Kolejna osoba pisała coś o obiecywanych studiach 🤨 ale o co z tym chodzi i do czego te studia?
Magnitudo
24.03.2026 20:45
Asystent AI
Hej,
czy ktoś kiedyś pracował tutaj jako specjalista ds. operacyjno-biurowych i powie, jak wyglądały zarobki i atmosfera? Jakie były Wasze doświadczenia?
Wymagana była bardzo dobra znajomość języka angielskiego. Oferowali możliwość rozwoju zawodowego. Trzeba było radzić sobie także z tworzeniem materiałów marketingowych i dobrze znać MS Office. Dla kogoś, kto znał program Comarch ERP XL, było to dodatkowym atutem.
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
10.04.2025 11:40
W trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste firmy, jego pracowników lub klientów.
Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.
Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy oraz zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach
Pracowałem w firmie , nie polecam pracodawcy . Wypłaty (usunięte przez administratora)netto miesięcznie , brak dodatków , premii. Obiecali mi studia bo kadra się starzeje i będa potrzebne osoby na wyższe stanowiska lecz tam prawie sami młodzi robią . (usunięte przez administratora)nie szanuje pracowników i traktuje ludzi z (usunięte przez administratora)a szczególnie z magazynu. Wymyśla ciągle sprzątanie i koszenie trawy oraz w zimę odśnieżanie bez specjalnych ubrań zimowych. Naszczęście już tutaj nie pracuje i zastanówcie się 2 razy przed pójściem na rozmowę i podpisaniem umowy. (usunięte przez administratora)badań psychotechnicznych na wózki widłowe.
Wiele osób pisze, że poleca tego pracodawcę, niestety mało konkretnych informacji w temacie samego zatrudnienia a to ważne. Na jakie dodatki można liczyć? Np z okazji świąt jakieś bony, paczki? Premie miesięczne?
30.03.2023 19:24
Szanowna Pani Aneto,
Każdy Pracownik w Blowtherm Polska jest wynagradzany według ustalonych warunków.
Warunki premiowania są ustalane indywidualnie.
Pozdrawiamy
13.04.2023 13:29
Firma Blowtherm Polska stosuje politykę równego traktowania zatrudnionych osób.
Graż
11.04.2023 09:56
Polecam serdecznie firmę Blowtherm Polska. Kabina Lakiernicza? Tylko z Blowtherm! Fachowcy!
Oleg
30.03.2023 14:44
Polecam pracę w Blowtherm Polska
Wiktoria
18.11.2022 14:54
Kiedyś szukali Magazyniera. Może ktoś wie o co chodzi z tym rozwojem zawodowym? Napisali tak w ogłoszeniu, czy to oznacza awans z magazyniera na Starszego Magazyniera czy jak?
23.11.2022 09:09
Szanowna Pani,
Dziękujemy za zapytanie. Każda kandydatura traktowana jest indywidualnie, w razie pytań, służymy pomocą i prosimy o kontakt bezpośredni. Pozdrawiamy,
Zespół Blowtherm Polska
KarAd
24.10.2022 17:33
Pracę w Blowtherm Polska oceniam b.pozytywnie.
KarAd
25.10.2022 08:27
Atmosfera jest bardzo dobra. Nie mamy na co narzekać. Jeśli jest Pani zainteresowana pracą, to może lepiej wysłać swoje CV, niż robić takie podchody?
Pozdrawiam
Wywiadu udzielił/aDamian Dzik
24.10.2022 15:43
Skąd pojawiła się inspiracja do założenia firmy? Jakie były jej początki
Firma powstała z wielkiej pasji do motoryzacji. Chciałem stworzyć firmę, która oferowałaby kompleksowe wyposażenie dla nowych obiektów blacharsko-lakierniczych. Pragnąłem oferować ludziom bardzo profesjonalne rozwiązania, a w tamtych czasach nie było takich firm na rynku.
W branży motoryzacyjnej działałem od 1998 roku, miałem własną działalność. W 2005 roku postanowiłem otworzyć spółkę, która będzie oferować kompleksowe wyposażenie oraz usługi. Dopiero w 2010 roku, przyszedł czas, by rozpocząć działania w sektorze lakierniczym, było to ogromnym wyzwaniem, ale jednocześnie dało to możliwość rozwoju firmy w kierunku nowych technologii.
Firma istnieje na rynku już ponad 65 lat, z kolei Blowtherm Polska działa od 2005 roku. Jak udało się Państwu przetrwać przez tyle lat? Jakie zmiany zaszły w firmie przez ten czas?
Blowtherm we Włoszech to nasz strategiczny partner z ogromną fabryką. Prowadzą swój biznes od ponad 65 lat, posiadają ogromne doświadczenie na rynkach globalnych, co było idealnym zastrzykiem inspiracji dla nas, tutaj w Polsce. Dzięki temu, prowadziliśmy działalność lepiej i inaczej niż polskie firmy w tamtych czasach.
Zawsze staraliśmy się i nadal to robimy – przenosimy globalne zmiany na nasz rynek lokalny, co prowadzi do szybkiego rozwoju, mimo zmian rynkowych.
Chcąc być liderem, zawsze inwestowaliśmy w nowe technologie, wdrażaliśmy odważne projekty oparte na innowacyjności. Naszym motto od zawsze było i jest do tej pory: „kompleksowe rozwiązania pod klucz", co z czasem docenili nasi partnerzy i klienci. Nigdy nie staliśmy w miejscu, zawsze myślimy o przyszłości i zmieniającym się otoczeniu.
W Blowtherm wiele się dzieje. Firma jest światowym liderem w produkcji kabin lakierniczych w sektorze automotive oraz w przemyśle, posiada zautomatyzowane linie produkcyjne, jak również własny dział badawczo-rozwojowy. Jak udaje się nad wszystkim zapanować? Co jest dla Państwa najważniejsze w zarządzaniu wielkim przedsiębiorstwem?
To prawda, w fabryce Blowtherm zawsze dużo się dzieje, nieustanne badania, prototypy, rozwój nowych technologii. To wszystko pozwala na bardzo szerokie działania w sektorze automotive oraz w przemyśle. Nasza firma Blowtherm Polska jak strategicznym partnerem dla fabryki, od początku wzajemnie się wspieraliśmy, Włosi inspirowali nas do nowych wyzwań, które wspólnie pokonywaliśmy.
Jesteśmy zawsze otwarci na nowe potrzeby rynkowe i bardzo uważnie słuchamy potrzeb naszych klientów. Naszym celem jest stworzenie organizacji, które będzie mogła w pełni działać w przemyśle 4.0, który jest przyszłością dla naszej branży.
Na przestrzeni ostatnich lat firma zrealizowała ponad 1000 pokaźnych inwestycji w sektorze zarówno motoryzacyjnym, jak i przemysłowym. Z jakimi popularnymi, światowymi firmami mieli Państwo możliwość współpracować?
Na przestrzeni ostatnich lat wiele się działo, zarówno w motoryzacji jak i w przemyśle. W sektorze motoryzacji mamy tak wielu wspaniałych klientów, że nie chcę kogoś pominąć, dlatego pozwolę sobie ich nie wymieniać. Doceniają jakość, jaką oferujemy, dlatego mamy wielu stałych klientów. Działamy na najwyższym poziomie. Naszymi klientami głównie są producenci i marki premium.
Jeśli chodzi o sektor przemysłowy, to mamy za sobą kilkadziesiąt zamkniętych inwestycji, które były dużym wyzwaniem i ciężką pracą dla całego naszego zespołu.
Realizowaliśmy inwestycje między innymi dla takich firm jak: Solaris (producent autobusów), Newag (wiodące przedsiębiorstwo, specjalizujące się w produkcji i modernizacji taboru szynowego), Greenbrier Europe (światowy producent wagonów i cystern kolejowych), Chemet S.A. (producent cystern kolejowych oraz zbiorników LPG), Polaris (amerykański producent Quadów), Bodex (wiodący producent naczep), Kross (polski lider w produkcji rowerów) i wiele innych.
Jak układały się tego rodzaju współprace? Jak Państwo myślą – dlaczego tacy giganci zdecydowali się na zaufanie właśnie firmie Blowtherm?
Większość z tych projektów wiązało się z ogromnym wyzwaniem dla naszego przedsiębiorstwa, indywidualne projekty szyte na miarę.
W tak dużych przedsięwzięciach, takie firmy wybierają partnera ze sprawdzonym i długoletnim doświadczeniem w tej branży. Nasza firma oferuje kompleksowe rozwiązania, najwyższą jakość, nowoczesne technologie, profesjonalny dział projektowo technologiczny, który współpracuje na każdym etapie inwestycji. Naszym atutem jest także bardzo dobrze zorganizowany dział serwisu z placówkami w całej Polsce, nie zostawiamy naszych klientów po uruchomieniu instalacji.
Co wyróżnia Państwa na tle konkurencji? Dlaczego warto pracować w firmie Blowtherm?
Tak jak wcześniej wspominałem, stawiamy na najwyższy możliwy profesjonalizm i jakość bez granic. Nie spoczywamy na laurach, tylko cały czas pracujemy nad doskonaleniem naszych działań w sektorze motoryzacji jak i przemysłu. Bardzo dużo podróżujemy z naszymi ludźmi po świecie, aby obserwować i uczyć się rynku globalnego i zmieniającej się rzeczywistości. To nas umacnia i motywuje do rozwijania w nowych obszarach.
Na jakie stanowiska najczęściej poszukują Państwo pracowników? Gdzie można znaleźć informacje o rekrutacji i jak wygląda rotacja pracowników?
W naszej firmie jest stały i długoletni zespół specjalistów, a rotacja jest bardzo mała. Oczywiście cały czas szukamy nowych i kompetentnych ludzi do naszego przedsiębiorstwa, szczególnie w nowych obszarach, w których ostatnio bardzo mocno rozwijamy firmę. Ogłoszenia to rzadkość, głównie korzystamy ze współpracy z zewnętrznymi agencjami rekrutacyjnymi.
Czym szczególnym powinna wyróżniać się osoba, której marzy się praca w Państwa firmie? Na co rekruterzy zwracają szczególną uwagę podczas rozmów kwalifikacyjnych?
Jesteśmy stabilną firmą, której zależy szczególnie na ludziach szukających pracy na stałe – długoterminowo. Szukamy osób, które wiążą się z firmą i utożsamiają z resztą zespołu. Rekrutrzy dobierają dla Blowtherm Polska ludzi otwartych na nowe wyzwania, którzy chcą się rozwijać i doskonalić jako przyszli specjaliści. W naszej organizacji budujemy partnerskie relacje i cenimy zespołową pracę. Stawiamy na ludzi z pasją i otwartych na nowe wyzwania.
Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć w Państwa firmie?
Mamy kilka działów, każdy z nich ma odmienny charaktery pracy. W zależności od działu (czy to sektor przemysłu, czy motoryzacji) warunki finansowe oraz charakter pracy jest odpowiednio dobrany wraz z ścieżką rozwoju. Większość naszych pracowników posiada umowy o pracę, co jest preferowane z naszej strony. Oczywiście mamy też kilka osób na umowy B2B. Nasza firma stawia na rozwój organizacji i całego zespołu, dlatego premie, podwyżki i inne benefity są bardzo dobrze dobrane, aby każdy miał możliwość rozwoju, szczególnie w tych czasach rosnącej inflacji.
Wśród wyznawanych wartości firmowych można znaleźć chociażby innowacyjne podejście. Czy w związku z tym pracownicy w firmie Blowtherm mogą liczyć na okresowe szkolenia podnoszące ich kompetencje oraz jakość pracy?
Nasza firma zawsze stawiała na innowacyjne podejście w każdym możliwym zakresie. Tak było, jest i będzie. Wdrażamy nowe technologie oraz systemy zarzadzania w naszej organizacji, aby usprawnić procesy i komunikację wewnętrzną oraz tą z naszymi partnerami. Firma organizuje szkolenia lokalne oraz wyjazdy zagraniczne do naszych fabryk zlokalizowanych u naszych partnerów w całej Europie. Oczekujemy od naszego zespołu profesjonalizmu, więc stawiamy na doskonalenie kompetencji i pracy zespołowej.
Czy zatrudniają Państwo stażystów i praktykantów na jakiekolwiek stanowiska? Jeśli tak, to jak często udaje się potem nawiązać stałą współpracę?
W tym zakresie też próbujemy i nawet w ostatnim czasie mamy pierwsze sukcesy. Poszukujemy ambitnych, młodych ludzi do działu projektowo – technologicznego. Do działu serwisu cały czas szukamy ludzi chętnych do pracy i operatywnych, gdzie mogą nauczyć się specjalizacji w dziedzinie, w której nie ma obecnie podstawowego kształcenia, brakuje takich szkół.
Jaka atmosfera panuje w firmie między pracownikami?
W naszej firmie atmosfera jest przyjazna i zespołowa, co korzystnie wpływa na relacje pomiędzy pracownikami. Jesteśmy przekonani, że dobre, pozytywne nastawienie w miejscu pracy sprawia, że wzrasta zadowolenie pracowników, ludzie zaczynają identyfikować się z organizacją, a zespół osiąga wysokie wyniki. Stawiamy na cały zespół, mamy współpracowników, którzy pracują od wielu, wielu lat, ale też stawiamy na młode pokolenie.
Czy pracownicy w Państwa firmie mogą liczyć na jakieś zorganizowane spotkania integracyjne, wyjazdy, wigilie firmowe? Czy są one finansowane przez firmę?
Oczywiście, organizujemy wigilie firmowe oraz spotkania integracyjne, za które koszty ponosi firma.
Firma niesamowicie szybko się rozwija. Jakie mają Państwo plany na najbliższą przyszłość dla Blowtherm?
Zawsze stawiamy na rozwój i to się nie zmieni. Obecnie planujemy rozbudowę firmy o nowoczesne centrum szkoleniowe, aby rozpocząć współpracę w zakresie edukacji wspólnie ze szkołami oraz producentami samochodowymi.
kama
22.09.2022 11:16
Oceniam bardzo pozytywnie tego pracodawcę.
28.11.2021 16:45
Karla
24.08.2022 09:49
Co to znaczy dodatkowo dorobić? Umowa o pracę jasno określa warunki pracy, także płacowe. W Blowtherm Polska, wszystko odbywa się zgodnie z Prawem Pracy.
14.09.2022 08:19
Wszelkie ustalenia z Pracodawcą, odbywają się indywidualnie.
Marketer
23.08.2022 08:46
Praca w dziale marketingu jest klarowna - godziny pracy 8-16, zakres obowiązków został ustalony na początku. Pracodawca jest wyrozumiały, można się do niego zgłosić z każdym pytaniem. Nie ma nadgodzin.
DARRUS
23.08.2022 08:43
Jako długoletni pracownik Blowtherm, mogę z czystym sumieniem polecić pracę w firmie. Atmosfera w biurze jest bardzo dobra, ludzie tworzą zgrany team.
Anna
23.08.2022 08:36
Polecam, profesjonalna firma. Jakość produktów i obsługi na najwyższym poziomie.
01.07.2022 14:10
Blowtherm od ponad 65 lat jest światowym liderem w produkcji kabin lakierniczych w sektorze automotive oraz w przemyśle. Ponadto, firma posiada zautomatyzowane linie produkcyjne oraz dział badawczo – rozwojowy, dzięki którym jest wiodącym pionierem technologii, wynalazków i patentów, które posiadają zastosowanie we wszelkich dziedzinach gospodarki światowej.
Nasze urządzenia stosowane są w przemyśle lakierniczym, stoczniowym, lotniczym, grzewczym, kolejowym, meblarskim, a także w transporcie drogowym, pasażerskim, a nawet w sektorze rolniczym, wojskowym czy pojazdów specjalistycznych.
Blowtherm Polska – liderem krajowego rynku
Od 2005 roku tworzymy zespół wykwalifikowanych profesjonalistów w branży motoryzacyjnej i w przemyśle. Wdrażamy innowacyjne technologie dla naszych Partnerów i Klientów, mając na uwadze względy bezpieczeństwa jak i ochronę środowiska. Nieustannie dążymy do perfekcji, każdego dnia nasz zespół inżynierów realizuje i udoskonala zaawansowane technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających Klientów.
Naszym atutem jest możliwość tworzenia unikalnych i zindywidualizowanych rozwiązań, dzięki ciężkiej pracy działu projektowo-technologicznego, który pracuje nad każdą inwestycją, kompleksowo koordynuje każdy etap procesów inwestycyjnych – od prac budowlano – konstrukcyjnych, przez instalację, aż do etapu wdrożeń i odbiorów.
01.07.2022 12:25
04.06.2022 10:05
Jak jest z pakietem medycznym w Blowtherm Polska Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
KARTYB
01.07.2022 11:16
Tak, każdy pracownik ma zapewniony pakiet medyczny.
KARTYB
01.07.2022 11:16
Jestem pracownikiem firmy Blowtherm Polska. Warunki pracy są klarowne, atmosfera sprzyja wydajnej pracy. Nie ma nadgodzin, współpraca między działami przebiega pomyślnie.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Blowtherm Polska?
rzeczywisty pracownik
07.10.2019 12:38
Witam. Teraz może faktycznie prawdziwy pracownik się wypowie w kontrze do tych głupot :) Wygląda na to, że w firmie mamy osobę, która uważa że pracuje za karę, a teraz tworzy falę hejtu. Pracuję tu już jakiś czas i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu naszą firmę. Właściciele - Zarząd, to normalni ludzie, można z nimi porozmawiać i dogadać się w wielu aspektach dot. wykonywanej pracy. Hejterom chciałbym zwrócić uwagę, że w internecie nie jesteście anonimowi, mimo że podpisujecie się pseudonimem. Zarząd powinien zgłosić policji takie oczernianie, a osobistymi wycieczkami - prawnik.
Raz jeszcze - jak ktoś chce pracować, zapraszamy. Jak się chcesz obijać i szukać wymówek, to nie do nas.
11.10.2019 19:33
Zgadzam się ze wszystkim co wyżej napisane. Pracuje się dobrze. Jak ktoś z nas nie chce pracować niech się zwolni a nie robi nam i firmie złej opinii. Ja jestem zadowolona.
Nie związany z firmą
31.10.2019 11:23
Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i nie widzę tu podstaw prawnych do postawienia komukolwiek z wypowiadajacych się jakichkolwiek zarzutów przed organami ścigania. We wcześniejszych wpisach brak jest gróźb karalnych, opinii niezwykle szkalujacych mających wpływ na interesy firmy czy wskazanie osób z imienia i nazwiska (Rodo). Opinie tu wyrażone są podkreślam jedynie opiniami osób mających związek z firmą, które pomagają podjąć decyzję o związaniu się stosunkiem pracowniczym ze wskazanym przedsiębiorcą. Pisanie o podejmowaniu kroków prawnych wobec tu wypowiadsjacych się jest wysoce nie na miejscu gdyż jest to portal typu "wyraź swoją opinię i poglądy" i jest to objęte wolnością słowa a wpisy o zgłaszaniu do prokuratury mogą tylko odstraszać potencjalnych pracowników. To tak wolą przekazania dobrej rady.
Adi
28.10.2019 12:10
A co mogło się zmienić? Znajomy mi mówił, że podobno tam jest bardzo źle, nie widziano dawno podwyżek. Premii także. To prawda?
01.10.2019 09:10
Kondziuk
03.10.2019 12:43
Potwierdzam jako były już pracownik wszystkie wspomniane kwestie. Myślałem że coś się tu zmieniło ale widzę że koledzy potwierdzają tylko rzeczywistość w Blowtherm. (usunięte przez administratora)Generalnie za ten zakres pracy i ilości nadgodzin pensja baaardzo niska. (usunięte przez administratora)
10.07.2019 21:47
PRACOWNIK
03.10.2019 12:05
W którym momencie wypowiadalem się źle o pracownikach? Sam pisałem że ludzie są tu świetni, pomagają sobie wzajemnie i fajnie ze sobą się czują to Zarząd nie pozwala na ich dalszy rozwój. W Blowtherm stosuje się głównie umowy o pracę co akurat jest plusem.
Mercedes
18.09.2019 12:09
Witam, firmę znam z drugiej strony jako kontrahent. Jestem od kilkunastu lat kierownikiem jednego ze współpracujących serwisów blacharsko-lakierniczych. Jeśli chodzi o produkty Blowtherm jestem jak najbardziej zadowolony. Ale bardzo dziwny dla kontrahenta jest fakt że jest tam taka rotacja i za każdym razem człowiek musi tłumaczyć co chce. Stara kadra techników wiedziała zawsze jak co wymagamy znaliśmy się nawzajem co pomagało we współpracy, Pani z biura zawsze wiedziała jakie materiały potrzebujemy, obsługa była pierwsza klasa, natomiast od dłuższego czasu wygląda to różnie raczej chaotycznie i nie do końca profesjonalnie a raczej z przymusem i te wieczne pomyłki.... Ale cóż jaka płaca taka praca, a wiem że kolorowo tam nie mają od samych pracowników. A szkoda bo to naprawdę fajne produkty (baaaardzo drogie mimo wszystko) które zasługują na dobrą kadrę ale takiej trzeba zapłacić i przede wszystkim ją szanować żeby konkurencja jej nie podebrała. Czasem lepiej dołożyć te 500 PLN do wypłaty niż zatrudnić byle kogo. Generalnie pracownikiem nie jestem ale żal mi tych chłopaków którzy za grosze zapierdzielaja do nocy.
Paweł
11.07.2019 11:28
W każdej firmie bardzo ważne są finanse bo wydać można wszystko. Bardzo dobra firma i szkoda, że nie widza tego niektórzy!!
Hmmm... nie tak to funkcjonuję
14.07.2019 14:13
Co z tego, że firma ma dobry produkt i świetnie stoi finansowo skoro pracownicy klepią biedę i np. żeby pojechać na wakacje muszą brać kredyty bo nie są w stanie przez rok odłożyć na wycieczkę. Co z tego, że firma świetnie stoi finansowo skoro pracownicy podupadają na zdrowiu pracując w tym miejscu. Strona ma na celu ocenić firmę od strony pracowniczej i warunków jakie pracodawca stwarza pracownikom. (usunięte przez administratora)Dlatego pracodawca czytając takie komentarze jak tu, powinien opinie przyjąć na klatę i coś zmienić tak, aby za 5-10 lat pojawiły się komentarze "no kiedyś było źle ale dużo się zmieniło na plus". Tak by zrobił mądry pracodawca.
Dziwi mnie tylko to, że w dobie rynku pracy pracowników zarząd dalej nie załapał, że zbyt duża rotacja wśród pracowników bardzo źle wpływa na wizerunek firmy. I to zarówno od strony przyszłych potencjalnych pracowników jak i kontrahentów, którzy dzisiaj współpracują(usunięte przez administratora)Gdzie jedyne co nasuwa się takiemu kontrahentowi do głowy to "co tam się dzieję? / co to za firma skoro wszyscy uciekają?".
28.12.2018 16:55
Brak organizacji pracy niestety ,pracownicy bez podstawowej wiedzy organizacyjnej,brak materjału do pracy,atmosfera wśród pracownikow zła,totalny chaos, może tylko jeden ktory tak naprawde potrafi ustalić poprawna kolejnośc prac tak by nie robić sobie pod przysłowiową gorkę .Rotacja ludzi ,to chyba wystarczy na początek chcącym pracować w tej firmie.Odradzam jak kolwiek to brzmi zastanów sie 2 razy przed podjęciem decyzji.
marian
12.10.2018 07:13
A jak wygląda praca w serwisie?
on
08.08.2018 22:07
Zapomniałem dodać,że chodzi mi o Piekary ŚL. :)
on
08.08.2018 22:03
Witam, Chciałbym zapytać jak wygląda praca na magazynie .. w sensie jaka atmosfera panuje .. ile zmian itp.. i Ogólnie jak firma podchodzi do pracownika ?
Szukam czegoś na dłuższy czas - docelowo na stałe.
pg1986
06.09.2017 23:29
A ile można tam zarobić?
Zostaw merytoryczną opinię o Blowtherm Polska Sp. z o.o.