adi
15.06.2016 09:35
wyjechałem już drugi raz za pośrednictwem tej firmy na stanowisko kierowcy i jak najbardziej polecam. Można liczyć zawsze na kontakt z biurem w Polsce, kasa u Niemca na czas
mik
26.05.2016 22:20
Ktoś z kierowców wybiera się do pracy na autotransporterach?
POLPO
25.03.2016 11:27
FIRMA wysyła ludzi di pracy na stanowisko kierowcy autobusu pod Erfurt i nie zapewnia nic .W propozycji jest i wirtualne mieszkanie wirtualna pensja w wysokości 1600 EURO faktycznie netto to kwota 850-z 1 grupą podatkową 1050 4gr podatkowa mieszkań na rynku mało do 390 euro 300 z dojazdem 20 , 25km dziennie nie polecam tej firmy jak i niemieckiej firmy z SOMMERDY
EU Workers
13.04.2016 12:37
Witamy,
zawsze jest nam bardzo przykro,gdy pracownik jest niezadowolony z naszych usług, ponieważ zawsze dokonujemy wszelkich starań by nasze usługi były na najwyższym poziomie, natomiast Pana wypowiedź chcielibyśmy sprostować, aby nie wprowadzać innych osób w błąd. Wynagrodzenie netto przy wynagrodzeniu 1600€ brutto i założeniu klasy podatkowej nr 1 (kawaler) wynosi 1146 € netto, więc po pierwsze nie do końca rozumiemy Pana wyliczenia, a po drugie wynagrodzenie u tego klienta wynosi 1774,80 € brutto co daje nam 1240€ netto przy klasie podatkowej nr 1. Warunki mieszkaniowe jak i inne niezbędne warunki pracy na miejscu są zawsze pracownikom przekazywane jeszcze przed wyjazdem. W Pana przypadku nastąpiła na miejscu mała komplikacja ze strony klienta w Sömmerdzie, za co klient Pana przeprosił i natychmiast znalazł dla Pana rozwiązanie na 3 dni (hotel pracowniczy) do momentu wprowadzenia na nową kwaterę co miało nastąpić nie później niż po 3 dniach. Pan natomiast nie zgadzając się na tą alternatywę zaczął się w taki sposób awanturować,że inni nasi pracownicy donosili skargi na Pana.Klient sam podjął decyzję o wymianie Pana na nowego pracownika, ponieważ nie przystał Pan na propozycję klienta i nie wykazał chęci do rozmów i współpracy.
Adam PolskiDriver in DE
04.02.2017 11:58
Ściągacie ludzi do pracy a nie macie na 100% zapewnionej kwatery wgl sie nie mu nie dziwie ze sie zdenerwował i awanturował będąc zapewnię kilkaset kilometrów od domu a cała sytuacja jest dowodem na to ze jesteście nie kompetentni i nie odpowiedzialni co upewnia mnie w przekonaniu ze traktujecie każdego z nas jak cyferki na kartce czyli poprostu zysk prowizja dla was. A zarobki to kpina ...