4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Tomaszyca

30.03.2021 09:41

Nie wierzyłam, że pracując przez agencję można znaleźć tak dobre zatrudnienie zagranicą. Wiele osób namawiało mnie, żeby wyjechać samemu bo więcej zarobię, ale mnie zależało na legalnej pracy. Jest super i kasa też dobra.
    Kamil

19.02.2021 12:13

A ja się z negatywnymi opiniami w ogóle nie zgadzam! Wg mnie firma godna polecenia. Pieniądze na czas, możliwość negocjacji stawek oraz miła atmoswera w biurze. Ci którzy myślą że znają kilka słów po niemiecku i że przyjechali na urlop a nie do pracy... Ogarnijcie się, weźcie konkretnie za robotę i nie obczerniajcie jednej z najlepszej firmy w całych Niemczech (a trochę ich przerobiłem i wiem co mówię) (usunięte przez administratora)
    Patryk

29.03.2021 09:44

Nie wiem jak można jechać do pracy za granicę na stanowisko fizyczne i myśleć, że będzie praca jak w urzędzie od 8 do 16. Owszem nie jest lekka praca, ale też nikt cię na siłę nie trzyma - sprawdzisz, uznasz, że to nie to to wracasz. Ja pracuje już dłuższy czas wyjeżdżam na 3 msc, potem mam urlop i znowu jadę, nie narzekam. Można się zaczepić na dłużej niż chwilę.
    JeremiMatiu

29.03.2021 09:42

Wyjechałem, żeby zarobić na mieszkanie. W rok i kasa odłożona, żadnych problemów z pieniędzmi, wypłatami, kasa na czas. W Polsce bym robił 10 lat i nic bym nie miał. Nie żałuje i polecam.
    Benek

25.03.2021 10:41

Wyjechałem do pracy jako blacharz samochodowy i nie narzekam. Kasa zawsze na czas, jak się chce to i nadgodziny, ale to jak kto chce, większość chce bo to ekstra premie i pieniądze, a robota wcale nie ciężka, tak jak mogłoby się wydawać.
    Julian

29.03.2021 09:40

Każdy myśli, że jak przez agencje to praca za miskę ryżu, a to nieprawda. Można naprawdę fajny pieniądz odłożyć, a życie na miejscu o wiele tańsze niż u nas w pl.
    Mateusz

29.03.2021 09:39

Pracowałem już przez wiele agencji, oni naprawdę pomagają i wszystkim się zajmują, a nie tylko wysyłają i radź sobie sam. W razie czego, pomoc 24 na 7. Za granicą to jak skarb.
    Agnieszka

29.03.2021 09:38

Wiele osób mi mówiło, że praca za granicą to nie dla kobiety bo sobie nie poradzę. Bzdura. Ja skorzystałam z pomocy humanus i jestem zadowolona. Stanowiska są różne, kobieta też znajdzie coś dla siebie. I wcale nie trzeba tyrać po 12h, od ciebie zależy ile chcesz zarobić i w jakim czasie.
    Arte

26.03.2021 13:38

Jest dobrze, agencja stanęła na wysokości zadania i ogarnęła dobrą pracę ;)
    Norbert

21.03.2021 11:00

Jeśli zastanawiacie się nad pracą za granicą to wybierzcie humanusa. Ja podjałem z nimi współpracę i nie żałuję bo wiem że można przywieźć naprawdę dobrą kasę. Polecam.
    Nikodem

26.03.2021 10:10

Można się dorobić, a nie tylko narobić. To podstawowa równica między humanus a innymi agencjami.
    Maja

26.03.2021 10:09

Wiele osób mi odradzało pracę przez agencję, ale ja nie żałuje. Dają umowy, praca legalna, warunki dobre, mieszkanie zagwarantowane, nie ma ukrytych kosztów i pieniądze na czas
    Kryustian

26.03.2021 10:08

Bardzo dobra agencja. Dają przyzwoite umowy, wiesz co masz robić i pieniądze na czas.
    Zigi

25.03.2021 10:42

Jak ktoś chce do pracy fizycznej za granicę to polecam Humanus - nie oszukają na kasę, a warunki pracy i mieszkania bardzo dobre jak na agencję.
    Wernit

24.03.2021 10:59

Wyjechaliśmy do pracy za granicę razem z dziewczyną. Na miejscu wszystko ok. Zagwarantowane wspólne zamiany i zakwaterowanie, a na tym najbardziej nam zależało. Polecam.
    Nina

24.03.2021 10:57

Trochę obawiałam sie pracy za granicą przez agencję, bo wiadomo jakie są opinie. Ale akurat tutaj wszystko ok. Płaca dobra, nie mają jak w innych agencjach prowizji takiej, że w sumie to w kraju więcej zarobisz.

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Mechanik autobusów (m/k/n)

Sachsen

Operator maszyn (m/k/n)

Oettingen in Bayern

Hydraulik / Monter instalacji sanitarnych i grzewczych (m/k/n) - atrakcyjne warunki

Monheim

bacek

24.03.2021 09:52

praca w porządku jak na obecne czasy, stabilna i pewny pieniądz
    szymon

23.03.2021 15:30

witam, czy istnieje mozliwosc pracy w Humanusie na wlasnej działalności gospodarczej?
    Kamyk

23.03.2021 11:05

Robota ok.
    koziol

21.03.2021 11:09

u mnie wszystko ok jesli chodzi o prace z humanusem. jasne przejrzyste warunki wspolpracy. dobra kasa i w kazdej sytuacji mozna liczyc na pomoc agencij..
    Yanush

20.03.2021 17:26

Dzięki agencji pracy Humanus udało mi sie finalnie wyjechac za granice do pracy. Konkretna oferta oraz warunki ktorych oczekiwalem z gory zostaly zapewnione w kazdym calu. Polecam
    Michał

20.03.2021 15:36

Bardzo polecam! W wyjazdach do pracy agencja numer 1!
    Janeczek

18.03.2021 17:25

Podejmowałem już wiele współprac z tego typu agencjami / firmami. Żadna jednak nie okazała się tak doświadczona i profesjonalna jak Humanus:-) Dzięki humanusowi zarobiłem już dobre pieniadze i co ważne - na dobrych warunkach.. W każdej chwili mozna otrzymać wsparcie i pomoc.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Renny

17.03.2021 18:42

Zacząłem współpracę z Humanusem około 3 lat temu i uważam że to był najlepszy wybór pracy jakiego kiedykolwiek dokonałem. Dobre pieniądze i możliwość pracy 2 tyg i 2 tyg wolnego to coś co naprawdę mi odpowiada
    verti

10.03.2021 10:48

Dobra agencja zapewniająca fajne warunki o jakie tutaj w Polsce naprawdę ciężko.
    Gracjan N

17.03.2021 13:53

Zgodze sie. W PL nie znalazlem tak dobrego zatrudnienia jak to dzieki Humanus. Mozna przywiezc naprawde porządną kasę
    Gracjan N

17.03.2021 13:51

Jasna i klarowna umowa. Profesjonalne wyjaśnienia w razie problemów i fachowa pomoc przez cały wyjazd. Polecam wyjazdy z Humanusem
    Arturo

16.03.2021 13:50

Witam jestem bardzo zadowolony ze wspolnego wyjazdu z firma humanus. Umowa dotrzymana co sie rzadko zdarza w przypadku wyjazdow przez agencje. Tu jestem milo zaskoczony. Bardzo polecam kazdemu bo mozna naprawde fajnie zarobic. Pozdrawiam Artur
    Ricardo

11.03.2021 11:30

Pełen profesjonalizm i fachowe podejście.
    Tomek

24.12.2020 16:37

Witam, Podejmując pracę w Humanusie na jaką umowę można liczyć ? Polską czy zagraniczną ?
    pis

09.03.2021 07:40

piszesz głupoty bo wiele firm daje prace w przykładowych Niemczech a umowa Polska
    cnn

11.03.2021 00:24

Podaja w netto za godziny ktorych nie ma w rzeczywistosci to tak jakby ci ktos powiedzial ze zarobisz piec tysiecy za dwiescie godzin, taki myk... jak to agencja..

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

Spaw

09.03.2021 20:38

Ludzie tydzien pracy w niemczech to (usunięte przez administratora) za (usunięte przez administratora) za (usunięte przez administratora) to policzcie przez stawke godzinowa i wam wyjdzie.... jesli (usunięte przez administratora) to nadgodzin nie ma moze czasem sobota i te wasze netto co wam wyjdzie to minus (usunięte przez administratora)....wiec tak to wyglada nie ma zadnych (usunięte przez administratora) na tydzien itp. jak ktos wyjezdza pierwszy raz to firme mozna polecic zalatwia robote i pokoj... jakktos pracowal juz i zna w miare jezyk to kasa nie ta.....
    Patryk

23.02.2021 08:57

Pracowałem zaraz po szkole i jak mnie pytają ludzie czy warto tam iść to zawsze mówię, że tak. Człowiek się zetknie z prawdziwą robotą, nabierze doświadczenia, co przyniesie profity w przyszłości.
    CNN

03.03.2021 08:30

ogarnij sie z tymi opiniami.....
    Byly pracownik

02.03.2021 11:05

(usunięte przez administratora)Pojechałem do pracy ,na wstępie , mniej godzin niż w ofercie , brak szkolenia stanowiskowego , narzedzi na miejscu pracy brak, same starocie, do tego firma po pierwszym dniu zwróciłem uwagę firmie jak i humanosowi , że kilka spraw jest nie tak , zero reakcji . Miałem następnego dnia mieć kontakt co dalej a w rzeczywistości zero kontaktu (usunięte przez administratora)Zerowe zainteresowanie agencji po pierwszym dniu pracy czy wszystko gra . I oczywiście jak to bywa zawsze wina obcokrajowca a nie nikogo innego. Stracilem tylko pieniadze z nimi na wyjezdzie

