie swoich pracowników,często ludzi porządnych,którzy powinni za swoją pracę otrzymywać godne warunki zatrudnienia.I tyle w temacie tej"FIREMKI".Pozdro dla ludzi którzy odeszli do normalnych firm.

anonymous
@murzyn 25.11.2017 19:19

powodzenia obijaczu metali

Agulinek

Witam wszystkich, z ciekawości wpisałam nazwę tej firmy bo pracowałam tam już jakiś czas temu ale zgadzam się Madzinkiem. Pracowało mi się tam super, poznałam wielu miłych ludzi i tych co pakują paczki i tych którzy siedzą na kasie i nawet czytając powyższe opinie jakiś wrednych i sfrustrowanych ludzi, szefów uważam też za ludzi w porządku. Określenie ich ,ze jeden jest gruby a drugi chudy jest w miarę trafne (bez urazy Panowie), nawet słyszałam, że nazywają ich Bolkiem i Lolkiem, ale nie to jest istotne jeśli ktoś chce pracować. Wypłata zawsze była wypłacana na czas, Zus opłacony, żadnej ściemy, to co na umowie, to trafiało do mnie. Żałuję, że gdy odchodziłam nie chciano mnie w żaden sposób zatrzymać, nie zaproponowano mi nic, żebym firmie jednak została, a bardzo tego chciałam. Nie mniej jednak uczciwie Wam powiem, hejtu w necie jest naprawdę dużo, ale ta firma na to nie zasługuje.

Kolo-Manolo

cześć Madzinek długo Ciebie nie było, fajnie że jesteś, zgadzam się w pełni z Tobą a najlepsze że z tej firmy nikt nie był zwolniony a uciekają tylko te osoby które są słabe i jedynym co potrafią w życiu to oczerniać kogoś bezimiennie słabe mega słabe. Madzienek kiedy na piwko się umówimy ? tam gdzie ostatnio? dzwoń śmiało.

Madzinek

Ej cześć wszystkim , a ja kiedyś pracowałam w tej firmie i pomimo tego że musiałam odejść z prywatnych powodów, to mogę powiedzieć że warunki były dosyć interesujące, praca fajna, ekipa cudowna. Zawsze to co było ustalone tak było w rzeczywistości. Nie będę przekonywać tych co opluwają tą firmę ja ze swojej strony powiem warto tam wrócić i gdybym mogła wróciłabym tam z chęcią.

Kolo-Manolo

Zgadzam się z Bezimiennym, szefostwo generalnie ok, jeden gruby drugi chudy , mają swoje wady i swoje zalety, firma jak firma spokojna praca w przyzwoitych warunkach zależy do czego porównać. Nie ma co narzekać tylko trzeba iśc do przodu być ambitnym i budować swoją przyszłość powolnymi krokami. Bezimienny masz rację szczury uciekły z pokładu a teraz część może by chciała wrócić ale już za głęboko by do okrętu dopłynąć i jedzą resztki odpadów w porcie :-))))) też nie lubię takich opluwaczy , którzy rzucają kamieniami nie mając odwagi , co to za ostatni sort człowieka, nawet nie poniżej krytyki ale poniżej totalnego zera.

bezimienny

A ja też dołożę swoje jako że pracuję w tej firmie i nie mogę się zgodzić z takimi opiniami o tej firmie, chociaż stosunkowo niedawno tu pracuję (klika latek juz styknie) i atmosfera jest super, współpracownicy rewelacja, szefostwo jak to szefostwo raz lepiej raz gorzej ale to co mnie interesuje najbardziej jest :-))))) a ludzie którzy odeszli , cóż niech im będzie dobrze tam gdzie są nikt ich tu na sile nie trzymał, ale widac ze nie sa zbyt wiele warci jak nie potrafia wyjsc z ukrycia tylko jak szczury schowane, zakompleksione, bez nadzieji na lepsze jutro, chore z zawisci pisza nie prawde, ale jeszcze doswiadcza w zyciu pewnie przykrosci za opluwanie bezimienne , zycie nie pozostawi takich osób na długo w spokoju :-))))). pozdrawiam moich wsyztskich wspolpracownikow do boju budujmy wspolnie cos fajnego

jack

totalne zero poniżej krytyki, tyle można powiedzieć o osobach obrażających firmę która pomaga tylu ludziom, ale co tu wymagać od osób które same uważają że w życiu są totalnym zerem jedyne co im zostało to obrażanie bez imiennie innych ponieważ takie jest ich życie całe. pozdrawiam tych co siedzą w domu i myślą że jedynie co im pozostało oczernianie innych i tylko tyle potrafią. pozdrowienia od pracujących w super firmie. Słabe są te osoby które tylko tyle potrafią.

Do jack

Cale szczescie, że nie musze w tej firmie juz pracowac. Te opinie samozwańczego Jack to jakaś totalna porażka. Ponizej krytyki. Obrażaniem ludzi daleko nie zajdziesz drogi G... Swoja droga mysle ze pracownik o tym imieniu nie ma pojecia, że pracodawca sie pod nim podszywa. Słabe, mega słabe. Pozdrawiam wszystkich ktorym udalo się zrezygnowac, zostali zwolnieni, a tym którzy zostali. Życzę wytrwalosci.

jack

Coraz bardziej wydaje mi się że osoba która to pisze ma poważne problemy z psychiką, jest totalnym zerem i życie tej osoby zmierza do totalnego dna spójrz w lustro i odpowiedz sobie kim jesteś i może odbij się wreście od dna a nie opluwasz firmę i szefostwo które pomaga ludziom w ich trudnej sytuacji. mi pomogli nie raz a przynajmniej znam kilka przypadków gdzie szefostwo wyciągnęło pomocną dłoń do osób które były na skraju przepaści. Zresztą cały czas pomagają i atmosfera w pracy jest dzięki temu cudowna i bardzo mało ludzi się zwalnia. Tak naprawdę odeszły same najgorsze zera i lesery które ciągnęły firmę w dół. zostało odsiane ziarno od plew i jest teraz super. Poza tym firma jest przyjazna dla osób grupą inwalidzką. zainteresowany i oburzony..... jeden zainteresowany leserstwem a drugi oburzony że jest na dnie :-))))) i taki to duet anonimowych opluwaczy naprawdę fajnej firmy.

Zainteresowany

Bla,Bla,Bla.Odchodzicie od tematu.Każdy ma prawo do opinie i obrony,ale nie w taki sposób.To jakaś farsa a nie wyrażanie opinii.Takie wpisy świadczą o poziomie ludzi którzy to piszą(szczególnie ci którzy "bronią"tej firmy).Pracodawca kiepski i tyle,wykorzystuje ludzi i ich sytuację.I to tyle w temacie.

jack

a kto się boi ? ja nie opluwam swojej firmy wiec nie musze sie podpisywac a ludzie którzy opluwają bezimiennie są totalnym zerem , tchórze którzy w życiu boją się każdego i nie potrafią stanąć w oczy z prawdą. dla mnie tacy ludzie są nikim i niczym ja potrafię powiedzieć szefom co mnie boli i zawsze mnie zrozumieją i pomogą.

jack

Proszę miej odwagę się podpisać a nie opluwasz firmę w której pracuję i się realizuję oraz jestem doceniony. koniec i kropka. Zastanów się kim jesteś i gdzie zajdziesz jak opluwasz bezimiennie firmę w której jak i zapewne w wielu innych nic nie osiągnęłaś/eś. jesteś miernotą która tylko to potrafi i nic więcej :-))))). miej odwagę powiedzieć to imiennie. ale cóż można wymagać od osoby która nie potrafi w życiu nic osiągnąć. zadam pytanie anonimowi co osiągnął/ła? pewnie nic poza napisaniem bezimiennego oszczerstwa :-))))). proszę nie pisz takich rzeczy na firmę w której pracuję i wiem że jest super i wiele osób jest zadowolonych. jak masz odwagę to przyjdź i to powiedz prosto w oczy któremuś z szefów lub dyrektorowi pokaż ze anonim jest wart chociaż małe zero. pozdrawiam wszystkich moich kolegów i koleżanki ze świat agd.

Anonim

A i jeszcze jedno,te miernoty odeszły bo miały możliwość coś w życiu osiągnąć,a nie pracować dla wyzyskiwaczy.Koniec i kropka.

