• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Jarek - szop szoperx

04.06.2017 15:17

Szkoda mi Impactu, bo to naprawdę fajna firma, z drugiej jednak strony ludzie są rozgoryczeni pewnymi sprawami i uważam, że dobrze, że stawiają swoje wymagania i piszą o nieprawidłowościach. Wcześniej był problem z założeniem tematu o easy, ale jakoś się udało. Proponuje o easy pisać na temacie założonym o tej właśnie firmie.
    Okularnik

05.06.2017 12:17

A tobie konkurencja za takie wpisy placi????Czytaj dziecko ze zrozumieniem,kazdy pisze ze impact pomaga,a nie ma takiego obowiazku!!! A po drugie to chcesz mi powiedziec ze nie wiesz na co sie piszesz? Z 10 euro 20000 netto oczekujesz bez niemieckiego? Jezu jakie to typowo polskie i zalosne.
    Marxix

06.06.2017 21:10

A czemu mają usuwać skoro nie mają nic do ukrycia? Tak robią tylko firmy które mają coś na sumieniu i płacą grubą kasę temu portalowi za usuwanie wszelkich negatywów. Dlatego śmieszy mnie "koleżanka Ola' która twierdzi ze opłacają ludzi do pisania pozytywów. Nie muszą bo nie kombinują. Sprawdzcie sobie facebooki innych agencji i sprobujcie dodać recenzje. Powodzenia... A impactowi zycze samych sukcesow, podoba mi sie ze traktuja ludzi z szacunkiem.
    Tat

02.06.2017 18:34

my z bratem mamy złe wspomnienie. dostalismy oferte dla regipsiarzy, dostalismy adres a na miejscu okazalo sie ze pracy nie ma. impact powiedzial ze prawdopodobnie czeka nas powrot do polski , na szczescie mielismy oferte w holandii. kontakt na pewno na plus bo odbierali telefon, jednak reszta wyszla bardzo zle
    były pracownik

31.05.2017 23:04

Za pośrednictwem Impactu ta firma jest ok . Easy wypłaca tylko ile wypłaca? to dokładnie się dowiedz , ile ci zostanie na rękę po odliczeniu kosztów ja wiem ale nie będę tu pisał . No i poczytaj sobie artykuły .
    Tytus

31.05.2017 23:08

Ale sam impact polecasz?bo jestem spawaczem i widzialem, ze maja tez oferty bez jezyka, ale tak sie tu ten watek o easy skumulowal, ze juz sam nie wiemo co chodzi.
    M

31.05.2017 23:22

Tak to jest Jesli ktos nie rozumie definicji kwota brutto a netto, impact to zostaw w spokoju bo nie masz z nimi nic wspolnego.

31.05.2017 21:31

M

31.05.2017 23:03

Jaka prawda jest w tych artykulach ? To ze Easy zostalo poddane kontroli I nie maja nic sobie do zarzucenia? Wyplaty zawsze na czas I wspolpraca z Kauflandem trwa Jakby bylo zle to pewnie juz by Easy podziekowali.
    Elektryk

31.05.2017 23:08

Przyznam że nie ogarniam. Szukam pracy jako elektryk słyszałem że pracujący przez impactjob dostają fajne stawki i to zatrudnienie jest długotrwałe. Wchodzę tu i czytam opinie nie o impact a o jakiejś niemieckiej firmie. Ludzie nie macie gdzie się zwierzac? Na bazar albo do konfesjonalu. Zalóżcie sobie wątek tej firmy osobno bo wchodzących tutaj interesuje info o impact a nie jakiejś easy.
    Asia

30.05.2017 22:36

Płaca minimalna w Niemcach wynosi 8,50€ brutto Tak dla informacji
    Bolo

30.05.2017 22:14

Witam, witam. Ciekawe wpisy. Każdy kto był w różnych,miejscach w Holandii bądź to w Niemczech tak jak ja, i spałby w baraku, nie spinałby się tak jak obecny tutaj Mati albo Jarek, którzy jak wychodzi najdalej w życiu byli na posesji sąsiada. Mieszkania są, tutaj dobre, wyrzucają za pijaństwo, nie zamykają nas w piwnicy. Czy wy widzieliście co jest w innych Firmach? Pewnie nie umiecie nic po Niemiecku, nie potraficie wykonywać żadnej konkretnej roboty i jeszcze robicie syf. Wielki mi filozof , mówi jaka jest najniższa stawka w Niemczech, a co ty możesz o tym wiedzieć, jak jesteś tu pewnie 2 tygodnie hehe. Weźcie się zwolnijcie, i nie róbcie ludziom wody z mózgu.
    Andrzej Gie

07.06.2017 02:45

Takie "mecenasy" maja zawsze najwiecej do powiedzenia co widac na zalaczonym obrazku. Zenujace do roboty jezdzcie w koncu albo sie nia w koncu zajmijcie. ImpactJOB klasa, polecam!
    Krystek

07.06.2017 21:58

Moim zdaniem ludzie nie maja za grosz pokory. Nie mowie ze firmy sa bez winy, ale jak mozna zaaceptowac warunki, podpisac umowe, jechac do pracy z wlasnej nieprzymuszonej woli a pozniej narzekac ze np. 10 euro to marne pieniadze? Nigdy tego nie pojme a nie spotykam sie z tym pierwszy raz. Tak samo jak nie daj boze pojawi sie problem albo niedociagniecie to od razu jazda po agencji ale jak firma cos zalatwi albo pomoze to nikt nie wspomni bo po co, lepiej zjeba.... Przykre, naprawde. Warto sie czasem zastanowic bo kiedys mozna sie obudzic z reka w nocniku. Ale wystarczy kilka wyjazdow, zycie i ciezka praca ucza pokory a jak ktos chce sie bawic zamiast pracowac to juz jego sprawa ale zale tez powinny byc jego a nie wylewanie frustracji na innych.
    Ola

30.05.2017 22:02

A połowę jak nie wszystkie pozytywnych opinii na temat Easy to robią pracownicy Impactu , prawda jest taka że zarabia się tam gówniane pieniądze !!!! Człowiek tylko napisze opinie to zaraz pseudo obrońców pełno który pierwszy raz 600 e na oczy widział i dla niego to dużo lub pseudo pracownicy którzy opinie piszą tylko pozytywne. Już widziałam gdzieś na internecie taka opinię że firma płaci za wystawianie pozytywów

30.05.2017 22:15

Pani Olu, proszę się nie pogniewać,ale mamy ważniejsze sprawy na głowie. Komentarze nie są usuwane, a już na pewno nie opłacamy pozytywnych, bo nie ma takiej potrzeby. Chętnie odpowiem na konstruktywne argumenty,których u Pani niestety brak. Pozdrawiam serdecznie. P.S Proszę podesłać linka do tej strony, gdzie o nas piszą, zawsze to jakaś forma reklamy ;)
    Jaxek

08.06.2017 21:33

Haha, to pani pojechala ;) Podoba mi sie ze sie pani tu udziela a nie chowa glowe w piasek. Duzy plus ode mnie
    Jarek

29.05.2017 20:07

Przez właśnie takich obrońców którzy pracują za 600 e na miesiąc i żyją w piwnicy rynek Niemiecki spada na psy. Brawo róbcie tak dalej niedługo zniosą wizy dla ukraińców i będziecie robili za o wiele mniejszą kasę....
    Jarek

30.05.2017 21:45

Właśnie dla twojej informacji nie zjeżdzałem do polski , minimalna tam to już chyba 13 wiec masz jakieś błędne informacje jeżeli ktoś nie ma poczucia swojej wartości to pracuje w takiej firmie jak easy . Brawo ty
    Prosty

30.05.2017 21:56

Tak 13 zl brutto wiec tak jak mowie nie zachlysnij sie tym bogactwem
    Mati

29.05.2017 19:54

ja już podam adres gdzie pan koordynator w telekomia robia Hailibad Hailingenstat
    Mati

31.05.2017 17:19

No niestety koleszko ja juz tam nie robie w takim dziadostwie nie da sie wiecej niz miesiac wytrzymac . Wiec opisuje jakk jest
    Zygzak

31.05.2017 19:17

A to tylko pies zostal?
    Wer

26.05.2017 11:44

Firma Impact jest nieodpowiedzialna. W ogłoszeniach i rozmowach słyszałam w kółko, że internet i opieka koordynatora są zapewnione. Ani internetu ani opieki. Gdy jesteś chory do lekarza trzeba iść samemu mimo faktu, że nie znasz języka. Z internetem tak samo: 2 miesiące obiecywania, że góra tydzień i internet będzie po czym dowiadujemy się, że "internet nie jest w pakiecie pokoju". 250e od osoby za pokój i nawet nie można zapłacić rachunków, bo brak internetu.. ImpactJob rzuca słowa na wiatr. Tyle w temacie.
    don corleone

29.05.2017 19:37

Twojej nie zamierzam;))))
    Markowa

30.05.2017 21:25

to ty jestes ten marek, co kilka postow wczesniej pisal ze nie wyjechal za ich posrednictwem a potem nagle jednak pracowal na miesie? Rozdwojenie jazni czy moze po prostu zalosna proba zrobienia impact zlej reklamy? Brawo TY! ;)
    Mocha

26.05.2017 11:35

ImpactJpb kieruje do firmy EasyPersonell z którą na dobrą sprawę nie potrafi nic załatwić. Ja nadal nie mam pieniędzy ze zwolnienia, które niestety musiałem mieć. Cały czas dzwonisz się dowiedzieć i cały czas ta sama odpowiedź: spróbuję się dowiedzieć. Zero odpowiedzialnosci.

26.05.2017 14:48

Witam Panią, firma ImpactJob jest pośrednikiem, więc nie wypłaca chorobowego. Proszę wysłać informacje dotyczące okresu zwolnienia bezpośrednio do mnie([email protected]) W poniedziałek skontaktuję się z kasą chorych w Pani sprawie W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Koko

26.05.2017 05:48

Ktorego dnia miesiąca sa przelewy z easy?

26.05.2017 12:01

do 15-go
    AbuRamal

25.05.2017 20:56

Uwazajcie na pakowaniu miesa w heilbronn w firmie easy. Kazdy z kazdym ma powiazania, kazdy na kazdego kapuje. Nie wyplacaja calego wynagrodzenia, ze wszystkim jest problem. Bylem, nigdy wiecej

25.05.2017 21:04

To napisz to na watku ich a nie impactu!

25.05.2017 20:48

Każdy moze mieć swoje odczucia i opinie. Nie którym się uda, nie którym nie i tyle :-) Ja ze swojej strony mam negatywne wspomnienia, ale jak komuś się udało to gratuluje.
    Marcin

25.05.2017 21:06

No widac, ze tobie sie nie udalo. Przekwalifikuj sie na forumowego placzka,bo to ci dobrze wychodzi :)

26.05.2017 10:58

Przekwalifikuj się na lizodupa, bo widać, nie dość, ze Ci wychodzi, to jeszcze ci smakuje.
    Janusz

25.05.2017 17:37

A ja wam napisze jak to wyglada z mojej perspektywy. Firma impactjob to rzetelna agencja, bo 1) nie wysyla ludzi do firm, w ktorych nie ma pracy. Niestety juz 2 razy mialem taka przygode z innymi firmami. A nawet jak sie tak zdarzy ze niemiecki pracodawca zawali to reaguja od razu(kolega mial taki przypadek) 2) jak przyjechalem kiedys w niedziele na mieszkanie i wlasciciel stwierdzil, ze nic o mnie nie wie to impact zareagowal od razu i jak sie okazalo wlasciciel jednak wiedzial. 3) utrzymuja kontakt z ludzmi ktorych wysylaja i regularnie sprawdzaja czy wszystko w porzadku 4) trzeba cos przetlumaczyc z niemieckiego? Nie ma problemu 5) koniec pracy? Znajduja nowa bez koniecznosci zjazdu. 6) nie usuwaja komentarzy ani tu ani nie blokuja ich na faceboku, co tylko zwieksza ich wiarygodnosc 7) wlascicielka sie udziela co rowniez potwierdza ze firma nie ma nic do ukrycia Jestem elektrykiem a moja opinia niedlugo pojawi sie na oficjalnej stronie impactjob z moim imieniem i nazwiskiem. Polecam firme impactjob! Janusz
    Karol

25.05.2017 10:01

Jaka ściema każdy może tu napisać swoje zdanie przecież nikt tu nie uliża impaktowi tylko cały czas poruszana jest temat Easy nikt tez nie mówi że nie płacą bo płacą na czas ,ale to że dostaje się 850 euro po odjęciu kosztów mieszkania to inna sprawa. Nikt tu nikogo nie nakłania aby nie podjał pracy przez firmie Easy . Każdy ma swój rozum jednym będzie to odpowiadało innym nie i taka jest prawda.

25.05.2017 10:54

Zgadzam się. Każdy decyduje za siebie i podejmuje własne decyzje. Ja pracuję i moim zdaniem nie ma tragedii.
    Ola

25.05.2017 08:45

Krótko i na temat Chcesz pracowac jedź Chcesz imprezować zostań w domu Mądry zrozumie od razu a na dyskusje z głupimi szkoda mi czasu
    Monika Kowalczyk

24.05.2017 21:48

Popieram Marka!!!!!!!
    kowalczykowa

25.05.2017 09:14

Trochę to dziwne, że podpisujesz się danymi praktycznie identycznymi jak właścicielka firmy ImpactJob. Coś mi ściemą wieje :D
    Zenek

23.05.2017 22:02

Poczytałam opinie i widzę , że są osoby szukające najdrobniejszych problemów żeby móc rozdmuchać temat na forum. Okropny i niestety wszechobecny hejt na każdym kroku daje znać o sobie. Takie czasy mamy.
    Kein

24.05.2017 16:30

Żal mi Ciebie :D A tak swoją drogą, fajne fejkowe imię sobie wymyśliłeś :)

24.05.2017 21:39

Cóż, w dowodzie mam Marek, no ale przepraszam, na pewno fake. Cóż "Kein" nie widzę, u Ciebie podpisu z imienia i nazwiska, pewnie kolejny pracownik impactu broni dobrego imienia firmy, no bo przecież jak ktoś śmie coś złego powiedzieć.

