• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Jaworski Wald

03.04.2019 17:33

Od czego zalezy czy impakt płaci albo nieplaci za mieszkanie? Widzialem kilka ofert i raz jest taka raz tak. Stawki co podaja sa w miare ale mnie to mieszkanie zastanawia
elektryk

03.04.2019 15:41

pojechalem jako elektryk, niemal z dnia na dzień mi znaleźli pracę, cały czas pod telefonem. Stawki się zgadzają, więc naprawde nie mam na co narzekać. Agencja jest OK
zadowolona

03.04.2019 11:06

Czytam komentarze i nie mogę uwierzyć, że żyjąc w XXIw. niektórzy ludzie potrafią się zachowywać jakby nadal trwało średniowiecze! ImpactJob to firma bardzo dobrze zorganizowana i uczciwa. Zespół kompetentny, zawsze pod telefonem, pomogą, doradzą, wyjaśnią wątpliwości i z każdej trudnej sytuacji znajdą wyjście. Warunki pracy są przedstawiane jasno i zrozumiale od samego początku, począwszy od kontaktu telefonicznego, aż po umowę KIEROWANIA do pracy, na której są jasno zaznaczone - z tego wszystkiego wystarczy posiadać umiejętności czytania ze zrozumieniem. DO WSZYSTKICH ROZŻALONYCH: trzeba pamiętać, że to agencja POŚREDNICTWA pracy, więc działa na określonych zasadach: nie zatrudnia, nie wypłaca wynagrodzeń i nie zapewnia zakwaterowania -> należy to do obowiązków PRACODAWCY czyli strony niemieckiej, z którą podpisuje się umowę o pracę. Odnosze wrażenie, że największe pretensje mają osoby, które nie mają zielonego pojęcia z czym mają do czynienia i nie znają różnic między pośrednictwem, a innymi formami agencji. Ja osobiście sprawdziłam i szczerze polecam! wyjadę z nimi jeszcze nie raz!
edi

01.04.2019 16:23

Witam. Czy w najbliższym czasie będą oferty dla kobiet bez samochodu i bez języka?
Lampa

02.04.2019 21:09

też dzwonię i pytam ale panie mi mówią, że trudno przewidzieć kiedy klient będzie miał zapotrzebowanie. Trzeba dzwonić dalej i czekać

01.04.2019 17:29

02.04.2019 08:56

(usunięte przez administratora) jak chcesz popłynąć na kasie to idz do pracy i dopłacaj
Panna

01.04.2019 14:30

Witam dostałam propozycje pracy przez ta firmę pod berlinem. Zaproponowali mi 9,27€ brutto na godzinę ... a nie powinna być 9,49€ brutto bo taka jest aktualnie najniższa stawka przez agencje w Niemczech ? Jak warunki w mieszkaniu ?
Iza 2

29.03.2019 21:16

Do „Iza” czemu twoje takie same wpisy sa na profilach 3 różnych firm? Nick godzina dodania i tresc ta sama. Brawo ty napewno nikt si nie kapnie ze to fejk
Darek

29.03.2019 18:02

A jak jest u nich z ofertami z angielskim?
Zwickau

28.03.2019 05:56

Firma sama w sobie jest ok ale zastanawia mnie coś innego, a mianowicie: czytam rozne opinie i dziwi mnie bardzo ze w dzisiejszych czasach kazdy moze szkalowac kazdego i nikt nie moze z tym nic zrobic. Bardzo przykre. Elektryk- praca w Zwickau za pośrednictwem osobistym pani Kowacz, chyba byłem jednym z pierwszych. Polecam
John

28.03.2019 22:14

W jakim sensie jednym z pierwszych? W zwickau elektryków nie mają?????????
Inzynier

27.03.2019 23:41

Witam, interesuje mnie praca przy nadzorze budowlanym. Czy są takie oferty u firmy ImpactJob?
Ulek

24.03.2019 17:57

Cześć szukam kogoś chętnego na wyjazd do pracy w niemczech może być z Impactjob ale niekoniecznie. Niestety nie mam samochodu i to jest moj najwiekszy problem. Myslalam o wyjezdzie samej ale mysle ze razniej wyjechac z kims dlatego prosze o jakis namiar a odezwe sie. Pozdrawiam
Ulek

24.03.2019 20:19

[email protected]
Sandra

27.03.2019 12:14

Witaj, też planuje wyjazd. Odezwij się na maila (usunięte przez administratora)

26.03.2019 17:00

Czy w tym roku jest prowadzony nabor na opony do Ludwigsburg?
S128

25.03.2019 23:33

Czy są jeszcze jakieś miejsca pracy na magazynie z odzieżą?

Oferty pracy - ImpactJob

ELEKTRYK BUDOWLANY - HAMBURG (m/k/n)

Hamburg

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

PRACOWNIK BUDOWLANY – PRACE MURARSKIE I SUCHA ZABUDOWA - BERLIN (m/k/n)

Berlin

LAMINIARZ/PRACOWNIK PRODUKCJI (m/k/n)

Döbeln

KOORDYNATOR NA MAGAZYNIE Z CZĘŚCIAMI SAMOCHODOWYMI (m/k/n)

Halberstadt

Edyta1

01.03.2019 15:02

Czy w najbliższym czasie planowane są nowe projekty dla kobiet bez znajomości języka niemieckiego i samochodu?
Janusz

25.03.2019 07:39

Napisz skąd jesteś, bo też planuję wyjazd to może akurat się zabierzemy moim autem. Janusz (usunięte przez administratora)
Zainteresowana

25.03.2019 12:04

witam. Czy sa jeszcze wolne miejsca. ? Pozdrawiam
Pikus

20.03.2019 23:35

Firma nie jest godna polecenia,(usunięte przez administratora) żądają zwrotu tzw kary umownej.
Wachter

21.03.2019 22:52

Ja już wyjeżdżałem 3 razy z Impactem i za każdym razem nie było problemu. Raz musiałem przedłużyć wyjazd z powodu choroby, ale poinformowałem rekrutera ((usunięte przez administratora)) i nie było żadnego problemu. Jeśli masz jakieś wątpliwości, to czemu po prostu nie zapytasz?
Polecam

24.03.2019 20:56

Umowa to umowa. Należy ją przeczytać, zanim podpiszesz.
Kas Sols

23.03.2019 20:45

Sa na poziomie
Mariusz P.

22.03.2019 12:05

Bardzo polecam firmę, warunki pracy i zakwaterowania takie jak przedstawione telefonicznie, opieka koordynatora z niemieckiej firmy, dostepnosc rekrutera z agencji impact - super!! Polecam kazdemu kto chce podjac prace za granica i miec normalna prace!!!!
Iza

22.03.2019 11:59

warunki zatrudnienia na miejscu daleko od normalnych, mieszkanie tragedia, nie polecam
Iza

21.03.2019 09:29

Nie polecam

21.03.2019 15:41

jakieś szczegóły, czego nie polecasz?
Wachter

21.03.2019 22:49

Czy możesz coś bardziej szczegółowego napisać, czego nie polecasz w firmie, bo strasznie ogólnikowo poleciałaś siostro:)
Karolina

21.03.2019 22:19

Polecam wszystkim firmę ! Obecnie pracuje w Peine ,praca lekka i przyjemna . Agencja mimo ze już pracuje drugi tydzień dalej odbiera od nas telefony ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

21.03.2019 22:12

A ja tam nie narzekam
????

20.03.2019 16:12

????
Jan

19.03.2019 19:49

Warunki zgodne z opisem. Praca ok, mieszkanie jest w miare chociaz mieszkalem w lepszym ale jest do przezycia. Nie oszukuja nie pobieraja oplat. Ja nie zaluje
Zainteresowanaa

19.02.2019 20:31

Może się ktoś podzielić Opinią na temat pracy na komisjonowaniu odzieży. Które miejscowości polecacie?
Karolina

16.03.2019 23:39

Sama jestem ciekawa. 19.03 zaczynamy pracę i zobaczymy jak to będzie.
Ciekawy

19.03.2019 15:40

Czy podstawowy Niemiecki a dobry angielski wystarczy??
Akofo

18.03.2019 22:32

Polecam firme!!!!
Sarah89

17.03.2019 19:14

Wydaje mi się że to jest chyba najbardziej rzetelna i odpowiedzialna agencja na jaką wpadłam na przestrzeni 2 lat wyjazdów do Niemiec. Cenie ich sobie i polecam innym wyjazdowicza .

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

John

14.03.2019 21:49

Witam. Dostalem propozycje wyjazdu do Nürmberg. Czy pracowal ktos tam juz i chcialby podzielic sie opinia na ten temat? Jak warunki mieszkaniowe, wspollokatorzy, zarobki i inni pracownicy?
Miki

16.03.2019 23:30

Podziel sie opinią na temat tej pracy jak będziesz na miejscu.
Remi

14.03.2019 13:55

Warunki wynagrodzenia są takie po przyjeździe na miejsce o jakich mówią. Mieszkania różnie, raz jak byłem pokój był na wypasie a potem już niższy standard , ale dalej ok. Robiłem na magazynach, potem produkcja. Ja ich polecam tym co szukają pracy w Niemczech
Oliwa

14.03.2019 11:01

Polecam agencję i dziękuję za pomoc w znalezieniu pracy.
Women

12.03.2019 20:38

Czy każde ogłoszenie o pracę, z wymogiem własnego auta, jest faktycznie obowiązkowym wymogiem? Czy zapewniają auta służbowe ?
Tomasz552

13.03.2019 13:21

Zapewniają samochód firmowy i kartę paliwową, głownie Renault Clio z tego co się orientuje, tylko trzeba uwazac w razie szkody bo są problemy pózniej z ubezpieczycielem, trzeba jeździć ostrożnie.

14.03.2019 07:21

Jako pośrednik nie zapewniamy samochodów służbowych.
Andrzej

05.03.2019 18:55

Witam, czy pracuje ktoś w Worms w Boshu i może napisac coś o pracy i warunkach itd? Z góry dziękuję.
Andrzej

06.03.2019 11:44

A w jakich godzinach są dniówki i nocki?
zainteresowany

12.03.2019 14:46

Po odliczeniu mieszkania ile idzie zarobić oraz na jaki czasu jest zatrudnienie ? .Praca w worms
Suzi

09.03.2019 18:11

Dostałam ofertę pracy, ale jak to jest z tą karą w wysokości 1000 zł? Dowiedziałam się że znajomi pracowali i dali wypowiedzenie, łączny czas pracy to 2 tyg i zostało im odciągnięte po 250e na osobę czyli 500. Więc jak to jest???
Suzi

10.03.2019 18:14

To agencja ci wypłaca Anię pracodawca bezpośrednio. I nie mów że ściemniał, bo ja tylko sprawdzam informacje!!!! A taka dostałam od kogoś kto pracował!!!!

10.03.2019 23:21

Witam, agencja ImpactJob jest pośrednikiem a nie pracodawcą, więc nie wypłaca wynagrodzeń. Pozdrawiam Monika Kowacz
Laura R.

07.03.2019 16:33

Jedna z najlepszych agencji tego typu w Polsce. Jasne warunki pracy i po przyjeździe na miejscu też jest tak jak miało być. Kontakt z rekruterem jest zawsze. Polecam impactjob
wiki1234

07.03.2019 20:07

Witam ;)czy mogłabym sie z Panią w jakiś sposob skontaktować? Chciałabym zapytać o pare rzeczy związanych z pracą :)
Ryszard33

07.03.2019 17:02

Firma w porządku. Pracowałem na stanowisku spawacza we Frankfurcie. Kasa się co miesiąc zgadzała, mieszkanie uszlo. Musiałem zjechać przez sprawy rodzinne ale w maju planuje powrót. Auf wiedersehen !
Robert

07.03.2019 06:36

Najbardziej profesjonalna firma, z jaką przyszło mi do tej pory pracować. W skrócie: Szybki proces rekrutacji Warunki pokywają się z tymi w Niemczech Świetna obsługa ze strony rekrutera W razie wiekszych problemów pomoc ze strony właścicielki firmy Sprawdzony niemiecki pracodawca. Polecam skorzystać z usług firmy. Pozdrawiam Robert
Wiola

05.03.2019 21:33

Kiedyś wyjechałam za pośrednictwem firmy ,obecnie nie planuje zmieniać agencji . Wracam do Was Imact już w wakacje !
EM

07.02.2019 22:39

Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę , wszystko sprawie ,jasno przekazywane informacje . Pracuje w Regensburgu już tydzień czasu , nie ma żadnym problemów na zakładzie pracy, mieszkania względne . Na miejscu są różne ancymony, najgorsi to ci którzy nigdy nigdzie nie pracowali lub wyjechali pierwszy raz za granice . Zachowują się jakby przyjechali na wymianę studencką i oczekują chyba żeby pracodawca im jeszcze śniadania robił ,w innym przypadku wydzwaniają do pośrednika (w tym przypadku Impactu) z pretensjami. Reasumując słuchając tych marud na zakwaterowaniu coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze praca pośrednika jednak jest niewdzięczna . Kto jest mądry to będzie wiedział o czym pisze . Pozdrowienia dla Pani A.

28.02.2019 17:36

Witam, tak, klient wymaga komunikatywnej znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiam, Monika Kowacz
EM

05.03.2019 21:29

Niestety w tej ofercie tak
Para

05.03.2019 11:53

Czy będą w tym miesiącu wyjazdy dla par/ bez języka? Na magazyn.
Magdalena Nosmalikme

02.03.2019 12:56

Bardzo polecam firme i dziekuję za pomoc i zaangażowanie w rozwiązywanie problemów. Obsluga na bardzo wysokim poziomie i bardzo życzliwe podejście. Polecam wszystkim wyjazd z firmą ImpactJob
Kamil

22.02.2019 11:36

Wyjechałem za granicę do Niemiec przez firmę ImpactJob i przez pierwsze cztery dni mieszkałem w brudnym, obleśnym zakwaterowaniu. W pracy dziennie musiałem wyłożyć na palety około 2 tysięcy kist ze śrubami i innym sprzętem. Wyłożyć je po numerach. Dokładnie wyglądało to w ten sposób, że musiałem: podnieść taką kistę, schylić się z nią i równiutko ułożyć na palecie oraz obkręcić tak, aby była widoczna pieczątka. Robiłem około dwóch, może nawet do kilku tysięcy takich kist dziennie, czyli można by powiedzieć "przysiadów" z ciężarem przypuszczalnie 5-12kg. Mało tego. Wytrzymałem tak pracując około 8 dni. Łącznie z niedzielą niepracującą, ostatnim dniem, w którym już nie miałem siły pracować takim systemem oraz pierwszym dniem, w którym się zakwaterowałem, byłem w Niemczech 11 dni. Za 8 przepracowanych okropnie ciężko dni otrzymałem później 219 euro. Na samo paliwo żeby dojechać do Niemiec oraz bilet powrotny, busem, wydałem 445zł, wyżywienie tam to jakieś 8-10 euro dziennie, czyli około 430zł, plus takie rzeczy jak podróżna torba, czy buty zimowe w moim przypadku to znów wydatek około 400zł. (usunięte przez administratora) Kiedy otrzymałem wynagrodzenie, w wysokości 219 euro, powiedzieli, żebym również kontaktował się z pracodawcą w Niemczech, do którego mnie przekierowali.(usunięte przez administratora) W pierwszy dzień praca trwała 6h, w resztę dni 8h, poza sobotą, w którą wypuścili nas godzinę wcześniej. Wychodzi 61 godzin. (usunięte przez administratora)
Obserwator

22.02.2019 15:04

Czemu podpisałeś umowę skoro stawka jak twierdzisz była inna niż się umawiałeś? Zarobiłeś 610 euro brutto więc netto to ok 450 euro przy założeniu że nie dostałeś 6 klasy podatkowej. Napisz jaki był koszt zakwaterowania to będzie można ocenić czy firma cię nie oszukała lub poprostu poproś o pasek od wypłaty a tam powinno być wszystko opisane.

22.02.2019 20:08

Witam Panie Kamilu, pracował Pan 7 a nie 9 dni. Dodatkowo w ostatnim dniu w ogóle nie pojawił się Pan w pracy ze względu na ból pleców. Po Pana 20 smsach z wczoraj, sprawa została natychmiast zgłoszona do Pana PRACODAWCY ( ImpactJob jest pośrednikiem) a w dniu dziejszym kontaktowała się z Panem koordynatorka. Otrzymał Pan informację, że Pana rozliczenie jest sprawdzane i w razie jakichkolwiek nieścisłości zostanie wykonana korekta. Drogą mailową otrzymał Pan również rozliczenie. Niestety mimo szybkiej reakcji z naszej strony, dalej zasypuje nas Pan smsami, twierdząc, że nie reagujemy. W razie wątpliwości zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob