Agro-Top

• Karwacz
  • Ryżki
  • Suleje
  • Role

3. Opinie o pracodawcach Łuków
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.

Opinie o Agro-Top Łuków

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.!

Monika

09.04.2021 09:03

Praca w firmie Agro-Top jest moją pierwszą pracą jaką podjęłam. Zostałam pozytywnie przyjęta przez pracowników, którzy służą pomocą w razie jakichkolwiek wątpliwości. Miłą niespodzianką były paczki na święta i bony na dzień kobiet. Wypłata na czas, posiłki smaczne, więc nie ma na co narzekać. Uczę się, zdobywam doświadczenie. Jestem zadowolona z podjętej tu pracy i polecam każdemu.

09.04.2021 10:46

Każdy nowo zatrudniony pracownik potrzebuje czasu, aby wyrobić sobie opinię na temat firmy, współpracowników i odnaleźć się w nowej roli. Cieszymy się, że tak szybko zaaklimatyzowałaś się w naszym gronie i z sukcesem się rozwijasz, wspierając również rozwój naszej firmy. Dziękujemy Monika.
    Karol

07.04.2021 11:17

10 lat temu zaczynałem swoją pracę w Agro-Top na produkcji, szybko zorientowali się, że mimo tego, że dopiero skończyłem szkołę średnią jestem zdolny i szybko się uczę. Awansowałem na pomoc informatyka. Pracowałem w firmie kilka lat, po skończeniu uczelni wyjechałam za granicę do rodziny, aby zmienić coś w swoim życiu, odłożyć więcej pieniędzy na założenie rodziny. Spędziłem tam ponad 3,5 roku, jednak po powrocie do rodzinnego miasta wróciłem do pracy w Agro Topie w którym objąłem wyższe stanowisko. Gdy rozstawałem się z firmą kilka lat temu i tak nie miałem na co narzekać, było mi dobrze, jednak firma bardzo się zmieniła podczas mojej nieobecności. Na firmę nie mogę narzekać. Codzienne obiady, wypłata na konto, nic pod stołem. Nie mam problemów z dogadaniem się z kolegami i koleżankami z pracy, ani przełożonym. Sam prezes firmy jest świetną osobą, dobrze wychowaną, każdego pracownika traktuje równo i stara się dbać o jego potrzeby. Każdemu kto zastanawia się nad rozpoczęciem tu pracy, szczerze polecam. Jeżeli jest ktoś kto z trudem wstaje do swojej obecnej pracy, bo mu się nie chce, bo coś go męczy, tutaj nie spotka się z tym problemem, przynajmniej ja się nie spotkałem. Jeżeli jesteśmy rzetelnymi pracownikami, chcemy pracować i rozwijać się. Robimy swoje, jesteśmy za to doceniani i znamy swoje miejsce. Osobiście polecam.

07.04.2021 11:54

Dziękujemy Panie Karolu. Zmieniamy się nieustannie, uruchamiamy nowe procedury, wprowadzamy nowe narzędzia, dla rozwoju naszej firmy i dla jej pracowników, cieszymy się, że robisz to razem z nami.
    Patrycja

07.04.2021 07:36

Jak jest z podnoszeniem kwalifikacji i rozwojem? Serio firma oferuje jakieś szkolenia? Proszę o rzetelne odpowiedzi

07.04.2021 08:13

Oczywiście, że serio. Przedsiębiorcy nie zawsze zdają sobie sprawę, że wyższe kwalifikacje zawodowe pracowników wpływają na zwiększenie zysków firmy, jednak my jesteśmy otwarci na zdobywanie lub uzupełnianie wiedzy oraz umiejętności przez naszych pracowników. Bardzo często taka propozycja wychodzi z inicjatywy pracodawcy, ale również pracowników.
    M

01.04.2021 00:00

Jestem pracownikiem w Agro -topie od ponad 7 lat, jest to moja trzecia praca, pracuję niedaleko miejsca zamieszkania i -póki co- nie szukam innej. Duży procent pracowników pracuje tu dłużej niż ja i ściągają do firmy rodzinę, przyjaciół, zatem to o czymś swiadczy. Nie pracują u nas Ukraińcy (na dzień dzisiejszy). Warunki finansowe nie najgorsze, wypłata cała na konto i na czas, paczki na święta, bony na Dzień Kobiet, PZU Zdrowie, codziennie ciepły smaczny obiad. Zakłady produkcyjne są nowe, stanowiska pracy dobrze wyposażone, czysto i schludnie. Nie jestem z kadry kierowniczej.

01.04.2021 09:31

Zadowoleni pracownicy są siłą napędową firmy. Dojrzałe i odpowiedzialne przedsiębiorstwo jak nasze, wie, jak ważne jest stworzenie przestrzeni, w której każdy bez względu na staż pracy czy zajmowane stanowisko, będzie czuł się komfortowo i dołoży starań, aby jego najbliższe otoczenie w firmie czuło się podobnie. Kultura doceniania nie jest postrzegana przez nas jako obowiązek, a jako nieodzowny i naturalny element funkcjonowania firmy. Dlatego dziękujemy serdecznie, że podzieliłeś/aś się z innymi swoimi odczuciami. To dla nas cenne.
    Mika

31.03.2021 08:37

Czy Agro-Top zapewnia pracownikom opiekę medyczną etc?

31.03.2021 13:41

Oczywiście! Zapewnimy nie tylko pakiet socjalny, ale również możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i medycznego, ale także pracę w zespole osób, dla których ważna jest współpraca i współdziałanie. Profesjonalne szkolenia, które przy otwartości na naukę pozwalają rozwinąć swoje kompetencje, posiłki dla pracowników, oraz legalne zatrudnienie od pierwszego dnia pracy, w firmie którą wyróżnia profesjonalizm i rozwój.
    Deck

21.06.2018 13:39

Praca w smrodzie. Wożą odpady. Słabe zarobki. Nie polecam.

31.03.2021 08:26

Niektórzy ludzie sprawiają wrażenie, jak gdyby sami nie wiedzieli, czego oczekują od siebie oraz od innych. Jednego dnia są zdecydowani podjąć pracę zgadzając się na jej warunki finansowe, oraz stanowisko. Drugiego dnia są zniesmaczeni tym, na co sami się zgodzili. Prace w naszym zakładzie produkcyjnym nie wszyscy tolerują i nie mają takiego obowiązku, ale zaręczamy, że zapach w niczym nie przypomina zapachu odpadów czy śmieci. Drugą kwestią, jest kwestia zarobków. Przed napisaniem takiej opinii, należy postawić sobie pytanie ,,Czy w moim zawodzie istnieją obszary, w których od początku zarabia się świetnie i z czasem jest już tylko lepiej?'' Doświadczenie, wiedza, umiejętności i zaangażowanie decydują o naszych zarobkach. Nie jesteśmy przedsiębiorstwem w którym naszym pracownikom oferujemy najniższą krajową. W naszym regionie możemy śmiało napisać, że warunki zatrudnienia są u nas bardzo konkurencyjne. Dodatkowo doceniamy i szanujemy pracę, każdego pracownika, oraz stawiamy na rozwój jego kompetencji.

10.11.2020 16:40

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.?

31.03.2021 08:12

Obserwując pracę, umiejętności i zaangażowanie danej osoby, kierownik może zdecydować się na przeniesienie jej na wyższe stanowisko, zamiast szukać kogoś z zewnątrz. Jeżeli dana osoba pracuje w firmie już jakiś czas, wiemy, że jest ona dopasowana do panującej kultury organizacyjnej i zasad, a także, że posiada cechy wymagane na określonej pozycji. Decydując się na awans wewnętrzny, musimy mieć pewność, że wybieramy właściwą osobę, która silnie utożsamia się z naszym przedsiębiorstwem.
    Weronika

25.03.2021 12:56

Pół roku temu zakończyłam okres bycia na macierzyńskim i gdyby nie to, że ruszyłam z własną działalnością i zajmuję się inną branżą, na pewno pracowałabym w Agro-Top dalej. Przez trzy lata pracowałam z bardzo fajną grupą ludzi w dziale sprzedaży i jak w każdej firmie można znaleźć te słabsze i mocne, fajne akcenty. W regionie w którym znajduję się ta firma, ciężko o przyszłościową i dobrze płatną pracę. a tam taką można tam znaleźć. Największy problem mają Ci, którym się nie chce pracować. Firma daje ogromne możliwości rozwoju, wystarczy tylko chcieć. Szkolenia, nie ma problemu. Dzieje się coś co stanowi dla Ciebie problem, idziesz do kierownika, on wyciąga do Ciebie dłoń. Dla mnie bez dwóch zdań, jest to najlepsza firma w okolicach Łukowa. Wiem, co pisze, pracowałam w czterech o podobnej branży i jest to miejsce w którym chce się pracować, dodatkowo całkiem nieźle karmią, każdy pracownik ma obiad za darmo:)

30.03.2021 14:04

dziękujemy serdecznie za tak miłe podsumowanie Weroniko! Do zobaczenia!
    Lena

22.12.2020 11:29

@Marek dlaczego w kadrach jest tak niemiło ?

30.03.2021 13:58

Wizytówką firmy jest dział kadr, tam po raz pierwszy spotyka się potencjalny pracownik z firmą. Dbamy o swoją wizytówkę i dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy traktowali z należytym szacunkiem zarówno innych pracowników jak i osoby zewnątrz. Opinia, że w naszym dziale kadr, jest niemiło, jest dla nas nieporozumieniem. Mamy nadzieję, gdy przekonasz się o tym sama i podzielisz się z innymi swoją pozytywną opinią.
    nickodem

09.07.2017 09:17

wielka korporacja we wsi

30.03.2021 13:04

Agro-Top to liczący się partner biznesowy na polskim i międzynarodowym rynku tłuszczów zwierzęcych oraz suplementów Pet Food. Nasza ,,korporacja ze wsi'' to zdecydowany lider innowacji i najnowocześniejszych rozwiązań produkcyjnych. Kolonia Gręzówka, tutaj powstała marka, która cieszy się zaufaniem swoich klientów. Firma buduje swoją pozycję poprzez innowacyjność i elastyczność w reagowaniu na nowe wyzwania rynkowe, kreuje trendy i wyznacza nowe kierunki rozwoju. Doskonale również wpisujemy się w lokalną społeczność, wspierając i rozwijając jej inicjatywy.

Kontakt - Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.

Kościuszki 15 08-112 Łuków

Branża główna: Przetwórstwo mięsne

03.10.2019 17:58

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.?

30.03.2021 12:52

Zgodnie z przepisami, możemy zawrzeć z pracownikiem maksymalnie trzy umowy na czas określony. Kolejna, czwarta umowa będzie umową na czas nieokreślony. Jednak jest to kwestia indywidualna, dostosowana do potrzeb danego pracownika. Umowa o pracę na czas nieokreślony daje stabilizację pracownikowi, doskonalone zdajemy sobie z tego sprawę.
    Aen

27.09.2018 11:47

Miałam "przyjemność" rozmawiać z Panią w sprawie pracy... Bardzo nieprzyjemna rozmowa już od samego początku odpychajaca. Nie polecam kontaktu z ta firma

30.03.2021 12:43

Sukces naszej firmy zależy w dużej mierze od ludzkiego kapitału. Profesjonaliści z działu HR zdają sobie z tego sprawę i wiedzą, jak utrzymać go w firmie. W efekcie dział zasobów ludzkich jest ważnym elementem naszej organizacji, dlatego zapewniamy, że jeżeli nawet odniosła Pani złe wrażenie po samej rozmowie, nasza codzienność tak nie wygląda. Każdy z nasz pracowników traktuje siebie i osoby z zewnątrz z należytym szacunkiem.
    ua

06.11.2018 12:45

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie szanują ludzi ciągłe krzyki i nie tylko to norma, każdy chodzi na paluszkach bo boi się własnego cienia, nie można wyjść z pracy jak się skończyło godz pracy tylko trzeba siedzieć min 20 minut dłużej żeby się krzywo nikt nie patrzył a i za nadgodziny nikt nie zapłaci

30.03.2021 11:56

Opinia mówiąca o krzykach w firmie/produkcji jest dla nas krzywdząca i nieszczera. Każdy pracodawca chce, aby atmosfera w jego firmie była dobra, a praca dzięki temu sprawna. Aby tak się stało niezbędny jest wzajemny szacunek pracowników. Trudno wyobrazić sobie również udaną współpracę na linii szef-pracownik bez tego solidnego fundamentu. W naszym Przedsiębiorstwie zachowany jest system pracy ośmiogodzinnej. Bez względu, czy chodzi o pracę w naszym biurowcu czy na produkcji, nikt nie ingeruję w czas pracy pracownika, a po jej zakończeniu opuszcza miejsce pracy zgodnie z planem.

30.03.2021 11:57

Fizyczny

13.06.2019 00:33

Przerabiają śmierdzące łoje i smalec. Zapachy jak w trupiarni. Sorry to ja już chyba wolę pracę w śmieciach bo mniej śmierdzi.

30.03.2021 11:45

Agro-Top to liczący się partner biznesowy na polskim i międzynarodowym rynku tłuszczów zwierzęcych oraz suplementów Pet Food. Każdy z naszych produktów to zasługa wspólnej pracy całego zespołu, a określenie rodzaju zapachu przez Paną/Pana jest zdecydowanie jest na wyrost. Jesteśmy Przedsiębiorstwem z branży spożywczej, towarzyszącym naszym wyrobom zapachów, nie jesteśmy w stanie usunąć. Jednak uważamy tą opinię za krzywdzącą, gdyż nie jest to zapach tak intensywny. Dodatkowo chcemy podkreślić, że praca w naszym Przedsiębiorstwie odbywa się w warunkach sterylnych i nie dochodzi tam pod żadnym względem do nadużyć obowiązujących praw.
    Stefan

05.07.2019 16:23

Może nie jest idealnie ale praca jaka jest każdy widzi więc po co narzekać?

30.03.2021 11:30

Nie warto szukać pracy idealnej, bo szukając czegoś, co nie istnieje, sprzed nosa mogą uciec nam naprawdę fajne okazje. Gdy zafiksujemy się na punkcie ideału, możemy ignorować stanowisko, które w bliższej lub dalszej perspektywie dadzą nam jeszcze więcej, niż wyśniona praca idealna. Życie czasem nas zaskakuje i dostajemy od niego więcej, niż jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. Dla tych którzy chcą się uczyć, rozwinąć kompetencje, również mamy pracę i szereg szkoleń. Wystarczą jedynie chęci do pracy i odrobina motywacji, aby zapewnić sobie lepszą przyszłość i więcej satysfakcji z wykonywanej pracy.
    Rozmawiająca przez telefon

24.11.2019 20:15

Pomimo, że to jest zakład produkcji smalcu, powinien odnaleźć się w tych czasach. Pani w Dziale Kadr zgłaszając się w telefonie , mówi takim starczym głosem , że słysząc ją, mam wrażenie jakby zgłaszała się "skrzecząca żaba". Chyba najwyższy czas wymienić zespół w Kadrach na młodszy. I nie trzymać Pań, które nie wiedzą jak przez telefon rozmawiać.

30.03.2021 11:24

Agro-Top to liczący się partner biznesowy na polskim i międzynarodowym rynku tłuszczów zwierzęcych oraz suplementów Pet Food. Jesteśmy zdecydowanym liderem innowacji i najnowocześniejszych rozwiązań produkcyjnych. Przyjazne nastawienie, praca zespołowa i wspólne wartości, to czynniki którymi się kierujemy. Pozwalają one budować dobre i angażujące środowisko pracy dające każdemu pracownikowi motywację. Każdy z naszych pracowników wie, że nieważne czy chodzi o osobę z którą współpracuję, czy osobę z zewnątrz, musi okazać jej należyty szacunek i zachować najwyższy poziom kultury osobistej. Dlatego wierzymy, że sytuacja którą Pan/Pani opisuje, sprzed dwóch lat to nieporozumienie. Jeżeli będzie Pan miał okazję do ponownego kontaktu z naszą firmą, jesteśmy przekonani, ze będzie to rozmowa efektywniejsza, ale i przyjemniejsza.
    Olka

24.11.2019 21:00

Czy zakład zapewnia odpowiednią odzież roboczą,tak żeby własne ubrania nie przesiąkły zapachem topionego tłuszczu?

30.03.2021 11:01

Jako odpowiedzialne Przedsiębiorstwo, jesteśmy zobowiązani do zapewniania, prania, konserwacji, naprawy i odkażania przydzielonej pracownikowi odzieży roboczej i obuwia. Nasz pracownik produkcyjny nie musi martwić się o towarzyszący na jego ubraniu zapach, który wbrew wszelkim pozorom, wcale nie jest tak intensywny.

22.12.2020 11:29

Te panie w kadrach to jakaś porażka. Bardzo nie mile odpychajace. Już na samym wejściu się nie da pracować

30.03.2021 10:45

Panie Marku, przykro nam, że Pana spotkanie z naszą firmą na starcie było z nieżyczliwym akcentem. W chwili obecnej na pewno nie spotka się Pan z takim odczuciem, gdy tylko postanowi Pan dać naszemu Przedsiębiorstwu kolejną szanse. Jeżeli zdarza nam się zaobserwować, że atmosfera w pracy się psuje, lub gdy sytuacja jest już napięta, nigdy nie pozostajemy na to obojętni. Od zawsze stawiamy na pracę zespołową i dlatego na każdy niepokojący sygnał, od razu reagujemy. Mamy ogromną nadzieję, że zmieni Pan swoje zdanie.

27.03.2021 09:31

Co jaki okres czasu w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

30.03.2021 10:36

Kwestia podwyżek jak i wynagrodzeń jest indywidualną kwestią. Tak zwaną wypadkową kompetencji pracownika oraz sytuacji na rynku pracy. Wzrost wynagrodzenia zawsze analizujemy nie tylko w kontekście samego pracownika, ale również otoczenia rynkowego oraz kondycji biznesowej firmy. Pracownik który stale zwiększa swoją efektywność i każdego miesiąca przynosi nową wartość dodaną do firmy, zawsze zostaje doceniony.
    NICK

13.09.2016 10:52

Ktoś coś o tej firmie ? Szukam rzetelnych informacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agro-Top?

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Agro-Top Sp. z o.o.