• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Bodzio

05.09.2018 00:54

Witam,czy moze ktos byl na pakowaniu odzieży w Viersen lub na komisjonowaniu/ pakowaniu zabawek w Herrieden i podzieli sie swoja opinia? Jakie warunki mieszkan, ile wychodzi sie na miesiac itp. Z gory dziękuję za odpowiedźi.
    Teleranek

05.09.2018 08:31

Mnie interesuje info coś na temat Viersen , też dokładnej miejscowości nie podam poprostu chodzi mi o firme Fiege, wysyła tam pewna agencja na warunkach polskich to jest beznadzieja jak dla mnie. Fiege i amazon czy podobnie działa.

05.09.2018 10:33

Witam, nie współpracujemy z firmą Fiege i nie zatrudniamy, a jedynie pośredniczymy w zatrudnieniu. Nasi niemieccy kontrahenci zapewniają niemiecką umowę o pracę z pełnym pakietem socjalnym ( nie delegacje). Pozdrawiam Monika Kowacz
    Anka

28.08.2018 20:20

Polecam z całego serca agencję. Cała rekrutacja załatwiona w 1 dzień. Ktoś tu pisal, że wszystko odbywa siię szybko ale to chyba normalne kiedy pojawiają się ciekawe oferty jeszcze bez języka czy z jakimis podstawami. Jestem pod Norymbergą na ubraniach, też musiałam szybko odeslac umowę. Kiedy zalatwilam wszystkie sprawy powiedziałam o tej ofercie mojej znajomej, to było może 2 godziny po tym jak podpisałam wszystkie dokumenty. Koleżanka zadzwoniła i już nie było miejsc więc czemu się dziwicie, nikt nie będzie czekał aż sie zdecydujecie bo co jeśli zmienicie zdanie? Albo się chce pracować i myśli o wyjeździe poważnie albo przebiera jak w sklepie z odzieżą z drugiej ręki. Stawki i to co mowila mi rekruterka się zgadza, kiedy dzwoniłam po innych agencjach to dopiero kluczono by mi nie podać dodatkowych kosztów Sama praca fajna, zakwaterowanie mile mnie zaskoczyło, w tym tygodniu przyjechały nowe osoby i mam nadzieję, że posiedze tutaj długo. A agencji dziękuję za okazaną pomoc i bieżący kontakt ze mną.
    Fiska

03.09.2018 18:32

Moze pani napisac cos więcej o pracy? Ile dni w tygodniu, jak wyglada praca tam jako komisjoner odziezy? Jakimi wozkami sie jezdzi , czy praca jest ciezka? Jak warunki mieszkaniowe :))
    Gość

25.08.2018 16:08

Witam. Chciałabym wiedzieć jakie sa warunki i czy polecacie prace w Herrieden Praca przy zabawach przez agencję ImpactJOB.
    ciekawa

02.09.2018 18:12

A ty zostałeś ????????????nie chcesz się dzielić??????????????????
    Ciekawa

02.09.2018 18:16

1400€n genau und etwa 12km eine fahr seite, na ja, Wi-Fi fre?
    Zainteresowana

09.07.2018 21:55

Bylas na przyprawach?? Jest tam jeszcze praca????
    Godzilla

02.09.2018 17:46

Zgłoś się, masz tam chęci, może nie jest za późno zapytaj o ten projekt, na pewno będą miejsca w połowie września już zaczynała się praca.
    Iza

24.08.2018 16:48

Bylismy w zeszłym roku na zabawkach i super ze teraz znowu jest ta oferta:))) Warto, praca przyjemna i może ekipa też bedzie spoko jak poprzednio. Agencja zawsze byla z nami w kontakcie, panie z biura zawsze sprawdzaly co u nas slychać i czy nie trzeba w czyms pomóc. Dziękujemy za pamięć!
    Monia

31.08.2018 14:12

I jak tam jest?
    godzilla

02.09.2018 17:31

Fajni ludzie całkiem ciekawi w swoich wypowiedziach i spostrzeżeniach ocenach po pierwszych około dwuch może godzinach pobytu uwaga wczorajszy przyjazd sobota słynny Playmob... Geobra Brand..... zabawki dla dzieci fikcja czy prawda piszących domyśl się(swoją drogą fajne zdjęcia w necie wogóle informacje na temat tej Firmy w de) no szałas w pl i pięć dych z MOPS może okazać się lepsze. Hamburg lepszy.
    Jan z Bruchsal

01.09.2018 15:45

Bardzo dziekuje za pomoc w odzyskaniu pieniedzy od firmy spod stutgartu ktora zwodzila mnie od kilku miesiecy. Szefowa firmy impactjob pomagala mi do konca i wkoncu pieniadze sa.
    Michael

31.08.2018 14:07

Witam mam pytanie.. Ile zarabiacie na tych zabawach? Czy fajna praca? Prosze O odpowiedz.. Pozdrawiam serdecznie.
    laganiemalaga

31.08.2018 17:28

Zabawki-magazyn jak magazyn stać chodzić myśleć zręczność prace samodzielne gupowe mało co, 1100 około źle nie jest, nikt nic nie pisze o kosmicznych normach akordzie to i też źle nie jest
    Asia

30.08.2018 18:52

Cześć, jak wygląda wynagrodzenie netto przy stawce 10,13 brutto? Zastanawiam się nad wyjazdem, dlatego chciałabym wiedzieć jak to wygląda.
    bb

30.08.2018 20:18

Chyba masz pierwszą styczność z niemcami. Trudno określić ile wyjdzie z tego netto do matematyka się zgłoś lub sama zrób działanie matematyczne i bez problemu wyjdzie chyba że nie masz jeszcze pewnych składników może wyjdzie 7e czy 8,5 A może 20 hi hi, zależy wiele jaka klasa podatkowa u ciebie bedzie, ile masz lat bo np (...) płacą większą składkę rentowo-emerytalną, ogólnie na pasku jak kiedykolwiek będziesz w de bedziesz mieć wiele pozycji wyliczeń itd, wyjdzie SUMA, są wytłumaczenia i opisy w necie po polsku, nawet agencje niektóre te duże udostępniają. Umnie kiedyś w pewnej firmie był bonus 120 e po przepracowaniu dwuch tygodni ale do końca umowy krótkoterminowa to była i ciężka praca. A tak poza tym powodzenia z tym pytaniem do długoletnich pracowników jest the best bardziej wymyślne być nie mogło skup się na tym czy masz na tyle sił żeby robić i chwycić przekazywaną naukę na szkoleniu potrzebną do wykonywania pracy, nie drażnij ludzi.
    Obserwator

30.08.2018 21:55

Wpisz sobie w wyszukiwarce kalkulator wynagrodzeń w Niemczech i dowiesz się wtedy ile w przybliżeniu zarobisz. Jeśli nigdy nie pracowałaś w Niemczech to jeśli jesteś nie zamężna i bezdzietna to 1 klasa podatkowa a jeśli jesteś zamężna to możesz pokusić się nawet o 3 klasę czyli tą najmniej opodatkowaną.
    Ania i Marcin

22.08.2018 18:23

Czy na oferte do zabawek naprawde trzeba dobrze znac niemiecki? Bardzo podoba sie nam z chlopakiem wlasnie to ogloszenie ale ja mowie bardzo slabo a chlopak wogole. Prosze o informacje bardzo nam zalezy.

29.08.2018 16:40

Witam, dziś zamknęliśmy rekrutację i na chwilę obecną nie mamy już niestety wolnych miejsc.

29.08.2018 17:47

Witam ponownie, od 10.09 planowana jest kolejna tura, zapraszam do śledzenia naszego fanpage na Facebook’u. Pozdrawiam, Monika Kowacz

29.08.2018 09:44

Krysia

29.08.2018 16:56

Nie widać mojego imienia, jeśli nie to napiszę pani moje imię Krystyna:-)To Pani jak narazie ciągle coś nie odpowiada...Zaznaczam że wcale nie zamierzałam z Panią dyskutować...(usunięte przez administratora)Napisałam tylko przestrogę dla ludzi zamierzających wyjechać za granicę przez tą o ile to można tak nazwać agencją..

29.08.2018 17:46

Drodzy Państwo, bo chyba Panią Krystynę możemy sobie darować, nie mam zamiaru odnosić się do oszerstw i pomówień, które kierujecie Państwo pod naszym adresem. Nie mam nic na sumieniu i jak widać odpowiadając na Państwa posty niczego nie ukrywam, czego niestety nie można powiedzieć o Państwu. Proszę pisać dalej i wylewać swoje frustracje, mam nadzieję, że to sprawi, że poczujecie się Państwo lepiej. Z serdecznymi pozdrowieniami Monika Kowacz
    spawacz bob

28.08.2018 17:53

Pracowałem przez impactjob-skawina w gevelsbergu zero pomocy zero kompetencji.
    tupot małych stóp

28.08.2018 18:10

Ale ten wpis mnie rozwa..lil teraz jak i niektóre Sorry ale nie wiem co o tym sądzić może udawałeś za mało idiote pijaka i biedaka pocisze że ja oferty pracy dostaje się wyrażę niestety nie lekkie a na pomoc odpowiednią mam na chybił trafił

28.08.2018 20:00

Witam, jeżeli brakiem pomocy nazywa Pan odbieranie KAŻDEGO telefonu to szczerze mówiąc nie wiem, jak mam to skomentować. Dzwoniliście do nas Panowie kilka razy tygodniowo skarżąc się na niemiecką firmę, ale nigdy nie potrafiliście powiedzieć, jaki jest tak naprawdę problem. A jeszcze zabawniejszy jest fakt, że kilka dni temu dzwoniliście Panowie pytając o inne oferty. Trochę to zaskakujące biorąc pod uwagę Pana wypowiedź...
    Gregory36

28.08.2018 14:35

Byłem w pracy na ogólnobudowlance przez 6 miesięcy przez agencję ImpactJob i powiem, że spoko. Umowa normalna, stawki przyzwoite, wypłata na czas. Dzwonili, pytali się, czy wszystko ok, pomagali w załatwieniu nawet transportu do Niemiec, także naprawdę spoko firma. Polecam
    Mieke 42

26.08.2018 13:53

Wyjechałem w maju za pośrednictwem impactjob na pakowanie mięsa. Dobra organizacja kaska zawsze na czas i robota też wporzo i ciągły kontakt telefoniczny z agencją co jest bardzo miłe i widać że nie mają człowieka w (usunięte przez administratora) Jak już pracuję. Trochę zimno na tych chlodniach ale i tak mam nadzieję że zostanę tu na dłużej bo nawet ludzie fajni. Polecam i pozdrawiam całą ekipę impactu.

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

Patryk

26.08.2018 13:39

Impact proponowal mi prace ktorej nie przyjałem bo inna agencja przedstawila mi lepsza oferte. Ta lepsza oferta na miejscu okazała się zupelnie inna, stawki polowe mniejsze i inny rodzaj pracy a tamta agencja przestala odbierac moje telefony. Zadzwonilem wtedy znowu do impactu, akurat ta wczesniejsza proponowana przez nich oferte bez jezyka byla jeszcze aktualna, na nastepny dzien bylem w nowej pracy. Najwiekszy problem byl ze znaleieniem miejsca gdzie mi wydrukuja umowe ale sie udalo. Pracuje juz 2 miesiac i sobie chwale. W dniu przyjazdu juz do mnie dzwonili i sprawdzali czy jestem zadowolony i czy zakwaterowanie jest w porządku. dobrze wiedziec ze jest w Polsce ktos, kto w razie czego wyslucha i pomoze a nie jestem jak w poprzedniej agencji zdany na siebie
    Agata

22.08.2018 09:37

Witam nikomu nie polecam tej firmy,zero kompetencji i zero organizacji,
    Aga

24.08.2018 23:08

Powiem tylko tyle czytajcie dobrze umowę za nim ją podpiszecie!! A w niej napisane jest, że agencja nie ponosi odpowiedzialności za nic! Jesteście zdani na łaskę Niemców i tyle! Proces rekrutacji odbywa się chaotycznie, szybko, żeby tylko Was skołować i złapać na jej podpisanie! Oferty nie zawierają pełnej informacji, próba dopytania się samych rekruterów również. Poza tym w umowie zawarta jest informacja o karze finansowej, jak nie spełnicie najmniejszej tam rzeczy. Nic Was nie chroni. A jedziecie na własne ryzyko!
    cc

25.08.2018 09:42

Masz rację jak ludzie z łapanki znam ten ból, z językiem to różnie jak twierdzą że nie trzeba to nie trzeba. Można zrezygnować jak i próbować nie rezygnować, może pójdzie dobrze za czyjąś pomocą, trzeba się dużo angażować uwierzyć we własne siły nie patrzeć na by...dło, co do kwater różne są opłaty się nie zdziwię że i wysokie ale dodatek chociażby część musi pokryć. Miejscowość Peine magazyn odzieżówka to była? tam to zręczność chyba i siła bo po wyłożeniu posortowaniu kolorów rozmiarów wieszakowaniu na sztangi potem na przenosniki jadą dalej to fajna praca, głównie to sortowanie, przybyły towar przetwarza się do dalszej drogi, co do miejscowości Monchengladbach to po przeczytaniu informacji na ten temat, atmosfera na firmie dobra no ale myer&myer ma takie sobie warunki. Takie tylko moje zdanie.
    sherlock

23.08.2018 11:28

nie polecam tej agencji inne oferta przez telefon a inna na miejscu. tylko zaliczony pusty przejazd agencja nie pomogła nic jakbylismy w niemczech niebyło polskiego kordynatora umowa w niemieckim jezyku .szerokim łukiem wobec tej firmy.
    Daniel

23.08.2018 20:40

A czego sie spodziewales wyjezdzajac do roboty do niemiec? Ze cie za raczke prowadzic beda? Chcesz polska umowe to jedz w delegacje a nie do niemiec!!!!!!
    Edek

23.08.2018 22:23

Sherlocki? Dlaczego kłamiesz, ja tu zostałem i pracuje. Po co robIsz bydło nam, tym którzy tu pracują dzięki Impact Job? Ja podpisałem umowę i nie żałuje, o co kompan?
    Andrew

23.08.2018 21:10

sherlock

23.08.2018 11:23

witam pisze pani bzdury o projekt meier meier nie zostal zrealizowany i nikt niepodjał pracy bo reszta pojechała do fuldy. po przyjechaniu strona niemiecka podniosła czynsz chociaz mialem umowe z wami na nizszy czynsz .chciałem podpisac umowe na meier meier ale agencja niemiecka nie dała mi umowy bo miała niby zepsuty komputer. pania zaklina rzeczywistosc

23.08.2018 15:51

Witam, tak się składa, ze został zrealizowany i na wszystko mamy potwierdzenie. Pozdrawiam :)
    Z pracy w monchenglatbacg

23.08.2018 21:00

To ciekawe bo widzialem jak trzaskales drzwiami i wyszles. Dziwne ze sie komputer zepsul jak ja i 14 innych osob podpisalismy umowy i pracujemy. Trzeba bylo niedezerterowac
    Wania

22.08.2018 21:14

Super firma ! Bardzo rzetelni pracownicy, doradzą w każdej możliwej sprawie! Przede wszystkim są do dyspozycji zawsze, kiedy potrzeba. Jestem dość wybredną osobą, jeśli chodzi o stanowisko pracy...jednak dobrana przez ImpactJOB oferta spełniała wszystkie moje oczekiwania. Proszę o więcej takich firm! Pozdrawiam Panią Natalie! Dzięki niej moje wesele było takie jakie sobie wymarzyłam ;)
    Iwuwyys

23.08.2018 19:04

Potwierdzone!
    roman fachowiec

22.08.2018 22:15

dzien dobry panstwu chcialbym sie podzielic swoimi wrazeniami z wyjazdu przez impact job praca super, jestem niedaleko frankfurtu nad menenem i jest swietnie praca od a do z jak mowila pani z biura, wszystko objasnila przedstawila jak potrzeba oraz nawet pomogla mi z dojazdem za co bardzo dziekuje aktualnie jestem na urlopie a z paniami koordynatorkami z niemieckiej firmy jestem w ciaglym kontakcie polecam bardzo zetelna firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Andrew

22.08.2018 19:47

Mi się z nimi dość dobrze pracowało. Jak była jakaś grubsza sprawa do załatwienia w biurze na miejscu to dzwoniłem i spoko pomagali. Praca sama w sobie też na lajcie, dobrze ją wspominam. Pracowałem na magazynie spożywczym 4 miesiące. Jakby co to polecam ich firme.
    kicak

22.08.2018 18:28

Rzetelna firma, byłam z nimi w pracy w Niemczech. Wszystko się zgadzało z ofertą, dzwonili przed moim wyjazdem, czy mam adres, mam wszystko a po moim przyjeździe na miejsce i rozpoczęciu pracy również się kontaktowali ze mną, czy wszystko jest ok. Widać, że nie zostawiają ludzi samych sobie. Polecam i jak będę wyjeżdżać znowu to na pewno z tą firmą.
    Agnieszka

22.08.2018 16:35

Byłam dwukrotnie z tą firmą w Hamburgu na pracach sezonowych, pani z impact zawsze pomocna i pod telefonem o kazdej porze. Czekam na kolejny nabór na jesień:)
    ;)

22.08.2018 16:50

Jak jesteś ty o kim myślę z hamburaga i zeszły rok jesień to jesteś spoko fajna ogarnieta pracowita babka sorry że tak pisze Pozdrowienia składam i tak.
    monia

22.08.2018 17:45

hej Aga, możesz napisać co to była za praca w hamburgu?
    Monika

22.08.2018 10:32

Fatalna firma☹️
    Adas

22.08.2018 09:48

Porażka,????(usunięte przez administratora)

18.08.2018 09:57

Na tej firmie mozna polegac niezostawiaja czlowieka bez pomocy. Pomogli mojej dziewczynie jak zostala bez pracy
    Uusushsyw

21.08.2018 22:39

Faktycznie mozna na nich polegac

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Wujo

20.08.2018 20:25

Z roznymi firmami mialem do czynienia kazda kazala calowac sie w ... jak potrzebna byla pomoc. Jestem zaskoczony podejsciem impakt i tymze wkoncu ktos wyslucha jak jest potrzeba. Ale ludzie i tak zwyzywaja bo kazdemu malo. Impakt dobra firma polecam
    Zadowolona

20.08.2018 15:25

Szczerze mogę polecić tę agencję. Byłam z chłopakiem na pakowaniu mięsa. Pan Jan często do nas dzwonił, pytał jak praca, jak mieszkanie itd. Na każde pytanie nam odpowiedział. Zarobiliśmy więcej niż się spodziewaliśmy. Jeśli ktoś miałby jakieś pytania można się ze mną skontaktować mailowo: [email protected]
    Zosia22

19.08.2018 16:22

Może ktoś napisać coś na temat pracy przy inwentaryzacji. ? Ile godzin i jak praca?
    ark

10.08.2018 02:33

ola !!! przy inwentaryzacji pytaj i szukaj w Adecco, pół roczna wycieczka po Niemczech, auto hotel, dieta itd.
    hjjggh

16.08.2018 14:36

Ty coś nabył nabyła ? Po znajomości ? Czy wyskomleniem ?

16.08.2018 14:41

Tekst nie do zdarcia utrzymuje się na forach wiele lat po co zwracam uwagę a jednak

10.08.2018 01:59

Rossmery

12.08.2018 22:07

Po języku pisanym, belkotliwym.... jako profesjonalista, podejrzewam, że jest Pan pijany... z resztą kolejny sfrustrowany nierob. Pozdrawiam
    rrkkg

15.08.2018 20:24

Zgadza się. Głównie chodzi czy ma prawko no i szybki wyjazd za dużo mają czasu każdego sprawdzać i siedzi w dobrej miejscówce śmiejąc się z wyuczonych co przechodzili długi etap zdobywania doświadczenia co wiedzą co to jest BHP kask itp. akcesoria ochronne asekuracja pierwsza pomoc zabezpieczanie stanowiska pracy porządkowanie (gł.narzedzi) po zakończeniu pracy znajomość znaków ewakuacyjnych przekazywanie istotnych informacji podczas treningu ale nie pół trąby są pod ochronną mogą sobie pozwolic na bezczelne uwagi kto stoi z teczką może to kosztorys plan ale nie to stoi głąb w oczach innych najlepiej zniszczyć to niech ten (usunięte przez administratora) swoją łapę liże już teraz. Co do języka należy znać parę słów związane z pracą ale nie bo ktoś stanie przetlumaczy a co tam niech śmieć tłumaczy rozumują tak inni wstyd przedszkolaki w europie się już uczą od pokoleń a w polsce kto jak chce i komu się chce nie prawdaż? Tam gdzie są sami... to jest przej...ne chyba że ma się dobry innstynkt przetrwania z ... lub poprostu szukać swojego grona i nie pozwolić na łamanie zasad wartości...gnać pałą. Dawno w podstawówce dostał dostała by kredą linijką i mordeczka by zamilkła, z wyrządzaniem krzywd na bakier by było. Tęsknię za tamtymi wszystkimi nauczycielami z całego serca mogę im teraz podziękować, szkoda że nie było kiedyś na kwiaty :):):)
    Ślusarz

13.08.2018 19:24

Witam. Potrzebuję waszej opinii na temat pracy w Zwickau. Interesuje mnie praca na stanowisku ślusarza przy budowie Lini montażowych. Jeżeli jest ktoś kto tam pracuje i mógł by się podzielić informacją odnośnie warunków pracy byłbym bardzo wdzięczny
    Pytam

09.08.2018 18:38

Szukam opinii na temat pracy w Frankfurcie nad Menem polegającej na parkowaniu samochodami. Czy ktoś pracował u tego pracodawcy za pośrednictwem ImpactJob? W szczególności chciałbym wiedzieć jak wygląda ewentualna kwestia odpowiedzialności za uszkodzenia powstałe przy parkowaniu gdyby z różnych względów powstały. Pozdrawiam
    odp

10.08.2018 11:13

moze sie zapytasz kogos z impactu?
    panodpowiedz

13.08.2018 15:17

Pytajcie impactu, oni wiedza co i jak, a nie wyczytywac jakies brednie sfrustrowanych ludzi ;)
    Agata.w

09.08.2018 15:04

Witam. Czy był ktoś z nimi na inwentaryzacji i może coś napisać na ten temat? Będę wdzięczna za pomoc.
    Mika

09.08.2018 21:24

Agata a kiedy się wybierasz na inwentaryzacje?
    Wiolka

10.08.2018 11:12

Z tego co wiem to podobno maja być na poczatku września te inwentaryzacje
    Ola

09.08.2018 22:04

Witam, kiedy można się spodziewać ofert pracy przy inwentaryzacji?

10.08.2018 06:32

Witam, pierwsza tura planowana jest na koniec sierpnia/ początek września.
    ark

10.08.2018 02:32

ogólnie firma ok, uczciwa po swojej stronie, zobaczymy co z prawami pracownika.... mają w miarę dobre oferty pracy. Jako specjalista :) bdb, jako produkcja, logistyka, - standart Niemiecki - stawki itd. ale mnóstwo Niemieckich pośredniaków.... Chcesz odłożyć 800 EUR ok, do 1000, ale zależy gdzie trafisz.
    anka

05.08.2018 16:13

witam, czy są dostępne oferty pracy gdzie język niemiecki i auto nie są wymagane? Jeśli tak, to bardzo proszę powiedzieć co to za praca, ponieważ jedna z pań pracujących w biurze poinformowała mnie, że obecnie nie posiadacie takich ofert dla kobiet, a z tego co pisze Pani Monika wynika zupełnie coś innego. Pozdrawiam
    bez jezyka

07.08.2018 19:41

a wy sadzicie ze oferty leza i czekaja na was? bez jezyka jest pelno chetnych, rano oferta jest a po 2 godzinach moze jej nie byc

07.08.2018 21:56

Dziś pojawiła się kolejna oferta dla 3 osób przy komisjonowaniu art. spożywczych w okolicach Berlina. Mamy już komplet chętnych, więc niestety nie możemy Pani zaproponować tego konkretnego stanowiska. Zachęcam jednak do śledzenia naszej strony i fanpage na Facebooku, tam pojawiają się regularnie wszystkie aktualne wakaty. Proszę pamiętać, że w przypadku ofert bez języka w 95% przypadków decyduje kolejność zgłoszen. Pozdrawiam Monika Kowacz
    ewelina06

05.08.2018 15:38

Mieszkam 300 km od siedziby firmy impactJob, czy musze sie stawic osobiscie na podpisanie umowy ? I jak to ogólnie wygląda
    Nowa97

07.08.2018 14:37

Hej . Niestety nie udało mi się wysłać email . Sprawdź czy dobrze napisalas????
    Monika

07.08.2018 14:59

Literówka ... [email protected]
    Maniowki

11.03.2018 10:07

Swietna firma, zawsze pomagają, niezależnie od pory dnia. Wyjeżdzam regularnie na magazyny z nimi, zawsze mozna na nich liczyć.
    Luzak

05.08.2018 21:06

A jak z niemieckim????
    Anna

31.07.2018 21:50

Cześć. Wysłałam do nich CV parę dni temu. Oddzwonili i mogłam porozmawiać o tym co tam mają w ofercie. Jak dla mnie spoko. Planuje wyjeżdżać w polowie sierpnia i raczej zdecyduje się nich.
    milena

05.08.2018 16:02

ja usłyszałam dokładnie to samo, a tu się okazuje, że prowadzą dwie rekrutacje, gdzie język i auto nie są wymagane....dziwne

05.08.2018 20:31

Tak, jak pisałam wcześniej; posiadamy oferty, gdzie znajomość języka niemieckiego i własny samochód na wyjazd nie są wymagane. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob