• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

13.11.2020 17:43

@Krystian Karolina a jeżeli chodzi o zakwaterowanie to ilu osobowe kwatery? I czy jest podział na damskie/męskie ?

16.11.2020 06:48

Hej. Jeśli chodzi o nasze zakwaterowanie to mogę porównać to z pokojem w 4* hotelu bardzo czyste, ładne, zadbane. Jako że my jesteśmy para to mamy pokój dwuosobowy ale przyjechała też w tym czasie co my dziewczyna z innej strony kraju i ma pokój jednoosobowy o takich samych warunkach.. Nie ma na co narzekać, jedyny minus to brak pralki ale można Sobie z tym poradzić jak się ruszy głową

15.11.2020 15:46

Zdecydowanie firma warta polecenia. Rzadko sie zdarza, zeby posrednik tak dbal o „swoich”, bo wiekszosc po wyslaniu ma w nosie co sie z ludzmi dzieje. Tu zawsze jest reakcja, nawet w weekendy, co dla mnie ma ogromne znaczenie. Bardzo polecam.
Maciek i Malwina

15.11.2020 15:09

Super jest to ze maja bardzo duzo ofert i jak cos sie wydarzy to od razu moga zaproponowac cos nowego. Nam sie skonczyl projekt i w ciagu dnia bylismy juz na innej kwaterze i w innej pracy. To dla nas bardzo wazne bo nie chcielismy wracac do Polski. Swietna obsluga. Polecamy!

12.11.2020 16:00

Jak najbardziej polecamy firmę impact job! Oraz serdeczne pozdrowienia dla miłej Pani Anety która pomogła nam załatwić pracę szybko i sprawnie bez zadnych problemów :) Wszystko jest tak jak było mówione - mamy dużo godzin, fajna i lekka pracę z dodatkami $ za wyrobienie normy oraz premią za przepracowane dni. Zakwaterowanie MEGA świetne do pracy blisko no i stały kontakt z drugą Panią z impactu (przepraszam zapomniałem imienia :( ale również serdecznie pozdrawiamy :)) Jestesmy bardzo zadowoleni i każdemu polecamy współprace z tą firmą. Jeśli chcesz pracować i jechać do pracy a nie na wakacje to tylko Impact job.

12.11.2020 17:17

Panią Arlete* (autokorekta zmieniła imię wrr..). Gorąco pozdrawiamy obie Panie :)

10.10.2020 16:43

Czy jest tu ktoś kto mieszka w Worms i pracuje w netto lub bosch? Jeśli tak proszę dać kontakt do siebie w odpowiedzi. Pozdrawiam
Hdbs

04.11.2020 20:26

Rucia

11.11.2020 10:10

Możesz wyrazić jakas opinie o pracy bo wybieram się tam
Galax345

04.11.2020 11:10

Reagują od razu na wszystkie zgłoszenia, nawet podczas weekendu jak zadzwoniłem bo nie moglem znaleźć właściciela, który mógł otworzyć. Po kilkunastu minutach już mogłem wejść. Facetowi się przyspalo, zdarza się ale dzieki pomocy nie bimbałem tam solo. Dlatego szacun i dziękuję. Praca jest normalna.
Araniaexumai

03.11.2020 11:19

Praca w Fuldzie 3 miesiące sierpien do październik, oceniam na plus. Brygadzista lekko zakręcony ale ogólnie dobry chłop. Praca ta samo ok. Zjechalem z rodzinnych powodów ale w 2021 chce wrócic. Kontakt z ta agencja przez caly czas na bieżąco. Pzdr
Jolanta

03.11.2020 10:26

Dzwoniłam na numer główny. Konsultantka bardzo miła i rzeczowa. Warunki pracy podane jak na tacy. Z końcem tego miesiac bede chciała podjąć prace. Trzymajcie kciuki
Karola

26.10.2020 17:28

Ktoś byl na magazynie z lampami ? Jakies opinie o pracy?
Lolka

31.10.2020 13:32

Praca jak praca, ani ciezka ani lekka. Mieszkania ok
Pawelos

31.10.2020 13:23

Najwiekszego plusa daje za to ze cokolwiekby sie nie dzialo to od razu reaguja. Nawet w weekend. Przyjechalem na mieszkanie ktorego adres dostalem od niemieckiej firmy i okazalo sie ze nie ma dla mnie miejsca. Niemiecka firma oczywiscie nie odbierala telefonow a impact od razu zareagowal i oplacili mi nocleg w innym hotelu na swoj koszt. A wcale nie musieli bo w sumie tylko posrednicza. Dla mnie to jest najlepszym dowodem na profesjonalizm firmy. Dziekuje i polecam
Młody

24.10.2020 18:35

Czy pracował ktoś z Was na magazynie z książkami w Bad Hersfeld? Warto wyjechać? Jak zakwaterowanie? Pozdrawiam!
Martyna Nowak

12.10.2020 10:13

Dzień dobry. Mam 3 pytania do osób, które są lub były na wyjazdach z ImpactJob. 1. Czy ImpactJob wypłaca wynagrodzenie na konto walutowe? 2. Jaka jest średnio opłata za wynajęcie kwatery i czy można liczyć na ludzkie warunki na miejscu? 3. Czy w trakcie umowy można przyjechać na 2-3 dni do Polski? Napiszcie też wasze odczucia w kwestii organizacji. Pozdrawiam.
Pryszn

12.10.2020 20:22

Impact nie jest pracodawca a posrednikiem wiec nie oni kase wyplacaja. Przeciez o kosztach mieszkania sie dowiesz w rozmowie z firma A zjazdy to zalezy od urlopu i czy sie z majatrem np dogadasz Ale zadzwon do firmy i sie wypytaj
Nowy

13.10.2020 23:08

Impactjob to pośrednictwo pracy nie Agencja. Oni Cię wysyłaja do agencji i z nimi podpisujesz umowę. Wszystkie warunki zależą id agencji na jaką trafisz
Ewel

05.10.2020 17:09

Jak wygląda sprawa w kwestii urlopu w pierwszych 6 miesiacach zatrudnienia ? Mozna liczyc na jakies kilka dni urlopu czy raczej nie ?
Jurek

08.10.2020 21:44

Masz umowe o prace i to ona i reguluje. W Polsce jest podobnie + staz pracy. Czemu rekrutera nie zapytasz w rozmowie ?

Oferty pracy - ImpactJob

ELEKTRYK BUDOWLANY - HAMBURG (m/k/n)

Hamburg

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

PRACOWNIK BUDOWLANY – PRACE MURARSKIE I SUCHA ZABUDOWA - BERLIN (m/k/n)

Berlin

LAMINIARZ/PRACOWNIK PRODUKCJI (m/k/n)

Döbeln

OPERATOR MASZYN PRODUKCYJNYCH (m/k/n)

Heidelberg

Marzena

09.08.2020 19:58

Pracowałam na soczewkach oferta byla bez znajomości języka na miejscu okazuje sie, ze niemcy wymagają znajomości jezyka niemieckiego dodatkowo firma przeprowadza jakies testy w języku niemieckim bez zdania nie mozna pracować w firmie oczywiści nie zostalam o tym wcześniej poinformowania
Jolka

29.09.2020 16:14

Jaki znowu egzamin. Zwykle szkolenie BHP. Praca jest banalnie prosta a pozatym na zakladzie jest tylu polakow, ze niemiecki sie sie rzadko slyszy :)
Justyna

01.10.2020 20:13

Jade na niedziele na te soczewki. Co trzeba zabrac na kwatere? Ktos podpowie? Impact pytal o rozmiar butow i mowili ze niemiecka firma zapewnia. To prawda? Rozne mam doswiadczenia z agencjami a z ta jeszcze nie jechalam. Ogolnie do osob ktore tam sa to polecacie? Ja rozmawialam z jedna z pan ktora tam pracuje bo impact mi to zalatwil ale wole sie jeszcze upewnic zeby sie nie rozczarowac na miejscu jak z ostatnia agncja
Czarny

02.09.2020 10:26

Dzień dobry, chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa był na projekcie pracy z soczewkami w Hunfeld. Jak wygląda praca/płaca i zakwaterowanie? Wraz z narzeczoną mamy zamiar się tam wybrać, ale wolę posłuchać innych :) Pozdrawiam

01.10.2020 12:37

Witam Państwa, w związku z bezzasadnymi zarzutami przekazuję fragment wiadomości, którą każdy z Państwa otrzymał przed wyjazdem do pracy: "Zgodnie z ustaleniami, osoby posiadające samochód proszone są o zabranie ze sobą osób niezmotoryzowanych. Koszty paliwa będą rozliczali Państwo między sobą.". Z naszej strony nigdy nie padło zapewnienie o busie pracowniczym, balkonie w pokoju, czy internecie. Każdy z Państwa otrzymał od nas drogą mailową dokładne informacje dotyczące wyjazdu, potwierdzaliśmy również wszystko telefonicznie. Faktycznie 2 osoby z pierwszej tury zjechały tego samego dnia, już po podpisaniu umowy o pracę, podając jako jeden z argumentów brak balkonu. Rozmawiałam z tymi osobami osobiście, jak również wypowiadałam się w tym temacie. Pozostałe osoby nie zgłaszały zastrzeżeń, a z większością z Państwa jesteśmy w stałym kontakcie. Na projekcie pracuje obecnie około 30 osób i większość postanowiła przedłużyć okres zatrudnienia. W zeszłym tygodniu osobiście pomogłam w załatwieniu zaliczek. W związku z powyższym pozwolę sobie nie zgodzić się z Pani uwagami ;) W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz
ola

01.10.2020 19:35

możesz napisać więcej szczegółów kak ta praca wygląda dokładnie, jakie warunki w pracy i na hotelu, czy dużo jest sprzecznych rzeczy teraz po przyjeździe na miejsce a obiecali wszystko
jarek

01.10.2020 13:37

Czy jest cos dla spawacza tig bez niemieckiego?

01.10.2020 16:43

Dzień dobry, mamy ofertę dla spawacza WIG w miejscowości Saterland. Język niemiecki nie jest wymagany. W razie zainteresowania zapraszam do bezpośredniego kontaktu z naszym biurem. Numer kontaktowy: + 48 602 434 664 Pozdrawiam, Monika Kowacz
Jordan

01.10.2020 09:25

Pozytyw, bo praca i warunki na miejscu takie jak byly mówione.

01.10.2020 11:04

Dokladnie
Łos

29.09.2020 15:38

Wysyłasz cv, szybki kontakt, szybkie załatwienie formalności. Polecam!
Ula

26.09.2020 18:08

Witam. Czy jest możliwość podjęcia pracy bez samochodu ewentualnie płacić komuś za wspólne dojazdy do pracy np 100 euro miesięcznie. Bardzo mi zależy. Dzisiaj dowiedziałam się że klient odwołał wczoraj wakat w agencji z której miałam jechać dziś do pracy w Holandii i gdybym nie zadzwoniła sama do przewoźnika czy jest wszystko ok to nie dowiedziałabym się że nie ma mnie nawet na liście i czekałabym nieświadoma do 19 na busa. Takie uroki wyjazdu do pracy z agencjii, ja straciłam tylko pieniądze.

27.09.2020 20:33

Dzień dobry, tak, oczywiście. Samochód nie zawsze jest konieczny. Jeżeli interersuje Panią praca w Niemczech to zapraszam do kontaktu z naszym biurem. Nie prowadzimy rekrutacji do Holandii. Pozdrawiam Monika Kowacz
Pawel W

24.09.2020 22:03

Raz wyjechalem z firma co mi obiecala 1600 euro netto. Po pierwszym miesiacu niezobaczylem kasy ani nie uslyszalem nikogo z firmy... W impact tak nie ma stawki zawsze czarno na bialym brutto godzinowka jak w umowie de info o zeitkoncie koszcie kwatery. Tak to powinno wygladac bo potem nie ma zaskoczenia i niesmaku. Firma bardzo rzetelna. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Krzys

24.09.2020 13:35

Bardzo dobra agencja. Pilnują szczegółów, w skierowaniu wszystkie informacje. Rekruterka dostępna też w weekend. Polecam
Franciszek

22.09.2020 18:14

Witam, zostałem poproszony o napisanie warunków pracy oraz zakwaterowanie w miejscowości Worms w pracy przy elektronarzędziach. Panie koordynatorki w firmie PL jak i DE bardzo miłe i pomocne. Sama praca polega na pakowaniu narzędzi Boscha, oraz pudełkowaniu ich - bardzo prosta i nie potrzeba znać języka niemieckiego. Atmosfera pracy z innymi polakami bardzo sympatyczna i widoczna. Zakwaterowanie bardzo czyste, skromne i fajne. Jest prąd, internet, woda to najważniejsze ;)
Becwał

16.09.2020 12:19

Jak wyglada sytuacja na komisjonerce wiertarek,pil itp rzeczy dzieki,pozdrawiam.
Czaszy

22.09.2020 17:04

Robota luzna, z mieszkaniami slabiej ale jak sie ladnie usmiechniesz to pomoga :) a tak serio to co nie zglosisz od razu zalatwia. Dziwne te opinie ze niby oni placa i stawki wymyslaja.. ja 10 razy mialem oferte przedstawiana umowe kierowania podpisalem i dopiero pojechalem. Nikt mnie nie zmuszal i nie zaluje!! swietna agencja!
Janko

20.09.2020 12:01

Wielki plus za kontakt, w końcu jakaś agencja wykazuje zainteresowanie człowiekiem a nie zostawia go na pastwe losu +++++++++++
aton

12.09.2020 08:25

Jak najdalej od tej firmy, nie dość że zaniżone stawki 10 brutto to jeszcze chcieli mnie skasować za mieszkanie dziennie 20 euro czyli 600 euro za miesiąc i to jeszcze w pokoju 3 osobowym. Ludzie nie dajcie się wciągać w takie cyrki, mieszkanie kawalerka w Niemczech kosztuje 300 - 400 euro a tu taki cyrk 600 euro za pokój kilkuosobowy haha szok.
aton

13.09.2020 22:42

ile i zapłacili za dobrą opinie ? a może premia do pensji za bronienie firmy pracowniku rekrutacyjny ?
Beti

20.09.2020 11:58

Każdy sądzi wg siebie trolliku:)))))) Ależ ci ta konkurencja w gardle siedzi:)))))
Natka

31.08.2020 20:12

We Florstadt jest nas obecnie okolo 30 osob z impact i bzdura jest ze trzeba znac niemiecki. Jestem tu od polowy lutego i za mojej kadencji do teraz firma odmeldowala 4 osoby i powodem nie byl brak jezyka. Praca sama w sobie jest banalnie prosta. Sama firma aktiv naprawde w porzadku, nigdy nie spoznili sie z wyplata. Posrednik impact tez na plus bo o co nie zapytasz to zawsze pomoga. Ja polecam i impact i sama prace
Juzka

05.09.2020 16:13

Ile zarabiacie?

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Marylka

04.09.2020 08:45

Ja jestem na kawie przez agencje juz tydzien i wszystko jest w porzadku. Zakwaterowanie, praca, ludzie, warunki jak najbardziej normalne na kwaterze, praca przy pakowaniu kawy, przy linii, albo maszynie do pudełek.
Blackqueen

04.09.2020 09:13

A jaka lokalizacja? W jakim mieście pracujecie, a w jakim mieszkacie?
Weronika

04.09.2020 10:49

Hej :) Mamy te ofertę do przyjacia do dzisiaj. Mogłabym prosić o kontakt? Veronika Ślusarska - Kołobrzeg (fb). Byłabym bardzo wdzięczna ❤️
kandydat 15

28.08.2020 21:08

Może ktoś coś powiedzieć o pracy jako PRACOWNIK PRODUKCJI W BRANŻY AUTOMOTIVE Michelau. Wrunki, zakwaterowanie jak daleko, znajomość języka i ogólnie jak jest?
Katri

22.08.2020 09:02

Czy ktoś z Was był na projekcie w Eschwege? Podobała się wam tam praca? Jak z zakwaterowaniem?
Radek Gie

19.08.2020 16:33

Od 2 lat jezdze z nimi. Zawsze wszystko na najwyzszym poziomie. Szczerze polecam
Ewa

11.08.2020 13:11

Mam pytanie czy żeby załatwić formalnosci trzeba stawic sie osobiscie w agencji czy umowe da sie podpisac mailowo /poczta? Mam do nich 500km i trochę średnio mi pasuje jechać na drugi koniec Polski ...

11.08.2020 13:47

Dzień dobry, nie ma konieczności przyjazdu do biura. Wszelkie formalności możemy załatwić zdalnie. W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam Monika Kowacz
tones

18.08.2020 16:02

macie cos dla par?
Karola

15.08.2020 14:28

Byl ktoś na komisjonowaniu chleba w Lipsku ? Jak tam jest ?
Lolek

18.08.2020 10:01

Tylko faceci. Ciezka robota ale kasa spoko bo same nocki i sa niedziele
Edek

07.08.2020 22:17

Trzeba zakładać niemieckie konto czy wyplate przelewaja na polskie walutowe ?
Joh

10.08.2020 22:31

Walutowe ok sam mam

11.08.2020 13:48

Dzień dobry, wynagrodzenie może być wypłacane na konto walutowe. Pozdrawiam Monika Kowacz

11.08.2020 13:12

Były po rqcownik

11.08.2020 13:35

Zgadzam so. Z tym, kiedyś dodalem komentarz i znikł. Same dobre sa
Dkmz

11.08.2020 11:05

Cześć czy jedzie jakaś para do hunfeld Wlasnym samochodem i czy jest możliwość dojeżdżania z wami oczywiście odpłatnie Pozdrawiam
Joh

10.08.2020 22:30

Robota ogarnieta na 100 ????
Norbik

05.08.2020 22:03

Polecam

08.08.2020 14:51

ja też :) Pozytywka
Ddd

07.08.2020 21:08

Witam. Jak wyglada cenowo. Zakwaterowanie ?

08.08.2020 01:13

Cenowo jest tak, że zależy w jakim sklepie kupujesz produkty. Różne sklepy mają różne ceny. Na przykład w jednym sklepie jest drożej ale jak spojrzysz na etykietę to okazuje się, iż podsumowanie poszczególnych wartości odżywczych jest tak bogata, że lepiej jest wybrać produkt droższy. Niestety w życiu trzeba wgłębić się w wielowarstwowość. A zakwaterowanie, nie wiem o co chodzi. Koleżanka/Kolega pyta czy jest? Chyba Pani Monisia napisała czy jest czy nie w ofercie pracy? Koleżanka/ Kolega nie doczytał?
Eliza

21.06.2020 20:51

Witam wraz z chłopakiem szukamy pracy tymczasowej na okres lipiec-wrzesień. Czy macie Państwo jakieś oferty pracy na magazyny?

01.07.2020 14:51

Dzień dobry, zapraszam do bezpośredniego kontaktu z naszą firmą. Posiadamy oferty dla par, również na okres wakacyjny. Chciałam jednak sprostować, firma ImpactJob jest agencją pośrednictwa pracy, a nie agencją pracy tymczasowej. Oznacza to, że nie jesteśmy pracodawcą tylko pośrednikiem i kierujemy do pracy u pracodawców zagranicznych. Pozdrawiam Monika Kowacz

02.08.2020 12:17

a ja chciałem sprostować sprostowanie Pani Monisi, mianowicie Impact Job jest najbardziej zajebistą agencją w galaktyce, tej i sąsiednich. Serio. Pani Monisia nie ma poczucia humoru ale Wam robote ogarnie.
Brzechwa

25.07.2020 11:50

Witam, pracował ktoś na pakowaniu chusteczek nawilżanych w Frankfurcie?

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob