Mokosh Didiuk

• Cybulice Małe
  • Bronisławka
  • Cybulice

3. Opinie o pracodawcach Kazuń Nowy
  5. Opinie o Mokosh Didiuk sp.k.

Opinie o Mokosh Didiuk Kazuń Nowy

Nie przegap nowości o Mokosh Didiuk sp.k.!

Zenek

27.05.2026 17:52

Super atmosfera jest w MOKOSH. Naprawdę polecam. Fajny zespół tu pracuje. Bywa nerwowo ale ja lubię wyzwania więc dla mnie OK

Zenek

27.05.2026 17:50

Super atmosfera, naprawdę fajny zespół jest w MOKOSH. Są momenty nerwowe, ale lubię wyzwania wiec dla mnie OK

Zosia

31.01.2026 20:45

Fajni ludzie a pracodawca ok
    Ciekawa

26.09.2025 13:46

Firma dała ogłoszenia o pracę na produkcję czy prowadzą rekrutację?
    Mokosh Didiuk sp.k.

26.09.2025 14:21

Tak, w tej chwili szukamy pracowników

Ciekawa

26.09.2025 21:54

Kilka moich znajomych wysłała do firmy Cv i żadnych odpowiedzi?
    Meduza

16.09.2025 07:11

To jest naprawdę dobry pracodawca. Mam porównanie z innymi i wiem jedno, w Mokosh jest "ludzkie" podejście. Atmosfera jest przyjazna, ludzie życzliwi.
    Żaba

09.09.2025 19:27

Praca na magazynie pomimo że jest kobietą nie jest obciążająca fizycznie. Bardzo fajni ludzie raczej pomagający sobie.
    Teammemberka

25.02.2025 22:57

Jestem zadowolona z pracy, mój zespół jest super, stanowimy zgrany team. Firma nieduża, ale dzięki temu mamy większy wpływ na wszystko co się dzieje. Czasami bywa nerwowo, szczególnie bliżej deadline 'ow, ale to w sumie normalne, jak wszędzie. To na pewno nie jest miejsce dla tych, którzy chcą po cichu przesiedzieć kilka godzin i wracać do domu, tu od razu widać kto ile pracy i zaangażowania daje.
    Hulahop

21.11.2024 20:18

Polecam pracę w mokosh, szczególnie na produkcji. Kto jeszcze się waha niech nie myśli dłużej i aplikuje do nas. Wiem co mówię, mam doświadczenie z innych zakładów w okolicy i w mokosh jest o nieeeeebo lepiej.
    Jjj

22.11.2024 13:25

Zgadzam się i pozdrawiam z Kazunia :)
    Ona

22.10.2024 06:39

Jest fajnie. Zespół jest zgrany (przynajmniej moj). Firma wsrasta w PL i zagranicą.
    Dobrze poinformowana

24.10.2024 21:24

Ojjj jest właśnie dokładnie na odwrót, czyli firma ma wzrosty i coraz więcej zamówień. Zespół jest świetny, zgrany i super daje radę. Zapewniam, zamknięcie nam nie grozi ????
    Jadziula

12.11.2024 23:15

Zgadzam się, mój zespół też jest zgrany i dobrze mi się pracuje
    Pufty

07.11.2024 06:44

To jest spoko firma, dobrze mi się pracuje. Szefowa otwarta na dialog i moje pomysły, dużo się dzieje, ale ja tak lubię. Nie ma nudy, to na pewno.
    On

24.10.2024 21:39

Jestem zadowolony, w sumie nie mam się do czego przyczepić... no może czasem do kilku bardziej konfliktowych osób ale w sumie ludzie bywają różni nie wszystkich trzeba lubić
    Kazimiera

24.10.2024 21:35

Pracuje już długo i widzę jak firmq się rozwija. Jest coraz więcej zamówień, także zza granicy. To my, Zespół dokonujemy tego i super się patrzy na to jak fajnie wszystko idzie.
    były pracownik

02.09.2024 05:46

Jak Praca w Mokosh to tylko w oddziale Kazuń. Ludzie z produkcji i biura pozytywni, chcą pomóc i chcą pracować. Atmosfera pozytywna. Natomiast siedziba Łomianki to tragedia. Siedzą tam dwie szefowe które nie wspierają praciwnikow. Dziewczyny z magazynu wiecznie obrażone i niezadowolone. Biurowi to porażka uważają się za lepszych od magazynu, zrzucają pracę na innych a sami chodzą tylko na kawkę. Ci co przeszli z magazynu do biura K już nie pamiętają jak byli zwykłymi pracownikami i traktują innych z góry i chodzą na skargę do szefowych.
    Jeżynka

02.09.2024 07:11

Nie zgadzam się, na Trenach jest zdecydowanie lepiej niż w Kazuniu. Ludzie z Kazunia zadzueraja nosa. W biurze mamy zupełnie normalny kontakt z właścicielkami, nie powiem ze cudowny, bo czasem utrudniony przez ich gorsza dostępność. Wcale nie chodzimy na kawkę ciągle, raczej pijemy ją przy komputerach, żeby wyrobić się z pracą której jest dużo. Skoro nie pracowałeś z nami, to po co się wypowiadasz? Rozumiem że masz problem ze właścicielki nie pomagają wam paczek pakować na magazynie?
    Jeżynka

01.09.2024 22:50

Zgadza się, pracy jest sporo ale jest ciekawa i daje satysfakcję. Duza dynamika, od pomyslu do realizacji to czasem kilka minut i działamy. Kontakt z ludźmi w moim dziale super, między działami z reguły ok choć zdarzają się wyjątki, czyli osoby mało koleżeńskie. Firma jest OK, płace mam rynkowa (nie wiem jak inni), z benefitow kosmetyki i dofinansowanie multusport (oczywiście mogłoby być więcej, np ubezpieczenie). Biuro skromne, nie jak w korpo fontanny i inne luksusy, tylko raczej jak w typowej polskiej firmie, ale takiej bardziej nowoczesnej. Generalnie raczej na plus, lubię swoją pracę.
    Pracownik Z

30.08.2024 11:43

Tak naprawdę wszystko zależy od podejścia ludzi do pracy i do swoich koleżanek/ kolegów z firmy… Jeśli ludzie są pozytywnie nastawieni, to wszystko da się załatwić i panuje pozytywna atmosfera. Zdecydowanie do tej grupy należą ludzie, z lokalizacji w Kazuniu. Wiadomo, każdy może mieć gorszy dzień, ale generalnie ludzie tutaj są uśmiechnięci i pomocni. Produkcja zwarta i gotowa do pracy, księgowość gotowa do zadań specjalnych, a pozostałe działy rownież służą pomocą. Zwłaszcza główna księgowa, oraz księgowość, dla których nie ma rzeczy niemożliwych.
    Huba

29.08.2024 23:21

Jest fajnie i mam super koleżanki
    Boromir

29.08.2024 07:06

Jest OK. Firma przyspiesza, jest coraz więcej zamówień i perspektyw na nowe współprace. Po kolei są układane procesy. Jest w miarę dobry kontakt z właścicielkami, między ludźmi raczej też dobrze, choć zdążają się konflikty, szczególnie między działami i w jednym dziale
    Kuropatwa

21.08.2024 00:01

Ja mam super team i lubię przychodzić do pracy
    Ks2

29.08.2024 06:54

Ja też :) a poza tym lubię kosmetyki Mokosh

13.08.2024 11:36

Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma Mokosh Sp. z o.o.? Czy oprócz pensji w wysokości około 610000 można liczyć na dodatkową premię?
    Mbappe

13.08.2024 21:49

610000 hahaha chyba na 10 lat pracy....
    Labula

19.08.2024 07:38

Powiem tyle, nie wiem ile inni zarabiają, przynajmniej nie wszyscy, ale ze mną było tak: powiedziałam ile chce zarabiać miesięcznie podczas rekrutacji i tyle dostałam. Z tego co wiem, dużo osób podobnie, czyli mówią jakie chcą mieć wynagrodzenie i jak dla firmy jest ok to dostają mniej wiecej zblizoną propozycję lub nie dostaja jak sa za drodzy. Normalny proces. Czy to jest rynkowe czy nie, to nie wiem, ja mam na pewno więcej niż w poprzedniej firmie i o to mi chodziło.

07.08.2024 12:24

Co możecie powiedzieć o wynagrodzeniu? Rynkowe? Wyższe/niższe? I plusach pracy? Bo o minusach to już sporo można przeczytać. Zastanawiam się nad aplikowaniem.
    Biurowi

07.08.2024 13:30

Jeśli jesteś ambitny to lepiej nie tutaj. Twoje pomysły będą zrównane z podłogą lub staną się istotne gdy powtórzy je szefowa albo królowa finansów a właściwie królowa wszystkiego, albo w ogóle wezmą Twój pomysł i zapytają się kogoś z zewnątrz co sądzi. Takie jest tutaj zaufanie do swojego Teamu. Demotywujace. Place zależy od negocjacji ale nie licz na podwyżkę prędko. Ani premię uznaniowa. Niestety tutaj bardzo ostre manipulacje wchodzą ze względu na psychologiczne wykształcenie obu szefowych i strasznie wyniosła atmosferę z działu HR. Ludzie są spoko ale zależy od działu. Dużo zbędnych konfliktów. Czasami ręce opadają. Ale bez odpowiednich szefów Obraz firmy z zewnątrz to coś zupełnie innego wewnątrz. Ogromna szkoda bo fajni ludzie nie są szanowani przez nieustający im zarząd, który coraz częściej nie jest już jakby częścią teamu. A przynajmniej takie sprawia wrażenie. To że dostaniesz produkt za miesiąc pracy jest ok. Tyle . Zależy gdzie się chcesz rozwijać .
    Ronaldo

08.08.2024 19:37

Dadzą Ci ile chcesz bo nikt normalny nie chce tu pracować tylko przejsciowo. Kadra odeszła sama lub jak nasz Najlepszy Operacyjny w historii firmy został zwolniony a wszystko przejal wszechwiedzacy dzial kadrowo ksiegowy gdzie pakuja paczki na ilosc nie na jakosc bo wszystko sie tlucze ale one rozdaja karty. Szefowe to przedszkolanki wszystko trzeba omowic i stworzyc historyjke do tego. Cala.ta firma.zenada. Nawet nie mają pomysłu na.nowosci tylko.kopiuja konkurencje lub produkcję B2B. Odradzamy. Wszyscy pracują ale.szukaja. Warunki ciasnota i brak klimy ale Lexusy stoją przed biurem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mokosh Didiuk?

Kontakt - Mokosh Didiuk sp.k.

Dolna 14 05-152 Kazuń Nowy

NIP:1182098062

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    uwolniony

15.01.2023 14:56

Zasada jest prosta jak szanujesz pracownika i go doceniasz to firma rośnie w siłę. Tam Panie Prezes a szczególnie jedna kompletnie nie szanują ludzi. Do tego jeszcze nowy ojciec dyrektor - poniża każdego, po prostu masakra. Niby doradza ale tak naprawdę wszystkich zniechęca. Do tego brak szkoleń, krzyki, urlopy z łaską, obrażanie to codzienność tej firmy. Pracownik dla nich to służba do sprzątania. Niech każdy zastanowi się zanim zdecyduje się tam pracować.
    Śmieszne

22.01.2023 21:30

Serio, dziewczyno, ludzie tu piszą o sposobie zarządzania, negatywnym podejściu do pracowników, krzykach, manipulacjach, poniżaniu - co było widoczne nawet tutaj w komentarzach od osób zarządzających. To że jest nowy kierownik magazynu to super i trzymajmy za niego kciuki. Faktem jest, że jest nowy z powodów, które tutaj były wymieniane wielokrotnie. To że w firmie są zmiany to również "usprawiedliwienie" i częsty tekst obu wlascicielek oraz nowego doradczy czy księgowej... Zaślepionych na potrzeby pracownikow. Szkoda że zmiany są spowodowane właśnie przez tak totalny brak profesjonalizmu w zarządzaniu. O jakich inwestycjach mówisz słońce? Bo chyba nie o inwestowaniu w ludzi. Bo tam nawet na integrację 3 lata musieliśmy czekać i stwierdzono że lepiej zrobić na wigilii żeby zaoszczedzic. A skoro nie słyszałaś krzyków to pisze to osoba z góry, która nie widzi swoich błędów. Bo o krzykach mówił każdy, o odchodzeniu ważnych osób też. O krzywdzących słowach właścicielek też. To że atmosfera w działach bywa w porządku to zasługa właśnie ludzi, którzy starają się tworzyć to miejsce pomimo utrudnień ludzi zarządzających. Więcej pokory drodzy państwo zarządzający. Słowa "nie narzekaj tylko pracuj" też są doskonałym obrazem waszego podejścia do człowieka..... Przykre ale prawdziwe.
    Mbappe

09.06.2024 22:50

Hej wszystkim. Operacyjny był ale już to nie ma. Zniknął bez śladu i słowa dlaczego go zwolnili? On sam wie ale tutaj prawdy nie powiedzieli. Strzał w kolano dla firmy a facet był baaaaaaaaardzo w porządku i baaaaaaaaardzo dużo zrobił.
    Praca

07.05.2023 16:37

Połowa pomieszczeń stoi prawie pusta, w pokojach siedzi po 1-2 osoby, Showroom z meblami za miliony, do którego nikt nie przychodzi aaaale no tak …. łatwiej zwolnić pracowników niż zacząć myslec. Gratulacje. To kiedy kolejne słodycze i wiadomości, ze super team? Po zwolnieniu kolejnej partii prawników czy przed? Pora się wynosić.

10.05.2023 17:18

To prawda. Jeszcze czekaj na komentarz od księgowej - jak Ci się nie podoba to się zwolnij. Może niech się sama zwolni jak ma taki stosunek do ludzi. Mydlenie oczu takimi akcjami i robienie zdjęć do publikacji bez zgody pracowników też było słabe. Ale czego się nie robi pod publikę.
    Magazyn

04.05.2023 20:40

Jest inaczej. W zeszłym tygodniu zwolnili 5 osób z firmy. Cztery to osoby z magazynu. Nie pozwolono im się pożegnać. Sytuacja reszty nie jest pewna.
    @magazyn

06.05.2023 22:03

Firmie się nie wiedzie i za mało zamówień i nadchodzący kryzys. Takie wyjaśnienia dostali zwolnieni. Po rozmowie nawet nie pozwolono nam się z nimi pożegnać. Musieli wyjść i tyle żeby za dużo w emocjach nie powiedzieć. Nas też puścili wcześniej do domu. Co będzie dalej zobaczymy. Komentarz że dobrze że zwolnili te osoby jest parszywy i osoba która to napisała niech się lepiej stuknie w głowę. Nie życzy się nikomu zwolnienia. Zwłaszcza samotnym matkom, przed wakacjami i rokiem szkolnym. Niezależnie od plotek czy konfliktów taki komentarz jest słomą z butów.
    Magazyn

07.05.2023 16:33

Ciebie ktoś z tych osób obgadywał,pod Tobą podkopywał dołki,Ty płakałaś przez to?Gdyby Ciebie to dotyczyło,to gwarantuje-życzyłabyś tego samego. Szkoda również,że szefowe nie chcą widzieć jaką atmosferę wprowadzają niektóre osoby,liczy się tylko kto więcej zamówień spakuje.
    Koleżanka

04.02.2023 18:32

W….. i S……… chłopaki ciężko przejść obojętnie obok tego co robicie. Dwie osoby piszące pod różnymi nickami.
    Biuro

28.03.2023 21:06

Najzabawniejsze jest to, że w pracy nikt nie zaprzecza temu co jest tu napisane. Oczywiście dziwimy sie ilością, ale niestety słowa są słuszne i zgodne z prawdą. Obecnie pracuje ale wszyscy wiemy, że świat na mokosh się nie kończy.
    Biuro

22.04.2023 14:50

Ostatnio z rotacja spokojniej bo są świeże twarze dopiero. Zazwyczaj rezygnują pracownicy. Nie są to wypowiedzenia ze strony pracodawcy. Niestety brak szacunku, wycieńczenie, pyskówki zarządu i poniżanie wpływały głównie na odejścia od firmy.
    Barbeee

08.04.2023 06:40

A ja tam widzę plusy poprawia się komunikacja między działami dzięki nowym kierownikom. Ludzie tak samo są pomocni i otwarci. Stanowimy fajny zespół, skończyło się obgadywanie.
    Co

16.04.2023 11:39

Ale o których działach mowa? Bo między działami to zawsze sobie radzimy jako ludzie. Szkoda że zarząd nie podejmuje inicjatyw aby konflikty wewnątrz działów załagodzić albo niwelować. Dział eksportu to przykład totalnej niekompetencji w zarządzaniu zespołem. Właścicielka udaje że nie widzi. Sama działa bez zasad, jednych faworyzując a innych przeciwnie. Druga właścicielka równie niedbale koordynuje dział sprzedaży który stale rotuje. Poziom komentarzy względem managerów to słoma wychodząca z butów... Wiec te komentarze że nowi managerowie poprawiają sytuację nie jest prawdą. Zamiataja jedynie (usunięte przez administratora) wywalone na zespół z góry.

02.04.2023 10:16

Czy w Mokosh Sp. z o.o. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
    Biuro e

07.04.2023 10:17

Odbywają. Wiadomo. że możemy kogoś polecić, jak przejdzie rozmowę rekrutacyjną to zostanie zatrudniony lub zatrudniona. No chyba że jest to znajomy lub znajoma właścicielek lub manadżerów to od ręki. Jeden przyjaciel właścicielek tak zawojował, że wszyscy zmagamy się z konsekwencjami tego co robi. Wszystko się sypie co widać w komentarzach zwłaszcza odkąd go przyjęli.
    K

10.03.2023 21:03

Ja tam nie narzekam. Pilnuje swojego nosa i otoczenia. To że się dzieje dziwnie i właścicielki są jakie są to ich problem. Robię swoje wychodzę i tyle. Z tym min dobrze i mam fajne koleżanki i kolegów w dziale. To że w innych dzieje się źle to nie moja sprawa. Tyle. Przychodzę tu do pracy
    Blondynka

02.03.2023 23:23

A ja się tak zastanawiam... Jak czytam opinie osób które odeszły z pracy to ok, myślę sobie: nie podobało im się, odeszli i dzielą się na forum swoją oceną. Ale litości, jak czytam te wywody i żale osób które są w firmie i jak mniemam cały czas pracują to myślę sobie: po cholerę tam siedzicie? To jakaś forma autodestrukcji czy jak? Nie kumam umartwiania się na siłę. Nie pasuje to odejdźcie. Ja jestem zadowolona z pracy (biuro), nie wszystko mi się podoba i nie wszystkich lubię. Ba, kilka osób mega mnie wnerwia, ale suma summarum jest na plus. Ja zostaję w tej robocie, a Wy trole?
    Niezadowolona

13.02.2023 11:20

Niestety, wszystkie negatyywne opinie o tej firmie są szczerą prawdą. Zero szacunku do pracowników sprawia, że coraz więcej osób odchodzi z firmy. Zgrany zespół był odpowiedzialny za siłę i sukces firmy... niestety szereg działań doprowadził do rozpadu zespołu i zniszczenia reputacji marki....
    pomoc

26.02.2023 13:25

Najtrudniejsze są na pewno relacje w biurze, magazyn trzyma się razem i są bardzo sympatyczni ludzie.(usunięte przez administratora)Inne działy biurowe no cóż nie zazdroszczę im bo ciągle słyszą o koleżankach z wyższych sfer i mają udowadniane że są z nizin społecznych według niej. Firma robi fantastyczne produkty i tu olbrzymi ukłon dla drugiej (usunięte przez administratora). Jest szczera, pracowita i zna się na tym co robi. Wydaję mi się, że wystarczy poczytać te uwagi i wyciągać wnioski i firma naprawdę będzie super działała. Jeśli nic się nie zmieni to nasz (usunięte przez administratora)i inni nowi i starzy szybciutko zaczną szukać innej roboty bo w tym klimacie długo nie będą chcieli pracować. Życzę tej firmie powodzenia ale podstawa to zaufanie do pracownika i samo wszystko zacznie działać. Ilość pieniędzy nie definiuje kultury i doświadczenia o czym chyba ktoś tu zapomina.
    Zgadzam sie

27.02.2023 08:13

Jedna z właścicielek stale pokazuje kim to ona nie jest. Czasami jak próbuje coś pozytywnego przekazać to mówi jak do przedszkolaków... Po prostu nie umie być szczera. Druga pracowita i wspierająca ale jak cos nie idzie to ulega wpływom tej wyższej i się zapomina. Oby wszystko wróciło do normy.
    Sobota

11.02.2023 11:25

Opinie działają. Dzięki temu że mówiliśmy jak jest w firmie zaczynają robić niespodzianki co miesiąc. Szkoda że zamiatając wszystko pod dywan ale dobre i to. Będzie cykl niespodzianek aby pokazać że o nas myślą i mieć parę postów do socjal mediaów. Teraz musieliśmy robić sobie zdjęcia jak to się cieszymy. Mydlenie oczu a stosunek do nas został ten sam.
    Zdziwiona

15.02.2023 07:38

Skąd te bzdury? Jakie niespodzianki co miesiąc?! Nic takiego nie było mówione, skąd to wiesz? Ostatnio miła akcje zrobili na początek nowego roku i tyle. Nic wielkiego. W sumie jakby tak było co miesiąc to spoko ;) ze zdjęciami też bzdury, nikt nikogo do zdjęć nie zmuszał. Nie rozumiem, jeżeli Ci nie pasuje firma w której pracujesz to odejdź. Po co tu siedzisz i głowę zawracasz?
    Zatopiony

23.01.2023 13:53

Firma idzie na dno a szefowe wydając ostatnie tchnienie, krzyczą że nic się nie stało. Ze starego zespołu zgranych i oddanych pracowników nie został już nikt, a jest to efekt nowej taktyki zarządzania marką. Krzyki, szantaż emocjonalny, manipulację i brak szacunku dla pracowników doprowadziły do całkowitego rozpadu zespołu, który ciężko i długotrwale zapracował na sukces firmy. Każdy z łatwością rozpozna tu nerwowo pisane przez szefowe i ich "oddanych" komentarze, mające na celu wybielenie i podniesienie średniej oceny :) Jeśli ktokolwiek i kiedykolwiek zapragnie tam pracować, niech najpierw umówi się na kawkę z dowolnym byłym pracownikiem firmy i pozna prawdę. Gwarantuję, że to będzie szybka kawka! :) PS Nie ma pracownika który pracuje jednocześnie w produkcji i na magazynie złotko. Tym bardziej że są to dwie różne lokalizacje. So Hold your horses, Honey! ????
    Zatopiony

03.02.2023 18:44

To prawda nikt nie pracował na produkcji a teraz pracuje na magazynie. Zero szacunku do pracownika Ton szefowych rozkazujący zero słowa DZIĘKUJĘ. Nie polecam tam pracy
    Słowo dziękuję

03.02.2023 21:07

Czasami słowo dziękuję pojawiało się (dawniej) u mniej przerobionej właścicielki. Ale najlepszy jest brak słowa przepraszam. Nigdy. Za nic, a powodów jest cała masa jak widać też po tutejszych opiniach. Nauczyły się Panie, że nie mogą pokazywać słabości i nie pokazują. Ale to nie jest dobry nurt komunikacji. Niestety. Pani przerobiona jest tak wyniosła że nawet nie chce uścisnąć dłoni nikomu z jakiejkolwiek okazji. Miejmy nadzieję że tak jak uczą się z tych podręczników, tak nauczą się z tych prawdziwych opinii. Już nie liczę na słowo przepraszamy/ zawiodłyśmy.... Niech tylko wejdzie odrobina szczerości a nie obłudy w komunikacji. Bo brak SZCZERYCH intencji my pracownicy czujemy. Mówimy o nich. Czytamy też te opinie. Nie zaprzeczamy że tak się dzieje

04.01.2023 19:37

Firma na pewno jest w trakcie zmian ale tych pozytywnych. Zatrudniane są osoby pozytywnie nastawione do pracy i kompetentne. Odchodzą osoby, które narzekały zamiast pracować. Z przyjemnością obserwuję jak firma się rozwija. Jak ktoś chce pracować i się rozwijać to jest miejsce dla niego.
    pracoholiczka

24.01.2023 14:44

Firma zarzadzana fatalnie, Panie właścicielki bez zaufania i szacunku dla swoich własniręcznie zrekrutowanych pracowników, wychwalajace własne zasługi, plujace na własnych ludzi do kolegów z mba.. dramat. Panie nie słuchajace pomysłów załogi, chyba że taki sam pomysł ma osoba z mba to wracajace do pracowników z przywłaszczonym pomysłem podajace za innowacyjny swój.. szkoda nerwów na to miejsce jak się ma za grosz szacunku dla samego siebie
    kolezanka

24.01.2023 23:35

To prawda. Parszywe zachowanie i zero wdzięczności od właścicielek. Przejmowanie pomysłów. Przejmowanie terenów w eksporcie to standard wyższej z Pań. Druga czasami ludzka, ale jak wpadnie w furię to nieprofesjonalnie krzyczy i się wyżywa. Lubi też dzwonić podczas urlopów - zawsze. Bo przecież Twój czas prywatny nikogo nie obchodzi. Tego samego zdania jest święty pan doradca Tomasz, czy tam Patryk. Nie chcę pamiętać jego imienia. Oczywiście poklaski dla kolegów i koleżanek z mba to codziennosc. Nawet były wycieczki grup ze studiów i zamiast rozmawiać z zespołem, to za zamkniętymi drzwiami obgadywały nas wszechwiedzące właścicielki, a my czuliśmy się jak małpki w zoo bo przecież wyjaśnienia nie było. Przykre
    Pomocy

03.01.2023 23:38

Nie mam wiary, że będzie tutaj jeszcze fajnie. Nie chodzi o sielankę bo zakres obowiązków trzeba realizować, ale o wiarę w ludzi przez zarządzających. Bo nie są to już tylko dwie dziewczyny, które jakoś sobie same radziły. Zgnieciono najważniejsze wartości, które spajały zespół i mimo wielu braków świadczeń chciało się tu być. Teraz zespół to pojedyncze, zamknięte działy z wybrakowanym zespołem bo najfajniejsze osoby już odeszły i odchodzą dalej z każdego działu bez wyjątku. To nie jest do naprawienia bo ludzie się nie zmieniają. Nie jest to atak trola, a stan faktyczny. Nawet jeśli publicznie widać że dzieje się super to tak nie jest. Świadczy o tym chociażby fakt, że co chwilę coś obiecują, nowości , niespodzianki i nic nie ma..... Bo ludzie odchodzą..... Nie polecam.... PS. Wrażenie na rozmowie kwalifikacyjnej jest zawsze doskonałe. Ja dałam się zwieźć i żałuję. Szukam już czegoś dalej.
    Realna

13.10.2022 22:44

Niestety wszystkie pozytywne opinie z ostatnich miesięcy są tworzone wewnętrznie. W firmie dzieje się źle. Dzieje się dużo i masz mieć z tego tylko satysfakcję? Szefostwo typu nie ten to następny pracownik, a przynajmniej taką postawę zauważyłam od roku. Nie jest tak jak na socjal mediach. Na miejscu zastaniecie zamknięte drzwi, krzyki jednej szefowej, druga to ubierze w ładną gadkę i jadą dalej. Nie polecam.
    Zosia

13.12.2022 22:39

Zero szacunku dla pracowników. Nie polecam i radzę szybko uciekać.
    Anonimka

14.12.2022 23:41

@Realna bardziej może nie chcesz słyszeć bo jesteś właścicielką? lub jej ostatnimi doradami? Krzyki nie wychodzą od managerów bo oni robią wszystko co się da dla Was. Krzyki są głównie od jednej właścicielki. Doprowadzają do łez i to nie pierwszy raz. Rekomenduje stworzyć dział HR z prawdziwego zdarzenia, który zablokuje wasz dostęp do ludzi bo nie jesteście odpowiednimi osobami do kontaktu z kimkolwiek. Pogarda aż kipi. Przydałoby się wiadro zimnej wody. Cofnijcie się o kilka kroków bo zabłądziłyście bez opamiętania z destrukcyjnymi efektami. Co widać w zespole.
    Anonimka

14.12.2022 23:29

Ta firma to tylko dobry PR, a wewnątrz to straszny kwas. Rotacja przez ostatni rok to już prawie 40 pracowników. (na około 60 osobowy zespół). Prawie nikogo nie ma ze starej ekipy bo nie ma do nich za grosz szacunku. Nowych się myli dobrym pierwszym wrażeniem. Obłudą, że nic się nie dzieje. Przykre ale prawdziwe. Pierwszy raz byłam świadkiem jak łatwo pozbywa się tutaj ludzi niezależnie od zaangażowania i pracowitości. Komentarze w stylu, dobrze że jej nie ma bo coś tam są wyrazem takiego prostactwa... banału... sposobu z jakim podchodzi się tam do ludzi. Nie polecam.
    Pracownica magazynu

28.11.2022 20:33

Jako osoba pracująca od dwóch lat używam regularnie kosmetyków Mokosh. Jako pracownik wybieram sobie produkt miesiąca. Polecam każ∂ej osobie. z całego serca zwłaszcza że wkładamy jako zespół nasze serce aby produkty dotarły do naszych klientek :)

07.12.2022 21:09

A kto to taki ten nowy kierownik
    Anonim2

11.12.2022 21:34

W tej firmie wszyscy nowi hahaha Każdy nowy zatrudniony jest przedstawiany na super i bardzo na plus a potem się albo sami zwalniają albo są zwalniani . Ciekawa jestem jak będzie ta firma wyglądała za rok… z czy będzie jeszcze na rynku
    Ala

30.11.2022 08:39

Pozytywne opinie napisane są na zlecenie wlaścicielek. NIE SUGERUJCIE SIĘ TYM WYBIERAJĄC TAM PRACE. Mobbing na każdym kroku
    Agara

08.12.2022 06:55

Sugeruje go work aby każdy się logował, wtedy pokazałoby że garstaka trioli, która była obibokami lub miała przerost oceny nas sobą wypisuje tu negatywne opinie cały czas. Każdy pracownik czyta go work jak dawniej oglądało się wenezuelskie seriale i naśmiewa się z was trolii. Lubimy ludzi tu pracujących i lubimy firmę. Czy zawsze jest idealnie, nie. Rozumiem ze emocje biorą górę ale wypisujecie sobie sami ocenę pisząc takie brednie.
    Nowa

06.12.2022 21:18

Pracuje od niedawna, ale mogę już powiedzieć że jest spoko. Praca ciekawa, fajny kontakt z właścicielkami, dużo się dzieje, ale przede wszystkim mam możliwość robić rzeczy praktyczne i potrzebne, a to nie zawsze takie oczywiste jak się podejmuje nowa pracę. Ludzie mili, wiadomo nie wszyscy, ale nigdy nie ma tak, że każdy jest super. Ogólnie na plus
    Kpina

30.11.2022 08:34

Kpina i wstyd, że usuwane są negatywne opinie a ktoś wewnątrz firmy wypisuje tu nieprawdziwe pozytywy, przecież to śmieszy wszystkich, ktòrzy tam pracują i pracowali. Omijajcie ich szerokim łukiem i najlepiej by klienci tej firmy poczytali sobie pierwsze komentarze dot. traktowania ludzi w mokosh nim złożą kolejne zamówienie z tak CUDOWNEJ dla środowiska firmy

27.08.2022 10:55

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Mokosh Sp. z o.o.?
    Nic

25.11.2022 09:27

Kiedyś jak ktoś dojeżdżał z Warszawy pracował godzinę krócej ale już to znieśli, oprócz pieniążków na paczki na święta, które pracownicy kupowali sobie nawzajem nie ma nic, jedynie OPR można za darmo dostać
    Dariuszu

25.11.2022 15:04

Hmmm fajnie stać 2godz w mróz, w garażu blaszanym nieogrzewanym? Ps. Nie ma pakietów socjalnych. Wczasów pod gruszą również.

Zostaw merytoryczną opinię o Mokosh Didiuk sp.k.