Flet z makreli06.03.2022 03:04
Praca na chwilę dla osoby która chce dorobić, lub na wakacje. Niestety ja nie polecam tej firmy, biuro masakra miny mają jak by tam byli za karę, 90% ludzi na tej firmie zakłamane, fałszywe, obrzydliwe, tam ręka rękę myje, jeśli nie robisz tego czego chcą maja problem , telefony od biura się nie urywają. Praca od 7.30 do późnych godzin nocnych za 3000zl podziękuje. Większość niesprawnych samochodów bez przeglądów , zaniedbane (usunięte przez administratora) dosłownie wypadające drzwi w busach . Zero urlopów, umowa zlecenie bo tak łatwiej nie muszą ci nadgodzin wypłacać, w sumie możesz tej umowy nawet nie zobaczyć, nie można zachorować ,brak przestrzegania czasu pracy, zakazują ci zjechać na oddział gdy masz więcej niż 5 paczek lub nie odebrałeś jednej paczki z POP-U jak twierdzą każda paczka jest ważna ale nie na tyle żeby cofać się po nią pół godziny drogi, większość ludzi którzy tam pilnują porządku wyżej (usunięte przez administratora) niż (usunięte przez administratora) ma, niby przykład dają a na kilometr daje od nich arogancją i chamstwem, brak pomocy, sam musisz się domyślać i prosić o wszystko. Masz umówiona wizytę u lekarza na którą czekałeś poł roku ?? to zapomnij o niej NIE DOSTANIESZ WOLNEGO bo jak twierdzą nie ma komu cię zastąpić , zastraszanie -jeśli ktoś jest na nieodpowiednim stanowisku i myśli że wszystko mu wolno. (usunięte przez administratora) dna, pracy każdego dnia jest tyle ze nie wiesz gdzie ręce włożyć nie masz czasu zjeść ,zatrzymać się gdzieś do toalety. Ogólnie praca niewdzięczna, zero pomocy ze strony biura, KSK i tak samo zero pomocy od innych kurierów , najlepsze są odbiory w firmach( nie wszystkich), jest odbiór np od 10 do 15 chcesz odebrać to i jechać żeby szybciej skoczyć, niestety nie jest tak kolorowo podjeżdżasz do firmy a oni albo nie maja jeszcze gotowych paczek każą ci przyjechać później, albo wydają ci paczki i każą ci przyjechać jeszcze np przed 16 bo oni pracują do 16 i mogą jeszcze jakieś paczki wpaść, nikt niestety nie liczy się z twoim czasem i życiem prywatnym, niestety pracując w firmie inpost będziesz gościem w swoim domu. Osoby z firmy podają twój prywatny numer telefonu dla klientów i innych kurierów. Aby zakończyć wszystko z fasonem napisze prosto od siebie JEŚLI BARDZO CHCESZ BYĆ KURIEREM WYBIERZ INNĄ FIRMĘ KURIERSKĄ NA RYNKU JEST MASA RÓŻNYCH FIRM, ALE INPOST TO NIESTETY JEDNA Z NAJGORSZYCH FIRM KTÓRA MI SIĘ PRZYTRAFILA ..