• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Tomek Jasiek Jasio

19.12.2017 23:27

Sa bardzo pomocni, były małe niedociągniecia, trochę długo czekałem na adres, ale wydaje mi sie, ze to strona niemiecka nie do konca sie wywiazala z terminow. Koniec koncow do pracy wyjechalem, na miejscu zastalem co mi wczesniej przedstawil ImpactJob, praca jest w porzadku, wiec nie mam sie do czego przyczepic. Na pewno warto ich pochwalic za zainteresowanie, dzwonili do mnie kilka razy zeby zapytac czy wszystko w porzadku. Mile zaskoczenie, polecam ich posrednictwo
    Marta Ż

17.12.2017 12:47

Gość poniżej ma rację, najlepiej takie komentarze i opinie wypisywać na ich Fanpage'u na Facebook'u, bo przynajmniej 99% będzie rzetelnych, a nie anonimowych i bzdurnych jak tu, bo większość takich zdesperowanych ludzi, wypisują właśnie głupoty.... co za hołota i bezczelność...
    Szparag

17.12.2017 12:44

Zwykły myślący człowiek, który ma łeb na karku, chyba jest zdolny zauważyć, że po 1 negatywnym komentarzu, pojawia się 5 kolejnych, przypadek? Nie sądzę. Takie pisanie komentarzy anonimowo, jest w większości bezsensowna, bo ludzie, którzy mają pod górkę i mają żal do całego świata, wypisują właśnie takie głupoty, bez podawania KONKRETNYCH przykładów, no ludzie błagam... Gość przepracował tydzień w pracy, więc automatycznie przenocował 7 dni na zakwaterowaniu, więc normalną rzeczą jest, że firma nie potrąci mu zakwaterowania za pełny miesiąc, myślenie kretyna... Chcesz udowodnić coś? Zrób skan dokumentu, zmaż swoje nazwisko (które i tak nie ma godności) i pokaż innym co się nie zgadza, a nie myślisz, że jesteś cwany jak lis w agreście, i wymyślasz, że wszystko jest nie w porządku. Zanim napiszesz swój bezmyślny komentarz, pomyśl 2 razy, bo niektórzy biorą na poważnie takie opinie i boją się wyjeżdżać, a niektórym taki wyjazd potrafi poprawić jakość życia, bo fakt, że taki zdesperowany gość, który przeżywa kryzys wieku średniego, siedzi w piwnicy, ma smalec we włosach i wypisuję większości agencją takie komentarze, jest żałosny. Serdecznie nie pozdrawiam takich farmazoniarzy jak niektórzy powyżej. :)

16.12.2017 13:42

Witam, w odpowiedzi na komentarze Pani Renaty (nick Kotula) oraz Pana Łukasza ( nick Piekarski L.)informuję, iż Państwo zostali wraz z innymi trzema osobami zwolnieniu po tygodniu pracy przez niemieckiego pracodawcę. Firma jako powód podała brak zainteresowania pracą, na co moja firma, jako pośrednik nie ma żadnego wpływu. Dodatkowo pragnę sprostować nieprawdziwą informację podaną przez Pana Łukasza, koszt mieszkania w wysokości 350 euro miesięcznie był Państwu znany od początku, co potwierdza podpisana przez Was umowa kierowania do pracy. Kwestia rzekomego błędnego rozliczenia została zgłoszona nam wczoraj i na prośbę Pani Renaty ( rozmowa telefoniczna) oboje Państwo otrzymali rozliczenia. Nadmienię jeszcze, że po otrzymaniu informacji o zwolnieniu, zaproponowaliśmy Państwu inną ofertę, z której nie chcieliście skorzystać. Chciałam również sprostować informację, jakoby powodem Państwa zwolnienia był brak pracy, a zwolnione zostały tylko nowe osoby. Z około 30 pracujących tam za naszym pośrednictwem osób zwolnionych zostało 5, w tym osoby, które pracowały dłużej niż tydzień, wbrew temu, co twierdził Pan Łukasz. Rozumiem Państwa rozżalenie, jednak prosiłabym o przedstawianie prawdziwych i rzetelnych informacji. Korzystając z okazji chciałam nawiązać rownież do wypowiedzi Pana o nicku Kowalski- nie mamy potrzeby zasłaniania negatywnych opinii. Jezeli ma Pan nam coś do zarzucenia, to proszę o konkrety, bo jak już wielokrotnie wspominałam, nie mam zamiaru odnosić się do zaczepek, które nic nie wnoszą. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Piekarski L

17.12.2017 12:08

Szanowna Pani niewiem czemu tak kurczowo trzyma się tego mieszkania, ja poinformowałem innych ile kosztuje u was mieszkanie. Od koordynatora dowiedziałem się ze zwolniono nas z powodu komunikowania się słownego, innym powiedziano ze siedzieli w pracy a pani pisze ze nie byliśmy zainteresowani praca. Proszę zdecydujcie się na końcowa wersje, bo to mówi samo za siebie. Pan Maciek który zostawia po sobie ostatnio dużo komentarzy tez mówi samo za siebie. Prawda jest taka ze tylko przekazujcie sprawę dalej do niemieckiego pośrednika a sami nic nie umiecie zrobić. Dziękuje za przysłanie lonha który mi się należał wg prawa. Szkoda tylko ze jest tam tyle nieprawidłowości. Szanowna pani proszę mi powiedzieć czy 88 euro za 4 dni pracy to wg pani odpowiednia kwota? Dla zaonteresowanych chętnie udostępnię pasek. Proszę mi odp ? Powiem pani jak działa normalna firma podpisujecie umowę w Polsce na miejscu czeka na was koordynator który wprowadza was do firmy. Wszelkie sprawy z nim załatwianie bądź z biurem w Polsce a nie pracujecie przez 2 pośredników. Jak zjeżdżacie po tygodniu to firma daje dodatek za paliwo i w tym samym tygodniu dostajecie inna ofertę. Nie do pomyślenia jest sytuacja która miała miejsce w Niemczech. I nie do pomyślenia jest tyle błędów na pasku. Pozdrawiam i życzę wesołych świat ;)

17.12.2017 12:19

Panie Łukaszu, widzę, że robi Pan wszystko, żeby uniknąc odpowiedzi na pytania:( Nie uczepiam się mieszkania, tylko prostuję błędnie podane przez Pana informacje. Nie prosił Pan o pomoc w wyjaśnieniu rozliczenia, a jedynie o pasek, więc Pan wybaczy, ale jeszcze nie nauczyłam się czytać w myślach innych. Nie wiem, dlaczego miesza Pan Pana o nicku Maciek, ja podpisuję się z imienia i nazwiska. Panu również wesołych Świąt :)

17.12.2017 10:38

17.12.2017 10:45

Pani Barbaro, prosze podac prawdziwe dane kontaktowe to raz a dwa, my nie zatrudniamy, wiec proponuję się zastanowić, nad tym co Pani pisze.
    Kowalski

16.12.2017 10:45

Zła opinia dalej jest zaslaniana innymi dobrymi komentarzami, dziwne że ktoś tak stawia je akurat po takim wpisie, za dużo zabiegów okoliczności, taka firma...

16.12.2017 11:08

Dziwny to jestes ty :)

16.12.2017 11:12

Ja tu nie widze zaslaniania, bo wlascicielka konkretnie odpowiedziala, nie szukaj wiec na sile sensacji. Tak, wiem ze lepiej zaufac firmom, ktore po prostu usuwaja komentarze :)
    Glowacki

16.12.2017 08:22

Szybki kontakt zwrtorny, duzo ofet, w tym bez niemieckiego, zyczliwe podejscie. Nic tylko polecac dalej, dobra firma.
    Paula Mak.

15.12.2017 19:29

Wyjechalam za ich posrednictem 3 miesiace temu, pracuje przy pakowaniu pampersow i art. hignienicznych w Fuldzie. J. Warunki sie zgadzaja a sama praca jest bardzo lekka. Jedyne do czego moglabym sie przyczepic to odleglosc do miejsca pracy, okolo 12 km ale jezdzimy we 4 jednym autem wiec jakos to idzie. Ogolnie firma impactjob w moim odczuciu jest naprawde rzetelna i profesjonalna agencja i potwierdzam wczesniejsze komentarze ktore tu czytalam, sa dostepni w razie problemow rowniez poza godzinami pracy. Ja polecam
    Luz

15.12.2017 21:17

Trzeba znac niemiecki?
    Kotula

14.12.2017 19:30

Najgorsza firma z jakiej kiedykolwiech jechałam. Zero pomocy ze strony koordynatora. Za jeden tydzień pracy otrzymałam 80€. Mieszkanie płatne 350€ miesięcznie. Inaczej obiecują, a inaczej jest. Nie polecam.
    Piekarski L

15.12.2017 20:19

Cieszę się Maćku ze jesteś zadowolony, powiedz pod jaka firma w Niemczech pracujesz? Niestety ale impac jest pośrednikiem pośrednika i paradoksalnie nie ma wpływy na posrednika. Prawo niemieckie jest dosyć jasne, aby kogoś zwolnić trzeba znaleźć powód, jakikolwiek, może być błacha jak rozmowa ( w sumie w pracy nie powinno się pytać o prace, w pracy powinno się pracować a pytania pisać na kartce;) inaczej trzeba wypłacić wynagrodzenie.prawda ze zwolnili nas 5 osób ale trzeba dodać kolejny fakt ze zwolnili ostatnie 5 osób które przyjechało, ale to pewnie przypadek, ze w zakładach jak jest redukcja zwalnia się w pierwszej kolejności osoby nowo przybyłe. Ja mogę zrozumieć ze zwolnili nas po tygodniu, tylko niech mi nikt nie podaje jednego powodu zwolnienia a innym innego. Jak pani uważa proszę pokazać e-maila którego pani otrzymała z powodem zwolnienia. Ja chętnie pokaże pasek z wypłata. Znajdę kontakt do innych zwolnionych aby tez pokazali inne nieprawidłowości w wypłacie i naliczanie kosztów. Tylko to raczej bez sensu bo nikt mi czasu ani nerwów nie zwróci, z waszej firmy już napewno nie pojadę.

15.12.2017 21:11

Panie Łukaszu, proponuję najpierw ustalić wspólną wersję z Panią Renatą. Proszę bardzo, jak Pan widzi, nie mam nic do ukrycia. I absolutnie nie mam zamiaru namawiać Pana do ponownego wyjazdu za naszym pośrednictwem. Krytyka jest ok, o ile jest ona konstruktywna i poparta rzeczowymi argumentami, których u Pana niestety brak. P.S Ponoć z niczym Wam nie pomogliśmy, ale jak Pani Renata DZIŚ poprosiła o pomoc w uzyskaniu rozliczenia, to sprawa została załatwiona natychmiastowo. Twierdzi Pan, że ustaliliśmy inny koszt mieszkania, ale umowę kierowania z podaną kwotą 350 euro Pan podpisał. Wiem, że najłatwiej dać upust swojej frustracji w internecie, tylko że oboje wiemy, że moja firma nie ma najmniejszego wpływu na Pana zwolnienie. Pozdrawiam
    Vandame

09.12.2017 12:21

Witam serdecznie wszystkich mam pytanie odnosnie pracy przez tą agencje czy przyjmują pary jakie są warunki zakwaterowania jak jest z pracą czy są godziny i ogolnie czy opłaca sie jechac moj meil [email protected] dzieki za odpowiedz

15.12.2017 18:19

Oczywiscie, ze tak, firma nas o tym poinformowala, wiec wiem na co sie piszemy. My z dziewczyna mowimy po niemiecku, wiec znajda nam kolejna oferte.

15.12.2017 18:21

My zawsze jezdzimy swoim autem, firma nie zapewnia transportu do pracy.
    zdzichuspawacz

14.12.2017 21:53

Wyjechałem za ich pośrednictwem jako spawacz w okolicach augsburga i polecam bardzo serdecznie, praca taka jak mowil jeden z pracownikow firmy impactjob. Pracuje i mam sie dobrze, wszystko wporzadku
    Rogal

14.12.2017 21:33

Witam, a są oferty dla cukierników albo piekarzy? Coś w branży gastronomicznej w okolicach Mannheim najlepiej?

14.12.2017 21:37

Witam, niestety na chwilę obecną nie posiadamy takich ofert :(
    Piekarski L.

14.12.2017 19:46

Niewiem kto pisze te opinie, ale radziłbym się zastanowić wszystkim nowym. Wyjechałem z firmy pierwszy raz do Niemiec wcześniej jeździłem do Austrii i to był mój ostatni wyjazd z tej firmy. Pojechaliśmy z przekonaniem ze popracujemy dłużej a porobiliśmy tylko tydzień. Gdy dojechaliśmy na miejsce ludzie dziwili się dlaczego przyjechaliśmy skoro pracy jest coraz mniej. Za 4 dni otrzymaliśmy 80 euro. Nie zdążyliśmy przeczytać umowy bo koordynator przyjechał o 5,30 rano z umowami. A na 6 rozpoczynaliśmy. Za mieszkanie odciągało nam po 350 euro za osobę. Jeszcze pani z biura pomyliła adresy i po 3 godzinach gdy już się rozpakowaliśmy musieliśmy się przenosić. Jednym słowem masakra. Wiem ze pewnie usunięty zostanie mój post ale apeluje abyście się dobrze zastanowili bo firma w Polsce/ pośrednik który ma same dobre opinie to aż śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się nabrać tak jak my.

14.12.2017 19:49

Panie Łukaszu, powtórzę: Opiszczie proszę z Panią Renatą, za co zostaliście Państwo zwolnieni. Koszt mieszkania był Wam znany, umowę kierowania podpisaliście w języku polskim, więc proszę nie wprowadzać innych w błąd. Pozdrawiam

14.12.2017 19:53

Panie Łukaszu, pozwolę sobie skomentować, z około 40 pracujących tam osób zwolniona została tylko 5, w tym Pan i Pani Renata. Chętnie udostępnie tu treść maila z uzasadnieniem Waszego zwolnienia przez niemiecką firmę. O kosztach mieszkania powtarzać się nie będę, bo był on Wam znany od początku, jak również podany w umowach kierowania do pracy, które podpisaliście. Komentarzy nigdy nie usuwaliśmy i nie mamy takiego zamiaru. Jak Pan widzi, odpowiedziałam na Pana zarzuty, które niestety są bezpostawne. Życzę Państwu samych sukcesów.
    Kondzii

11.12.2017 15:17

A czy koniecznie trzeba miec auto do wyjazdu czy to nie jest konieczne
    KONDZIOO

13.12.2017 16:26

A czy trzeba znac język niemiecki na tą oferte i czy oferta jest takze dla par

13.12.2017 16:33

W tym wypadku znajomość języka niemieckiego nie jest wymagana i jest to oferta dla par.
    Kondzii

11.12.2017 15:27

Witam jakie są opłaty za zakwaterowanie i czy trzeba miec koniecznie auto na wyjazd czy bez auta tez da rade pojechac
    Sebekk

09.12.2017 12:25

A czy przyjmuja tez bez znajomosci jezyka niemieckiego

10.12.2017 15:09

Witam Pana, tak, posiadamy oferty bez wymogu znajomości języka niemieckiego. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Karol

08.12.2017 02:28

Hej pracuje ktos moze w Gotha na pakowaniu?
    Matias

28.11.2017 12:48

Witam Chciałem się zapytać o prace w Lipsku na komisjonowaniu art spożywczych. Jak wygląda praca mniej więcej na czym polega? Jak z mieszkaniem czy jest daleko od miejsca pracy ? Czy są dojazdy z mieszkania do zakładu? Pozdrawiam
    Antek Radziszewski

07.12.2017 13:41

Witam proszę o kontakt na [email protected] w sprawie pracy ... mam kilka pytań.
    Antek Radziszewski

07.12.2017 16:42

Witam, chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat pracy na priv [email protected] proszę o kontakt
    Adrian

07.12.2017 06:34

Firma na bardzo duży plus. Wyjechałem za ich pośrednictwem jako pomocnik przy produkcji walizek do Fuldy, wszystko zgodnie z opisem, pani Joasia z pania Ewa sa zawsze pomocne i regularnie dzwonie. Inni ktorzy tu sa tez bardzo chwala impact. Ode mnie jeszcze dodtkowa pochwala za to ze nigy nie usuwaliscie stad komentarzy i ze wlascicielka sie tu udziela. Jestem tym bardzo zaskoczony, oczywiscie pozytywnie. Polecam i pozdrawiam Adrian
    Zaneta i Tomek Halle

01.12.2017 06:45

Wyjechalismy za ich posrednictwem z chlopakiem do halle na magazyn. Jest nas tu 8 osob, praca swietna a pieniadze, jak byly ustalone. Panie z biura impactu czesto do nas dzwonia dopytac czy wszystko w porzadku to duze pozytywne zaskoczenie. My polecamy firme ImpactJob! Zaneta i Tomek
    Żaneta i Tomek Halle

03.12.2017 11:06

Komisjonujemy małe tekstylia. Praca ze skanerem, nie ma dzwigania i jest tu duzo kobiet. Najwazniejsze jest to ze nie wymagaja niemieckiego.
    holka

06.12.2017 20:29

A ile macie brutto na h?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Stark2018

03.12.2017 22:30

Hej. Zamierzam pierwszy raz wyjechać dlatego może podpowiecie od czego najlepiej zacząć (której pracy) na początek . Wskazówki mile widziane
    Stark2018

04.12.2017 08:54

Niedawno skończyłam liceum wiec konkretnego zawodu nie mam.
    Muliola

04.12.2017 22:21

Nie wiem jakiej pracy szukasz ale proponuje zadzwonic do firmy bo nie bardzo wiem kto moglby ci pomoc na forum z wyborem pracy.. tu mozesz poczytac opinie o firmy ale to chyba sama musisz wiedziec gdzie i jak chcesz pracowac :)
    Takaja

30.11.2017 16:49

Witam interesuje mnie czy ktoś pracował lub pracuje w Stuttgarcie na mięsie jak praca i zakwaterowania? Bo opinie widzę ogólnie bardzo pozytywne.
    jcjcjc

01.12.2017 09:44

Też jestem ciekawa proszę o opinie.
    Aeek Jabkowiak

29.11.2017 22:26

W pełni zasluzone opinie. Firma ImpactJob nigdy mnie nie zawiodla. Wlascicielka Pani Monika bardzo mi pomogla a firma jest po prostu w porzadku i mozna im zaufac. Jak dla mnie po prostu licza sie z ludzmi i na ludziach im zalezy.
    kika1313

27.11.2017 20:37

Jedzie ktoś może z podkarpacia albo ma taki zamiar?
    Mariuszek

23.11.2017 07:07

Witam, pracowalem za posredcnitwem tej firmy 3 miesiace. Wszystko bylo ok, moim opiekunem byla pani Joanna, ktora zawsze pomagala. impact to dobra firma.
    Aleksander

21.11.2017 12:52

Bardzo dobra organizacja i obsługa! Profesjonalna firma z dobrym podejściem!

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Arkadiusz

18.11.2017 05:28

Po 40 dniach współpracy, rzetelnie i w podpunktach: Kontakt z koordynatorem 10/10 ( wręcz nadopiekuńczość w pozytywnym sensie) Wynagrodzenie 10/10 ( czyli terminowość, zaliczki, zgodnoś z umową) Zakwaterowanie 9/10 ( przy tej ocenie biorę pod uwagę: odległość do miejsca pracy, dostęp do Wi-Fi, pozostałe [kuchnia, prysznic itp] PODSUMOWUJĄC: Profesjonalne biuro pośrednictwa pracy, polecam.
    Johny

17.11.2017 21:53

Jak do tej pory moja najepsza firma.
    Carmonella

13.11.2017 21:03

Normalne, niewystępowanie na jakiś głupkowatych kursach podejście do człowieka. Moim zdaniem świetna opieka bo dzwonia po przyjeździe czy wszystko jest tak jak trzeba. Ja ich sobie chwalę i polecam innym
    Skrzysnla

12.11.2017 21:17

Bardzo dbaja o ludzi, dzwonia regularnie i zawsze mozna na nich liczyc.
    Katrinchen

11.11.2017 09:19

Zdecydowanie polecam! Świetna organizacja!
    Ryba

09.11.2017 23:34

Witam. Pytanko: Czy agencja do każdej oferty daje umowę niemiecką czy są też opcje z polską umową ? Pytam ponieważ niemiecka umowa niby fajna sprawa, jednak jak ktoś chce wyjechać powiedzmy na rok dwa to do niczego mu się to nie przyda za bardzo a w Polsce będzie miał rok dwa luki w składkach, stażu do ewentualnej emerytury... Znajomi pracując przez agencje na polskiej umowie zarabiali więcej niż Niemcy, związane to było ze skłądakmi/podatkami. Proszę o info jak te kwestie wyglądają w rzeczywistości? pozdrawiam
    Ryba

10.11.2017 11:09

Nixk oświeć mnie, nie jestem w temacie a chce być by rozeznać co lepsze dla osoby chcącej powiedzmy rok w niemczech dorobić nie wiązać z tym krajem dłuższej przyszłości. Np ta sama firma ,ta sama praca na niemieckiej umowie osoby mają 9 euro brutto , a przez polską agencje 10e brutto. Mowa o agencji MGsolutions , i umowa tam jest polsko niemiecka, odprowadzane podatki niemieckie ,składki polskie powyżej minimalnej krajowej. Chcąc tu posiedzieć lat kilka jasne, że niemiecka umowa jest bezkonkurencyjna.
    Nixk

10.11.2017 11:51

Zdecydowanie niemiecka umowa jest lepsza. Sam piszesz, że w tej drugiej masz odprowadzane składki w polsce od minimalnej krajowej... A na niemieckiej umowie składki masz odprowadzane w Niemczech, ja bym się nawet nie zastanawiał nad tym czy polska czy niemiecka umowa jest lepsza. Nie znam tej firmy o której piszesz, wiec niestety nie moge sie wypowiedzieć
    Jakubowski

09.11.2017 06:51

Z tak profesjonalnym i zyczliwym podejsciem do pracownika jeszcze sie nie spotkalem. Oferta w pelni dopasowana do moich umiejetnosci i oczekiwac, wszystko zalatwione na ostatni guzik. Kontakt z Pania Alicja juz po podjeciu pracy. Zdecydowanie najlepsza agencja!
    Easy

08.11.2017 09:18

Witam. Firma ok, ale niestety pracodawca do którego wysyłają ludzi nie zawsze ok.
    Rob

08.11.2017 17:08

Ja tez kiedys trafilem do tragicznego pracodawcy ale Impact mi pomogl, wiec oni sa naprawde ok.
    Easy

09.11.2017 00:42

Są nie mówię ze Nie!! :)
    zainteresoow

30.10.2017 18:29

jedzie ktos z was do pracy za komisjonera kolo Lipska praca od 13 listopada?
    Aneczka

31.10.2017 12:54

Do zobaczenia :)
    anonymous

08.11.2017 20:17

Jade tam ze swoja dziewczyna.Jestesmy z Czluchowa woj.pomorskie i pierwszy raz przez ta agencje.Czy ktos wie na jak dlugo jest ta praca przy komisjonowaniu?
    Marian

07.11.2017 21:08

Pani Moniko, ogromne podziękowania za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od niemieckiej firmy. Jestem bardzo wdzięczny, że mnie Pani nie zostawiła, nigdy tego nie zapomnę!! Dziekuje!! Marian
    Artek

06.11.2017 08:12

Pełen profesjonalizm, dbałość o szczegóły, pomoc i szacunek do ludzi. Tym charakteryzuje sie w mojej ocenie firma ImpactJob. Miałem możliwosć sprawdzenia ich, pracując za ich pośrednictwem na zabawkach w Herrieden. Polecam firme w 100 %!
    kasienka

03.11.2017 17:15

na czym polega ta praca kolo lipska dla par (komisjonowanie), pracuje sie na wozku widłowym?
    kasienka

03.11.2017 21:10

kobieta sobie da rade? w sensie czy to ciężka praca?

05.11.2017 22:22

Tak, panie też dają sobie radę :)
    Joachim

04.11.2017 11:05

Polecam firme ImpactJob! tak się składa, ze miałem "przyjemność" korzystania z usług różnych agencji. Niestety w większości doświadczenia miałem zle, żeby nie powiedzieć gorzej. Brak kontaktu, tydzień bez umowy, itd. Postanowilem ostatni raz zaufac agencji i zecydowalem sie wlasnie na ImpactJob. Jakiez bylo moje zaskoczenie, gdy okazalo sie, ze wszystko dograne bylo na dlugo przed wyjazdem, staly kontakt pani z firmy i co najdziwniejsze regularne telefonu juz po przyjezdzie do Niemiec! Umowa podpisana od razu, warunki zgodne z opisem. Nic wiecej dodawac nie trzeba, firma zdecydowanie warta polecenia i na wielki plus!!!!
    honey

02.11.2017 17:16

Jak warunki mieszkalne w tej firmie? POKOJ NA 2 OSOBY? a co z resztą (kuchania, łazienka) ?
    honey

03.11.2017 16:06

dziekuje za odpowiedz, a jak z internetem? jest dostępny zawsze w mieszkaniach?

03.11.2017 16:18

Witam, niestety nie jestem w stanie zagwarantować, że w każdym zakwaterowaniu będzie dostęp do internetu.

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob

Oferty pracy - ImpactJob

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg