Ecz Otwock (Europejskie Centrum Zdrowia Otwock)

3.7/5

Badania kliniczne

Nagrody i osiągnięcia

Praktyki i praca

Galeria

5. Opinie o Ecz Otwock (Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.)

Opinie o Ecz Otwock (Europejskie Centrum Zdrowia Otwock) Warszawa

Nie przegap nowości o Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.!

Pracownik ECZ

03.04.2024 10:27

Jestem zadowolonym pracownikiem z wieloletnim stażem w tej firmie. Atmosfera pracy jest dobra, wynagrodzenie wpływa zawsze w terminie a Zarząd Spółki oraz Dyrekcja sprawia miłe wrażenie.

17.03.2024 09:10

Dzień dobry, na stronie centrum znalazłam ofertę (usunięte przez administratora) dla technika farmacji. Jestem bardzo zainteresowana ofertą, ale ponoć nie jest to praca na cały etat. Podpowiecie mi, czy można coś z tym zrobić i nawet po jakimś czasie (np. po okresie próbnym) przejść na pełen wymiar godzin. Piszą również o możliwości rozwoju zawodowego, to możliwe przy niepełnym wymiarze godzin?

Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.

18.03.2024 15:56

Szanowna Pani, na ten moment to ogłoszenie jest już nieaktualne. Prosimy jednak o wysłanie CV na adres: [email protected], ponieważ cały czas prowadzimy rekrutację i sytuacja może zmienić się w ciągu 2 tygodni - miesiąca. Pozdrawiamy serdecznie. Europejskie Centrum Zdrowia Otwock

TypNiepokorny

06.12.2023 15:29

Pracuję w tej firmie od kilku lat i muszę przyznać, że jest to jedno z najlepszych doświadczeń zawodowych w moim życiu. Atmosfera w pracy jest fantastyczna – zespół jest wspierający, a zarządzanie otwarte na sugestie i pomysły pracowników. Co do warunków pracy, są one uważam dobre. Biuro jest nowoczesne i dobrze wyposażone, co sprawia, że codzienne obowiązki można wykonywać w komfortowych warunkach w okolicy przepięknego lasu. (Czujnik jakości powietrza pokazuję 100% i świeci na zielono ;) ) Jednym z najważniejszych aspektów jest dla mnie terminowość wypłaty wynagrodzenia. Płaca zawsze przychodzi na czas, co daje poczucie stabilności finansowej. Ponadto, firma regularnie wypłaca premie, co jest świetnym motywatorem i pokazuje, że nasza ciężka praca jest doceniana. Nie można też zapomnieć o dodatkowych benefitach, takich jak prezenty świąteczne i inne bonusy, które sprawiają, że czuję się ceniony jako pracownik. Nasz pracodawca mocno stawia na rozwój kompetencji i kwalifikacji pracowników. Firma nie tylko zachęca, ale także aktywnie wspiera nas w dążeniu do rozwoju zawodowego poprzez różnorodne programy szkoleniowe co pozwala nam nie tylko rozwijać się w obecnych rolach, ale także przygotowywać do przyszłych wyzwań. Firma również wykazuje dużą elastyczność w kwestii urlopów i wyjść wcześniej, co jest niezwykle ważne dla równowagi między życiem zawodowym a prywatnym. Możliwość elastycznego dostosowania godzin pracy do osobistych potrzeb jest dla mnie nieoceniona. Podsumowując, ECZ to miejsce, gdzie naprawdę ceni się pracowników, ich dobrostan i rozwój zawodowy. Jestem bardzo zadowolony z pracy tutaj i z entuzjazmem patrzę w przyszłość, kontynuując moją karierę w tej firmie.
    Magda

30.11.2023 12:34

Jestem wieloletnim pracownikiem @Pracodawca i myślę, że to jest najlepsza cenzurka. Przez wszystkim przez te lata wiele się nauczyłam, ale mogę również przypuszczać, że moje działania były przydatne dla firmy, ponieważ niejednokrotnie otrzymywałam taki sygnał od przełożonych. Mam szefową, która jest bardzo w porządku, potrafi pracownika zrozumieć i docenić. No i miejsce ... Las, zapach sosen, wiewiórki i ptaki za oknem bezcenne.
    Pielegniarka

17.09.2022 10:09

Pracodawca serwuje zawsze najnizsze stawki w okolicy. Nawet jeśli daje jakies śmieszne podwyżki to i tak ostatecznie stawka jest zawsze nizsza niż szpitali wokół. Od Pani naczelnej można usłyszeć ze jak sie nie podoba to przecież prace można zmienić.. Brak szacunku do pracownika w czasach gdzie tak nas brakuje

Kontakt - Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.

Żytnia 16 lok. C 01-014 Warszawa

Branża główna: Lecznictwo szpitalne
    kyldon

14.06.2021 18:37

Proszę uważać na ten szpital, kadra profesorska o niczym nie świadczy, (usunięte przez administratora)

14.05.2020 10:50

Zgłoszenie błędnych danych

19.05.2020 13:49

Komentarze na tutejszej stronie są podane dla firmy Taxity, nie dla Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o. Widać to wyraźnie poniżej - wystarczy przeczytać :)
    Kuba

16.01.2017 11:05

chyba jedyna firma w Otwocku płacąca na czas i tyle co na umowie
    ja

08.11.2019 13:44

Płacąc tak niską stawkę nic dziwnego że płacą na czas. Zarobki tam to jakaś parodia
    Zainteresowany

05.07.2019 16:18

Podpowiedzcie jaka atmosfera w pracy? Warto starać się?

16.08.2019 11:54

Nie warto
    Janusz

21.03.2018 19:40

Taxity są uszastami nikomu nie polecam wszystko jest dobrze kiedy kursy wynosza miedzy 10-50 zł za dłuższe kursy nie płacą tłumacząc się że nie ponoszą w 100% za wszystko odpowiedzialności zalegają 12343 zł bo mam kilka samochodów sprawa w sądzie nie polecam mało tego uzytkownicy Taxitf sa okradani nagminnie nie sa to duże koszty od 1-10 zł ale niby dlaczego nie każdy sprawdzi swoje konto czy czegoś nie brakuje.
    Marcos

13.12.2018 12:56

chyba pomyliłeś firmy mistrzu Taxity to nie Taxify - Taxity NIE MA ŻADNYCH kierowców

Zostaw merytoryczną opinię o Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.