Anonim

Ciekawe czy osoba pisząca ostatnie posty nie minęła się z powołaniem.Sztuczne robienie z takiego pracodawcy rekina biznesu jest co najmniej nie na miejscu.A osoba która pisze za trzy(trzy posty w ciągu 20 minut)podpisane jako różne osoby to szczyt chamstwa.Lepiej przyznać się do błędu,niż bardziej się pogrążać.A co do sedna sprawy to nadal firma która sięgnie dna szybciej niż się spodziewa.

jack

dlaczego te miernoty zamilkły nie mają odwagi napisać i się podpisać ? dlaczego tak łatwo opluwać fajną firmę bezimiennie? zastanówcie się jakimi jesteście ludźmi? myślę że nazwanie takich ludzi plewami to łagodne określenie miernot ludzkich , tchórzliwych = 0. pokażcie ze jesteście godni pracować jak ja w świecie agd. zresztą nie sprostaliście ambitnej pracy więc jesteście mniej niż 0. pokażcie że jesteście cokolwiek warci i jak opluwacie firmę to się podpiszcie.

Rector

anonim1 2017-06-13 10:06 pozdrawiam wszystkie "PLEWY" które odeszły z tego obozu pracy a ja sobie siedze na necie jem sniadanko i pracuje spokojnie i nikt mnie nie goni , poprostu robie swoje i jestem tym ziarnem które zostalo i jest zadowolone z pracy jack 2017-06-12 20:02 a ja wam napisze tyle i bede pracowal tak dlugo jak ta firma bedzie istniec bo wiem ze szef jest ze mnie zadowlony Dobrzy zostają miernoty zwalniają trzeba oddzielić ziarno od plew !!!!!!! marka 2017-06-12 19:53 @Anonim - 2017-03-17 17:14 z tego co mi wiadomo a jestem prawie najstarszą pracownicą wszyscy maja umowy i to na pelny etat. Uwazam ze nie ma wyzysku wcale w firmie swiat agd poprostu z moich obserwacji wynika ze przyhcodza tu ludzie ktorzy nie pracujac i nie wkaldajac wcale wysilku chcieliby naciagnac szefostwo na kase. klimat w pracy jest super, a widac to ile osob pracuje tu juz kilka lat i sie nie zwalniaja, a te osoby ktore odeszly byly moim zdaniem slabe i nie nadawaly sie do pracy. wieloletni pracownik 2017-06-12 19:44 @Anonim - 2017-05-09 09:36 Ja pracuję tam już kilka lat i jestem zadowolona pieniążki są zawsze na czas, może nie są duże ale zawsze pewne, system super nie ma wyzysku jak w markecie. szefowie sa ludzmi i atmosfera jest sympatyczna. ... pachnie to popeliną, więc albo jest to osoba z rozdwojeniem jaźni albo z zespołem d...... z całą pewnością nie są to prawdziwe opinie. kreowanie dobra firmy na zasadzie pychy w komentarzach przynosi odwrotny skutek do oczekiwanego. z tego może być tylko hejt.

JACK
@Rector 14.06.2017 20:34

pachnie popeliną oskarżanie firmy w której się dobrze pracuje i wszystkie plewy które odeszły z firmy w której ja pracuję i staram się i za to jestem wynagradzany opisują niesprawiedliwie swiat agd. "opluwają" firmę bezimiennie nie mając odwagi się podpisać - to są dopiero plewy nie warte nic i dobrze że odeszły bo nie zasługują by pracować tak jak ja w świecie agd. Jest to super firma w której jak wielu napisało jest wynagrodzenie na czas, są premie i miła atmosfera. wszyscy którzy opluwają firmę bezimiennie zastanówcie się ile jesteście warci ? = 0 miernoty które nie umiały sprostać ciekawej pracy.

Oburzony
@JACK 15.06.2017 13:51

To sie podpisz z imienia i nazwiska

anonim1

pozdrawiam wszystkie "PLEWY" które odeszły z tego obozu pracy a ja sobie siedze na necie jem sniadanko i pracuje spokojnie i nikt mnie nie goni , poprostu robie swoje i jestem tym ziarnem które zostalo i jest zadowolone z pracy

jack

a ja wam napisze tyle i bede pracowal tak dlugo jak ta firma bedzie istniec bo wiem ze szef jest ze mnie zadowlony Dobrzy zostają miernoty zwalniają trzeba oddzielić ziarno od plew !!!!!!!

Anonim

Wszystkie opinie to szczera prawda. Jest to firma budująca markę na wyzysku pracownika. Umowy zlecenie lub części etatu, śmieszne stawki za nadgodziny, których i tak najchętniej by nie wypłacali, brak sprzętu magazynowego o odzieży roboczej nie wspomnę. Liczą się tylko pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze. Podwyżka??? to tylko chyba obowiązków, jak się wyrabiasz to dołożą z górką. Jak przestaniesz się wyrabiać to będziesz non stop na dywanie "jeb...ny" za kiepską efektywność pracy. Ciągła rotacja pracowników, bo nikt nie wytrzymuje tej spychologii. nie polecam i stanowczo odradzam.

wieloletni pracownik
@Anonim 09.05.2017 09:36

Ja pracuję tam już kilka lat i jestem zadowolona pieniążki są zawsze na czas, może nie są duże ale zawsze pewne, system super nie ma wyzysku jak w markecie. szefowie sa ludzmi i atmosfera jest sympatyczna.

Pracownik

Od kilku dni zastanawiam sie jak opisać te firme. Szukam pozytywów wspolpracy. Z dobrych wiesci to dla przyszlego pracownika tylko tyle, ze wynagrodzenie placa na czas. Niestety, wiecej jest minusow. Lewe pieniadze, bandydzkie umowy na zlecenie lub na 1/2 etatu. Faktycznie czlowiek robi po 9h. O swoje trzeba sie upominać. Urlopy dostaje sie nie chętnie. Najpierw trzeba się wyspowiadać na co jest ci potrzebny, to moze urlop ewentualnie dadzą. Podwyzek nie ma, uslyszycie zawsze staty tekst "cienko idzie". TAKŻE PRZYSZLY PRACOWNIKU PRZEMYŚL. CHYBA ZE JESTES ZDESPEROWANY.

Anonim

Ogólnie to firma nie daj się.Coś z gatunku jak się dorobić milionów jak najtańszym kosztem.Nie polecam nikomu,nawet wrogowi.

Anonim

W posredniaku znalazlem ich oferte pracy. Ale po tym co przeczytałem. Nie dziekuje

Pracownik
@Anonim 06.04.2017 13:40

Pewnie praca na lewym stanowisku.tak aby gerard pieniadze ze ciebie jeszcze otrzymywal

Anonim

Nie polecam. Praca nawet nawet gdyby nie wieczne widzimisie Gerarda. Wspolnik Jarek humory ma ale rozumie czlowieka. Praca na np. 1/2 etatu a pracuje sie po 10 godz reszte pod stolem. To pol etatu to luksus bo niektórzy to na zlecenie robia. Placa malo wg Gerarda duzo za nadgodzine 10zł. Zebrania to on lubi wyzyskiwacz. Straszyc lubi ze bedzie za bledy karac na szczęście tego nie bylo.

marka
@Anonim 17.03.2017 17:14

z tego co mi wiadomo a jestem prawie najstarszą pracownicą wszyscy maja umowy i to na pelny etat. Uwazam ze nie ma wyzysku wcale w firmie swiat agd poprostu z moich obserwacji wynika ze przyhcodza tu ludzie ktorzy nie pracujac i nie wkaldajac wcale wysilku chcieliby naciagnac szefostwo na kase. klimat w pracy jest super, a widac to ile osob pracuje tu juz kilka lat i sie nie zwalniaja, a te osoby ktore odeszly byly moim zdaniem slabe i nie nadawaly sie do pracy.

Anonim
@marka 12.06.2017 19:53

Jak nie ma wyzysku. Jezeli pracujesz tam jak najdluzej to wiesz o dwoch listach plac, pieniądzach pod stolem. Prosze nie wazelinowac bo przynosi to zupelnie inny efekt. Szefostwo powinno zastanowic sie nad przyszloscia. Ludzie przestana sie bać i dopiero bedzie sie dzialo

Zostaw opinię o Świat Agd - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Świat Agd