Centrum Dystrybucyjne Lidl

Legnickie Pole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 62 ocen.

Opinie o Centrum Dystrybucyjne Lidl

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucyjne Lidl

Memento mori

Spieszmy się kochać ludzi - tak często odchodzą.. Krzysztof, kto §-em wojuje, od paragrafu zginie. Fap, fap, fap Kto będzie następny? A może stworzymy większą grupę? Ku*de, święta za pasem, a te firmy wokół naszego kołchozu.. No rosną w oczach! :)

Memento mori

Siemanko! Zauważyliście że po zmianach personalnych dokonanych na TeCe (kilka miesięcy temu) wiele z nas zaczęło jeszcze bardziej narzekać? Wiecie: co raz to gorsza decyzyjność, szukanie dziury w całości, poruszanie beznadziejnych tematów na zebraniach, et cetera?! W sumie: co tu dużo "mówić" - sami wiecie najlepiej i nie jedna osoba z Was chciała by tu coś napisać, ale się nadzwyczajniej boi. Czego się boicie? A propos bojaźliwości: Na ~13 osób zaproszonych na rozmowę o pracę, ~10 osób opuściło szeregi po pierwszym spacerku? Coś tu jest chyba nie halo? Kiedy w koncu ludziki w krawacikach jeżdżący PZ zrozumieją, że ktoś siedzący w głębi TeKi nie... ...nie nadaje się by siedzieć na tym krzesełku "i" trzeba go wymienić (tak jak to się robi z niegrzecznymi pracownikami?)

Memento mori

Whiskey moja żono.., Na wózku bym Cię pił.. Oj dzieje się w Centrum: Ludzie odchodzą.. A może by tak nadmiar kierowników zredukować?

Bezstresowy
@Memento mori 25.10.2017 19:08
Whiskey moja żono.., Na wózku bym Cię pił.. Oj dzieje się w Centrum: Ludzie odchodzą.. A może by tak nadmiar kierowników zre...

Jak ktoś kradnie to tak kończy

Weronika

Widzę, że Centrum Dystrybucyjne Lidl poszerza się o nowe budynki. Właśnie przeczytałam, że w Kałuszynie niedaleko Warszawy powstanie nowe centrum, które będzie obsługiwało Warszawę i wschód Polski http://www.fakt.pl/pieniadze/biznes/lidl-wybuduje-nowe-centrum-dystrybucyjne-na-mazowszu/sb9qfnx To oznacza nowe miejsca pracy. @Ja może w nowym miejscu pracy będą lepsze warunki pracy. Jak uważasz?

Weronika

Dużo osób wypowiada się na temat Centrum Dystrybucyjne Lidl w Legnickim Polu z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy. Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Ja
@Weronika 29.08.2017 10:57
Dużo osób wypowiada się na temat Centrum Dystrybucyjne Lidl w Legnickim Polu z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracoda...

Ten pracodawca nie ma mocnych stron. Jak sie przeciw stawiasz i walczysz o swoje to jestes be. Tam sa potrzebni ludzie ktorzy zapi....... i siedza po 12 godzin bez zadnego ale.

Mariusz

Nie życzę sobie żeby ktoś dzwonił biura sprzedaży z centrum dystrybucji Lidl zrozumiano

Mariusz z chojnowa
@Mariusz 29.07.2017 17:42
Nie życzę sobie żeby ktoś dzwonił biura sprzedaży z centrum dystrybucji Lidl zrozumiano

Nie życzę sobie żeby ktoś dzwonił do mnie z centrum dystrybucji Lidl legnicke pole z biura sprzedaży rozumiano

Ola

Moja opinia a raczej wniosek dotyczy nowo otwartego Lidla w Legnicy przy ul.Jaworzyńskiej.Dlaczego jest tak mało (tylko 2)(stanowisk postojowych dla rowerów?.Należy zwrócić uwagę,że przy sklepie na Chojnowskiej jest ich aż 6 i bywa tak że wszystkie są zajęte.Może by tak dostawić????????

Ala

Pracodawca powinien liczyć się z pozwami sądowymi. PROSZE DOBRZE TO PRZECZYTAC. Pracownicy pracują po 12 godzin, są do tego zmuszani. Inspekcja pracy już powiadomiona. Nikt nie będzie nas gnoił. Jak kierownik chce to zapraszam na wózek...od 17 do 5 rano....To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Mapa

Cukier i łyżki to we własnym zakresie musisz mieć

Memento mori

Halo Legnica! (Czy tam Pole..) Jeśli stwierdzę, pytając o cukier na socjalu, to będziemy wówczas mówić o niezachowaniu obowiązku tajemnicy? Reasumując moją wypowiedź: Kiedy wróci cukier na socjal? i łyżeczki.. Wrócę niebawem

Weronika

@Pracownik, dlaczego? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Nowy

Cześć, mam kilka pytań do ludzi pracujących w centrach dystrybucyjnych, ewentualnie do tych, co byli na rozmowach o pracę do nowego CD w Będzinie (może wiecie więcej, niż ja). 1. Jak wygląda praca wózkowego wysokiego składu? Czy wozi się całe palety, czy trzeba też dużo nosić, przekładać? Czy jest dużo pracy fizycznej, czy raczej się jeździ? Co jeszcze ciekawego? 2. Jak to do końca jest z nadgodzinami? Podobno pracuje się aż się dzień skończy ;) (czyli po 8,10,12g), a potem wolne jak pracy jest mniej w rozliczeniu czteromiesięcznym. Jak to faktycznie wygląda? Czy te godziny nie znikają jakoś :D Martwię się tym "systemem pracy". Skoro umowa jest na 130g, jak to wygląda? Mamy rozliczenie 4miesięczne, czyli mamy 4x130=520g w cztery miesiące? Ogólnie jest masa złych opinii (dobrej nie ma żadnej?), ale o firmie w której pracuję też są same złe, a jest w sumie wszystko spoko. Pamiętajmy, że to magazyny, a nie prezesówka...

Ja
@Nowy 25.12.2016 17:59
Cześć, mam kilka pytań do ludzi pracujących w centrach dystrybucyjnych, ewentualnie do tych, co byli na rozmowach o pracę do no...

Z tego co widzę tutaj jeżeli chodzi o wózki typu pieski jako komisjoner to robisz aż nie skończą Ci się zadania czyli do bólu jak to liderzy powiedzieli tu w legnicy. Chyba że będziesz jako sztapler to cały dzień na wózku i jeździsz i denerwujesz innych pracowników niepatrzac gdzie jeździsz. Szczerze odradzam pracy na tym zakładzie traktują Cie jak murzy... I mówią że masz robić aż się zadania nie skończą a zmiany są tak debilnie ułożone że 2 zmiany są praktycznie od 6-8 razem i robisz do 17+ na 3/4 etatu po 17 magazyn jest pusty nie wiem czy w nocy ciężarówki nie jeżdżą czy jak że nocek nie ma? Z tego co usłyszałem to w Gliwicach / Tarnowie jest w miarę normalnie legnice omijaj szerokim łukiem albo czekaj najlepiej do otwarcia lidla w Będzinie.

Pracownik

Zdecydowanie nie polecam pracy w tym miejscu.

Ja

Nie polecam tam nikomu pracy chyba że komuś kto desperacko szuka pracy

Ja

Praca tam to wyzysk i poniżenie ludzi nikt nie liczy się z tym ze ludzie maja rodziny i życie prywatne. A zarobki to są po prostu porażka owszem osoby które donoszą na innych mają z tam super zarobki. Nie doceniają pracowników i wolą zatrudniać nowych zamiast starego pracownika docenić.

esia

ale to tylko mowicie o jednym stanwosiku jako specjalista, moim zdaniem na poczatek tez nie ejst zle, pozniej znaczaco stawka sie podwyższa a jak maja sie zarobki zwyklego pracownika?

Mariusz 41

W biurze pracują ładne panie w centrum dystrybucyjnym Lidl legnickie pole

On 1234

Panie i panowie jak wygląda praca kierownika sektora? ile godzin dziennie? jakie zarobki? jaka atmosfera?

ALA

Specjalista DS ADMNISTRACJI W CENTRUM DYSTRYBUCYJNYM MA: - 1500 zł netto przez 1 rok pracy - 2000zł netto po 2 latach - 2800zl netto po 3 latach pracy Czas pracy praktycznie nieograniczony - tyrasz póki nie zrobione

zainteresowany
@ALA 21.02.2016 20:18
Specjalista DS ADMNISTRACJI W CENTRUM DYSTRYBUCYJNYM MA: - 1500 zł netto przez 1 rok pracy - 2000zł netto po 2 latach - 2800...

Czy to potwierdzone informacje? Specjalista ds administracji zarabia tyle co pracownik obsługujący kasę? Czy te zarobki dotyczą etatu czy tylko jego części?

maniek

w tej firmie kazdy robi co chce samowolka nikt się tym nie interesuje

ndel
@maniek 17.01.2016 01:58
w tej firmie kazdy robi co chce samowolka nikt się tym nie interesuje

to jest jeden wielki syf jak i na dniówce i na nocce wiem bo pracowałem tam długi czas i każdy z kierownictwa na robola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kładzie unikajcie tego syfu

beata

mam możliwosc podjęcia pracy w logistyce liodla,bardzo prosze napiszcie jakie są mniej więcej zarobki ,i czy ogólnie jesty ciężko,

rekrut

Aplikowałem do centrum dystrybucyjnego lidla do działu sprzedaży nawet kilka razy na różne stanowiska. Zawsze odpowiedź negatywna z ich strony mailem przychodziła. Któregoś razu zadzwonili z zaproszeniemna rozmowę. Na spotkaniu jakies testy rozmowa itp. i dopowiedź nizależnie od decyzji w terminie chyba do tygodnia. Oczywiście brak odpowiedzi od nich. To zadzwoniłem do nich i dowiedziałem się że nie przeszłem ekrutacji i rzekomo wysłali informację mailem mi (oczywiście żaden mail nie przyszedl od nich) pani jeszcze dodala ze oprócz tego dostanę informację listowną od nich. Takiej listownej informacji do tej pory brak oczywiście. Sory ale to jest coś niepoważnego takie zakłamanie ze strony firmy. Jak oni w ogóle podchodzą do kandydatów. Na rozmowie w sali jakies reklamy marketingowe jakim super pracodawcą jest lidl. Dało mi to wtedy troche do myślenia, bo z doświadczenia wiem, że jak ktoś mocno stawia na marketing(u nich w sali konferencyjnej gdzie prowadzą rekrutację reklamy zachwalające jakim sa super pracodawcą oni są) zapomina o rzeczywistości i skupia sie na wirtualnej rzeczywistości a nie tej prawdziwej. Zresztą czemu ciągle regularnie do lidla szukają do działu sprzedaży w centrum dystrybucyjnym? Tam podobno parę osób pracuje. Tak duża rotacja?? Czemu?

Rycerz

Jajoglowy jak byś nie kradł to byś dalej pracował w lidlu i kierownik by ciebue nie(usunięte przez administratora) od kierownika to się odp..... zawsze można do niego zagadać jak się ma problem i trudna sytuacje i nigdy nie odmówi i pomoże. Praca jak praca raz gorzej raz lepiej tylko te ciągle wizytacji gości to masakra pucowanie i porządki a w trakcie remont gdzie wierca kurz itp

Dragon

A więc temat magazynu Legnickie pole to jest jedno wielkie nie porozumienie kierownictwo porażka jak to ując kolesiostwo miedzy szefostwem pracujesz za 3 ciągłe pretensje o wszystko co byś nie zrobił maja cie za nic to jest najgorszy zakład pracy w tym kraju w jakim pracowałem utylka to dopiero porażka a nie będę mówił o kierowniku tego działu młody pajac to i tak za delikatnie powiedziane , a co do urlopu ciężko się o niego doprosić ja jeszcze mam nie wykorzystany urlop z 2014 roku a tu już nowy za pasem i tak z miesiaca na miesiąc pójdzie się na urlop tylko proszę być pod telefonem do dyspozycji to po kiego ten urlop jak musi się być do ich dyspozycji nie chce mi się dalej pisać bo to szkoda klawiatury niszczyć omijajcie ten zakład a zwłaszcza utylke wiem co mówię

tomek

Lidl jest tani! Teraz oni zmeniają wizerunek z tego co widze i już na jakość stawiają jako cały sklep, reklamują przecież świeże pieczywo, jakieś rzeczy do jedzenia i teraz jest też Pascal, więc naprawde moim zdaniem dobra robota, to taki przyjzany sklep jest z mojego punktu widzenia, ale nie orientuje się jeszcze jak od strony pracownika to wygląda?

niejadek
@tomek 03.02.2015 16:12
Lidl jest tani! Teraz oni zmeniają wizerunek z tego co widze i już na jakość stawiają jako cały sklep, reklamują przecież śwież...

spróbuj zjeść te bułki na drugi dzień a rzuchwa ci się rozciągnie polecam

kris

czy operator wozka widłowego tez kompletuje?

mariusz

Kogo się pytać o prace na kierowce?

Piotrek

Witam. Poszukuję osób dojeżdzająchy ze Złotoryi mam wolne miejsca bądź też do kogoś się dołączę. Pracuję w trybie 3 zmianowym aktualna zmiana to 3 nocki. Proszę o kontakt zainteresowane osoby drogą mailową (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

you

z socjalu to tylko pomieszczenie zwane stołówką jest zarobki nie większe jak wszędzie na strefie urlop jak urlop trzeba dzielić latam na wszystkich ,bo dla kierowników to lato trwa od kwietnia do października a nie (lipiec , sierpień) tyle że z dziećmi nie pojadę w czasie roku szkolnego do egiptu np.

gość

CZY MOŻE KTOŚ NAPISAĆ CZY SĄ DO WAS PRZYJĘCIA DO PRACY

Brak

Wyciskają ile się da a później wylatujesz z końcem umowy na bruk, wiem coś o tym...

you

stanowczo odradzam pracę w lidlu

anonim

czepiacie sie pilkarza a chlop byl ok a kto wie co tam teraz ukierownikow?

anonim

z tego co wiem to zalatwił dla dwóch operatorów pełen etacik, działowy nie potrafil tego zrobic przez 1,5 roku, troche dziwne dlaczego skoro kolo ktory nie byl wtedy na przyjeciu nie mial z tym problemu???

KAMERA W toalecie W 5462 link pas

( usunięte przez administratora )musi się głowić.. jak mu powiedzieli by się zastanowił cz chce pracować ? a on może i chce tylko c( usunięte przez administratora )powie..jak on nie umie? tam ktos pisał o Liceum. prawda nieskoczył.. ;-) Tajniak zadzwoń do mnie ,albo do biura podejdź w miedzy czasie,,. na przerwie..

TAJNIAK

I TAK WSZYSTKO POWIEM , DUŻO SIĘ DOWIEDZIAŁEM TO ZGŁOSZ-e(usunięte przez administratora)

niepracujacy

siemka, co tam słychac w magazynie, jak tam na utylce :)

TAJNIAK- rec26QW

FAJNIE, a w pracy każdy mówi co innego ,a ja wiem co? kto? i jak? piłkarz( usunięte przez administratora )

:)

yyyy - 2010-09-22 19:08:48Lidl - Ogónie jest git. ( usunięte przez administratora ).Niby które? jakoś nie chce mi się w to wierzyć

d.n.a

dobrze??niby dla kogo??chyba dla (usunięte przez administratora) i ciebie.ja tam ( usunięte przez administratora )lubie bardzo.mimo,że nie był moim kierownikiem.ale tak to jest,jak ktoś jest madrzejszy od swojego przelozonego.da sobie rade facet.hehehe

dno

dobrze,ze wzieli sie za kierownikow, szkoda,że nie za tych co trzeba...

xXx

Dobrze ze skasowali tego niedoszlego piłkarza hehhehehehe 1:0

yyyy

Lidl - Ogónie jest git. Niektóre dziewczyny fajne, widać że chętne.

you

takich pracowników to chyba nikt nie chce mieć jak wy;tylko nażekać że ciężko,(usunięte przez administratora) nie pozwalają,poleżeć nie dadzą,mało płacą,wogóle trzeba iść do pracy zamiast leżeć w domu a wypłata na konto.potrzeba bata nad wami to by się takie głupoty was nie trzymały.

xax

Jak ktoś nie potrafi pracować uczciwie to nie ma się co dziwić. Sam bym nie chciał mieć takiego pracownika!

anonim

anonim - 2010-09-01 19:55:44 janisiów - 2010-08-29 22:27:42 (usunięte przez administratora) na godziny znikają jak koper fild niech się pan tymi łosiami nie przejmuje to (usunięte przez administratora)tylko tak piszą niech się przedstawi (usunięte przez administratora) jeden praca w lidlu jest oki kierownictwo jest też całkiem dobre czasem wrzeszczą ale to normalka jak ktoś coś skrzani

anonim

janisiów - 2010-08-29 22:27:42( usunięte przez administratora )(usunięte przez administratora) na godziny znikają jak koper fildniech się pan( usunięte przez administratora )

anonim

meesha j - 2010-08-30 18:43:01jeszcze raz któryś się przedstawi z mojego nazwiska to go znajdę i wytłumaczę parę rzeczy. a jak coś nie pasuje to się przedstawia problem, ale nie jako anonim, bo tak to każdy jest cwany.ma pan racje d( usunięte przez administratora )

meesha j

jeszcze raz któryś się przedstawi z mojego nazwiska to go znajdę i wytłumaczę parę rzeczy. a jak coś nie pasuje to się przedstawia problem, ale nie jako anonim, bo tak to każdy jest cwany.

jm

zależy z kim

Zostaw opinię o Centrum Dystrybucyjne Lidl - Legnickie Pole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucyjne Lidl