Wasbruk

Barcin, 4 Stycznia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 13 ocen.

Wasbruk
3 13 6 1

Opinie o Wasbruk

Paweł

@DARIA K., @MAJKA, ponowie przypominam, że forum to nie służy wymianie opinii na temat pracowników czy też oferowanych przez daną firmę produktów czy usług. Na tego typu wypowiedzi z pewnością są inne miejsca w Internecie. Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Wasbruk? Możecie coś powiedzieć na ten temat?

DARIA K.

POWIEM JEDNO WYMIĘCIE TEN ZESPÓŁ WSZYSCY TAM CHYBA ZA KARE PRACUJĄ. BO Z ŁASKĄ OBSŁUGUJĄ Z TAKIMI MINAMI STOJĄ ANI DZIEŃ DOBRY ANI NIC TYLKO PŁAĆ I WYJDŹ I NAJLEPIEJ NIC NIE CHCIJ WEŹCIE SIĘ OGARNIJCIE I IDŹCIE NA SZKOLENIA JAK OBSŁUGIWAĆ KLIENTÓW ALBO ZMIĘCIE PRACE...

MAJKA
@DARIA K. 14.08.2018 22:08

Każdy tylko winy szuka w pracownikach a nie wie jakie chamy są ludzie zawsze lepiej zegnac na pracownika bo on zawsze oberwie najgorzej od klienta jak coś nie jest tak a ty Daria K zamiast powiedzieć pracownikowi prosto w oczy to zaraz piszesz na forum brednie widocznie ci się coś wydawało że w ogóle coś takiego miało miejsce bo jak na mnie to by trafiło to zaraz bym powiedziała. Ja tam podjeżdża co 2 lub 3 i nikt dla mnie tam nie jest nie miły zawsze obsurzana byłam bardzo dobrze

DARIA K.
@MAJKA 17.08.2018 15:17

Tylko winny się tłumaczy a zwłaszcza pracownik a po drugie mam prawo do wyrażenia swojej opinii jestem tam często więc wiem następnym razem nic nie napisze zadzwonię do szefa...

Paweł

@DARIA K., chciałabym nadmienić, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców. Niemniej jednak dziękuję za podzielenie się swoimi uwagami. Czy któryś z użytkowników forum pracuje w Wasbruk w Barcinie? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu? Polecacie aplikować?

Paweł

@MAJKA, jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest, między innymi, dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły. Pytanie o benefity socjalne nie było skierowane bezpośrednio do Ciebie, a do pracowników firmy. Przypominam, że to forum służy wymianie opinii na temat pracodawców. Czy firma prowadzi obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? Polecacie wysłać swoje CV do pracy w Wasbruk w Barcinie?

MAJKA

Paweł a ty co szpieg ja podjeżdżam się tankować praktycznie co 2-3 dzień i widzę od jakiegoś czasu tylko dwóch stałych pracowników na okrągło i nowych co chwile tam zmieniają to co to oznacza ? a czy przysługują się benefity socjalne to skąd mi to wiedzieć najlepiej zapytaj sie sam pracowników jak jesteś taki zainteresowany.

Paweł

@Majka, rozumiem, że piszesz z pozycji klienta Wasbruk, tak? Skąd masz informacje dotyczące zwolnień w tej firmie? Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w Wasbruk? Czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

Majka

Pozdro dla Kierownika najlepiej zwolnic dobrych pracownikow chyba ze zasłużyli i zatrudnic takich którzy niemaja pojecia i obsługuja z telefonem przy uchu tak. Taki cwaniak byl jak bylam 12.07 kultury brak osobistej i zachowanie super jego w stosunku do mnie..

Paweł

Widzę, że większość poniższych opinii pochodzi od klientów Wasbruk - może jednak zechcieliby także wypowiedzieć się pracownicy tej firmy? Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, a nie na temat świadczonych przez nich usług - na tego typu komentarze są inne miejsca w internecie.

Krzysiek

Paliwo polecam bo jest tańsze niż na orlenie a tankuje juz tam od kilku miesiecy i nic sie niedzieje z autem a wczorajsza zmiana najwyrazniej sie nudzila a zwlaszcza ten pan z nogami na drzwiach auta ale jaka placa taka praca najwidoczniej z wpisów tak wychodzi.

Slawomir
@Krzysiek 06.06.2018 16:54

dziękuję bardzo za opinie bardzo przydatna i interesująca polecam się na przyszłość

michasia

witam i się pytam co to ma być na tej stacji. wczorajszego dnia podjeżdżam na tą stację pod gaz i wychodzi ten pożal Boże kierowniczek i mówi do mnie że jest samo obsługa ja do nie niego że jestem kobietą i nie umie gazu tankować A on że w końcu się na uczyć tankować bo on od tego tu nie jest. A ja się pytam od czego Pan tu jest.Jest Pan tu jak dupa od srania i powinien mnie Pan za tankować A nie prawie hamskie komentarze do zony jeszcze raz się to zdąży to się po fatyguje napisać do szefa pana

T :-)
@michasia 03.06.2018 09:29

Jak chcesz coś już pisać to pisz ALE PRAWDE JAK BYŁO A TEGO TO NIE MÓWILEM I SOBIE NIE DODAWAJ ZA DUŻO ... ( "bo on od tego tu nie jest." ) a i jeszcze cofnij się do szkoły bo pisać to ty nie potrafisz a zamiast michasia to wpisz prawdziwe imie KURA.

ALI

ELO ZWOLNIĆ SIE I TYLE JAK SZEF TO FRAJ .......ER . CHYBA GO KIEDYŚ WIDZIAŁEM MIAŁ KRÓTKIE SPODNIE ON PEWNIE UDAJE ŻE KASY NIEMA WIDZE TAKICH LUDZI TO MNIE CZYŚCI A TAK OGÓLNIE TO SKĄD OOOONNNNN. JEST TO WTEDY NAJAZD NA BIURO Z JAKIM PRAWNIKIEM ALE DOBRYM I WYGRACIE Z WSZYSTKIM JAK TAK ROBI CO JEST OPISANE Z WPISÓW JAK CZYTAM. POZDRO

pracownik

Witam w tej firmie pracowalem 3miesiące (tyle wytrzymałem) za tyle godzin co pracowalem nie mialełem nawet najniższej a z paska który podpisywałem wychodziło 2200 brutto a tak na marginesie z tego co mi wiadomo umowy smieciowe mialy zniknąć a u pana S na umowie cały czas 4 zł czy to tak może być jak chciałem pieniądze na konto to nie było o tym mowy a dlaczego bo by wyszły na jaw chachmęctwa.Praca nie jest cieżka ale klienci daja nie raz popalic traktuja obsługe jak śmieci jak ludzi gorszego sortu i czasami sa strasznie nie wyrozumiali i wyżywaja sie bo maja zły dzień a Ty musisz sie uśmiechać bo jak nie to lecą ze skargą do kierownika taka praca to na chwile z braku laku zero prespektyw zero rozwoju z takim podejsiem szefa do pracownikow to kariery tam nie zrobisz.

Filo
@pracownik 27.05.2018 21:04

Nie komromituj sie człowieku i nie kopiuj wpisów ok! Nie potrafisz opisać swojimi slowami to jesteś debi.....! To jest wpis z głównej strony...wiem bo czytam wszystkie komentarze a ten wpisałem akurat ja!

Maruś

Pracowałem na tej stacji i nie polecam nikomu. Zero szacunku dla pracownika. Złodziejstwo goni kłamstwem. Jedna wielka pomyłka. O każdy grosz trzeba się prosić. Podziwiam ludzi którzy jeszcze tam pracują i wytrzymują... 5 zł za godzinę pracy. To jest śmiech na sali... Nawet na litr paliwa zabraknie. Hahaha. Pozdrawiam.

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Wasbruk na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z wynagrodzeniem mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Barcin i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Kuba
@Administrator 24.05.2018 09:15

Sytuacja w firmie wasbruk jest bez nadzieja jedno wielkie złodziejstwo i oszustwo z te pieniądze co dają to nigdy nie znajdą żadnego pracownika. W tej firmnie to gorzej jak za PRL zero szacunku do człowieka. A szef tej firmy to zwykły (usunięte przez administratora) i prostak

Kamil

Paliwo super polecam bo warto za taka cene o 12groszy taniej niz Orlen i to jest super niech Orlen padnie w kócu w tym Barcinie bo sie szezy tylko skoda mi tej pary dzisiejszej ze zmiany by musiala odejsc a przynajmniej on bo wali fajami jak by pracowal w wytfurni fajek a nie na stacji taki zwykly smierdziel fajkowy i zlska wychodzi a tak to ok tylko szkoda ze brak kompresora na stacji Pomyslcie o tym bo sie przydaje.

„śmierdziel fajkowy”
@Kamil 18.04.2018 17:59

Gościu jak Ci sie coś nie podoba to zapraszam na Orlen z tego co się orientuje w pracy nie musze pachnieć fiołkami, a to że pale papierosy to chyba moja sprawa co nie? Zamiast powiedzieć mi to prosto w oczy pizdeczk* wolałeś wziąć telefon i wypisać głupotki ;) Jeżeli Ci ulżyło to fajnie, bardzo się ciesze z tego powodu

Slawomir

Stacja ok ceny spoko najtaniej w miescie ale jak czytam wpisy tych ludzi to mi ich zal sie robi takie bzdury pisac ... Pozdrawiam

Shaggy

Witam tematem mojej opinii jest wczorajszy dzien. Otóż zostałem niemile i chamsko obsłużony. Chamsko się oddzywal ten z czerwonego Opla Tigra. A ta pani się cały czas na mnie patrzyła jak zesrany kot na papier toaletowy. Stacja ta w Barcinie schodzi już tak nisko że to jest buredllo bum bum. Dziękuję bardzo za uwage

MIREK

Stacja mala nawet zadbana i czysta ceny przyzwoite szkoda ze taki nieprzyjemny zapach piwa papierosow i to od rana 31.03 tak to bylo by super???? ale warto wjechac po paliwo na ta stacje z trasy bo jest dobre Pozdrawiam.

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach pracy w Wasbruk. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają aplikację do tej firmy.

klijent

chyba w końcu ten stary wyleciał z pracy i w końcu będzie tam obsługa w pozadku

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Wasbruk?

grudzien

wczoraj na zmianie byl ten młody pracowniki sam ale naprawdę sam miał wszystko na głowie i ogarnął caly cepen nie było kolejek a jak we wigilię i w poniedziałek 25 byli Ci starzy to była jakaś totalna porażka czekaliśmy po 20 minut zanim nas obsuzyli widać że ten pracownik tam pasuje bo wszędzie to pełno i wszystko w biegu tam idzie więcej takich ludzi a tych starych spakować do domu na zasłużony odpoczynek

Adam

Racja masakra w te święta pech jak nic że akurat Wigilia przypadła w Niedziele tylko że zawsze w Niedziele jest jeden człowiek. To pewnie wina szefa bo on zatrudnia ludzi i wymaga mógł pomyśleć o tym żeby obstawić stacje w 2 osoby. A tego co obsługiwał 24, 12 to Faktycznie widziałem go pierwszy raz na tej stacji mam nadzieje że nie na stałe.

roksana piatek

pozdro dla tego starszego Pana jest pan mistrzem na tej stacji

Marek

Co za chamstewo na tej stacji jest

Maciej K
@Marek 06.12.2017 22:12

Święte słowa tam same chamy pracuja i pijak

Sławek to

Co wy myślcie ze Wasbruk Barcin to materiał na książkę czy lekturę. Piszecie brednie i myślicie że dostaniecie za to Nobla chyba w postaci bobla czy Oskara . Takie pisanie bredni to nie jest ani śmieszne ani ciekawe tylko tragiczne jak coś macie ochotę napisać to pisać tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawdę a nie jakieś obraźliwe brednie. Zanim coś napisze jeden z drugim to niech się dobrze dwa razy zastanowi czy warto pisać.

Sławek

Jestem ciekaw kiedy te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty przestaniecie w końcu pisać bo to juz si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nudne robi tak jak msza w kościele. Opisujecie brednie na pracowników co tam pracują chyba czas z tym skończyć do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pana a ty klientka po pukaj się w ten swój pusty łeb zamiast mózgu masz sieke albo siano głowie

Jacek

Ja tam często tanieje samochody w dzień i w nocy i nigdy nie było od nikogo czuć alkoholu i nigdy nikt nie był do mnie nie przyjemny. Chyba ktoś szuka posadzki do kogoś z rodziny ze takie głupoty wypisuje na pracowników. Co myślałas ze takie bzdury napiszesz to ktoś wyleci z pracy żal mi takich głupich i wrednych ludzi co piszą tu bzdury. Jak nie masz co w domu po nocach robić to się zajmij własną dupa a nie wypisujesz jakieś upośledzone wrażenia. A co ty wychaczy ludzi czy śmierdzą może sama smierdzialas alkoholem i ci z mordy zaleciło i poczułas a zegnalas na pracownika wstyd tylko takich ludzi. Jak następnym razem coś napiszesz to się dwa razy zastanów bo kiedyś ci ktoś mordę oboje głupia babo

Kasia
@Jacek 28.02.2017 18:44

Dobrze napisane Jacek internet jest dla ludzi mądrych co wiedzą do czego służy ludzie to hamy ktoś z zazdrości to napisał ze na tej stacji piją alkohol

XaX

Klientka. Skoro wyczułaś woń alkoholu od pracownika to trzeba było powiadomić policję, by przyjechali i potwierdzili fakt. Ja bym tak w każdym razie zrobił by zapobiec wypadkowi

Kasia
@XaX 28.02.2017 17:28

A ty zamiast się zastanowić co piszesz to możesz zadzwonić do swojego psychiatry bo widzę ze cie oszukuje i powinien się tobą bardziej zająć i objąć cie większą opieka. A na policje dzwonią konferencji i kapusie.Najlepszy lekarz psychiatra jest w Bydgoszczy na Karłowicza tak samo głupi jak jego pacjenci

Klientka

Stacja Wasbruk jako sam cepen to jest ok jakoś paliw bardzo dobra z porównaniem do Orlenu towar ze sklepu tez w przyzwoitych cenach.Wszystko by było z ta stacja ok żeby nie to ze w pracy są pracownicy pod wpływem alkoholu nie raz zdążyło się wyczuć woń alkoholu od pracowników co tam pracują. Nie rozumie tego jak w takim miejscu można pracować po spożyciu alkoholu ostatnia sytuacja jaka miała miejsce na tej stacji to 16.02 w nocy był tam pracownik podwplywem alkoholu

Zostaw opinię o Wasbruk - Barcin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wasbruk