Leroy Merlin Szczecin

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o Leroy Merlin Szczecin

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin Szczecin

Rekrut

Kurcze byłem umowiony na rozmowę. Po opiniach nie pójdę.

Zmęczona

Brak słów co dzieje się w LM na Struga pracowałam w tej firmie ponad 8 lat na początku było okej na Golisza dyrektor Zbyszek spoko gość zawsze można było z nim pogadać jak był jakiś problem rodzinna atmosfera itd. Po przejściu na struga do dnia odejścia z tej firmy żałowałam tego co zrobiłam masakra to mało powiedziane ... Grafik zmieniający się z dnia na dzień więc Twoje życie prywatne się nie liczy zwolnienie - po powrocie licz się z karą plotki ploteczki pani dyrektor Marzena bardzo arogancka nie znająca wewnętrznych procedur czy to na dziale czy na kasie ma być tak jak ona powie i koniec dziewczyny na kasie wspułczuję im kierownik kas albo jego nie mają albo zmienia się co 6 miesięcy zresztą jak cała ekipa tego okropnego sklepu asystentki na kasie Elżbieta jedyna która odnajduje się w tym bałaganie za co ją podziwiam ogólnie zero integracji pomocy i zrozumienia wynagrodzenie brak słów docenienie pracownika nie licz na to lepsze traktowanie w lidlu i biedronce

L

Pracuje tam kilka misiecy i mam dosc. Atmosfera koszmarna, gnoja Cie na kazdym kroku,ludzie tam umeczeni osychiczne ,ze wariuja. Terror i obóz ja uciekam jak większość.

shoffew

Ta firma to jedna wielka porażka nie ma co się szmacić dla francuzów ...Miałem umówioną 3 dni temu rozmowę na doradcę klienta na Golisza dziś miałem się stawić a gość dzwoni skoro świt ,że już nie aktualne i rekrutacja zakończona a żeby to się zdarzyło raz ale drugi szkoda gadać .

shofiw

Czy i w jednym i drugim sklepie w Szczecinie jest taka tragedia bo komentarze głównie na temat Struga a jak sprawy się mają na Golisza ? Niech ktoś mi odp. bo wybieram się na rozmowę

Tom
@shofiw 2 tygodnie temu
Czy i w jednym i drugim sklepie w Szczecinie jest taka tragedia bo komentarze głównie na temat Struga a jak sprawy się mają na...

Lepiej jest na Golisza ale zarobki te same

pyt

Pracowałem tam kilka lat, to co najważniejsze dla kierownictwa to wynik. Cyferka musi się zgadzać, a pracownik ma być zadowolony że ma prace i niską pensję. Podwyżki to fikcja, tak jak możliwość rozwoju, chyba że rozwój oznacza wykonywanie więcej pracy za tą samą kasę. Propaganda w firmie świetnie rozwinięta, obiecują złote góry, a potem dostaniesz bilet kina, 150 zł w bonie na święta, "wybrańcy" mogą załapać się na spływ kajakowy w dobrej cenie. Ktoś zatrudniony rok później ma już więcej, ale ty dalej jesteś mamiony możliwości rozwoju i podwyżki, w następnym roku oczywiście. Grafik zmienia się z prędkością światła, strach odbierać telefon na wolnym, a spróbuj tylko nie odebrać... Nie płaca za nadgodziny, a pracujesz po 10-12 godzin, bo pojawiła się "nowa koncepcja". Potrafią ściągnąć Cię z przerwy bo nikt nie doradzi tak jak ty. Dobrze że chociaż są szkolenia produktowe, to można się napić i czegoś dowiedzieć. Ktoś kto siedzi w klimatyzowanym biurze latem, nie zrozumie jakie warunki są na hali - duszno i parno, a zimą jest po prostu zimno. Coraz mniej liczy się jak pracujesz, tylko kto z kierownictwa Cię lubi. Pracują tam w większości "mierni ale wierni". Jako pierwsza praca miejsce świetne, będziesz wiedział czego masz unikać.

Olo

Rotacja w całej firmie Leroy Merlin - masakryczna ludzie pracują po kilka miesięcy i uciekają bo tutaj kasa praktycznie dla wszystkich taka sama około 1500 na rękę a opowieści że jest super to sobie w buty można włożyć bo wystarczy pośledzić ogłoszenia że ciągle szukają do pracy - taki typowy wyzyskiwacz.

Robson

CHCIAŁBYM NAPISAĆ NA TEMAT PRACY KOORDYNATOREK NA DZIALE KAS STRUGA 31 W SUMIE NA JEDNĄ P. AGATE DN 28.09.2017 W GODZINACH POPOLUDNIOWYCH BYŁEM ŚWIADKIEM JAK TRAKTUJE UCZĄCĄ SIĘ KASJERKĘ .TO NIC PARĘ DNI WCZEŚNIEJ TEŻ BYŁEM ŚWIADKIEM JAK W PONIŻAJĄCY SPOSÓB TRAKTUJE NIEPEŁNOSPRAWNEGO PRACOWNIKA .TO HAŃBA ŻEBY TAKA OSOBA PRACOWAŁA MIĘDZY LUDZMI

Jj
@Robson 3 tygodnie temu
CHCIAŁBYM NAPISAĆ NA TEMAT PRACY KOORDYNATOREK NA DZIALE KAS STRUGA 31 W SUMIE NA JEDNĄ P. AGATE DN 28.09.2017 W GODZINACH POPO...

A nie byłbyś taki jakby Cie maz walił po rogach?

Tom

Pracowalem tam 8 lat. Kiedys bylo nawet fajnie. Zmienilo sie to 3 lata temu od czasy nastania rzadow dyrektor Ponskiej. Mobbing zaszczucie donosy plotki i orka za marne grosze. Struga nie ma nawet pidstawowej obsługi bo nikt tam nie chce pracowac. Nie ma konserwy a wszystko sie psuje nic mie dziala, nie ma informstyga a komputerow jest 40,nie ma drugiej ksiegowej jedna ledwo daje rade, obsluga na dzialach okrojona i juz jak ma rece i nogi to jest idealna, ma wykonywac polecenia nie myslec. Kasjerki odchodzą jedna po drugiej po koordynatorki jeżdżą po nich jak po ........ Kierownicy działów osrani i na bacznosc przed dyrektorka wiec wyzywka na doradcach. Dno nie polecam tam pracy a szukaja caly czas....

Bb

Kierownik działu - uważa się za guru, nie wiadomo jaką alfę i omegę, wszystkich traktuje jak śmieci. Koordynatorki wszystkie obrośnięte w piórka z nosami w górach, plotki ploty ploteczki przede wszystkim. Zapomnij o wyjściu na przerwę kiedy masz potrzebę, o miłej atmosferze. Potrzebujesz do toalety ? Rób pod siebie. Zimno Ci ? Oj tam, przecież to nic takiego że zachorujesz, przecież chory/a jesteś w stanie przyjść do pracy i pracować z pieniędzmi. Idziesz na zwolnienie ?! Odważnie... po powrocie spodziewaj się zemsty :) Można jeszcze duuuuużo poopowiadać. Nie polecam. :)

She

Obsługa przy kasach niemiła zwłaszcza ruda pani w okularach z bodajże białymi oprawkami nie za młoda. Odgoniła nas od kasy bo jak cytuje "tamte nic nie robią" po czym pusciła mi niemiłe spojrzenie takie pogardliwe

Tom

Popieram opinie Moni tez kiedys pracowalem popieram cie w pelni zadnego pracownika nie obrazila wyraza opinie na temat traktowani oraz naruszania prawo min. Kodeksu pracy a to ze wymieniona osoba narusza dobra osobiste oraz lamie prawo jest oczywiste,zreszt nie tylko jest jedyna osoba ale do czasu.Monia zglos sprawe do stosownych organow zareczam ze znajdziesz pomoc a opisany przypadek naruszania prawa nie jest pojedynczy.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Monia rozumiem, że byłaś zatrudniona w Leroy Merlin Szczecin? W swoim komentarzu obrażasz w zasadzie wszystkich pracowników sklepu. Z częścią z nich na pewno pracowałaś. Naprawdę wszystkich tak kiepsko oceniasz?

Monia

TEN SKLEP WYZYSKUJE PRACOWNIKOW OBY NIKOMU NIE PRZYSZLO DO GLOWY PRACOWAC TAM. PANI DYREKTOR MARZENA JEST CALKIEM PORABANA. KAZE MELDOWAC SOBIE SMS POWOD UŻ ! Nakazuja robic nadgodziny za ktore nie placa, grafiki sa fatalne a caly czas Ci poganiaja z batem. Nie dziwie sie ,ze sa kolejki bo tylko desperat albo umyslowo chory bedzie tam pracowal. Nie ma chetnych a i tak ludzie sie zwalniaja. Fachowa obsluga tylko w Casto oni daja warunki i kase.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Niezadowolony klient rozumiem, że sam nigdy nie byłeś zatrudniony w Leroy Merlin Szczecin? W każdym sklepie zdarzają się tego typu pomyłki, ale czy próbowałeś zgłosić daną sytuacje kierownictwu sklepu? Pełny opis sytuacji pomoże w zrozumieniu nastawieniu pracodawcy do klienta.

Niezadowolony klient

Porażka na maksa! Najgorszy sklep budowlany na świecie! Niekompetentne kierownictwo wiec czego się spodziewać po zwykłych pracownikach! Burdel na kółkach! Nie szanują klientów więc pracowników pewnie też nie i dlatego tak strasznie się tam kupuje! Nie potrafią dobrze skompletować zamówienia a inni w tym samym czasie wysyłają do Ciebie wiadomość że wszystko stoi gotowe...a na miejscu co się okazuje?...że mają Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nigdy więcej! Nigdy więcej! Będę każdemu spotkanemu odradzać ten sklep!

klient

Nie polecam Leroy Merlin Szczecin. Liczne uszkodzenia podczas transportu, problemy z reklamacją, brak jakiejkolwiek chęci do pomocy ze strony pracowników z działu reklamacji oraz kas.

Andi
@klient 16.05.2017, 20:40
Nie polecam Leroy Merlin Szczecin. Liczne uszkodzenia podczas transportu, problemy z reklamacją, brak jakiejkolwiek chęci do po...

Tez to przerabialiśmy. Panie na reklamacjach maja wytyczne sprzedac i niech sie buja z syfem. Glupio sie usmiechaja takie slodkopierdzace idiotki.

Były drewniak

To co się dzieje to jest żenada pani dyrektor to porażka chyba najgorszy syf to jest na logistyce jest napisze tak ludzie nie polecam tego obozu pracy za takie marne pieniądze wszyscy kierownicy są p........... I pani dyrektor też tylko tabelki teraz są do pomocy ludzie z Ukrainy więc życzę im powodzenia

Mariusz

Nie polecam nikomu wieczne kolejki tylko 2 kasy otwarte zakupy stanie około 40 .50 minut

ja

Witam, chciałbym odradzić każdemu komu przez myśl przeszło aby pokusić się i zechcieć zrobić projekt lub aranżację łazienki w sklepie przy struga w Szczecinie, mija się to z celem zwłaszcza jeśli ktoś ceni sobie swój czas, trzy razy podchodziłem do tematu w tym sklepie i za każdym razem nic z tego. Pierwszym razem okazało się ,iż tak polecany przez sam sklep punkt nie jest czynny codziennie co o dziwo dopiero się okazało na miejscu (wspomnę że sam dojazd w jedna stronę zajmuje mi ponad 40 min, co przy takim traktowaniu przez wspomniany sklep nie jest bez znaczenia)ale ok jadę drugi raz , tym razem owszem siedzą dwie panie z obsługi ale żeby być obsłużonym można zapomnieć trzeba się umówić inaczej nie ma mowy w końcu kim ty człowieku jesteś???? jasne pokłoniłem się i usłużnie zgodziłem się na wyznaczenie terminu tygodniowego bo zapierdziel taki że załadować nie ma kiedy. Przyszedł ten szczęśliwy dzień spotkania i jadę znów ponad 40 mim siadam podaje wymiary , paluszkiem wskazuje wybrane kafelki i co ? doopa blada bo panie za nic nie potrafi wybranych kafli będących w ofercie tego tak wspaniałego sklepu wprowadzić w project , następne dwie osoby też nic i na całość tego pani projektantka z głupawym wyrazem twarzy mówi "ale jaki ja mam wpływ na to???" jasna cholera jeśli tam siedzą takie osoby obsługujące to po prostu żenada ... a po drugie jakim debilem trzeba być aby uruchomić punkt obsługi nie zapewniając bazy danych do własnych materiałów????? po prostu kolejny moloch ,który ma klienta głęboko w doopie !!!!

jaro
@ja 22.02.2017, 21:27
Witam, chciałbym odradzić każdemu komu przez myśl przeszło aby pokusić się i zechcieć zrobić projekt lub aranżację łazienki w s...

To nie jest wymysł ktoś tym sklepem kieruje , zapytajmy czy osoba w pełni nadająca sie

klientka

Witam w dniu 4-02-2017 zrobiłam drobne zakupy w L M w Szczecinie ul Struga sklep nr 31 w zwi azku z tym ze na lini kas były bardzo duze kolejki postanowiłam towar skasowac w kasie budowlane jako ze nie było tam klientow .Po skasowaniu produktow z paragonem chciałam jeszcze raz wrócic do sklepu co mi uniemożliwiła kasjerka pani Małgorzata nr kasy 12 tj kasa budowlana wraz z panem z ochrony Franciszkiem Stasiak nr leg służbowej 230528 przy potwierdzeniu drugiego pana ochroniarza Krzysztofa Sztark nr legit. słuzbowej 284908 Po opuczczeniu sklepu poinformowałm dyzurnego kierownika tego dnia ze taka sytuacja zaistniała.Prosze Panstwa łatwiej wyganiac waszym pracownikom klientów ze sklepu anizeli w ramach obowiązków okleic oznakować towar no cóz moje gratulacje z poważaniem klientka

PRACOWNIK

NAJGORSZA FIRMA JAKIEJ SWIADCZE USLUGI JEZELI NIE LIŻESZ TYŁKA ZŁU W TEJ FIRMIE TO PANI DYREKTOR OSOBISCIE BEZ ZADNEGO PARDONU WYRZUCA LUDZI JAK SMIECI CHCIAŁABYM Z TEGO MIEJSCA POGRATULOWC PANU DYREKTOROWI REGIONALNEMU TRAFNOSCI WYBORU TEJ PANI DYREKTOR .ZACHOWANIE TEJ PANI JEST ŻENUJACE I WARTE WERYFIKACJI Z WYRAZAMI SZACUNKU PRACOWNIK

miłka
@PRACOWNIK 05.02.2017, 14:32
NAJGORSZA FIRMA JAKIEJ SWIADCZE USLUGI JEZELI NIE LIŻESZ TYŁKA ZŁU W TEJ FIRMIE TO PANI DYREKTOR OSOBISCIE BEZ ZADNEGO PARDON...

Czyżby chodziło o słynne LM targówek w Warszawie? Oj wiele się tam o Pani dyrektor mówi...

Alm
użytkownik zarejestrowany

Ale kto o czym pisze, bo tutaj tyle na tym forim opinii, tak dużo się rozwinęło, że nie wiem o co dokładnie mówisz i o co chodzi

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

JOKOONA

TAK SIĘ ZASTANAWIAM O CZYM TY PISZESZ BO TO NIE MA ANI ŁADU ANI SKŁADU DO CZEGO TO SIĘ MA ODNOSIĆ MASAKRA

tomek

Ludzie nie słuchajcie tych bredni , ci co piszą dobre informacje o pracy i klimacie to ludzie z piętra , pracowałam tam wszyscy się boją liczy się tylko wynik i tabelka nie pracownik, zaorają każdego w nagrodę bilet do kina raz w miesiącu na koniec kopniak w tyłek. Zarobki żenada , niby miła atmosfera bo do każdego po imieniu , ale to tylko pozory i obłuda jak koleżanka pisała wcześniej jak donośisz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżesz to może cię zostawią. Ostatnio słyszałam że jest jeszcze gorzej tyrania, jak mówią ludzie prywatne ranczo- pastwisko

JERZY

GAMONIU NIE WIESZ CO TO JEST MOBBING ZAJRZYJ DO ENCYKLOPEDII

JOKOONA

STARASZ SIĘ O PRACĘ LM STRUGA 31 SZCZECIN NA STANOWISKO KASJER ZASTANÓW SIĘ DOBRZE MOBBING PRANIE MÓZGU WARUNKI TRAGEDIA .PRACOWAŁAM TAM JAKIŚ CZAS TEMU ,JAK DUPY NIE LIŻESZ I NIE KABLUJESZ JESTEŚ SPALONY .A TEN NIBY KIEROWNIK TO PORAŻKA .

BRONEK

OPINIA DOTYCZY SZCZECIN STRUGA

BRONEK

jestem klientem od dawna w tym sklepie wydałem sporo kasy na zakupy zawsze kiedy chcę zapłacić muszę odstać w kolejce co najmniej pół godziny 10 kas a tylko dwie otwarte ,gdzie jest osoba która zajmuje się tym działem .kiedy spytałem się o osobę która zajmuję się działem kas p.marlena koordynatorka kas burkneła coś pod nosem żeby tylko mnie zbyć ,a ten cały niby kierownik zamiast być na swoim stanowisku pracy włóczył się po kfc bo akurat po zakupach poszedłem coś przekąsić a on sobie spędzał czas na jedzeniu .zamiast zajmować się swoimi obowiązkami .specjalnie piszę z małej litery bo te osoby nie zasługują żeby o nich pisano poprawną POLSZCZYZNĄ.BOŻE CHROŃ KLIENTÓW OD TAKICH SKLEPÓW.

223366

ZNÓW USUNIĘ BĘDĘ PISAŁ DALEJ ZŁE OPINIE O TYM SKLEPIE .LUDZIE NIE STARAJCIE SIE TAM O PRACE .WYKORZYSTAJĄ CIĘ NA MAKSA ZROBIĄ PRANIE MÓZGU I CO? NAPISZESZ ŻE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO ZOSTANIE USUNIĘTE A TO JEST PRAWDA

basiek

ceny inne na półkach inne na kasie oszukują klientów ,a do tego cały czas kolejki

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kamil

nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAMIL
@kamil 13.07.2016, 21:34
nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

NAPISAŁEM ŻE NIE POLECAM

mysza

ja tam pracowałam nie polecam

kitek

najgorszy sklep cały czas kolejki gdzie jest dyrekcja oczywiście dotyczy struga31 więcej tam nie wrócę

BARKUB

DLACZEGO WSZYSTKIE ZŁE OPINIE O LM STRUGA 31 USUWANE SĄ PRZEZ ADMINISTRATORA ? TAKIE FIRMY TRZEBA PIĘTNOWAĆ .LUDZIE NIE STARAJCIE SIĘ O PRACE W TYM SKLEPIE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

robson

CHCIAŁBYM NAPISAĆ NA TEMAT PRACY KOORDYNATOREK NA DZIALE KAS STRUGA 31 W SUMIE NA JEDNĄ P. MARLENĘ DN 22.06.2013 W GODZINACH POPOLUDNIOWYCH BYŁEM ŚWIADKIEM JAK TRAKTUJE UCZĄCĄ SIĘ KASJERKĘ .TO NIC PARĘ DNI WCZEŚNIEJ TEŻ BYŁEM ŚWIADKIEM JAK W PONIŻAJĄCY SPOSÓB TRAKTUJE NIEPEŁNOSPRAWNEGO PRACOWNIKA .TO HAŃBA ŻEBY TAKA OSOBA PRACOWAŁA MIĘDZY LUDZMI

ghuikl

najgorszy sklep w szczecinie struga 31

kamil

obsługa na najniższym poziomie kolejki przy kasach a kierownik działu kas zamiast być na swoim stanowisku pracy sprawdzał kible i wiecie co dalej , pownien sam czyścić kible

boltre

pracowalem kilka miesiecy temu trudna sytuacja w domu kierownik działu miał mi przedłużyć umowę o prace 'nie udało sie pani dyrektor wisiało że mam trudną sytuacje ,liczyły się wyniki ,a sami kręcą jak mogą do dupy z taka firma dotyczy struga 31 szczecin

franmar

szczególnie nie miłe kierowniczki z działu kas niedouczone opryskliwe więcej nie wrócę do tego bajzlu

klient

Kierowniczka oświetlenia z tego co zapamiętałem Anna jakby pracowała za karę,bardzo nie miła,opryskliwa taka osoba na kierowniczym stanowisku wstyd.

but

Plusy tej pracy to m.in: opłacony zus, niska ale regularnie wpływająca pensja, premia, socjal w postaci 2 biletu do kina oraz 120zł brutto na święta, szkolenia wyjazdowe, dobra atmosfera między doradcami.

mizad
użytkownik zarejestrowany

to dziwne, bo wcześniej spotykałem się tylko z pozytywnymi komentarzami na temat pracy w LEROY. Myślę że w dużej mierze większość zależy od samego nastawienia i podejścia pracowników. warunki zapewne tak jak wszędzie więc nie wiem o co chodzi. ktoś mi wcześniej mówił ze wynagrodzenie jest ok to możliwe że w każdej placówce jest inaczej?

miki

Takiej( usunięte przez administratora ) firmy dawno nie spotkałem, nigdy więcej.

mops
@miki 29.07.2014, 18:43
Takiej( usunięte przez administratora ) firmy dawno nie spotkałem, nigdy więcej.

zgadzam sie

majk

Typowe korpo, pranie mózgu, sztucznie "przyjazna" atmosfera. Od początku wiedziałem, że długo tam nie popracuję i od razu szukałem innej pracy-znalazłem Nie rozumiem tych narzekających, którzy nawet nie próbują wyrwać się z tego posranego "zielonego trójkąta". Zarobki-żenada.

ta sama

Pracowałam jakiś czas temu w LM na struga rok czasu. Atmosfera między pracownikami ok.Wszyscy mówią sobie po imieniu niezależnie czy to dyrektor czy kierownik. Polityka firmy zryta.Zarobki nie ciekawe.O podwyżkach nie ma szans co roku jest tzw. DPT w firmie i czarują że może to akurat Ty dostaniesz podwyżkę.Zależy od chorej punktacji. Ryją Ci banie na szkoleniach że najważniejszy jest Azymut tzw.zielony trójkąt. Wymagają od człowieka wszystkiego co się da a jak za bardzo się postawisz to wylatujesz. Nie jeden kierownik podał firmę do sądu pracy za bezpodstawne wyżucenie. Tam się ciągle coś dzieje za dużo by pisać.

Józek

Szukają kierowników po studiach nie znających branży ,atmosfera porażka,dyrektor to (usunięte przez administratora)

kw

Zarobki na początek 1900 brutto,na rozmowie z dyrektorem obiecanki że co roku podwyżka,absolutnie dla nowych pracowników nie ma żadnych podwyżek to tylko ściema,nie mówiąc o starych pracownikach o nas to już dawno zapomnieli,wolą wymieniać na nowych.Porażka

Tomasz

Rambo ma rację (usuniete przez administratora)

paradoks

Mi się wydaje że wyraźnie klient napisał przez kogo zrezygnował z zakupów , większość z doradców jest ok , ale zdarzają się kwiatki.....

Zostaw opinię o Leroy Merlin Szczecin - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin Szczecin