Mokosh Didiuk

• Cybulice Małe
  • Bronisławka
  • Cybulice

3. Opinie o pracodawcach Kazuń Nowy
  5. Opinie o Mokosh Didiuk sp.k.

Opinie o Mokosh Didiuk Kazuń Nowy

Nie przegap nowości o Mokosh Didiuk sp.k.!

24.11.2022 08:43

Firma jest bardzo dobra dla każdego pracownika, który nie boi się pracy i chce się rozwijać. Nie ma miejsca na nudę. Firma wymaga zaangażowania, uczciwości i szczerości ale to chyba naturalne w pracy. Ja ze swojej strony polecam firmę Mokosh i uważam, że warto tu pracować.
    Magda

23.11.2022 22:44

Dla mnie firma mega. Kosmetyki świetne, atmosfera też fajna choć oczywiście zdarzają się maruderzy lub osoby mniej koleżeńskie, ale większość zespołu super. Czuję, że mocno się rozwijam tutaj i mam coraz to nowe wyzwania.
    nowy pracownik

07.10.2022 14:11

firma rewelacyjna, dużo się dzieje, więcej rozwinęłam się w miesiąc tu niż w poprzedniej firmie przez 3 lata:) jest teraz zasuw max ale rozwój mega:)
    Bomberka

27.09.2022 22:48

Cześć, dużo się dzieje, mega ciekawa praca! Trzeba się czasem sprężyć i robić rzeczy niełatwe, ale można potem mieć satysfakcję z dobrze poprowadzonego projektu. Kontakt z szefowymi bardzo fajny, zawsze są otwarte na rozmowę i pomysły.
    Super produkty

04.07.2022 18:35

Uwielbiam kosmetyki mokosh
    Morelka

07.07.2022 16:52

Najbardziej lubię balsam brązujący
    Kasandra

16.09.2022 06:03

Fajnie nawilża, delikatnie brozuje bez plam. Najlepiej na wieczór zrób aplikacje.
    Agnieszka

01.09.2022 07:53

Ja już pracuje parę lat, firma ma fajną atmosferę, ( są działy gdzie nie ma)ale pracuje tu dużo pasjonatów, firma bardzo się rozwija, to jest super, nowe zadania, a przy tym jest sporo szkoleń, w zasadzie po za jednym działem cała firma jest super, więc po tylu latach mogę z czystym sumieniem polecić.
    Ollllla

02.09.2022 17:33

Dużo pasjonatów???!!!! Ha....pasjonatow czego przepraszam? Przeciez w tej firmie przewaga to pracownicy biurowi.Na produkcji garstka ludzi Panie pozal sie boze technolożki chodzą i udają ze mają pojecie o tym co robią.....
    Klient

01.09.2022 07:54

Rewelacyjna obsluga
    Partner biznesowy

08.07.2022 21:58

Bardzo dobra współpraca z obsługą klienta.
    Sklep

01.09.2022 07:15

Potwierdzam
    podsumowanie doświadczeń

05.07.2022 13:42

to firma typowo produkcyjna, ma mocne strony i słabe jak to w produkcji, pracowałam wielu firmach i ta jest jedna z lepszych, ale nie idealna, firma szybko się rozwija to ma plusy bo jest szansa na rozwój, ale tez trzeba chcieć jesli ktoś szuka pracy typowej korpo to dla niego złe miejsce, ale jak się chce wykazać to oki. częśc pracowników uwielbia ta firme ale faktycznie jest grupka narzekająca, wynika to z braku doświadczeń ale tez podejścia do pracy. ale to co smiejemy sie z dziewczynami ze mówimy tym osoba narzekającym żeby poszukali gdzie indziej to nie chcą:) wolą siedzieć i narzekać. przyjdzie kryzys i bezrobocie to wtedy będzie gadka dobrze że mamy stabilna firmę coś za coś. są dwie lokalizacje widac ze nie kazdemu pasuje zmiana lokalizacji biuro lepsze ale bliżej warszawy wiec niektóryz narzekają co maja dalej. ja przezyłam pare firm wiem co mówię, firma ma błedy i pare słabych stron ale idzie w dobrym kierunku, szczególnie że kolezanki w innych już mówią o zwolnieniach i cieciach bo firmy przygotowuja sie na kryzys.
    Mysia pysia

09.08.2022 07:39

Ja pracuje już od 2019, nie odniosłam takiego wrażenia. Oceniając fakty to jest produkcja, wiec jest konkretnie i na temat, ale zawsze z otwartością.
    Zofia

31.08.2022 21:30

100%
    pracownik biurowy

04.08.2022 14:16

rozpoczęłam prace w Mokosh, jestem zachwycona, super kosmetyki, no i niesamowite podejście, dziękuje Mokosh.
    Nie ośmieszaj się

25.08.2022 18:14

Trolu,wszyscy dobrze wiemy jaka jest atmosfera na produkcji,więc nie pisz tu bzdur. Na pewno nie jesteś pracownikiem produkcji,tylko zapewne Panią N,bo nie masz pojęcia co się tam dzieje :)
    lulina

25.08.2022 22:36

Święta prawda.Nic dodać .....a nieeee,sory dodalo by sie duzo jeszcze....
    Pracownica magazynu

01.08.2022 21:19

Polecam
    Nowy pracownik

01.08.2022 21:00

Ja mogę polecić pracę na produkcji, możne strony to szefowa merytoryczna i nie emocjonalna, z minusów jeszcze parę obszarów nie poukładanych, ale wszyscy nad tym pracują. Jeśli ktoś chce się rozwijać uczyć się twórczej technologii to dobre miejsce, ja czuję że dużo Die nauczę, ale to początki na razie, po roku pracy, napiszę jak jest.

06.04.2022 10:41

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Mokosh Sp. z o.o.?
    Marnala

01.08.2022 20:51

Atmosfera jest ok fajni ludzie tu pracują.
    Rekrutacja

18.07.2022 21:10

Przed rozmową rekrutacyjną czytałam tutaj komentarze i nie wiedziałam czy to prawda. Kategorycznie zaprzeczam! Byłam na rozmowie o pracę w zeszłym tygodniu i poznałem bardzo miłą właścicielkę, która z pasją mówiła o marce. Pan, który do mnie zadzwonił był bardzo profesjonalny i rzeczowy widać, lubi swoją pracę. Tak jak obiecał od razu dał mi znać o decyzji. Byłam na wielu rozmowach o prace w firmach kosmetycznych i na prawda rzadko się to zdarza. Nie udało mi się tym razem, ale będę z uwaga siedziła ich ogłoszenia
    Taka prawda że…

22.07.2022 16:54

W ramach ciekawostki te osoby które znalazły gdzie indziej prace tez już narzekają hahhahahaha także taka śmieszna sytuacja
    Rekrutacja

25.07.2022 11:56

Oczywiście,że nie.Mydlenie oczu.

04.07.2022 19:24

Firma jest do rym pracodawcą, chodź nie równo jest wszędzie, są działy super, a w niektórych cześć osób toksycznych, ale na szczęście większość ludzi z pasją nastawionych na zadania.
    Euuugenia

05.07.2022 22:08

Ty masz rację chopie tam już sama tosyna została skoro zostali tylko starzy kierownicy. Skoro od roku ludzie z tamad odchodzą policzyłam i chyba 30 osób już kontynuuje karierę poza strefą Mokosh. Co ja tam robię czas iść w ślady tych co odeszli i tak też zrobiłem zwolniłam się.
    Taka prawda że …

22.07.2022 17:01

Nie rozumiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną bo różnie piszesz o sobie. Może warto się zdecydować pisząc przekłamane ilości. Skoro się zdecydowałeś/zdecydowałaś to powodzenia.
    Pracownik racjonalna ocena

29.06.2022 18:37

Jestem 2 rok w firmie to najlepsza firma, ale dla ludzi pracowitych, czasami przychodzą osoby które chcą poleniuchować i są zaskoczone że tu Die pracuje, minus to lokalizacja nie jest w centrum Warszawy, dla mnie to problem dojeżdżam godzi e prawie.
    Loma

10.07.2022 16:35

Tak to minus te dojazdy ale reszta super. Ale 40 minut we jedną stronę tracić z życia to słabe
    S,

22.07.2022 08:42

Mnie zarobki pasują.
    Liliaaaa

17.07.2022 19:39

Jestem bardzo zadowolona z pracy. Bardzo fajnych ludzi tu poznałam.
    Pracownik biura

03.06.2022 12:48

Mokosh to dobre miejsce pracy dla osób, które chcą się rozwijać i nie boją się wyzwań, a także nie mają problemów ze zmianami. Firma jest w momencie dynamicznego rozwoju, więc nie ma stagnacji i jest sporo nowych projektów. Zespół jest otwarty i życzliwy, kontakt z właścicielkami bardzo dobry. Można mieć wpływ na rozwój biznesu, to daje dużo satysfakcji.
    Tak jest

05.07.2022 21:25

Polecam
    KR

10.07.2022 16:48

Jest fajnie

10.07.2022 16:31

Jestem koło zaskoczona pracą, różne mam doświadczenia z firmami polskimi ale to jest w porządku, szkoda tylko że nie ma darmowych obiadów dla pracowników, ale cześć ludzi super, zdarzają się osoby co są męczące i psują atmosferę ale to mniejszość, większość życzliwych i uśmiechniętych.
    Pracownica

04.07.2022 18:49

Czytam bzdurne opinie nawet wiem kto je pisze, ludzie nie radzą sobie z emocjami, nie podoba się można odejść, a jak ktoś zostanie zwolniony za błędy to potem zaskoczony, firma jest świetna, super atmosfera, ale firma ma spore zmiany, to wiadomo że trochę chaosu jest to nie pierwsza zmiana i nie ostatnia, to moja 3 firma produkcyjna i ta jest najlepsza. Mam nadzieję że osoba marodzaca w końcu odejdcie bo infekuje innych.
    Nataliiija

05.07.2022 22:11

Jestem pracownikiem Mokosh od początku jest super awansowałam na stanowisko kierownicze.
    Nataliiija

05.07.2022 22:17

Pracuje w Mokosh od początku i awansował na stanowisko kierownicze więc można jeśli jesteś pracowity i zorientowany na dobro firmy oraz działania a nie Leniuchowo.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mokosh Didiuk?

Kontakt - Mokosh Didiuk sp.k.

Dolna 14 05-152 Kazuń Nowy

NIP:1182098062

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

05.07.2022 07:18

Była pracownica

05.07.2022 19:53

Też byłam tam na rozmowie.Budynek jak z horroru,nie wiem jak dziewczyny mogły pracować po ciemku bez oświetlenia nad stołami i wdychając tą chemię,która stała za nimi…Widać że pracodawca nie dba o pracowników. A Pani Kasia kierowniczka to bardzo miła osoba.
    Nowy pracownik

05.07.2022 20:15

Ciężko mi się odnieść jak było wcześniej widzę jak jest teraz i dla mnie warunki super. Pierwszy raz spotkałam się z dodatkowa 30 minutowa przerwą od pracodawcy a to już moja 4 praca.
    Monika

26.05.2022 22:42

Super kosmetyki i obsługa klienta. Gratuluje całemu zespołowi od produkcji, przez marketing i magazyn.
    Natka

05.07.2022 17:35

Tez lubię ich kosmetyki
    Momomo

04.07.2022 18:33

Co się tutaj dzieje ? Jej naprawdę Wam jest tak źle ? Zachęcam Was do zmiany pracy i zobaczenie jakie są realia w innych. Nie rozumiem takiego „srania do własnego gniazda”, przez osoby młodsze z zespołu. Za to zachęcam do rozmów z przełożonymi to wiele wyjaśnia jak się ma pytania.
    Pracowniczka

28.06.2022 20:59

Ja pracuje w Mokosh już wiele lat i jestem bardzo zadowolona. Nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu i tyle negatywnych komentarzy tutaj. To, ze firma się rozwija mocno, to dobrze. Za rozwojem idą zmiany. Trzeba być na nie otwartym jeśli chce się iść do przodu… a jak nie to się zwolnić, ale nie pisać bzdur w sieci :)
    Karolina

01.07.2022 13:19

Są podwyżki dla tych, którzy potrafią się podlizywać szefowym i podkopywać dołki pod innymi, żeby samemu się wznieść wyżej. A uczciwemu i pracowitemu pracownikowi nie dadzą nic, nawet pochwały tylko coraz więcej wymagają.
    Obserwatorka

02.07.2022 11:14

Podlizywać warto zmienić na - starają się wypaść jak najlepiej. No i polecam się starać również bo bez starań nic nie osiągniesz. A jeśli ktoś Cie podkopuje, to postaraj się aby nie miał za co. Ocenę uczciwości i pracowitości zostawiam Twojemu sumieniowi i Twojemu kierownikowi. Jeśli chcesz pochwałę i Ci jej brakuje to po prostu o tym powiedz odpowiedniej osobie i może się dużo zmienić. Najlepiej od razu gdy to odczujesz taką potrzebę, albo w konkretnym momencie gdy pochwały zabraknie, a nie np po wielu miesiącach czy roku, albo składając wypowiedzenie. Nikt nie siedzi w Twojej głowie i dopóki nie wyrazisz swoich potrzeb to nikt ich nie będzie spełniał. To że w pracy się wymaga i to coraz więcej jest normalne wszędzie, ale jeśli nie widać efektów lub nie będziesz przedstawiać swojej pracy, sukcesu to niestety nikt nie musi tego zawsze zauważać. To komentarz właściwie do wszystkich.

12.05.2022 20:16

19.06.2022 22:00

Biuro w Kazuniu Nowym, magazyn w Laskach pod Łomiankami
    Kinga

21.06.2022 20:00

Produkcja i biuro Kazuń, a magazyn Laski.

04.05.2022 21:02

NickiDiki

06.05.2022 15:31

Jako pracownik zgadzam się w 100%. Nie wiem co komu daje wstawianie takich opinii. Może satysfakcję z siania fermentu. Prawda jest taka, że pracuję tu i jestem zadowolona. Pracownicy są traktowani dobrze, atmosfera wśród ludzi też fajna. Prawda jest taka, że jeśli ktoś robi takie wpisy - myślę, że jakiś były pracownik - to może lepiej, że już go z nami nie ma, bo nie potrzeba nam tu takich plotkarzy ciągle knujących i szukających dziury w całym. Jeśli ktoś szuka pracy (a pracować trzeba wszędzie nikt za darmo pieniędzy nie płaci) to zapraszamy.
    Monika2022

12.05.2022 09:44

Bella 2022 Dobrze niech odchodzi. Chodziła tylko i plotkowała i siała zamęt w firmie.
    Annia

09.05.2022 09:29

A te 16 osób, które w ostatnim czasie złożyły wypowiedzenie to też kwestia niedogadania się?
    Anniaaa2

10.05.2022 20:40

Myśle ze to kwestia toksycznej atmosfery

04.02.2022 15:04

Weronika

20.03.2022 14:11

Nie była a jest. :)
    Czy na pewno Weronika?

24.03.2022 08:42

Jakiś czas temu została zwolniona ;)
    Mokosh LOVER

05.03.2022 14:41

Firma produkuje fajne kosmetyki I to chyba jedyny jej plus. Na magazynie panuje wszechobecne obgadywanie za plecami. Jeżeli ktoś szuka firmy z fajną atmosferą - tutaj jej nie znajdzie. MOKOSH to nie tylko firma, producent naturalnych kosmetyków, eksporter, czy organizacja zaangażowana w sprawy ekologii. MOKOSH to przede wszystkim Zespół zaangażowanych pasjonatów, ludzi którzy kochają swoją pracę i szanują się nawzajem. Zaangażowanych może i tak, ale czy aby na pewno szanują się nawzajem? Czy firma z taką filozofią jak Mokosh nie powinna mieć samych pozytywnych opinii? Drogi Mokosh.. ewidentnie coś tu poszło nie tak. Obsługa klienta na najwyższym poziomie ale wszystko wygląda pięknie tylko z perspektywy konsumenta. Wewnątrz firmy nie jest już tak kolorowo. Szefowe albo nie wiedzą co się dzieje albo nie chcą widzieć problemu. Elementem psującym całość układanki jest osoba pakująca zamówienia hurtowe - jedna z dłużej pracujących osób w Mokosh. Buntowanie jednych osób przeciwko drugim to jej chleb powszedni. (usunięte przez administratora) i obgadywanie zamiast koleżeńskiego wsparcia i chęci otwartej rozmowy. Tylko czeka, aż ktoś popełni jakiś błąd, żeby mieć z tego pożywkę I temat do rozmów. Mokosh tworzą ludzie a takie jednostki niestety psują atmosferę i wizerunek firmy, co z resztą widać po poprzednich opiniach. Pracowitość to nie wszystko.. trzeba być też po prostu dobrym człowiekiem.
    Filozof

20.03.2022 21:05

Skoro ludzie się obgadują to niech przestaną i tyle. Może niech góra zwolni wszyskich i zatrudni bardziej dojrzałych ludzi to lepiej na tym wyjdzie patrząc się na opinie.
    Ninja prawdy

22.03.2022 21:03

Dokładnie... To ludzie tworzą klimat i każdy ma wpływ na to czy plotki się rozwijają czy kończą. Jak się nie podoba obgadywanie i plotkowanie (które jest wszędzie) to trzeba jasno o tym mówić, a nie smarować firmę po tym jak się odchodzi. Ja tam widzę starania o każdego, a płoty jak były to i tak będą i nigdy wszystkim się nie dogodzi. Niezależnie jak bardzo firma się "cacka" na himerki pracowników. Schować do kieszeni i do roboty, a nie jakieś ploty. Pozdrawiam ciepło Kasię, dawna kierowniczkę magazynu.

15.02.2022 15:59

Pracownik magazynu

16.02.2022 10:09

Chyba widać ze tu nie pracujesz lub bardzo dawno dawno temu pracowałeś. W ramach wyjaśnienia jest Pan kierownik i dwie właścicielki a nie jak piszesz kierowniczka i właściciel ????????????
    Ania

31.12.2021 14:58

Podziel się na koniec roku moimi przemyśleniami na temat firmy mokosh. - Firma bardzo szanuje Nas (pracowników), - Ludzie są bardzo fajni, - Nie brakuje możliwości rozwoju z uwagi na rozwój firmy, Polecam aplikowanie w przypadku otwartych rekrutacji :)
    Weronika

04.02.2022 14:35

Zależy w jakim dziale, są pracownicy w różnych działach pracowici i ambitni, którzy od paru lat nie mają co liczyć na podwyżki o awansach nie wspomnę
    Przed rekrutacją

14.02.2022 14:07

A w którym dziale pracowałaś, że tak piszesz? Moja znajoma właśnie mnie gorąco zachęca bo jest bardzo zadowolona.
    Lubiąca prace

18.10.2021 10:06

Firma bardzo fajna z fajnym podejściem do pracowników. Lubię tam spędzać czas.

19.08.2021 20:37

Pojawiło się ogłoszenie na Koordynatora ds.magazynu? 3-4 miesiące temu tez było. Czy przyjęty pracownik się nie sprawdził?

08.09.2021 19:33

Wstrzymam sie bo pojawiaja sie kolejne ogloszenia. zostane przy tym gdzie jestem.

06.10.2021 15:08

I jak? Ktoś? Coś?
    Pracownik biura

03.10.2021 19:47

Atmosfera super, ludzie otwarci, pomocni. Można się mega rozwinąć robiąc ciekawe projekty. Tempo pracy duże, ale praca daje satysfakcję
    Tadeusz

25.09.2021 20:47

Jestem po rozmowie na stanowisko koordynatora magazynu. Na to wychodzi ze jest pierwsza luźna rozmowa a później drugi etap. Nie jest to korpo, ludzie bardzo zaangażowani w to co robią. Jestem pod wrażeń szybkiego rozwoju i atmosfery. Niezależnie czy zaproszą mnie dalej na rozmowę, fajnie ze są takie polskie firmy.
    jola

26.09.2021 13:05

Skąd wrażenie szybkiego rozwoju firmy, skoro dopiero kandydujesz?
    Tadeusz

30.09.2021 14:47

Na rozmowie zostałem poinformowany o ilości pracowników i jak obecna ilość ma się do poprzednich lat. Tez wiem od pracownika tam pracującego że firma się mocno rozwija i jest dobrze postrzegana wśród obecnych pracowników.

30.09.2021 11:17

Najlepsza firma jaką można sobie wymarzyć, pracowałam w 4 firmach kosmetycznych i wreście ktoś ma podejscie zszacunkiem do pracowników, czy to magazyn czy biuro jest szacunek, oczywiscie trzeba pracować rzetelnie.
    Zainteresowany

14.02.2020 21:19

Proszę o informację nr warunków finansowych oraz warunków zatrudnienia.
    Pracownica produkcji

16.02.2021 16:25

To przecież zależne jest od działów. :) Chętnie pomogę odnośnie produkcji. Ale nie wiem jak jest w innych działach. Ja uważam że jest bardzo fair ale to z punktu widzenia produkcji.
    Pat

30.09.2021 00:04

Jakie zarobki netto są na produkcji?

03.02.2021 15:42

Pracownica produkcji

16.02.2021 16:11

Pracuję w MOKOSH od kilku lat i firma nie zamawia w Chinach. Surowce oczywiście pochodzą z różnych stron świata ale dbałość o certyfikację, dokumenty i ich jakość jest niespotykanie szczegółowa. Pani opinia nijak się ma z rzeczywistością, to raczej celowe oczernianie i niesłuszne oskarżenia dla tak pasjonującej firmy. PS. Skoro surowce wyprostowane to pozwolę sobie napisać o ludziach. Jak wiemy MOKOSH to młoda marka, która oczywiście w wielu obszarach się jeszcze rozwija ale najlepsze jest to, że chce się rozwijać i nie stoi w miejscu. Mam wrażenie, że to nieliczna firma, w której na każdy temat można porozmawiać albo z szefowymi albo managerami. Oczywiście nie każdy się musi lubić ale każdy problem da się w MOKOSH rozwiązać. Co mi się bardzo podoba to fakt, że idzie się tutaj w wielu sprawach na rękę. Podam przykłady aby nie było - pracownicy, którzy dojeżdżają z daleka mają rozliczoną godzinę pracy jako dojazd, jest już Multisport, przerwy są dłuższe niż ustawowe 15 min, jest dofinansowanie do okularów jeśli ktoś w badaniach medycyny pracy ma wykazaną pracę w okularach, na produkcji domawiane jest wyposażenie , na magazynie aby nie było pracownikom zimno otrzymali polary i kurtki, co miesiąc dostaje się kosmetyk za darmo, nie ma problemów z urlopami, są też premie świąteczne i co najważniejsze umowy o pracę, o które ostatnio ciężko i awanse również finansowe wraz z czasem pracy. Serio ludzie, podpisujcie się zanim napiszecie takie bzdury.
    Betka

31.08.2021 18:40

Czy są obecnie jakieś przyjęcia na produkcję?

29.06.2021 11:35

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Mokosh Sp. z o.o.?
    Niko

26.08.2021 21:02

Na jaki adres wyslac CV?
    Były kandydat

31.08.2021 01:45

Szybkie info zwrotne- rzeczywiście. Moja aplikacja jest "Rozpatrywana" juz kilkanaście miesięcy :D. Firma boi się kliknąć "Odrzucona".
    Monika

30.08.2021 11:01

Bardzo fajna rozmowa kwalifikacyjna do działu obsługi klienta, fajna energia.

30.08.2021 15:03

Czy dostałaś pracę?

Zostaw merytoryczną opinię o Mokosh Didiuk sp.k.