KMD Poland Sp. z o.o.
3 33 79 5 1

Opinie o KMD Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

henio
Nazwa działu: IT
 Opinia

meet-up'y robią jakieś

Pomocna?
TakNie
Łukasz
 Opinia

Uczestniczyłem w rekrutacji na frontend developera, rozmowa techniczna była kompletnie idiotyczna. Koleś zapytał mnie, co to hoisting, opowiedziałem o hoistingu funkcji. Później zapytał, czy hoisting dotyczy też zmiennych, uczciwie odpowiedziałem, że nie wiem. Wtedy rozpisał na tablicy kejs z użyciem zmiennej przed jej deklaracją, po czym z obrzydliwym uśmiechem zapytał: aha czyli nie wiedział Pan, że tak można? Skomentowałem, że nigdy czegoś takiego nie potrzebowałem, i wygląda mi to na jeszcze jedną z bardzo wielu dziwności JavaScriptu, użycie której byłoby złą praktyką. Pokiwał głową z politowaniem, haerówka też popatrzyła na mnie za smutkiem, że traci tu ze mną czas. "OK, to panu dziękujemy, odezwiemy się". Oczywiście się nie odezwali. Zero pytań o inne zagadnienia związane z JS (dla odmiany takie przydatne), nic o angularze, nic o architekturze projektu frontendowego, nic o dobrych praktykach przy pisaniu testów jednostkowych, nic o strukturze restowego API, o moich dotychczasowych dużych udanych projektach, ani jakichkolwiek innych sensownych pytań. Ważne, że koleś był zadowolony z siebie, bo pokazał mi swoją wyższość przy pomocy jakiegoś kompletnie nieważnego faktu o języku. Omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak4Nie3
Dyktator
 Opinia
@Łukasz 09.06.2019 16:20

Powiem Ci z tym hoistingiem to dosyć ważna sprawa i kluczowa. Brak znajomości niemal na pewno spowoduje błędy w aplikacji. Z drugiej strony jest to łatwe do nadrobienia (5 min). Dziwne że dalej tej rozmowy nie pociagneli i nie zapytali o to co wiedziałeś.

Pomocna?
Tak4Nie
js_info
 Opinia
@Łukasz 09.06.2019 16:20

moim zdaniem on miał rację, bo hoisting dotyczy deklaracji/zdefiniowania : a) funkcji b)zmiennych definicji(a nie przypisania), czyli po takiej deklaracji zmiennej w dowolnym miejscu kodu, zmienna o ile nie przypisałeś jej wartości, będzie miała wartość undefined, a nie zostanie wywalony błąd, ze zmienna nie istnieje(w sytuacji gdyby nie było hoistingu)

Pomocna?
Tak1Nie
KMD Recruitment Team
 Opinia
@Łukasz 09.06.2019 16:20

Dziękujemy, że podzielił się Pan opinią - jest ona dla nas cenna - postaramy się, żeby takie sytuacje się nie powtarzały. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu w tej sprawie - mdz@kmd.dk - KMD Recruitment Team

Pomocna?
Tak1Nie
.
 Opinia

Mało profesjonalny HR, brak jakiegokolwiek feedbacku po rozmowie

Pomocna?
Tak2Nie
Programista123
 Opinia

Kolorowo z zewnątrz, chcą zbudować coś fajnego, ale im nie wychodzi. Straszny bałagan, serwis dla Danii. Całkowita dominacja Danii nad Polską, zero ludzkiego podejścia. Żenada. Płacą dość dobrze, ale mimo wszystko zmarnowałem tam kilka miesięcy. Lubię atmosferę w KMD Poland Sp. z o.o. za: Fajni ludzie

Pomocna?
Tak8Nie4
qwetrfadsfd
 Opinia

Jeżeli chodzi o benefity to masz całkiem sporą kwotę (comiesięczną) do rozdysponowania, pomiędzy: kartę sportową, prywatną opiekę medyczną, kartę lunchową oraz bilety do teatru czy do kina. Mi starcza na kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną (całkiem bogaty pakiet) i zostaje ponad 300 zł co miesiąc na kartę lunchową, którą można płacic w większości restauracji :) Więc, obiady w pracy wychodzą gratis ! :)

Pomocna?
Tak18Nie1
Kiszony
 Opinia
@qwetrfadsfd 25.09.2017 13:27

600zl w ofercie benefit kafeteria- ****y nie urywa ???? a jeszcze od tego zaplacisz dochodowy.

Pomocna?
TakNie2
Podatnik
 Opinia
@Kiszony 17.01.2019 20:39

a to mozna nie placic w ogole? w poprzedniej firmie mialem tylko multisporta i tez placilem cos od tego. smierc i podatki !;) norma

Pomocna?
Tak1Nie
Rekruter z pewnej agencji dk
 Opinia

Witam. Swojego czasu pracowałem w pewnej duńskiej agencji rekrutacyjnej i pewna duńska firma o nazwie kmd a/s była naszym klientem na podstawie contractingu - nearshore. Potem ni z gruchy ni z pietruchy wykluła się polska spółka. I zaczęły się jazdy. Przejmowanie pracowników wciąż pracujących na kontraktach bez żadnych aneksów i bez żadnych ekwiwalentów dla poszkodowanej agencji. Macierzyste kmd a/s nie widziało problemu, duński jak i polski management agencji widziały problem. Sęk i szkopuł w tym, że trzeba jakoś było zachować relacje. Do tej pory umowa ramowa istnieje, rekrutacji dla kmd nie ma jakoś od 2016? Martwy twór. Mało tego, przejęci kontraktorzy z kmd już pod auspicjami kmd poland chcieli do nas wrócić, a my nie mogliśmy nic zrobić. Firma kmd poland nie ma żadnej etyki biznesowej. I z tego co wiem nie dzieje się tam najlepiej. Wciąż i niezmiennie.

Pomocna?
Tak5Nie4
Tadydnak
 Opinia

Firma KMD Poland z tego co wiem wykluła się z KMD Denmark. Firma macierzysta współpracowała z kilkoma agencjami, w większości skandynawskimi i bardzo ładnie zrobiła ich w bambuko łamiąc przy tym zasady umów ramowych i podbierając do siebie wszelakich konsultantów IT pracujących na kontraktach. To jest jeden z powodów dla którego odradzam współpracę. Drugi powód - HR tej firmy to jakiś obraz nędzy i rozpaczy. Korposzczury powyciągane z różnych korpo agencji, mające od momentu wyciągnięcia pracować w skandynawskim modelu czyli dokładnie odwrotnie i niekorporacyjnie. Jedna, wielka masakra.

Pomocna?
Tak34Nie3
taki tam
 Opinia
@Tadydnak 13.08.2018 02:14

Akurat bylem jedna z takich "podebranych" osob i moge Ci powiedziec, ze agencje dostaly finansowa rekompensate za caly proces. Podpisywane byly rowniez aneksy z agencjami, zezwalajace nam na wspolprace z KMD. Ogolnie nie wydaje mi sie by doszlo do jakiegos "bezprawia" ;)

Pomocna?
Tak5Nie1
Kontraktor
 Opinia
@taki tam 04.12.2018 11:16

Nie było żadnych aneksów, była wielka afera. Aneksy z agencjami? Hahahha dobre sobie. Znam pracowników jednej z duńskich agencji i dokładnie wiem, jak było. Było podbieranie pracowników i tyle.

Pomocna?
Tak4Nie
Uno
 Opinia

Zaskoczylo mnie sporo czasu zainwestowane przez menedzera w opowiadanie o roli na spotkaniu, zwykle jest odpytywanie, tutaj po rowno obie strony, tez odpytywalem :D

Pomocna?
Tak5Nie1
P
 Opinia
@Uno 30.10.2018 11:01

U mnie było podobnie, nawet nie zwróciłem uwagi na moment w którym manager przestał zadawać pytania o moje doświadczenie i zaczął opowiadać o roli. Dobre 15 minut poświęcił na wyjaśnieniu czym będę się zajmował, jak wygląda praca i jaką ma wizje rozwoju kompetencji w przyszłości. Bardzo duży plus za takie podejście. Jeśli chodzi o samą rozmowę to same konkrety.

Pomocna?
Tak3Nie1
Kandydat
 Opinia

Spotkania spotkaniami... pytanie jak jest w środku jak już się podejmie współpracę? Ktoś się może podzielić taką informacją?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
taki tam
 Opinia
@Kandydat 06.03.2018 08:45

Jesli chodzi o atmosfere w pracy to jest na prawde spoko. Nikt nie siedzi Ci nad glowa i nie sprawdza co klikasz na ekranie. Ogolnie jest dosc bezstresowo, nie ma wielkiej napiny jesli czegos sie nie dowiezie w terminie - "w nastepnym sprincie postaramy sie bardziej". Placowo/benefitowo jest co najmniej dobrze. Czasem irytujaca jest duza ilosc spotkan, z ktorych nic nie wynika, ale moze to element tej "dunskiej kultury pracy" :P

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X2018
 Opinia
@Kandydat 06.03.2018 08:45

Zero mikromanagementu, potwierdzam że jest dużo przestrzeni. Wcześniej pracowałem w firmie ze stanów i dopiero teraz moge złapać zdrowy balans. Faktycznie czasem ,,ciąg komunikacji” jest dość długi i każdy musi być uwzględniony, ale to element tej kultury. Mój projekt, mój team jak najbardziej na plus, choć jak wszedzie time to time mniejsze/wieksze frustracje sie zdarzaja.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia

jak na razie jestem w trakcie rekrutacji- ale bardzo mocno wątpię czy się zdecyduję. Starsznie nie profesjonalne hr-y i mam wątpliwości czy dalej nie będzie tak samo.

Pomocna?
Tak6Nie
IT
 Opinia
@ja 27.09.2016 14:35

HR to porazka i zbieranina glownie kobiet ktore nie kieruja sie dobrem firmy tylko wlasnymi upodobaniami, wiem bo bylem swiadkiem rekrutacji i slyszalem jak sie wypowiadaly zgroza co tam za balagan sie dzieje

Pomocna?
Tak4Nie
KMD Poland
 Opinia
@IT 10.12.2018 23:25

@IT doceniamy, że poświęcasz czas na zamieszczenie swojej opinii. Chcielibyśmy zrozumieć lepiej co masz na myśli. Podajemy adres osoby z zespołu, która chętnie wysłucha szczegółowego feedbacku i zatroszczy się o wprowadzenie potrzebnych ulepszeń: mdz@kmd.dk

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sieniedostał
 Opinia
@ja 27.09.2016 14:35

niestety się nie dostałem, ale dostałem konkretny powód dlaczego nie i muszę przyznać, że nie zaprezentowałem się pod tym kątem na rozmowie z najlepszej strony, szkoda, firma wygląda obiecująco w środku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
waw
 Opinia

Aplikowałem z polecenia, bo kolega mocno zachwalał. Moge powiedziec że sama rozmowa była bardzo merytoryczna, dużo opowiedziano mi o projekcie, bez głupich pytań w stylu ile tramwajów jest w Warszawie. Feedback dostałem po 3 dniach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HejOn
 Opinia
@waw 11.12.2018 11:10

u mnie jedna z lepszych rozmow rekrutacyjnych

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
odrzucony
 Opinia
@waw 11.12.2018 11:10

ja sie nie dostalem ale chociaz powiedzieli szczerze dlaczego i co mam poprawic, a nie formulka jak zwykle w rekruacjach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Neman
 Opinia

Nie ma firm idealnych, ale jak na nasze polskie warunki rekrutacja jest całkiem na pozimie

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zalamana
 Opinia

Kmd... hm... coz za dziwny twor. Dunski sposob pracy? Nic podobnego. Dunczycy sobie, polacy sobie. Zbieranina ludzu z roznych korporacji. O poziomie kompetencji na prawde niskim. W dodatku czesc ludzi jest sprzedana do innej firmy IT... a ludziom mowi sie ze to dla nich szansa. Zmienilam prace na KMD a po 2 mcach okazalo sie ze bede pracowala jeszcze w innej firmie bez mojej zgody...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Zalamana 16.08.2018 01:30

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo jestem w tej samej sytuacji i tak jak Ciebie, KMD sprzedało mnie do innej firmy IT. Uważam jednak za bardzo krzywdzące to piszesz o niskich kompetencjach pracujących tu ludzi. To prawda poziom jest bardzo zróżnicowany, ale ogromna większość to bardzo dobrzy specjaliści w swoich dziedzinach, którzy podobnie jak Ty zostali zrekrutowani z obietnicami "skandynawskiego stylu pracy" i "obietnicami rozwoju" z bardzo wymagających aczkolwiek słabiej płatnych stanowisk w innych firmach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zed
 Opinia
@A 26.09.2018 14:38

czy to ci powyciągani z rożnych firm HRowe-korposzczury wam nawciskali kitu o "rozwoju w firmie o skandynawskiej kulturze pracy" czy może zagraniczni włodarze okazali się kłamczuchami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chcialbys
 Opinia
@zed 27.09.2018 15:40

Bez porownania z innymi firmami.

Pomocna?
TakNie1
Rozmyślny
 Opinia

ja jestem ciekaw jak wygląda standard jeśli chodzi o sprzęt do pracy itd., byłem na rozmowie, biuro robi dobre wrażenie, ale ponieważ mają dość dużą oddzieloną przestrzeń reprezentacyjną do spotkań, nie zdołałem sprawdzić jak wygląda sprawa liczby monitorów, sprzętu na jakim pracują, wielkości biurek, zacieśnienia na OS, zapomniałem zapytać LOL

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KMD Team
 Opinia
@Rozmyślny 23.10.2018 22:48

@Rozmyslny Mozesz zobaczyc nasze biuro na wirtualnym spacerze https://www.google.com/maps/@52.2565284,20.9944036,0a,77.9y,290.61h,89.66t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAF1QipPaSjlhnSsir7JxfRIzk8HC5ITObhVHFEC22nf2!2e10?source=apiv3 Wszystkie biurka są elektrycznie podnoszone, więc możesz pracować na sowdziąco albo na stojąco, każde wyposażone jest w dwa monitory i uniwersalną stacje dokującą. Sprzęt standardowy: Lenovo laptops (6th Generation Intel® Core™ i7CPU up to 3,8 GHz; SSD Drive; 32 GB RAM)

Pomocna?
Tak5Nie
Rozmyślny
 Opinia
@KMD Team 29.10.2018 16:00

Dzięki!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kandydat
 Opinia
@KMD Team 29.10.2018 16:00

Taki sprzęt dostają tylko deweloperzy czy też wszyscy w IT??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Rozpocząłem pracę w KMD Poland 3 miesiące temu. To co jest fajne to benefity i sposób w jaki można nimi rozdysponować. Szkoda, że nie mówią o tym jaśniej w ofercie pracy, bo było to dla mnie pozytywnym zaskoczeniem a w samym opisie co jest oferowane - nie było to tak dokładnie opisane.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jun
 Opinia
@Nowy 08.11.2018 10:55

o tym, że pączki gofry lody lemoniada czasem wjeżdżają na czwarte teżnie piszą, bo chyba głupio kusić jedzeniem w tych czasach

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Enok
 Opinia

Cześć wszystkim, mam rozmowę w przyszlym tygodniu. Szukam info o wartościach firmu, bo mi koleżanka nagadała z Hrów, że na rozmowach ludzie pytają o wartości. Nie wiem gdzie to znaleźć. Ktoś pomoże?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiki
 Opinia

A dla mnie procedury jakieś takie standardowe. Jedna rzecz na duży plus brak śmiesznych testów, robienia tylko code review na rozmowie. Merytoryczna rozmowa techniczna, czegoś nawet się nauczyłem, dostałem tytuł książki do poczytania od architekta.

Pomocna?
Tak3Nie
szukający nowych ofert
 Opinia

Bardzo niekompetentny HR, kobieta zapomniała, że ze mną już rozmawiała. Zadzwoniła po kilku dniach i zadawała te same pytania co kilka dni wcześniej (motywacje, doświadczenie):D Dopiero jej przypomniałem, że już rozmawialiśmy. Potem brak odpowiedzi, brak feedbacku. To tworzy bardzo słaby wizerunek firmy. Może w działach technicznych jest lepiej, może.., niemniej jednak najpierw trzeba się przebić i to dosłownie przez dosłownie ten niekompetentny HR.

Pomocna?
Tak19Nie
HR Team
 Opinia
@szukający nowych ofert 18.02.2018 15:59

Drogi Szukający nowych ofert, Bardzo Cię przepraszamy za zainstniałą sytuację! Ciągle udoskonalamy nasze procesy, ale niestety czasem się też mylimy ???? Jeśli wciąż jesteś zainteresowany, porozmawiajmy o tym - zapraszamy do naszego biura na kawę! Skontaktuj się z nami na adres: hr@kmdpoland.pl Pozdrawiamy HR Team

Pomocna?
Tak7Nie
szukający nowych ofert
 Opinia
@HR Team 09.03.2018 15:00

Ja rozumiem raz się pomylić, ale później dać przynajmniej feedback jeśli już się odezwaliście do kandydata, czemu nie chcecie kontynuować procesu.

Pomocna?
Tak2Nie
Kandydat kolejny
 Opinia
@szukający nowych ofert 18.02.2018 15:59

No pieknie, grubo po ponad 8miu miesiacach niczego sie nie nauczyli , poniewaz u mnie bylo podobnie.

Pomocna?
Tak2Nie
Oasis
 Opinia

Ja mam za sobą tylko jedna rozmowę telefoniczną na stanowisko scrum mastera. Jedno co mogę powiedzieć to że nie doczekałam się nigdy odpowiedzi zwrotnej, że nie są zainteresowani dalszą rekrutacja, mimo zapewnień że odzywają się do wszystkich kandydatów.

Pomocna?
Tak3Nie
KMD Poland
 Opinia
@Oasis 30.06.2018 08:03

Przepraszamy za opóźnienie w udzieleniu feedbacku, proces ciągle trwa, więc nie byliśmy w stanie wrócić jeszcze do wszystkich kandydatów. Postaramy się to jak najszybciej nadrobić, w razie pytań prosimy o kontakt na: mdz@kmd.dk

Pomocna?
Tak2Nie
Kandydat kolejny
 Opinia
@Oasis 30.06.2018 08:03

jest to jak widac calkowicie normalne z ich strony.

Pomocna?
Tak1Nie
Norbert
 Opinia

Czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KMD Poland
 Opinia
@Norbert 05.07.2018 16:57

@Norbert Czesc, ciągle szukamy nowych osób, w tym momencie mamy otwartych 19 rór. Sprawdz naszą stronę, może znajdziesz cos dla siebie :) https://careers.kmdpoland.pl/all-jobs/ Pozdrawiamy KMD Team

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydat kolejny
 Opinia
@KMD Poland 06.07.2018 10:26

jak tak bedziecie traktowac kandydatow jak ostatnio mialem okazje u was byc to powodzenia. wroze prezny rozwoj na pelnej linii, szczegolnie przy tak fachowym podejsciu ludzi z HR.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydat kolejny
 Opinia

Opisze swoja historie. Zostalem zaproszony pomiewaz moj byly manager pracuje w tej firmie i ma o niej bardzo dobra opinie. Zachecony przez niego przyszedlem. Pani rekruterka spoznila sie na spotkanie ok 30 min i rozmowa byla prowadzona podczas jej nieobecnosci przez dwoch innych pracownikow KMD. Rozmowa poszla relatywnie slabo czego mialem swiadomosc.Pani rekruterka powiedziala mi ze zostane powiadomiony o tym czy zostane przyjety do konca nastepnego tygodnia. Rozmowa miala miejsce grubo ponad miesiac temu a odpowiedzi nie mam do dzisiaj. Profesjonalizm w dzialach HR to tam niestety dopiero raczkuje. Do wiadomosci redakcji moge podac oczywiscie nazwiska ale nie gra to zadnej roli w tym momencie. Bardzo slabe wrazenie sprawily takze panie recepcjonistki. Maksymalnie oschle i zeru usmiechu. To mowi o tym ze najwyrazniej praca nie sprawia tyle frajdy tak jak KMD reklamuje na swojej stronie i atmosfera bynajmniej nie jest taka luzna jak w skandynawskiej firmie (no chyba ze to jest atmosfera skandynawskiej firmy). Brak powiadomienia uwazam za bardzo nieprofesjonalne a jeszcze bardziej nieprofesjonalne uwazam pytanie sie o szczegoly sprawy na tym forum. Oznacza to ze w HRach w polskim KMD panuje kompletny balagan, skoro nie wiedza ktory kandydat otrzymal odpowiedz a ktory nie. Jako dowod moge przedstawic email zapraszajacy mnie na rozmowe i brak zarowno maila jak i polaczenia telefonicznego ze strony KMD po rozmowie. Nie polecam firmy, nie polecam wspolpracy z ichnimi HRami. Porazka na pelnej linii.

Pomocna?
Tak2Nie
Kandydat
 Opinia

Firma nieprofesjonalna, dział HR w ogóle nie udzielił informacji zwrotnej na temat rekrutacji, co w moich oczach z automatu taki "twór" przekreśla.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KMD Poland
 Opinia
@Kandydat 04.09.2018 09:00

@Kandydat Przepraszamy, że nie dostałeś jeszcze odpowiedzi. Napisz proszę więcej szczegółów (imię i nazwisko, rola, na jaką aplikowałeś) na adres aok@kmdpoland.pl, sprawdzimy na jakim etapie jest rekrutacja i będziemy się kontaktować z Tobą bezpośrednio. Pozdrawiamy, KMD Team

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydat2
 Opinia
@Kandydat 04.09.2018 09:00

Niestety rzeczywiście słabo to funkcjonuje - pomimo zapytania nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej na temat procesu rekrutacji..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kandidat
 Opinia
@Kandydat2 08.10.2018 16:17

a u mnie było miło i profesjonalnie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KMD Poland
 Opinia
@Kandydat2 08.10.2018 16:17

@Kandydat2 Przepraszamy Cię za to opóźnienie. Skontaktuj się proszę z nami (mdz@kmdpoland.pl) żebyśmy mogli udzielić Ci szczegółowych informacji. Pozdrawiamy KMD Team

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać nową sytuację KMD Poland Sp. z o.o.? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie
Dev
 Opinia

"W środku" spoko :) :P

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydat
 Opinia
@Dev 06.03.2018 09:43

@Dev: coś więcej? dostałem wczoraj ofertę, zastanawiam się, bo mam drugą na stole. Możesz coś więcej powiedzieć? W miarę szybko...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dev
 Opinia
@Kandydat 07.03.2018 13:41

Jeśli stawka, którą dogadałeś Ci odpowiada, to reszta jest ok. Dobry sprzęt, firma rośnie, elastyczność przy zmianie projektów, biuro wygodne, dobra lokalizacja, można się czegoś nauczyć, ale nie jest to amerykańskie korpo czy consulting, gdzie nie śpisz po nocach.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
korpo_niewolnik
 Opinia
@Dev 08.03.2018 13:27

Pracuje dla amerykańskiego korpo (Oracle), nie zdaża się praca ponad 8 godzin dziennie. W nocy śpi mi się dobrze. Ogólnie na szkoleniach jest mowa o tym żeby zachować work-life balance, bo to wychodzi z korzyścią dla obu stron...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan z ofertą
 Opinia

czy jest tu ktoś kto jeszcze pracuje? jak wyglądają imprezy / eventy w firmie? firma coś oferuje?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tacos
 Opinia

U mnie 2 spotkania - w miarę sprawnie

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szybki
 Opinia

ja już po całej rekrutacji (łącznie z testem na styl pracy) stwierdzam, że bardzo profesjonalne podejście. No i oferta -> dość szybko, w innych firmach dłużej myślą, dłuższy proces decyzyjny, nie wiem czy to kwestia wielkości firmy czy nie, ważne, że na tak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XYZ
 Opinia
@Szybki 23.02.2018 14:22

@ Szybki - jakieś testy? naprawdę? u mnie jeden telefon - jedno spotkanie - koniec :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irek
 Opinia

Dawno nikt nie pisał. Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K8s
 Opinia
@Irek 07.01.2018 16:26

Pracuję w KMD od czerwca 2017. Warto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@ziomi czyli z relacji twojego kolegi wynika, że jest bardzo rozbudowany pakiet benefitów - tak? A są w nim zawarte te bardziej typowe, jak karta sportowa, czy prywatna opieka medyczna? Wiele osób na pewno poczuje się zachęcona do pracy w KMD Poland.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ziomi
 Opinia
@Natalia 13.09.2017 07:46

kolege znam z siłki to pewnie i multisport jest :P :), czekam na jakąś robotę dla mnie i spróbuję, wiadomo, że benefity to nie wszystko, trzeba przyjść i zobaczyć czy ci sie podoba w biurze czy ludzie normalni itd., ale wiem tyle, że źle mu tam nie jest... i może że obiady za darmo bo ma co zrzucać na siłce .^^

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@qwetrfadsfd, to powiem Ci, że naprawdę pod tym względem WOW. Wcześniej pytałam o proces rekrutacyjny obowiązujący w KMD Poland Sp. z o.o. ale nikt mi nie odpowiedział. W związku z tym, co piszesz o oferowanych benefitach, na pewno wiele osób chciałoby się coś o tym dowiedzieć. Możesz się podzielić takimi informacjami?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tentego
 Opinia
@Natalia 29.09.2017 08:17

Zalezy czy rekrutujesz sie na b2b czy na stanowisko z umowa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o KMD Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej