Firma wykonująca usługi elektr 13.01.2022 07:48
Nie polecam współpracy z firma Polmax Jerzy Korszewski. W trakcie wykonywania usługi Pan Jerzy na biezaco kontrolował prace pracowników i nie miał żadnych zastrzeżeń, natomiast po zakończeniu prac pojawił się problem z płatnością. Jak oświadcza jego żona „mąż nie był przygotowany na gotówkę”, jednak zleceniodawca wiedział od dnia poprzedzającego gdy był na miejscu pracownik jaka będzie kwota za wykonanie usługi. Na koniec pracownicy zostali dosłownie wyrzuceni z posesji mówiąc (usunięte przez administratora) dostaniesz”, w dodatku grożąc im innymi osobami oraz doszło do przemocy ze strony zleceniodawcy, tj. tupanie oraz podnoszenie reki i zaciskanie pięści. Natychmiast została wezwana policja przez pracownika, przy której zleceniodawca zobowiązał się do zapłaty faktury w dniu następnym, jednakże do dzisiaj nie została uregulowana. Sprawa nie pozostanie bez echa i znajdzie swój koniec w sadzie. Morał tego jest taki : jeśli lubisz pracować charytatywnie to śmiało zgłoś się do Polmax Jerzy Korszewski. Zreszta, osoby zainteresowane z nimi współpraca proszę o przeczytanie opinii o tej firmie na stronie gowork, które mówią same za siebie. Szkoda, ze nie spojrzeliśmy na to wcześniej wiec kłopotu by nie bylo. Nie polecam!