02.03.2021 15:20

Witam Panie Anonimie, Nieprawdą jest, że nie kontaktujemy się z naszymi pracownikami. Każdy problem staramy się rozwiązac tak szybko jak jest to możliwe. Nie można generalizować i obwiniać wszystkich wokół za osobiste niepowodzenia. Wszystkiego dobrego. pozdrawiamy Humanus Team
    Świeżak

01.03.2021 19:33

Cześć wszystkim generalnie całkiem dużo pozytywnych opinii ale nikt nie pisze o zarobkach... Jak to wychodzi przy pełnym miesiącu? Taka powiecmy srednia? Stanowisko hydraulik

21.01.2021 09:28

Same pozytywne opinie , tak nigdy nie ma , biuro pisze . Pojechałem do pracy ,na wstępie , mniej godzin niż w ofercie , brak szkolenia stanowiskowego , po pierwszym dniu zwróciłem uwagę firmie jak i humanosowi , że kilka spraw jest nie tak , zero reakcji . Miałem następnego dnia mieć kontakt co dalej a w rzeczywistości zero kontaktu , wysoko niefachowi klienci jak i firma , Zerowe zainteresowanie agencji po pierwszym dniu pracy czy wszystko gra . I oczywiście jak to bywa zawsze wina obcokrajowca a nie nikogo innego.

23.01.2021 17:14

Witam. Od kilkunastu miesięcy śledzę opinie o HUMANUS, bo mam zamiar skorzystać z wyjazdu za ich pośrednictwem. Rzeczywiście jest to negatywna opinia o tej firmie - ale od wielu m-cy. "Pracownik" nie sprawdził wszystkich wpisów. Fakt-zastanawiające, że brak jest właściwie negatywnych . Ale może jednak to tylko rzadki przypadek/i, że coś nie wyszło. Jednak niepokoi fakt stwierdzenia braku kontaktu z firmą, gdy pojawiły się problemy.Może kolega "pracownik" napisze coś więcej na ten temat-i nie anonimowo?. Bo to co napisał, to właściwie tylko ogólniki. Np. na czym polegały problemy z pracodawcą,jakich ustaleń konkretnie nie dopełniono /szkolenie? -jakie i po co. Bo jakieś extra np. stanowisko pracy? , jakie były warunki zakwaterowania, wyjazdu, kontaktu z pracodawcą. Mam nadzieję, że kolega "pracownik" odpisze. Zresztą firma HUMANUS z tego co widzę również by chciała.
    zainteresowany

01.03.2021 16:30

Ciekawie piszesz. Zastanawia mnie jedno. Jesteś fachowcem w jakim zawodzie? Nic o tym nie piszesz. I na jakim stanowisku pracowałeś. Interesuje mnie to, bo jak już się "jedzie po firmie, do której zostałeś skierowany przez Humanusa, to dobrze jest rzucić info jakim jesteś i w czym fachowce.
    Elektryk

12.02.2021 02:12

Przykrywką koncepcji , taka sama firma co conexio inaczej zeitkraft , meb czy personalkontakter , biuro wystawia pozytywne opinie
    Bonus

24.02.2021 08:25

Sam zdecydowałem się na wyjazd w tym roku i nie żałuję bo jest dobrze. Więc totalnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Samemu nie znajdziesz tak dobrej roboty na porządnych warunkach i taka jest prawda.
    Elektryk

24.02.2021 10:46

Byłem , co innego mówionego , co innego potem , więc biuro proszę szanowanie o nie wypowiadanie się
    Vito

23.02.2021 15:52

Ja radzę zrobić tak - sprawdzić samemu. Tutaj każdy może napisać w sumie co chce, a jaka jest prawda trzeba doświadczyć samemu, bo każdy ma inne wymagania i oczekuje innych rzeczy od pracodawcy.

24.02.2021 10:13

Dokładnie. Przyjechać do biura i tam podpisać Umowę, po wyjaśnieniu i uzgodnieniu tematu. W razie "czegoś" mieć wówczas pretensje do siebie. A Nie podpisywać standardowej Umowy - bez dodatkowo zamieszczonych pkt. uszczegółowiających, uzgodnionych na miejscu.Ot i cała filozofia.
    Malong

18.02.2021 09:32

jest dobrze, ogarniaja wszystko od a do z, czlowiek wie co go czeka na miejscu i nei ma zadnych niespodzianek i za to duzy plus
    Darek

17.02.2021 16:40

Jest dobrze. Planowałem wyjazd z inną agencją, ale kumpel polecił Humanus i ostatecznie wybrałem właśnie ich.
    Adrian W

17.02.2021 09:21

Polecam w 100%. Obsługa profesjonalna i fachowa.
    Stewart

16.02.2021 13:08

Jak dla mnie warunki na plus. Pracowałem jakiś czas i nie było się do czego przyczepić. Pieniądze zawsze na czas.
    criss

16.02.2021 10:19

Oferta na pewno jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza :)
    Karol

16.02.2021 09:27

jeśli chcesz pracować to znajdziesz u nich coś dla siebie, z dobrą kasą i normalnymi godzinami pracy
    miko

15.02.2021 15:30

jak najbardziej mogę polecić, jak jakiś problem to zawsze mozna liczyc na pomoc, dobre warunki

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH