Expresspożyczki

Oświęcim

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Expresspożyczki
2 75 6 1

Opinie o Expresspożyczki

Młoda ale nie głupia

co prawda już tam nie pracuję ale nie jest tak źle jak się pisze, gdyby tak było to co poniektóre osoby które się zwolniły nie chciałyby wrócić :) hajs się zgadzał i to najważniejsze

Anonim

Zastanawia mnie tylko fakt skoro tak wszyscy narzekacie to dlaczego sie nie zbuntujecie wszystkie i nie wyrazicie swojej opini (usunięte przez administratora) czy Szefowi Express? Dlaczego jedyne co potraficie to wylewac brudy jako anonim na forum. Przeciez jesli rzeczywiscie sie tak dzieje to powinniscie to jak najszybciej zglosic.

nikita
@Anonim 03.10.2018 08:20

Myślisz że góra o tym nie wie ?! Wie, ale mają to w (usunięte przez administratora) dopóki robi wyniki. Dla nich liczy się tylko żeby hajs się zgadzał,a jakim kosztem już nie ważne.

Anonim
@Anonim 03.10.2018 08:20

Mogło by się wydawać ze to takie proste zgłosic Szefowi. Proszę być w ich skórze więcej nie powiem bo nie jestem do tego upoważniony. Ciekawostki trzymam gdyby miało dość do konfrontacji u wyższych jednostek.

Była
@Anonim 03.10.2018 20:27

Nie pracuje już ale mam wydrukowane maile od pani kierownik w dodatku z kopią wyżej. Jak coś to piszcie.

Anonim

Witam, Moja kobieta jest u grupie pani kierownik która jest tutaj najwięcej opisywana - wszyscy wiemy kim ona jest (nawet ja osoba która nigdy jej nie widziała na oczy). Pragnę zakomunikować iż jeżeli pani kierownik nie zmieni swojego postępowania w pracy będę jedna z osób która namówi moja kobietę na oskarżenie pani kierownik o mobbing. Tak to co tam się wyprawia to mobbing i doręczenie pracowników. To co robi ta pani nie nazywa się kierownictwem tylko powinno to się nazywa funkcja dekoracyjna jako kierownik, niby jest ale nic nie robi. Dziwię się że firma która nie jest zła nic z tym nie robi. Bo firma jako firma dla pracownika jest ok. Sam jestem przełożym kilku osób ale nawet nigdy nie pomysłem o takich rzeczach. Jeżeli Pani kierownik myśli że to co ona robi ma motywować to jest w błędzie. Nie będę prał budów na forum tylko od razu z moją kobieta pójdziemy do specjalnych jednostek. Sąd pracy zawsze nas przyjmie. A odszkodowania są duże. Ostrzegam, pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości pracownikom którzy muszą z tą kobietą przebywać 8 godzin dziennie. Wszystko jest do czasu proszę o tym pamiętać.

Anonin
@Anonim 02.10.2018 21:21

Proszę mi powiedziec co robi kierownik ? Jakie postepowania powinny byc brane pod uwage?

Anonim
@Anonin 03.10.2018 08:15

Co robi kierownik? Właśnie o to chodzi ze nic nie robi oprócz mobbingu to nic. Kończę temat, jeżeli do niego wrócę to nie tu tylko tam gdzie jest tego miejsce. Pozdrawiam

Pip
@Anonim 02.10.2018 21:21

Jestem z innego działu, ale naprawdę jest to dla mnie mega dziwne jeśli to prawda. Każdy wszystko wie tylko siedzi cicho...Dużo odwagi dla osób które tu piszą. Na początku myślałam że to jakiś hejter.

Ciekawostki

Na szczescie nie jestem podwładną pani rudej. Ale nasuwa mi się jedna refleksja, pracując ze swinią należy pamiętać, że świni tarzanie w gó.... zawsze się będzie podobać. Współczuję bo firma ok tylko nie na wszystkich regjonach.

Tonieja

Komedia

just
@Tonieja 18.09.2018 21:04

Zgadzam się, co na tym regionie się dzieje...

Ewelina

Bardzo przykre jest to, że dorosłe osoby mają tylko tyle odwagi aby oczerniać na forum internetowym czy to p. Kierownik czy Anitkę a nie starczyło im pewności siebie do podpisania się chociażby imieniem. Pozdrawiam

Anita

Dziewczyny nie życzę sobie aby ktoś mnie oczerniał na portalu internetowym, nie mam z tym nic wspólnego nigdy nie udzielałam się na tym forum i nie mam takiej potrzeby nie napisałam nic obraźliwego pod adresem P. Kierownik ani tym bardziej Firmy jest to mój pierwszy i ostatni wpis tutaj. Nie będę bawiła się z wami w wymianę zdań bo jest to strasznie dziecinne, a osoba która powiedziała że to ja zamieszczałam te wszystkie "GŁODNE WPISY" może prosto w twarz mi powie o co jej chodzi. Jeszcze raz powtarzam nie są to moje wpisy tutaj nikogo nie obraziłam, są to pomówienia osoby która podrostu mnie nie lubi domyślam się kto to mógł napisać ale nie będę wymieniała z imienia i nazwiska. Widać również jak ten ktoś jest bardzo zainteresowany swoją pracą skoro czyta i wpisuje takie durne komentarze w godzinach pracy 11:07. Jest to przykre że osoba która próbuje mnie oczernić w oczach wszystkich pracowników i pracodawców nie ma własnego życia osobistego. Dowiem się na pewno kto zamieścił ten wpis i rozwiąże tą sprawę, nie pozwolę sobie na tego typu wpisy na mój temat ! Pozdrawiam Anita

Lili
@Anita 18.09.2018 19:28

Anitka, te osoby, które Cię znają to wiedzą, że pracujesz w tej firmie długo i gdybyś miała jakiś 'problem' nie załatwiła byś go na forum internetowym tak jak robią to inni, jesteś zbyt wartościową osoba :)

Normalna

Tak jak napisałaś BEZMÓZGI którym nie chce się ruszyć tyłka do roboty, też dostałam nie raz zjebkę przez Gośkę ale człowiek nie pisnął bo dałam ciała, w porównaniu do innych ona przynajmniej jak trzeba pomóc to to robi i potrafi, łatwo tylko (usunięte przez administratora) i mówić że musicie i wali mnie to w jaki sposób ona przy najmniej potrafi pokazać jak to zrobić i Anita oszczędź sobie każdy wie, że to twoje głodne wpisy

Zadowolona

Ja nie wiem co za bezmózg pisze tak beznadziejnie komentarze. Nie wiem co chcesz tym uzyskać, skoro (usunięte przez administratora) do pracy nie chcialo się ruszyć to nie dziw że P. Cebo byla wredna, tez bym byla. Ja pracuje, wykonuje swoje obowiązki (co prawda nie jestem jej pupilką) ale zlego slowa na Panią Goske nie moge powiedzieć. Zawsze pomocna, wszystko wytłumaczy, a to ze jest wymagajaca - to takie zadanie kierowniczki. Za (usunięte przez administratora) robienie Ci nie zapłacą :)

roki

Ruda wraca z urlopu, spalony filar firmy.

Młoda

Wiecie co...po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy miałam mega wątpliwości i w sumie cieszę się, że się nimi nie sugerowałam, jest spoksik, a wszystkim malkontentom radzę po prostu wziąć się do roboty :) co obiecali na rozmowie to jest, nawet umowę dostałam wcześniej, kasa się zgadza, ciśnienie jest no ale chyba nikt nie liczy na to dostanie chajs za siedzenie na (usunięte przez administratora) tak jest wszędzie

M.
@Młoda 22.08.2018 14:51

Jakieś opinie na temat st. kierownika regionu ? Właśnie dostała propozycję

Starsza Pani
@M. 23.08.2018 19:18

Zgodzę się z tym że wypłaty są w terminie a nawet dużo wcześniej i kasa się zgadza ale moim zdaniem szefowa powinna się bardziej przyjrzeć Małgosi Cebo która stosuje mobing na pracownikach którzy nie są jej pupilkami.Potrafi sprawić ze pracownikowi odechciewa się pracować.Ma swoje ulubienice i tylko to się dla niej liczy.Poza nią atmosfera w firmie jest bardzo fajna tylko ona wszystko psuje.Zwalnia ludzi bo wyrażają swoje zdanie.Musisz robić tak jak jej gra inaczej do zwolnienia.Przeszlam to na własnej skórze.Życzę wam dziewczyny powodzenia nie dajcie się jej zastraszyć.Ja się od niej uwolniłam na szczęście.

Xxx
@Starsza Pani 28.08.2018 15:31

Zgadzam się w 100% Kierownik MC to jedno wielkie nieporozumienie!!!!!! Nie wiem dlaczego nikt na to nie reaguje????? Wchodzi w (usunięte przez administratora) szefostwu i mydli oczy jak tylko się da zakrywając się wynikami regionu które nawet w najmniejszym stopniu nie są jej zasługa bo na jej pomoc liczyć nie można!!!! Wiecznie tylko się słyszy ze to jej zasługa ze region wykonuje limit ze to dzięki jej wiedzy!!!! Spróbuj się człowieku sprzeciwić i cię zniszczy nie zostawiajac śladów!!!! Mam nadzieje ze szefostwo przejrzy na oczy prędzej czy później jaka z niej MOBBERKA i wyleci na ten swój spalony rudy pysk!!!!

Młoda
@Xxx 31.08.2018 19:19

Wynik idzie za managerem, to ZAWSZE jego zasługa, dlatego zastanawiam się dlaczego taki hejt na kogoś kto daje wam pracę kase i wsparcie? Może po prostu chęci do pracy brak? Kawa, ciacho, na telefonie posiedzieć i dziwne że się czepia jak komuś się robić nie chce!

Młoda
@Młoda 01.09.2018 01:17

Wakacje wakacjami ale ręką na pulsie. Czuwa. Zło nie śpi.

Belele
@Młoda 01.09.2018 01:17

A to kierownik daje kasę czy szefowie ? To że ktoś pije kawe czy zajada ciastko nie oznacza że robić mu się nie chce.Hejt jest na kierownika nie na firmę.Wynik idzie za mengerem ? Od kiedy ? To pracownicy pracują na wynik a menager tylko zbiera po nich żniwa.Menager dzięki pracownikom ma premię a pracownicy ją mają bo na nią zapierniczają.Wiec może warto docenić pracowników.Hejt jest na jednego kierownika jakoś o reszcie nic nie jest wspomniane wiec może kierownik o którym mowa by się nad sobą dosadnie zastanowił.Dobrze że u mojej kierowniczki takich problemów nie ma.

Majka

Wydaje mi się że zależy gdzie trafisz ogólnie nie było źle zaroboki są dobre, jedynie nigdy nie pod Panią spalona ruda malpe dziwię się że jeszcze jej ktoś o mobbing nie podał. Ale ogólnie polecam

Lolo
@Majka 10.08.2018 09:20

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%.Pracowalam około 3 tygodni i zrezygnowałam. Firma ok, jasne warunki zatrudnienia. Natomiast Pani M. C jest starej daty. I to teraz pracodawca szuka pracownika. A czasy straszenie już dawno się skończyly.

Pastelkowa

Czy ktos sie orientuje jak wygląda tam sprawa zwrotu kosztow za dojazdy? Bede jezdzic komunikacja miejska jako mobilny doradca, tlumaczono mi ze to tylko w razie gdyby w innej placowce ktos poszedl na l4 bądź urlop. Teraz przez miesiac bede miala szkolenie, gdzie za same bilety na pociag wyjdzie mi 200zl :O

eciapecia
@Pastelkowa 07.08.2018 06:33

za paliwo owszem zwracają. jakieś tam marne grosze. ale jeżeli myślisz że będziesz tylko w razie awarii to jesteś w błędzie. czasem o 7 rano możesz dostać info że masz jechać gdzie indziej... i masz być do pomocy dziewczynom na biurze a nie tylko w razie L4. Przemyśl to.

wrr

NIE POLECAM . Kompletny brak szacunku do pracowników to jest jeden z większych problemów w tej firmie... Jak robisz wyniki to jest w miarę ok, ale jak tylko noga Ci się podwinie to nikt nie przebiera w słowach. Bardzo dużo wymagają, a bardzo mało dają od siebie. Faktycznie były podwyżki jak to można tak nazwać, teraz jak pójdziesz do firmy tego samego pokroju dostajesz tyle na start. O jakiś zmianach w pracy dowiadujesz się jak coś źle zrobisz nikt wcześniej Cię nie poinformuje chyba, że koleżanka z innego biura dostała opieprz wcześniej niż Ty :p Zebrania w soboty żałosne nic z nich nie wyniesiesz tylko stracisz czas na słuchaniu po raz 10000 tego samego. Nowi piszą że jest fajnie zobaczymy co napiszą za jakiś czas jak górze znowu popuści i wróci do siebie i swoich maili MOTYWACYJNYCH xd Byłym pracownikom gratuluję że tu nie pracują, obecnym życzę dużo wiary w siebie i owocnych poszukiwań nowej pracy, tym którzy się zastanawiają czy zacząć tu prace szczerze odradzam :)

Lola
@wrr 13.07.2018 16:48

Sorki, ale tez tu pracuję, może nie długo bo jakieś parę miesięcy i jest ciśnienie ale tak ja wszędzie. Nie jest cudownie ale nie jest źle, jak się robi swoje to masz spokój, sama widze u siebie że padaka na tym biurze to zaniedbania wcześniejszego pracownika, hallo bądźmy szczerzy ! czy każdy robi to co tak naprawdę powinien...wątpię. A podwyżki to fakt i dla mnie 450 zł podwyżki to miłe zaskoczenie bo z premią wychodzi całkiem nieźle. A ciekawe czy nie jesteś tym pracownikiem " zwolnionym z hukiem " o którym teraz krązą teraz historie

Pastelkowa
@wrr 13.07.2018 16:48

Ja wlasnie zaczynam od jutra, troche sie boje po przeczytanou tych wszystkich komentarzy ale staram sie myslec pozytywnie :(

Marek

@Gucio, zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza, dlaczego tak uważasz? Jeśli poprzesz swoją opinię stosownymi argumentami będzie ona bardziej przydatna dla innych użytkowników forum. Widzę, że na wątku opinie o firmie Expresspożyczki są raczej mieszane. Zachęcam również inny użytkowników forum do podzielania się swoimi doświadczeniami na temat warunków pracy i zatrudnienia w tej firmie.

ona
@Marek 13.07.2018 22:32

Marek jakiś podejrzany przekupiony, albo któraś z kiero się podszywa. Znając tą firmę to wszystko tam jest możliwe

Gucio

Firma wielka porarzka nie polecam jej nikomu

Była pracownica

Hej :) opinie pozytywne w tej firmie wystawia chyba kierownictwo tutaj na stronie. Niestety ale w tej firmie nic nie gra tak jak powinno. Faktycznie zarobki się poprawiły- nasuwa się pytanie dlaczego jednak nadal pracownicy się w takiej liczbie zwalniaja? Ciągle zmiany, raz chcą tak potem inaczej A następnie jednak wróćmy do poprzedniego. Decyzja o zwolnieniu się po długim czasie była jedna z lepszych decyzji. Szkolenia w sobotę obowiązkowe, nieplatne, jeśli nie idziesz musisz się tłumaczyć. Nacisk na sprzedaż- na wyniki, taka branża no ale bez przesady, staje się na głowie A oni I tak tego nie docenia. A premie to I tak jak sobie fajna zrobisz to na końcu ci utna bo jednak coś zrobiłaś nie tak. Kierownictwo też się zmienia, jedna chce tak potem następna inaczej. Tłumacz się za każdym razem czemu tego nie sprzedałas, przecież klient zawsze chce.. dziewczyny ze strachu wolą już klienta nie wprowadzać nawet. Głównym zadaniem doradcy klienta jest "zarżnać klienta", jest coś takiego jak sumienie, musisz starszym ludziom wciskać I mówić jakie to JEST FAJNE. O oprocentowaniu nie wspomnę . Szczerze NIE POLECAM.

ANIA

Ja pracuje od 6 miesięcy i nie wiem jak było wcześniej mogę powiedzieć co jest teraz. Firma naprawdę wyszła na plus dla pracowników. U mojej kierowniczki nie ma problemu z urlopem. Nie wiem jak jest u innych kierowniczek. Dostaliśmy podwyżki z czego jestem zadowolona.

Pip
@ANIA 29.05.2018 21:55

Z tym urlopem to zależy od kierowniczki. Ja mam gorzej jestem w grupie u Rudej...

Gvug

Jestem już półtora tygodnia nie m i fe Lego słowa powiedzieć polecam zależy kto się w tym czuje

Marek

@zaintersowany, czy zapoznałeś się z wszystkimi wypowiedziami użytkowników na forum? Może warto zadzwonić do firmy Expresspożyczki i po prostu zapytać o warunki zatrudnienia? Jeden z użytkowników napisał, że firma się zmienia. Współcześnie coraz więcej firm udziela informacji jeszcze przed procesem rekrutacji. Kto z Was planuje podjąć w najbliższym czasie współpracę z tą firmą?

zaintersowany

Witam wszystkich, Czy orientuje się ktoś jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku windykatora?? Oczywiście chodzi mi o całkoształt łacznie z zarobkami, samochód służbowy jest? atmosfera? Dzieki z góry

Była

Podobno coś się zmienia. Nie ma gnębienia klientów a i pracownikom na plus. Fakty czy ploty?

Doświadczona
@Była 03.05.2018 00:05

Może lepiej jest, bo konkurencji nie mają, ale to szybko może się zmienić, pojawi się ktoś inny i się zacznie, bo ich mottem jest wycisnąć z klienta WSZYSTKO co się da, nieważne jakim kosztem.

Pracownik

Zdecydowanie nie polecam. Na początku umowa zlecenie nie umowa o pracę jak piszą w ogłoszeniu . Oczywiście najniższa krajowa . Obowiazkowe szkolenia raz w miesiącu w sobotę nie płatne ! Nadgodziny nie płatne . Premia do wypłaty jest ale dają ja w kopercie nie na konto aby nie opłacać składek . Notoryczne ciśnienie na wyniki czyli sprzedaż kredytów pożyczek i robienie wszystkiego aby klient nie spłacił pożyczki . Generalnie praca to telemarketing jak nie ma klientów w biurze, to cały czas się dzwoni z ofertami do ludzi czy do tych co nie płacą regularnie . Jeśli nie daj boze jakiś klient przyjdzie zapytać o kredyt puści się go na wnioski ale nie skorzysta z oferty będzie biedny ! Będzie miał dosłownie codziennie! Kilkanaście telefonów żeby wziął kredyt ! To jest nękanie ludzi ! Wszystkim steruje mało bystra panienka z express Kinga żenująca osoba . Zresztą chyba większość pseudo kierowników to ludzie bez kultury traktujący dziewczyny z biur jak nierówne sobie tylko gorsze , szkoda że te biurowe dziewczyny dają się tak traktować jak głupie przedszkolaki . Maile w stylu gimnazjalisty od kierownictwa pt np " nie zrobiliście czegoś tam widać macie mnie w D....e " są na porządku dziennym. Praca firma żenada . Nie polecam. Brania pożyczek też nie polecam koszty są koszmarne ! 13% od każdego 100 zł na tydzień ! Firma dużo pieniędzy kroi na klientach, dodatkowo biorą 20% kwoty kredytu za udzielenie i "znalezienie oferty"" kredytu ! Nie polecam .

Pracownik
@Pracownik 12.01.2018 22:36

Wszystkie warunki pracy są bardzo dobrze tłumaczone podczas rozmów kwalifikacyjnych, trzeba umieć słuchać ze zrozumieniem. Jakie wyniki taka płaca, to chyba normalne w sprzedaży? O wszelkiego rodzaju konkursach, systemach motywacyjnych jakoś autor/ka nie wspomniał/a, a raczej nie zdarza się miesiąc, aby takowych nie było. Warto wziąć pod uwagę, że poza "mało bystrym" Kierownictwem jest ktoś wyżej (już chyba totalni idioci wg autora opinii?), a jesli wydaje sie, ze praca kierownika jest taka prosta i przyjemna to zawsze można zaaplikować i przekonać sie na własnej skórze. Zreszta - sposób wypowiedzi świadczy o "bystrości" autora opinii. Zatrudnianie kierowników z zewnątrz jest zakazane? Który przepis prawa to reguluje? Ścieżka awansu w firmie jest trochę dłuższa niż doradca - kierownik. Poza tym Kierownikiem nie zostaje się za nic, trzeba osiągać wyniki, a nie tylko narzekać na wszystkich w okół nie widząc w tym wszystkim swoich błędów. Jeśli ktoś oczekuje głaskania po głowie za brak wyników to raczej praca w sprzedaży nie jest dla niego. Swoją drogą... czy podawanie kwotowo opłat i prowizji na forum nie jest złamaniem zapisu w umowie, tak jak wynoszenie danych osobowych Klientów? Na te 20% i 13% nie narzeka się jak od tego zależy wynagrodzenie - wręcz przeciwnie - wręcz się krzyczy, że chce się więcej! Widać komuś podziękowano za współpracę i szuka winnych we wszystkich poza sobą. Pozdrawiam.

Xxx
@Pracownik 12.01.2018 22:36

Potwierdzam w 100%

M.x
@Pracownik 19.02.2018 15:30

O tym ze robisz za call Center ..windykacje telefoniczna i natreta który musi wykonać ok 200 połącZeń dziennie też mówią na rozmowie kwalifikacyjnej ? Z TEGO CO PAMIĘTAM TO NIE ....!!!!

Śmiech na sali
@Pracownik 19.02.2018 15:30

Ktoś tym komentarzem chyba żarty sobie robi! W ogóle nie doceniacie pracowników! Wy piszecie o jakiej kolwiek uczciwości i łamaniu zapisów umowy?! A gdzie przestrzeganie prawa pracy?! Zacznijcie ludziom płacić na papierze a nie pod stołem to w tedy będziecie się mogli wypowiadać a pro po uczciwości. Kpina ????

Zyta
@Pracownik 19.02.2018 15:30

@Pracownik Jeśli kierownikiem nie zostaje się za nic to co takiego zrobiła była już „kierowniczka” Magda? Bo wyników na pewno nie robiła wiec to bardzo interesujące... :D o jakim łamaniu prawa wspominasz gdy przedmówczyni podała kwotę prowizji ? A no tak przecież w tej „firmie” to tajne nawet klient dowiaduje się o opłatach gdy bierze długopis do ręku na 2 sekundy przed podpisaniem umowy. Czy osoba bystrą można nazwać osobe która wymaga dzwonić do klientów 3razy dziennie po 3razy pod rząd ? Nie potrafi przekazać wiedzy jak umiejętnie rozmowa skłonić klienta do wzięcia pożyczki czy kredytu a tylko jak doskonale nękać klienta i nękaniem zmusić bo to odebrania telefonu. Tam cała firma ma Pracowników biurowych za nic! „Kierownictwo” w szczególności, ale tez Pan informatyk dla których to tępe idiotki, dla infolini tak samo. Wiec dziewczyno jeśli się szanujesz to pracy szukaj gdzie indziej ! Szerokim łukiem, ta firma to zło! I dla pracowników i dla klientów tych „placówek”

Mob

Do tej pory zastanawiam się dlaczego ludzie nadal tam pracują?! Konkurencja się zawinela to podnieśli stawkę wynagrodzenia o marne grosze i nawet nie próbuj się odezwać, bo przecież gdzie będziesz miała lepiej. Chcesz być pracownikiem mobilnym? Wystarczy tylko posiadać swój samochód, nawigacje, a firma zwróci Ci tylko za paliwo, a co z kosztami amortyzacji, straconym czasem na dojazd (nawet godzina w jedna stronę)? Nieważne, przecież też musisz coś włożyć w tę pracę, zrobić coś dla tej firmy, a oni odwdzięczą się nękaniem, rozkazywaniem i zastraszaniem, zwłaszcza kierowniczka ruda Gosia, która nie wie, że to co robi to się nazywa MOBBING. Musisz być elastyczna, wysłuchiwać przez telefon jaka to beznadziejna jesteś i co wyprawiasz, nieważne, że klient przed Tobą siedzi, a Ty masz ochotę wyjść i nigdy nie wracać. Wspomnę jeszcze o warunkach pracy, bo te ich biura to o pomstę do nieba wołające. Upał na zewnątrz - upał w środku, zimno na zewnątrz - zimno w środku i zdziwienie, że pracownik na pracy nie może się skupić, bo w kurtce siedzi i z zimna się trzęsie. Jeszcze przy okazji możesz sobie powdychac wilgoci, tylko stęchlizna i czarne ściany. Mimo wszystko nie można narzekać, zorganizują imprezę firmowa, zapraszą chippendalesow, przylizesz du*ę i już jesteś pracownikiem roku! Statuetkę dostaniesz to sobie w pokoju postawisz. Na szczęście jestem z tych pracowników, którzy w końcu SAMI odeszli! Liczę na to ze w końcu i za nich zabierze się KNF i znikną z tego rynku jak ich wspaniała konkurencja.

Fika
@Mob 02.05.2018 21:07

Też rudą pożegnałam... zero kompetencji i szacunku do pracowników i klientów, za to fałsz i wazelina do szefów, poza tym dołki kopie. Marny wynik to za swoim człowiekiem nie stanie a to świadczy że nie gra w zespole i chyba nawet nie zna znaczenia słowa wsparcia i współpracy

Zyta

Dokładnie! Zgadzam się z przedmówczyniami! Na Call Center pracownicy wykonują ok 300- 350 połączeń dziennie a w biurze dziewczyna przy wykonaniu 200 to mało! Choć ma tez inne obowiązki np co jest priorytetem obsługa klienta! Podstawa taka sama jak infolinia (najniższa krajowa) mimo ze odpowiada za pieniądze a nie tylko wykonuje połączenia między czasie przeglądając fb... i mimo tego ze dziewczyna pracująca w biurze MUSI OBOWIĄZKOWO wstawiać się raz w miesiącu na „szkolenia” a pracownik call ceneter w tym czasie ma wolny weekend. Raz usłyszałam ze jak ktoś odważy się wyjsc ze szkolenia dostanie dyscyplinarkę za nieuzasadniona nieobecność w pracy! Mimo ze NIGDZIE W UMÓWIĘ nie jest zawarta innformacja o tym ze jest to OBOWIĄZKOWE ! Tym bardziej ze są one bezpłatne ! zero szacunku kompletnie ZERO! Taka prawda: jak nie zrobisz wyniku raz drugi to wylotka! Dziewczyna dostała umowę na rok po 6mies pracy 3 mies. Zlecenie i kolejne 3 na okres próbny) a równe dwa tygodnie później wypowiedzenie. W dodatku w dzień wypowiedzenia był wezwana na szkolenie z innymi pracownikami a wypowiedzenie dostała 5min przed zakończeniem dniówki. Żenada. Jeśli byłaby to firma przyszłościowa to nie byłoby takiej rotacji pracowników! A tam i ludzi zwalniają i ludzie stamtąd uciekają! (Jestem żywym przykładem tego :) ) gdyby byłaby to firma godna polecenia to kazdy walczyłby o to by tam pracować :) Potwierdzam: maile tego typu jak wyżej wspomniane to standard! Tekst pani „szefowej” ch*jem wieje na biurze” to codzienność! Klienta chcą zarżnąć jak to mówią. Nawet tutaj na forum straszą przepisami a sami nie stosują się do przepisów! Prowizje masakryczne które tylko wpędzają ludzi w wir zadłużeń! Zero szans na awans jak pokażesz raz ze potrafisz to chcą więcej i więcej wycisnąć z pracownika jak cytrynke! Ale nic w zamian! Kierownikiem możesz zostać jak znasz szefa. Osoba która tak właśnie awansowała NIGDY NIE ZROBIŁ WYNIKU na biurze jeszcze jako pracownik biurowy, miała iść do zwolnienia a jednak po pół roku została kierowniczka i to Ona prowadziła sobotnie „szkolenia” dla pracowników: śmiechu warte! Na koniec wspomnę o syt która przelała czarę goryczy kiedy chciałam wziasc opiekę na dziecko w godzinach (zwalniając się z pracy wcześniej) do czego miałam prawo ! ( przypominam ze pracodawca NIE MOŻE odmówić tego prawa) kierowniczka wrzeszcząc powiedziała ze nie ma takiej możliwości bo dobrze o tym wie ze ja nie będę w tym czasie z moim dzieckiem a wolne potrzebuje do innych celów prywatnych) wiec może tutaj nie straszyć drogi pracodawco a sam zacząć się stosować do przepisów prawnych bo ta sytuacja była ogromnym wykroczeniem! Pracodawca nie ma prawa dopytywać co ja robię ze swoim czasem wolnym który mi przysługuje! Żenada i tyle! Jak chcesz być gnojonym i chcesz aby Cie nie szanowano śmiało składaj tam CV ja już podziękowałam teraz mam pracodawce przez duże „ P” który szanuje ludzi! I takim Wam życzę ! Ale takiego w expresspozyczkach nie znajdziecie na pewno ! Powodzenia

Administrator

Jak na ten moment wygląda sytuacja w Expresspożyczki? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami newsami?

Zniesmaczona

Podpisuje się pod tym wszystkim!! Kompletny brak szacunku do pracowników, ba nawet do klientów! Zarżnąć klienta to główne ich hasło!! Wziąłeś pożyczkę, to powinni Dac do niej sznurek w gratisie! Pretensje ze klient splaca, pretensje że nie spłaca! Pojazd w każdym mailu! Ok 6 raportów dziennie! Co chwilę nowe dochodzą! A najgorsza w tym wszystkim jest blondyna, Ewelincia! Klienci muszą płacić 20% prowizji za udzielenie kredytu. Oczywiście kasa pod stołem. Oprócz tego 2 umowy każda po pół etatu. A na telefonie wisi się non stop. Najlepiej żeby człowiek obsługiwał klienta, a drugiego za niepłacenie opie**alał przez telefon.

zbuntowany anioł

Brak szacunku dla ludzi to numer 1 w tej firmie zdecydowanie odradzam no chyba, że jako przejściówkę przed podjęciem NORMALNEJ pracy

Lojalnypracownik

Makabryczna rotacja pracowników!!! Kompletnie nie szanują ludzi. Zero pochwały tylko nagany i zabieranie premii. Składki odprowadzają od najniższej krajowej. Obiecują awans co praktycznie graniczy z cudem bo zatrudniają kierowników z zewnątrz! I uwaga na fałszywa i niekompetentną księgową Olę która tylko czeka zeby kogoś oczernić i donieść na kogoś do właściciela firmy. Zdecydowanie nie polecam!!!!

Zostaw opinię o Expresspożyczki - Oświęcim

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Expresspożyczki