Mag Krak

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Mag Krak Sp. z o.o.

Opinie o Mag Krak Kraków

Nie przegap nowości o Mag Krak Sp. z o.o.!

Poszukujący

04.02.2025 20:06

4300 brutto na pracuj.pl ????????

zainteresowany

30.09.2024 11:39

Witam w zakładce praca wisi od lipca ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. Administracyjnych, chciałbym się dowiedzieć czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne czy ktoś nie odświeżył strony

12.09.2024 17:16

Na starcie już mały minus ponieważ... na pracuj.pl: godz. pracy 7-15 / 10-18 pn-pt, TYMCZASEM niespodzianka ponieważ dowiadujemy się, że dodatkowo mamy jedną godzinę nadliczbową obowiązkową oraz jedna sobota obowiązkowa w miesiącu. Nie jest niespodzianką, że 3300 (akurat wspomniane na pracuj) netto, a dodatkowo dwie premie: uznaniowa i wydajnościowa. W skrócie niestety jak zdarzy się L4 to nie masz nic po za tą podstawą. Troszkę szkoda, że w.w. rzeczy nie zostały wspomniane. Motywacja do pracy oczywiście jest, szkoda tylko że to musi być pompowane premiami.

Berneś

06.09.2024 07:22

Ogłoszenie dla handlowca na Poznań odświeżane co miesiąc. Taka rotacja czy brak chętnych ?
    Szofer

08.05.2023 11:05

Dzień dobry, Jak wygląda praca kierowcy (kat B, C), na jakie zarobki można liczyć...
    Młody

20.08.2024 07:36

Byłem na rozmowie i jako kierowca 4500
    Sławo

29.08.2024 15:08

Chyba brutto? ????

08.06.2024 18:06

Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku magazyniera??
    aptypo88

11.04.2024 17:14

jest ogłoszenie na kierowcę kat B lub/i C w Krakowie...Ktoś coś wie? Jakie mniej więcej godziny pracy? Jaki realny zakres obowiązków? Czy kierowcy robią nadgodziny ? Nadgodziny wypłacane czy za dzień wolny np??
    Zarobki

29.03.2024 16:27

Witam, na jakie zarobki może liczyć magazynier z uprawnieniami UTD. brak informacji w ogłoszeniu a można zaoszczędzić czas swój oraz osoby rekrutującej. @Pracodawca
    Ola

19.12.2023 13:52

Witam, Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o pracy w Mag Krak na stanowisku PH? Jakie zarobki na początek, czy plany sprzedażowe możliwe do wykonania? Jakie samochody dają do jazdy i czy są duże regiony? Widze dość sporo ogłoszeń na PH co z jedej strony martwi bo czyżby był taki przemiał ? A z drugiej strony może firma sie rozwija ? Ktoś coś wie na ten temat? Byłabym wdzięczna. Dziękuję.
    Mariusz

07.11.2023 21:26

Jak wygląda praca operatora wtryskarek? Ile zmian? Jakie wynagrodzenie dla doświadczonego operatora i ustawiacza? Czy firma wyróżnia się czymś na rynku pracy?
    Klara

26.10.2023 07:37

Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie po właściwym zaadaptowaniu się? jeszcze w maju ktoś pisał o tym, że trzeba się dostosować albo podziękować za współpracę. widzę po prostu oferty dla PH na parę miast i wstępnie reflektuję, myślałam ze jakieś aktualne opinie się tu znajda skoro nabory są prowadzone? To po takim czasie jaki macie stosunek do pracy? warto na spokojnie podejść na rozmowę? mam na myśli Katowice, praca z tego ci widzę stacjonarna? Omowi ktoś atmosferę? i zarobki rzecz jasna?

26.10.2023 16:16

Pani Klaro, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Zapraszamy do złożenia CV. Jeśli zainteresuję on rekrutera to o wszystkie szczegóły będzie Pani mogła wypytać na rozmowie o pracę a po rozmowie, pracownicy działu handlowego, z przyjemnością udzielą Panie wyczerpujących odpowiedzi na temat pracy i atmosfery. Będą to informację z pierwszej ręki oparte na doświadczeniu. Pozdrawiam, Zespół Mag-Krak.
    Marcelina

19.02.2021 15:56

@Zadowolony pracownik MAG-KRAK żadnych zastrzeżeń?
    Zadowolony Pracownik

20.02.2021 09:14

Już chwilę czasu pracuję , i uwierz ,że takich ludzi którzy mają długi staż w firmie MAG-KRAK naprawdę są zadowoleni. Jak by było inaczej to nie pracowali by firmie po 20 lat .
    Rumcajs

21.01.2023 13:40

Był taki jeden co pracował około 20 lat. Lecz już miał dość tego średniowiecza w tej firmie, więc zrezygnował z tego grajdołku
    MK

07.12.2022 15:38

Dzień dobry, Czy poszukujecie może specjalisty do działu finansów / administracji / księgowości?
    Szybkibill

02.11.2022 14:01

Praca z mozliwoscia rozwoju. Kasa zawsze na czas Mozliwosc wyrabiania nadgodzin

02.11.2022 13:53

Pieniądze zawsze wypłacane na czas, praca spoko
    Pracownik magazyn

02.11.2022 13:50

Moim zdaniem wszystko ok pieniądze zawsze wypłacane na czas praca spoko
    aktualny

02.11.2022 13:49

Polecam tego pracodawcę
    Łucja

21.02.2022 19:48

Niektórzy tutaj pisali, że firma nie wypłaca pieniędzy. Czy serio tak jest, zdarza się tak?

23.02.2022 08:45

Łucja , nigdy nie miało takie coś miejsca , żeby firma nie wypłaciła należnych pieniędzy. Miłego dnia , pozdrawiam

28.02.2022 12:03

Pracuje przeszło 5lat- nigdy nie było sytuacji, żebym nie dostał wypłaty. Wręcz przeciwnie- wypłata jest na koncie najpóźniej ostatniego dnia każdego miesiąca tak, że wypłaty są przedterminowo.

23.11.2021 09:17

Czy zdarzają się nadgodziny w Mag-Krak Sp. z o.o.?
    Kuba

08.02.2022 16:59

zdarzają się codziennie przez cały rok mało tego są obowiązkowe kto nie chodzi nie pracuje taki jest jeden z warunków zatrudnienia
    Kuba

24.02.2022 16:47

nadgodziny nie są wpisane w umowie, umowa nie określa żadnej ilości nadliczbowych godzin. na rozmowie o prace pytają czy będziesz chodził na te nadgodziny jeśli odmówisz nawet Cię nie zatrudnią. A osoby zatrudnione które przestaną na nie uczęszczać będą się musiały tłumaczyć z tego powodu co może skutkować zwolnieniem lub skutecznym zniechęceniem do dalszej pracy w tym zakładzie.

02.01.2022 12:53

Mag-Krak Sp. z o.o. oferowała średnie zarobki 6000 na stanowisku Grafik. Czy to uczciwa stawka? Czy mogę liczyć w przyszłości na podwyżkę?
    Grafik

18.02.2022 23:06

Chyba brutto i to za dwa miesiące pracy ???? podwyżka... hmmm...
    szybkibil

24.02.2022 09:39

hmmmm... a może podasz jakieś konkrety?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mag Krak?

13.06.2021 15:07

Kosiarz

18.02.2022 23:02

Nie tutaj takiego czegoś jak awans.
    Zadowolony pracownik MAG-KRAK

18.02.2021 21:09

Polecam gorąco pracę w firmie MAG-KRAK. Przy rzetelnym podejściu do swojej pracy, możemy oczekiwać uczciwego wynagrodzenia, możliwość zdobycia nowych doświadczeń, stabilność finansową oraz spokojną pracę w doświadczonym zespole.
    Mariusz

19.12.2021 16:11

Mówisz o łamaniu przepisów prawa pracy i BHP? Ta firma to typowa dziadówa, nikt tam nie pracuje dłużej, niż rok. Płatności (usunięte przez administratora), obowiązkowe niepłatne nadgodziny. Typowy JANUSZEX.

23.03.2020 09:47

Firma nie wypłaca pieniędzy, codzinnie ktoś inny odbiera telefon i mówi że przelew został wysłany a do tej pory mie dotarł, wypłata za styczeń nie dotarła do dnia dzisiejszego+ do tego nie zostały zwrócone pieniadze za badania lekarskie. Unikajcie tego zakładu!!
    Pracownik MK

18.02.2021 20:50

Witam,proszę o nie wprowadzenie innych interesantów w błąd. Nigdy takie coś nie miało miejsca.
    szybkibil

22.11.2021 14:04

Wypłaty zawsze przed 1 dniem każdego miesiąca. Nigdy nie było opóźnień.
    Agnieszka

30.04.2021 20:02

Jakie są wymagania względem kandydatów na pracowników Mag-Kraku? Kto ma szansę na dostanie się tutaj do pracy? :)
    Obecny pracownik

04.05.2021 07:54

Dzień dobry, wszytko zależy na jakie stanowisko. Osoba ambitna , wesoła , pracowita zawsze jest mile widziana w naszym zespole :)
    Obecny pracownik

11.06.2021 15:43

Pani Agnieszko, oczywiście mile widziane jest doświadczenie w branży. Natomiast jeżeli jest Pani osobą pozytywną i pracowitą ,to już jest plus.A doświadczenie zdobędzie Pani pracując w naszym zespole. Pozdrawiam

Kontakt - Mag Krak Sp. z o.o.

Karola łowińskiego 7 31-752 Kraków

Branża główna: Instalacje budowlane
    XYZ

15.04.2021 22:40

Witam jakie są warunki na magazynie firmie Mag-Krak chodzi o ? -zarobki -warunki pracy -szefostwo/kierownictwo -benefit multisport
    Smiech na sali

15.03.2021 20:40

Praca w namiocie w (usunięte przez administratora) i blocie, zero organizacji, blizej do kolchozu niz magazynu

04.03.2021 14:54

Jaka atmosfera jest między działami w Mag-Krak Sp. z o.o.?
    Odpowiedź

06.03.2021 10:03

Raz lepiej, raz gorzej generalnie często napięta lepiej uważać.
    Janusz

24.02.2021 10:40

Firma z potencjałem tego nie można im odmówić wypłaty zawsze w terminie. Minusem tej firmy jest kierownik który śmierdzi kiepami i zajmuje się kibicowaniem podczas pracy a raczej pseudokibicowaniem zamiast zająć się obowiązkami, cześć jego podwładnych spożywa alkohol w trakcie pracy co mu oraz śmiesznemu pomagierami we włoskach na żelu nie przeszkadza straszna patologia. Jak nie będziesz chodził na nadgodziny nie przedłużają umowy. Polecam dla zdesperowanych.

14.08.2020 16:21

Jakie są mocne strony pracodawcy Mag-Krak Sp. z o.o.?
    Pracownik MK

18.02.2021 20:56

Długoletnie doświadczenie w branży, stabilność finansowa, zgrany zespół.
    Sportowy

09.09.2020 19:10

Magazyn to jeden wielki śmiech. Nawet na rozmowie o pracę kierownik nie proponuje krzesła potencjalnemu kandydatowi. No wyobraźcie sobie, przychodzicie na spotkanie, a tu chłop siedzi za biurkiem, a ty stoisz jak pajac i słuchasz. Generalnie facet raczej jest śmieszny i nic nie robi, poza paleniem szlugów i rozmowami z handlowcami. (usunięte przez administratora)Obowiązkowe 9h dziennie oraz obowiązkowa jedna sobota w miesiącu! I to za śmieszne niecałe 3000 zł na rękę. Nie mają nawet programu magazynowego, na magazynie (usunięte przez administratora) brak organizacji. Nie zdają sobie sprawy, że taniej wyszłoby im lepiej zorganizować magazyn, niż przez miesiąc szkolić nowych pracowników, który musi uczyć się na pamięć całkowicie nielogicznego układu magazynu. Zdecydowanie nie polecam, chyba że dla zdesperowanych. Rotacja pracowników bardzo duża.

05.05.2020 16:30

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w Mag-Krak Sp. z o.o.?
    Loop

05.05.2020 20:03

Na jakie stanowisko?
    Andrzej

17.03.2020 19:48

@Przedstawiciel a jakiej firmy samochód oferuje pracodawca?
    Aktualny

24.03.2020 07:49

2 osobowa corsa lpg - czyli największa padaka na rynku. do tego musisz błagać o wymianę zużytych opon lub klocków, firma oszczędza na naszym bezpieczeństwie.
    Piotr

21.01.2020 20:49

Dziękuje Panowie za skuteczne odwiedzenie mnie od pomysłu złożenia tam aplikacji- dla sportu. Szkoda mojego czasu! Propozycja zarobków na podanym przez kogoś poziomie, nawet podstawowych to jakaś kpina. Dziękuje!
    Ren

21.01.2020 20:52

Braki w ludziach ? Nie znajdą nigdzie takiego frajera hahahahahha
    Były

28.11.2019 19:18

Firma to totalne (usunięte przez administratora), nie szanują pracownika, płacą pod stołem (gdzie urząd skarbowy?). Do tego towar bardzo kiepskiej jakości, badziew jaki mało gdzie. Odradzam wszystkim tą firmę.
    Przedstawiciel

28.10.2019 13:08

Nie polecam firmy, jasno stawiany krok zarobek nic więcej. Parcie z góry na wynik, nie liczy się osoba, atmosfera ciagle napieta. Pracowałem jako przedstawiciel handlowy. Samochód , dramat. Ciągle awarie, dopraszanie się o nowe opony, części oraz wszelkie naprawy. Program na którym pracują jest nie dopracowany, nie ma nikogo kto by to ogarnął, duży minus. Zarobki przeciętne, reszta pod stołem.
    Aktualny

01.11.2019 19:43

na co liczyłeś zatrudniając sie jako przedstawiciel? Jesteś zatrudniony po to by firma miała zysk, nie zarabiasz to znaczy że się nie nadajesz. Napięcie było zapewne dlatego że byłeś cierniki i nie robiłeś wyniku. Samochody rzeczywiście bieda, chyba to najgorszy elementy pracy. Program taki jak u wszystkich. Ile miałeś na umowie a ile pod stołem? Czy ktoś dostaje 100 % przez listę płac?

08.10.2019 12:49

Czy Mag-Krak Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    Niko

28.10.2019 13:22

Oferuja każdemu umowę o pracę, reszta pod stołem. Standardowo, zarobki podstawowe w przedziale 2400-2600. Reszta zależy od obrotu.
    Pawel

21.07.2019 06:26

Widzę dużo ofert na przedstawiciela. Jakie są zasady wynagradzania na stanowisku przedstawiciela? Jaka podstawa, jakie plany, jak wyliczana premia, czy wszystko oficjalnie? Jaka dają furę, czy można jeździć prywatnie?.
    Krzysztof

21.06.2019 12:43

Pracowałem jako przedstawiciel. Masz jasno określony cel do realizacji, jak nie radzisz sobie to wypad. Niestabilne ceny, trochę problemów jakością-brak powtarzalności, ale czasem wchodzi produkt którym zamiatasz konkurencję. Samochody mimo że wymienione bto najtańsze jak się da Corsa 2 osobowa z LPG, pensja tylko przeciętna

Zostaw merytoryczną opinię o Mag Krak Sp. z o.o.

Oferty pracy - Mag Krak Sp. z o.o.

Specjalista ds. testów i szkoleń

WalletIcon

5500 - 9000 PLN / m