• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Boyka

08.05.2018 13:36

Czekam i czekam na oferty bez jezyka a tu nic. Ktos cos wie czy w ogóle beda? Moze predzej na wakacjach ????

10.05.2018 21:26

Witam, samochód jest mile widziany, ale nie jesr warunkiem koniecznym. Pozdrawiam MK

16.05.2018 06:37

Witam, prowadzimy obecnie 3 rekrutacje bez znajomości języka niemieckiego, do Lipska, Bielefeld i w okolice Berlina. Decyduje kolejność zgłoszeń. Pozdrawiam, Monika Kowacz
MBC

15.05.2018 23:38

Witam, Szukam pracy w Lipsku od zaraz. Mówię biegle po niemiecku, mam też auto do dyspozycji. W niemczech pracowałam jako koordynator-rekruter dla niemieckiej firmy, na magazynie, na produkcji, w sklepie... Znajdziecie mi coś na szybko? Dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam, Monika Kowacz

16.05.2018 06:09

Witam, obecnie poszukujemy komisjonerów do fabryki chleba w Lipsku. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu.
Jozkowehs

15.05.2018 21:03

Pierwszy raz widze zeby ktos z firmy regularnie odpowiadal na komentarze i do tego nawet na te negatywne. Chwali sie zdecydowanie. Panstwo macie tez oferty w innych krajach czy tylko w niemcach?

15.05.2018 22:25

Witam, prowadzimy rekrutacje do Niemiec i Austrii. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Marek Opat

12.05.2018 20:23

Witam Czy mógłby ktoś z Państwa udzielić odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie tzn Jeśli zatrudniłbym się od np 5 mają i przepracował do końca miesiąca na niemieckiej umowie o pracę to czy za ten niecały miesiąc należałby mi się jakiś urlop?

14.05.2018 13:10

Witam Panie Marku, tak, urlop jest naliczany proporcjonalnie. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Arek i Jola

09.05.2018 21:30

Pracowalismy z dziewczyna na zabawkach w herieden w zeszlym roku. Robota swietna lekka mieszkanie tez. Impact byl zawsze do dyspozycji. Serdecznie polecamy firme a w czerwcu znowu z nimi planujemy jechac.
Pracapraca

11.05.2018 12:30

Arek i Jola, jeśli możecie proszę o kontakt na [email protected]. Chciałabym o coś zapytać.
Xxxx

11.05.2018 19:19

Potwierdzam. Dobra firma dobra organizacja i podejscie
Jolka11

11.05.2018 17:10

Czy od czerwca będą nowe oferty bez języka i samochodu ?

11.05.2018 17:36

Witam, myślę, że tak. Proszę o kontakt pod koniec maja, wtedy powinniśmy znać już zapotrzebowanie na czerwiec. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Dareczkowski

11.05.2018 06:22

Firma bardzo ok nigdy mnie niezawiedli a jezdze z nimi od lipca zeszlego roku na rozne budowy. Dbaja o pracownikow
Roman P.

10.05.2018 06:54

Wyjezdzalem za posrednictwem wielu agencji i z czystym sumieniem moge stwierdzic, ze z impactjob mialem najlepsze wrazenie. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, staly kontak z firma, pomoc rowniez juz po podjeciu zatrudnienia. Zdecydowanie polecam i rekomenduje firme kazdemu.
Meryyy

20.04.2018 14:50

Czy beda jakies oferty dla par bez jezyka? Chcemy z chlopakiem wyjechac a u nas z jezykiem kiepsko.

09.05.2018 21:48

Witam, obecnie poszukujemy pracowników do komisjonowania art. spożywczych. Język niemiecki nie jest wymagany. W razie zainteresowania bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam, Monika Kowacz
nick

24.04.2018 00:39

Posiadacie moze jakies oferty pracy w Dreznie ? bez nocek, produkcja magazyny, niemiecki B1 ?

09.05.2018 19:41

Witam, na chwilę obecną niestety nie mamy ofert w Dreźnie.
Majkt

30.04.2018 13:34

Witam! Czy są jakieś aktualne oferty do pracy w Niemczech dla par bez znajomości języka ?

09.05.2018 19:40

Witam, obecnie poszukujemy komisjonerów art. spożywczych. Praca w okolicach Lipska, a język niemiecki nie jest wymagany. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Kubix

08.05.2018 06:57

Poniewaz zagranice jechalem w lutym pierwszy raz dlugo szukalem agencji z ktora jechac. Czytalem opinie pytalem znajomych bo wiadomo jak to z pierwszym wyjazdem. W koncu zdecydowlem sie wlasnie na impatjob i to byl dobry wybor. Od poczatku jestem w kontakcie z pania Arleta ktora wszystko mi wyjasnila i teraz tez zawsze moge do niej zadzwonic.
Jozek

07.05.2018 21:24

Bardzo rzetelna firma.

Oferty pracy - ImpactJob

ELEKTRYK BUDOWLANY - HAMBURG (m/k/n)

Hamburg

PRACOWNIK BUDOWLANY – PRACE MURARSKIE I SUCHA ZABUDOWA - BERLIN (m/k/n)

Berlin

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

LAMINIARZ/PRACOWNIK PRODUKCJI (m/k/n)

Döbeln

ELEKTRYK BUDOWLANY / MIESZKANIOWY - OKOLICE LIPSKA (m/k/n)

Döbeln

Jurek

17.04.2018 22:34

Jezeli szukacie uczciwej agencji to zdecydowanie polecam wlasnie impact. Bardzo mila obsluga wszystko zalatwiane konkretnie i bardzo sprawnie. Dokumenty otrzymalem jeszcze w tym samym dni kiedy zlozylem aplikacje. Po sprawdzeniu niemieckiego skontaktowal sie ze mna kordynator niemiecki a pozniej ustalalem wszystko z impact. Nawet teraz sa ze mna w kontakcie a pracuje juz ponad 3 miesiace. Dobrze wiedziec ze w razie problemow moge na nich liczyc.
Jogny

14.04.2018 13:49

Serdecznie polecam firme impactjob! Pomoc nie zaleznie od pory zawsze mozna na nich liczyc. Mialem okazje wspolpracowac z nimi juz3 razy. Polecam
Zadowolony

26.03.2018 08:11

W zeszlym roku pracowalem przy montazu opon pod ludwigsburg. W tym roku tez jade ale za troche większe pieniadze. Firma o mnie pamietala a jak bylem w niemczech to tez sie mna interesowali. Dobra ogranizacja i podejscie do ludzi. Warto wyjechac z firma impactjob
Xyz

03.04.2018 15:43

A powiedz jak Ci się tam robota podobała ? Było ciężko czy lajtowo jak grupa z którą pracowałeś ? Jak mieszkania i po ile godzin pracowałeś ? Pozdro
Tomek

30.03.2018 16:11

Witam mam pytanie jest możliwość przejścia przez firmę bo myślimy mieszkać w Niemczech na stałe?
Mateusz

30.03.2018 07:53

Witam Pani Moniko Mam pytanie czy teraz od początku kwietnia będą jakieś oferty pracy bez języka oraz bez samochodu ? Bo bylbym zainteresowany wyjazdem. Pozdrawiam, Mateusz.

30.03.2018 10:12

Panie Mateuszu, od 09.04 poszukujemy monterów opon oraz komisjonerów art. spożywczych. Bardzo prosimy o kontakt we wtorek, 03.04. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Mateusz

30.03.2018 11:24

Dziękuję za odpowiedź i informację. We wtorek się z Państwem skontaktuję. Pozdrawiam.
Majka

25.03.2018 12:43

Polecam firme
Cury

23.03.2018 23:22

Jade na 09.04 z kumplem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Opiniami przekonany

22.03.2018 10:39

Witam Po tylu pozytywnych opiniach czas podnieść poprzeczkę;) Czy znajdzie się coś dla osoby nie mówiącej po niemiecku i chętnej do przebranżowienia? (angielski komunikatywny, praca- byle nie gastronomia;) Pozdrawiam

22.03.2018 17:28

Są cały czas :)
XXL

23.03.2018 20:44

Wyjechalem sprawdzilem polecam
Ed

20.03.2018 07:39

Bardzo drogie koszty utrzymania,dostałem ofertę z zakwaterowaniem za 150e tygodniowo,chyba jakiś pałac... Pozdrawiam wszystkich.
Ed

22.03.2018 22:52

Gratuluję tej cennej umiejętności;) Taka oferta została mi przedstawiona przez firmę impact job,raczej się nie przesłyszałem chyba ze któryś z rekruterów się przejęzyczył...:) Pozdrawiam.

23.03.2018 07:10

Nie sądzę, ale myślę, że przegadywanie się nie ma sensu. Pozdrawiam
ak

22.03.2018 09:07

Mam jeszcze takie pytanko, w jaki rejon Austrii prowadzicie rekrutację dla cieśli, i czy jest możliwość że ten team cieśli będzie składał się np z 3 osób ( autko z wypożyczalni,.

22.03.2018 10:59

Witam, mamy oferty z różnych rejonów, ale od 09.04 poszukujemy cieśli w okolice Graz. Tak, grupa 3 osób jak najbardziej jest możliwa, ale przynajmniej jedna osoba powinna znać język niemiecki w stopniu komunikatywnym. Pozdrawiam, Monika Kowacz
Maniek

21.03.2018 20:47

Nie sadzilem ze kiedys trafie na tak porzadna firme. Polecam ImpaktJob z czystym sumieniem
MrsMokaa

21.03.2018 13:49

Czy beda niedlugo jakies oferty dla par ?Najlepiej bez języka i jakies proste prace :-)

21.03.2018 14:02

Tak, od 09.04.2018 :) Magazyn z art. spożywczymi :)
gg

21.03.2018 17:54

Bardzo interesujące pytanie....
ak

21.03.2018 10:17

Interesuje mnie praca w Austrii jako cieśla szalunkowy, mam udokumentowane doświadczenie w Niemczech 5 lat, ale znam j. niemieckim na poziomie podstawowym w mowie i piśmie. Jakie są szanse wyjazdu, czy jest możliwość połączenia mnie z kimś innym np. z małopolski

21.03.2018 10:44

Witam, prowadzimy rekrutację na cieśli szalunkowych do Austrii. Planowany czas rozpoczęcia pracy to 09.04.2018. Oczywiście jest możliwość stworzenia teamu, ale nie mogę Panu zagwarantować, że druga osoba będzie z Małopolski. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Zaskoczony jeszcze bardziej

19.03.2018 20:33

Ty, zaskoczona moze w koncu cos prawdziwego napiszesz bo narazie glupota na kilometr czuc. Impact niedac sie jestescie swietni!
Yes

20.03.2018 20:56

Naucz się poprawnie pisać a potem innym głupotę wypominaj.
Jacek i Adam

20.03.2018 17:18

A ja wiem ze to bardzo dobra firma. Pomogli mi i kumplowi po tym jak z inna agencja przejechalismy sie na wycieczke 1300 km zeby pocalowac klamke i dowiedziec sie ze roboty nie ma. Impactjob zalatwil nam prace w ciagu dwoch dni i pracujemy do dzis. Mimo ze jestesmy w gagenau juz ponad 4 miesiace to impactjob jest z nami w kontakcie czego do tej pory nieznalismy. Polecamy i pozdrawiamy firme
Mareczek

20.03.2018 07:02

Agencja zdecydowanie na duzy plus
Irena

19.03.2018 06:46

Firma pomogla znalesc prace mi i mezowi przy etykietowaniu artykulow. Nieznamy niemieckiego wiec balismy sie ze sie nieudana tu nie tylko sie udalo ale jestesmy bardzo zadowoleni. Pracujemy po 8-9 godzin dziennie mamy pokoj dwuosobowy i polskiego brygadziste. Bardzo dziekujemy firmie impact za pomoc bo inni niestety nas zbywali a ta firma nietylko zalatwila nam prace ale teraz tez sa z nami w kontakcie i regularnie sprawdzaja czy u nas wszystko w porzadku. Polecamy Irka i Jacek
ZASKOCZONY ZASKOCZONOM

19.03.2018 17:48

najlepsi

16.03.2018 12:08

Zaskoczona

17.03.2018 10:20

Kazdy kto ma odrobine oleju glowie wie ze pani monika nie sprawdza niemieckiego to wynika nawet ze strony www. Wiec jak chcesz sie odgryzc za zwolnieni bo na pewno o to chodzi to wymysl cos madrego bo narazie to tylko wstyd

19.03.2018 14:37

Wychodzi na to, że muszę mieć sobowtóra ;) Nie zajmuję się weryfikacją, ale każdy, kto wyjeżdża za naszym pośrednictwem o tym wie, także marna próba oczernienia mnie. Proszę próbować dalej, może w końcu napisze Pan/ Pani coś zgodnego z prawdą;)
GreenMemory

13.03.2018 12:49

Na stronie impactjob.com jest oferta Pracownik magazynu z zabawkami. Czy jest to ciezka praca dla kobiet? I konieczne jest zeby pracowac na 3 zmiany? Szukamy wlasnie z chłopakiem ofert na jakis magazynach tylko ja nie moge dzwigac dlatego pytam o wysilek fizyczny
Jacek

16.03.2018 17:27

Ja jade na 26.03 na wozek do heriden. Jade autem i moge kogos zabrac
Egipcjanin

17.03.2018 14:34

Ja chcialem jechac tez tylko u mnie bardzo slabo z niemieckim ale moze zalapie sie na komisjonerke do halle
MilyPracownik

16.03.2018 10:53

Co tu więcej pisać? Agencja - rewelacja, mili pracownicy, zawsze pomogą, wyjeżdżam w tym tygodniu za ich pośrednictwem do Memmingen jako pomocnik ślusarza, dużo pozytywów, więc się nie obawiam :)
Ślusarz

17.03.2018 09:44

Po Twojej opinii zadzwoniłem i okazało się że z moim podstawowym niemieckim i doświadczeniem mnie chcą. Też jadę, super mam dość tego kraju
Arbeiter

16.03.2018 18:41

Pewnie ten test z niemieckiego ci słabo poszedł skoro tak go wspominasz hehe Wszędzie sprawdzają z języka nie tylko u nich.
Pracus

14.03.2018 21:37

A te oferty ImpactJob to to www.impactjob.eu/oferty-pracy???

15.03.2018 20:38

Witam, tak, na naszej stronie znajdują się wszystkie aktualne oferty. Zachęcam również do śledzenia nas na Facebook’u. Pozdrawiam Monika Kowacz

15.03.2018 08:39

Witam Państwa, w związku z kolejną falą negatywnych opinii, które noszą znamiona pomówienia informuję, iż wszystkie komentarze szkalujące dobre imię mojej firmy, jak i moje, zostaną zgłoszone do odpowiednich organów. Na szczęście w dzisiejszych czasach w internecie nikt nie jest anonimowy. Wszystkim życzę miłego dnia. Pozdrawiam, Monika Kowacz
majster guma

15.03.2018 13:28

Witam szukam pracy jako wulkanizator lub mechanik znam dobrze tylko angielski nie niemiecki nie posiadam auta znajdzie sie cos dla mnie? [email protected]

15.03.2018 15:03

Witam, mamy oferty dla mechaników i wulkanizatorów bez znajomości języka niemieckiego. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

04.03.2018 08:24

Jedzie ktos na montowanie opon i felg pod stutgart? Jade autem i moge kogos zabrac jak cos
majster guma

15.03.2018 12:10

kiedy jedziesz
Dla niedowiarków

15.03.2018 10:57

Facebook ImpactJob 5,0 na 5 gwiazdek 81 opinii Podpiszcie się cwaniaki z imienia i nazwiska!

15.03.2018 07:48

15.03.2018 08:35

Panie Przemku, w przeciwieństwie do Pana, mam ważniejsze sprawy na głowie, ale przede wszystkim nie mam potrzeby pisania fałszywych opinii, natomiast jak widać; Pan ma. Milego dnia dla Pana/Panów :)
Jan Andrejewwski

15.03.2018 06:40

Firma impact pomogla mi w bardzo cieszkim momencie i znalazla mi naprawde dobra prace jako mechanik samochodowy pod freiburgiem. Jestem tu juz czwarty miesiac i pomalu zaczynam wychodzic z dlugow w polsce. Pieniadze sa w porzadku kwatera tez. Odrazu podpisalem niemieckw umowe a mimo to pan z impactjob jest ze mna w stalym kontakcie. Bardzo dziekuje i bardzo polecam firme impact job

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob