Salesianer Miettex Sp. z o.o.
2 9 6 1

Opinie o Salesianer Miettex Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

XD
 Opinia

Firma w trakcie intesywnego rozwoju. Pracuje w niej gro ludzi, którzy chcą rozwijać możliwości swoje i Firmy. Niestety, nie każdy w każdym miejscu sprawdzi swoje możliwości.

Pomocna?
Justyna
 Opinia
@XD 03.01.2019 11:58

Czy w związku ze swoim rozwojem firma dba o kwalifikacje wszystkich pracowników? Czy zapewnia kursy lub szkolenia wewnętrzne? Napisz proszę, jak oceniasz możliwości rozwoju zawodowego i samorealizacji w Salesianer Miettex.

Pomocna?
TakNie
Mistrz
 Opinia
@Justyna 13.01.2019 16:56

Żadnych możliwości rozwoju zawodowego, zero szkoleń, brak stałego zespołu, donosicielstwo, brak jakiegokolwiek zaufania, beznadziejne traktowanie klientów, niskie standardy pracy a przede wszystkim nieprofesjonalny styl zrządzania zaimportowany chyba z Bałkanów. I ciągle kombinują jak nie wypłacić premii. Oczywiście słabo płacą, brak normalnej atmosfery do pracy oraz dodatków jak ubezpieczenie, opieka zdrowotna czy karta sportowe ( standard w innych firmach zagranicznych) Lepiej sobie darować i rozejrzeć się za czymś normalnym

Pomocna?
TakNie
Komentator
 Opinia

Firma jest w fazie rozwoju, ale z obecnym podejściem do pracowników nie jest możliwy jej sukces. W Polsce już od kilku lat, a do tej pory nie stworzyła chociażby namiastki stałego zespołu. Przewinęło się przez nią wiele osób i to nie tylko na stanowiskach produkcyjnych. Nie wszyscy nie mieli chęci do pracy, jedni zostawali wyrzuceni z dnia na dzień przez Ojca Dyrektora, inni rezygnowali sami, bo mimo ich chęci i zaangażowania ponad przeciętne nie usłyszeli nawet najmniejszego dziękuję, wciąż jest za mało i źle. Wbrew opinii Szefa nie jest tak, że za każdego pracownika można znaleźć innego i lepszego na jego miejsce. Podsumowując praca dla ludzi, którzy oprócz obowiązków zawodowych nie potrzebują czasu na cokolwiek innego, bardzo odpornych na stres i tych, którzy co chwilę lubią pracować z kimś nowym. Rotacja nie ma końca, a ludzie którzy już coś potrafią są eksploatowani ponad normę. Pomimo upływu czasu nie widać, aby coś miało zmieniać się na lepsze.

Pomocna?
Terry
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Komentator 15.01.2019 20:24

Firma jak firma zarządzania brak (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Misia123
 Opinia

Każdą firmę tworzą ludzie i to właśnie od nich zależy jaka ona jest. Z odpowiednim nastawieniem i zaangażowaniem każdy da radę. W każdej firmie są jakieś mniejsze lub większe problemy, także nie sugerowałabym się wypowiedziami komentatorów, bo czasami niepotrzebnie można kogoś zrazić.

Pomocna?
TakNie
098
 Opinia
@Misia123 03.01.2019 20:48

Mądre słowa! Ludzie próbujcie sami!

Pomocna?
TakNie
Ma
 Opinia

Firma porażka spóźniają się z wypłatami robisz wszystko pomocy z nikąd nikt nic nie wiem nie szanują pracownika

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia
@Ma 09.11.2018 16:14

Potwierdzam w 100%. Nie polecam jak najdalej od Salesianera.

Pomocna?
12345
 Opinia
@Były pracownik 21.11.2018 16:23

Ktokolwiek myślałby o pracy w tej firmie (produkcja, kierowca, biuro, sprzedaż lub jakiekolwiek inne stanowisko) niech przestanie zanim jeszcze zaczął.

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@12345 21.11.2018 22:57

Proszę, rozwiń swoją wypowiedź i napisz, czym jest spowodowana taka Twoja ocena firmy Salesianer Miettex? Merytoryczne wpisy zawierające konkretne przykłady są cennymi wskazówkami dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tej firmie. Wiesz może, czy już od pierwszych dni pracy można liczyć na stabilną umowę o pracę?

Pomocna?
TakNie
Rz
 Opinia

Spóźnienia z wypłatami ogólna porażka pod względem rzetelności wobec pracownika. Serdecznie NIE polecam - mowa o stanowsku przedstawiciela handlowego.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Rz 16.08.2018 18:36

Szczególnie jak się nic nie robi na ten pozycji przedstawiciela. Najpierw wymagajmy od siebie.

Pomocna?
TakNie
Mega
 Opinia
@anonymous 22.09.2018 08:28

Właśnie tak wygląda wpis usłużnego przydupasa....

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Nie macie żadnych komentarzy o tym co teraz się dzieje? Zastanawiamy się co słychać w firmie Salesianer Miettex Sp. z o.o. w mieście Warszawa.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Salesianer Miettex Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salesianer Miettex Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.