STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 140 ocen.

STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.
1 140

Opinie o STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.

Cylynder

Wrr 2:1 dla murzynow boly bardzo przegrana. Oni szybsi bo przed lwami uciekajo.

   
Lidia

@Najszybsiejszy lakiernik, czy możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę na stanowisku jakie zajmujesz? Czy firma STALCO INDUSTRIES dba o rozwój zawodowy pracowników? Jak ocenisz pracodawcę pod tym względem? Napisz coś na ten temat. @Mechanikejszon, pracowałeś na stanowisku mechanika w firmie STALCO INDUSTRIES? Możesz napisać coś na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę? Napisz proszę coś na ten temat.

   
Świętokrzyskie

Proszę o opinie o pracy jako PH świętokrzyskie. Bardzo mało jest na forum opinii o pracy PH. Czy warto składać papiery na to stanowisko?

   
Mechanikejszon
@Świętokrzyskie 15.06.2018 14:25

Najlepiej isc na mechanika tam. Mlot 5 kg i tyle roboty. Aa i podstawą jest szlifierka do ucinania kabli od radia

   
Rafal

Ja mam pytanie jakie som zarobki tylko szczerze

   
Najszybsiejszy lakiernik
@ja 11.06.2018 12:40

To chyba Ty. Ja mowie tak jak jest naprawde.Na mechanicznym tez sie chlopakom powodzi dostac 4000 za kalamytki i ryglowania

   
Lidia

@Love Centralne, pracowałaś w firmie STALCO INDUSTRIES? Co było powodem Twojego odejścia z firmy? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą dla tego pracodawcy. @Kuzyneczka, dziękuję za opinię o firmie STALCO INDUSTRIES z poziomu klienta. Opinie klientów i kontrahentów są równie ważne w budowaniu wizerunku firmy na rynku. Jak długo współpracujesz już z tą firmą? Czy z biegiem czasu zauważyłeś jakieś zmiany oprócz tych, które opisałeś w swoim komentarzu? @Najszybsiejszy lakiernik, czy na zarobki, które przedstawiłeś w swoim komentarzu mogą liczyć osoby młode bez doświadczenia? Czy stawki, które podałeś są dla osób, które posiadają doświadczenie w takim charakterze pracy?

   
Rekrutacja

Dzień dobry. Pojawiło się ogłoszenie na pracuj na handlowca woj. Świętokrzyskie. Proszę jak możecie powiedzieć jak wygląda praca PH w Stalco. Kasa itp. Z góry dziękuję za odpowiedź.

   
Cylynder
@Rekrutacja 06.06.2018 18:02

premie dajo 15 kg bobu do każdej sprzedarzay.

   
Love Centralne

Kupie tuzin jajek. W szatni to nawet sie rzucaja juz a ja kupie tylko nie zgnile

   
Love Centralne

KOCHAM STALCO WOLALBYM TU PRACOWAC CALY CZAS NIZ KAPUSE UPRAWIAC I BOB

   
Lidia

@Spawacz nałogowy, dziękuję za odpowiedź i wyrażenie opinii na temat pracy w firmie STALCO INDUSTRIES. Możesz coś jeszcze napisać na temat atmosfery panującej między kadrą pracowniczą? Jak ocenisz ten aspekt? Czy pracownicy mogą na sobie polegać w trudnych sytuacjach? @Love Centralne, możesz coś więcej napisać na temat pracy w firmie STALCO INDUSTRIES? Możesz uzasadnić te kwestie, które opisałeś w swoim komentarzu? @Najszybsiejszy lakiernik, czy możesz napisać swoją szczegółową opinię na temat warunków pracy w firmie STALCO INDUSTRIES?

   
Najszybsiejszy lakiernik

Praca w Stalco Industries to cos przyjemnego nie sluchajcie opini bo to same bzdury to wypisuja osoby ktore albo nic nie robia i wielkie ale dlaczego taka malo zarabiaja. Wiec dlaczego niby nikt prawie sie nie zwalnia tylko straszy ze sie zwolni poczym dostaje 50 gr i nagle robi za trzech . pracuje w tej firmie ladnych pare lat i nigdy niemialem problemu :)

   
Najszybsiejszy lakiernik
@antyziemniak 01.06.2018 17:52

Oraj tam bób a nie wypowiadaj sie wiec niewymadrzaj sie slowami od wujka google co to nie jestes wiec wylaczaj kompa i do pola

   
DJ Chwytak

,, Od powietrza, głodu, ognia i Stalco-wybaw nas panie''.

   
obserwator

Panowie złóżcie wszyscy wypowiedzenia, jeżeli czujecie się na siłach i jesteście fachowcami znajdziecie pracę na pewno ja mam 48 lat zaliczyłem około 30 firm 2 razy zdarzyło mi się zmieniać firmę 4 razy w roku jestem spawaczem, w tych firmach nauczyłem się wiele od podstawowej ślusarki po skomplikowane rysunki techniczno złożeniowe nie mówiąc o spawaniu elementów od 1min do 150 min pod rentgen. Panowie pisanie i żalenie się nic nie daje muszą być i to dosłownie. a teraz z kodeksu pracy: zatrudnienie na umowę o prace Zgodnie z art. 34 Kodeksu pracy okres wypowiedzenia umowy o pracę zawartej na okres próbny wynosi: 1) 3 dni robocze, jeżeli okres próbny nie przekracza 2 tygodni; 2) 1 tydzień, jeżeli okres próbny jest dłuższy niż 2 tygodnie; 3) 2 tygodnie, jeżeli okres próbny wynosi 3 miesiące. Okres wypowiedzenia (w przypadku umów zawieranych na czas określony i na czas nieokreślony) uzależniony jest od okresu zatrudnienia u danego pracodawcy. Stwierdzenie „u danego pracodawcy” oznacza cały okres zatrudnienia, niezależnie od przerw w zatrudnieniu. Zgodnie natomiast z art. 36 Kodeksu pracy okres wypowiedzenia umowy o pracę zawartej na czas nieokreślony i umowy o pracę zawartej na czas określony jest uzależniony od okresu zatrudnienia u danego pracodawcy i wynosi: 1) 2 tygodnie, jeżeli pracownik był zatrudniony krócej niż 6 miesięcy; 2) 1 miesiąc, jeżeli pracownik był zatrudniony co najmniej 6 miesięcy; 3) 3 miesiące, jeżeli pracownik był zatrudniony co najmniej 3 lata. Panowie pracodawca nikomu nie może robić pod górkę. składajcie wypowiedzenia i obserwujcie . Życzę powodzenia i piszcie, POWODZENIA!!!!!!!!

   
Love Centralne

Na Centralnym nie jest tak zle . niemamy majstra brygada tez spoko tylko czesto bitka o bimber tzn. "Napoj mezczyzn" i duzo obrazy o to. A takto ogolnie dobrze duze zarobki wycieczki z brygada itp zapraszam nowych wpisowe minimum 0.5 sztumbasa i paczka kielbas

   
Lidia

@Cylynder, dalej Twoja wypowiedź jest mało konkretna i trudno z niej wywnioskować jakiego dokładnie aspektu pracy w firmie STALCO INDUSTRIES dotyczy. Proszę Cię napisz w sposób bardziej dokładny, co dokładnie chciałeś przekazać czytelnikom wątku pracy w tej firmie. @Spawacz nałogowy, dziękuję za odpowiedź i za wyrażenie szczegółowej opinii na temat pracy w firmie STALCO INDUSTRIES. Czy możesz swoją opinię uzupełnić o kwestię szans na zatrudnienie dla pracowników bez doświadczenia? Czy osoba, która w głównej mierze szuka pracy, aby nabyć potrzebnego doświadczenia na tym stanowisku może z powodzeniem aplikować do pracy w firmie STALCO INDUSTRIES?

   
Spawacz nałogowy
@Lidia 29.05.2018 15:12

Ta firma jest otwarta dla wszystkich nawet bez doświadczenia. Ale są tego minusy. Płaca. Tyle że to nie bardzo ma znaczenie. Był spawacz z doświadczeniem to jak się dowiedział ile zarobi za pierwszy miesiąc pracy to zrezygnował zanim ów miesiąc się skończył. Jest ogłoszenie od zarządu że jeśli ktoś "przyprowadzi" nowego pracownika to nawet dostanie premię za to. Oszczędzali nie dając premi parę lat to teraz łapią się brzytwy. Tylko pytanie czy brzytwa również nie tonie razem z naszym tytanikiem?

   
Cylynder

Zgadzam sie z opinia nizej . najprzod wincyj pieniondzow na mercedesy. Niema czym handlowac zeby dorobic pompka hydraulyczna poszla sylykonow niema. Tak strasznie wszystko to boly wrr

   
Spawacz nałogowy

Pani Lidio. Widzę że próbuje Pani przywołać do porządku piszących opinie gdyż jak czytam bardzo odbiegają od założenia tej strony. Postaram się lekko naświetlić jak oczy przy spawaniu jak wygląda praca w chciało by się powiedzieć naszej firmie. Pracuje odkąd powstało Stalco więc mogę wiele napisać ale tego nie zrobię bo nie wszystkim było by to na rękę. Mam takie pytanie do kierownictwa dlaczego stwarzacie problemy osobą które się chcą zwolnić? Gdzie ta pewność siebie naszego wodza? Kiedyś kazał podpisywać wszystkim wypowiedzenie za porozumieniem stron. Czyżby przeliczył się z liczbą osób chętnych do odejścia? U nas w brygadzie nie ma kto już spawać. Przerzuca się ludzi między brygadami. Na kuźni powstały związki zawodowe Chin Ludowych które na chęć podwyżki 50gr/h powiedziały stanowcze NIE. Na centralnym cięciu nawet emeryci nie chcą pracować. Na srutowni i lakierni luki kadrowe z braku chetnych do pracy utyka się mechanikami. Na wypalarke szukamy pracownika bo ostatni niezwyciężony chce się zwolnić. Na kolejnej spawalni ludzie wolą odejść niż ciągle poprawiać błędy "brygadzisty" którego chyba po znajomości obsadził majster któremu nie chciało się już robić z nami na spawarce. Utrzymanie ruchu... byle do emerytury. U mechanikow jest najlepiej... się nie odzywać bo jak nie pasuje to spier..aj. Zmierzając ku końcowi... Pozdrawiam pracowników i życzę powodzenia w szukaniu innego pracodawcy. Pani Lidio niech pani nie pisze takich rzeczy ze firma organizuje atrakcje dla pracowników. Bo jedyną atrakcją jest możliwość przyjścia do pracy w sobotę żeby było za co traktor zatankować.

   
Cylynder

Boly mnie ta praca

   
Szczęka
@Cylynder 23.05.2018 16:12

kupie lancuch na rozrzutnik do gnoju, Cylynderku masz takiego

   
Lidia

@Cylynder, mógłbyś sprecyzować czego dotyczy Twoja opinia? Czy odnosi się ona do pracy w firmie STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.? @Szczęka, @ziemniakpolny Wasze wpisy również nie są na temat i nic nie wnoszą do tematu. Czy posiadacie merytoryczne i sprawdzone informację na temat pracy w firmie STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.? Firma STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O. na swojej stronie internetowej informuje, że stara się zadbać o czas pracowników po pracy organizując wyjścia do teatru, na koncerty oraz inne wydarzenia mające miejsce w Krakowie. Jak to wygląda w praktyce? Czy rzeczywiście pracodawca w taki sposób dba o swoich pracowników? Mógłby ktoś z Was podzielić się swoją wiedzą w tym temacie?

   
Cylynder

Sprzedam 2 tubki sylykonu

   
ziemniakpolny
@Cylynder 17.05.2018 21:13

a ja gwoździa z czoła

   
Love Centralne

Ja kupie pompke bedzie do ursusa jak znalazl

   
Szczęka

DJ Chwytak mnie oszukał. Gaśnica miała obrotomierz cofany.

   
Cylynder

Boly mnie to ze pompka sprzedana. A przydaje sie

   
Lidia

Czy znajdą się na forum osoby, które pracują lub pracowały w Stalco? Zależy nam na tym, by poznać wasze zdanie na temat tego pracodawcy. Zachęcam was do wystawiania rzetelnych opinii i dzielenia się doświadczeniami. Czy dobrze oceniacie tę firmę?

   
Cylynder

Pompka hydraulyczna sprzedana oferta nieaktualna legutko poszla. Wrr

   
Cylynder

Sprzedam pompke hydraulyczna koloru zielonego .

   
DJ Chwytak

Sprzedam tanio gaśnice, stan bardzo dobry, szczegółowe informacje udzielam po godzinach na wypalarce. Co za firma trzeba dorabiac handlujac czym popadnie.

   
kabanos
@DJ Chwytak 02.05.2018 22:34

a ja sprzedam bitego tuarega bo mi się znudził,teraz hybryda mi się marzy

   
Love centralne

Od poniedzialku na centralnym urzadzimi duzego grila. Kielbasy kiebaby zapraszam

   
love centralne

Najlepiej na centralnym ! Duze zarobki ,nikt nad toba nie stoi . zapraszam minimalna stawka 23.50

   
Lidia

Cieszy nas duża aktywność w tym wątku, jednak opinie na temat pracodawcy powinny być konkretne i pomóc innym użytkownikom forum. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem. @Wybory, możesz napisać coś na temat swojej pracy w Stalco Industries? Czy to pracodawca wart polecenia? Czy można dopasować grafik do swojej dostępności? Co powiesz na temat wysokości wynagrodzenia?

   
Wybory

Od tygodnia w największej brygadzie w firmie jest" sede vacande" czyli pusty tron. Kiedy z komina ujrzymy biały dym i poznamy następce Piotra?

   

Zostaw opinię o STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALCO INDUSTRIES SP. Z O. O.