UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba

Adres: ul. Pionierów Żuław 40 lok. 2, 83-020 Cedry Wielkie

NIP: 6040033888 REGON: 220578415

UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba
2 23 25 5 1

Opinie o UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba

Filtruj opinie po kryteriach:

kiblowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Znów BRAK papieru w kiblu a jest dopiero 8:00

Pomocna?
Tak2Nie
Zuzanna
 Opinia

Czy jeżeli firma nie prowadzi w danym momencie rekrutacji, to - mimo wszystko - stwarza możliwość wysłania swojej aplikacji do UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba? Można aplikować bez konkretnego ogłoszenia? Obecnie firma nie prowadzi żadnych rekrutacji, ale może wiecie, czy rozpatruje ona zgłoszenia wysłane spontanicznie bez procesu rekrutacyjnego? Czy ktoś z Was brał w Taki sposób udział w kwalifikacji do tej firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
P.P
 Opinia

Ostatnio się pozmieniało moim zdaniem na plus... No i pensja poszła w górę :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zz
 Opinia
@P.P 26.11.2018 08:35

Ja się właśnie dowiedziałem że zarabiam 100 na h... przynajmniej jeśli chodzi o odliczenia godzin z pensji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@P.P 26.11.2018 08:35

Jakie konkretnie zaszły zmiany w UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba? Czy dokonały się one w warunkach zatrudnienia przez firmę? A może atmosfera w firmie uległa poprawie? Zachęcam Ciebie do rozwinięcia Twojego wpisu i podzielenia się z obecnymi na forum informacją, jak wygląda aktualna sytuacja pracownika UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P.P

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja
@Zuzanna 12.01.2019 16:57

Ostatnio zdobyli dyplom Państwowej Inspekcji Pracy za polepszenie warunków więc jest na pewno lepiej. Doszło sporo nowych osób i jest nowa kierowniczka która wszyscy lubią

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Jeśli ktoś nie potrafi docenić, że pracuje w bardzo dobrej firmie to faktycznie powinien zmienić pracę!!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xd
 Opinia
@Pracownik 02.03.2018 18:53

W bardzo dobrej firmie heh

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ll
 Opinia
@Pracownik 02.03.2018 18:53

Jeszce nie widziałeś dobrej firmy. UEGZ to firma nie szanujaca pracownika. Brak podstawowych narzędzi pracy, o wszystko trzeba się dopominać. Co do wynagrodzenia to najniższa krajowa bez wielkich perspektyw na jakąkolwiek podwyżkę. Co do "prezesów" firmy to "obiecanki cacanki, a głupiemu radość" czyli na początku obiecują "złote góry", a jak już się zatrudnisz to znajdujesz się z "ręką w nocniku" i z obiecanek nici. Ci co chwalą to zapewne właściciele firmy i ich "przyjaciele", a pozostali nie maja zbyt zadowolonych min. Tej firmie daleko do miana DOBREJ, a o BARDZO DOBREJ to nie ma o czym gadać.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@ll 01.04.2018 21:11

Jaka praca taka płaca... a z tego co wiem to nawet Pani która sprząta tam nie zarabia najniższej krajowej. Może napisz na jakim stanowisku pracujesz/pracowałaś? Bo nawet po ogłoszeniach to widać że więcej dają

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Makaron
 Opinia
@Pracownik 02.03.2018 18:53

Taki mam właśnie plan.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prac
 Opinia

Firma ktora zamiast zalozyc klime to zakłada kamery zeby ludzi tylko obserwowac a to ze kazdy ledwo ma sile pracowac w 35 stopniach ich nie obchodzi. Nie polecam pracy u tych gowniarzy

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Makaron
 Opinia
@Prac 05.08.2018 19:06

Klime :) wentylacje obiecali w zeszłym roku!! ale się okazało że nie jest potrzebna :D można spokojnie pracować we mgle PS: Więcej kamer... Więcej kamer!!! Jak komuś się coś stanie to będą dowody :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Pracownik, mógłbyś napisać nieco więcej o firmie? Na jakim stanowisku pracujesz? Co wiesz na temat zarobków? Co podoba Ci się najbardziej w tej pracy, a co chciałbyś zmienić? @II, rozmawiałeś z kimś na temat braku potrzebnego sprzętu? Czy udało się rozwiązać te problemy? Jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Może poza podstawowym wynagrodzeniem gwarantowane są też premie i benefity pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Negatywne komentarze to jakaś zazdrość i fałsz nie
 Opinia

Pracuje tam od ponad roku owszem bywają napięte sytuacje co wynika z nagromadzenia się pracy ale nic nie wybiega ponad normalne zachowanie myślę że takie sytuacje mają miejsce w każdym zakładzie pracy.Nie uważam że ciągle nie mają czasu i że traktują nas olewająco bo nigdy nie miałam z tym problemu jeśli mam jakiś problem zawsze szefowie znajdą dla mnie czas traktują nas jako ludzi a nie jako jakiś roboli jak w korporacjach że ludzi traktują jak maszyny do zarabiania pieniędzy. Również trzeba ich zrozumieć jeśli akurat w tej chwili nie mogą i oni również mają swoje obowiązki Wypłaty zawsze są na czas, jeśli ktoś ma jakiś problem i musi wyjść zawsze idą na rękę. Potrafią docenić naszą pracę, również otrzymujemy premie. Wynagrodzenie rośnie wraz ze stażem co też uważam za atut. Nie ma problemu z urlopem.Wymagają od nas uczciwej pracy co jest w końcu normalne ale również wymagają od siebie dla nas. Są otwarci na wszelkie propozycje, problemy zawsze z wszystkim można się dogadać co ważne są dla nas dostępni widać że liczą się z tym że zakład tworzymy również my, Ci wszyscy którzy tam pracująJeśli jest coś co mi się nie podoba zawsze są otwarci na propozycje aby coś zmienić a wiadomo że ile ludzi w pracy tyle problemów Myślę że to nie jest dobry pomysł sugerować się jakimiś fałszywymi opiniami najlepiej przekonać się na własnej skórze i sprawdzić Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tofik
 Opinia
@Negatywne komentarze to jakaś zazdrość i fałsz nie 19.05.2017 22:55

Stek bzdur pensja nigdy nie wpływa na czas a z resztą to nie pensja tylko jakieś ochłapy zresztą jak by mogli to i tego by nie dali.Za kierownictwem trzeba biegać żeby co kolwiek załatwić nigdy nie mają czasu.My za to mamy siedzieć na6dupach i (usunięte przez administratora) do toalety ciężko wyjść bo normy ale to już co niektórzy pracownicy sami sobie to robią tzw.czopki.Praca sama w sobie ok ale atmosfera przypomina (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Negatywne komentarze to jakaś zazdrość i fałsz nie
 Opinia

Tak to prawda i są tam super warunki do pracy jeśli chcesz pracować

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukazz
 Opinia

A to prawda że przeprowadzili się do nowej siedziby?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
3456hyt
 Opinia

Ja pracuje tam i jestem bardzo zadowolona, z właścicielami zawsze dogaduję się jak w każdej robocie trzeba robić swoje, a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i później narzekać. Nie rozumiem ludzi że są tacy fałszywi!!! Jak by było źle to by nikt tam nie pracował, a pracuje tam kilkanaścioro ludzi i cały czas powiększają zespół....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J325
 Opinia

wystarczy sie zapytac ludzi ktorzy juz nie pracuja bo uciekli to bedziecie widziec jak tam jest. Slabe podejscie wlasciciela do pracownikow i nieogarniecie jego i nerwy maja na to wplyw ;p

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
j21
 Opinia

Ja dzięki nim znalazłem pracę za granicą i jeszcze miesiąc temu było spoko. Zarobki miałem adekwatne do umiejętności teraz dużo więcej zarabiam bo i więcej potrafię. Co do szkolenia jak siedziałaś cicho i nic nie mówiłaś to nie miałaś... Mi zrobili certyfikat odpracowałem to co musiałem i wyjechałem :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pjj2
 Opinia

nie bede sie wypowiadala bo az zal. kazdy kto tam pojdzie i popracuje ze dwa dni to zobaczy jak jest ciekawie i milo zwlaszcza jak ciagle sie wydzieraja ze cos jest zle a sami na nic czasu nie maja zeby przeszkolic kogos tylko samowolka i pretesje. szkoda nerwow. od dluzszego czaasu tam nie pracuje i wracac nie zamierzam. pzdr

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lajko
 Opinia

adam232 ja pracuje tam i zobacz te oponie się powielają na wielu serwisach a co za tym idzie są wypisane przez jedną osobę

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adam332
 Opinia

widziałem ogłoszenia o prace z tej firmy i się zastanawiałem czy nie wyslac cv, ale po opiniach widze ze nie warto.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ccc
 Opinia

pracowałem kiedyś tam i nie polecam szkoda nerwow. strasznie nerwowa atmosfera tam jest i za moich czasów wyplaty nie były na czas teraz nie wiem czy cos się zmienilo bo skład pracowników to na pewno ale się nie dziwie ;p

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o UEGZ Usługi Elektroniczne Grzegorz Zięba - Cedry Wielkie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej