PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 101 ocen.

Opinie o PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.

Apdejter

Uwaga, siedziba przeniesiona na adres Bolesława Biegasa 2 we Wrocławiu.

Andrzej

Tak czytam te komentarze i się zastanawiam - nie macie co robić, tylko hejt? Przecież to wszystko co piszecie to bzdury. Firma jest w porządku, ekipa tym bardziej. Bardzo fajna atmosfera, warunki współpracy także. Narzekacie dlatego, że wymaga się od pracownika efektów, a Wy ich nie dajecie pracodawcy? Czy może dlatego, że nie rozumiecie pojęcia biznesu? Co z tego, że są GPSy w samochodach? Spodziewaliście się dostać auto bez nadzoru? Jak będziecie kiedyś prowadzić własny biznes (o ile będziecie) to zrozumiecie, że trzeba go pilnować. Uprzedzę Wasze pytania: nie, nie jest to post sponsorowany. Ja w tej firmie nie pracuję, nie mam też żadnych powiązań z nikim z wymienionych wyżej osób.

Programista

Byłem tam na rozmowie o pracę jako programista. Zaproponowali tak śmiesznie mało (i to bez żadnych benefitów), że nawet nie kontynuowałem rozmowy (w innych firmach zaczynali rozmowę od kwoty dwa razy większej).

om
@Programista 06.07.2017 08:58
Byłem tam na rozmowie o pracę jako programista. Zaproponowali tak śmiesznie mało (i to bez żadnych benefitów), że nawet nie kon...

Może za bardzo się cenisz? Ja kiedy tam pracowałem dostałem stawkę wyższą niż gdziekolwiek indziej przy tych samych kwalifikacjach.

Dominik

Droga Ewo, przy okazji, mój komentarz o którym wcześniej napisałem to: Byly pracownik 2017-03-15 15:24 Nie warto pracować w tej firmie, strata czasu. (usunięte przez administratora) PS. Mam nadzieje że nie będziesz za chwilę tak traktowana jak poprzednie HRki. Pozdrawiam, Dominik.

były kolega z pracy

W myśl zasady: " uderz w stół a nożyce się odezwą". A jaka jest prawda? Czy obecni Pracownicy nie mają prawa się wypowiadać w swoim imieniu ? Czyżby to prawo posiadali tylko byli Pracownicy? Czy umiejętność czytania w myślach Prezesa Spółki , którą się chwali Dominik nie powinna mu zagwarantować możliwości dalszej współpracy? Czy byli Pracownicy są tak dobrzy i bezkonkurencyjni na rynku pracy, że swój czas pracy (mam nadzieję, że u nowego Pracodawcy) przeznaczają na pisanie hejtów z taką gorliwością zamiast wykonywać obowiązki służbowe?

nick_wasovsky

Hahah, były kolega z pracy.. lol. Chyba komentarz sponsorowany. Tam jest taka rotacja ludzi w tej firmie, że Ci nowi ludzie, którzy tam pracują (jeszcze będziecie żałować, że was to spotkało :) ), którzy się tak dobrze tutaj o tej firmie wypowiadają nie mają żadnych podstaw, by stwierdzić, że ktoś od kogś odetchnął, skoro się z tym kimś nie pracowało i się go nie zna.. Więc pisanie, czegoś takiego, jest bardzo dużym nagięciem prawdy, która jest zgoła inna.

Dominik

Drogi były kolego z pracy, właśnie dowiedziałem się o tym wpisie powyżej. Pragnę poinformować że byłem autorem 1 wpisu na tym forum. Liczba osób niezadowolonych z pracy w tej firmie jest większa niż Pan Oleg myśli. :)

nikt

Proszę mi wierzyć, w życiu nie odetchnnąłem z większą ulgą oraz nie byłem szcześliwszy gdy wychodziłem z biura tej firmy w ostatni dzień pracy!

były kolega z pracy
@nikt 22.04.2017 10:23
Proszę mi wierzyć, w życiu nie odetchnnąłem z większą ulgą oraz nie byłem szcześliwszy gdy wychodziłem z biura tej firmy w osta...

Drogi Dominiku, my również odetchnęliśmy z ulgą, a szczególnie Klienci i pracownicy Działu Handlowego.

Radca prawny

Informujemy, że wpisy umieszczane na niniejszym forum analizowane są pod kątem wyczerpania przez nie znamion pomówienia (art. 212 § 2 k.k.) oraz znieważenia w typie kwalifikowanym (art. 216 § 2 k.k.). W przypadku powstania wątpliwości w powyższym zakresie, sprawa zostanie przekazana organom ścigania. Jednocześnie informujemy, że wszystkie wpisy (również te, które są już usunięte z forum) zostały zarchiwizowane na cele postępowania karnego. Dowody zostały również zabezpieczone w formie protokołu w obecności notariusza

Helmut

Wszystko jest poparte dowodami.

rambo coco jambo hasta la pasta bejbe

To był jeden z pierwszych moich pracodawców i przynajmniej teraz mam świadomość, że nigdy w życiu już na nic gorszego nie trafię. Czyli są jakieś pozytywy!!!

Były pracownik

Uwaga, usuwane są negatywne opinie związane z pracą q4b group na ul. Ostrowskiego we Wrocławiu.

Byly pracownik

Nie warto pracować w tej firmie, strata czasu. (usunięte przez administratora)

nikt

Miałem nieprzyjemność tam pracować przez jakiś czas. Makabra. ( usunięte przez administratora ) . Stanowczo ODRADZAM pracę w tej firmie.

KTOŚ
@nikt 07.03.2017 07:05
Miałem nieprzyjemność tam pracować przez jakiś czas. Makabra. ( usunięte przez administratora ) . Stanowczo ODRADZAM pracę w te...

nikt, widocznie byłeś tam nikim, dlatego też już tam nie pracujesz.:))) Pewnie też z tego powodu przeżywałeś tą swoją Makabrę:)))

Messi10
@KTOŚ 15.03.2017 18:21
nikt, widocznie byłeś tam nikim, dlatego też już tam nie pracujesz.:))) Pewnie też z tego powodu przeżywałeś tą swoją Makabrę...

Ty nie wiesz co w w ogóle piszesz

cśśś

W końcu taki key account manager oprócz dobrych zarobków ma zapewnione jeszcze odpowiednie socjale, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków?

Czekoladka

Ponawiam pytanie o specjalistę do spraw marketingu internetowego! Wiecie moze jak wyglada praca w marketingu? Jaka atmosfera?

Andy
@Czekoladka 09.08.2016 09:23
Ponawiam pytanie o specjalistę do spraw marketingu internetowego! Wiecie moze jak wyglada praca w marketingu? Jaka atmosfera?...

Czekoladka, jest spoko. W marketingu jest OK. Robota ciekawa, bo w kilku branżach. Różne produkty. Jak w agencji marketingowej :)

meis

@Pilot, wpis firmowy na zlecenie?

Pilot

@Nadprezes skad wiesz, ze to kit? Pracowales tam? Probowales pracowac? Na podstawie jednej rozmowy jestes w stanie ocenic prowadzacego rozmowe, bo Cie nie zakwalifikowal? Ludzie, ktorzy pisza takie bzdury to najczesciej srustrowani nieudacznicy, ktorym nie poszla rozmowa lub nie pasuja do stanowiska i wyzywaja sie na forach internetowych.

Ciekawa

Teraz szukają na Specjalistę ds. marketingu internetowego, warto?

Cobi

@Robot - przepraszam za pytanie, ale czy jesteś w stanie podać jakie warunki Tobie zaproponowano i jakie były podane składniki wynagrodzenia? Jak się te propozycje miały do warunków podanych w ofercie dot.stanowiska KAM? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.

Robot

Na pierwszym etapie pytają już o oczekiwania finansowe i mówią co oni mogą zaoferować. Byłem na 2 etapach rekrutacji na KAM-a na skype, ale mnie nie zaproszono do 3 etapu. Teraz widzę, że znów szukają, na wszystkie województwa w dodatku. Może jeszcze raz zaapliikuje. Rozmowa była okej i dali informacje zwrotna (chociaz bez szczegółów)

Cobi

Mam pytanie do Pani @HR Lider. Aktualnie poszukujecie Państwo pracowników na stanowisko KAM. W ogłoszeniu jest podane przez Państwa proponowane wynagrodzenie. Czy może Pani wyjaśnić, jakie składniki składają się na te kwoty i w jakich proporcjach? Z góry dziękuję za informację.

anonim

(usunięte przez administratora)

*

Też mam taką nadzieję:)

Anonim

Proces rekrutacyjny na Handlowca zgadza się z opisem powyżej. Dla mnie rozmowa spoko, trochę stresująca -bo II etap to scenka handlowca, ale atmosfera miła i konkretna.

Cobi
@Anonim 06.05.2016 14:56
Proces rekrutacyjny na Handlowca zgadza się z opisem powyżej. Dla mnie rozmowa spoko, trochę stresująca -bo II etap to scenka h...

@Anonim Czy mógłbyś coś więcej opowiedzieć o tym drugim etapie, tj. scence? Jak to przebiegało, o co pytano, w jaki sposób odgrywałeś tę scenkę? I, zapytam również, czy udało Ci się dostać tam pracę, na warunkach, jakie pojawiają się w ogłoszeniach? Z góry dziękuję za pomoc.

HR Lider

Witam serdecznie! Postanowiłam włączyć się do dyskusji, żeby wyjaśnić Państwu jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie Q4B. Proces rekrutacyjny na stanowisko Key Account Managera/Przedstawiciela Handlowego składa się z 3 etapów. Pierwsza rozmowa jest zwykle samodzielnie przeze mnie prowadzona. Czasami uczestniczy już w I etapie Dyrektor Sprzedaży. 1 etap rekrutacji to rozmowa przez skype. Rozmowa dotyczy doświadczenia zawodowego, motywacji do pracy oraz kompetencji związanych np. z orientacją na klienta, czy komunikacją.Pytamy o oczekiwania oraz o dyspozycyjność kandydata. Po pierwszy etapie kandydacie w ciągu kilku dni są informowani, czy zapraszamy osoby do kolejnego etapu. W drugim etapie rekrutacji bierze udział Dyrektor Sprzedaży i HR lider. 2 etap rekrutacji to również rozmowa przez skype. To etap praktyczny, gdzie sprawdzamy umiejętność poprowadzenia rozmowy handlowej w symulowanej scence. Zadajemy dodatkowe pytania dotyczące pracy i kwalifikacji. Po 2 etapie ponownie dokonujemy rewizji kandydatów i do 3 etapu zapraszamy kandydatów, których chcielibyśmy zatrudnić. 3 etap rekrutacji to spotkanie bezpośrednie, podczas którego weryfikujemy wzajemne oczekiwania oraz ewentualnie uzupełniamy informację o kandydacie/firmie. Rekrutacja kończy się ofertą z naszej firmy, ustaleniem terminu rozpoczęcia współpracy oraz szkolenia technicznego. Jeżeli macie Państwo jakieś pytania co do przebiegu procesu rekrutacyjnego na to stanowisko, chętnie odpowiem. W przypadku rekrutacji na stanowiska IT proces jest bardziej zróżnicowany. W zależności od stanowiska, na które rekrutujemy są prowadzone w różnej kolejności zadania techniczne/praktyczne i spotkania bezpośrednie. Jeżeli Państwa interesuje przebieg procesu rekrutacyjnego na konkretne stanowisko IT, proszę o zadanie pytania.

anonim

(usunięte przez administratora)

HR Lider

Panie G., tak jak Panu wyjaśniliśmy na rozmowie bezpośredniej, projekty nie wymagają angażowania wszystkich członków zespołu/zespołów, dlatego informacje na ich temat nie są udzielane wszystkim.To co Pan pisze tutaj na forum szkalując nasz wizerunek (niepierwszy zresztą raz) świadczy tylko o tym, że podjęliśmy odpowiednią decyzję o zakończeniu współpracy z Panem. Błędem z naszej strony było to, że nie zakończyliśmy jej wcześniej, gdy były ku temu pierwsze przesłanki. Mimo to życzymy Panu powodzenia w nowej pracy. Mamy nadzieję, że nowy pracodawca doceni Pana postawę i kompetencje i że również Pana strony przyszły pracodawca będzie mógł oczekiwać lojalności i szacunku.

HR Lider

Panie G., tak jak Panu wyjaśniliśmy na rozmowie bezpośredniej, projekty nie wymagają angażowania wszystkich członków zespołu/zespołów, dlatego informacje na ich temat nie są udzielane wszystkim.To co Pan pisze tutaj na forum szkalując nasz wizerunek (niepierwszy zresztą raz) świadczy tylko o tym, że podjęliśmy odpowiednią decyzję o zakończeniu współpracy z Panem. Błędem z naszej strony było to, że nie zakończyliśmy jej wcześniej, gdy były ku temu pierwsze przesłanki. Mimo to życzymy Panu powodzenia w nowej pracy. Mamy nadzieję, że nowy pracodawca doceni Pana postawę i kompetencje i że również Pana strony przyszły pracodawca będzie mógł oczekiwać lojalności i szacunku.

kierownik_bazaru

Koledzy po niemiłych rozmowach podrzućcie proszę jakie pytania padały.

Paweł T.

Przeliteruj na głos: B D J Q P Smacznego!

alek

To nieprawda, co piszecie o procesie rekrutacyjnym, uczestniczyłem w tym tygodniu już w 2 etapie w rozmowie rekrutacyjnej i wg mnie była przeprowadzona ok. Rzeczowa, sympatyczna i bezstresowa. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia to nie dostałem jeszcze oferty, ale nie zależy mi szczególnie na umowie o pracę, liczy się co na koncie.

Vi

( usunięte przez administratora ) Cały czas podczas rozmowy rekrutacyjnej jest atak, przerywanie wypowiedzi i wyczuwalna jest wyższość nad rekrutowanym. Nie wiem co chce zyskać takim mało profesjonalnym zachowaniem? Rozmowa rekrutacyjna beznadziejna. Szkoda czasu. Skoro tak wygląda rekrutacja to na co dzień w pracy jak się zachowuje?

Aligator

Nie polecam. Słabizna.

Pracowniczka

I firma znajduje się we Wrocławiu na Ostrowskiego, nie w Poznaniu.

Paladin

Stary takie info zostanie w 3sec usuniete przez administratora forum. Zapytaj czy na umowe o prace czy na umowe o wspolpracy chca cie zatrudnic, bo po trzecim etapie rozmow mozesz sie dowiedziec ze jednak musisz miec dzialalnosc ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Janek
@HR Lider 15.04.2016 09:25
Poszukiwaliśmy Referenta ds. Księgowości do firmy. Wymagania były nieco wyższe niż przy standardowych rekrutacjach na stanowisk...

Dlaczego wzajemne oczekiwania weryfikujecie dopiero na 3 etapie? Jeśli wtedy okaże się, że są one rozbieżne, to zarówno Wy jak i kandydat niepotrzebnie zmarnujecie dużo cennego czasu. Zajmuję się na codzień rekrutacją i pierwsza rozmowa -z reguły własnie telefoniczna/Skype ma na celu przede wszystkim weryfikację informacji zawartych w CV, oczekiwań kandydata, jego motywacji do podjęcia nowej pracy i przyczyn dla których chce zmienić obecne miejsce zatrudnienia. Jeśli po takiej -krótkiej rozmowie okaże się, że oczekiwania kandydata są zupełnie rozbieżne od tego co możemy mu zaoferować, wówczas nie tracimy więcej czasu na rozmowy spotkania.

Cobi
@HR Lider 15.04.2016 09:25
Poszukiwaliśmy Referenta ds. Księgowości do firmy. Wymagania były nieco wyższe niż przy standardowych rekrutacjach na stanowisk...

Mam pytanie do Pani @HR Lider. Aktualnie poszukujecie Państwo pracowników na stanowisko KAM. W ogłoszeniu jest podane przez Państwa proponowane wynagrodzenie. Czy może Pani wyjaśnić, jakie składniki składają się na te kwoty i w jakich proporcjach? Z góry dziękuję za informację.

Zostaw opinię o PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLUSGPS Q4B Sp. z o.o., Sp.k.