21.05.2017 22:54

Bronicie impactu ale skoro jest tyle problemów z easy personal to po co dalej współpracują? Jak zawsze chodzi tylko o kasę i tyle w temacie. Doją was jak krowy i tyle
    NIck

09.10.2017 15:53

Trzeba było się uczyć,fach zdobywać a nie teraz jojczysz na forum że musisz robić za 900 euro. Tyle to ja zarabiam mając 30 nadgodzin w Polsce i to na Lubelszczyźnie . A ty zarobisz te 900 ojro i rżniesz burżuja.

09.10.2017 17:30

Tak, na pewno w Polsce na magazynie zarobisz 900 euro. To ty jojczysz bo ja warunki znałem i wiem na co się pisalem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Karol

18.05.2017 21:56

Jak by tyle wypłacali to bym pracował tam dalej wypłacają 135 godzin i nie wprowadzaj ludzi w błąd

18.05.2017 22:10

Słuchaj kto tu kłamstwa wypisuje to wypisuje ja jeszcze umiem liczyć

18.05.2017 22:23

Każdy kto chodził do przedszkola moze sobie podzielić dni pracujące w miesiącu przez 7 ile wychodzi Hahaha
    Paula

17.05.2017 22:14

Mam pytanie, ale prosilabym o szczera odpowiedz bez nerwow. Czy poza koordynatorami o ktorych piszecie naprawde jest tam tak zle? Nie znam niemieckiego, chce jechac, ale po tym co tu czytam to juz sama nie wiem co robic. Czy w razie problemow ImpactJob mi pomoze?
    Monika Kowalczyk

24.05.2017 20:58

to zadzwoń sobie do impaktu i sie dowiesz. Temat bardzo przydatny bo nikt wcześniej nie poruszał wątku Easy Personal a ze nie można dodać żadnej opinii na ich temat niech bedzie poruszana w opiniach Impaktu w końcu oni pośredniczą w wysłaniu do firmy Easy Personal a jeżeli współpracują z taką firmą to też w jakimś stopniu odpowiadają za bałagan w Easy.
    Paulina K.

25.05.2017 07:20

Impact nikogo nie oszukal. Stawki sa takie jal podawali, koszty mieszkania tez. Jaki moga miec wplyw na balagan w niemieckiej firmie? To nie jest tak ze ludzie nie dostaja wynagrodzen, badzmy obiektywni. Uwazam ze to co wypisujecie jest krzywdzace bo Impact jest naprawde porzadna firma ktora pomaga, ale jak ktos nie zglosil zadnych problemow to jak maja pomoc? Ja pracowalam w Kauflandzie 2 miesiace w Heilbronn, cudow nie bylo, ale kase dostalam, mialam gdzie spac a koordynatorzy i reszta to inna historia. W kazdym razie zawsze moglam liczyc na pomoc impactu A tak swoja droga to wlascicielka wypowiadala sie tu sama. Nie mozecie jej zadac pytania wproat tylko wypisywac obelgi? Wszyscy na tych forach sa tacy sami, zero pokory.

17.05.2017 21:46

2 lata.. Hoho.. Po pol roku można pracować na umowie, a Dawidek nie odbiera telefonu jak mu się nie chce a nie jak ktos olewa pracę, temu szczylowi predzej czy później ktos nakopie, tak samo jak Romanowi z telekuma

17.05.2017 22:18

Jak jestes tak mądry to się przedstaw
    Sylwek

17.05.2017 21:37

Zgadzam się z przedmówcami bardzo nie rzetelna ta firma Easy bardzo nie kompetentni ludzie tam pracują to jakaś rodzinna firma z tego co słyszałem byłem 3 miechy ale znalazłem lepszą ofertę
    Michał

17.05.2017 21:22

Ta a Firma Easy jest tak zajebista że blokuje opinie na Goworku to samo mówi za siebie

17.05.2017 21:46

Ale impact nie blokuje wiec zejdzie z nich ja pier....! Ja nie rozumiem, czego wy sie spodziewacie bez niemieckiego? To jest praca fizyczna, cudow nie ma. Tak narzekacie a ciagle pracujecie a w kauflandzie tyle polakow. Jak macie cos do easy to do nich sie rzucajcie a nie tu bo wychodzi na to ze to impact jest winny a to gow... prawda bo bez nich pewnie nic by nie bylo!
    Sylwek

17.05.2017 21:55

Ale przecież nikt złego słowa o impakcie nie mówi. Impakt nie blokuje bo nie ma nic do ukrycia żetena firma która pomaga pracownikowi, a Easy zapłaciło grubą kasę by nikt nie dodawał komentarzy wiec samo to mówi za siebie. Pod Kauflandem ok można pracować ale nie pod tamtą . a ty co taki obrońca potępionych płacą ci za obronę?? Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie a nie każdy może się z tym zgadzać i tyle

17.05.2017 21:19

2 lub 5 lat w lait firmie to tylko pogratulować ,wytłumacz mi jaki jest w tym sens jak po 6 miesiącach można przejść pod Kaufland mieć lepszą kasę i lepszą umowę. Zresztą nie ma co dyskutować jeżeli osoba pracuje 5 lat w lait firmie za mniejszą kasę , a może po prostu przejść pod normalną firmę. Każdy ma inne oczekiwania zarobkowe tobie to starcza innym nie.

17.05.2017 22:05

Dokladnie po dwoch latach ludzie otrzymuja umowe na czas nieokreslony.

18.05.2017 20:33

No ja akurat poznałem w mojej krótkiej kadencji 2 osoby które po 6 miechach aplikowały na stanowiska Kauflandu i się z łatwością dostały nie jest to od razu umowa na stałe pierwsza próbna , a ty zansz ludzi którzy 5 lat robią przez lait firmę no proszę cie

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

17.05.2017 20:48

2 lata to sporo czasu wiec coś was musi wiązać z tą firmą zwłaszcza że po 6 miesiącach można dostać się bezpośrednio pod Kaufland inna kasa i wogóle

17.05.2017 21:07

Znam osobiscie ludzi ktorzy pracuja w firmie Easy ponad 5 lat I sa zadowoleni!

17.05.2017 20:02

Czesc ja wraz z chlopakiem pracujemy juz dwa lata w firmie Easy Personal I nigdy nie mielismy problemow z Panem Dawidem czy jak potrzebowalismy zaliczke badz urlop wszystko sprawnie I blyskawicznie przebiegalo! Polecam wszystkich bo praca I warunki sa bardzo dobre.

17.05.2017 20:39

Praca może nie najgorsza ale płaca na minus warunki u mnie akurat ok ale np piętro wyżej czasy Hitlera chyba pamięta, zależy gdzie się trafi bo mieszkań to tam parę mieli. Co do Dawida to też się nie zgodzę raz że nie odbiera tel, a dwa nie odpisuje na e maile. O zaliczkę pisałem 2 tygodnie wcześniej żadnego odzewu ani zaliczki. Co do zarobków zależy jakie kto ma potrzeby jednym starcza to co oni płacą innym nie. Ja i tak twierdze że jesteśmy w Niemczech i te pieniądze co oni proponują są śmieszne

17.05.2017 21:02

Teraz to ja sie nie moge zgodzic bo osoby ktore dobrze pracuja, chodza do pracy a nie co chwile na L4 nie maja nigdy problemow Jesli czegos potrzebuja.Pan Dawid jest dostepny pod numerem biurowym, sluzbowym I prywatnym I zawsze ktorys odbiera. My z chlopakiem oraz nasi znajomi jestesmy dobrym przykladem ze nie mamy problemow z biurem. Wiadomo Jak ktos olewa prace to wtedy pewnie nie ma co odbierac I dyskusji prowadzic.
    Dominik Krawczyk

17.05.2017 18:22

Aby coś ocenić obiektywnie trzeba to przejść. Oferta z ImpactJob poniekąd uratowała sytuację moją i dziewczyny. Do Niemiec pojechaliśmy własnym autem za pośrednictwem jednej z polskich agencji ( nazwy nie podam bo na samą myśl robi mi się niedobrze ). Przed podpisaniem umowy wszystko było ok, internet, łazienka co prawda wspólna ale na miejscu. Po przyjeździe okazało się, że nie ma dla nas noclegu, że ogólnie to za dużo osób przyjechało itp etc. Kontaktu żadnego z polską agencją. 2 noce spędziliśmy w aucie czekając na pomoc ze strony polskiej po czym powiedziano nam, że w zasadzie to możemy wracać do Polski. Dodam tylko że.o sprawie powiadomilem polską ambasadę, niemiecką policję, ordnugsamt. Widząc że przyszłości a tymbardziej pieniędzy tam nie będzie zaangazowalismy wszystkie siły, całą rodzinę w poszukiwanie innej prady. I tutaj pojawił sie wlasnie ImpactJob w osobie Pani Ewy dzięki której mogliśmy podjąć pracę niemal z dnia na dzień. W zasadzie, bazując na doświadczeniu z innymi agencjami jasno można powiedzieć że umowe z polską agencją mozna sobie.... podetrzec na miejscu w umowie jest coś innego tak w przypadku ImpactJob " wyborczej kiełbasy " nie bylo. Wszystko zgadzało się co do joty. Strona niemiecka i ich podejście do pracownika to zaś zupełne przeciwieństwo Impacta. Masowo wprowadzano nas w błąd a niewiedza, czy może inaczej, picerstwo koordynatorów zaskakiwalo nawet tak doświadczonego gracza jak ja. Umowy to pokaz wątpliwego kunsztu komediowego Dawida. " to jest ogólne, tak musi być, tak jest.wszędzie" - to.najczestsza odpowiedź na podstawowe pytania. Roman słynie poniekąd z wciskania bajek o tym, że przez pierwsze 6 tygodni.chorobowe płaci ( uwaga, ci co słyszeli usmiechna sie zapewne ) KRRRRAAANKENKASAAA a nie pracodawca. Cóż, Easy Personal wyznacza nowe standardy. O przeprowadzkach których w sumie zaplanowanych mieliśmy 5 ( przez 3 tygodnie pracy ) nie wspomnę. Naturalnie nigdy do.żadnej nie doszło.... bo 20 minut przed przeprowadzką przychodził sms.... że jednak.Jutro albo że jednak nie bedzie, albo że będzie ale jak bedzie to będzie a jak nie bedzie to kiedyś będzie. Na koniec pozegnano nas ordentliche kundigungen. Za co? Może za to ze upomnialem sie o moje zaświadczenie - ubezpieczenie chcąc skorzystać z wizyty u lekarza ( nawiasem mówiąc w kolejnej agencji takie zaświadczenie wydano mi 3 dni po podpisaniu umowy i stwierdzono u mnie przepukline kręgosłupa ). Może za to że jak miala być przeprowadzka w niedzielę to poprosilem o urlop okolicznościowy z winy pracodawcy ( proponuje poczytac Tarifvertrag ). A na koniec Easy Personal próbował nas oszukać nakładając kary, które dziś, i napiszę to.wielkimi literami DZIĘKI WSPANIAŁYM I.SERDECZNYM PRACOWNIKOM ImpactJob Z SZEFOWĄ I PANIĄ EWĄ NA CZELE potulnie zwrócił na nasze konta. To co wyprawiają Panowie Roman i Dawid... tego nie da sie skomentować. Uważają się za wybitnych fachowców ale daleko im do klasy pracowników ImpactJob. Naprawdę daleko. To bardzo słabe podróby koordynatorów. Nie wylewajcie tutaj żalu na Impacta, to wina polskich Niemców, to ich domeną jest oszustwo. Analizujcie paski wynagrodzeń i nie dajcie się nabrać na sztuczki. A z problemami to do Impacta, Dawid i Roman są zbyt zajęci pisaniem nowego prawa niemieckiego i z pewnością nie usłyszycie ich głosu w słuchawce. Chyba, że trzeba iść szybciej do pracy... wtedy na pewno sie do Was odezwą.
    Rafał

17.05.2017 19:44

Zgadza się wszystko. Byłem i widziałem. Pozdrawiam
    Ania 25

17.05.2017 19:46

Polecam zapoznac sie z prawem niemieckim poniewaz w kazdej firmie w Niemczech pierwsze 28dni od daty zatrudnienia za zwolnienie lekarskie placi kasa chorych.

17.05.2017 18:21

Witam Państwa, jako włascicielce firmy ImpactJob zależy mi na wyjaśnianiu wszelkich nieściślości i problemów. Sprawy, które zostały nam zgłoszone zostały skonsultowane z firmą Easy Personal i mam nadzieję, że zostały one wyjaśnione. Mamy świadomość, że mogą pojawiać się problemy, ale staramy się rozwiązywać je na bieźąco. Każdy z wyjeżdżających za naszym pośrednictwem jest informowany o stawkach, warunkach mieszkaniowych,itd, ale w związku z tym, że forum odwiedza dużo osób pozwolę sobie raz jeszcze je sprezyzować. Stawka godzinowa to 10 euro brutto, nie jesteśmy w stanie podać stawki netto,gdyż jest ona uzależniona od klasy podatkowej. Gwarantowanych jest 35 godzin tygodniowo, a nadgodziny trafiają na Zeitkonto, czyli do banku godzin, gdzie zbiera się ich maxymalnie 70. Koszt mieszkania to 250 euro miesięcznie za osobę w Heilbad-Heiligenstadt, a 300 euro w Langenbrettach(praca na zakladzie w Heilbronn). Język niemiecki nie jest wymagany, a sama praca, jak pisze większość z Was jest w porządku. Jeżeli ktokolwiek z Państwa ma pytania lub wątpliwości to zapraszamy do kontaktu. Mimo tego, ze jesteśmy pośrednikiem staramy się interweniować od razu a wszelkie niejasnosci wyjaśniać z firmą niemiecką. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Jarek Leszczyński

17.05.2017 16:33

Powiem tak. Jestem w stałym kontakcie z impactem i mpact, to rzetelna firma, ktora czuje odpowiedzialnosc za swoich pracowników, ale to tez dzięki opiniom oczywiście głównie tym negatywnym o easy, jestem pewien, ze zadbają o to, żeby warunki się poprawiły, tak ze nie ma co sie sprzeczać, jednak po to jest gowork, zeby właśnie o tym dyskutować, co pomoże na pewno nam pracownikom. Jak widać przedstawiam sie z imienia i nazwiska, więc nie mam nic do ukrycia. Osobiście nie mam już nic zamiaru pisać o easy. Pani z impactu przyjęła moje zastrzeżenia i mam nadzieję, ze będzie lepiej, bo sama praca jest fajna i mimo, że akurat pracowałem na paletowaniu, co akurat chyba tam jest to fizycznie wymagająca praca, to bylo miło i sympatycznie.

17.05.2017 15:05

Stawki czarno na białym... a jest gdzieś napisane o zeit koncie i ze na dodatek dostajesz wypłatę tylko za 130 godzin mieszkając w warunkach bez internetu z jedna toaleta na 15osób? Do tego bez żadnej opieki koordynatoraa, bez pomocy w załatwieniu konta, czy meldunku?

17.05.2017 16:08

A umowe dostałeś taka w Polsce, czy w Niemczech? Nie wiem gdzie ty mieszkasz kolego, ale wiem gdzie ja i jakie są warunki.

17.05.2017 18:07

W Polsce kierowania i w Niemczech na takich samych warunkach. Jedziecie tak na te firmy a wcale nie jest tak zle. Ja juz troche tu jestem
    Joanna Smęder

16.05.2017 22:19

Witam, @Żaneta - 2017-05-15 19:20 Jestem pracownikiem firmy ImpactJob. Pracuję w firmie od września zeszłego roku i zapewniam Cię, że zarówno psychicznie jak i fizycznie jestem w doskonałej formie. Przyjdź, zobacz, porozmawiaj z Szefową osobiście i sama wyciągnij wnioski. Będziesz miała okazję zobaczyć jak firma wygląda od środka. Jeżeli chcesz o coś zapytać przed tym to podam Ci prywatnego maila.

16.05.2017 21:48

Ja też pracowałem na mięsie w tamtym roku. Praca nie jest zła, zarobki są w miarę ok. Zostałem poinformowany o stawkach, godzinach jakie mogą być . Niemieckiego nie znam ale liczyć potrafię więc wiedziałem na co się piszę. Jak miałem problem to dzwoniłem do gościa z impactu i pomagali (bo faktycznie ci goście tam na miejscu czasem tacy niemrawi byli). Ludzie to może zamiast wylewać smuty na forum warto przedzwonić do impactu i poprosić o pomoc? To będzie chyba bardziej efektywniejsze niż wylewanie smutów tutaj.

16.05.2017 22:29

Przecież powiedziałem ze stawki masz czarno na białym. Przed czym chcesz przestrzegać? Przed czytaniem umowy ze zrozumieniem ?

16.05.2017 22:29

16.05.2017 21:45

Jak nie ma w ofercie na którą kierowali było powiedziane że internet jest wiec dlatego piszę tu , a w sumie z dwóch powodów bo na temat Easy Personal Greven nie można dodać żadnej opinii dobrze sie postarali żeby nie dodawać

16.05.2017 21:54

Ale bzdury gadasz. Tak jakby impact ci internet dostarczal. Internet jest ale jest problem z zasiegiem i nie na kazdym pietrze lapie ale masz racje pan z impactu powinien przyjechac i naprawic

17.05.2017 19:07

ja nie pisze ona temat impaktu cały czas pisze na temat easy personal czytaj dokładnie, a internet fakt dali jakis po interwencjach ale słaby zasięg tak jak mówisz odbierał tylko w kuchni

16.05.2017 21:33

Pracowni Easy Personal Mariusz mówi do koordynatora Romona z Easy Personal Greven Roman co z tym internetem bo dalej nie ma????? Roman odpowiada : A co ja w Telekomia robia!!!! Sytuacja Taka miała miejsce tak właśnie pan R . miał podejście do ludzi

16.05.2017 21:38

Czemu piszecie to tu?co impact ma do internetu na kwaterze???
    Mrozu

16.05.2017 20:42

Wypłacają nadgodziny jak uzbierasz 70 godzin to tak ale nikt nie pomyśli że te 70 godzin zbierasz min 2 miesiące a nie raz więcej bo freia dostajesz ,na trzeci dostaniesz większą wypłatę ale za to póżniej następne 2 miesiące zbierasz i masz gołą wypłatę +dodatki nocne których jest mało. Gwarantowane 135 godzin i tylko tyle ci wypłacają. Ja pracowałem w kwietniu a dałem wypowiedzenie a za nadgodziny zapłacą dopiero w czerwcu śmiech na saliii ....Odradzam!!!!
    Zenek

16.05.2017 16:16

ImpactJOB jak zawsze może liczyć na pochlebne opinie. Jak się starają to i ludzie piszą dobrze. Kilka razy korzystałem z ich pośrednictwa i nie miałem problemów, kasę zarobiłem całkiem niezłą i myślę o nowym wyjeździe.
    MrJack

16.05.2017 13:10

Czy jest jeszcze praca przy pakowaniu na Kauflandzie? Rzeczywiście wyglada tam to tak zle? Czytam opinie o impactjob i widze ze wszyscy zachwyceni są agnecja...co jest ostatnio rzadkie dla agencji takze gratulacje:-) Jednakze jak to wyglada z tym wysylaniem do easy personal...czy faktycznie na miejscu okazuje sie ze nie wyglada to jak powinno...? Jak zarobki faktycznie,ile na godzine,jakies dodatki,duzo godzin pracy?
    Mrozu

16.05.2017 20:15

Możesz pojechać i zobaczyć osobiście odradzam zarobki w miesiącu 850 euro reszta wendruje na zait konto zamknięte koło ,bo cały czas zbierasz niby do 70 godzin ale jak będzie przestój dają ci wolne to zabierają godziny z zait konta i dalej zbierasz wiec więc porąbany system. W Easy bałagan w niczym nie pomagają pracownikom . W tym czasie jak zjeżdżałem bo dałem wypowiedzenie zrezygnowało z pracy prawie całe piętro tak dobroduszną zapomogę 850 euro oczywiście od tego trzeba odjąć przyjazd do pracy i jedzonko to jak 600 zostanie to będzie dobrze . Odradzam!!!!!!!
    KM

16.05.2017 20:23

Ja tu jestem od lutego i do tej pory zarabiałam około 950 euro na czysto po potrąceniu kosztów mieszkania. Kwiecień faktycznie był słabszy, mniej godzin, święta itd więc i wynagrodzenie niższe, zgadza się. Na zeitkonto idzie 70 godzin i faktycznie trochę zabierają ze wzeględu na przestoje ale generalnie wypłacają. Faktycznie szału nie ma ale ja nie mówię po niemiecku a praca ciężka nie jest, więc dla mnie jest w miarę ok. Ale mówię od razu, jak chcesz coś załatwić to kontaktuj się z impactem, bo inaczej może być różnie a np.urlop też zgłaszaj w polsce mimo tego, ze nie oni cie zatrudniaja. Ja tu jeszcze zostanę bo tragedii nie ma ale jak liczysz na kokosy to nie ma szans. Sam impact jest naprawde OK
    Żaneta

15.05.2017 19:20

Mam prawie dwuletnie doświadczenie jako rekruter i chciałabym pracować u nich w biurze jako asystentka. Myślicie że mam szansę? Wiecie coś więcej jaka atmosfera, jak się pracuje?
    Aga

15.05.2017 20:57

Daj jakiś namiar do siebie, to ci co nieco powiem.
    Katarzzyna

16.05.2017 16:21

"Aga" napisała mi maila. Przyznała się, że została zwolniona z firmy, więc jej opinia jest oczywiście negatywna, ale radziłabym nie wierzyć, w to co pisze, bo od razu widać, że robi wszystko żeby się zemścić za zwolnienie. Ja jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w ImpactJob i napiszę Ci po niej jak było, jak chcesz.

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

STOLARZ (m/k/n)