Perfect Job
4 63 6 1

Opinie o Perfect Job

egzystencja

Ogólnie jak myślę sobie o tej pracy w Szwecji to mega słabo. (usunięte przez administratora) koron za sprzątanie wygląda atrakcyjnie, bo to (usunięte przez administratora)złotych na godzinę. Tylko życie w Szwecji to bardzo droga sprawa. W Lidlu litr mleka 5zł, kilo jabłek czy innych owoców to średnio 30 koron czyli 12zł. Chleb najtańszy to koszt 6zł, napój to w przecenie za 4zł. Zarobki nieadekwatne do cen... Mięsa lepiej nie jadać za pół kilo wołowiny zapłacimy około 30zł, kurczak trochę taniej bo ze 20zł. Komunikacja miejska nie należy do najtańszych. Jak nie lubisz wegetacji to nie aplikuj. No i podróż mega droga. Na loty nie ma co liczyć bo około 1000zł. Zostaje prom i Flixbus. To co interesuje wszystkich najbardziej zarabiamy około (usunięte przez administratora)koron na miesiąc, wydajemy od 1000-2000koron na jedzenie. Zostaje w kieszenie około (usunięte przez administratora)czyli (usunięte przez administratora)zł. Jedna wielka porażka, nic poza tym. Tyle to i w Polsce da się zarobić lub Czechach :)

Majka
@egzystencja 06.09.2018 21:40

Jedź do Czech , droga wolna, i nie krytykuj jak nie znasz szczegółów oferty !!!

A
@Majka 28.09.2018 10:05

Skoro to takie super biuro to dlaczego usuwa wpisy odnośnie wynagrodzenia? Jak dla mnie to (usunięte przez administratora) Każdemu będę to biuro odradzal.

Majka
@A 22.11.2018 14:39

Bardzo dobrze że administrator to usunął, Jak ktoś nie zna całej oferty to niech nie wypisuje głupot!!!

Artur
@A 22.11.2018 14:39

Administrator portalu może usunąć opinie, które nie są zgodne z regulaminem, który obowiązuje na forum gowork.pl. Przed dodaniem opinii warto jest zapoznać się z regulaminem, aby na przyszłość uniknąć takich sytuacji. Możesz napisać, na jakie wynagrodzenie można liczyć, pracując w Perfect Job? Znasz może dokładne stawki, które oferuje ta firma? Jeżeli tak, to zachęcam do odpowiedzi.

ewa

Polecam wszystkim zainteresowanym, firma godna zaufania ;-)

tak

a co z transportem do szwecji?firma oferuje pomoc w zalatwieniu czy na wlasna reke musisz szukac?

Perfect Job
@tak 14.09.2018 17:06

Witamy, jeśli chodzi o transport do pracy za granicę, zarówno do Szwecji jak i Niemiec niejednokrotnie pomagaliśmy naszym pracownikom w wyszukaniu jak najbardziej dogodnego połączenia Pozdrawiamy, zespół Perfect Job

jo

sa oferty pracy bez jezyka?

Agnieszka
@jo 14.09.2018 17:05

Witamy, tak, oferujemy zatrudnienie także dla kandydatów, którzy nie posługują się żadnym językiem obcym. Aktualnie rekrutujemy na stanowisko: Lakiernik samochodowy/pomocnik lakiernika do Sztokholmu w Szwecji. Zachęcamy do sprawdzania naszej oferty na naszej stronie: www.perfectjob.com.pl (zakładka: Oferty pracy), na którą zapraszamy. Pozdrawiamy, Zespół Perfect Job

Natala

Nie da się z nimi nawiązać kontaktu

Perfect Job
@Natala 27.06.2018 18:42

Pani Natalo, dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej skontaktować się z każdym aplikującym spełniającym wymogi formalne przedstawione w naszych ofertach. Jednak ze względu na okres letni związany ze wzmożonym zatrudnianiem, czas ten może się wydłużyć, za co przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość. Przypominamy, że można się z nami kontaktować telefonicznie oraz drogą mailową. Pozdrawiamy, zespół Perfect Job

Administrator

Moglibyście się podzielić się z innymi użytkownikami, swoim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z Perfect Job?

Karo

Polecam pracę z nimi, uczciwa agencja, wywiązuje się z warunków. Praca na miejscu okazała się taka jak w ofercie, bardzo fajne zakwaterowanie. Na plus proces rekrutacji i tych wszystkich formalności, (dobrze ze mozna załatwic wszytsko na odleglosc), obie Panie sympatyczne, ale i konkretne, wszystko rzeczowo i cierpliwie wytłumaczyły, a to ważne. Można było umówić się na telefon poza godzinami pracy i faktycznie Panie oddzwaniały, co nie zdarza się często. No i najważniejsze pieniądze zawsze na czas :) polecam

Jack

Ja pracowałem rok temu w ogrodnictwie w Szwecji na szwedzkiej umowie, znam płynnie język angielski a mimo to nie było szału. Na rękę po odprowadzeniu podatku zostawało mi 80 SEK i musiałem jeszcze sobie opłacić sam mieszkanie, transport do pracy, a o zapłacie za urlop nawet nie było mowy. Myślę że te oferty tutaj są ok.

max

Agencja może i jest w porządku ale praca w Szwecji z dobrą znajomością języka za 70 SEK to jest śmieszne tyle zarabiałem w Szwecji 10 lat temu.Każdy kto zna język jest w stanie zarobić dużo więcej.

Cezary

Agencja ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca więc nie dziwię się . Prowadzą rekrutację tylko do Szwecji?

Perfect Job
@Cezary 22.02.2018 17:42

Witamy, Perfect Job rekrutuje nie tylko do Szwecji. Poszukujemy również pracowników do Niemiec oraz Polski. Wszystkie aktualne oferty pracy można znaleźć na naszej stronie: www.perfectjob.com.pl (zakładka: Oferty pracy), na którą zapraszamy. Pozdrawiamy, Zespół Perfect Job

MiaSan

W mojej opinii są świetni. Wyjeżdżam z nimi regularnie do pracy w Szwecji i nigdy się na nich nie zawiodłam, wiem że mogę spokojnie spać, że nie spadnie mi włos z głowy. Wszystkim tak naprawdę nie da się dogodzić, a z moich obserwacji wynika, że często pracownicy którzy wyjeżdżają potrafią również nieźle kombinować. Więcej takich pracodawców :) :)

Byłem widziałem.

Byłem w pracy z tej agencji, oddelegowany do pracy zagranicznej, umowa Polska, pieniążki się zgadzały, mała agencja, Pani właścicielka Bardzo lubi duuuużoooo rozmawiać i troszkę mydli oczy swoją uprzejmością, ogulnie Panie trochę czarują ;) I te oferty są rużne czasem loteria jak się trafi ale to też czasami nie jest zależne od agencji, bo pracodawcy też mocno kombinują. Dla tego moja rada sprawdźcie dokładnie wiarygodność oferty, z treścią ogłoszenia. Pozdrawiam

ona z doswiadczeniem

mam pytanie czy umowa o prace przez ta firme to jest polska umowa czy niemiecka?I od jakiej kwoty sa skladki emerytalne?czy moze to jest tylko oddelegowanie czyli zleceniowka?czy macie wyplaty moze w zaliczkach,czy trzeba czekac caly miesiac na wyplate i czy dojazd na miejsce pracy sama sobie oplacam czy moze refunduja ?jakie warunki mieszkaniowe zapewniaja?Chodzi mi o prace jako pokojowa.czy umowe musze podpisac w biurze na miejscu czy mozna to zrobic zdalnie jak sie mieszka w innej czesci Polski niz siedziba biura?Prosze o info!

Perfect Job
@ona z doswiadczeniem 23.10.2017 11:33

Witamy, Umowa o pracę przez naszą agencję jest polską umową o pracę. Pracownicy zatrudnieni przez Perfect Job są delegowani do pracy za granicę. Składki emerytalne odprowadzane są od faktycznego wynagrodzenia, które wypłacane jest zawsze do 10. dnia każdego miesiąca. Kwestia dojazdu do pracy leży po stronie pracownika. Zakwaterowanie zawsze jest zapewnione, zaś jego szczegóły omawiane są podczas rozmów kralifikacyjnych (informacje o zakwaterowaniu podawane są także w ofercie ogłoszeniowej na dane stanowisko). Umowa i wszelkie formalności załatwiane sa zdalnie – wszelkie informacje omawiane sa telefonicznie, a dokumenty wysyłane sa poprzez pocztę elektroniczną, a także listownie, pocztą tradycyjną. W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu telefonicznego, Pozdrawiamy Zespół Perfect Job www.perfectjob.com.pl

Piotr999

Przychylam się do opinii poprzedników:rzetelni, terminowi, przede wszystkim uczciwi. Wyjeżdżałem przez tą agencję dwukrotnie do pracy do Niemiec i nigdy się na nich nie zawiodłem :)

nina123

polecam wyjazdy z nimi :) kasa się zgadza a to najważniejsze :) no i wszystkie papierkowe i urzędowe sprawy jak w zegarku. zero ściemy, a mało jest firm, które uczciwie wysyłają ludzi za granicę. na prawdę warto przemyśleć wyjazd z nimi!

Zespół Perfect Job

Witamy Państwa serdecznie! Bardzo dziękujemy za pozytywne opinie na temat naszej firmy. Dokładamy wszelkich starań, aby proponowane przez nas oferty były konkretne oraz sprawdzone. Zawsze mogą Państwo liczyć na nasze wsparcie. Zachęcamy do kontaktu oraz odwiedzania naszej strony z zawsze aktualnymi ogłoszeniami. Pozdrawiamy, Zespół Perfect Job www.perfectjob.com.pl

luli02777

świetna firma - mają ciekawe oferty pracy, przeważnie gastronomia, ale wiadomo, że za granicą zarobi się więcej, dlatego warto się zorientować co proponują. na ich stronie jest sporo ogłoszeń.

peter123

szczerze polecam wyjazdy z nimi! mało jest firm, które tak dbają o pracownika. i zawsze można liczyć na kontakt w każdej sytuacji :) teraz tez maja dużo ogłoszeń, więc można znaleźć coś dla siebie na sezon :)

Madlen

Bardzo rzetelna firma. Wyplaty na czas, wszystkie warunki jasne od samego początku współpracy. Dużo ogłoszeń na ich stronie. Polecam

sonik

Wypłaty w terminie, dobry kontakt z pracownikiem, wszystko co było powiedziane w ofercie ma swoje pokrycie w rzeczywistości. Jak najbardziej polecam! :)

Ewa

czy możecie więcej o tej firmie napisać stanowisko pokojówka???

wyścigowe

Super firma

miki
@wyścigowe 09.10.2016 22:56

a co to konkretnie znaczy? czy już pan/pani pracował/a dla tej firmy?

Zostaw opinię o Perfect Job - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Job