PKF Bpo Sadowska Malczewska

Nasze benefity

Proces rekrutacyjny

Lokalizacja

• Ciechanów

5. Opinie o PKF Bpo Sadowska Malczewska sp.k.

Opinie o PKF Bpo Sadowska Malczewska Warszawa UL. ORZYCKA 6 lok. 1B

WebsiteIconPKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Nie przegap nowości o PKF Bpo Sadowska Malczewska sp.k.!

Kandydat po rozmowie

07.12.2021 23:23

Rzadko piszę komentarze. Chciałabym się podzielić wrażeniami po spotkaniu rekrutacyjne (aplikowałam do Lublina). Byłam już na paru rozmowach rekrutacyjnych i nie zawsze je dobrze wspominam (w szczególności niektóre pytania). Tym razem byłam bardzo miło zaskoczona. Atmosferą jaka była na rozmowie. Nawet nie wiem kiedy zleciała ponad godzina. Z powodów prywatnych po mojej stronie, do nawiązania współpracy na razie nie doszło. Ale może kiedyś. Ogólnie rzecz biorąc, rozmową rekrutacyjną nie należy się stresować. Nie wiem jak dalej sytuacja wygląda więc na ten temat się nie wypowiem.

20.12.2021 15:36

Dziękujemy za Twoją opinię!

16.12.2021 21:07

Czy istnieje opcja pracy zdalnej bądź hybrydowej? Chodzi o dział kadr i płac. Jak wygląda taka forma pracy hybrydowej - tzn ile razy w tygodniu/miesiącu należy być w biurze? Czy w ogóle praca w tym dziale spisuje się w formie zdalnej/hybrydowej (głównie chodzi mi o kwestie organizacyjne, techniczne bo jednak jest to praca z dokumentami)?

20.12.2021 15:34

@Kandydat, dziękujemy za pytanie. Otoż w dziale Kadr i Płac praca całkowicie zdalna nie jest możliwa. Oczywiście na czas pandemii występuje praca w formie hybrydowej. Taka kwestia jest już ustalana z osobą przełożoną. W tygodniu na pewno trzeba pojawić się w biurze. Pozdrawiam.
    Paweł Jaczewski

24.11.2021 11:09

Pracowałem dotychczas w kilku firmach. Każda miała swoje plusy i minusy. Do PKF trafiłem z polecenia i jest to najlepszy pracodawca dotychczas. Wiem, że część z Was powie / napisze, że opinia o dotychczasowym pracodawcy to "wazelina", albo "ustawka". Nie jest tak. Wiem, że dobrych pracodawców trzeba promować. Co mi się szczególnie podoba w PKF? 1. Od samego początku liczenie się z moim zdaniem i realny wpływ na to, co się dzieje w firmie. 2. Obowiązki są ściśle określone, ale Dyrektorzy są otwarci na sposób realizacji celów, co mi się bardzo podoba, bo to sprawia, że praca ma walor kreatywnej i rozwijającej, a nie szablonowej. 3. Najważniejszy argument na koniec - ludzie. To największa wartość. Nigdzie nie spotkałem tak życzliwych osób jak w PKF. To aż momentami zaskakujące. Czy w PKF nie ma minusów. Oczywiście, że są, ale patrząc na całość to wychodzi na duży plus. Polecam pracę tutaj. Ja pracuję od września 2019 roku.

29.11.2021 12:53

@Paweł Jaczewski, dziękujemy za Twoją opinię :)
    Paulina S.

22.11.2021 22:14

Pracuję w PKF od ponad 5 lat. Zaczynałam od asystenta księgowego, a obecnie zajmuję stanowisko samodzielnego księgowego (supervisor). W PKF trafiłam na fantastycznych ludzi, którzy wprowadzili mnie w praktyczne aspekty księgowości, pomogli nauczyć się wykorzystywania wiedzy zdobytej na studiach w praktyce oraz wsparli w nabywaniu i szkoleniu relacji biznesowych z klientami. Dzięki różnorodności projektów, zagadnień i problemów (księgowych, podatkowych itp.) w PKF można się bardzo dużo nauczyć. Dodatkowo firma jest otwarta na kształcenie pracowników, dofinansowuje kursy, wspiera rozwój osobisty (np. zajęcia z jęz. angielskiego, szkolenia ze zmian w podatkach). Ponadto ważnym celem firmy jest działanie tak, aby zespoły były zgrane m.in poprzez różne spotkania i zabawy wewnątrz organizacji, na których można się lepiej poznać. Podsumowując PKF jest bardzo dobrym miejscem, jeśli ktoś chce się dużo nauczyć i zdobyć cenne zawodowe doświadczenie, a przy tym spędzić czas z sympatycznymi ludźmi:)

23.11.2021 13:59

@Paulina S., dziękujemy za opinię. Praca z Tobą to sama przyjemność.
    Lukasz

22.11.2021 08:56

Zdecydowanie polecam PKF jako pracodawcę. Firma na każdym kroku pokazuje to, że dba zarówno o pracowników obecnych jak i byłych pracowników i w dalszym ciągu poświęca im czas (np. w przypadku takim jak mój, gdzie potrzebowałem potwierdzenia kwalifikacji zdobytych podczas mojej pracy w PKF). Samą pracę w PKF również oceniam pozytywnie. Jest to miejsce, w którym odczuwalna jest dobra atmosfera, a firma dba o wspólne integracje (również między-działowe), tak aby wyjście do kuchni nie powodowało niezręcznej ciszy, ale mimo tego, iż różne osoby pracują w różnych działach i nie mają ze sobą styczności na codzień - to wszyscy siebie tutaj znają, tworząc przy tym swego rodzaju rodzinną atmosferę. Za to najbardziej cenie PKF, gdyż uważam, że dobra atmosfera jest najważniejszym czynnikiem w pracy.

23.11.2021 13:56

@Lukasz, bardzo dziękujemy za Twoją opinię :)
    Agnieszka P.

21.11.2021 18:13

Pracowałam w PKF BPO 3 lata i bardzo dobrze wspominam ten okres. Firma profesjonalna z fachowcami z różnych zakresów obszaru księgowości, kadr, finansów, kontrolingu. Zawsze można liczyć na pomoc i burzę mózgów w trudnych przypadkach. Zaletą są różnorodne projekty i możliwość poszerzania wiedzy. Firma szkoli pracowników, zapewnia naukę języków obcych, zapewnia pakiet medyczny oraz świadczenia urlopowe. Nadgodziny są do odbioru lub płatne. A do tego fajna atmosfera. Pracodawca godny polecenia.

23.11.2021 13:54

@Agnieszka P. dziękujemy za Twoją opinię. Jakbyś kiedyś myślała o powrocie do PKF to serdecznie zapraszamy! Życzymy samych sukcesów w życiu zawodowym jak i prywatnym.
    Karolina Koszyk

03.11.2021 12:00

Pracuję w PKF już ponad 5 lat, uważam że firma docenia pracowników za wkład i zaangażowanie jaki wnoszą swoją pracą. Zawsze miałam możliwość rozwoju i uczenia się nowych kompetencji, firma chętnie szkoli pracowników i daje im możliwość rozwijania się w różnych kierunkach. Na swojej drodze spotkałam masę cudownych ludzi którzy mi pomogli i dzielili się ze mną swoją wiedzą. Uwielbiam to że pomimo częstej różnicy zdań każdy szanuje opinię drugiej osoby. Bardzo cenię sobie możliwość szkolenia umiejętności językowych. Ale ponad wszystko ogromnie doceniam pomoc jakiej udzieliła mi firma w momencie gdy zachorowałam, takich rzeczy się nie zapomina. Nie ma co ukrywać że nie zawsze było miło i sympatycznie bo przecież pracują tutaj ludzie i każdy ma gorszy dzień, ja też ale tutaj jest jak w rodzinie, złościsz się a za chwilę idziecie razem na kawę :) Polecam każdemu kto chce rozwijać swoje kompetencje i chce pracować w fajnej atmosferze. Jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej to zapraszam do kontaktu, na pewno znajdziecie mnie na LinkedIn i FB :)

16.11.2021 12:19

@Karolina, dziękujemy za Twoją opinię oraz za to, że jesteś z nami :) Bardzo cenimy Twoje nieustające zaangażowanie i wkład w rozwój firmy.

02.11.2021 23:56

Bardzo dobrze wspominam. Największy atut to świetni ludzi i możliwość dynamicznego rozwoju. Z problemami nie zostaje się samemu, można liczyć zarówno na zespół (bo jest fajna atmosfera) jak i szefostwo. Jest dużo pracy, jak to w księgowości spiętrzenie prac w określonych terminach. Są więc nadgodziny, czasem mniej, czasem więcej i są one rozliczane. Benefity są ok, są też cyklicznie wypłacane premie.
    Obecny pracownik

11.10.2021 09:34

Do PKF trafiłam po bardzo intensywnych 3 latach w firmie produkcyjnej - nie pracowałam fizycznie, ale czasami tak się czułam:). Swoją karierę zaczęłam od stanowiska młodszej księgowej w zespole rachunkowości zewnętrznej, a dzisiaj jestem odpowiedzialna za projekty i nadzoruję pracę zespołu. Co dostałam od PKF? Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, wsparcie przełożonych i zespołu, ciekawe projekty. Czy bywają ciężkie momenty? Oczywiście, że tak. Jednak wtedy nigdy nie zostaję sama - mogę liczyć na wsparcie kadry zarządzającej, współpracowników (każdy z Nas ma dużo pracy, ale wiem, że nigdy nie usłyszę „RADŹ SOBIE SAMA”) oraz kolegów i koleżanek z innych linii biznesowych PKF. Czy polecam pracę w PKF? Tak, tak, tak! Dlaczego? Bo nie będziesz tylko numerem w zestawieniach, bo dostaniesz szansę na rozwój, bo będziesz zaangażowany w cały projekt (to daje szersze widzenie księgowości), bo są fajne wyjazdy integracyjne, bo pracodawca dba o zdrowie psychiczne i fizyczne pracownika (webinary o zdrowiu psychicznym, karty Multi Sport), bo w kuchni zawsze można pogadać z fajnymi i wartościowymi ludźmi:) Nie lubię wypełniać czasu pracy, ale z tym nie wygram:) Szczerze polecam:)

13.10.2021 13:27

Bardzo dziękujemy za opinię! W kwestii czasu pracy - prawdą jest, że pracy jest dużo , a czasem za dużo...dlatego permanentnie rekrutujemy ekspertów do naszych zespołów, aby jak najmniej obciążać pracowników nadgodzinami. Życzmy sukcesów w rozwoju osobistym, najlepiej w PKF:)
    Długodystansowiec

24.09.2021 20:41

W PKF pracowałam prawie 12 lat. Niestety, musiałam rozstać się z firmą ze względów zdrowotnych. Kiedy uległam wypadkowi i codziennie musiałam poddawać się zabiegom fizjoterapii, otrzymałam od firmy ogromne wsparcie finansowe w postaci bezzwrotnej zapomogi. Jestem bardzo wdzięczna za ten wspaniały gest. Bardzo dobrze wspominam każdy rok pracy w firmie, miłą atmosferę, wsparcie przełożonych i bardzo dobre relacje z koleżankami i kolegami z zespołu. Firma oferuje duże możliwości rozwoju osobistego. Organizuje specjalistyczne szkolenia, dofinansowanie kursów podnoszących kwalifikacje zawodowe i wiele innych efektywnych form poszerzania zawodowych horyzontów. Przez 12 lat mojej pracy firma bardzo się rozrosła i rozwinęła. Pozyskała wielu nowych klientów. Zdarzało się, że spiętrzenie prac powodowało coraz więcej obowiązków i trzeba było pracować w ponad wymiarowym czasie. Firma zawsze rozliczała się ze mną sumiennie, wypłacając wynagrodzenie należne za nadgodziny. Firma ma oddziały w całej Polsce. Pracodawca stworzył w firmie rodzinną atmosferę… Organizowane były kilkudniowe wyjazdy integracyjne, na których spotykali się pracownicy z całego kraju. Zawsze panowała na nich wspaniała atmosfera, można się było pobawić, dobrze zjeść i „naładować akumulatory”. PKF oferuje swoim pracownikom dofinansowane pakiety medyczne , dzięki którym można szybko i skutecznie skorzystać z porad specjalistów. Wszystkim aplikującym o pracę w PKF życzę powodzenia i sukcesów w życiu zawodowym, które ja pracując w tej firmie osiągnęłam.

01.10.2021 10:33

Bardzo dziękujemy za opinię. Jak zawsze zapraszamy z powrotem. Życzymy zdrowia!

16.09.2021 13:57

Jak dużo osób pracuje w PKF BPO Sadowska-Malczewska Sp.k.?

16.09.2021 15:22

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Otóż w PKF BPO pracuje obecnie 66 osób. Ponieważ spółka bardzo dynamicznie się rozwija do naszego zespołu ciągle dołączają nowi pracownicy. Obecnie poszukujemy do naszego zespołu Księgowych i Samodzielnych Księgowych w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Opolu i Katowicach. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji. Jeżeli ma Pani/Pan więcej pytań to można też do nas napisać na adres: [email protected] . Pozdrawiam
    Dobrze wspominam

17.07.2018 09:49

Pracowałam w dziale rachunkowości w Oddziale Warszawa i jestem zadowolona. Dużo się nauczyłam, jest od groma pracy. Przez prawie cały okres jak pracowałam widziałam, że ciągle szukają nowych pracowników. Nasz zespół chyba w każdym miesiącu powiększał się o nowe osoby. Nadgodziny są płatne lub do odbioru ale należy wcześniej ustalać nadgodziny z przełożonym. Duży plus to atmosfera. Ja polecam.

10.09.2021 11:34

Księgowa

07.01.2019 15:12

Mi się praca podobała, jasne warunki, świetni ludzie. Dużo się nauczyłam. Żal mi było odchodzić, ciągle wspominam fajny czas jaki tam spędzilam (głównie ludzi). Oczywiście bywały też trudne sytuacje, ale to chyba jak w każdej pracy, za każdym razem jednak mialam wsparcie przełożonych i zespołu i nie zostawalam z problemem sama. rozstawałam się z firmą z powodu zmiany miejsca zamieszkania,.

10.09.2021 11:32

@Księgowa, dziękujemy za Twoją opinię.

10.09.2021 11:33

Dzień dobry, oczywiście firma PKF regularnie organizuje szkolenia dla pracowników w celu podwyższenia ich kompetencji zawodowych. Tematyka jest różnorodna, więcej informacji pod linkiem: https://pkfszkolenia.pl/. Oprócz szkoleń merytorycznych stawiamy także na szkolenia z narzędzi informatycznych, niedawno zostało przeprowadzone u nas szkolenie z programu Excel dla chętnych pracowników. Można również dołączyć do zajęć językowych, które dofinansowujemy. Przeprowadzane są również szkolenia z umiejętności miękkich. Na kursy wybrane osobiście przez pracownika, które nawiązują do jego stanowiska, także są przeznaczone dofinansowania. Pozdrawiam.
    Ula

19.08.2019 22:19

Czy zespół wciąż jest zgrany? Warto starać się o posadę w tej firmie?

10.09.2021 11:31

Dziękujemy za pytanie Ula. Zdecydowanie tak, nasz zespół jest nadal zgrany, czego dowodem są nasze liczne jubileusze. Zapraszamy do naszego grona pracowników PKF.
    Długoletni pracownik

01.09.2021 16:02

Pracodawca stawia na rozwój osobisty każdego pracownika wspierając finansowo szkolenia, kursy, studia podyplomowe itp. Praca jest różnorodna i ciekawa ponieważ mamy szeroki wachlarz klientów reprezentujących różne branże. Każdy z nas ma jasno wyznaczone zadania, cele i odpowiedzialności. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna. Nie zawsze tak było ale teraz naprawdę pracownik czuje, że jest potrzebny, zauważony i doceniony. Pracy jest bardzo dużo ale jest też czas na spotkania, szkolenia, wyjazdy integracyjne i wspólną zabawę.

10.09.2021 11:29

01.09.2021 16:33

Bardzo duże możliwości rozwoju i samorealizacji. Praca zarówno dla początkujących księgowych jak i dla osób z bogatym doświadczeniem. Możliwość doskonalenia języka angielskiego przy obsłudze klientów anglojęzycznych.

10.09.2021 11:29

Bardzo dziękujemy za opinię.

Kontakt - PKF Bpo Sadowska Malczewska sp.k.

UL. ORZYCKA 6 lok. 1B 02-695 Warszawa

PKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
    Branża główna: Księgowość i podatki
    Paweł Roguski

23.08.2021 15:09

Miałem przyjemność pracować w PKF na początku mojej kariery (dział rachunkowości). Bardzo mile wspominam spędzony czas w tej firmie, ponieważ PKF dał mi możliwość rozwoju i poznania wielu ludzi, którzy byli otwarci na pomoc i rady. Warunki pracy były jasne, przyjemne. Nie pamiętam, aby kiedykolwiek przełożony czy zespół nie pomógł w trudnych sytuacjach. Jak to bywa w księgowości, przy zamykaniu okresu trzeba było dłużej zostać, ale nie było potem problemu z rozliczaniem nadgodzin. Polecam serdecznie.

10.09.2021 11:28

@Paweł Roguski dziękujemy za opinię. Praca z Tobą to była sama przyjemność po naszej stronie. Jakbyś kiedyś myślał o powrocie do PKF to serdecznie zapraszamy.

31.08.2021 11:26

Świetne miejsce żeby zacząć pracę w księgowości - dzięki firmom z różnych branż można się dużo i szybko nauczyć. Jest wielu klientów zagranicznych, więc język obcy na pewno się przydaje. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, w trudnych sytuacjach można liczyć na innych pracowników. Wiele na pewno zależy od klientów których się obsługuje - niektórzy są niestety tacy, że zawsze chcą coś na już, a sami dokumenty przesyłają na ostatnią chwilę - no i wtedy niestety trzeba zostać dłużej, podobnie zdarza się przy zamknięciu miesiąca.

10.09.2021 11:28

Bardzo dziękujemy za wpis.
    Magda Zielinska

31.08.2021 14:33

W PKFie zaczęłam swoje początki z księgowością. Poszłam na kilka tygodni na praktyki studenckie, a zostałam kilka lat. To tu nauczyłam się wszystkiego, począwszy od prostych księgowań, poprzez sporządzanie deklaracji, czy sprawozdań finansowych. Dzięki możliwościom jakie dał mi PKF rozwijałam się zawodowo- kończąc współpracę ze spółką na stanowisku samodzielnej księgowej. Zawsze mogłam polegać na wiedzy i doświadczeniu starszych kolegów. W sytuacjach kryzysowych pracownik nigdy nie został sam ze swoim problemem- pomocą służyli zarówno koledzy, jak i przełożeni. Atmosfera w biurze w Warszawie była bardzo dobra, warunki pracy jasne i przejrzyste, a zespól zgrany. Firma dba o pracownika, zapewniając różne benefity, szkolenia, wyjazdy integracyjne itp. PKF jest firmą posiadającą nie tylko bardzo dobrych merytorycznie pracowników, ale także ludzi udzielających się społecznie- biorą udział w organizowanych przez firmę biegach firmowych, zbiórkach na Dom Dziecka, czy inne fundacje. Polecam pracę w PKFie ????

10.09.2021 11:27

Magda bardzo dziękujemy za opinię. Cały zespół bardzo dobrze Ciebie wspomina. Pamiętaj, że zawsze dla Ciebie znajdzie się miejsce na pokładzie PKF.

07.06.2021 13:42

Jak w PKF BPO Sadowska-Malczewska Sp.k. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

14.06.2021 11:49

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Propozycje dotyczące awansów danego pracownika omawiane są wraz z osobą przełożoną na spotkaniach podsumowujących określony czas współpracy. Najczęściej dzieje się to po zakończonej ocenie rocznej albo przy przedłużaniu umów. Przełożone osoby dbają o rozwój swoich pracowników poprzez organizację różnego rodzaju szkoleń, aby jak najszybciej przybliżyć ich do możliwość awansu. Nasi pracownicy zaczynając od stanowisk Asystenckich dochodzą nawet do stanowisk Kierowniczych. Idealnym przykładem jest nasza Associate Partner ds. Outsourcingu w Warszawie, która swoją przygodę z PKF zaczynała jako Asystentka Księgowego. Decyzje są indywidualne i zależą zarówno od predyspozycji pracownika jak i kierunku w jakim chce się rozwijać. Wszystko zależy od Twojego zaangażowania w pracę i rozwoju kompetencji. Po więcej przykładów i historii ścieżek rozwoju pracowników PKF zapraszamy na nasze Social Media. Facebook: https://www.facebook.com/PKFConsult/ oraz LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/pkf-consult/ . Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PKF Bpo Sadowska Malczewska?

26.02.2021 13:00

Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w BPO Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.?

02.03.2021 10:15

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Pierwszym etapem jest oczywiście Twoja aplikacja. Jeśli znajdziesz ogłoszenie, które ciebie interesuje wypełnij proszę formularz aplikacyjny załączony w ogłoszeniu. Następnie twoje CV trafia do naszej bazy kandydatów. Osoba odpowiedzialna za dany proces rekrutacyjny dokonuje wstępnej selekcji zgłoszeń. Podkreślam, że kontaktujemy się telefonicznie tylko z wybranymi kandydatami. Jeśli spełniasz nasze wymagania, możesz spodziewać się kontaku z naszej strony w celu zaproszenia na kolejny etap rekrutacyjny, czyli rozmowę. Podczas rozmowy telefonicznej kandydaci są informowani o formie spotkania (online/w firmie). Kolejnym etapem rekrutacji jest spotkanie z zakwalifikowanym kandydatem. W zależności od poziomu stanowiska, w rozmowie rekrutacyjnej bierze udział Menadżer, Dyrektor Departamentu i/lub Partner PKF. Podczas spotkania rekrutacyjnego poznasz swojego bezpośredniego przełożonego. Prócz weryfikacji doświadczenia, wiedzy merytorycznej, motywacji do podjęcia pracy, przekażemy Ci informację o projektach i zadaniach, których możesz się spodziewać na tym stanowisku. Jeżeli rekrutacja przewiduje wieloetapowość, powiemy Ci o tym w czasie spotkania. Po odbytym spotkaniu spodziewaj się kontaktu z naszej strony z informacją o statusie rekrutacji. Możemy podziękować Ci za wzięcie udziału albo zaprosić Cię do współpracy. Jeżeli z jakiś względów nie udało Ci korzystanie przejść procesu rekrutacji, zachęcamy Cię do śledzenia naszej zakładki z aktualnymi ofertami pracy : https://www.pkfpolska.pl/aktualne-oferty-pracy-1594

17.11.2020 13:25

Jaki dress code obowiązuje w BPO Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.?

19.11.2020 12:08

Obowiązujący Dress Code w pigułce: czysty, schludny, harmonijny ubiór dobrany do własnej postawy, kolory powinny być stonowane i współgrające ze sobą. Dla Pań sugerowane są eleganckie bluzki, spodnie, spódnice i żakiety a dla Panów koszula z kołnierzykiem, spodnie z paskiem i krawat. W obecnej sytuacji związanej z pandemią dress code jest oczywiście nieco luźniejszy – wielu pracowników pracuje w systemie home office. Należy jednak pamiętać o video-połączeniach z Klientami i w takich sytuacjach dostosować się do standardów biurowego stylu ???? Jednak musimy w tym miejscu podkreślić, że absolutnym priorytetem w takich sytuacjach jest bezpieczeństwo zarówno naszych pracowników jak i Klientów, dlatego też priorytetem wtedy nie jest sam dress code a zachowanie wszelkich wytycznych bezpieczeństwa obowiązujących z PKF, które zostały przygotowane zgodnie z zaleceniami sanepidu.

08.08.2020 14:17

Czy BPO Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

04.09.2020 12:21

Dzień dobry, w naszej spółce jest możliwość zawarcia umowy zlecenia, umowy o pracę bądź umowy B2B. Wszystko zależy od stanowiska pracy oraz od indywidualnych uzgodnień z pracownikiem.
    Marta

22.10.2019 19:11

Jak wygląda rekrutacja? Czego wymagają?

23.10.2019 11:29

@MARTA, dziękujemy za zainteresowanie. :) Wymagania w stosunku do kandydata, określone są w zależności od stanowiska i działu. Zachęcamy do zapoznania się z naszą zakładką Kariera, w której znajdzie Pani aktualne procesy rekrutacyjne w Grupie PKF Consult - https://www.pkfpolska.pl/aktualne-oferty-pracy-1594. Może Pani przesłać aplikację, klikając przycisk "Aplikuj" w ogłoszeniu. Proszę nie zapomnieć o dołączeniu CV. Gdyby miała Pani pytania dotyczące konkretnej oferty, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu - [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie!

24.02.2018 14:47

A czy macie jakieś spostrzeżenia jeśli chodzi o pracę w firmie PKF BPO Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.? Czy firma zapewnia benefity?
    EL

05.07.2018 14:14

Nieprawda. Jestem zatrudniona na UoP od początku - najpierw 3 miesiące próbnego, później umowa na czas nieokreślony. Z kim nie rozmawiałam, mieli podobnie. Chyba, że byli studentami.
    Lulek

18.07.2018 19:14

Pochwal się benefitami :) (usunięte przez administratora)
    bylypracownik

16.05.2017 12:47

Jako były pracownik mam inne odczucia. Chodziłam na inne rozmowy i prawie wszędzie oferują podobne stawki osobie z małym doświadczeniem. A tu przynajmniej nauczyłam się czegoś więcej niż księgowanie WB/kasa i skanowania dokumentów. A to na tym mi najbardziej zależało.
    monika

16.06.2017 18:12

Ok, jeżeli zależało Ci na nauce to jest spoko i dużo się nauczysz. Pieniędzy nie zarobisz.
    aqua

25.02.2017 17:48

Jeżeli ktoś chce podjąć tam pracę, to odradzam. Nie wiem jak jest w innych oddziałach, ale oddział w Łodzi to tragedia. Na rozmowie kwalifikacyjnej jest miło i przyjemnie (mydlenie oczu), a potem tyranie po nocach za friko. Pracowałam tam tylko kilka miesięcy bo dłużej się nie da.

03.12.2016 21:20

Nie warto tam rozpoczynać pracę, no chyba że ktoś lubi wolontariat.
    ja

20.11.2016 21:38

podpisuję się pod tym. Wymaganie wysokie a zarobki marne. Nawet wstyd się przyznawać że mając taką wiedzę pracuje się za tak marne grosze (poniżej/na granicy średniej krajowej). Nadgodzin full. Inwestycji w pracownika żadnego; sam się kształć, tyraj za "poklepanie po ramieniu" (w zależności pewnie od oddziału zwrot kosztów za egzamin na BR). Socjalu brak. Ogólnie lepiej iść do wielkiej czwórki tam też jest full nadgodzin ale przynajmniej zarobki lepsze i hotele w których się nocuje normalne (nie byle najtańsze bo przecież koszty trzeba minimalizować).
    ambitna

21.05.2016 07:45

Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy (w BPO w Łodzi). Piszą tylko o tytułach bo nic innego nie oferują oprócz 'prestiżu'. Socjalu żadnego. Bardzo skromne wynagrodzenie a duże wymagania. W umowie oczywiście wpisane 8 godzin, a pracuje się po 10 i więcej (nadgodziny za darmo).Skandaliczne traktowanie własnych pracowników i klientów.
    anka

05.04.2016 11:38

tak @michał PKF BPO Consult nadal poszukuje księgowego ds rachunkowości i na tym stanowisku możesz liczyć na umowę o pracę , która zagwarantuje Ci stabilność zatrudnienia
    ambitna

21.05.2016 07:47

Napisz za jakie pieniądze...
    len

01.04.2016 11:02

zabawne.. oferta fajna, ale zamiast pisać o umowie, co jest dość istotne. To oni wolą pisać o tytułach :) "Pracę w firmie, która zajęła V miejsce w rankingu najlepszych spółek audytorskich według dziennika Rzeczpospolita"
    hjt

03.04.2016 11:29

jakby nie patrzeć w ten sposób pokazują, że są w czołówce w danej kategorii w naszym kraju. Mogą sobie na to pozwolić - w końcu ciężko na te tytuły pracowali

Zostaw merytoryczną opinię o PKF Bpo Sadowska Malczewska sp.k.