Krakowski Teatr Variete poszukuje pracownika na stanowisko brak. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Umowa o pracę czy B2B - co się bardziej opłaca w firmie Krakowski Teatr Variete? Jaką formę zatrudnienia wybierałeś/aś?
Interesuje mnie stanowisko Specjalistka ds obsługi widowni. Widziałam, że kiedyś jak szukali proponowali stabilne warunki zatrudnienia - umowa o pracę? Na jaki okres jest zawierana? Czy podczas procesu rekrutacji nadal zdarzają się pytania o możliwe zakładanie rodziny w przyszłości?
Nie ma poszanowania dla Pan sprzątających traktują jak gorszy sort nie wspominając o rzeczach które powinny dotyczyć każdego pracownika Teatru a wymogi są tylko na Paniach sprzątających. Gdzie poszanowanie (poprostu żal ściska serce) Obiekt sztuki i kultury (to chyba nie ten teatr)

Z tego co widzę na kwalifikacyjnej się interesują tym czy kobieta chce założyć rodzinę. Niby się nie dziwię, bo przy macierzyńskim to zbędne koszty są. Co wy sądzicie o takim podejściu do kobiety szukającej pracy? Jako pracodawcy też byście się tego obawiali?
Hej! Na Facebooku teatru jest ogłoszenie, że poszukują grafika. Oferują umowę o dzieło. Czy ktoś współpracował z tą firmą? Jest możliwa dalsza współpraca w oparciu o umowę o pracę?
Na rozmowie kwalifikacyjnej Pan szanowny dyrektor pyta czy ma sie stalego partnera, dzieci oraz czy w najblizszym czasie planuje sie je miec. Porazka, wstyd, zenada, i zdaje sie art. 18 kodeksu pracy tego zabrania. Gratulacje panie dyrektorze.
Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w Krakowski Teatr Variete, jeśli chodzi o wynagrodzenia?
Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy, może nie potrzeba ludzi?
@olo proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w Krakowski Teatr Variete, a nie na temat poszczególnych pracowników.
hej hej noo to zależy przecież od tego na jakies ogłoszenie się trafi wiadomo preciez ze na każdym stanowisku to firma ma ten inne wymagania prawda ?
nie polecam. dyrektor to bardzo arogancki, zadufany w sobie czlowiek, chamski, w dodatku czesto czuc od niego alcohol I jezdzacy samochodem po spozyciu. Czekalem na wyplate kilka miesiecy. A sam tetar zyje jedynie z dotacji bo nie utrzyma sie ze spektakli. Z reszta dziwi mnie, ze miasto utrzymuje taki wrzod.