Transtax Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 13 ocen.

Transtax Sp. z o.o.
4 13 6 1

Opinie o Transtax Sp. z o.o.

Weronika

@Andrzej Skąd posiadasz takie informacje? Niestety, nie widziałam nigdzie, żeby firma Transtax prowadziła procesy rekrutacyjne. Ale mogę Ci poradzić bezpośredni kontakt z firmą - może jednak mają jakiś wakat: http://transtax.eu/pl/kontakt/ A na jakie stanowisko chciałbyś aplikować?

Andrzej

Transtax to firma a opinią super pracodawcy. Czy wiecie coś o pracy?

Administrator

Czy ktoś ma jakieś ciekawe informacje o Transtax Sp. z o.o.? Zawsze warto dzielić się z użytkownikami fajnymi ciekawostkami z życia firmy.

Mono
@Administrator 11.05.2018 09:03

Nie polecam firmy, badziewia

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:23

A co Ci takiego zrobili?

Mono
@anonymous 30.05.2018 13:37

Oszukali :)

anonymous
@Mono 05.06.2018 16:59

Wiesz że za pomówienia grożą kary finansowe, a na takim forum anonimowy nie jesteś bo po IP wiadomo kto i skąd pisze?

Mono
@anonymous 05.06.2018 19:13

@anonymous żadne pomówienia (mówię tylko prawdę) jeśli wykorzystacie moje IP i jeśli zobaczę kogoś pod moimi drzwiami, od razu kieruje sprawę w odpowiednie miejsce :)

Weronika

@Mono jesteś pewna, że właśnie tak to wygląda? Nie do końca rozumiem, po co pracownicy Transtax Sp. z o.o. mieliby wprowadzać w błąd innych użytkowników forum. Co mogliby tym zyskać? Jeśli mogłabyś napisać coś więcej, to będę wdzięczna. Na pewno pozwolą one bardziej zrozumieć sytuację. @Aaa a jak wyglądają bezpośrednie relacje między pracownikami?

Weronika

Widzę, że w ostatnim czasie pojawiło się sporo pozytywnych opinii o pracy w Transtax. To bardzo dobry sygnał dla tych forumowiczów, którzy poszukują pracy w tej lokalizacji. Możecie napisać jednak więcej szczegółów - czym dokładniej te pozytywne opinie są spowodowane? Dlaczego polecacie pracę w Transtax? To rzuci dodatkowe światło na tego pracodawce.

Mono
@Weronika 07.06.2018 11:32

Pracownicy wystawiają pozytywne opinie żeby zachęcić ludzi do pracy :) atmosfera w tej firmie jest negatywna jak i zarobki

Aaa
@Mono 11.06.2018 12:03

Mi się tu podoba. Dzień pączków, dzień pizzy. Słodycze gdy ktoś ma urodziny, truskawki ostatnio były.

Ginek

Ja też polecam!

Qwerty

Super zespół, świetnie się z nimi współpracuje. Wszystko jest na już.

Maks
@Qwerty 07.12.2017 10:14

Kolejny pracownik, który dodaje opinie. Można zauważyć: Pierwszy Pracownik o Nicku: "Game" dodał post 07.12.2017 10:09, następnie dodał znów pod Nickiem"Qwerty": 07.12.2017 10:14 . NIE POLECAM.

anonymous
@Maks 18.12.2017 20:35

To chyba super że pracownikomjeszcze się opinie dodawać na forum chce

Maks

Nie polecam. pozdrawiam

Game
@Maks 06.12.2017 18:38

Bo jesteś z konkurencji?

Maks
@Game 07.12.2017 10:09

Jaka konkurencja ? Brak Szacunku do Klientów. Zero premii, brak warunków do pracy, małe pieniądze. Jeżeli ktoś szuka pracy to nie polecam. (usunięte przez administratora)

Maks
@Game 07.12.2017 10:09

Pracownicy dodają tu opinię by zachęcić Klientów do współpracy z firmą Transtax.

anonymous
@Maks 18.12.2017 20:32

raczej byli pracownicy

Krzysiek
@Maks 06.12.2017 18:38

Ja za to polecam. Super firma, świetnie się rozwija i zgarnia coraz więcej klientów. Obsługa na najwyższym poziomie. Po doświadczeniach z innymi firmami z tej branży trafiłem do Transtax i są super!

kasix
@Maks 06.12.2017 18:38

Polecam!

anonymous

Takie tu głupoty czytam, maskra. Ciekawe kto takie bzdury wypisuje i po co?

Maks
@anonymous 22.05.2018 21:49

Same prawdziwe informacje. :) nie mam zamiaru się klocic z oszustami.

anonymous
@Maks 05.06.2018 17:03

To po co takie bzdury i nieprawdę tu piszesz skoro zamiaru nie masz dyskutować?

Weronika

@Mono, pracując w domu, czyli, że zdalnie? Nie do końca rozumiem. Nieobecność premii na pewno nie zachęca ale może dopiero po jakimś dłuższym czasie, niż rok można się o nią starać? Nie wiem czy moje domysły na temat Transtaxu są prawdziwe. Jeśli możecie, potwierdźcie je.

anonymous
@Weronika 30.05.2018 12:03

Mono jest bardzo rozgoryczony i musi się tu wyżyć.

Mono
@Weronika 30.05.2018 12:03

Można pracować w domu ale to jest wykończenie się psychicznie. Nikt nie chce pracować w tej firmie ponieważ zarabia się małe pieniądze a pracuje się ponad siły. Premia? Możesz pomarzyć, przy wysokich obrotach nawet nie ma premii. Może raz na pół roku dostaniesz dodatkowo 50-100zl max. Zarobki są poniżej 2000zl netto :) wahają się między 1500-1800zl netto :) musisz przepracowac 8miesiecy żeby dostać 1zl więcej za h :) maksymalnie zarabia się 14-15 zł /h. Na start 11-12zl netto.

anonymous
@Mono 05.06.2018 08:48

Ja mam zupełnie inne informacje na ten temat, a zajmuje się w tej firmie wypłatą wynagrodzeń, więc chyba ne jesteś kompetentna osobą która wie jakie są wynagrodzenia i premie. Pozdrawiam Agnieszka Kordas

Mono
@anonymous 05.06.2018 10:50

Prosiłbym/Prosilabym nie wprowadzać ludzi w błąd. Gdybym nie miała/miał problemu czy bym miał/miała pozytywne zdanie o Państwa w firmie to bym nie wprowadzal/wprowadzała wystawiala/wystawiał negatywnej opinii. Problem jest w firmie, zacznijcie dbać o pracownikow :) traktujecie ludzi jak niewolników :)

anonymous
@Mono 05.06.2018 16:56

Ty nazywasz to niewolnictwem, a ja wysoką jakością pracy. Nikogo do pracy w naszej firmie nie zmuszamy, a rynek w Warszawie jest pełen ofert. Jak ktoś się nie nadaje nie zarabia, to cud że aż rok udało Ci się w Transtax pracować.

anonymous
@anonymous 05.06.2018 19:29

Premie są w Transtax za punktualność każdy commiesiac dostaje 10 procentowe premie kto jest zatrudnionych na umowę o pracę.

Weronika

Jaką drogą najlepiej złożyć swoje cv do Transtaxu? Na stronie internetowej firmy, nie ma zakładki dedykowanej karierze w firmie. Jest natomiast podany mail kontaktowy, jak i konkretny adres pracodawcy. Czy złożenie cv osobiście przyniesie w tym przypadku większe korzyści od kontaktu drogą elektroniczną?

Mono
@Weronika 23.05.2018 10:07

Nie polecam pracy w tej firmie. Brak awansow i premii.

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:11

Dla Mono na pewno i wiadomo dlaczego.

Administrator

Od dłuższego czasu nie wypowiadaliście się na temat zarobków w Transtax Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda ich wysokość?

Maks123
@Administrator 24.02.2018 14:25

Zarobki zaczynają się od 11zł/h. Maksymalnie można zarobić 14-15zł/h netto po paru latach pracy. Zero premii, warunki fatalne. Nie polecam.

Esemelka
@Maks123 04.04.2018 22:08

bzdury

Mono
@Esemelka 22.05.2018 14:47

Sama prawda, pracowałem ponad rok w tej firmie. Wymagają dużo pracy za małe pieniądze. Firma nie dba o klientów. (usunięte przez administratora)

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:16

Bo się opierdzielales cały czas.

Agnieszka

A premie te 10 procentowe premie już skasowali? godziny nadliczbowe zawsze były płatne i jeszcze sporo można było dorobić dodatkowo w domu. A lokal też zmienili? Eleganckie biuro na Jaktorowskiej Max mieli?

Mono
@Agnieszka 10.04.2018 11:11

Premi nie ma, jedynie raz na rok 10% :) marne pieniądze pracując w domu :) Jeśli chce ktoś dużo pracować ponad siły i zarabiać od 1600-1900zl max. To jest praca dla niego! Zapraszam do złożenia CV!

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:22

A kto tak zarabia?

Piotr

Polecam. Szybka i rzetelna obsługa.

Ania

Pewnie ja odbierałam telefon jak dzwoniłaś, bo ktoś dzwonił do na 100 razy w sprawie VATu z Francji.

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

Zostaw opinię o Transtax Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transtax Sp. z o.o.