SOTIS

• Misja
  • Terapia Sotis w modelu NPDC

Misja

Terapia Sotis w modelu NPDC

5. Opinie o SOTIS Sp. z o.o.

Opinie o SOTIS Warszawa Smocza 6A lok. 1

WebsiteIconSotis Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o SOTIS Sp. z o.o.!

09.09.2026 15:12

Wyjątkowa rotacja i duży brak specjalistów, brak pomocy dydaktycznych, o wszytsko trzeba było prosić. Reklamują metodę, a pracują najzwyklej się da. Nie pilnują co się dzieje w placówce. Każdy robi co chce i jak się nauczył w poprzednich pracach. Metoda tylko w reklamach i na papierze. Rodzice, uważajcie na te placówki.

SOTIS Sp. z o.o.

09.09.2026 15:52

Dziękujemy za opinię. Przykro nam czytać te słowa, jednak musimy zaznaczyć, że przedstawiają one nieprawdziwy obraz naszej placówki. Kładziemy ogromny nacisk na standaryzację naszej pracy i wierność obranej metodzie pracy obadanymi naukowo technikami. Właśnie dlatego nasi pracownicy biorą udział w szkoleniach zarówno tych wewnętrznych, jak i zewnętrznych oraz cotygodniowych spotkaniach klinicznych. Dodatkowo, cały zespół ma zapewniony stały dostęp do konsultacji, superwizji oraz wsparcia wielu specjalistów. Baza naszych pomocy dydaktycznych, zabawek oraz pomocy sensorycznych jest stale aktualizowana zgodnie z bieżącymi potrzebami zgłaszanymi przez nauczycieli/terapeutów wynikających z potrzeb dzieci. Rozstania z pracownikami bywają trudne i rozumiemy, że mogą im towarzyszyć emocje, jednak nie zgadzamy się na rozpowszechnianie informacji niezgodnych ze stanem faktycznym. Życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej. Wszystkich Rodziców, którzy chcieliby osobiście przekonać się, jak pracujemy i jakie standardy utrzymujemy, serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi placówkami.
Aneta

24.07.2025 23:31

Jak jest w Sotis? Można się tu zatrzymać na dłużej? Warto aplikować?

ReviewModeratorIcon
Dominik

24.09.2025 14:17

A z tej nowej wiedzy coś wynika? W sensie mam na myśli podwyżki albo jakiś awans czy coś w tym stylu.

Leokadia

24.09.2025 22:25

Podwyżki mamy co roku. Szkolenia są organizowane zewnętrznie i w ramach szkoleń wewnętrznych. Awans? Jeśli sie komuś chce, jest możliwy ;)
Elwirka

17.09.2024 12:00

Raczej tu jest stała ekipa czy idzie załapać się chociaż na część etatu? Kiedyś szukali do pracy z dziećmi z autyzmem i wzięłabym taką pracę pod uwagę teraz. Jest szansa jak wyślę dokumenty w ciemno?
xyz

25.11.2024 17:02

stałej ekipy nie ma, co chwilę ktoś odchodzi przez głodowe pensje, praca na niecały etat jak najbardziej możliwa. gdy wyslesz cv w ciemno to szansa jest, wezmą każdego, bo co chwile kogos im brakuje

Kontakt - SOTIS Sp. z o.o.

Smocza 6A lok. 1 31-069 Warszawa

Sotis Sp. z o.o.

Zostaw merytoryczną opinię o SOTIS Sp. z o.o.