Transtax Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 12 ocen.

Transtax Sp. z o.o.
5 12

Opinie o Transtax Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transtax Sp. z o.o.

Andrzej

Transtax to firma a opinią super pracodawcy. Czy wiecie coś o pracy?

Administrator

Czy ktoś ma jakieś ciekawe informacje o Transtax Sp. z o.o.? Zawsze warto dzielić się z użytkownikami fajnymi ciekawostkami z życia firmy.

Mono
@anonymous 05.06.2018 19:13

@anonymous żadne pomówienia (mówię tylko prawdę) jeśli wykorzystacie moje IP i jeśli zobaczę kogoś pod moimi drzwiami, od razu kieruje sprawę w odpowiednie miejsce :)

Weronika

@Mono jesteś pewna, że właśnie tak to wygląda? Nie do końca rozumiem, po co pracownicy Transtax Sp. z o.o. mieliby wprowadzać w błąd innych użytkowników forum. Co mogliby tym zyskać? Jeśli mogłabyś napisać coś więcej, to będę wdzięczna. Na pewno pozwolą one bardziej zrozumieć sytuację. @Aaa a jak wyglądają bezpośrednie relacje między pracownikami?

Weronika

Widzę, że w ostatnim czasie pojawiło się sporo pozytywnych opinii o pracy w Transtax. To bardzo dobry sygnał dla tych forumowiczów, którzy poszukują pracy w tej lokalizacji. Możecie napisać jednak więcej szczegółów - czym dokładniej te pozytywne opinie są spowodowane? Dlaczego polecacie pracę w Transtax? To rzuci dodatkowe światło na tego pracodawce.

Aaa
@Mono 11.06.2018 12:03

Mi się tu podoba. Dzień pączków, dzień pizzy. Słodycze gdy ktoś ma urodziny, truskawki ostatnio były.

Ginek

Ja też polecam!

Qwerty

Super zespół, świetnie się z nimi współpracuje. Wszystko jest na już.

anonymous
@Maks 18.12.2017 20:35

To chyba super że pracownikomjeszcze się opinie dodawać na forum chce

Maks

Nie polecam. pozdrawiam

kasix
@Maks 06.12.2017 18:38

Polecam!

anonymous

Takie tu głupoty czytam, maskra. Ciekawe kto takie bzdury wypisuje i po co?

anonymous
@Maks 05.06.2018 17:03

To po co takie bzdury i nieprawdę tu piszesz skoro zamiaru nie masz dyskutować?

Weronika

@Mono, pracując w domu, czyli, że zdalnie? Nie do końca rozumiem. Nieobecność premii na pewno nie zachęca ale może dopiero po jakimś dłuższym czasie, niż rok można się o nią starać? Nie wiem czy moje domysły na temat Transtaxu są prawdziwe. Jeśli możecie, potwierdźcie je.

anonymous
@anonymous 05.06.2018 19:29

Premie są w Transtax za punktualność każdy commiesiac dostaje 10 procentowe premie kto jest zatrudnionych na umowę o pracę.

Weronika

Jaką drogą najlepiej złożyć swoje cv do Transtaxu? Na stronie internetowej firmy, nie ma zakładki dedykowanej karierze w firmie. Jest natomiast podany mail kontaktowy, jak i konkretny adres pracodawcy. Czy złożenie cv osobiście przyniesie w tym przypadku większe korzyści od kontaktu drogą elektroniczną?

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:11

Dla Mono na pewno i wiadomo dlaczego.

Administrator

Od dłuższego czasu nie wypowiadaliście się na temat zarobków w Transtax Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda ich wysokość?

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:16

Bo się opierdzielales cały czas.

Agnieszka

A premie te 10 procentowe premie już skasowali? godziny nadliczbowe zawsze były płatne i jeszcze sporo można było dorobić dodatkowo w domu. A lokal też zmienili? Eleganckie biuro na Jaktorowskiej Max mieli?

anonymous
@Mono 30.05.2018 07:22

A kto tak zarabia?

Piotr

Polecam. Szybka i rzetelna obsługa.

Ania

Pewnie ja odbierałam telefon jak dzwoniłaś, bo ktoś dzwonił do na 100 razy w sprawie VATu z Francji.

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

EWA

Zadzwonilam do Transtaxu w sprawie odzyskania VATu z Francji a za 2 dni przyjechal do mnie do Wroclawia ich przedstawiciel a pierwszy przelew VATu dostalem po miesiacu od zlozenia u nich faktur. Teraz jeszcze odzyskuja mi akcyze z Francji? Tez juz dostalem zwrot za pierwszy kwartal 2016. Warto z nimi pracowac. EWA

Zostaw opinię o Transtax Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transtax Sp. z o.o.